fattig eller rik


Wihoo.. Då var man två namngivningspresenter rikare. Fast egentligen borde jag väl säga fattigare. Den här månaden kommer bli en rysare :bigeyes:

Just nu sneglar jag på ett avsnitt av Karl för sin kilt medan jag väntar på tvättmaskinen.
Retar mig en smula på ÖP. Var in på deras hemsida häromdagen och skrev en kommentar till en artikel ang. en fortkörning i Hammerdal. Nu har det publicrats en kommentar som skrevs nästan exakt samtidigt som min, men det jag skrev verkar de inte vilja publicera. Dålig stil. Jag var inte ens särskilt otrevlig. Bara lite (A)






egentligen..

jahopp.. Egentligen borde jag gå och lägga mig och försöka sova någon timme till. Men det gåååår ju inte. Idag står det shopping samt cykling på menyn. Kanske även läser en artikel eller två ur kompendiet. Tänkte jag skulle försöka vara riktigt flitig under den här kursen.
Men jaha.. Vad händer nu då? Affärerna öppnar ju inte än på flera timmar?! Och jag tänker då inte cykla förrän termometern åtminstone klättrat upp till 5 grader i skuggan (är 3 just nu). What to do, what to do. Diska kanske?! Eller kanske lite läsning :)

-----------------------------------

Oh! Fränt att jag lyckades lägga ut inlägget precis på sekunden när minuten byttes. Och nej, det är inte ett tidsinställt inlägg.



snark!


ZzzzZZZZzZZzzzZzzz..
Jag har varit trött sen 11-12 tiden idag. Verkligen så där vansinnigt jag-tror-jag-däckar-när-som-helst- trött :bigeyes:
Skulle egentligen åkt till Falkenberg en sväng men jag stannar hemma i stället. Har roat mig med lite plugg. Har läst om politik, makt och statsvetarnas problem med deras definitioner. Jippie! Eller inte. Men en bra sak är att det känns lite som en upprepning, vilket måste betyda att jag i alla fall har några av de olika definitionerna arkiverat någonstans på en hemlig plats i hjärnan. Great succes! :thumbup:

Nu blir det mer läsning samtidigt som jag kastar några blickar på the simpsons. Om det har börjat än dvs. Lets hope so.

bye bye then





krafs


Hmpf.. I natt var Maya billigare än vanligt. Krafs, krafs krafs..


Krafs..

Ni förstår nog min poäng.

sen kom det reklam vid 4-tiden i morse?!?!?!?!?!
Okej att morgontidningarna brukar levereras då (det minns jag nog allt från nattpassen på Åshamra. Tidningens ankomst var ju höjdpunkten under hela passet) Men reklam? :question:

Aja, sitter och har lite beslutsångest huruvida jag ska duscha eller käka frulle först. Uppenbarligen inget livsavgörande beslut.



glömde berätta om vittnena


Just när jag skulle bege mig iväg till Nyhem förut så gick jag nästan in i två damer. De skulle precis ringa på dörren när jag slet upp den och gick ut. Svårt att avgöra vem som blev mest rädd. Jag hann registrera en bibel och något som var misstänksamt lik någon av alla dessa jävla jesusböcker. Tack och lov slapp jag en lång föreläsning av dem eftersom det var ganska uppenbart att jag var på väg ut. De sa att de just skulle ringa på men att de kunde komma tillbaka en annan dag.

Funderar på att spela någon sorts högsatanistisk dödsmetallmusik på jättehög volym när de kommer tillbaka, och som grädden på moset hänger jag upp ett uppochner vänt kors samt pentagram på ytterdörren. Hehehehee




Borde kanske säga hur det gick hos läkaren med. Han tog inga prover eller så. Ställde bara en massa frågor och förklarade "litte ta vönder" (stavning??) och ritade lite och sen blev det receptskrivning. Jag som bara ääääälskar piller. Eller inte. Nåja, blir det bra så vore ju det lysande. Ang. mitt släng av jamska så vet jag inte riktigt vart det kom ifrån. Har kommit på mig själv de senaste dagarna med att tänka på jamska?! (Eller jämtska som det så fint heter på rikssvenska) :bigeyes:



wooooowooowooWOOOOOOOOwooWOOO

För er som undrar så är rubriken är ett dåligt försök att imitera vinden.

MOTVIIIIIIIIIIIIIIIIIIND!
Blä vad det blåser ute :(
Hmpf.. Nödvändigt att skriva ute. Som om det skulle blåsa mycket inne?!

Jaja.. Jag vet att det här är mitt 3e inlägg och halva dagen har inte ens gått än. Jag är en aningen uttråkad. Dessutom är jag meganervös inför mötet med läkaren. Ska bege mig dit om ca 20 minuter. Creepy.

Nåja, trots motvind, tristess och nerver så har jag lyckats åstakomma en bra sak idag:
Beställa kurslitteratur (- check). Blev dock lite blek om nosen då hela kalaset gick lös på över 600 :mad: anledningen till att studenter är så fattiga är ju för att vi blir påprackade en massa svindyra böcker hela tiden. Och ja, man kan ju låna böckerna. Men lycka till med det när vi är runt 60 stycken som är ute efter samma bok. Dessutom får man ju bara låna boken i 14 dagar.



anonym


Upptäckte just att jag kan skicka gratis sms och mms från simkortet som hör till mitt mobila bredband. Får skicka ett visst antal sms och mms varje vecka. Wohoo! Har haft datorn/mitt internet i ett år snart och nu först upptäckte jag detta. Undrar vad mer jag missat? :bigeyes: Det bästa av allt är att man inte kan kolla upp nummret eftersom det inte finns registrerat någonstans, mohahahaaa, hello busringning? ;) :P
Fast nä, jag brukar ju inte hålla på med sånt. Men det är ju alltid kul att kunna skicka gratis mms eftersom min skruttele varken kan ta emot eller skicka mms. Blir nog så att jag köper en ny tele i sommar när skattepengarna trillar in :thumbup:



värsting


Jahopp.. Natten bestod av två mardrömmar. Inte okej :thumbdown: Börjar seriöst tröttna på det här. Den första mardrömmen var en 100%ig zombiedröm. Jag hatar hatar HATAR zombiedrömmar, det är de absolut värsta drömmarna som finns! Usch! ;(

-------------------------------------------

Får roa mig på egen hand idag. Har ingen skola och älsk är ute på vift.
Ska träffa läkaren vid 13:30. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på tills dess, kanske läsa lite i Ozzy-boken? :)

Sen blir det en sväng in till stan för shopping. Ska köpa Leos namngivningspresent hade jag tänkt :) Efter det ska jag försöka hitta ut till City Gross. Kan bli spännande. Kan bli en riktigt rysare med. Den som lever får se antar jag.

tjillevippen ^^



förbjudna


Wihoo.. Då var dena dags måsten över.
Eller vad säger jag? Alla måsten är ju förbjudna!
Jag VILL gå i skolan och lära mig saker så jag kan klara tentorna och få en examen och sedan ett bra jobb och tjäna apmycket pengar :thumbup:
Å andra sidan är det ju helt idiotiskt av mig att skriva "ett bra jobb". För det öppnar ju upp för att vissa jobb är dåliga. Som om de skulle vara sämre än andra, vilket inte är sant. De flesta yrkena behövs, annars skulle de väl inte bara yrken?! Nåja, ett välbetalt jobb får jag väl skriva då. Fast om man nu ska tänka ännu djupare så tycker jag nog fasen att vissa jobb faktiskt är "bättre" och mer nödvändiga än andra, oavsett vad det står i Samtal med Gud- serien. Enligt den finns det ju varken bra eller dåligt, rätt eller fel. Saker och ting bara är. 
Nåja, så var det med den saken.

Hade en ny föreläsare idag. Fast egentligen så är han ju inte ny, bara ny för min klass. Han vandrade fram och tillbaka genom salen och skrek om demokrati och konvergens mm. :bigeyes: Man behöver ju i alla fall inte oroa sig för att somna under dennes föreläsningar. Även om jag inte blev så jätteimpad av föreläsningen så var den definitivt en förbättring om man har föreläsningarna från den förra kursen i minnet. Jag tror att jag rent av lärde mig något idag. Great succes :thumbup:


Blir fiskgratäng till middag och sedan får vi väl se vad kvällen har att erbjuda :)




besten


Maya den lilla besten hade ställt sig och kräkts på en matta i natt. Med andra ord får jag roa mig med att tvätta under morgonen. Ska dock snart cykla iväg mot skolan, har kursintro mellan 10-12 och sedan föreläsning mellan 13-15, känner mig rent av optimistisk hur nu det gick till :)

Aja, dags att unna mig linser så jag kan se omvärlden igen (Y)



tråk

Jag hatar hatar hatar hatar HATAR söndagar :thumbdown:

Söndagarna är nästan värre än måndagarna. INTE okej.

Jag har sjukt tråkigt :(



allt och inget


Hjälp! I morgon påbörjar jag en ny kurs. Fast jag tror den här kommer bli bättre än den föregående i alla fall. Har roat mig med att kika på Pretty Little Liars idag. Älsk har övergett mig och dragit till en kompis. De kom dock hit för en stund sedan och gav mig nästan en hjärtinfarkt när de ringde på dörren. De erbjöd mig att följa med dem och cykla en sväng men det blåser så in i bomben så jag struntade i det. Cyklade till affären förut, det får räcka :P Ska dock ta tag i cyklingen igen till veckan, Hallandsloppet börjar ju närma sig så det är bäst att skaffa sig lite benmuskler tills dess för det kommer givetvis att blåsa den dagen. Det blåser ju alla dagar här.

Maya har suttit i fönstret halva dagen och retat sig på alla fåglarna så har jag öppnat dörren ut till baksidan och gett henne långkoppel så nu ligger hon och spanar på alla fåglarna, på säkert avstånd från läskiga grannar förstås.

Kan inte fatta att det är bara två kurser kvar på vårterminen sen är det slut. Sen har jag gått på högskolan ett år. Galet vad fort det gått. Har bott här nere i nästan exakt 7 månader. Inom två veckor måste jag bestämma inriktning och skicka iväg ansökan inför nästa år. Känns riktigt najs med platsgaranti, slipper man oron som fanns hela förra sommaren. Det vore ju i och för sig helt puckat om de inte hade platsgaranti för de som redan kommit in på programmet en gång :P

Om en vecka är det Leos namngivning och om 1½ vecka fyller jag år. 23 bast. Jösses! När jag var 12-13 år så var ju tjugoåringar helt vuxna. Kan inte påstå att jag känner mig så överdrivet vuxen nu. Fast det är klart, jag känner mig definitivt inte som någon tolvåring heller :P
Ska träffa läkaren om 2 dagar och se om det är något. Satt nyss och läste lite om B12 vitaminen, det är mycket möjligt att jag har brist på den för det var nästan löjligt mycket som stämde in. Hoppas hoppas hoppas. Det skulle dessutom förklara stickningarna i händerna, det förklarar dock inte varför jag får ont i lederna ibland. Men det är ju flera månader sen jag hade ont sist så den dagen den sorgen.

