Skol-längtan

Den här helgen har varit så jobbig så jag längtar efter skolan. Eller egentligen längtar jag efter en hängmatta på balkongen, iste och Outlander. Typ. 
 
Mattias har varit sjuk sen i torsdagseftermiddag/kväll så han har inte mått så bra. Det är en mystisk och hög feber som spökar. Har den inte gett sig i morgon blir det en tur till vårdcentralen. Jag var inte ens på skolan ifredags utan jag stannade hemma och hjälpte till. Och i lördags fick jag något ryck och rände omkring här hemma och städade. Nu syns det knappt. Men vi fick i alla fall bort en hel hög med kartonger. Goodie. Sen på eftermiddagen hade vi besök av ida med familj. Blev lite spelande på kvällen. Skoj. T.o.m. Mattias orkade vara med på ett hörn.
 
Idag är det simning som står på menyn. Har varit iväg med Pölsan och ikväll är det Malvas tur. Tror jag börjar se trött och sliten ut för Mattias påstod att han kunde åka och bada med henne. Jag tvivlar starkt på det hela men jag måste ändå erkänna att det vore underbart om jag slapp åka. Nåja, vi får avvakta och se hur det blir. Huvudsaken är att hon kommer iväg. Nu ska jag gå och snegla på maten. Blir kotletter som ska gotta till sig i grädde och annat mumsigt i ugnen i två timmar. Jag orkar seriöst inte laga nån mat så då är det smidigt med sånt som sköter sig själv. :) Ska väl ge lite kärlek till tvättmaskinen också. Som sagt, jag längtar till skolan idag. Eller jag menar hängmattan. Som vi inte ens äger. 
 
 


Resultat och Rom

Fler svar. Idag fick vi svar ang. Fysikinlämningen. Jag klarade den och lyckades därmed skrapra ihop ett poäng inför tentan. En poäng låter lite men i slutändan kan inlämningarna hjälpa till så man blir godkänd på tentan. Goodie. Fast jag kan inte påstå att jag känner mig så mycket klokare. Tvärtom. Känner mig fortfarnade som en idiot. Är nästan alltid trött. Förutom när jag går och lägger mig för då är det svårt att somna. Typiskt. Jag och Mattiar har bokat en resa nu så vi ska åka till Rom på en weekend under påsk. Ska bli härligt. :) Jag känner mig dock orolig över att lämna tjejerna. Inte för att de inte kommer ha det bra, det vet jag att de kommer ha i Oskarström. Men vi har aldrig lämnat någon av dem så länge och Elsie har aldrig någonsin sovit utan oss. Weird. Känns inte riktigt bra. Men det är väl bara för att det är nytt och läskigt och ingen vet hur det kommer gå. Det jobbiga blir att säga hejdå. Och att ta sig hem igen från Köpenhamn (vårt svindyra s.k. budgetflyg går därifrån), när vi väl är i Rom tror jag vi kommer vara distraherade. Nåja, det handlar om tre dygn. Det ska vi väl överleva. (Två dygn spenderas i Rom men tjejerna får sova borta tre dygn eftersom när vi ska resa dit måste vi åka iväg väldigt tidigt på morgonen). 
 
Jaja, det var det. Nu ska jag tycka syn om Mattias som är sjuk och sen gålägga mig och stirra upp i taket en stund. Det har blivit rutin de senaste kvällarna för jag kan inte somna. 

Tentasvar

Det har varit många turer med tentasvaren. Det har påverkat mig typ hela veckan. När halva klassen fick veta och andra halvan inte fick så sjönk min motivation för varje minut. Jag har varit långt ifrån effektiv. Något som resulterat i att jag måste till skolan i morgon plugga en stund bara för att försöka komma ikapp (har en inlämning i fysiken som ska in senast på söndag, mitt mål var att vara klar idag. Det är jag inte). Nåja, efter många om och men så fick vi slutligen veta svaren idag strax före lunch. Och jag klarade det! Jag blev blev godkänd! Tjohoo! :D Det enda irriterande var att jag hade gjort flera slarvfel som kostat mig några poäng. Men det spelar ingen roll eftersom jag ändå blev godkänd. Hejja hejja! :D 
 


Väntar och väntar

Jag har fortfarande inte fått resultatet från tentan.... 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ilsken och omotiverad

Jag är så arg på min lärare. Igår fick majoriteten av vår klass resultatet från tentan. Notera: majoriteten. ALLA fick INTE veta sitt resultat. Givetvis hörde jag till gruppen som inte fått veta. Hela dagen har jag varit nervös, disträ och omotiverad. Har haft en klump av nerver i magen sen igår när resultaten började ticka ut. Men mitt resultat lyser med sin frånvaro. TVÅ gånger idag var jag till servicecenter och tjatade. Men som det ser ut så får jag inte veta förrän i morgon. Så jag är arg! Tappade all motivation så jag åkte hem redan vid 3.  På 7 timmar räknade jag typ 3-4 uppgifter. Totalt. Det har INTE gått bra idag. Grrr! :@ Det är så galet orättvist! :( Har ingen lust att plugga något alls nu. Usch! Vill lite i badet och äta choklad. Eller ännu hellre, bara ligga i sängen och sova ett dygn. Det hade varit underbart. Tre dagar i rad nu har jag somnat innan jag tagit mig ur sängen och därmed försovit mig. Tre dagar i rad... Har fått en tid till vc så jag ska få komma och kolla sköldkörteln. Jag tror dock inte att det är något fel på min levaxindos. Jag tror bara jag är trött för det är så mycket som cirkulerar i huvudet. 
 
Jaja, det var dagens gnäll. I skrivande stund "lagar" jag faktiskt mat. Blir en enorm baconlindad köttfärslimpa idag. Goodie. 
 
På fredag får vi hem lite saker som vi beställt från ikea. Skoj.  :) Blir nog veckans höjdpunkt. 
 


Fysikdöden

Jag visste väl att min oro inte var obefogad.. Matten är rena rama barnleken jämfört med fysiken. -_-  Eller i alla fall det vi gjort hittills i matten. På torsdag drar ju nästa del igång. Tekniskt sett (dvs enligt schema) drar den igång i morgon. Men det är en övning. Vilket innebär att vi har övningstid med närvarande lärare men ingen har någon aning om vad vi ska öva på. Kan bli intressant... Ang fysiken så är min uppfattning än så länge att det är ett virrvarr av formler och konstigheter och jag lär väl aldrig få in det i skallen. Har inte känt mig så härt korkad sen första övningstillfället i matte. :S Å andra sidan tog det ju ett tag att komma in i matten. Så förhoppningsivis gäller det fysiken också. För om inte min hjärna reder ut detta snart finns det inte chans i världen att jag ska kunna klara fysiktentan. 
 
Blev förresten ingen tur till göteborg idag. Har inte hittat all kurslitteratur så vi höll oss hemma (dvs de andra, jag var på skolan) 
Jaja det var det. Nu ska jag väl göra något vettigt.  Igen. 

RSS 2.0