Ovan

Zzzzz.. Känns  verkligen att jag inte är van att vara i skolan. Är så himla trött och seg. Ska snart laga middag och sen blir det en snabbdusch och lite snegling i kursitteraturen. Har föreläsning i morgon igen, sen ska min grupp träffas för att påbörja och förhoppningsvis slutföra grupparbetet. Har seminarie på det sen på måndag, ingen smygstart här inte. Men men. Har bokat grupprum på högskolebibblan i 4 timmar i morgon så vi borde nog kirra det lite snabbt. Å andra sidan så tror man ju alltid det och sen visar det sig ta en mindre evighet ändå :S

Har nästan helst bestämt mig för en Samsung galaxy s2 nu. Är typ 96% säker på att det är den jag ska ha. Verkari nte skilja så mycket på den och HTC sensation men Samsungen är lite billigare, snabbare och tar grymma foton. HTCn verkar dock vara bättre på videoupptagning och dessutom är den i mitt tycke snyggare. Men men, blir nog samsung ändå. Ska åka till Ullared någon dag framöver och då blir det en sväng till Netonnets lagershop, hoppas bara de har den inne :)




Att lägga sig olika tider

Nackdelen med att lägga sig olika tider är att jag är så förbaskat lättväckt :(

Har sovit i max 15-20 minuter nu men vaknade nu när Mattias la sig och givetvis har min idiothjärna bestämt sig för att inte slappna av mer. Känns som om den försöker säga:

"Du har haft din chans. Bättre lycka nästa gång Dvs. nästa vecka! Mohahaha! Error... Error... Error... ERROR...". :mad:

Blir så förbannad på den! På mig Grr! 

Kan inte fatta varför det ska vara så fördömt svårt att sova?! :question:




Första skoldagen och en massa velande

Snark! Hade första skoldagen för den här terminen idag och jag är helt slut.

Först hade vi intro och genomgång av kursen 8:15 i morse och sedan matade läraren på med två föreläsningar. Känner mig nästan knockad. Var klara vid 12 så det är ju ändå ett tag sen men det verkar inte som om jag kommer repa mig. :bigeyes: Blir nog en tidig kväll ikväll.

Förutom skolan händer det inte så mycket. Jag jagar runt kurslitteratur. Kan inte fatta att jag som var ute i så god tid fortfarande inte har alla böckerna?! Störtlöjligt :question: men men. Det ordnar sig nog ändå. Fattas bara två böcker och en av dem bör finnas här hemma inom en vecka, goodie ^^

Nu ska jag spela lite age of empires och sedan klura lite över ekonomin. Får ju förmodligen csn i slutet på veckan och då försvinner det mesta till skulder jag ska betala tillbaka. Sen blir det väl till att försöka spara lite eftersom jag är riktigt jäkla sugen på en ny telefon. Velar mellan en Samsung galaxy s2 och en HTC sensation. Båda telefonerna verkar riktigt grymma men för tillfället lutar jag mer mot Samsung, men som sagt, jag velar en del.


Jag tycker att HTC telefonen är snyggare men utifrån vad jag läst verkar Galaxy vara snäppet vassare, eller är jag ute och cyklar när jag påstår det..?




En dröm

Förlåt för att jag uppdaterat så dåligt. Men nu är vi i alla fall hemma i Halmstad igen så allt återgår nog till det "normala" snart :)

Kom hem strax efter 20, ganska så precis enligt våra beräkningar. Orkar inte skriva så mycket mer utan jag tänkte bara bjussa er på en dröm jag hade för några nätter sen:


Jag drömde att jag var med barn. När jag väl skulle föda så födde jag en sköldpadda.




Knäppt. Haha, I know! :bigeyes:




De vilda djurens flykt


Mmh, började dagen med att kika på De vilda djurens flykt på barnkanalen. Snacka om nostalgi! :thumbup:






En snabbis

Tänkte göra en liten snabb uppdatering nu eftersom det är någon dag sen jag skrev, blir en hel del rännande när man är här.
I onsdags var vi i Hammerdal hela dagen, jag var till tandläkaren och sen hälsade vi på Susanne. Vi tre åkte en sväng bort mot någon rastplats vid ammerån och stannade där och käkade en krämbulle och drack Mer, mys :)

Igår gick jag bananas på smyckesaffären här eftersom de har värsta urförsäljningen och har 50% rea på silver och 30% på guld. Lyckades shoppa två julklappar samt en silverring till mig själv, lysande sickan :)
Vi var även på Simon och fikade med Catrine, har inte träffat henne på år och dar så det var riktigt roligt :thumbup: På kvällen blev vi bjudna på middag hos Natta och Jonas, mumsigt.