Nåja, det var ju inte alls meningen att det skulle bli så här långt. Ska kolla till Maya en sväng och se så att hon inte försöker bryta sig lös för att gå på fågeljakt. Sen blir det nog ett avsnitt till av Pretty Little Liars. Goodie :)




fast

Oj oj oj.. Jag har verkligen fastnat i Pretty Little Liar nu, har just sett avsnitt 10 och det är sjukt spännande :)

Promenixen, (om man nu ens kan kalla den lilla svängen för promenad) med Maya gick väl sådär. Hon var riktigt intresserad av alla fåglarna, men oerhört rädd för alla grannar som givetvis tyckte det var galet underhållande med att se en katt i koppel (???????).

Ikväll blir det lördagsmys med fruktsallad :thumbup:



fyran

Wow.. I natt sov jag ovanligt länge, vaknade bara några gånger men somnade om nästan på direkten. Nice :thumbup:

Igårkvälls spelade vi lite Carcasonne, jag har verkligen fastnat för de där spelen :) sen fick vi snabba oss iväg för att hinna med bion som började 21:30. Vi såg I am number four, jag tyckte rätt bra om filmen. Uppfattade den som lite långdragen i början men sen när all "action" började så blev den mycket bättre. Men det kan också ha berott på att jag var väldigt trött. Går ju normalt och lägger mig vid 21-22- tiden nu för tiden, så att sätta sig på en bio vid 21:30 är jag ju inte riktigt vad vid, men men, jag tror jag sov så bra i natt dels p.g.a det.

Aja, nu ska jag ta med mig Maya ut i solen, är tokfint väder här (hello försommar?) :thumbup:

Tjillevippen ^^



gräddning

Yessss, nu har jag börjat grädda mina våfflor. Men innan jag nådde så här långt gjorde jag av med en förmögenhet på affären. :(
Men är i alla fall nybliven och stolt ägare av ett sprillans nytt dubbelsidigt våffeljärn, och eftersom älsk inte äter våfflor blir det desto mer till mig, hehehehee :P

---------------------------

Det gick väl sådär hos Prällen. Egentligen så kan man väl inte säga att det går bra eller dåligt. Det bara går. Typ. Började dock hyperventilera som en jäkla galning idag :bigeyes: Nåja.. Så var det med den saken. Ska träffa en läkare på tisdag som ska kolla lite värden och annat dyligt för att se om det är något sådant fel på mig. Vet inte riktigt vad som händer efter det. Jag håller tummarna för att de säger något i stil med:
"Fröken Lilja, du saknar bara C-vitamin. Åk hem och ät en apelsin så ska du se att du både somnar och blir normal"
.
Ja ja! Jag är medveten om att oddsen att det skulle inträffa inte ens existerar, men man måste ju få fantisera lite :P

Aja, nu har jag inte tid med det här, ska endast fördela min uppmärksamhet mellan våfflorna samt nyaste avsnittet av Greys anatomy.

bye bye then

-----------------------------------------------------------

PS:
SATAAAAAAAN! Myn nyköta sylt är helt borta! Grrr!
Jag VET att jag la ner den i kassen men nu är den lost in space. Crap! :mad:




våffeldagen

Idag är ingen vanlig dag.

För idag är det våffeldagen. Hihiii! Jag tänker käka våfflor till lunch, mumsigt värre. Nu kan man ju fråga sig hur någon ens kan tänka på lunch utan att bli grön i ansiktet med tanke på att klockan inte ens är halv 7, practise my dear friends, practise!
Jag vaknade obehagligt tidigt i morse, jag låg vaken en liten stund och när jag kikade på klockan visade den 03:57. Då hade jag bara lust att strypa mig själv. :bigeyes:

Ska bege mig till Nyhem om ett tag, där ska jag organisera min läxa till Prällen och sen roa mig med lite städning och sedan träffa Prällen klockan 10. Sen tänker jag nog fasen inte göra något mer idag. Möjligtvis städa lite, och shoppa till mina våfflor så klart :P

Det är för övrigt vår nu. Jag har bestämt det. Jag vet att vi fick apmycket snö för inte så länge sen, men fåglarna kvittrar och klockan är som sagt inte ens halv 7 än och vi har redan 4 plusgrader, lovely :thumbup:

Aja, det var det. Dags att ta itu med morgonens läskigaste syssla: håret.

bye bye then





Viljemakt

Rubriken har som vanligt nästan ingenting med innehållet att göra. Den hör till kursen som jag hade tenta på idag. Tillåt mig att kräkas..




Nej, skoja bara. Jag ska inte kräkas.






LUUUURAD!!!!




Hehehehee..




Jaja, ska sluta dryga mig nu.


ZzzzZzzzZzzz, Jag. Vill. SOOOOOVA. Är galet trött. Lär nog försöka komma i säng lika tidigt som igår (Y)

Tentan gick som jag förutspådde, helt åt helvete, hello omtenta. Men det känns inte så hemskt, jag har trots allt knappt ansträngt mig för att lära mig något heller så det är helt och hållet mitt eget fel, och eventuellt lärarens lite för att föreläsningarna var så dåliga.

Aja, sörjer inte så värst mycket. Har dammsugit, diskat och kört en maskin med tvätt. Ska snart köra igång med middagen, köttfärssoppa, mumsigt värre! :thumbup: har varit löjligt huslig idag, hur nu det gått till?! Kanske ett skumt kemiskt resultat efter att ha blivit lättad från dålig sömn, dåliga nerver och tentaångest. Okej då. Det enda jag blivit lättad från är tentaångest, men ändå, man kan ju hoppas.

Har även roat mig med att kika lite närmare på en serie idag. Misstänker att jag kommer fastna i den. Den heter Pretty little liars. Örsk inte förklara vad den handlar om men jag föreslår att ni ser något avsnitt, särskilt Idus, Susannus och Sandrus ;) :P jag är inne på 3e nu och det börjar ju bli riktigt spännande :) Och nej, jag vet inte vad det var för vansinne som fick mig att skriva namnen sådär.



lättar hjärtat



Dödssatansodjurpisshelvetesjälvaskitsvinpäls!!!




Sådär ja, nu känns det lite bättre.




97% av tiden


Alltså min blogg ser ju helt crazy ut 97% av alla gånger som jag går in på den. Är den verkligen knas eller är det bara datorn som luras :question:

Igår gick vi och la oss strax före 21, haha, megatidigt I know! Men så är det när man sover som någon som inte sover och dessutom har den lilla terrorn skrikandes i örat, eller kurrandes, vilket jag nu konstaterat inte är så mycket bättre. Bara lite. Nåja, igårkvälls tog jag och vattenkammade Maya lite, hon blev inte så glad och fick då fullt upp med att "slicka sig torr" att hon glömde bort både att busa och skrika. Dock började hon igen efter ett tag men höll inte på så länge för hon kom upp i sängen i stället och kurrade oss i öronen.
Dagens tips: Det magiska tricket; vatten. Kanske bara en kortsiktig lösning, men ändå :P

Idag är det då tenta som står på menyn, den börjar vid 9:30 och ska hålla på till 9:55. Creepy. Vet inte om jag ska vara lättad eller upprörd över att det bara är 25 minuter :question:

Oh, ett annat tips, glöm det där med att räkna till 10 när du är upprörd. Räkna neråt från ett besvärligt tal! Igår blev jag knäpp igen när jag skulle sova och försökte då fokusera på siffror genom att helt enkelt räkna från ett och uppåt. Det gick inge vidare bra eftersom tankarna hela tiden rullade iväg. Så då valde jag i stället att räkna neråt, först från 1000 men det var för enkelt så valde jag om och började räkna neråt från 3333. Det var betydligt svårare, jag var tvungen att fokusera mycket mer för att inte tappa bort mig och då glömde jag bort att vara galen, typ. Kom bara till 2285 sen blev jag så avslappnad att jag inte behövde räkna mer och sen somnade jag. Hehehe, lovely :thumbup:

Nu blir det sistaminuten plugg och sen tror att jag gräver ner mig i soffan med Ozzy en stund innan det är dags att bege sig till Nyhem. Hmpf.. Råkade först skriva Vallås men där är jag ju redan. Knas. :S Det är inte så att det är liiite uppenbart vart jag helst vill vara? :P



tentaångest


Åhhh! Tentaångest 3000!!! Nej.. 3 MILJONER! :bigeyes:
Är galet nervös. Fattar dock inte varför eftersom jag redan vet att jag kommer få underkänt. Vad är det värsta som kan hända då liksom?!

Idag lyckades jag investera i en biljett till premiärmatchen i allsvenskan, dock inte till mig själv. Är inte så överdrivet intresserad av fotboll såvida jag inte spelar själv förstås, och det händer ju inte särskilt ofta. Nåja, hfab har ordnat så deras hyresgäster får köpa biljetterna billigare så jag lekte helt enkelt langare och köpte åt svärfadern eftersom varken han eller M hade tid eftersom de jobbar. Jag var dock en aning besvärad när jag var där, det var nämligen så att det skulle finnas spelare på kontoren. Jag hade ingen som helst lust att träffa någon ur något lag, tänkte jag skulle försöka undvika det in i det yttersta men när jag kom till husvärdskontoret införlivades min misstanke: det var givetvis spelarna som sålde biljetterna. Nåja, jag lyckades stamma fram att jag skulle ha en, betala och sedan rusa ut därifrån.

Just nu lyssnar jag på en föreläsning av Robert Fisk på youtube som är rätt intressant, får se om jag har någon användning av det hela inför tentan i morgon. Fast varför försöker jag? IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG IG, känns som om jag har det stämplat i pannan :S

I morgon blir det som sagt tenta (dödeeen!). Sen lär jag väl antingen sörja tentan eller fira den, beroende på hur plågsamt det var.

På fredag blir det eventuellt besök av syster och småfisarna, dvs Leo och Cola. Vi tänkte ta en promenix på Galgberget om vädret tillåter, och jag tycker nog vi ska käka en och annan våffla med, det är trots allt våffeldagen på fredag.

Insåg förresten idag att det är exakt 2 veckor tills jag fyller år, hur fasen gick det till?! :question:
Läskigt. Måste börja fundera över om jag ska hitta på något då eller inte. hmm hmm hmmmm...



önskan?

