glömde nämna..


att Mayas kissattack på överkastet resulterat i att skiten färgat av sig på mitt golv så nu ser det ut som om jag spillt en halv flaska rödvin mitt i lägenheten :bigeyes:





Goosfrabaaaa...




Goosfraba


Igårkvälls kikade jag och älsk på anger management, jag måste då säga att det var väldigt passande med tanke på vilken riktning den här dagen har tagit. Har redan vid upprepade tillfällen mummlat Goosfraba för mig själv, det låter så löjligt så det tar faktiskt udden av det galna raseriet som bubblar och hotar att explodera i huvudet på mig. Dels för att Maya vandaliserat mitt överkast, men även för att det nyligen uppdagats att jag kanske (på något konstigt och rent av omöjligt vis) kopierat fel kapitel och slösat hela helgen på att plåga mig igenom en näst intill oläslig text.


Goosfraba



Goosfraba




Goosfraba





GOOSFRABA!!





katt bortskänkes!


Idag känns Maya extra jävla billig. Jag var så jävla noggrann med sängen för att den satans idiotkatten skulle låta den vara ifred. Men likförbannat så går hon och pissar på mitt jävla 600 kronors överkast :mad: så hon är som sagt jävligt billig idag! Faktum är att det lilla satans odjuret från helvetet ligger på gränsen till en förbannat blodig jävla avrättning!!


mmffmmm


Verkar som om min förkylning bara var en tillfällig brist i immunförsvaret eller nåt, den har gått över och nu känner jag mig helt frisk igen. Däremot är det synd om älsk, han har bara blivit sjukare och sjukare. Antar att det bara är en tidsfråga innan jag trillar dit.
Nu under morgonen samt förmiddan blir det plugg som står på menyn, sen drar jag till Nyhem för att städa lite och gosa med lillfisen :)

Hmm.. På onsdag är det obligatorisk chipputhämtning på nyhemskontoret, och det är samma tid som jag har föreläsning, inte okej :thumbdown: Jag har ingen lust att missa något av föreläsningen men samtidigt så har jag absolut ingen lust att bli utelåst. Not good.

I morgon ska jag träffa den där präsen för första gången. Är sjukt nervös :bigeyes: vilket egentligen är störtlöjligt för vad är det värsta som kan hända liksom? Ingenting.

Är förresten stolt över mig själv för jag lyckats ta avstånd från bokrean, för det kliar en hel del i fingrarna. Men jag har fullt upp med kurslitteraturen, dessutom var min telefonräkning rekordhög den här månaden så hädanefter blir det mindre ringande för min del. Men ang. böcker så ska jag faktiskt snoka fram en bok som jag blivit tipsad som, den heter 'När änglar dör' eller nåt sånt och tydligen ska den vara rätt bra :thumbup:




The political economy of communication today


Så kul har jag..

SNARK!!


Har varit och kikat på älsk då han spelade match och nu måste jag ta itu med lite plugg, känns inte okej. Helt plötsligt gick söndagsångesten från att vara en svag 3procentare till 5000 typ.. :thumbdown:

Nåja, har i alla fall varit lite effektiv och skrivit den nya läxan som den där prästen ville ha. Great succes.

Men det är så jäääkla tråkigt det vi håller på med i skolan nu, vill inte. Kill me! Typ. :bigeyes:




återigen är jag


Sjuuuuuuuuuuuuuk!
Ja, det har hänt igen. Jag har blivit förkyld. Dock inte på eget bevåg denna gång, älsk har smittat mig. Å andra sidan kan jag inte klandra honom med tanke på hur många gånger jag smittat honom. Nåja, är som sagt på väg mot förkylningshelvetet. Det här kanske låter dumt men tack och lov är ju lillfisen Leo redan förkyld så honom kommer vi i alla fall inte smitta ner :)



-----------------------------------------------------

Jag har börjat gå jätteont i hålen i örat, de som sitter inne i själva örat och är tagna i brosken. De är inte infekterade, men igår började det göra ont och det blir bara värre och värre :/ undrar om det beror på örhängena eller nåt, men jag har ju haft dem i örat hur länge som helst så jag fattar inte varför det inte gjort ont tidigare i så fall. Aja, går det inte till sig så åker de ut.

Idag blir det plugg och Vinberg, i den ordningen.



passion

Har upptäckt en ny passion här i livet. Nämligen tavlor. Dock inte vilka tavlor som helst, utan uppdelade tavlor som tillsammans, eller ensamma kan utgöra en tavla. Jag tycker  det är jättesnyggt :thumbup: Här har ni två exempel som jag är väldigt sugen på att beställa, nackdelen är att min lägenhet är så liten att jag inte kan ha båda uppe samtidigt, kräver nog fler rum för det för det känns som att en kombo med båda två skulle skära sig en aning :P









R.I.P


Hittade aldrig min cykelnyckel. Måste nog acceptera dess bortgång. Rest In Peace lilla nyckeln. ;(

Lyckades i alla fall hoppa på rätt buss och ta mig ut till Eurostop, blev mycket imponerad av mig själv eftersom jag varken hade linser eller glasögon på mig så jag var allmänt halvblind, vilket gjorde det mycket svårt att handla eftersom den enda Willysaffär jag kan navigera i är den i Falkenberg, har varit på Willys här i Halmstad en enda gång förut :bigeyes:
Nåja, klarade av handlingen utan att gå vilse, samt ta mig hem till Nyhem igen. Där blev det lite gos med Maya samt förtäring av lunch. Sen bar det iväg till bibblan för lite harmlöst kopierande, som inte blev så lyckas för boken var så stor att sidoerna alldeles på gränsen fick plats på papperet. Nåja, done and done!
Nu är jag i Vallås igen, träffade en underbart söt Labrador på väg hem till älsk. Den var så glad och sprallig, hund och husse skulle åt samma håll så vi slog följe och blev rent av lite bundisar på slutet innan det var dags för mig att säga hej då. Och nu har jag hamnat här. Ska egentligen bege mig till affären och inhandla det sista (dvs det jag vägrade köpa på Willys för det skulle bli för tungt att bära). Men just nu känner jag bara att.. N-E-J, jag orkar inte. Så jag tänker helt enkelt avvakta med shoppingen även fast jag mycket väl vet att det kommer bli rusningstrafik på affärarena efter 16 eftersom det var löning idag. I dont care! Inte just nu i alla fall. Tänker svepa ett glas vatten och hoppa in i duschen i stället. Utmärkt prioritering :thumbup:

bye bye then

ironi

Zzzzzz... Blää vad dåligt jag sov i natt :thumbdown:
Komiskt med tanke på att jag sa till prästen att jag börjat sova bättre och efter det drömmer jag mardrömmar och sover asdåligt. Ironi :bigeyes:

