She's a myth that I have to believe in

 
Jaa.. Det jag tycker kan vara något av det jobbigaste med att blogga ibland är att komma på en rubrik. Så därför gör jag som 70% av alla andra och använder mig av låttexter. Dessutom är ju själva låten svinbra. :thumbup: Var evigheter sedan jag lyssnade på Slipknot. :thumbdown:
 
 
 
 
 
Ovädret spökade lite i Falkenberg också så det blev en innedag för mig och Leo, lite trist men i morgon hoppas vi på att vara ute en sväng. Jag har ansträngt mig extra mycket idag för att lära honom förstå att det är en skillnad på Svarta-Maja och Melo. Men han kallar verkligen alla katter för Maahjjjaa nu. Försökte även få honom att säga "katt", hehe det var vansinnigt kul. Lillen försökte verkligen så det ska han ha eloge för, men det lät verkligen inte rätt. Men han är ju duktig som i alla fall försöker då och då i stället för att alltid köra med sitt "mah". 
 
Dessutom tror jag han blandat ihop min "titel" lite. Har försökt lära honom säga "moster" vilket är mission impossible. Men idag efter han ätit sin lunch och vi slappade i vardagsrummet så stirrade han på mig och sa "mormor". :question: Han tyckte kanske att det lät tillräckligt likt och att det skulle få mig att hålla käft. Nåja, i så fall så fungerade det inte. Hehehee. Eller så försökte han antyda något... :question:
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Men GRRRRR!!

 
Hmpf. Förbaskade oväder! :mad: Åskan har hållt mig vaken nästan hela natten, det började mullra redan vid 2 i natt. :( Nu öser dessutom regnet ner så jag kommer ju vara dränkt innan jag ens nått busshållsplatsen. Och jag vill inte ens tänka på att min kära sambo är ute och kör på vägarna i det här ovädret. :( 
 
Hoppas bara att det inte är någon översvämning i någon av tunnlarna på väg mot Falkenberg, då tar det väl hundra år att ta sig dit. Om inte de sätter in en buss förstås. Fast när det är sånt här väder känner jag mig betydligt säkrare i ett tåg än i en buss. Blä! 
 
 
 


En klo i bakhuvudet

 
Gaaah! Är 45 minuter tills maten är klar! :( Tack och lov för knäckebröd, skulle aldrig överleva utan det. 
 
Dagen var rätt lugn. Det hände bara en liten incident. Melo tröttnade på Leos närgångna gosande och satte en klo i hans bakhuvud. Leo blev först chockad och sa inte ett ljud, stirrade bara på mig. Sen började läpparna darra misstänksamt och följdes ganska snart av rejäla skrik. Stackars lillen, han blev verkligen jätteledsen. Fast efter typ två minuter i mitt knä medan jag viskade skit om Melo så glömde han bort tragedin och blev åter fascinerad av uttrycken "bil" och "maja" Eller som Leo uttalar dem: "bii" och "mahjjjha".
 
I morgon fortsätter barnvaktsbestyren. Kanske släpar med mig nån bok då. Leo tycker ju om läsning och han skiter ju fullständigt i vad man läser för honom. Jag hämtade nämligen ut kurslitteraturen till höstens första delkurs. Är orolig att det är en sån där skräck-kurs som jag hade första året och vill därför vara ute i väldigt god tid, vore nice att hinna gå ígenom all literatur redan innan kursen ens börjat, då kanske jag har en chans att klara den. Who knows. 
 
 


Skitdag

 
Det här är verkligen en skitdag. Har varit trött och hängig hela dagen. Och det var länge sedan jag kände mig så vansinnigt obekväm som jag gjorde idag när vi var iväg för att fika. :( Inte för att folk är otrevliga, tvärt om. Men jag är så obekväm i sådana situationer. Runt människor som man aldrig sett förut och som man knappt vet något om. Vore mycket enklare om man träffade några enstaka åt gången i stället för en hel flock med minst tio personer. Men men, även om jag kände mig obekväm så var det väl trevligt. Fast jag fick väldigt ont i magen efter ett tag, och när vi var på väg hem igen så hann vi knappt komma lite mer än halvvägs hem innan jag började kräkas i bilen. Tur att jag råkade ha en plastpåse med mig. Usch det var så hemskt. Har kanske druckit 5 ml vatten idag, har inte lyckats ta en enda medicin heller. Det är som sagt en mycket dålig dag. :thumbdown: Så resten av dagen ska spenderas bakom låsta dörrar, jag tänker inte göra ett dyft idag mer än möjligtvis tycka synd om mig själv. Och spela age of empires förstås. :P
 
 


Hick hick hick

 
Alltså fy vad jag hickar ofta! Jag hickar nog igenomsnitt MINST 10 omgångar varje dag. Ibland kanske jag bara hickar 1-3 gånger och ibland hickar jag mer. Tycker det börjar bli riktigt störigt nu, det är obehagligt att hicka! :( Hickan kan visst bero på både operationen eller graviditeten. I alla fall om jag ska tro diverse forum. Sen kan ju hicka bero på en massa annat också men i mitt fall så är väl de två alternativen de som är mest troliga. Sådär ja, det var dagens gnäll. 
 
I övrigt idag händer det inte mycket. Ska iväg och fika hos några av älsklingens släktingar. Alldeles lagom "mycket" (lite) att göra. Blev nämligen ganska sent igår. Jag la mig innan vi sett färdigt sista filmen för jag orkade inte titta mer, läste lite och släckte sedan vid 01 typ så det är ju inte så konstigt att man är seg idag. Känns som om jag varit ute och festat? :question: 
 
I morgon övergår saker och ting till det normala igen. Mattias semester är slut så han ska jobba, och jag har lovat att agera barnvakt så jag ska pendla till Falkenberg hela veckan. Inte så roligt att ränna fram och tillbaka hela tiden men jag har ju ändå inget annat för mig så då kan jag lika gärna åka dit och göra lite nytta. Samla in en massa barnvaktstimmar som vi kan ta ut sen, hehehee! :P
 
 


Vänta vänta vänta..

 
Sitter och väntar på att grabbarna ska komma hem från affären. Nu har de snart varit borta i en timme.. :question:
 
Blir tacos och film men maten lyser som sagt med sin frånvaro. Och jag är dessutom svinhungrig så jag överväger att göra mig en knäckemacka i brist på tacos. Har dessutom bara ätit.. Tre gånger idag, vilket är ungefär hälften av vad jag borde äta, och näringsmässigt var väl inte måltiderna särskilt imponerande heller. Men jag har i alla fall börjat äta ägg igen, så hello proteiner. Ett ägg om dagen är bra för magen.. Eller nåt.
 
