Äventyr del 2

 
Mmmh. Sitter och riktigt njuter av min fil idag. Första gången på länge som jag tycker den är extra god. :) Tanken är att jag kasta mig upp på min räääser och cykla till Eurostop idag. Det ser dock ut som om vädrets makter tänker försöka dränka mig längs vägen. De kan ju försöka! Regn eller inte, jag behöver strumpbyxor. Dessutom skulle lite regn bara vara bra för min hy som är lika torr som en spånskiva. 
 
 
Så vad var det som hände igår? Jo, vi åkte iväg ett gäng och hade lite möhippa för svägerskan, (tror jag att det heter i alla fall??) Vi gjorde en mild variant av kidnappning och åkte sedan iväg till ett ställe och fick prova på ett dreja egna skålar och sånt. Det var hur kul som helst. Jag kan inte direkt skryta med att vara någon naturbegåvning men jag lyckades i alla fall skapa två skålar i modellen Nybörjare serie 1. Typ. :) Förutom att dreja hade vi även lite picknick, riktigt mysigt, och även om inte solen ville närvara så var det ändå ganska varmt.
 
Dagens minus går till en myra som envisades med att klättra på mitt ben (och med envisades så menar jag att den gjorde det hela EN gång. Hehehe). 
 
I övrigt hade dagen bara en massa plus, men ett extra plus går nog till bilresan hem igen, haha. :thumbup: Om man någonsin ska åka bil någon längre sträcka så ska man ju utan tvekan åka med min svärmor och hennes syster, en sådan biltur kan inte bli tråkig. :D
 
Nåja, nu ska jag väl ta och återvända till min filmjölk innan den blir varm och äcklig. ^^
 
 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Kul om du vill åka med oss igen. Kram!

2012-07-06 @ 19:39:44
Postat av: Svärmor

Kul om du vill åka med oss igen. Kram!

2012-07-06 @ 19:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0