Idag har jag klippt mig. Eller frisören gjorde det. Ser typ likadant ut som innan fast lite kortare. Är rätt så skönt att få bort en del av det slitna.
Just nu är vi i Hammerdal och bara slappar, är så himla trötta hela tiden. Får se vad dagen har att erbjuda, ska nog bara ta det det lugnt och bara vara för i morgon bär det iväg in till Östersund med Mattias, Mamma och Ann-Louis. Vi ska gå på stan en sväng, käka och sen gå på bio, utmärkt avslutning för sen på söndag morgon åker vi söderut igen :)



Dag 2


Idag har vi hängt här i Strömsund. Har varit och hälsat på hos Natta :thumbup:

Nu sitter vi och kikar på någon halvirriterande halvläskig film om värsta megastora mördarkrokodilen. Vill egentligen inte se för jag är rädd att jag ska drömma om det sen, men samtidigt så kan jag inte låta bli att kolla.. Jaja.. I-lands problem, I know.



Dag 1


Vi svängde in på dollar en snabbis och sen drog vi till Hammerdal och hälsade på moderskeppet och blev bjudna på fika. Mumma. Utöver det har det inte hänt så mycket. Svängde in i Fagerdal på vägen tillbaka till Strömsund och hälsade på min morbrors hundar: Arro och Takko. Det är inte så att vi är oartiga och struntade i att hälsa på min morbror, han hade inte kommit hem från jobbet så vi nöjde oss men hundarna.

Ikväll blir det slapp och allmänt mys, är så trist väder att man känner sig konstant dåsig. I morgon ska vi hälsa på Natta och Jonas och låta dem gotta sig i vårt underbara sällskap. Hehehehee :thumbup: :P




we made it!


Yepp. Nu är vi uppe i jämtland. Har varit det i ett par timmar, kom fram vid halv8-8 nångång i morse. Snyltade frulle hos moderskeppet sen bar det av till Strömsund och sova. Var lite svårt att somna men när det väl var avklarat så sov vi i 4-5 timmar. Klev upp för typ en timme sen. Hur skönt som helst :)

Nu ska vi ut på "byn" för en minipromenad samt shoppa middag. Lär nog bli dålig uppdatering när jag är här. Brukar ju vara så. Men men. Take it or leave it.


Bye bye then ^^



Duktig

Känner mig sjukt duktig idag. Tvingade upp mig själv "tidigt" (lite mer än en timme sen), för att göra glass till dagens  gäster. Gjorde "bara" två satser, det blev ändå så himla mycket så jag tror inte vi behöver mer. Men då är frågan vad vi ska göra med alla ingredienser som är kvar? 200g philadelpiaost,  300g daimkulor och en hel uppsjö med maränger?! :question: I-landsproblem, I know.

Nu blir det lite allmänt slapp i soffan innan det blir dags för frulle. Var väldigt jobbigt att gå upp i morse, var så vansinnigt trött. Kom inte i säng inatt förrän vid halv 1 och ändå tog det jättelång tid innan jag kunde somna :( Måste verkligen försöka vila en sväng idag, antingen innan eller efter alla varit här, annars kommer resan upp till jämtland att bli väääääldigt jobbig.




hoppsan

Woops.. Insåg just att jag inte bloggat alls idag. Hur gick det till? :question:

Aja. Dagen har bestått av städning, shopping samt spelning. Har påbörjat ett beroende för age of empires online, hihi, riktigt kul :)