Ska strax rota fram min cykelnyckel och sedan bege mig hem för Att röja upp det sista i lägenheten, sen blir det handling, funderar på om jag ska våga mig på att ta bussen ut till Eurostop och handla där idag, det är ju trots allt mycket billigasre på Willys :) Måste även göra en sväng på bibblan och fixa fram ett kapitel, samt plugga lite, samt städa lite här i Vallås, om jag hinner dvs. 

I morgon åker jag och älsk till Vinberg och hälsar på en sväng. Ska ta med oss M's Wii spel så ni kan nog räkna ut vad vi ska göra :P Blir även middag och givetvis lite bebismys med den bästa lillfisen  





bilderna


En bild från Jämtlandsresan. Det var när vi var på väg upp, vi hade inte tankat sen vi lämnade Falkenberg och normalt sett brukar bensinen räcka till Mora men jag hade kört på reserven i en hel timma innan vi ens nådde Mora. När vi efter skog efter skog efter skog efter skog äntligen nådde Malung så såg mätaren  ut så här:




Jag var en smula nervös där ett tag :P



Så här så lägenheten ut då vi fått in alla saker:




Efter påbörjad rensning såg den ut så här:




Och idag fick jag som sagt upp det mesta till förrådet och nu ser det nästan ut så här: (fast det är lite mindre saker på golvet nu för jag städade en stund till efter jag tagit fotot)






Som ni ser har jag äntligen fått bädda sängen, tihii :thumbup:





statistik


haha.. Shit vad tydligt det märks på statistiken hur man bloggar xD





aja.. slänger kanske in lite bilder sen ikväll på framstegen jag lyckats göra med lägenheten. Har burit upp en massa saker till förrådet nu, blev en del spring, 476 trappsteg för att vara exakt, men då räknar jag bara vändorna upp till vinden och inte då jag sprang ner till återvinningen för att slänga en massa skit :thumbup:

Citat från då vi var på väg upp till Jämtland. Jag och Mice råkade nämligen säga fel en massa gånger. Vi menade Karlstad men av någon anledning sa vi Kalmar rätt ofta, så efter jag rättat Mice efter att han sagt Kalmar i sället för Karlstad hände följande meningsutbyte:

Jag:   - Jag brukar också säga Kalmar. Det är lättare att säga.
Mice:  - Ja, det är bara ett k.

:thumbup: xD

mardröm


Oj, har visst inte bloggat på nästan 3 dygn. Lite ovanligt. Men har inte känt någon motivation.
Igår körde vi igång med en ny kurs på skolan, jag gillade själva läraren men han var ingen bra föreläsare, jag blev så vansinnigt trött och var nära att somna så under pausen gick jag därifrån, onödigt att sitta och plåga sig igenom föreläsningen när jag ändå inte skulle minnas något av den idag.

Idag blir det rensning i lägenheten, besök på hfab så jag kan få en sån där chipgrej så jag kan ta mig in hemma samt boka tvättstugan, köpa hänglås, ev lite shopping (börjar bli misstänktsamt tomt i kyl och frys).

I natt drömde jag en mardröm. Detta var verkligen en tvättäkta mardröm, länge sen jag drömde det. Jag har drömt 'mardrömmar' som gjort mig rädd och gett mig obehagskänslor, men det här var ren skräck. Försökte skrika och skrika i drömmen för att jag var så rädd och hoppades att någon skulle höra mig och hjälpa mig, men det var också läskigt för jag visste i drömmen att det var farligt att skrika. Nåja, vaknade i alla fall tillslut mitt i alla skrikförsöken med bankande hjärta och allmän förvirring. Drömde för övrigt om spöken, riktigt onda jävla spöken. Minns dock inte handlingen så mycket, bara att det utspelade sig dels här i Vallås och dels i Rudsjö och att platserna låg onaturligt nära varandra, typ några hundra meter i stället för hundra mil :bigeyes: Nåja, det var som sagt en läskig dröm och nu tycker jag mardrömmarna kan hålla sig borta till åtminstone nästa år. Utmärkt. (Y)



sleepy


Har sovit i nästan 14 timmar :O Antar att jag tog igen lite förlorad sömn. Dock var det 14 timmar av väldigt dålig sömn, känner mig bara trött, konstig och fruktansvärt skakis???
Drömde en konstig dröm i natt, skriver ut den sen om jag fortfarande kommer ihåg den.

Resan till och från jämtland gick i alla fall bra, jag försökte blogga från bilen igårmorse men mitt internet muppade sig så det gick tydligen inte.

Vi har superfint väder idag med, dock med -2 grader. Jag ska strax cykla hem och börja röja i lägenheten, känns ganska så motigt kan jag lova, men men, det är lika bra att sätta igång så jag får någon ordning på lägenheten så det inte längre ser ut som en skrubb :)




Hammervalley


Sitter i Hammerdal nu. Tog ca 16 timmar att köra hit :bigeyes: är så trött att jag orkar inte ens berätta om oljekatastrofen som gjorde att jag nästan frös ihjäl. :thumbdown:
Vi har i alla fall varit i Rudsjö och hämtat sakerna där, samt packat i alla flyttlådorna som stod här. Nu blir det slapp och sedan middag och sen dusch, sen bär det iväg neråt i landet, vi åker nog tillbaka redan ikväll i stället för tidigt i morrnbitti. Körningen tog ju så himla lång tid så det är lika bra att åka så fort som möjligt. "Sova får man göra när man är död" - sägs det ju. Jag börjar undra lite smått om jag inte är på väg att bli det *gäsp*



klara, färdiga, gå!