Usch usch usch.. En dag kvar. En dag kvar En dag kvar.
I natt drömde jag att jag missade tentan för att jag inte visste vad klockan var :bigeyes: önsketänkande måntro?
Ska med andra ord göra några sista ryck och försöka lära mig något. Känner mig dock väldigt ofokuserad. Kan inte sluta tänka på skattepengarna (hehehee) och vädret med för den delen, hade gärna gått ut en sväng idag, och allra helst av allt hade jag nog bara velat läsa. Har fått låna Ozzys självbiografi av svärfadern. Rätt så spännande, och rolig med för den delen. Sen är ju själva personen Ozzy ett helt nummer också så man kan ju bara utgå ifrån att boken kommer vara intressant :)


Sen måste jag även göra läxan till prällen. ska träffa honom på fredag. Fast så får jag ju inte säga, han skulle bergis sulat iväg en kudde rakt i nylet på mig om han hörde hur jag tänkte. Nåja, bara tentahelvetet är över så kan saker och ting gå tillbaka till det 'normala'.

Fredag fredag fredag.. Då är det våffeldagen, jag är megasugen på våfflor så det blir nog det till lunch då. Får passa på då älsk jobbar för det skulle aldrig falla honom in att äta något hemskt i stil med våfflor. Nackdelen är att jag inte har något våffeljärn, nåja, i värsta fall får jag väl bara steka dem.

Aja.. Ska kila iväg på ica först och utöka frukostutbudet. Om jag måste plugga större delen av dagen så tänker jag minsann dricka oboy till frukost, något annat är ju otänkbart.


Bye bye then



hurra för skatten!


Från och med idag kan man få reda på vad man får tillbaka eller måste betala på skatten i år. Jag lyckades krångla mig in på sidan med hjälp av mitt bankid (notera att det egentligen inte var krångligt att kolla skatten, det var min bankdosa som krånglade) och undersöka saken och jag måste bara sägs WOW!!! Rekord!!


Förra året fick jag tillbaka rekordmycket på skatten, och om siffrorna på hemsidan stämmer så slår jag det rekordet i år. Och pengarna kunde inte komma lägligare. Slipper oroa mig över pengaeländet i juni då csn lyser med sin frånvaro och jag har ingen inkomst heller. Så i stället för att ha 0:- i inkomst kommer jag ha nästan dubbelt än vad jag brukar ha varje månad, tihiii, UNDERBART. Ska bara försöka överleva maj också då vi bara har halva studiebidraget, men om jag snålar lite tills dess så borde det lösa sig :)

Snart blir det sängen, har varit vaken länge och ska upp tidigt i morgon med. Sista dagen innan tentan. Läskigt värre :bigeyes:



fokuskrasch

VAD I HELVETEEEE?!

Hur ska man kunna fokusera på tentaplugg när favoritpennan tar slut?!?!?!!!
Helt utan förvarning. POFF. Slut. Finito. The End. ;(

R.I.P

CRAP! :mad:



mästarnas hemlighet


"Det beslut du fattar idag är ofta inte det val du gör i morgon.

Du ska få höra en hemlighet som alla mästare känner till

- Forsätt välja samma sak - "

Ur Samtal med Gud, bok 2.





lunarstorm lever vidare i våra minnen

Eller det är nog snarare tvärtom :)

Våra minnen lever vidare av lunarstorm, i alla fall mina.. För wihooo! Jag visst väl att det skulle bli användbart att ha varit en flitig användare av lunarstorm. Har nämligen plågat mig med CV-skrivande men det är inte så himla lätt när minnet sviker. Så då fick jag den brillianta idén att leta upp min gamla (och första) blogg för att se när jag jobbade vart, typ.
Och vips! Där finns alltihopa! Så nu, efter 2 timmars klickande är CV-helvetet klart och inskickat. Wihoo, inget företag kan mostå mig nu, great succes :thumbup: :P

Var dessutom fasligt underhållande att läsa vad jag skrivit och vad jag haft för mig. Undrar just om det är någon form av narcissism när man är så fascinerad av sitt eget liv? :P

Aja.. roligt var det, men nu borde jag verkligen ta tag i tentapluggandet.. Funderar dock på om jag borde unna mig lite lunch först..


"- I should have prayed to the ancestors for luck  
- How lucky can they be?! They're dead!"

// Mulan




Den lilla terrorn


Några av er kanske redan nu kan dra era slutsatser till vad, eller snarare vem rubriken handlar om, och ja, alldeles riktigt. Den handlar om Maya.



Hon har varit sjukt jobbig i natt. Som vanligt när det närmar sig kvällen så brukar hon ha en tendens att antingen busa lite väl våldsamt eller gå runt och skrika i olika delar av lägenheterna. Gårkvällen var inte annorlunda. Hon skrek och skrek och skrek.

Och skrek.

Hon lyckades dessutom rota fram en liten plastpåse. Fattar inte hur hon alltid lyckas hitta en?! Jag blev först arg och trodde hon varit upp på köksbänken för jag visste att det låg en tom fryspåse där men det visade sig att den låg kvar så hon hade hittat sin påse någon annanstans? Hon är galet duktig på att rota fram saker som prasslar.
Nåja, vi ropade in henne till sovrummet och fick henne att lägga sig i sängen, där övergick skrikandet till aktivt kurrande, kanske inte det ultimata ljudet när man ska sova men det var definitivt en klar förbättring. Kruxet är att efter ett tag hoppade hon ner och gjorde om hela proceduren med att gå runt och skrika, och sedan har hela natten fortsatt så. Det har med andra ord inte blivit mycket sömn i natt. Stackars älsk som ska jobba hela dagen idag, men vi kom i alla fall upp i tid, tror klockan var 05:32 när jag släpade mig ur sängen efter att ha lyssnat på Mayas skrikande ett bra tag. Hon brukar som sagt ha en tendens att hålla på så här men nu är det verkligen rekord. Antar att hon är orolig eftersom det är en helt ny lägenhet med massvis av nya dofter och prylar som måste undersökas noga och ofta så jag håller tummarna för att hon taggar ner med skrikandet när hon känner sig lite mer hemma här :)

Blev inga konstiga drömmar i natt, misstänker att det beror på Mayas skrikande. Det är lite som pest eller kolera. En skrikande katt i örat eller helrubbade drömmar i hjärnan :question:

Aja, längre fram idag blir det plugg men just nu är det alltför tidigt för att jag ska kunna förstå något mer avancerat än gossip girl eller greys anatomy.






Carcassonne


Hmm.. Den senaste tiden har jag börjat använde google chrome en del. Men bloggen ser helt cp ut i den webbläsaren :question:

Var som sagt i Vinberg och hämtade Maya idag, och just nu sitter hon nedanför mig och tycker jag ska roa mig med mindre skrivande och mer gosande. Yes, hon är här med oss i Vallås. Verkar gå rätt så bra, här finns ju en relativt lång hall att köra streetrace i och man kan ju passa på att knyckla till mattan i förbifarten, massa spännande saker att lukta på och det bästa av allt: människor :thumbup:

Har roat mig med en hel del carcassonne ikväll. Har ni inte provat det spelet så borde ni göra det, galet underhållande! Under förutsättningen att ni gillar brädspel och pussel med för den delen.





Det är ett strategispel rakt igenom. Finns även som spel på nätet, det är där jag spelat några partier idag. Förlorade dock alla utom en :bigeyes:


Nåja, nu blir det snart sängen, ska upp äckligt tidigt i morgon vid 05:15- 05:30 någon gång, beror lite på hur död jag och älsk är.




En dröm

I natt drömde jag att jag kunde flyga. Inte flyga som typ stålmannen som flyger jättefort. Men om jag flaxade med armarna så kunde jag lätta från marken och flyga hyfsat högt upp i luften men inte så högt som exempelvis ett flygplan. Men jag behövde inte flaxa snabbt med armarna utan det räckte med ganska långsamma "graciösa" flaxningar. Vi var i Fagerdal, vet inte exakt vilka som var där, bara att det var flera personer. Jag och en ex-vän skulle vara med i en variant av "På rymmen". Vi skulle gömma oss och hela jordklotet var spelplanen och min familj skulle sedan försöka hitta oss, vi skulle få en timmes försprång. Ex-vännen bad om hjälp för x kunde inte komma på något bra gömställe. Jag föreslog utrymmet bakom baren som brukade stå i vardagsrummet. X kunde också flyga. Vi flög upp till barens "topp/tak" för att se hur det såg ut i hålutrymmet bakom baren, det var hur dammigt som helst där men x skulle i alla fall gömma sig där. Min plan var att så fort som möjligt ta mig till Frösön och hoppa på första bästa flygplan ut i världen någonstans för att göra det så svårt som möjligt för dem att hitta mig. Men plötsligt så satt jag i "datarummet" jag var ledsen och upprörd över något men minns inte vad. När jag såg ut genom fönstret och ner mto byvägen fick jag syn på en jättestor bildskärm som hängde i ett träd. Då förstod jag att "de" (vet inte riktigt vilka de är) hade installerat övervakningskameror runt huset för att hålla spionerna borta. Jag var fortfarande nere så jag gick till köket för att ringa till M som var hemma hos sig. När jag ringde så var det en av hans vänner som svarade. Han låtsades att han var M, det var högmusik och högljudda röster i bakgrunden och då förstod jag att han hade en jättefest med alla sina vänner. Jag blev ännu surare och ledsnare för att han inte sagt något om den till mig för jag hade/har inte träffat så många av dessa vänner och tyckte det var konstigt/misstänksamt att jag inte fick göra det heller. Jag bad om att få prata med M och blev riktigt arg när jag inte fick. Men sen så sa kompisen att jag skulle få prata med honom och gav då luren till någon. Men personen som jag nu pratade med visade sig vara någom som aldrig träffat/hört förut som också låtsades vara M bara för att M ville undvika att prata med mig. Då blev jag megajättearg och sa att han kunde hälsa M att innan jag åkte iväg för "På rymmen" tävlingen så skulle jag komma dit till festen och lämna tillbaka nyckeln och sedan tänkte jag inte komma tillbaka mer, sen slängde jag på luren.

Minns inte så mycket mer än så bara att jag hann ångra det jag sa för jag ville ju egentligen inte lämna tillbaka nyckeln. Drömmen var kanske inte så verklighetstrogen med tanke på att jag kunde flyga, men jag var verkligen bombsäker på att allt var sant för jag blev löjligt lättad när jag vaknade i morse och insåg att det bara var en dröm. Kan även tillägga att jag kände mig måttligt löjlig. :P


tillbaka


Fast rubriken stämmer rent tidsmässigt inte med verkligheten eftersom vi kom tillbaka till Halmstad redan igår eftermiddag.
Uppfattningen jag hann få av Karlskrona är att det är väldigt mysigt och 'gammalt' där, de flesta husen såg riktigt gamla ut och jag uppfattade Karlskrona som ganska litet men ändå hade de 3 gallerior, inte illa :)
Idag bär det iväg till Vinberg för att hämta Maya, vet inte riktigt vad mer dagen kommer erbjuda, den som lever får se antar jag.


Tio miljoner klimatflyktingar till Jämtland!!