I morse pallrade jag mig iväg för att köpa älsks andra present, han fyller ju trots allt år i morgon så det var väl på tiden. Nåja. Det regnade men jag struntade i jackan eftersom jag skulle låna bilen. Men när jag tagit mig in till stan visade det sig att enda vägen jag kunde till "stället" var avstängd. Hmpd :( så jag var tvungen att parkera på fel sida av nissan och gå hela vägen. I regn och blåst. Var dyngsur och iskall när jag kom fram. Men men, själva shoppingen gick fort och när jag gick tillbaka till bilen så visade det sig att de då hade öppnat vägen igen. Grrr. Gissa om jag blev sur då! De kunde liksom inte öppnat den en halvtimme tidigare?! :question:

Aja. Nu blir det glas vatten, är sjukt törstig, sen ska jag köra igång med packningen, lika bra att packa så mycket som möjligt idag eftersom vi åker i morgon. Ska dessutom upp tidigt och göra glass åt allt folk som kommer. Köpte 5 påsar med maräng idag och det ligger även 6 daimpåsar i skafferiet. Vi går all in på det här alltså. Jag blir sjukt besviken om jag misslyckas med glassen den här gången.




Maya- den förskräckliga

Maya var lös en stund för typ en timme sen. Så hördes världens kattskri och fräsningar ute. Jag blev givetvis orolig och nästan flög upp ur soffan för att sära på dem som bråkade. När jag kom ut såg jag att Maya satt och fräste mot en katt som satt i buskarna och plötsligt gjorde ett utfall mot den och jag tror de slogs en liten stund, typ en- två sekunder (är inte säker för jag hade inga linser på mig) och sen försvann båda katterna bakom häcken. Var orolig att Maya inte skulle komma tillbaka för att hon var så upprörd med hon kom direkt när jag lockade på henne. Duktiga lilla sötisen<3 :)

Men hon vill verkligen inte ha några inkräcktare på SIN gård. Den här lilla uteplatsen är det minsann Maya som är drottning över och nåde den som försöker ens säga hej! Haha. Hon välkomnar vilka människor som helst med ett glatt mjauande men en nyfiken granne skjuts ner på fläcken.
Verkar som om hon har lite gemensamt med Svarta Maja. Svarta Maja hyser aggressivitet mot människor och Melo medan Maya gör det mot typ alla fyrbenta, förutom Dunder och Tarzan. Cola tycks vara i gränslandet men hon är på god väg att acceptera honom helt.


Men men. Nu får hon vara inne resten av dagen. Vill verkligen inte att hon ska vara med i något slagsmål för de kan ju faktiskt skada varandra ordentligt, minns nog hur Tarzan såg ut efter en sammandrabbning och jag har ingen lust att det ska hända Maya.




Recept

Har något svagt minne av att jag sa att jag skulle skriva ut receptet på brödet jag gjort den senaste tiden så här kommer det:

Ingredienser:
1 burk kikärtor
50g jäst (1 pkt)
½ tsk salt
1 msk socker
Vetemjöl
8 dl ljummet/rumstempererat vatten

Så gör jag:
Jag brukar hälla ut vätskan i kikärtsburken och skölja dem med vatten. Sedan mixa dem med 3 dl vatten tills det blir en jämn "sörja". Sedan blandar jag jästen med resten av vattnet tills den löst upp sig. (Jag brukar använda mig av färsk jäst men har hittat många liknanade recept som föreslår torrjäst). Sedan blandas alla ingredienserna, dvs, vätskorna, salt, socker och vetemjöl. Jag brukar använda mig av fullkornsvetemjöl och ska även prova blanda i lite grahamsmjöl nästa gång. Vet inte exakt hur mycket mjöl jag brukar ha i men det är ganska så mycket, mellan 8dl och en liter tror jag, har aldrig memorerat mängden. Men det ska i alla fall arbetas ihop till en deg och sedan jäsa. När det get gått 30 minuter ska brödet formas till bollar/bullar i lagom storlek, ca 90-100g och placeras ut på en plåt. Låt det sedan jäsa i ytterligare 30 minuter innan de ställs i ugnen strax under mitten av ugnen i 20-25 minuter på 200 grader. Jag brukar låta brödet svalna under en duk.

Det är väldigt billigt och lättsamt att göra. Brukar bli runt 20-24 bullar av en sats. :)




Snaaark!