Då var man på väg upp till jämtland. Har just passerat Varberg så vi har inte kommit så långt :P Är väl framme i morgon förmiddag någon gång, jag och Mice har en låååång natt framför oss.




klara, färdiga, gå!


Då var man på väg upp till jämtland. Har just passerat Varberg så vi har inte kommit så långt :P Är väl framme i morgon förmiddag någon gång, jag och Mice har en låååång natt framför oss.




fääärdig


Yessssss!! Tentan är klar

Jag upprepar:

TENTAN ÄR KLAR!! WIHOOO! :thumbup:

Och det var alldeles på håret att den inte blev för lång. Så typiskt mig. I början kunde jag inte åstakomma mer än 500 ord, och nu på slutet hade jag helt plötsligt över 2500 ord :bigeyes:

Jag är dock tveksam om jag kan bli godkänd på den, har en gnagande känsla av att jag missat något. Men nu ska jag i alla fall pallra mig iväg och lämna in den. Plötsligt blev världen mycket finare. Himlen är blåare, vinden är inte lika kall och det känns inte lika fruktansvärt längre att jag ska åka till jämtland ikväll.
Hallelulja, TENTAN ÄR KLAR!!! :thumbup:



trailerkommentar


Tentan går sakta men säkert framåt. Dock börjar jag tycka att det är alltför sakta. Men ska iaf snart gå och lägga mig och kliva upp tidigt i morgon och göra en slutfinish.
Hur som helst blev jag tipsad om en film som ska vara bra så jag letade upp den på youtube för att se trailern. Av nyfikenhet kikade jag på kommentarerna och finner denna:

"I like this movie cause it kills alot of men! It helps me to get things of my chest :) "

Jag vet inte om det beror på den sena timmen eller för att jag stirrat mig blind på referenser.. Men jag tyckte i alla fall att den var sjukt rolig, hahahahaaa xD nu känns det mycket bättre och jag kan återgå till referenserna lätt om hjärtat :thumbup:



sökes akut:


Ett stycke ergonomi, tack.


Aj aj aj.. Börjar få vansinnigt ont i ryggen och benen av det här.
Sitter i soffan med datorn på vardagsrumsbordet, detta är inte ett ergonomiskt arbetsläge. Särskilt inte två nätter i rad. :(
Känns som om jag har växtvärk i benen. Knas. Dock vorde det uppskattat om jag kunde bli någon centimeter längre (Y)

Nåja,, borde väl återgå till tentan. Blev löjligt lycklig när jag insåg att det skulle vara 1½ radavstånd och att jag bara skrivit på vanligt så när jag ändrade inställningarna så vips behövde jag helt plötsligt bara skriva ett A4 till, najs :thumbup: Dock har jag slut på idéer, eller slut och slut, jag hade inte ens några idéer från början :bigeyes: just nu bråkar jag med referenserna eftersom de bestämt sig för att man absolut måste regelbundet använda sig av all kurslitteratur i tentan om man ska ha en chans att bli godkänd. Känns inte riktigt okej :thumbdown:

--------------------------------------------------------------------

Idag är det förresten exakt 3 månader sedan jag och Mattias träffades.

Vilken oerhört lyckad slump



trasselsudd


Hmm.. Har inte kammat håret på 2 dygn  (observera att jag dessutom sovit med blött hår för två nätter sen och inte kammat det något alls sen innan jag tvättade det). :bigeyes: Jag tror jag har 4 dagar gammalt smink på mig, smetade dock på lite nytt över det gamla för någon dag sedan. Nog är det tentatime alltid. Usch. Idag är motivationen ännu sämmre :thumbdown: Blir jag godkänd på den här tentan är det ett mirakel :bigeyes:

Usch och fy och blää.. Och om lite mer än ett dygn börjar jag och Mice köra upp till jämtland. Ska bli roligt att få hit mina saker och jag är tacksam att han är snäll och ställer upp och följer med, men jag har verkligen ändå ingen lust att åka. Blää :(

Ikväll blir det plugg samt mys med älsk. Blir en hel del plugg i natt också, kan inte fatta varför jag ska vara som effektivast då :question: det är så dumt dumt DUMT! :mad:

Nåja, borde väl börja med middagen snart, blir chili con carne idag, mumsigt :)



inte okej


Dööödeen
Nu ger jag upp den här skiten och går och lägger mig, alarmet ringer om mindre än 3½ timme och det känns inte helt okej :thumbdown:

Har lyckats uppbåda ca 1800 ord nu och fått 3 st A4 sidor, vilket betyder att jag måste dubbla de siffrorna i morgon, hur fasen det nu ska gå till med tanke på att jag hade idétorka efter 500 ord.

Jävlahelvetesförbannadeskit att jag inte kan fokusera på det här!!

Bajs! ;(



en båt


Verkar som om de flesta i klassen sitter i samma båt. Båtens namns är Panikplugg-för-tentan-ska-in-på-fredag. Halva min klass tycks sitta inne på facebook, det brukar hända med jämna mellanrum, alltid vid tenta eller då någon annan stor uppgift ska in. Min idétorka har släppt lite och jag har faktiskt kommit igång lite bättre nu, har väl skrivit typ 15% av tentan men nu börjar den i alla fall få relevant innehåll. Dock börjar tentaångesten bli värre också. Den ska ju snart in, och så fort den är inne måste jag packa och handla lite förnödenheter och sedan bege mig till Falkenberg för att sedan åka till Jämtland. Funderar på att åka dit vid 14- tiden kanske. Hinner ändå inte träffa älsk innan jag åker ;( och tentan måste vara inne senast 15 men förhoppningsvis kan jag lämna in den tidigare. Åker jag tidigare till Falkenberg kan jag nämligen passa på att trösta mig själv med lite bebismys med Leo<3 innan det bär iväg mot Jämtland, resan som jag absolut INTE har lust med ;( Tror det är den som stör mitt jäkla fokus på tentan för jag sitter och gruvar mig så fördömt inför den. Det är inte okej :thumbdown:



misstag?