Haha! Dagens bästa, eller jag kanske borde säga gårdagens men ändå:P

Oerhört träffande :thumbup:


läs läs LÄS!!!

http://op.se/kulturnoje/kronikor/jensganman/1.2861396-tio-miljoner-klimatflyktingar-till-jamtland-



Karlskrona


Verkar som om jag hinner med en del bloggande ändå :P
Vi kom fram till Karlskrona vid eftermiddagen någon gång. Runt 17- tiden tror jag det var. Efter lite surrande i lägenheten bar det iväg ut igen för investering i mat, vi åt förövrigt en apgod laxmiddag igår, måste prova att göra den hemma sen. På kvällen blev det en del spelade och vi kom väl i säng vid 23, vilket faktiskt är relativt sent för mig/oss. Har sovit på en luftmadrass för första gången på jag vet inte hur många år. Det är en sån där hög så jag var lite orolig att jag skulle ramla ur den men det gick ju riktigt bra. Somnade dessutom rekordsnabbt inom typ 15-20 minuter. Har dock vaknat minst en gång i timmen hela natten, inte så bra :S

Idag blir det shopping och lite sightseeing här i Karlskrona skulle jag tro. Ikväll tror jag vi ska spela en del Wii, kul kul :thumbup:



2011-03-19 @ 09:03:05 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En dröm


Minns inte så mycket från nattens dröm. Bara att jag och en klasskompis var ute och köpte varsin klänning inför en dansuppvisning vi skulle ha, kruxet var att vi båda föll för samma klänning men jag lät henne få köpa den.
Sen minnst jag att jag var i en stor lyxvilla med egen utomhuspool o grejer. Det var en del foll som badade i poolen och en hel del folk inne med. Tror  det var någon sorts fest. Några av de närvarande var häxor, men det var inte så många som visste om det. Två småbarn som också var häxor busade i poolen. Det badade nämligen en jättelång svart man och vattnet nådde honom bara till strax ovanför knäskålarna, han stod där lång och ståtlig och kikade ner på alla så barnen började trolla fram "smygvågor" och höjde vatten nivån just där han var så att han inte bottnade. Sedan sänkte de den igen så att han skulle kunna andas och sedan höjde de den igen, bara för att jävlas med honom. Jag och några andra stod i dörröppningen och såg det hela. Men slutligen när mannen kom upp så kom en häxa och sa att de hade busat klart. Häxan trollade upp mannen så han svävade i luften och då upptäckte vi att en haj hade gnagt av båda hans ben till ovanför knäna, blodet bara sprutade, då först insåg vi att det var blod i poolen med. Mannen kände inte smärtan förrän då och började skrika hysteriskt. Barnen hade blivit så ivriga i sina trollförsök att de råkat trolla fram en haj i poolen. Häxan tog in (svävade in) mannen i hallen och lät honom sedan falla till golvet. Sen minns jag inget mer.




2011-03-19 @ 08:56:31 Permalink En dröm Kommentarer (0) Trackbacks ()


på flykt


Jag, liksom några andra i min kurs, flydde fältet från dagens föreläsning. Den sög. Känner dock skräcken komma krypande eftersom det var den sista föreläsningen innan tentan. Om tiderna stämmer som skickades ut på mailen så har jag tenta på torsdag. Creepy.
Tar nog med mig en del plugg till Karlskrona i helgen.

Nåja, nu blir det till att hoppa in i duschen så jag kan pallra mig tillbaka till Vallås nån gång.


Bye byee then

2011-03-18 @ 12:33:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dröm


I natt drömde jag ytterligare en mardröm. Det var inte en sån där "skräckmardröm", utan mer en sån som gör en upprörd och skapar starka obehagskänslor.

Drömde att jag var i huset i Fagerdal. Det var massvis med människor där. Det var en sorts avkedsfest till mänskligheten där. Vi visste att något skulle ske men vi visste inte vad. Festen pågick ganska länge. Minns att jag, ida och Ann-Louis befann oss inne i badrummet på nedervåningen. Jag var bekymmrad och sur över att toaletten var trasig, den var helt snedvriden och konstig. Plötsligt hade vi fått veta vad som skulle hända. Vi var tvugna att gå upp på övervåningen och stänga in oss i ett rum och akta oss för solen för när den skulle gå upp så skulle den ge ifrån sig en livsfarlig strålning som skulle göra allt och alla som utsattsen för den jättesjuka, alla skulle få cancer och de som utsattes skulle dö inom en vecka typ. Men alla visste inte om att det skulle hända, och alla fick inte veta det heller för alla skulle inte få plats. Jag började leta efter M så vi kunde gömma oss för solen. Jag hittade honom på övervånignen i Idas gamla rum. Han hade lagt sig på en madrass längst in i rummet. Det var några fler människor där inne som aldrig sett förut. Vi kom överens om att gömma oss i det rummet och så skulle resten gömma sig i mitt gamla sovrum som egentligen var ett renoverat förråd typ, för det var det mörkaste rummet i huset med minst fönster. Men så kom det dit en man och sa att alla var tvugna att vara i mitt gamla rum, det var endast där inne som vi skulle vara skyddade från strålningen. Jag började dra en massa i M och sa åt honom att han var tvungen att skynda sig. Han reste sig upp och vi började gå ut ur Idas rum, genom köket och in till mitt rum. Dörren stängdes bakom mig och jag upptäckte att M inte följt med. Just då började solen gå upp. De andra sa att jag inte fick gå ut men jag struntade i det och öppnade dörren och gick ut i köket. Ljuset var så starkt att allt blev vitt och jag kunde inte se något. Sen vande sig ögonen och jag kunde se igen. Jag skyndade mig tillbbaka till Idas rum för att fråga vad som stod på. Där inne stod samma personer som förut med utökning iform av en liten pojke på kanske 4 år som M höll om. På en stege utanför fönstret stod en liten tjej på 4-5 år. M förklarade för mig att det var hans barn. Han höll om pojken som grät hysteriskt och var alldeles illröd i ansiktet för att han utsatts för strålningen. Flickan som var på andra sidan fönstret såg helt orörd ut men vi visste allihopa att hon var i jättestor fara eftersom hon utsattes direkt för strålningen. Jag och M tog med oss hans son till det andra rummet. Det fanns inget vi kunde göra för flickan, det gick inte att släppa in henne i huset, hon stod fortfarande på stegen utanför idas fönster och tittade in. Då kom Rupert Grint (han som spelar Ron Weasley) och knackade på mitt rum. Vi öppnade och sa åt honom att komma in innan han blev alltför sjuk av strålningen. Men han skakade på huvudet och förklarade att det var alltför sent, han skulle gå och hålla den lilla flickan sällskap så att hon inte skulle behöva vara ensam. Sen gick han tillbaka till Idas rum och vi stängde dörren igen. Rummet var helt nedsläckt så det var väldigt mörkt där inne. Jag gick fram till det enda lilla fönstret som fanns där inne för att dra för gardinerna ordentligt. Då fick jag syn på den lilla flickan, hon hade klättrat ner från stegen och gick nu längs byvägen i Fagerdal, helt ensam i hela världen. Jag tänkte att Rupert måste redan ha dött och jag hade så dåligt samvete för att vi inte kunde rädda henne.

Sen vaknade jag..


Hmm.. Inte så trevlig dröm. Misstänker att kärnkraftshelvetet i Japan har en hel del med drömmen att göra. Konstig dock att jag inte blev ett dugg arg eller ledsen då det visade sig att M hade två barn som han inte berättat för mig om?! Vilken knasboll man är..


2011-03-18 @ 11:54:33 Permalink En dröm Kommentarer (0) Trackbacks ()


Guds gåva till folket

Efter att ha upptäckt (och blivit helt frälst) i skype så ser det nu för tiden ut så här på min dator :P




Skype is the shit! :thumbup:


2011-03-17 @ 17:11:21 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en hint från ovan?


Pratade med Susanne i telefon:

Jag:   - Ska jag berätta vem som vann?
Sus:  - Ja?

Tystnad...


Just som jag skulle berätta så bröts samtalet för nätet försvann :bigeyes:


2011-03-17 @ 15:45:41 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mailskadad


Haha omg!
Jag skulle just logga in på en lösenordsskyddad blogg. Utan att tänka mig för försökte jag logga in med mina uppgifter till högskolemailen/dupen/ladok. Det gick inte så bra haha, kanske dags för en paus snart?! xD



2011-03-17 @ 09:09:52 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Döden!


Grrr!!!! I morse vaknade jag och kunde absolut inte somna om, det var helt jävla omöjligt. Jag väntade och väntade för jag tänkte att klockan kanske närmade sig halv 6 så jag förväntade mig att älsks alaram skulle ringa. Men det gjorde ju aldrig det så då tog jag och vågade mig en titt på klockan som då visade 03:31.


03:31?!?!?!?!?!!!


Blev så himla arg. Varför i hela fridens namn vaknade jag då liksom?! Och lykades inte somna om heller för jag var vaken tills älsk klev upp och for på jobbet, kanske lyckades sova 10-20 minuter eller något för jag tror jag drömde, men jag märkte aldrig att jag sov, slog upp ögonen rätt ofta och då kändes det inte som om jag sovit. Usch usch usch. Nåja, när älsk åkt på jobben så tjurlåg jag kvar i sängen i hopp om att somna om, vilket jag slutligen lyckades med så jag fick väl sova runt 1½ timme eller nåt. Najs.

Idag skulle jag egentligen gett mig ut på en cykeltur men skiter i det och åker till Vinberg i stället om syster kan behaga sig att svara i telefonen. Hon och Mice ska vara kattvakt åt Maya i helgen medan jag och älsk åker till Karlskrona och hälsar på hans bror :) Vi ska visserligen inte åka förrän i morgon, men det är lättare att lämna Maya idag så det är gjort. Vet inte riktigt hur länge vi blir där (som längst måndag morgon), så mitt uppdaterande kanske hamnar i en liten svacka under helgen, det återstår att se.
Men men.. Blir som sagt Vinberg idag och gos med den sötaste<3




Ska se om jag kan tigga skjuts hem av älsk med. Han åker nämligen förbi Falkenberg när han är på väg tillbaka till Halmstad så om jag frågar lite snällt kanske han kan stanna och plocka upp mig om inte han har alltför mycket att göra. Låter kanske lite löjligt men det känns nästan lite spännande, haha :P Har bara åkt lastbil en gång i hela mitt liv då jag och Amanda liftade med en, tidigt som tusan på morgonen var det. Och då hade jag svårigheter med att få upp dörren, haha pinsamt! Nåja, älsk vet redan om det så han får väl assistera om något sådant problem skulle uppstå :P


 
2011-03-17 @ 08:50:52 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


oklok


Blev inte så mycket klokare efter informationen. Har rejäl besutsångest. Litar fortfarande mest mot strategisk kommunikation men medieproduktion verkar också roligt, tror dock att jag har avsevärt mer talang för strategisk än för produktion. Visserligen är väl tanken att man ska lära sig, men någon sorts talang eller gynnande egenskap måste man väl också besitta, i alla fall om man vill lyckas på området man väljer. Aja, har en månad på mig att komma fram till ett beslut :)

Kvällen är och förblir oplanerad.
Är vädret fint i morgon så beger jag mig iväg på en cykeltur, hoppas hoppas :)


2011-03-16 @ 16:22:29 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


idag


Idag blir det skola under förmiddan. Vid 9 är det nämligen info inför valet till 2an. Jag lutar dock mest mot strategisk men det kan nog vara rätt intressant att gå och lyssna. Sen blir det föreläsning och sedan förhoppningsvis lite aktivt plugg.


