mmffmmm


Verkar som om min förkylning bara var en tillfällig brist i immunförsvaret eller nåt, den har gått över och nu känner jag mig helt frisk igen. Däremot är det synd om älsk, han har bara blivit sjukare och sjukare. Antar att det bara är en tidsfråga innan jag trillar dit.
Nu under morgonen samt förmiddan blir det plugg som står på menyn, sen drar jag till Nyhem för att städa lite och gosa med lillfisen :)

Hmm.. På onsdag är det obligatorisk chipputhämtning på nyhemskontoret, och det är samma tid som jag har föreläsning, inte okej :thumbdown: Jag har ingen lust att missa något av föreläsningen men samtidigt så har jag absolut ingen lust att bli utelåst. Not good.

I morgon ska jag träffa den där präsen för första gången. Är sjukt nervös :bigeyes: vilket egentligen är störtlöjligt för vad är det värsta som kan hända liksom? Ingenting.

Är förresten stolt över mig själv för jag lyckats ta avstånd från bokrean, för det kliar en hel del i fingrarna. Men jag har fullt upp med kurslitteraturen, dessutom var min telefonräkning rekordhög den här månaden så hädanefter blir det mindre ringande för min del. Men ang. böcker så ska jag faktiskt snoka fram en bok som jag blivit tipsad som, den heter 'När änglar dör' eller nåt sånt och tydligen ska den vara rätt bra :thumbup:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0