Undrar just om jag misstagit mig själv för att vara en nåldyna. Jag kanske var en i ett tidigare liv. Who knows.. :question:

Jag försökte vara duktig och samlade skräp från vardagsrumsbordet utan att riktigt lägga märke till vad jag plockade upp, bara en massa obetydligt småskräp i form av typ godispapper och sånt. Så knöt jag handen och kramade till ganska hårt för att mosa ihop det till en liten boll och vad händer?! Jo jag känner världens smärta i fingret och tänker men vaa faaan?! Då hade jag lyckats få med en liten genomskinlig påse som innehåller lite sytråd samt en nål och lyckats vinkla nålen mot mitt finger när jag kramade till. Men andra ord så spetsade mig själv. Aj aj aj! Det blödde ganska rejält och nu dunkar det i hela fingret. Kan riktigt känna hur blodförgiftningen sprider sig. :thumbdown:





1-0


Yessss! Nu har jag i alla fall fått iväg den där läxan.
Elisabet:1 - präst: 0
Perfa! (tror jag i alla fall)

Ställningen mot tvättstugan var dock inte riktigt lika jämn. När jag gick ner hade inte torktummlaren gått klart så jag var tvungen att avbryta programmet. 1-0 till mig. Men då hade inte kläderna kylts ner så jag kunde nästan inte ta i dem för jag brände mig på kläderna: 1-1. Sen tappade jag mina nytvättade favorittrosor i en smutsig vattenpöl på golvet 1-5. Sen när jag skulle bära upp påsarna så gick handtagen/halva påsen av och flera plagg ramlade ur så den slutgiltiga ställningen blir väl typ: Elisabet:1 - tvättstuga: 1 miljon. Inte okej :thumbdown:

Dags att kasta mig in i bloggvärlden på allvar igen och köra igång med hemtentan.

bye bye then

sökes


funderar på att lägga upp en annons på blocket.se
Sökes: billig motivation med lång hållbarhet.

Försöker upppbåda motivation att jobba med tentan. Går dock inte särskilt bra :thumbdown:
Är en sån där grå och trist dag när man bara vill dricka varmoboy och släpa med sig täcket till soffan och zappa mellan alla struntprogram på teven. Men det gåååår inte. Först och främst får jag inte, sen så har jag ju ändå ingen teve i min lägenhet. Och ingen soffa heller för den delen.
Dessutom är täcket i tvättmaskinen. Och nu när jag tänker efter så har jag ingen oboy.

Och ingen mjölk heller. :bigeyes:

Om 2 dagar bär det iväg upp till jämtland. Huvva, har ingen lust att åka. Det tar så förbaskat lång tid och sen hinner vi ju inte mer än komma fram och andas ut så ska vi köra tillbaka igen :S

---------------------------------------------------------

Igår när jag var påväg hem till älsk passade jag på att fota lite längs vägen, jag är inte särskilt bra på det än men träning ger färdighet sägs det ju, dessutom är det väldigt roligt :)









--------------------------------------------------------------

Uuusch vad motivationen var låg. Ska dock börja med tentan så fort jag är klar med tvättstugan, har den fram till halv 10. Vi har förresten fått nytt bokningssystem, har fått ett elektonriskt så vi måste ha en chipgrej för att kunna boka. Men vi har inte fått några "chip-pluppar" än, börjar misstänka att man måste hämta ut den själv på nyhemskontoret. Men det är väl lika bra att pallra sig dit snart för de ska skrota portkoderna och börja köra med chip på porten också så det är ju en fördel om man har en sån när de väl byter, vore ju jobbigt om man inte kom in. Fast nyckeln borde ju i och för sig fortfarande fungera, annars är det verkligen skumt tycker jag, för SÅ hög säkerhet att inte ens nycklarna kan låsa upp dörren kan väl knappast vara nödvändigt.



dagen som försvann


Hmm.. Tror jag hoppade över gårdagen fullständigt.
Hela dagen var jag bombsäker på att det var söndag. Var förmodligen därför jag inte bloggade något. Gårdagen existerade helt enkelt inte. Var så inställd på söndag att jag blev chockad när affären hade öppet 9. Jag gjorde med andra ord inte ett dyft på tentan och börjar nu känna av lite tentaångest. Har skrivit lite nu under morgonen och planerar att sitta minst 6 timmar idag :(

------------------------------------------------------

Idag har för övrigt Jag och M varit tillsammans i två månader. :) Jösses vad fort tiden har gått. Tänk att för tre månader sedan hade vi inte ens träffats och för ett halvår sen gjorde jag mig i ordning för att åka till Tallin och sedan flytta hit ner. Det har nog hänt en hel del ändå det senaste halvåret: Jag har klarat av en termin på högskola, fått egen lägenhet, genom universiums värsta (bästa) slump skaffat pojkvän, firat nyår i London och blivit moster, men just "mosterbiten" krävde ju inte direkt något från min sida, det vore ju konstigt annars :P

På fredag bär det iväg upp till Jämtland, och om någon så mycket som frågar mig en enda fråga till om det så kommer jag köra en exorcisten och börja snurra på huvudet 360 grader och kräkas grön sörja.



Och så är det med den saken.

-----------------------------------------------------------------------------

Kanske dags att återvända till tentan. Måste även skriva den där fördrömda läxan som prästen tvingade på mig. Creepy.




slutresultat


Jag råkade visst skriva att jag skulle jobba med tentan. Det har jag i och för sig gjort med, i ca 5 minuter, och under den tiden lyckades jag uppbåda 2 meningar :bigeyes:

Älsk tog med mig på minisightseeing här i Halmstad idag, vi kikade nämligen på slottet som jag trodde att jag inte sett. Men så visade det sig att jag gått förbi där några gånger utan att inse att det var slottet :P
Sen åkte vi till Galgberget och gick 5km varvet där, det var lite väl halt för min smak, och även lite kallt men det var mysigt ändå :)
Dock blev jag lite bestört nu när jag tog och googlade Galgberget och får veta att det är en gammal avrättningsplats, egentligen rätt logiskt om man tänker på namnet, men ändå :question: Så det som förr var en stor avrättningsplats är nu fullsmockat med stigar som de kallar "hälsans stig". Ironi på hög nivå.