Blev tvärtrött nu. Kom nyss hem från banken. Var väl där i ca 45 minuter, men nu är allt som kräver min medverkan/närvaro ordnat. Så himla skönt :) Så innan denna vecka är slut har jag lyckats halvera mina utgifter, hur underbart är in det?! Jag SEB evigt tacksam för det :thumbup:

Nu blir det häng i soffan. Kanske unnar mig ett glas vatten eller två, har börjat få en oroväckande huvudvärk som jag ska försöka göra mig av med.





förväntan

Ni vet när man var liten och det var dagen innan julafton? Man var så förväntansfull. Det nästan pirrade i kroppen och man längtade och allt var bara så magiskt! Så känns det idag :)

Bara för att jag ska gå på banken. Haha. Antar att värderingarna förändras en hel del när man blir vuxen.

Dessutom är jag löjligt glad över att det är mulet. Jag hoppas faktiskt på regn :)




Rekord

Är riktigt impad över mig själv. Med tanke på hur trött jag varit den sista tiden så har jag ändå varit riktigt hurtig idag. Inomhus dvs. Var bara utanför dörren när vi for till Helsingborg samt när jag gick till ica för att hämta ut min jacka. Nåja. Byrån står fortfarande stadigt i hallen. Kan dock inte riktigt komma på vad jag ska fylla den med för spännande saker. Gardiner kanske? :question:
Har även hunnit med att köra två tvättmaskiner, renbädda sängen samt organisera lite i sovrummet. Yey för mig. Jaja, förlåt. Det här inlägget är megatråkigt. Egentligen behövde jag bara en ursäkt för att få visa min statistik :P

Ville nämligen föreviga ögonblicket för så här "många" läsare får jag väl aldrig igen.


Alltså, ja! Jag är medveten om att 100 läsare är typ ingenting, nada, niente, i jämförelse med många andra bloggar. Men men. För min lilla struntblogg är det som ni ser ganska många :P

Nåja, nu när jag fått skryta lite känns dagen komplett och jag tänker mysa ner mig i sängen med Allt eller inget av Jilly Cooper. Så oerhört underbar känsla att lägga sig nyduschad i en renbäddad säng :thumbup:

I morgon blir det möte med banken. Tänkte även försöka komma ihåg att lägga ut receptet på det där enkla brödet jag tjatat om :)




Ett pucko till ex

Fick höra oerhört glada nyheter alldeles nyss. Ja, rent av strålande. Det är nämligen så att ett ex till mig har blivit tagen av polisen! :O :thumbup:

Nu kan man ju kanske tro att jag gottar mig i tankarna av att polisen gör livet surt för honom bara för att han råkar vara ett ex. Men jag kan försäkra er om att så inte är fallet. Tror jag i alla fall, helt säker kan man väl aldrig vara :P

Nåja. En person som upprepade gånger ger sig ut i trafiken utan utbildning, utan kunskap och utan tillräcklig mognad har inget där att göra (ja, kör man utan att ens ha tagit körkort så är man ju uppenbarligen inte mogen nog för det). Det är idiotiskt! :mad: Men nu har han ÄNTLIGEN åkt fast. Han får faktiskt skylla sig själv och han har haft tur som inte skadat någon. Jag trodde det bara var barnsligt påhitt som han skulle växa ifrån men tydligen så gjorde han det aldrig, och nu får han sota för det. Skulle inte förvåna mig om att han får uppskjutet körkort, det har han utan tvekan gjort sig förtjänt av och han kanske lär sig en läxa. Man kan ju alltid hoppas, fast jag tvivlar på att det lär honom något alls, det lär ju bara bygga på hans vridna uppfattning av polisväsendet.

Såna där människor är ett allvarligt problem i samhället. Först och främst är de livsfarliga. Sätter sig över lagar och struntar i säkerheten. Sen sprider de dessutom sin felaktiga uppfattning vidare till andra människor. Med felaktig uppfattning menar jag inte att man tycker fel bara för att man inte tycker som jag gör. Utan jag menar uppfattningar som den att polisen är något som patrullerar runt och försöker kontrollera och skrämma oss till lydnad. Polisen är ett hjälpmedel, och en trygghet. Eller de ska i alla fall vara det, så det vore ju en fördel om människor faktiskt förstod det. Det är snarare lagarna som kontrollerar oss och lagarna är det vi själva som bidrar till att skapa genom att antingen vara, eller inte vara politiskt aktiva.