Idag är det för övrigt "bara" 11 dagar kvar till ultraljudet. Dagarna får gärna gå lite snabbare. :)
 
Näe, det här går inte. En knäckemacka med ost på? Ja tack! 


 

Fredag

 
Blev visst en lång sovmorgon idag. Kikade på någon film som gick på teven och efter det blev det lite läsning så det blev lite sent. Då fick jag för övrigt återigen bevisat för mig att jag måste ha den snällaste sambon i världen. Han hade tänkt gå och lägga sig men stannade uppe för min skull bara för att jag ville se färdigt filmen men var för feg för att sitta uppe ensam och se den.  Inte för att han kollade på filmen, han satt vid datorn istället men ändå. Hade det varit jag själv så hade jag nog inte varit så snäll tror jag. Dessutom visade det sig att filmen inte ens var läskig. Weird, men inte läskig. Såg för övrigt på Perfect get away eller vad den nu hette. 
 
  
 
 
Idag är det städning som står på menyn. Är verkligen dags att ta tag i det, vi har ju snart varit hemma i en hel vecka utan att lyfta så mycket som ett finger, typ. Dessutom får vi troligtvis besök i morgon. Blir nog tacokväll med en av Mattias kompisar. Tacos och film, kan inte misslyckas. :) Känner mig dock inte så sugen på tacos just nu. Mår illa. :( Mumsade i mig en knäckemacka med ost men det hjälpte visst inte, mår fortfarande illa. Bajsmage och bajsbebis är vad det är för det är deras fel! Nåja, det är samtidigt en perfekt ursäkt för att skjuta upp städningen en halvtimme. :P 
 
 

 
 

Gårdagen

 
Orkade inte uppdatera något igår efter sjukan så det får bli nu istället. Det gick för övrigt ganska bra, antar jag. Ketonerna (som är något svältjox som dyker upp när kroppen svälter) var normala. Eller normala och normala, det var i alla fall normalt att jag hade dem i kroppen p.g.a operationen, och de lär nog hänga med ett tag till. Men eftersom jag ändå har svårt att få i mig vätska så hängde de på mig en påse dropp när jag ändå var där. Plus att de gjorde lite prover och kom fram till att min sköldkörtel inte fungerar som den ska så nu har jag fått ytterligare en medicin att ta som ska hjälpa sköldkörteln, typ. Så även om det var trisst att hänga där i fem timmar så var det ju ändå rätt bra att jag var där för annars hade de kanske inte upptäckt det där med sköldkörteln.
 
På kvällen åkte vi till Falkenberg och hämtade hem kissemissarna. Tusse var inte särskilt nöjd med att komma hem och Maya var däremot extremt nöjd. Så olika de är. Tusse vägrade vara inne så vi släppte ut honom igårkvälls och jag har inte sett till honom sedan dess. Han ligger väl under en buske någonstans och deppar. Maya i sin tur firade med att gå runt i lägenheten och skrika men efter ett tag lugnade hon ner sig och jag tror hon sov bredvid mig större delen av natten, hon klev då inte upp i morse förrän jag gjorde det. 
 
Aja, det var väl allt jag hade att komma med förtillfället. På återseende. Typ. 
 


Droppdagen

 
Jag hade gärna sovit en timme till. Men men, kan ju alltid kanske slummra en stund på sjukan. :) Fick order om att infinna mig "strax efter 8". Jag tycker det låter mystiskt hur man kan få en tid "strax efter 8" men men. Åker väl dit till 8 så får vi se vad de säger.
 
Först ska jag dock tvinga i mig frulle och jaga upp min stackars sambo ur sängen. Kanske även borde leta fram kläder, känns en smula olämpligt att åka dit i badrocken.
 

 

Dags för dropp?

 
Har nyss pratat med barnmorskan, hon hade i sin tur pratat med en läkare och de hade kommit överens om att jag var på tok för uttorkad. Så nu har de fixat en tid till mig på förlossningen. Ska dit i morgon strax efter 8 för att försöka få upp vätskebalansen. Med andra ord så antar jag att de tänker sätta dropp på mig. Känns obehagligt men bra på samma gång. Jag har ju själv vissa dagar fantiserat om att få dropp då jag varit fruktansvärt törstig men inte lyckats dricka särskilt bra.
 
Hon trodde också att de skulle ta lite prover och sånt på mig för att kolla salter och sånt i kroppen. Jag förstår inte så mycket av alla fackord men men, de vet ju vad de håller på med och det är ju bra att de vill kolla upp allt, men samtidigt så börjar det bli lite oroande. Hade nästan varit mer betryggande om man inte fick så mycket uppmärksamhet för då betyder det väl ändå att man mår bra. Barnmorskan sa att de kommer lägga mig på någon avdelning för mödrar som inte mår bra. Vad nu det betyder. Har inte riktigt klassat mig själv som en sådan men jag kanske får ta och värdera om lite. 
 
Jag har ingen aning om hur länge jag blir där, men tror det handlar om ett par timmar, tänker i alla fall smuggla med mig frukt och en bok. Hon sa att de ville få i mig vätska och sedan kommer jag få åka hem igen och sen kommer de troligtvis ta nya prover någon dag senare. Prover, prover prover. Jag kanske ska konvertera till en nåldyna. Med kateter förstås, det borde underlätta vid urinproverna. 
 
 


Prat i sömnen

 
Man kan ha ganska underliga konversationer med min sambo när han sover:
 
 
 
Älsk: Zzzzzsnark, Zzzzsnark (ganska låg volym, men så tar han ett djupt andetag och nästan vrålar) :
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
 
...
 
Mummelmummelmummel karamell! Docka, klocka. Mummel.
 
Jag: haha vaa?
 
Älsk: just det!
 
 
 
 

Hypokondriker anmäler sig för tjänstgöring!

Hmpf. Hade skrivit ett långt maffigt inlägg igår men det blev visst aldrig publicerat. Grrr :mad:
 
Nåja, vi har ganska nyligen varit på mvc så att jag fick göra ett nytt urinprov. De hade funnit ketoner i det förra och det tyckte de visst var lite oroande. Och det var ingen skillnad nu heller, ketonerna var fortfarande kvar så barnmorskan skulle ta ett snack med en läkare för att se om de skulle göra något åt det, och i så fall vad. 
 