Igår bjussade jag på lövsbiffsrullader, mumsigt värre! Var tveksam hur de skulle bli eftersom osten som jag vanligtvis fyller dem med var slut, men jag köpte en liknanade och det blev riktigt bra, var hur gott som helst. Provade även på att ha lite tzatsiki till och det fungerade alldeles utmärkt :thumbup:



2011-03-16 @ 08:05:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dröm

I natt drömde jag en mardröm.
Jag, älsk och Ida och en massa fler människor var i Rudsjö. Men inte i själva sommarstugan utan mittemot det huset så stod det annat hus som vi var i. Först så skulle vi designa våra egna skor. Vi fick en massa utklippta bilder som vi var tvugna att ha som bil på skorna, men sen fick vi även ha med egna bilder. Rummet vi vistades i såg exakt ut som Idas barndomsrum i Fagerdal. Fotona som var måsten var bilder utklippa ut exempelvis klädkataloger etc, minns att en bild var en liten väska som man var absolut tvungen att ha med på skon (????). Men skorna hann aldrig 'gå i tryck' för björnarna skulle snart vakna. Vi höll nämligen också på att göra kulor och ladda gevär för att förbereda oss inför björnarnas uppvaknande. Det var så att björnarna var inställda på att attackera människor och de spred ett virus som innebar att om en människa blev biten eller ens riven av en björn så skulle personen i fråga förvandlas till en zombie (notera: jag fullkomligen HATAR zombiedrömmar!!). Nåja, vi hade i alla fall en massa skott som skulle göra så att björnarna somnade om så att vi skulle ha en chans att fly från dem. Just när uppvaknandet började närma sig så skulle alla byta hus och gå in till sommarstugan. Jag tog med mig ett gevär och gick före alla de andra men de skulle komma strax efter mig, jag satte mig i köket, som är alldeles till höger när man kommer innanför dörren, längst in i köket stod en säng, jag ställde mig i sängen och hade då utsikt ut över gården och kunde även se dörren till det andra huset, husen låg jättenära varandra. Utanför det andra huset kunde jag se att det låg två björnar och sov (konstigt att jag inte såg dem då jag bytte hus) jag blev jätterädd att de snart skulle vakna. Jag väntade och väntade för de hade lovat att de skulle komma, men de kom aldrig. Då såg jag att björnarna började röra på sig och visst att de skulle vakna ordentligt när som helst. Då öppnades dörren i det andra huset, jag försökte vinka/förklara att de skulle skynda sig. Men i stället för att gå ut så stängde de bara dörren igen. Då fick jag panik för jag insåg att de inte skulle komma, och jag hade lämnat ytterdörren öppen för att det skulle gå fort för dem att ta sig in i huset. Nu var det försent för att kliva ur sängen och stänga den för björnarna var vakna. De började ta sig in i huset, jag var så himla rädd att jag först glömde bort geväret, men sen när jag väl kom ihåg det så fick jag det inte att fungera, så när det första björnen anföll mig var jag tvungen att slå den med geväret i stället för att skjuta den. Tillslut kom jag på att jag glömt ladda/osäkra eller vad det nu var, jag skulle i alla fall dra i en liten spak längs geväret. Så jag gjorde det och plötsligt fungerade skräpet. Så jag sköt björnen, men den/de somnade inte på direkten av skotten och jag fick panik och sköt den tre gånger. Skotten som kom ut såg ut som små pilar med en sån där fluffig toffs på, lite konstigt för att själva kulorna såg exakt ut som små AAA- batterier. Nåja, det kom allt fler björnar och jag sköt dem gång på gång. Men så insåg de att de skulle akta sig för geväret och började ducka och gå åt sidan. Sen kom "bossen". Det var en stor, arg björnhanne. Jag tappade greppet när jag skulle dra i den lilla spaken så jag hade inte någon chans att skjuta honom från början utan fick slåss mot honom med geväret. Jag lämnade aldrig sängen utan stod hela tiden i den (fattar inte hur jag kunde hålla balansen??). Tillslut fick jag på något konstigt vis in gevärspipan i munnen på björnen, den blev då chockad och jag hann därför dra i spaken och skjuta. Sen sköt jag den två gånger till för att vara på den säkra sidan. Sköt alla 3 gånger. Så kom mammas katt Tarzan in genom dörren. Han satte sig kanske runt 3-4 meter från sängen, alldeles intill kylskåpet och stirrade på mig. Gjorde ingen ansatts till attack men jag visste att han kunde vara farlig och att jag var tvungen att skjuta honom, det var så hemskt. Jag hade ett kikarsikte på geväret som jag tittade i då jag skulle skjuta honom. Jag skjöt honom rakt i 'pannan'. Tarzan som är så liten jämfört med björnarna somnade direkt, men ändå så sköt jag honom två gånger till för jag var rädd att han skulle vakna annars (????). Sen kom det in en liten björnunge. Det konstiga var att den såg inte ut som en björnunge utan som en vargvalp. Det satte sig också bredvid kylskåpet där Tarzan nu låg och sov, jag sköt den 3 gånger också. Det låg björnar fulla köket och det kom nya hela tiden. Jag började oroa mig över att kulorna skulle ta slut, ville så hemskt gärna kliva ner från sängen och rusa in i det andra huset men jag vågade inte röra mig för jag var rädd att det skulla komma fler björnar.

Sen vaknade jag av att älsks alarm ringde vid halv 6 i morse. Blev löjligt glad över att få vakna.


2011-03-16 @ 07:03:14 Permalink En dröm Kommentarer (0) Trackbacks ()


rrring rrring


Grrr! Blir vansinnig på att det inte går att lägga upp youtube-klipp på bloggen längre. Har försökt hur många gånger som helst men det går bara inte. Crap!

Snart bär det iväg till Prällen, börjar bli ganska nervös :bigeyes:

Det ringde någon med dolt nummer till mig alldeles nyss. Trodde jag skulle få hjärtsnörpen för jag blev så himla rädd när det började ringa. Svarade givetvis inte då jag är övertygad om att 98% av alla dolda nummer är försäljare. 

------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------


Idag firar jag och älsk 3 månader.
Eller firar och firar, det var kanske att ta i en smula. Men vi har i alla fall varit tillsammans i 3 månader

:thumbup:



2011-03-15 @ 09:31:40 Permalink Allt möjligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


neeej!


Blää vilken mardrömsnatt det har varit! Först var det omöjligt att somna, allt i världen var fel, typ. Sen när jag väl lyckades så drömde jag bland annat om extremt livsfarlig förorening här i Halmstad. När jag äntligen vaknade upp ur drömmen så vaknade jag med en huvudvärk från yttre rymden typ, just nu sitter den och skriker åt mig att jag borde gå och lägga mig igen. Hade gärna sovit någon timme till men det går ju inte! Det måste bli ett slut på det här vansinnet! :mad:

Ska träffa Prällen om 3½ timme, har fortfarande inte hört något från honom ang. min läxa som jag inte minns :question:

Funderar på att ta en rekordlång dusch, men vetetusan om jag orkar. Vill bara dra en filt över huvudet och sedan inte röra mig något mer idag.



2011-03-15 @ 06:26:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


update måndag


Wihoo, nu är ugnen på uppvärmning så sen får tacopajen bära eller brista. Men den luktar i alla fall gott, alltid något att glädjas över :thumbup:

Sen sist har jag roat mig med att dammsuga ytterligare en lägenhet, diska och ta rekord i flest antal inloggningar på skolmailen under en timme. Har inte hört ett ljud från prällen, not good.



2011-03-14 @ 18:00:47 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


gratis är gott

Nu menar jag gott som i 'god/positiv'. Det var nämligen så att jag var på ica för att skicka tillbaka en bok till adlibris. Då passade jag på att droppa in på apoteket där för att köpa ny/annan ansiktsrengöring. Träffade på en trevlig expedit som jag blev lite bundis med. Hon guidade mig genom havet av krämer och lotions. Hon tipsade mig om en kräm av Vinchy som hon själv brukar använda som tydligen ska vara riktigt bra, den kostade iaf ca 115kr. Sen tipsade hon mig även om en ansiktskräm i samma märke, den gick på nästan 200 så jag kände mig lite skeptisk men fick prova den och den kändes iaf bra och var hur dryg som helst. Men som fattig student kan man ju inte unna sig själv hur mycket som helst så efter lite beslutsångest valde jag ansiktskrämen eftersom jag redan hade en ansiktsrengöring, är visserligen inte helt nöjd med den men det är ju inte så länge sen jag köpte den jag tänkte att jag får dras med den ett tag till. Men när jag stod i kassan och skulle betala krämen så sa hon att jag kunde ju få ett prov på den där ansiktsrengöringen i alla fall. Tjoho, gratisgrejer tänkte jag glatt och föreställde mig en sån är liten plastfyrkant som brukar innehålla lite gegga som räcker till typ 2 gånger, det är ju i alla fall bättre än ingenting. Mer ur skåpet plockade hon en hel tub eller vad det nu heter som innehåller 100ml och gav den till mig helt gratis :bigeyes:  :thumbup:




I like. Måndagsångesten känns inte lika hemsk längre. (Ja, jag vet, bildkvalitén är fruktansvärd. Likaså min kamera).

Dammsugning   - check
Returnera bok   - check
Shopping          - check

Nu är det hög tid att tag i läxan till Prällen, sen ska jag skriva handlingslista och investera till en Tacopaj :)


2011-03-14 @ 11:07:28 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


måndagsångest


Aaaaaj! Har löjligt ont i magen. Undrar lite smått om jag råkat matförgifta mig själv?! Hope not. :bigeyes:
Ska pallra mig iväg till banken så småningom, men först blir det lite snabbstädning, på Nyhem denna gång :P Håller tummarna för att jag kanske hittar minneslappen från mötet med Prällen, men det känns mest som en naiv förhoppning. Men men.. Annars får jag väl klottra ihop något utfrån det lilla jag minns och sedan erkänna mitt brott. Måste göra det idag eftrersom jag ska träffa honom i morgon. Hoppas han har något bra förslag på vad jag ska göra åt sömneländet. Sov visserligen rätt bra i natt, men det kompenserar ju inte för resten av veckan :bigeyes:

Aja.. Städning var det.. Snark..