Hmm.. Det blev visst en smula långt, och nu spårade jag lite på slutet. Förlåt. Men kunde inte låta bli att skriva om det här. Men men. Nu är det gjort. Nu ska jag gå ut i hallen och beundra vår vacka byrå medan jag fantiserar bort den enorma disken som ligger och väntar i köket.




Finis

Nu står hon där. Ståtlig och fin i hallen. Vår nya byrå :) Smyckad med en gammal julduk, en ny skål samt mina söta vattenpärlor. Nåja, det får duga. Det enda som fattas nu är en fin spegel :)
Hallen kräver nog lite städning också, men det får bli ett senare projekt.

Banken ringde när vi var på ikea. Det gick precis som jag trodde. Bra med andra ord. De ska alltså lösa alla lånen så allt hamnar hos dem. Lysande :D

------------------------------------------------------

Nu är det bara 4 dagar tills Mattias fyller år och tills vi drar norröver. Vi kommer börja köra på eftermiddan och göra en kort avstickare i Falkenberg för att lämna av Maya hos Ida och Mice, sedan fortsätter färden ca 100 mil norrut.

Just nu är Mattias hos en kompis och spelar så därför tänker jag passa på att lata mig i soffan och kika på Karl för sin kilt, mmh, skottland<3 :)




Ikeadejt

Idag åker jag och älsk till Helsingborg. Har en dejt med Ikea idag. Tihii, ska bli så roligt att åka dit :) Ska ge oss iväg om 40 minuter så jag borde kanske käka frulle. Och klä på mig. Och väcka mattias.




8 månader

Idag har jag och älsk varit tillsammans i 8 månader :thumbup:







fail

Var så himla trött att jag la mig på soffan för att slummra en stund. Slutade med att jag sov i nästan 4 timmar :bigeyes:




Prins Ali, sexig och fri, Aliababa

Roade mig igårkvälls med att läsa en massa felsjungna låtar på http://felsjunget.se. Var även där jag hittade rubriken. En del meningar är sjukt roliga :thumbup:

Mötet på banken gick rätt så bra. Nu ska hon prata med sina kollegor så de kan diskutera mig och en massa sånt. Sen ska hon höra av sig i morgon igen och antar att vi kommer boka in ett nytt möte då. Om jag får igenom lånet dvs. Hoppas hoppas hoppas. Vore så skönt om jag lyckades slå ihop allt. Och billigare med för den delen :) Håller även tummarna för att allt blir ordnat den här veckan. Vill verkligen bli klar med det innan vi åker upp till jämtland på lördag. Och jag har ju ändå väntat på att få gå på mötet ända sedan första dagen jag var in på SEB. Vilket är över en månad sen, men nu är allt äntligen på G :)

Utöver det har jag roat mig med att diska samt baka igen. Ska göra en sats till med sånt där bröd som jag gjorde igår. Kan receptet utantill nu. Inte så konstigt heller med tanke på hur enkelt det är. Sen blir det nog mer städning idag. Lika bra att börja, bara 5 dagar tills älsk fyller år samt att vi åker norrut och lägenheten ska vara tipptopp tills dess (Y) :)




Hon förtjänar smisk!

Hmpf. Maya ligger risigt till.
Hon har tjatat, tjatat och tjatat hur länge som helst! :mad: Stod inte ut med hennes "Mjauu, mjauu, MJAUUU!!" Längre så jag klev upp. Idioten tror att jag tänker släppa ut henne så hon kan gå ut i morgontrafiken och bli överkörd. Notera att jag lät henne vara lös ute igår. Men det var igår, och idag är det idag. Maya förstår inte skillnaden. Och jag tänker minsann inte släppa ut henne i sele heller eftersom hon kan slita sig ur den hur lätt som helst. Nä. Hon får minsann vänta med att gå ut tills klockan blivit lite mer. Antar att fåglarna ute retar gallfeber på henne, men det skiter jag i. I gengäld retar ju hon gallfeber på oss.