Personligen är jag lite förvirrad ang. det här med ketoner. Första gången barnmorskan nämnde dem var när jag var i jämtland. Då ringde hon och berättade att de hittat dem och att de trodde att jag var uttorkad. Det hade jag kunnat berätta för dem utan något prov. Men nu när jag läste på om ketoner på wikipedia (jaja, inte världens mest tillförlitliga källa men ändå), så tycks ketoner snarare ha med svält att göra. Inte heller så konstigt när man lever på 500 kalorier om dagen eller vad det nu är jag lyckas få i mig varje dag. Dessutom tar ju inte kroppen upp all näring heller så det gör ju inte saken bättre. Men men, det är ju bara att vänta och se vad som händer. 
 
När vi väl kom hem igen fick jag ångra mig bittert att jag inte åt något innan vi åkte. Öppnade kylskåpet och trots att jag höll andan så luktade det i köket när jag stängt så det var bara att springa till badrummet och hulka i vad som kändes som en evighet. Det gör seriöst ont att "kräkas" när magen är helt jäkla tom. Samma sak hände ju på centralstationen i Göteborg när vi var på väg hem i söndags, men då var det ingen doft som påverkade utan då började det av sig själv. Det var ytterst pinsamt att sitta och kräkas i en konsumpåse inne på centralstationen medan folk (gissar jag) stirrade på mig med äcklad min. Blä! :( 
 
Ytterligare en sak som de funnit i mina provsvar är att jag saknar immunitet mot röda hund och blir jag smittad så kan det ge fosterskador. Huvva! Så alla människor med röda hund eller Rubella som det så tjusigt heter undanbedes. 
 
Och ytterligare en sak som fått mig att fundera lite extra är min hicka. Jag hickar ju flera gånger om dagen, betydligt oftare än vad jag någonsin gjort förut. Jag har bara antagit att det blir så efter en gastric by pass men nu är jag inte lika säker längre. Ska ta och läsa på lite och kanske ringa Aleris för säkerhetsskull om det inte lättar snart. 
 
Så, det var dem besvären det. Jag låter verkligen som en hypokondriker :bigeyes: Inte för att jag känner mig särskilt orolig, jag är mest besvärat och ledsen över illamåendet/doftproblemen. Nåja, nu ska jag återvända till min frukost. :)

Home sweet home!

Hemmaaaa! :thumbup: Fast nu har vi ju varit hemma ett par timmar. Resan hem gick bra men vi sov inte särskilt bra på nattåget, jag sov betydligt bättre på resan upp än hem. Trots väckningen i Stockholm då det klev på folk. Men men.. Vi var lite sena hem p.g.a något arbete så mellan Göteborg och Kungsbacka hade de satt in ersättningsbussar och tåget som vi skulle åka med från Kungsbacka väntade in alla bussarna, därav förseningen, men samtidigt så är det ju egentligen bra att de väntar, vore ju elakt att bara åka ifrån sista bussen bara för att den var en segis (vi satt såklart på första ersättningbussen, hehehe)
 
Nåja, efter en gudomligt god Köttfärssoppa (egentligen var det helt vanlig köttfärssoppa, jag var nog bara hungrig) så slocknade jag som ett ljus i soffan och sov i två timmar, gaaanska så skönt. :)
 


Förbannad

 
Jag börjar snart tro att jag har en förbannelse över mig. Hade tänkt skriva om det tidigare men glömde bort det. Men häromdagen (tror det var i förrgår eller nåt) när jag och älsklingen skulle åka till Strömsund så hände det en grej med bilen. Älsklingen körde och vi hade precis nåt en by utanför Strömsund som heter Tullingsås när hela bilen guppade till. Jag blev skiträdd och trodde att vi kört på något. Älsklingen ställde sig så klart på bromsen och stannade. Vi såg oss lite förvirrat omkring med det fanns ju inget att köra på där. Och vägen var helt slät. Så vi körde fram några meter till en busshållsplats och stannade där för att undersöka vad som hänt, under den korta biten så märkte vi också att något inte stämde. Då visade det sig att en grej från avgassystemet hade trillat ner och hakat fast baktill på bilen. Gissa om vi blev brydd!
 
 
 
Tur att älsklingen var med för hade jag varit ensam hade jag inte vetat vad tusan jag skulle ta mig till. Vi hittade några trasor i bakluckan så Mattias plockade bara lös avgasgrejen och sedan la vi den i bakluckan och fortsatte köra som om inget hade hänt. Haha, tokigt. Tydligen är det något filter som sagt tack å hej men bilen låter nästan som vanligt och hade tydligen fler filter så det går ändå att köra den.
 
Men vilka är oddsen att den helt plötsligt bara ramlar lös? När just JAG sitter i bilen? Jag som är här uppe 1-2 gånger om året?! Till saken hör att jag tidigare lånat två bilar av pappa och att jag på något magiskt vis lyckats ha sönder de båda bilarna också? Och på den ena av dem så var det en liten gummiring som brast så avgasröret hoppade lös, eller vad det nu var som hände. Det var i alla fall något med avgassystemet som pajjade den gången också. Men den bilen lät dessvärre som en helikopter så varje gång jag var ute och körde i Strömsund så visste alla om det för det hördes på väldigt långt avstånd. Ett under att polisen aldrig stoppade mig och gav mig böter för buller, typ. Nåja., detta är som sagt den TREDJE bilen som ägs av pappa men som lånas av mig som går sönder. Jag ska nog sluta låna bilar av honom.
 
---------------------------------------------------------
 
Det var den historien det. Och sann är den också. Just nu försöker vi mest fördriva tid. Mamsen slutar jobbet vid 20:30 så vi åker väl mot Östersund någon gång efter det.
 