Två bilder från Galgberget, och nej, jag har inte fotat dem för jag lämnade kameran hemma. Dessa snodde jag från wikipedia för de är väldigt snarlika hur det såg ut idag när jag och älsk var där. Enda skillnaden är att det stundvis var snö och is på själva gångvägen, det var dock ingen snö inne i själva skogen(???????). En annan skillnad är att träden hade inga löv, alla låg på marken men himlen var i alla fall lika blå :)




Och sen får ni även en bild på utkikstornet




Efter den mysiga promenaden på den gamla avrättningsplatsen (????) :P så åkte vi till Robert's och fikade, blev en onyttig frunch bestående av varm choklad samt morotskaka (A) :)

Onyttigheterna fortsatte då vi för några timmar sen åt varma mackor/toast till middag, mumsigt värre. Snart blir det väl sängen. Kan inte fatta att det är måndag i morgon, då måste jag sätta igång med tentan på allvar. Om 5 dagar bär det iväg upp till Jämtland :bigeyes: Känns gruvsamt att köra hela den vägen med så stor släpvagn. Creepy.




bra start


Yesss.. Började dagen med en liten cykeltur hem för att gosa med lillfisen samt förse henne med mat och vatten. Vi passade även på att argt stirra på fåglarna utanför mina fönster. Eller vi och vi. Maya stirrade argt på dem medan jag höll ett öga på henne för att se så hon inte fick för sig att utföra en självmordsattack och hoppa ut genom fönstret.

Sen cyklade jag tillbaka till Vallås så nu är jag här igen. Funderar på om jag ska köra igång med hemtentan. Det är trots allt en hel del som ska skrivas. Hmm hmm hmm..



Dagens tips


Yess! Diskade och jag har även varit duktig och dammsugit hela lägenheten. Just när jag blev klar fick jag syn på min dator och kom på att mitt tangentbord hade lite smuts mellan knapparna så jag tänkte att jag skulle passa på att dammsuga tangentbordet när jag ändå höll på, why not liksom.
Nåå! Jag hinner inte mer än sätta munstycket mot tangentbordet och vips så sugs en tangent in i dammsugaren!




Så nu har jag lekt kirurg och rotat omkring i dammsugarpåsen och det säger jag er, det är inte så lätt att hitta en milimetersmal platta som har en yta på ca 1 x ½ centimeter. Nåja, jag kände mig lite envis och hittade den tillsut, utan att ha sönder dammsugarpåsen och utan att sprida ut allt innehåll över golven igen.

Note to self: dammsug INTE tangentbordet.


 

oj oj oj!


Spännande spännande!

Wohoo! Vad bra serien är! :thumbup:


"- Elijah is one scary dude. But with nice hair".  xD


-----------------------------------

NU ska jag dammsuga.
Duktig jag :thumbup:


"lonelyyy, I am so lonelyyy"


Jaha.. Då var man ensam igen då.. Alltså, bokstavligt talat. Älsk har just åkt iväg till matchen och här sitter jag och funderar på om jag ska diska, dammsuga eller plugga först. För att komma fram till något vettigt beslut tror jag att jag måste kika på senaste Vampire Diaries avsnittet, det borde ha kommit ut nu. :) :P

Igår höll vi oss här i Vallås i stället för att åka bort. Tacos och två filmer. Senaste Resident Evil filmen (tror dock jag missat en av dem så jag hängde inte riktigt med i handlingen i början) samt nya versionen av Terror på Elmstreet. Hör och häpna, jag drömde förvånansvärt nog inte om monster i natt :thumbup:




Somliga straffar gud direkt


Hmpf.. Jag la ju ut bilder för att skryta med hur lite snö vi har här och det faktum att den är på väg att försvinna helst och att vi har typ vår när som helst. Nååå.. Bara för det så har det snöat nästan hela dagen :bigeyes:
Tack och lov har vi så pass varmt att snön inte lägger sig utan den smälter direkt. Antar att man ska glädjas åt det lilla.



öööööööööh


Hjälp..
Är 'ledig' idag men klev ändå upp vid tio över 6 för att tvinga upp älsk samt käka frulle med denne för han skulle jobba extra idag. Antar att jag borde se det som ett utmärkt tillfälle att börja med tentan. Som jag för övrigt inte ens läst igenom. Skannade mailen massvis med gånger igår men den kom ju aldrig så jag tröttnade. Men nu måste den med all säkerhet ligga och gro likt bakterier på min mail :bigeyes:

------------------------------------------------------------

I natt sov jag förresten som en gud :thumbup:
Okej, en gud kanske var en överdrift. Men i jämförelse med de senaste tre nätterna så sov jag sjukt bra och vaknade bara någon enstaka gång men somnade om nästan direkt igen. Så himla skönt ^^

Ikväll ska vi bort i gålan igen. Ska hem till en kompis till Mattias och käka tacos, det gillas (Y) :)

I morgon har han match, jag har lite beslutsångest om jag ska följa med eller inte. Vore roligt att se honom spela men samtidigt är jag rädd att jag kanske blir uttråkad efter ett tag för matchen skulle pågå i ca 2 timmar. Dessutom kanske jag stör hans fokus, och jag lär ju knappast kunna plugga på tentan samtidigt för det kommer vara alldeles för hög ljudnivå.. Nåja.. Måste ju inte bestämma mig riktigt än.

Igår hade Sandra vänligheten att fixa mitt internet (jag visste inte ens att man kunde 'fixa' det :bigeyes: så jag blev ju väldigt glad när hon bara kom och sa gör så, så, och så. Tada- typ :)) så nu går det mkt snabbare så nu kan jag börja bjussa på bilder igen. :) Tänkte visa hur mycket snö det är kvar här.