2011-03-14 @ 09:10:37 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dröm


I natt drömde jag att jag och M gifte oss. Vi gifte oss i huset i Fagerdal. Vi var tvugna att stå på knä i köket och hela ceremonin tog typ 3-5 minuter. Ringen som jag fick av honom var en liten, tunn, fin silverring som han hade fått via ett dataspel på internet. Jag hade gjort en hemmagjord marrängtårta, men när jag försökte smeta på samt dekorera den med grädde så kom M och drog handen över den så grädden klumpade ihop sig så jag var tvungen att börja om. Sen kom han tillbaka igen med lång spatel och smetade ut grädden igen så tårtan blev fin. Vi sov en natt i huset i Fagerdal och dagen efter fick vi packa en massa för vi skulle åka till USA för att fjällvandra med hans pappa. Men då kom vi på att jag hade inga bra vinterkläder så jag var tvungen att åka iväg och handla. Jag och Susanne gick runt i Östersund och då hittade vi en liten grå, ullig overall som fungerade som underställ typ. Den var typ 1 meter lång och tyget var inte så tjockt men Susanne sa att de var jättebra och att jag borde prova den. Jag var lite skeptisk först eftersom den bara var 1 meter lång men hon övertalade mig att prova den så jag gjorde det, och blev helt frälst. Den var galet skön! Den var inte särskilt dyr heller så jag köpte den, och när jag kom hem och visade den för älsk sa han att de var jättebra och att han hade en exakt likadan.


2011-03-14 @ 07:09:38 Permalink En dröm Kommentarer (1) Trackbacks ()


lördag


Jahopp.. Lördag.. Vad har denna dag haft att erbjuda?
Inte så mycket. Tog mig ett långt härligt bad tidigare idag, lovely! Kan inte minnas sist jag badade, det var sjukt härligt  :thumbup:

Sen har jag nu klarat av jungrufärden med älsks bil. Eller, egentligen var det väl ingen riktig jungfrufärd eftersom han kört bilen massvis med gånger, men det var i alla fall första gången jag satt bakom ratten. Måste erkänna att jag kände mig en smula nervös. Kör ju inte bil så ofta nu för tiden och jag är ju inte direkt van att köra i Halmstad. Så att köra från Vallås till Nyhem i en bil jag aldrig kört förut var lite nervöst, men hela händelseloppet skedde utan blodutgjutelse så det var ju bra. Vågade mig även en sväng på ica för att investera till kvällens middag, på menyn stod Lax med spenattäcke. Även det blev en sorts jungfrufärd för det var första gången jag tillagade det. Antar att det varit en dag fylld med jungfrufärder.

Ikväll blir det slapp, kanske även passar på att avnjuta en liten påse med fruxo, det är ju trots allt lördag. Borde verkligen ta tag i pluggandet men jag orkar inte. Sov inte så bra i natt, vaknade vid 00:22 i natt, då hade jag sovit i typ 1½ timme och det var riktigt jäkla svårt att somna om igen ;(
Sen drömde jag om jordbävningen i Japan. Drömde typ att jag åkte dit för att hjälpa till att rensa upp och även rädda människor, men det var läskigt och farligt att vara där för vi visste att det kunde komma efterskalv som skulle orsaka jättefarliga/stora tsunamivågor typ. :bigeyes: Var så förvirrad i morse ang. drömmen att jag var osäker på om jordbävningen i Japan verkligen hänt på riktigt eller om jag diktat ihop alltsammans. Jag fick bekräftat av radion att det verkligen hänt på riktigt. Hemskheter, usch usch usch.


2011-03-12 @ 19:39:44 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hemlig middag 2


Hmm.. Har gjort upprepade övertalningsförsök men M viker sig inte! Jag vet med andra ord fortfarande inte riktigt vad det är vi ska äta. Han säger bara att jag kan minsann vara nyfiken ett tag till :bigeyes:
Det är typ 3½ timme tills han kommer hem. Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med tills dess. Funderar på att dammtorka av ren tristess..



2011-03-11 @ 14:49:13 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hemlig middag


Ska snart pallra mig iväg och köpa färsk kyckling. Tydligen behöver vi det till middan ikväll. Älsk har visst planerat något men vägrar berätta vad. Jag är givetvis dödligt nyfiken. Den enda informationen jag fått är att jag har i uppdrag att köpa kyckling. Har redan försökt tjata till mig lite mer info men icke.

Hmm.. Spännande spännande :)


2011-03-11 @ 12:49:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


blodtörst


Just nu levar Maya jävligt farligt.
Det lilla jävla helvetsodjuret har pissat på mitt överkast igen. IGEN! :mad: Och det är helt nytvättat. Som om inte det var illa nog så har hon gjort det direkt i sängen och inte på någon del som hängt över kantet och på golvet. Det har med andra ord gått rakt igenom överkastet, rakt igenom täcket, rakt igenom lakanet (de var för övrigt också helt nytvättade) och ner i bäddmadrassen, och min bäddmadrass är så stor att jag tvivlar på att den ens får plats i tvättmaskinen. Ni kan ju ana er till vilket humör detta har försatt mig i....


DÖDA DÖDA DÖDAAAAA!!



Men jag har faktiskt utövat beundransvärd självkontroll och inte skällt en enda gång på henne. Det är ju ändå ingen mening, hon kommer väl inte ihåg nu vad hon gjort för fel.

Nåja, hon är numera bannlyst från sängen och kommer vara det för en väldigt, VÄLDIGT lång tid framöver.









2011-03-11 @ 10:43:59 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det var då på tiden!


I natt fick jag 6 underbara timmar ostörd sömn, LOVELY :thumbup:
Fick ju en liten bok av Prällen att skriva i så jag tänkte det var dags att testa det. Vet dock inte om sömnen berodde på att jag tog upp dagboksskrivandet igen eller om det berodde på det faktum att jag sovit skitdålig så länge att jag kanske sov av ren utmattning nu. Men men, huvudsaken är att jag fick sova. tjohoo! :)

Tror dessutom att dagboksskrivandet bidrog till att producera fram ett flertal vansinnesdrömmar, helt crazy. Ska se om jag kan memorera dem någorlunda medan jag har dem i minnet, och om jag lyckas kanske jag delar med mig av dem.

Idag blir det skola, fast jag känner ingen direkt motivation. Sen vetetusan vad det blir. Känner mig frestad att bara sjunka ner i soffan med tvkontrollen i ena handen och en Ben & Jerrys New York i den andra och sedan stanna där resten av dagen. Men icke. Dels för att jag varken äger det enda eller det andra. Dessutom måste jag plugga innan jag får roa mig med saker i stil med Fredagsmys.

--------------------------------------------------

Nu har det kommit ännu mer snö!
BAJSSNÖ!!! JAG VILL HA VÅR!!!
Det är trots allt mars nu! Våren borde vara här nu. Vad är det för mening med att bo i sydsverige om inte man får sommar före alla andra liksom :P





2011-03-11 @ 08:30:35 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fuling!


FINE att vi har en massa kurslitteratur på engelska. Det bör man ju liksom förvänta sig när man läser på högskola. Men VARFÖR i hela fridens namn måste vi läsa en hel jäkla bok på norska?! NORSKA!!!? :question: Det är så fult! No offence, men det går ju inte att hålla sig fokuserad på grund av alla konstiga ord som poppar upp här och där, och jag har tur om jag ens vet vad hälften av dem betyder.

Norska liksom..


NORSKA?!?!?!?!??? :thumbdown: :mad:


2011-03-10 @ 15:14:26 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


sleepless


Ännu en sömnlös natt. Det här är ju vansinnigt. Hade som vanligt problem med att somna, sen vaknade jag en massa gånger. Sista gången vid 7, och då tjurlåg jag i nästan en timme men fick acceptera mitt nederlag om att jag inte skulle kunna somna om så då var det bara att pallra sig upp och ta en dusch i stället. Nu är jag givetvis megatrött men det är ajabaja-hands-off på sängen. Funderar på att gå på affären och tristesshoppa lite, synd bara att man nästan är pank :question:
Dessutom snöar det.
Helt otroligt. SNÖ?!?!?!???!! :mad: Jag trodde vi hade fått vår nu, men icke. Oerhört dålig stil av klimatet tycker jag! :thumbdown:


2011-03-10 @ 11:19:39 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lättnad

Det är få saker som går upp emot känslan då lättnad strömmar genom hela kroppen, spelar egentligen inte så stor roll vad det är för lättnad. Såg nyss att jag fått mail om att tentorna från förra kursen var klar. Jag blev sjukt rädd, ja rent av skräckslagen. Var så inställd på att jag skulle få underkänt. Var nära på att rent av börja gråta medan jag väntade på att datorn laddade upp dokumentet med resultaten, tårarna var verkligen inte långt borta, och inte blev det bättre av att jag såg att det var många som fått underkänt, och helt plötsligt fick jag syn på mitt personnummer, och efter nummret stod det stort och tydligt 'G'. Kan inte ens beskriva lättnaden jag kände. Har dubbelkollat nummret tre gånger för att verkligen försäkra mig om att det står G, och ja, det står kvar varje gång. Helt otroligt, jag måste tydligen ha gjort något rätt trots allt. Fascinerande. Något annat fascinerande, och dumt också är hur skadligt högskola är för nerverna. Hello prestationsångest, typ.
Men jaha... Det här måste ju firas på något vis, är så sjukt lättad :)
Känner mig rent av sugen på att plugga. Jag är inte totalkorkad trots allt. Underbart :thumbup:

2011-03-09 @ 12:09:18 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besvikelse


Hade ju liksom förväntat mig att jag skulle sova som en gud i natt. Men icke! Sov lika dåligt som alltid ;(
En annan mysko sak, men som jag givetvis är glad för, är att jag inte har någon träningsvärk?! Den borde väl ha kommit vid det här laget men jag känner då inte av någon. Känns dock lite motigt att cykla, är frestad att ta med en kudde och sitta på den för just det kommer göra in i helvete ont. Å andra sidan så är det väl bara att vänja sig, det som inte dödar, det härdar.. Sägs det ju. Fast jag tror inte riktigt på sånt skitsnack. Aja, borde kanske tvinga ner lite frulle. Blä.



2011-03-09 @ 08:08:10 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


juicy


Har precis kommit in i en sån där fas när jag har en het passion för juice, framför allt apelsinjuice. Blev toksugen på det när jag var på ica så jag investerade i en liter apelsinjuice med fruktsmak.. Mmmh heaven! :thumbup:

Tänk så det kan gå, när jag var liten avskydde jag juice med fruktkött men nu tycker jag det är apgott! Fast bara om det är apelsinjuice så klart :P Mumma!


Näe, det här går inte, blir toksugen bara av att se bilden. Dags att unna mig ett glas till :)

Ikväll blir det kottletter och universums godaste potatisgratäng till middag och senare stundar det semmelmys efter att älsk varit på träningen. Sjukt bra dag det här har varit :thumbup: 


2011-03-08 @ 17:04:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


nu är det gjort!