 

 

Hemfärd

 
Hmpf.. Sitter här och hickar och nyser om vartannat. Drygt. Ska snart rota fram lite frulle och sedan sätta igång att städa i lägenheten. Åker till Hammerdal lite senare idag i väntan på att mamsen ska komma hem från jobbet, och sen sent ikväll åker vi mot Östersund. Tåget går som sagt inte förrän 23:30. Sent som tusan. :bigeyes:
 
Det ska bli skönt att få komma hem och återskapa lite vardagsrutiner. Dessutom måste jag kontakta högskolan pronto men vill inte göra det förrän jag är hemma, ska med andra ord ringa dem på måndag eftersom det verkar vara tjalligt med min ansökan. Alltså jag har ju kommit in på utbildningen, kruxet är att det står att jag läser kursen som fristående och inte som program, och det är INTE okej. Det SKA stå program. Är rädd att jag mister min praktik om  jag står som fristående för praktiken ingår ju bara i programmet och hela den praktikmånaden är värd guld, typ. Särskilt eftersom jag kommer behöva göra ett studieuppehåll precis innan praktiken och jag misstänker att om jag står som fristående då så kommer de aldrig låta mig söka igen och enbart få praktiken, never ever. Och praktiken ska jag ha! Så är det bara. Det är ju liksom skjutsen ut i arbetslivet typ. 
 
Nåja, har väl inte så mycket mer att förtälja. Sneglar lite förstulet på mina mediciner och funderar på om jag inte borde ta några. Har slarvat med dem hela veckan. Inte okej. 
 
 


En HEL liter

Igår lyckades jag dricka en hel liter vatten. Notera att det är en hel liter vatten och inte en hel liter vätska. Viss betydande skillnad där. Jag och älsklingen har nämligen gjort en deal. Han har köpt ett te som luktar gudomligt gott som jag så gärna vill smaka på, och det får jag också, men bara efter att jag druckigt minst en hel liter vatten först, eftersom teet är vätskedrivande. Klockan blev dock så mycket igår innan vi kom hem så det blev inget te drickande. Får se hur det blir idag med den saken. Dock är det ju en ny dag så nu måste jag trycka i mig en liter vatten till. Hello utmaning. 
 
Nu blir det snart frunch (ja, jag har inte ens ätit frukost än, fy på mig) och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Detta är vårt sista hela dygn här uppe i jämtland. Fast vi är ju här i princip hela morgondagen också eftersom tåget inte går förrän vid 23:30 från Östersund. Snark! 
 
 


Misstag

 
Idag fick jag lära mig den hemska vägen vad som händer om man dricker för mycket vatten på för kort tid. Kan bara säga att det var ytterst otrevligt och det resulterade i eleminering all matlust, och dricklust för den delen. Uscha. 
 
Om en stund bär det av mot Hammerdal. Tänkte äta middag där samt lämna tillbaka tårtan som vi fick med oss. Älsklingen gillar ju vanligtvis inte tårta och den var på tok för söt för att jag skulle gilla/kunna äta den. 
 
I övrigt har vi inte gjort så mycket idag. Gick en sväng på byn, shoppade till och med en julklapp, tänkte försöka vända trenden och vara ute i riktigt god tid. :)
 
 


Vart är den?

 
Alltså vaaart är värmen?! Jag vill bada! Nu har ju åtminstone solen kommit fram på allvar, så här sitter jag nu med en klarblå himmel utanför och drömmen som Sörviken i tankarna (yepp, har spolat Sandviken nu, det kan aldrig mäta sig med Sörviken), men temperaturen hotar att stanna runt 15-16 grader idag. Why oh WHYYY? 
 
Gårdagen var riktigt nice faktiskt, illamåendet släppte lite under kvällen. Det blev mycket prat och massor av gamla minnen kom på tal. Aah, lovely :) Efter besöket hos Susanne svängde vi inom mamsen för att sno med oss lite tårta till Strömsund. Sitter och funderar just nu på om jag ska våga smaka på den. Tårta före frukost är verkligen ajabaja när man är opererad. Men vad jag minns från "förr" så är också tårta före frukost något av det absolut godaste som finns. Hmmm.. Fast egentligen vill jag nog inte ha det heller. Vill inte ha något alls, inte ens vatten. :/
 
På tal om vatten. Igår ringde barnmorskan. De hade granskat mitt urinprov nu och hittat något knasigt ämne som tydligt visade på uttorkning. Jag kan inte påstå att jag är särskilt förvånad. Jag har varit uttorkad i typ två månader nu. Nåja, de ville i alla fall att jag skulle komma in på tisdag nästa vecka och lämna ett nytt. Hmpf, som om det kommer visa något annat. Jag kommer vara lika uttorkad då som jag var innan. Men men, om de tycker det är nödvändigt så kan jag väl åka dit och kissa i en mugg, det är inte särskilt besvärligt. Jag hoppas bara att de inte tänker försöka övertala mig att dricka vätskeersättning för det smakar döden. True story! 
 
Nu ska jag ta och väcka min kära sambo. Semester eller ej, han får inte sova hur länge som helst. 
 
 


Crap..

 
Ur ett fysiskt perspektiv har det här varit en skitdag. Har mått illa större delen av dagen. Älsklingen har också mått lite illa så jag börjar fundera på om det var något fel på köttet vi åt igår..? Nåja, ingen har ju spytt så det är ju bra, men är ändå drygt att må illa hela tiden.
 
Om ca en timme drar vi hem till Susanne för grillning. Goodie. Catrine (ytterligate en barndom/ungdomskompis) ska också hänga med så det blir kul. :) Mattias den stackaren får fortsätta dras med en massa brudar, men han klagar inte. :P
 
I morgon ska vi nog bara vara. Jag håller tummarna för fint väder för jag hade velat åka till Sandviken och bada. Mmmh, bada bada bada.
 

 
 

We are all the winners...

 
Gårdagen var riktigt bra och avslappnad. Jag seglade i mål som vinnare på minigolfen. Okej, seglade gjorde jag kanske inte, men vann gjorde jag. True story. Skillde dock bara 3 poäng på mig och älsklingen. 
 
Blev en sväng på Simonssons för fika, blev en gudomlig biffstut för min del, lyckades dock inte äta hela men det är ju inte så konstigt med tanke på hur maffiga de är. 
 
På kvällen sneglade vi på Armageddon, MYCKET.BRA.FILM! :thumbup: Och med tanke på hur mycket som måste vara datagjort i den så kan man inte riktigt tro att den snart är 15 år gammal. 
 
 
 
 
Tycker dessutom att de gjort ett kanonjobb med musiken till filmen. Hur bra som helst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu kan man ju nästan tro att jag aldrig sett filmen förut med tanke på hur mycket reklam jag gör för den. Det stämmer dock inte riktigt. Jag har sett den massor med gånger, men inte de senaste 7-8 åren typ. Om inte det till och med är ännu längre sen.. Nåja. Som sagt, bra film. 
 