Och när jag plågat mig ur sängen onödigt tidigt så går hon givetvis och lägger sig, och det finns inte en chans i världen att jag kommer kunna somna om. Jippie!

Älska livet som kattägare? Not!




Succé!

Brödet blev riktigt gott. Å andra sidan är väl nästan allt bröd gott när det är nybakat och fortfarande lite varmt så smöret smälter. Mmmh, mums! :thumbup:

Dock blev de kanske lite större än jag tänkt, men men. Blev 18 brödbullar av degen så det är ju ändå en hel del. Så nu ska de få kallna och sen blir det in i frysen med några av dem. Lär nog göra fler degar i veckan. Lika bra att göra mycket när man ändå har ångan uppe. Dessutom är det ju asbilligt att göra dom. Och det bästa av allt: INGET smör eller margarin i dem alls. Lysande :thumbup:

-----------------------------------------------

Utöver bakandet har jag sneglat på ikeas hemsida. Har beslutat att vi ska åka dit på onsdag eller torsdag i veckan. Ska först och främst köpa en byrå. Lär nog bli en ur malmserien, den med 4 lådor i ekfaner skulle passa rätt bra i vår hall tror jag.


Har även spanat på vaser i olika former. Har nästan inget att ha mina söta vattenkulor i. Men nu är de snart färdigsvällda så jag tänkte ni skulle få hur de ser ut nu. Dock syns inte färgerna så väl på bilderna men de är som sagt fotade med webcamen eftersom min kamera vilar sig för tillfället.



Tror även vi ska investera i någon sorts kruka eller nåt att ha slevar och stekspadar och sånt i. Så man får upp dem ur lådan och slipper rota runt i den i hundra år innan man hittar rätt. Fast älsk var duktig och sorterade i dem förra veckan. Men jag vill nog ändå få upp dem på bänken i kruka :)

Ska bli så roligt. Har inte varit på ikea på evigheter. Måste vara minst 7-8 år sedan.




Söndags spänning

Håller på och bakar bröd medan jag väntar på att mina små bollar ska svälla färdigt, de borde vara klara om några timmar, bollarna alltså, inte brödet :P

Degen står för tillfället på jäsning. Ska bli riktigt spännande. Har aldrig gjort dem förut. Tiggde åt mig receptet via Susanne. Hennes pappa bakade sådant bröd åt mig och Ida en gång för aslänge sen när vi gick på gymnasiet. Hoppas verkligen jag får till det lika gott. Kruxet är bara att i receptet jag fick stod det att jag skulle ha i mjöl tills degen fått rätt konsistens. Och att bedöma "rätt konsistens" när man aldrig gjort brödet/degen förut är ganska så svårt ska jag säga er. Men men. Det är ju som sagt första gången. Och det är spännande :D




Marknad

Var på marknad igår så jag tänkte visa vad jag shoppade för något. Blev förvånansvärt lite med tanke på vilken shoppaholic jag är ibland. Men blev riktigt nöjd i alla fall.

Köpte små kulor/bollar som man ska lägga i vatten så de sväller. Tänkte köpa mig en fin vas av något slag och ha några kulor där i, samt ha dem som ljustake :)


Min kamera dog alldeles nyss så jag blev tvungen att fota med webcamen i stället, lite svårt men men, ni ser ju lite hur de  ser ut i alla fall. Jag köpte blå, lila och turkos/grön. Tror det kommer bli asbra :D
När kulorna legat i blöt och svällt så kan de ser ut typ såhär:


Köpte även ett halsband till mig själv, var svårt att fota men det är ett hjärta med blingstenar i. Jättefint tycker jag i alla fall :)


Köpte även Kick ass- filmen. Tycker den är rätt bra och det var ju så billigt så why not :)

Nu ska jag lägga mina kulor i blöt så det får svälla några timmar. Sen ska jag ge mig ut på jakt efter något lämpligt att ha dem i :)




Har danskarna tagit över i smyg?