DÖDEN!
Var på 'resandefot' i ca 4½ timme.
Dock tog det givetvis inte så lång tid att cykla själva varvet. Var nämligen in på ica och investerade i vatten innan jag gav mig iväg mot Galgberget. Väl där så hade jag lite problem att hitta vägen och efter en helvändning efter en navigeringsmiss så var jag slutligen på rätt väg. Det hela gick riktigt bra rätt länge. Men så började problemen hopa sig. Det började med att jag var lite osäker på om jag skulle svänga i en korsning eller inte, så jag ringde och störde älsk på jobbet och han försäkrade mig om att jag skulle svänga. Så det gjorde jag, och än så länge var väl allt gott. Sen dalade det verkligen utför. Jag nådde nämligen en trevägskorsning och hade vaga aningar om vart jag skulle, så jag gjorde en chansning och cyklade på. Vilket var ett rejält misstag för jag hamnade ute i ingenstans i skogen :bigeyes: var osäker på vart jag skulle men cyklade envist på tills det började komma snö och is på den lilla vägen, då var det bara att inse fakta, jag hade cyklat fel. Så det var bara att vända och cykla tillbaka och ringa och störa älsk igen. Tur att han har så himla bra tålamod, jag kan ju gå vilse i princip vart som helst i Sverige, även om jag har en karta typ :S Nåja, han guidade mig igen och sen var jag på rätt spår igen. Var lite osäker på vägen ett par gånger men det visade sig tydligen att jag var rätt eftersom jag slutligen kom fram. Cyklade dock inte upp på Galgberget igen utan fortsatte ner mot stan i stället. Där kikade jag ut Trade Center och tänkte att det är ju bara att cykla mot det för då kommer jag ju hem. Men när jag nådde lägre mark försvann ju det jäkla tornet och jag blev återigen lite lost in space. Men just då ringde älsk för att kolla hur det gick för mig så då fick han guida mig igen :P Måste säga att hans lokalsinne är riktigt imponerande :thumbup:
Men jag hade i alla fall påbörjat en lysande väg för det visade sig att jag skulle cykla exakt vid den affär som jag skulle hämta ut en bok från, så då kunde jag ju passa på att göra det med. Great succes.
Totalt tror jag varvet tog runt 3 timmar, vilket är löjligt lång tid. Den tiden MÅSTE bli mindre. Så nu blir det träna, träna, träna. Dock är jag inte helt missnöjd med mig själv för det är en hel del uppförsbackar och en hel del motvind och jag cyklar på en oväxlad cykel, vilket gör uppförsbackarna till rena rama gympassen. :thumbdown:

Nåja, nu vet jag ju i alla fall hur varvet går, och känner mig inte särskilt avskräckt, trots uppförsbackarna. Blev dock rejält nerkyld. Tyckte det var stundvis rätt varmt när jag cyklade, men nu när jag kom innanför dörren och blev av med jacka och tjocktröja så blev det kallt som tusan :bigeyes:
Så nu blir det filt, lunch och någon repris av Gossip Girl eller nåt. Det har jag förtjänat :thumbup:

Kan tillägga att jag oroar mig lite över träningsvärken, arslet klagar redan över sadeln och benen är en smula stela, vilken betyder att det hela kommer gångras med tusen tills i morrnbitti. Läskigt. :bigeyes:


2011-03-08 @ 13:27:12 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sego


Mornin' folks!
Laddar för att snart bege mig ut och cykla en sväng. Fast jag hade nog hellre sovit ett par timmar till. Vaknade kvart över 2 i natt och det var nästan störtomöjligt att somna om :S men men, nu blir det snart en cykeltur till Galgberget (jag borde verkligen hitta dit den här gången) och sedan tänkte jag åka en sväng längs banan som är Hallandsloppet 36km. Får se om jag åker hela eller inte. Tror nämligen det kommer vara lite väl kallt att cykla hela sträckan. Sen vet jag ju inte ens om jag hittar eller inte, haha. Men i värsta fall får jag väl ringa älsk så får han guida mig :P

Aja.. Cykling var det. Tror dock jag ska avsluta min frulle först, jag påbörjade den för nästan en timme sen. Usch vad seg jag är idag :bigeyes:


2011-03-08 @ 07:43:32 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinberg


Jahopp.. Då var man i Vinberg. Här bakas det för fullt. Ska bli intressant att se slutresultatet då jag inte bakat bullar på evigheter. Spännande spännande :)

Återkommer med bildbevis senare (Y)



2011-03-07 @ 11:30:23 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


oh no!


Neeeeeeeeeeeeej!
Hur är det möjligt?! Jag vaknar ju jämt tidigt nu för tiden men idag så försov sig både jag och älsk :bigeyes: Vaknade och insåg att klockan var 6:29. INTE okej :thumbdown: så jag får nog ta ett senare tåg än jag planerat. För nu blir det först frulle, sen cyklar jag till Nyhem och kollar till Maya innan jag drar vidare till tågstationen och slutligen Vinberg.

Fan fan faaan! Jag hatar att försova mig! Oavsett om det är något livsviktigt som skola eller jobb eller om jag är ledig. Bajs :mad:



2011-03-07 @ 06:47:36 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hmm.. spritöverskott??

Efter att ha varit duktig och gjort bort all tvätt tänkte jag det var dags att fortsätta i samma anda och ta tag i all sprit som stått och drällt sen vi kom tillbaka från jämtland. Steg 1, samla allt och plocka upp det ur påsar/kartonger etc.



Jag har ju som de flesta vet ganska ont om plats i min lägenhet. finns bara plats för flaskorna på ett enda ställe och det är utrymmet ovanför kylskåpet. Hurra tänkte jag överlycklig då jag insåg att allt skulle få plats. Men så händer detta: :mad:


Så himla typiskt. Dumma Vanilla långskånk twist.. Grrr! Nåja, jag börjar lasta in..


Och lastar in lite till..


Men nu kan jag inte sluta undra vad fanken jag ska göra med allt?! Är rädd att förrådet börjar bli gammalt. Iofs är många av likörerna oöppnade så de klarar sig, fick nästan en hjärtattack när jag insåg att jag hade en massa Baileys och trodde jag skulle bli tvungen att hälla ut skiten. Tack och lov var flaskan oöppnad :thumbup:

hmm.. Kanske dags för en rejäl inflyttningsfest? :P




2011-03-05 @ 20:10:44 Permalink Allt möjligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Upptäcktsfärd på Nyhem

Passade på att tvinga Maya att utforska Nyhem idag nu när vi har så fint väder. Dock börjar det blåsa lite väl kraftigt. Maya var ganska skeptiskt inställd gentemot Nyhem och inledde det hela med att kura ihop sig till en boll och skrika/mjaua/protestera you name it.. Hon gick hela tiden på ytterdörren i den naiva förhoppningen att jag kanske skulle låta henne gå in. Men ICKE! Moahahahaaa! (A) Så jag bar iväg med henne en liten bit, och efter lite mer protesterande så insåg hon att det inte var så hemskt trots allt. Trots jobbig vind, läskiga gående människor, ännu läskigare cyklande människor, och en skylt som t.o.m jag blev rädd för, för den lät så illa. Men tillslut samlade hon mod och hon blev rent av lite road av alla löv som flög om kring.
Var inte ute så jättelänge, runt 20 minuter kanske, men nu ligger lillfisen alldeles utslagen i sängen så jag kan plugga i lugn och ro. Utmärkt. Måste bara hitta motivationen. Den är nämligen långt ifrån utmärkt. Nåja, hoppas vädret håller i sig. I morgon ska jag åka på lite sightseeing då älsk ska visa mig den ungefärliga* banan för Hallansloppet.
*= Vi ska nämligen åka varvet med bilen, på cykel blir banan lite annorlunga men inte mycket, och jag är ju långt i från ensam när vi ska cykla så då kan ju inte ens jag cykla fel.
Ska bli intressant att se om jag blir mer eller mindre avskräckt.. :P
Nåja, får se om jag kan övertala (tvinga) Maya att gå ut en sväng till, om vädret håller i sig dvs :)

2011-03-05 @ 15:28:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En dröm

I natt drömde jag att en av mina msnkontakter som jag surrat med i många år skulle komma och hälsa på mig. Jag bodde då i Fagerdal och vi skulle annordna en jättestor grillfest. Det var massor med folk där, familjen, vännerna, älsk mf. Min 'msnkompis' är väl runt 25-30 år gammal, men i drömmen var han bara 15, och han skulle ta med sig en kompis. Mitt under grillfesten kom jag och älsk på att vi skulle fly därifrån. Vi hittade en massa små mopedbilar eller vad det nu heter. Såna där jättesmå bilar som egentligen är mopeder. Nåja, av alla som fanns att välja på så valde vi en jätteliten husvagn som tydligen också var en moped, den var typ en halvmeter hög och kanske en meter lång, men på något underligt vis fick vi i alla fall platsi den och älsk körde husvagnen (har dock inte riktigt lyckats komma underfund med hur i hela fridens namns han kunde köra en husvagn?!?!??). Nåja, då befann vi oss i Hammerdal och hade just kört över Hammerdalsbron och nått Grenås då vi stötte på en gammal tant. Älsk skulle hjälpa henne uppför en trapp till huset hon bodde i. Huset hade typ 3-4 våningar och för att nå första våningen och själva ingången var man tvungen att klättra uppför en brant trapp/stege.

Huset såg ut ungefär så här (och ja, jag är medveten om min avsaknad av konstnärlig talang):

Nåja. Han skulle som sagt hjälpa upp henne uppför trappan till höger.
Helt plötsligt låg det en svag, rent av döende tant i en säng uppe på själva bron eller vad jag nu ska kalla det. Jag skulle ligga bredvid den döende tanten i sängen för att hon inte skulle känna sig ensam. Men när jag låg i sängen så började hon putta på mig. Sängen stod alldeles intill räcket, som för övrigt var gammal och ruttet så när hon puttade mig så stöttes jag in i räcket och jag visste att det kunde gå sönder när som helst och att om jag ramlade utför där så skulle jag bryta nacken och dö i fallet. Jag sa åt tanten att hon skulle sluta puttas för att det var farligt men hon struntade i det och fortsatte ändå. Plötsligt skulle jag hjälpa henne ner för trappen på vänster sida, trots att hon kunde/skulle dö när som helst så skulle jag hjälpa henne ner där.

Sen tar det tvärstopp och jag minns inget mer. Haha, drömmen var helknäpp.
Jag kan inte sluta störa mig på husvagnen, den har ju varken ratt eller motor så hur lyckades älsk köra den?! :bigeyes: :P
2011-03-05 @ 13:43:00 Permalink En dröm Kommentarer (0) Trackbacks ()


ensam och övergiven

Det är världens underbaraste väder ute. Älsk<3 har övergett mig för en kompis och honom ser jag nog inte förrän i natt/ i morgon någon gång.
Nåja, övergett kanske är en liten överdrift. Jag var erbjuden att följa med men valde att "plugga" i stället. Men det är så galet fint väder så jag vetetusan om jag klarar upp det. Vi hade 5.6 plusgrader i skuggan sist jag kollade tempen, klarblå himmel så långt ögat kan nå och strålande sol. LOVELY! :thumbup: Jag har ingen lust att sitta på bibblan och tråka. Dock blåser det en del så det blev lite kallt på cykeln. Men en promenad skulle sitta fint, funderar på att släpa med mig Maya :)
Men först blir det en försenad frulle bestående av oboy och skinkmacka. Utmärkt.