 
Idag ska vi åka till Hammerdal. Dels för att gratta lillasysteryster som fyller 22 idag, dels för att låna mammas dusch igen och dels för att vi ska till Susanne i eftermiddag för en helkväll med skvaller och grillad kyckling. Utmärkt! :thumbup:
 
 


Dagens meny

 
På menyn idag står frulle. Fast den håller jag redan på med. Lyckades tragiskt nog hälla en massa mjölk i knät på mig själv. Kyligt värre kan jag lova. 
 
Sen ska vi hämta upp Natta och åka iväg till Dollarstore för lite shopping och SEN kilar vi vidare till campingen för att spela minigolf. Ska bli skitkul, har inte spelat det på evigheter. Har dock ett svagt minne av att jag är lika usel på minigolf som jag är på vanlig golf, men men, vinna är inte allt, alltid. :)
 
 
 


SnålJudas

Yepp, jag skrev ju inget mer igår så jag får väl döpa om mig själv till SnålJudas. Hehe. Nåja, gårdagen spenderades i sann turistanda. Vi åkte runt på lite sightseeing. Men eftersom vi är lite speciella jag och min älskling så gjorde vi det inte i något samhälle utan vi dundrade iväg rakt ut i skogen. Tänkte åka till Fångsjön och kika på hällristningarna för skojsskull men när vi väl kom dit så åkte vi förbi dem och fortsatte längs den lilla skogsbilvägen istället. Såg dock inte särskilt mycket djur. Det var mest insekter samt en fågelmamma med gudomligt söta små fågelungar. De var verkligen pyttesmå! Undrar just vad det var för sort, ungarna kunde ju definitivt inte flyga utan fick vandra efter sin mamma i det höga gräset. Och nej, det var inte änder, så mycket hann jag avgöra innan de gömde sig för oss. 
 
Efter trippen i skogen pallrade vi oss till Konsum och investerade i middag, det blev självplockssallad, riktigt mumsigt. :) Senare på kvällen tog vi en promenix som slutade hemma hos Natta. :) Där blev det en massa välförtjänt tjattrande och sedan hade vi turen att få skjuts hem så vi slapp gå tillbaka i regnet. Goodie. :)
 
Idag sticker vi till Hammervalley en sväng (men gör en liten avstickare i Fagerdal för att hälsa på min morbror). Jag är ju inte så förtjust i duschen som hör till den här lägenheten så då åker vi hem till mamsen och lånar hennes dusch i stället. :) Med lite tur kanske vi kan snylta middag också. Hehehehe. :)
 
Idag har förresten jag och älsklingen varit tillsammans i 19 månader. Tänka sig, det låter på något vis mer än 1½ år. Det ÄR ju i och för sig mer än 1½ år också, men inte mycket. Nåja, det har varit 19 underbara månader i alla fall. :)
 
 
 
 

Kräm och mjölk försök 2

Hmpf.. Jag måste medge att jag gillar den här nya blogggrejen. Inlägget som jag skrev i morse och gnällde över är visst återställt så det kommer här. Om jag känner mig generös kanske jag gör ett till inlägg till lite senare. Nu ska jag bänka mig framför teven. 
 
 
Jag hade tänkt ta en enormt lång sovmorgon till 9. Det gick inte särskilt bra. Vaknade redan vid sju i morse och har vaknat till och från sedan dess fram till strax efter 8 och då gav jag upp. Var inte ens trött längre. Är länge sen jag vaknade och kände mig riktigt utvilad, men så känns det idag, underbart! Och inte en enda hulkning har jag haft än heller, njuter därför extra mycket av min kräm och mjölk. :)
 
Dagens äventyr beror lite på hur vädret utvecklar sig. Men vi tänkte inte göra några alltför dramatiska saker idag. Det enda som är planerat är investering i mat (usch, mat är verkligen svindyrt här), samt en liten tur till Dollarstore. Jag önskar att temperaturen kunde stiga lite så vi kan åka och bada. Normala människor får cravings på mat och sötsaker och sådant när de är med barn men inte jag inte. Jag har hakat upp mig på att jag vill bada. :question: Badkar räknas givetvis inte, nope! Havet eller en sjö är det enda som duger. Helst utan några andra, främmande människor. 
 
Älsklingen sover fortfarande och jag har inte hjärta att väcka honom. Funderar på att läsa lite ur Trummornas dån del 2 så länge. Om jag inte redan hade en underbar pojkvän så hade jag nog gift mig med Diana Gabaldon, TROTS att hon redan är gift. Jag skulle nog kunna tänka mig att dela, Människan är ju ett författargeni! :D Längtar så himla mycket till Skottland, trots att boken som jag läser nu inte ens utspelar sig där! Men jag vet ju hur hela historien började, och var. Dessutom har ju karaktärerna hemlängtan ibland, och den smittar visst av sig, trots att Skottland inte ens är mitt hem. Sorgligt nog lär det ju dröja länge innan jag kan åka dit igen. :( Får nöja mig med att dregla över mina foton och tänka tillbaka på när jag och Susanne var där, lätt en av de bästa resorna jag någonsin gjort för shit vad roligt vi hade! :D
 
 

Dödens död

Jag hade skrivit en jättelångt inlägg om en massa olika saker och just när jag var klar och bara skulle ladda upp en bild så bestämde sig datorn för att det var dags för en uppdatering. Med andra ord startade den om sig helt utan min tillåtelse så hela mitt inlägg försvann. Grrr! Och med det inlägget så rök mitt goda humör också. Skitgrejer!! :mad:

Hammervalley

 
I skrivande stund sitter jag i Hammervalley. Tågresan upp gick bra. Råkade ut för hot om två timmars försening men i slutändan så kom vi fram 10 minuter före utsatt tid så jag klagar inte. Sov dock ganska dåligt, vaknade ungefär med en timmes mellanrum. Värst var det i Stockholm då vår kupé skulle fyllas på med tre personer till. Det är svårt att smyga och vara diskreta på så litet utrymme, särskilt som man har en enorm väska och en prasslande påse. Väskan och påsen retade gallfeber på mig men jag lyckades i alla fall somna om till slut.
 