Känsliga tittare från jämtland varnas för starka bilder :P





Det syns inte på bilden men det var jättefint väder den dagen: sol, klarblå himmel och 6 plusgrader :)
Men det är klart, det finns säkert någon enstaka liten snöhög här och där, om de inte försvann igår när det regnade igen. Och det finns nog lite is kvar i skogen, det var det i alla fall för någon dag sedan när jag cyklade där ^^



Ett skepp kommer lastat


- Med död, massor av död.

Fast nej. Egentligen inte.

Okej, det där var kanske en smula dramatiskt. Retar mig lite på att folk trillar av pinnen här och där och människor får frispel på fejjan och leker empatiska, chockade och så-hemskt-och-sorgligt-och-jag-bryr-mig-jättemycket-och-tog-illa-vid-mig-och-nu-blev-samhället-traumatiserat-människor. Not true! Så snart folk kommer på något roligare att prata om kommer de lulla vidare i sin vardag medan livet förblir konstigt och fel för de andra som verkligen har med saken att göra. Här sitter jag och blev mer tagen av ica-ägarens påhitt (aka död) än det faktum att en "nästan-släkting" till mig också dött. Ida reagerade likadant. En smula intressant tycker jag. Nåja, så är det med den saken..

Seminariet idag gick väl okej antar jag. Fick även det väntade samtalet, blev en aningen upprörd och är frestad att ringa och avboka hela grejen men men.. Antar att jag borde ge det en chans.
Fick en 'läxa' jag måste göra, observera att det var inte därför jag var upprörd, tycker dock att den är en aningen oläglig eftersom jag måste fundera på en massa jobbiga och konstiga saker som man helst inte funderar på, och detta i samma veva som min tenta. För den ska nämligen skickas ut idag. Så tajmingen var kanske inte perfekt :thumbdown:

Aja.. Funderar på om jag ska vila en stund, behöver ju inte kliva upp jättetidigt i morgon, tror jag så somnar jag sent ikväll är ju inte det hela världen. Vore så skönt att blunda en liten stund (Y)




en liten sång


God morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt
...

Eller nåt..

Fast jag hör inga fåglar.
Och hade jag gjort det hade de bergis inte nynnat på en glad ton. Snarare en begravningsmelodi, sista tonerna innan sista vilan typ.

Är en aningen trött idag. Var återigen svårt att somna, men den här gången var det 'bara' svårt att somna, antar att det är något bra. Fast när jag väl somnade så vaknade jag igen och har hållit på så hela natten. Inte okej. :thumbdown:
Ska strax pallra mig ner i tvättstugan och sen blir det väl någon sorts pepp inför seminariet som börjar klockan 9.

Får se vad som händer i morgon, egentligen är hela helgen fullbokad tror jag (kommer dock inte ihåg vad det var vi skulle göra :question: ). Men älsk måste kanske jobba i morgon för tydligen var det en massa sjuka på jobbet. Hoppas han slipper det.

Nåja, tvättstugan var det...



Done and done


Då var det gjort. Det var inte så bra för nerverna det där. Först fick jag sitta och vänta i 50 minuter. Själva besöket tog ca en halvtimme och nu är jag helt slut. Känns som om jag skulle kunna sova en vecka. :bigeyes: Men men, törs inte vila för jag är så rädd att jag inte ska kunna somna ikväll då, och ikväll MÅSTE jag verkligen somna tidigt för jag har seminarie i morrn mellan 9-12, och innan dess hade jag tänkt tvätta i någon timme, har tvättstugen från 7. Nåja, åter till besöket. Tydligen ska de ha någon konferens eller något i morgon och gå igenom en massa nissar (antar jag), och jag är numera en av de nissarna. Så antingen i morgoneftermiddag eller fredagförmiddag kommer någon höra av sig för att boka en tid. Vad som händer sen är jag väl inte riktigt säker på så det återstår att se.

Nåja, nu ska jag dricka saft och kolla på Glee och tycka lite synd om mig själv för jag är så trött men får inte sova.

bye bye then

ger upp


Nu har jag gett upp PP- helvetet. Blir bara förbaskad på skiten.Ska strax bege mig till studenhälsan, lika bra att ta tag i det när jag ändå har så gott om tid, läskigt värre. Klockan tio öppnar drop-in på studenthälsan. Usch vad nervös jag blev. Typ pirr i magen :bigeyes:

Men vad är det värsta som kan hända liksom??







hemskheter


Jag tar tillbaka gårdagens gnäll om att jag kände mig överkörd. Det är INGENTING mot för hur det känns idag. :thumbdown: La oss vid 22 igår och jag slutade kolla på klockan strax före midnatt för man blir ju bara mer stressad av det. Var väldigt orolig och det var helt omöjligt att somna. Eller, inte helt omöjligt, för uppenbarligen så lyckades jag med det tillslut, men det var en jobbig natt. Nu har jag fått nog av det här och har bestämt mig för att pallra mig in på studenthälsan och göra något åt skiten, det här är inte normalt! Får se om det blir idag eller om det blir i morgon, beror lite på hur snabbt jag blir klar med PPn som jag ska göra på bibblan. Det är nämligen därför jag är uppe så tidigt. Ska in på högeskolebibblan och göra lite aktivt plugg nu på morgonen vid 8 så snart de öppnat. Helst hade jag bara tagit ett bad och somnat om i badkaret, men det är väl något man bara kan fantisera om. Kan i och för sig ockupera älsks badkar, men chansen att jag skulle somna om är ungefär lika stor som att jag skulle bli kidnappad av aliens.
Nåja, på det här viset blir inte mycket gjort, kanske dags att ta sig an håret - may the force be with me.

bye bye then



update


Plugga - check

Diska - check

Efter pluggandet gav jag mig ut på en liten cykelrunda. Det blåser som attan här så den blev rätt kort, men under den lilla turen hann jag bli fullständigt frälst. 'Hittade' nämligen en massa, MASSA små gångvägar här. Hade ingen aning om att det fanns såna här, inte så här nära i alla fall. De är utspridda i skogen, fatta, skogen! :thumbup: jag blev alldeles lyrisk och överlycklig. Kunde knappt bestämma mig för vilka vägar jag skulle välja. Hur som helst så cyklade jag omkring där i skogen ett tag och kom sedan ut bredvid en sjö (dvs pöl för den var så liten, men enligt namnet är det en sjö). Där fanns det en massa änder så jag stannade för att fota dem, men då jäklar blev det liv i luckan. Änderna trodde väl att jag skulle komma med krubb så de blev alldeles galna och det kom hur många som helst, och mitt kamerabatteri dog så klart så jag flydde fältet och cyklade hem igen. Dvs hem som i hem till Mattias :P 