2011-03-05 @ 11:31:01 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


zzzsnark..


Har just kikat på film i strax över 3 timmar. Jobbigt. Tänkte passa på att kopiera de sista sidorna i ett kapitel i Mosco-boken men nu är eländet utlånat. Misstänker att det är någon i min klass som ligger bakom dådet. Tänkte haffa personen i fråga och "paxa" boken men kan inte hitta den skyldige. Tror jag får ge upp det här och prova i morgon igen. Med tanke på att det är lördags så tvivlar jag starkt på att någon ur min kurs kommer finnas på skolan i morgon, tihii :thumbup: å andra sidan gör väl det mig till en nörd eftersom jag planerar att finnas här halva dagen. Men men.. Tänkte att det är dags att jag gör en kraftansträngning så jag kanske faktiskt har en chans att gå godkänt. Hurra!

En annan sak att hurra över är att gårdagens rövtortyr inte lämnade några bestående men. Däremot har jag börjat få ont i vänster handled, eller rättare sagt en sena för det stramar typ från handen och upp till armbågen. Not good. Nåja, känner att det blev mycket gnäll nu :S Ska kolla efter boken en sista gång sen bär det iväg först till Nyhem och sen till Vallås, great succes.

bye bye then



2011-03-04 @ 13:01:35 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


dåligt

Jag har inte gjort särskilt många planer för sommaren. Ska jobba större delen av sommaren och sedan, om älsk får semester då dvs, åker vi till jämtland v34.  Men nu har vi blivit erbjudna att följa med till Gotland en vecka, sommaren består ju av typ 10-12 veckor lr nåt sånt, GISSA vilken vecka Gotland blir av?! Jo, just det! v34. Så himla typiskt :question: Är jättesugen på att följa med dit, det är så mysigt på Gotland ^^ men samtidigt så kan vi inte ta Jämtland efter det för då börjar ju skolan. Nåja, det lutar mot att vi åker till Jämtland och Gotland får helt enkelt klara sig utan oss, men det hade verkligen varit roligt att följa med dit.

2011-03-04 @ 08:14:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


den dödes sömn

I natt som jag som död. Nästan i alla fall. Vaknade inte särskilt många gånger, och tydligen hade jag fått sms igårkvälls med det hade jag missat totalt. Det är rätt ovanligt att jag inte vaknar av telen så jag var nog helt slut :thumbup:
Idag blir det skola större delen av dagen, först filmtittning i 3 timmar :bigeyes: och sen grupparbete. Känns konstigt att det är fredag idag för jag hade fredag redan igår.
-----------------------------------------------------------------------
2011-03-04 @ 07:08:29 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


uppdrag cykeltur: försök 1 - misslyckande


Jag har en skum love/hate- relation till mitt underliga lokalsinne som rockar utomlands med är generande dåligt i Sverige. Som ni ser hamnade jag varken i Danmark eller Kiruna. Jag träffade inte på en blodtörstig turist, och jag hittade varken galgen eller Galgberget :question: som förövrigt var mit destination, Galgberget alltså, inte galgen.

Men efter lite surrande med älsk så kom vi fram till att jag var faktiskt på rätt väg väldigt länge, och sen började jag tvivla på omgivningen och tycka att vägarna inte stämde in med mina anteckningar utifrån kartan och gjorde en felsväng. Eller vändning rättare sagt. För jag svängde rätt från början och hade cyklat en bit då jag bestämde mig för att jag var lost in space och vände och cyklade åt motsatt håll, hehe, typiskt mig :S

Det blev dessutom en ironisk uppföljare. Som några av er kanske minns så var det en familj som frågade efter "williiis" för ett tag sedan när jag var ute och gick, och jag hade givetvis ingen aning om hur man hittar till Willys. Nååå, den här gången stannade det en kille och frågade efter något* exakt då jag kände mig som mest vilsen och förvirrad.

* = Jag uppfattade aldrig riktigt vad han sa, men efter att han upprepat sig 2 gånger så hade jag ingen lust att ropa "VA?!" tvärs över vägen fler gånger så jag låtsades att jag hörde vad han sa och förklarade för honom att jag själv kände mig lite vilsen och att han gjorde bäst i att svänga in hos närmaste företag och fråga där i stället.

Nåja, tillbaka till storyn. Jag gjorde som sagt en helvändning och hamnade på en ganska liten väg, med fält, skog och hästhagar och sånt runt omkring. Vid det laget var jag 100% säker på att jag verkligen inte skulle åt det hållet men det var så mysigt så jag fortsatte cykla ändå :) tills jag insåg vad klockan var och då fick jag eld i baken och fick skynda mig tillbaka. Turen tog ca 1½ timme, antar att jag kommer ha löjligt ont i arslet i morgon. Men ska jag överleva Hallansloppet är det bara att fortsätta rövtortyren :bigeyes:


2011-03-03 @ 17:19:21 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


never ending.. day..


Zzzz... SNARK! Vad jobbigt lång den här dagen är, den tar ju aldrig slut!?!?!?!!!
Känns som om klockan är typ 17-18 :bigeyes:

Tänkte åka iväg på en cykeltur och se om jag kan klara upp att hitta till Galgberget på egen hand, men sen struntade jag i det för jag frös så in i bomben bara av att cykla till affären men nu börjar jag bli så trött så jag tror jag far iväg en sväng ändå, bara för att inte somna liksom.

Har förövrigt trussat omkring idag utan en droppe smink, från början kände jag mig naken, exposed, rädd.. typ.. xD men det är ju riktigt skönt att kunna gnugga tills det svartnar för ögonen utan att se ut som en jäkla tvättbjörn efteråt, najs najs (Y)

aja.. Galgberget var det, uppdaterar jag inget mer idag kan vi dra en av tre slutsatser:

1. Jag har cyklat vilse och hamnat i Danmark. Eller Kiruna.
2. Jag har blivit mördad och uppäten av en tidig turist.
3. Jag hittade Galgberget, OCH galgen.

Personligen tror jag faktiskt jag kan klara upp det här. Så nu blir det upp till bevis :thumbup:


2011-03-03 @ 14:13:58 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vaken


Gaaah! Har varit vaken sen strax före 5. FÖRE 5!!! :bigeyes:
Och det beror INTE på att jag somnade tidigt. Först var det mission impossible att somna, sen körde jag en vakna-somna-vakna-somna-vakna-somna-vakna- natt som, som sagt avslutades strax före 5 i morse för sedan dess har jag legat och stirrat upp i taket tills ganska nyligen då älsk for iväg på jobbet, så nu ger jag upp den här skiten.

Känner mig dessutom allmänt underlig och insåg nyss att jag inte ätit något alls på 18 timmar :bigeyes: borde kanske käka frulle, men allt jag har hemma i frulleväg är smör, lite gammal mjukost, oboy, samt djupfryst bröd. Att brödet är djupfryst kan jag väl leva med, men jag har ju ingen jäkla mjölk hemma så oboyen har jag ju ändå ingen glädje av :( och affären öppnar inte förrän om 2 timmar :thumbdown:

CRAP!


2011-03-03 @ 06:43:42 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


på flykt


Flydde återigen från föreläsningen. Det startade hyfsat bra och jag lyckades göra en del anteckningar men sen dalade det utför och det var lika bra att ge upp. Passade då på att hämta ut taggarna/chippen till lägenheten så nu behöver jag inte oroa mig över att bli utelåst.
Fick ett mindre roligt mail från en lärare idag, hon meddelade att en av böckerna som fanns med på kurslitteraturen skulle inte läsas alls, givetvis är det den boken jag beställt så den kom idag. INTE okej :thumbdown: varför kan de inte kläcka ur sig sådant INNAN kursen börjar i stället för efter 2 veckor :question: nåja, det blir retur på den boken. Aja, ska strax ta och cykla till vallås :)

bye bye then
2011-03-02 @ 16:52:16 Permalink Allt möjligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


periodare


Börjar utvecklas till en periodare vad der gäller serier. Missar i några veckor och sedan ser jag allt på direkten, det är så himla spännande överallt :thumbup: Kikade nyss på Gossip Girls senaste avsnitt, tror ändå jag gillar riktningen serien tagit. Och Vapire Diaries är ju galet spännande. I morgon blir det Glee och sen i övermorgon tror jag det kommer ett nytt Greys avsnitt.. Hjälp vilken tönt jag är :bigeyes:

På tal om något roligt, jag har hittat min cykelnyckel nu, WIHOO! :thumbup: den hade krupit in och gömt sig i ett kortfack i plånboken :bigeyes: som fattig student använder jag den inte alltför ofta så jag upptäckte det inte förrän idag, men det känns riktigt najs att den är 'tillbaka' so to speak, fast den var ju aldrig riktigt borta, men ändå :P



2011-03-01 @ 14:33:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 down

several to goo.


Har nu haft första mötet med prällen, antar att det gick bra :question: Vet inte riktigt vad jag kan säga om det hela, men det blir nog bra tillslut. Let's hope so.
Men nu är jag galet trött och tänker därför inte lyfta ett finger förrän vid 14-15 någon gång. Utmärkt.



2011-03-01 @ 11:33:01 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


shopping


Har just unnat mig själv ett set med tandblekning från www.beconfident.se. T.o.m en nybörjare som jag själv borde klara av det hela :thumbup:





Jag borde kanske inte gjort det, men det är rätt länge sen jag började kasta lystna blickar på lite olika tandblekningsalternativ, och med tanke på katastrofdagen jag hade igår och hur veckan hotar att utveckla sig så anser jag att jag förtjänar minsann att köpa en present åt mig själv. :thumbup: Så nu blir det upp till bevis, eller nu och nu. När det levererats hit blir det upp till bevis :P


2011-03-01 @ 09:28:48 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


gäsp


Usch vad trött jag är idag. Hade bara en massa motgångar igår så jag var en aningen deppig på kvällen, och trött med för den delen men det var halvsvårt att somna trots att jag unnade mig själv lite sömnhjälp..

Nåja, om 1½ timme ska jag träffa prällen, läskigt. Sen blir det städning för ikväll ska vi för ovanlighetensskull sova hos mig. Samt kopiera rätt kapitel den här gången och läsa det, great succes.

Men gääääääääsp vad trött jag är, kanske inte var så smart att kliva upp vid 6 i morse, fast i natt lär jag ju sova som om jag vore död, najs (Y) :)


2011-03-01 @ 08:21:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0