Vi kom fram i Östersund 05:30 i morse. Då bar det av hem till mamsen i Hammerdal där det genast blev förtäring av en tidig frukost. Sen ockuperade vi hennes säng och sov i strax över tre timmar. Gudomligt skönt! Vi har nyligen avnjutit en sen men god lunch i form av köttbullar och stuvademakaroner, heaven! Får se vad som händer här näst. Åker nog vidare mot Strömsund ikväll om vi inte blir alltför trötta dvs och åker tidigare. Så så är det just nu.
 
Ma råkes! :)
 


Köttbullsdrömmar

 
Ska bege oss mot bussen mot tågstationen om två timmar. Innan dess blir det en sväng på ica för att investera i diverse förnödenheter i stil med godis, frukt och yoghurt, så vi överlever resan upp till jämtland alltså. Jag längtar som en galning tills i morgon för mamma har nästan lovat mig att vi ska äta köttbullar. Mmmmh, har varit sugen på det länge men inte orkat göra själv. Dessutom blir aldrig mina köttbullar som mammas ändå. Så med andra ord längtar jag tills vi kommer upp så att jag kan få äta riktiga köttbullar. :thumbup:
 
Nåja, nu blir det en svängom på SJs hemsida för att dubbelkolla så det inte dykt upp eventuella förhinder. Peppar peppar. I 9 av 10 fall brukar det oftast gå överjävligt dåligt när jag åker tåg så jag är lite nervös.
 
 
 
 
 

Men hello oväder!

Jäklar vilket oväder som dök upp helt plötsligt här. Ösregn, blixt och dunder. :bigeyes: Snart är det översvämmning, vattnet rinner redan fram på framsidan och den stackars växtligheten blir ju dränkt på baksidan. Tokerier. Hoppas bara det inte påverkar tågen nåt.
 
Vi hoppar på första tåget klockan 17, det som ska ta oss till götet. Sen blir det paus där ett tag och vid 19- tiden åker vi sedan vidare mot Jämtland. Eller, Stockholm rättare sagt men vår slutdestination är ju Östersund. Ska bli najs att åka liggvagn. Eftersom vi inte har några störiga katter i närheten så kanske vi rent av lyckas sova hela natten. Kommer fram i Östersund 05:40 i morgon bitti om allt går enligt planerna. 
 
Så innan vi beger oss ska det städas, tvättas, packas, ätas och duschas. -.-
 


ZzzzZzzzZzzz

 
Tror det blir en tidig kväll ikväll. Faktum är att jag är sugen på att smyga ner i sängen med lite juice redan nu och läsa Trummornas dån. Hade så svårt att somna i natt. Tankarna snurrade värre än vanligt och var väldigt fokuserade på döden. Ytterst irriterande eftersom jag inte alls tycker om att tänka på döden, det gör mig bara upprörd. Uscha. Men det inleddes med att jag tänkte på sommarjobb och vansinnigt låga löner, sedan snurrade tankegången vidare till Åshamra och oftast när Åshamra ploppar upp i huvudet så gör döden det också, de två går ju lite hand i hand.
 
Nåja, det gick bra att vara barnvakt i alla fall. Leo krävde inte särskilt mycket uppmärksamhet utan han roade sig även på egen hand. Men det blev en del läsning förstås, snacka om att han är förtjust i böcker. Och så länge teven inte är på så är han en riktigt god lyssnare också. I morgon tänkte jag försöka släpa mig med min kära pojkvän till Falkenberg. Behövde bara vara barnvakt idag och i morgon för i övermorgon är Mice visst ledig. Och det är nog lika bra för vi ska ju bege oss till jämtland den dagen så den kan nog behövas till att förbereda lägenheten och packa osv. Ska bli så kul att komma upp en sväng :)
 
 

 

Helgkänslor + goin' public

Känns som om det är helg idag. Typ söndag. Antar att det beror på att vi inte varit hemma något under helgen som var. Och för att Mattias är hemma för han har fått semester nu. :) Dagen inleddes med lite blodprovstagning, 7 jäkla rör skulle de ha. Min hand tyckte inte alls om all uppmärksamhet så nu har jag en extra knoge, som är lika stor som 2-3 vanliga knogar typ, dessutom gör det ont. Nåja, efter lunch kom vi fram till att vi skulle åka och bada. Som vanligt var det fruktansvärt dålig tajming. Det började regna när vi gick till bilen, och vid stranden regnade det ännu mer, och dessutom blåste det. Så vi strosade runt lite i havet men avstod från dopp, så kan inte påstå att jag tagit årets första dopp än. Sen när vi gav upp hoppet om att det fina vädret skulle återvända så slutade det regna och solen kom till och med fram. Då satt vi redan i bilen på väg hem igen. Haha, som sagt, dålig tajming. 
 
Så hur var helgen då? I lördags var vi på bröllop. Folkmassor (allt över 10-15 personer är en folkmassa :P ) är ju inte min starka sida, och vi var ju ganska många. Men det var så fint och det märktes verkligen att det ligger massor med tid och arbete bakom alltihop. Jag har ju inte varit på "ett riktigt" bröllop sen jag var liten, och det har jag inget minne av heller utan har bara fått veta att jag förstörde upplevelsen för övriga familjen. Haha, tror jag uppförde mig en aningen bättre den här gången. :P Det blev dock en lång dag så när jag väl kom i säng strax före 2 på natten så slocknade jag direkt, trots att grannen hade partaj. 
 
På söndagen åkte vi till Oskarström för att gratta älsklingens mormor som fyllde år. Först blev det fika och sen grillade vi också. Eller vi och vi, jag gjorde ju ingenting utan njöt bara av de andras ansträngningar. :P
 
Helgen i sig var ju ganska händelserik men vi passade även på att gå ut offentligt med att vi ska ha en bebis i början på nästa år. Så nu gör jag det offentligt här med. :) Bf är den 9 januari och många dagar har jag känt mig mer död än levande. Eller snarare önskat att jag var död än levande. Jag har nämligen mått uselt! Blir fortfarande illamående och har ett enormt problem med dofter. Öppnar inte skafferiet längre eftersom det kickar igång kräkningarna på två sekunder typ, dessutom håller jag andan när jag öppnar kylskåpet för det stinker för mycket där inne också. Men ibland hjälper inte ens det, lukterna smiter ut i köket så om vi varit ute eller om jag suttit i vardagsrummet och sedan går in i köket så kan det hända att jag får ta en vända till badrummet bara för att magen vänder ut och in på sig själv. :S
 
Efter en gastric by pass ska man undvika graviditet i minst ett år efter operationen. Vi var minsann riktigt duktiga på att undvika det. Ironiskt nog så var jag gravid redan innan jag opererades. Något som tycks vara oerhört ovanligt. Den kirurg jag träffade på återbesöket hos Aleris i Lund sa att han aldrig varit med om det under hela sin karriär, och då hade han ändå jobbat rätt länge inom branschen. Det är dock fortfarande ganska tidigt och vad som helst kan ju hända och det är många tankar som snurrar, särskilt som jag haft brist på diverse vitaminer, bland annat den hypade folsyran vilket innebär att det finns en ökad risk för ryggmärgsbrock. Hemska saker.
 