Förut har Halmstad liksom varit som vilken stad som helst. Bara staden jag bor i för att jag råkar plugga just här. Men nu börjar jag tycka allt mer och bättre om det här stället.  Gruvar mig dock lite för våren och sommaren. Eller, jag längtar ju. Men jag misstänker att det kommer bli en aningen överbefolkat här då. Halmstad är ju trots allt en känd sommarstad, och den har ju knappast blivit det utan anledning. Med andra ord, turister, turister, turister. Creepy. :bigeyes: Nåja, den dagen den sorgen, i vilket fall som helst så var poängen med det hela att jag ÄLSKAR såna där småvägar :thumbup: Dock kan ingen väg mäta sig med den som Jag och Ida gick på i Fritsla, men jag har redan förlikat mig med den insikten så det gör inte så jättemycket. Jag lyckades ta några kort som jag laddar upp så snart jag letat fram sladden till kameran. Det var nämligen som så att jag var mer senil än vanlig och cyklade iväg med kameran och lämnade mitt minneskort i datorn, vilket resulterade i att alla bilderna sparades direkt i kamerans minne, som för övrigt rymmer cirka 6 bilder. Inte okej. :/



Knaaaaak!


Men hjälp. Känns som om någon kört över mig med en långtradare femton gånger i natt :question: Misstänker att jag sovit en smula för länge de senaste nätterna, tror det har blivit runt 9-10 timmars sömn 2 nätter i rad.

Middagen igår blev hur som helst en hit, trots kräftstjärtarna så var det ju riktigt gott. Idag ska jag försöka fortsätta på min To Do- lista. MÅSTE plugga idag. Ska även komma underfund med vad vi ska äta till middag. Hade även tänkt baka lite idag om tiden och ekonomin tillåter. Och diska så klart. Det är verkligen det ultimata evighetsgörat. Borde kanske göra det till min hobby. Men det känns inte särskilt lockande. 

---------------------------------------------------------------

Har för övrigt studerat schemat inför nästa delkurs. Blev dels lättad och dels rädd när jag insåg att vi bara behöver 3 böcker denna gång, samt ett kompendium, undrar över om haken är att böckerna är svindyra? En annan sak känns dels spännande och dels skräckinjagande. Jag tror nämligen att vi ska ha vår första salstenta, eller nåt. För på alla andra scheman har det alltid stått inlämning av hemtentamen men den här gången stod det bara tentamen. Spännande, spännande. Jag hoppas nog faktiskt på att det är en salstenta. Nu har vi ju trots allt haft 5 hemtentor i rad, någon balans måste det väl vara. Men läskigt värre. Dessutom så kan ingen åka förbi på en jäkla räkmacka om vi har en salstenta. Hehe, gut gut :thumbup:
Fast bara för att jag sa så nu så skulle det inte förvåna mig om jag blir underkänd, haha, det vore ju jobbigt. Nåja, det där är ju en månad framåt i tiden. Får ju min 5e hemtenta i slutet av den här veckan så jag ska kanske fokusera på den först :P

------------------------------------------------------------------ 


inte som planerat


Planer är meningslösa.


Åtminstonde de flesta planerna.



Mina är i alla fall det :bigeyes:


Idag hade jag tänkt städa, diska, plugga, handla, hämta min cykel samt hitta något vettigt sommarjobb. Blev dock inte som jag planerat. Disken, handlingen, cykelhämtandet är avklarat, resten står fortfarande kvar på To do- listan. Inte okej. :thumbdown:

Snart blir det middag. Torsk med en (förhoppningsvis) mumsig röra samt kokt potatis. Det luktar himmelskt med betyder ju inte att det smakar himmelskt. Röran innehåller nämligen kräftstjärtar och det är allmänt känt att jag har en ytterst negativ inställning gentemot skaldjur och äter i regel ingenting från havet förutom fisk. Så detta kan ju bli spännande. Eller fruktansvärt. Den som lever får se..



en dröm i drömmen


I natt drömde jag att jag drömde en mardröm :bigeyes:


Igår var jag och M bebis- samt hundvakt. Det gick väl rätt bra, Leo var lite småkingkig men det är han ju med jämna mellanrum (dvs i princip varje dag). Sen blev det lite hundbus, middag och filmtittning.



Idag fortsätter vi på det sociala spåret då det blir fika med mamsen och svärföräldrarna (Y)


I morgon blir det plugg igen. Får nog min hemtenta på torsdag eller fredag. Skrämmande.
Har även seminarie på torsdag, min grupp ska redovisa en granskning av ett nyhetsinslag som vi gjort.





Långtråkigt: 0 - Elisabet: 1


Lyckades trots allt fördriva den här dagen med att aktivt inte göra nånting alls. Great succes.

Ska strax bege mig ut i vindhelvetet och styra stegen mot Vallås. Känns meningslöst att jag fönade håret för en liten stund sedan. Slöseri med tid, el och miljö eftersom hela Halmstad tycks vara en enda gigantisk hårfön idag. :bigeyes:

Väl i Vallås ska jag försöka skriva lite om gammelsmurfen och kompani.
Älsk sluter förhoppningsvis stax efter 17, då blir det middag (eller kvällsmat som folk envisas med att säga här, whyy oh whyy??) och efter det eventuellt bio. Ja, det har visst blivit en hel del bio sen jag flyttade hit, I like it :thumbup:

Aja.. Ingen mening med att skjuta upp det längre. Dags att gå ut och möta den gigantiska fläkten. Antar att det är lika bra att vänja sig, bor man vid kusten så bor man vid kusten...