I början på augusti ska vi i alla fall på ultraljud så det ska bli kul. Så älsklingen får se också. Hittills har jag fått göra två ultraljud men älsklingen missade dem båda. Dels för att det första ultraljudet var för att fastställa själva graviditeten så det var ju innan vi visste säkert (gissa om jag blev chockad när barnmorskan sa att jag redan var i vecka 11), och han var för övrigt på jobbet då, lite svårt att vara med då. Det andra ultraljudet var för att dubbelkolla hur långt gången jag var, och det hade jag ingen aning om att jag ens skulle få göra så jag hann inte ringa älsklingen så han fick komma och se. Å andra sidan får han faktiskt skylla sig själv för den dagen tjatade jag faktiskt på honom att han skulle följa med till mvc och vänta där i stället för på parkeringen men han envisades med att inte följa med. Men men, om ca fyra veckor så får han också se och då känns det nog lite mer på riktigt för honom med. :)
 
Hmm. blev kanske lite väl långt inlägg det här. Får väl se det som kompensation för den dåliga uppdateringen under helgen. :P
 
I morgon ska jag i alla fall till Falkenberg och hänga med min favoritsysterson. :) Det var väl ungefär vad jag hade att rapportera för tillfället. Peace out! Eller nåt. :P :)
 
 


Hemska, hemska natt!

Usch vilken vedervärdig natt det har varit! Sömnen har nästan varit obefintlig. Vred och vände mig fram till strax före 1. Somnade, och vaknade sen igen kvart i 2. Och sen tog det en evighet att somna om igen. Tror jag totalt har sovit runt tre timmar i natt. :bigeyes: Så jäkla dumt eftersom det här kommer bli en lång dag fylld med festligheter. Nåja, som plåster på såren tänker jag ta med mig juice till stället där själva bröllopsfesten ska vara. Ska jag hålla igång halva natten så tänker jag minsann inte göra det utan min älskade juice. 
 
Förutom lite sömn så var natten kantad av underliga och otrevliga drömmar. Den sista drömmen jag hade handlade kort och gott om att min kära pojkvän var otrogen mot mig (hemma hos oss) med en dansk kille som vi tidigare i drömmen träffat i ett badhus. Jag var så arg och ledsen i drömmen, skrek, grät och skällde konstant tills älsklingen blev ledsen. Så det sista jag minns är att jag skällde och skällde medan han grät samtidigt som jag själv också grät. Uscha, inte alls någon trevlig dröm. Och inte särskilt logisk heller. Å andra sidan var det ju inte heller logiskt när jag lite tidigare under natten drömde att jag fick en ovanlig fisk av en veterinär. När fisken dog så sjönk den till botten i sin runda lilla skål och sen upp ur fiskliket kom en ny fisk. Ungefär som en fenixfågel. 
 
Nåja, nu är det dags att inta frulle och sedan köra igång morgonbestyren. Har en hel del att göra idag innan det är dags att åka iväg på bröllop. Så under dagen (dygnet) gäller följande:
 
stör ej
 
Do not distrub
 
ne perturbas
 
ikke forstyrr
 
ne pas déranger
 
non disturbare
 
non perturbare
 
Usinisumbue
 
 
Sådär ja! Nu har jag nått ut till så många som möjligt. Ciao! :)
 
 


Note to self

 
Börja öva på att knyta slips månaden innan bröllop eller liknande tillställning och INTE kvällen innan... Tack och lov för google. My savior!
 
 
 


Salmonellavarning i kylskåpet

 
Åååh! Börjar må illa och ska käka mellanmål men vet inte vad jag vill ha. :( Eller, jag vet vad jag vill ha men det får jag inte. Har, som ni kanske märkt, hamnat i en juiceperiod och tänkte därför unna mig en mugg med juice till mellanmål (ja, av någon underlig anledning är det extra gott att dricka ur en mugg nu). Men så visade det sig att älsklingen fått för sig att smitta ner oss med salmonella. Kycklingfiléerna som skulle tinas låg i säkert förvar i kylskåpet i sin förpackning. Men förpackningen låg dessvärre inte på något fat. Så nu har det runnit "kycklingsaft" lite här och var och givetvis hade min högt älskade och avgudade juiceförpackning* sugit åt sig av den potentiella salmonellavätskan. Uscha. Så det var bara att slänga. :(
 
 
* Egentligen så avgudar jag ju inte juiceförpackningen. Det är snarare innehållet som vunnit min kärlek. 
 
 
 
R.I.P
 
 

 

Äventyr del 2

 
Mmmh. Sitter och riktigt njuter av min fil idag. Första gången på länge som jag tycker den är extra god. :) Tanken är att jag kasta mig upp på min räääser och cykla till Eurostop idag. Det ser dock ut som om vädrets makter tänker försöka dränka mig längs vägen. De kan ju försöka! Regn eller inte, jag behöver strumpbyxor. Dessutom skulle lite regn bara vara bra för min hy som är lika torr som en spånskiva. 
 
 
Så vad var det som hände igår? Jo, vi åkte iväg ett gäng och hade lite möhippa för svägerskan, (tror jag att det heter i alla fall??) Vi gjorde en mild variant av kidnappning och åkte sedan iväg till ett ställe och fick prova på ett dreja egna skålar och sånt. Det var hur kul som helst. Jag kan inte direkt skryta med att vara någon naturbegåvning men jag lyckades i alla fall skapa två skålar i modellen Nybörjare serie 1. Typ. :) Förutom att dreja hade vi även lite picknick, riktigt mysigt, och även om inte solen ville närvara så var det ändå ganska varmt.
 
Dagens minus går till en myra som envisades med att klättra på mitt ben (och med envisades så menar jag att den gjorde det hela EN gång. Hehehe). 
 