Bye bye then
Sprängd hårfön



'öppna din mun och visa dina tänder'


Har hittat ett band som jag tycker är superbra. Eller hittat och hittat.
Det var väl snarare så att Mattias spelade några låtar av dem för någon dag sedan och de är sjukt bra! Så nu kan jag inte sluta lyssna på dem. (Y)

--> Nostra Love 1 <--

--> Nostra Love 2 <--


Så himla bra :thumbup:

-------------------------------------------------------

Så underbart att det är Fredag idag! :D Vet inte riktigt vad som händer idag. Enligt Mattias hade vi planerat något ikväll, och vi pratade om det i måndags, tisdags och onsdags, men jag kan inte för något i världen komma ihåg vad det var för något vi skulle göra och han envisas med att inte berätta det? Som ni kanske kan förstå så är jag en aningen nyfiken. Och lite pjutt på mig själv för att jag är så senil.

Är även lite konfunderad. Jag är ledig idag. EXAKT hela dagen. Och då menar jag verkligen ledig. Inte typ-ledig-fast-jag-måste-plugga, nej, nu är jag verkligen ledig och ska inte plugga en enda sekund idag. LOVELY :thumbup:

Men VARFÖR klev jag upp 6?! Vad ska jag göra hela dagen?! :bigeyes:

Vad gör vanliga dödliga/arbetslösa som inte dricker kaffe halva morgonen och inte har ett jobb att gå till :question:



nya tag


Jahopp.. Ny dag.
Då var det nya tag då..
Föreläsningarna gick väl rätt bra igår. Men jag blev vansinnigt trött under den sista timmen. Dessutom fick jag och M skrinlägga våra planer på filmmys för jag var så illa tvungen att plugga och skiten tog så lång tid att när jag väl gav upp så var klockan så mycket att det bara var att gå och lägga sig eftersom jag skulle upp tidigt idag med. INTE okej. :thumbdown: Antar att vi får ta igen det idag eller nåt. Ska väl hålla på med grupparbete till 13-14 tiden eller nåt. En annan dålig sak var att hela plugghistorien var lite.. ojämn eller vad man ska kalla det, så p.g.a det, och att jag inte hann göra något av det jag egentligen tänkt göra under kvällen så blev jag vansinnigt irriterad/sur när jag skulle sova så jag kunde inte somna. :mad:

Nåja.. Nu är det en nydag, och det färdiggnällt. I alla fall för tillfället :P

Eller nej vänta. Jag har en grej till att klaga på. Jag köpte ju två svindyra bhar på Triumph för typ 2 månader sen eller nåt, dyra som tusan var de (tycker i alla fall jag), men det ska ju vara mega bra kvalité och dessutom är de bekväma. Nåå.. Min ena bh har gått sönder nu så så bra tror jag inte kvalitén var, eller så var det bara jag som lyckades köpa ett måndagsexemplar. Jag är ju väldigt bra på det :bigeyes:

Aja.. Plugg på högeskolebibblan vid 9. Innan dess blir det husman med ost till frulle samt ett försök att göra något åt hårkatastrofen. Jag borde verkligen klippa mig :S




men bajs!


Asså jag har sjukt tråkigt, varför varför VARFÖR klev jag upp så tidigt?!

Och nu börjar jag dessutom bli trött. Men hejja vad bra! Eller inte, eftersom det är 2 timmar tills min 4 timmars föreläsning börjar. Läskigt värre :bigeyes:

-------------------------------------------------------


Lite foton sen igår :)



Ett av de få tillfällena igår då lillfisen inte var så kinkig (Y)



Cola och Dunder fann varandra. De busade och busade i all oändlighet.
Jag tror de gifter sig innan året är slut.

Dock regnade det en aningen ute så de blev lite blöta. Och Cola blev nog sotis för att Leo fick så mycket uppmärksamhet medan han inte fick riktigt lika mycket, så han deppade i fåtöljen.






Och slutligen ett foto från idag:
Maya hälsar :)





snark

Zzzzz..
Har föreläsning mellan 13-17 idag.
Så varför i hela fridens namn klev jag upp 6?! :bigeyes:

Med andra ord händer det inte särskilt mycket idag.
Föreläsning. Middag och sedan film-mys med älsk ikväll :)


En underbart bra låt:

--> Superman's song <--

Mmmh, musik :thumbup:




STOLT :D


Jag hittade hem till mig själv, tjohooo! Detta trots att vi inte ens kom av motorvägen där vi normalt sett brukar svänga av. Sen hittade jag från mig själv och hem till Mattias :thumbup:
Man kan ju tycka att det är en baggis när jag gått, cyklat, åkt buss och åkt bil här så många gånger, men det säger jag er mina vänner, det är en sak att färdas på gångvägen, och en sak att vara den som åker. Det är en helt annan femma att vara den som kör. Tihii!! Är som sagt ganska stolt :)

Har varit i Vinberg och sagt hej till morsan och lillsyrran. Och Ida och Mice så klart :P
Och Leo. Jag som skulle mysa så mycket med han. Det blev fasen inte mycket myst där inte. Lillfisen fick sin första spruta hos BVC idag, jag vet inte om det berodde på den eller något annat men han var i alla fall allmänt kinkig.

Men hjälp vad stor han har blivit! Är rädd att jag ska komma dit en dag och finna att han helt plötsligt är två meter lång och säger "tjennareee".
Fast än så länge känns det inte särskilt troligt.





Dessutom så är ju Ida och Mice två kortisar så Leo blir nog aldrig två meter lång.

Möjligtvis en och en halv, hehe :P



Uppe med tuppen


Igen.

Observera att jag dessutom är ledig idag. Mycket duktigt gjort av mig tycker jag :thumbup:
Ska försöka få ordning på håret och sedan bege mig till stationen för att åka till Vinberg.
Mamsen och lillsyrran är snart framme, då har de kört ända sen igår vid halv 6. Så jag ska dit och vara lite social samt gosa med min bästis. Leo :)



Bilden ger honom dock ingen rättelse för den här lillfisen är inte så liten längre. Fick nästan kramp i armen sist jag höll i honom. Bäst att börja gymma om man ska fortsätta kramas med honom :P



RSS 2.0