I övrigt hade dagen bara en massa plus, men ett extra plus går nog till bilresan hem igen, haha. :thumbup: Om man någonsin ska åka bil någon längre sträcka så ska man ju utan tvekan åka med min svärmor och hennes syster, en sådan biltur kan inte bli tråkig. :D
 
Nåja, nu ska jag väl ta och återvända till min filmjölk innan den blir varm och äcklig. ^^
 
 

 
 
 

Äventyr

Yesss! Idag ska jag ut på äventyr. Mer än så får ni inte veta. Inte än i alla fall. :) 
 
Men först är det tvångsintagning av lunch. En näringsfattig lunch i form av en korv och en potatis. Tragiskt. Men men, true story! 
 
Dagen till ära så bjussar jag på en låt som jag visst blivit helt beroende av. Jaja, den har funnits ett tag så jag är väl lite efter. Och sorgligt nog har den ingen överdrivet imponerande lyrik utan den är bara snuskig, men melodierna är så himla BRAAA! Och låten känns extra sommrig. :thumbup:
 
 
 
 
Idag är det förresten exakt en vecka tills vi åker upp till Jämtland. Goodie, ska bli kul. :) Men först är det bröllop på lördag. Hälsa på svärföräldrarna på söndag. Blodprov på måndag och sedan ska jag hänga med Leo de resterande tre dagarna. Eller. Det är väl snarare så att han måste dras med mig för att dagis är stängt, men men. Vi ska nog ha roligt ändå. Dessutom är det kanske lika bra så han får en chans att bli av med en bula eller två innan nästa poppar upp. 
 
Gammal bild på busfröt men man tager vad man haver. Och jag har inte laddat upp några nya. True story det också.
 
 

 
 

Ögonbryn

Som rubriken lyder så har jag nu ögonbryn. Eller, det har jag väl haft hela tiden, men nu är de nyvaxade nyplockade samt nyfärgade så nu poppar de ut ur ansiktet och säger: "Hej, du kan kalla mig Ögonbryn, Elisabet Ögonbryn". Typ. Hehe. Just nu är färgen lite mörk men den kommer ju mattas av inom några dagar bara. Känns helt okej faktiskt. Bara Mattias inte skrattar åt mig när han kommer hem för då lär jag ju inte gå ut på en vecka. 
 
Jag velade mellan en klippning eller ögonbrynsfärgning. Och eftersom min ekonomi är dålig (läs: obefintlig) så fick det blir färgning, det är billigare. :D Dessutom gick jag till ett ställe inne i stan som jag inte varit på förut och tjejen som utförde det hela var underbar. Hon var så snäll och trevlig (och givetvis duktig) så jag lär med största sannolikhet gå dit igen. Förutom ögonbryn fixar de fransar, smikning, vaxning, ansiktsbehandlingar mm. Bifogar en länk för er nyfikna. :) --> "Brottsplatsen" <---
 
Så det var det. Nu sitter jag och fullkomligen njuter av färsk apelsinjuice. Inga konserveringsmedel här inte, tror jag i alla fall. Har inte läst innehållsförteckningen utan studerade bara förpackningen och litade blint på reklamen på tv. Haha :P Och bara för att jag känner mig extra tuff så blandar jag inte ut den med vatten heller som jag egentligen brukar göra. Kan man käka en apelsin till mellanmål så borde man väl lika gärna kunna dricka färskpressad apelsinjuice utan att spä ut med vatten. Nåja, oavsett om det är okej eller inte så är det helt sinnessjukt gott. :thumbup:
 
 

 
 
 
 

Shopping

Bläääeeh.. Borde påbörja lunch snart men mår illa så jag känner mig inte direkt motiverad. 
 
Senare idag ska jag pallra mig in till stan igen. Hittade en klänning på Indiska igår som eventuellt får godkänt så jag ska kika på den idag igen och eventuellt köpa den. Den är långt ifrån något märkvärdigt men jag orkar inte vara kräsen, huvudsaken är att det är en klänning och jag kan ha den. Typ. Ska kanske investera i en sjal också. Synd bara att jag är så himla lost när det gäller färgkombinationer och sånt. Jag är verkligen värdelös på sådant, och jag vill dessutom köpa en mönstrad sjal eftersom hela klänningen är enfärgad. Hmm.. Nåja, får väl fråga i butiken vad de har för tips, de borde ju ha lite koll i alla fall. :)
 

 
 
 

Tumrullning

 
Sitter och rullar tummarna i väntan på att klockan ska gå. Ska bege mig mot stan och granska klänningsutbudet men först ska det ordnas med en present. Det är i och för sig redan på G men jag måste invänta ett telefonsamtal och min gissning är att det lär ju inte ringa någon före 13 i alla fall. Men men. Affärerna har ju öppet längre än så, så vad gör det.. :)
 
---------------------------------------------------------
 
Tänk att det bara är tio dagar tills vi ska hoppa på tåget och sticka upp till jämtland. Ska blir riktigt nice att åka upp. Synd bara att man aldrig riktigt hinner åka upp och bara vara för det är alltid en massa måsten när man är uppe en kortare tid. Jag hade så gärna åkt upp och bott i Rudsjö en stund. Om så bara för en helg. :) Tror inte jag varit i där längre än någon enstaka timme åt gången på minst 3 år. :bigeyes:
 
 

 
 

Välling

Aaaah, kära mannagrynsvälling My hero!  
 
Hade rejäla problem att sova i natt vilket resulterade i att jag låg i sängen till 10:30. :bigeyes: Sen frukost med andra ord. Försökte äta en hårdbrödmacka med korv på men den imponerade inte särskilt mycket. På något magiskt vis kom jag ihåg att vi hade mannagryn hemma så nu sörplar jag på en mumsig välling istället. Får typ Åshamra flashbacks. :)
 
När vällingen blivit välförvarad i min mage blir det en promenix och sedan ett låååångt bad. Fick ju lite badgrejor när jag fyllde år som jag inte kunnat inviga ännu men idag blir det minsann av. De luktar dessutom himelskt. :D Avsevärt bättre än den vedervärdiga skafferilukten som är i köket. Har dock tänt ett partylight ljus där så den som skrattar sist skrattar bäst! Eller hur det nu är man säger. Och skulle det mot förmodan inte fungera så har jag två fulla askar med partylight ljus, moahahahaaaa! Kanske borde ställa in en hel ask i skafferiet? 
 
 

 
 
 
 

RSS 2.0