Kom på att jag glömde berätta om ett underligt sms som Mattias fick när vi var på Helsingborgsfestivalen.
Vi hade nämligen alldeles nyss kommit fram och parkerat och höll på att leta oss fram till festivalen då han fick ett sms som väldigt varmt välkomnade honom till Danmark (??????????????????????) :question:

Vi har spekulerat i om danskarna tagit över i smyg utan att vi fått veta något om det. Eller om Sverige kanske sålde Skåne till Danmark under finanskrisen så det var därför vi klarade oss så pass bra. Who knows. Dessutom var smset lite taskigt med eftersom det bara var han som var välkommen till Danmark. Jag var minsann inte det.




.........

Gääääsp! :tired:
Var in en sväng på gymmet i morse. Kändes skönt att vara dit igen men det blev en väldigt kort visit för crosstrainingmaskinen var helkonstig så jag misstänker att den är trasig eller på god väg att bli det. Nåja. Plötsligt var det ju inte alls lika roligt att träna längre så jag var bara där i 20 minuter. Men men. Antar att det är bättre än ingenting.

Idag bär det iväg till Falkenberg. Vi ska hänga med systeryster på någon marknad. Kan bli kul :) Men först: dusch samt frulle.

Oh, en sak till. Kanske lite ointressant (som nästan allt annat jag skriver om :P ) men i morse hade svullnaden i tungen faktiskt gått ner en milimeter eller två. Lyysande sickan. Jag är inte så glad över att måsta använda corsodyl för man blir så konstig i munnen och allt man äter och dricker smakar konstigt, men om det får bort infektionen så är det ju helt klart vart det. Och som det ser ut nu så är infektionen på väg att sakta men säkert ge med sig :D




Kärlek

Hittade just min framtida gåva till mig själv :thumbup:

Blev helt förälskad i det här armbandet:

Bilden kommer från http://jonnajinton.se/

Hon gör så himla fina smycken, längtar tills hennes hemsida kommer upp för då bara måste jag köpa det där armbandet. Och känner jag mig själv rätt lär jag nog hitta mer än ett armband som jag "bara måste ha". Får dessutom lite hemlängtan när jag läser hennes blogg. Jag som aldrig skulle se mig om när jag flyttade och bla bla bla... Men jag saknar faktiskt klimatet, naturen och norrskenet. Saknar norrskenet sjukt mycket. Är evigheter sedan jag såg det och det är ju så himla vackert.




typiskt

Jag åkte till Ica Maxi Högskolan för att shoppa lite. Är så lättsamt att göra det där för jag har sån där självscanning där. Problemet var bara att när jag kom fram till betalningsapparaten upptäckte jag att jag glömt mitt kort hemma :bigeyes:
Så det var bara att lämna varorna och åka hem igen och hämta det. Typiskt mig att vara så senil.

Sen hämtade jag ut ett paket på posten. Tihii! Har därmed fixat en av presenterna till älsk. Han ska få en sak som jag vet att han vill ha, och en sam som jag tycker att han behöver. Ska fixa behovssaken nästa vecka. Blir ont om tid eftersom jag ska fixa presenten den 19e och han fyller år den 20e. Snacka om att vara ute i grevens tid so to speak. Men men, det blir nog bra :)

Blir nästan lite ivrig när jag tänker på den kommande veckan. Möte på måndag. Städ, planering och bakning under de kommande dagarna. Och på lördagen fyller älsk år så då får vi en massa besök och sen på eftermiddan/kvällen beger vi oss uppåt. Spännande :)




blä

Usch usch usch.. Satte i min piercing igår igen och sen pallrade vi oss iväg till apoteket så jag kunde köpa Corsodyl. Huvva! Gjorde ganska så ont att skölja munnen men det men det borde funka. Tungan känns konstig idag. Vet inte om det beror på infektionen eller munsköljen. Blää! :(




Jag gjorde det!

Jag tog ut min tungpiercing. Det gjorde sjukt ont att ta ut den. Från början uteslöt jag att det kunde vara en infektion eftersom den aldrig varit infekterad förut under alla dessa år jag haft den så varför skulle den blir det nu liksom? Men jag har nu fått ändra uppfattning för staven var alldeles varig när jag tog ut den. Sjukt äckligt :( Kan inte sluta tänka på att det kanske sipprar ut var i min mun. Blir nästan spyfärdig när jag tänker på det. Uäck! :bigeyes:

Men vad fanken gör man åt det här då?! Jag har ju inte större lust att skölja munnen med asolsprit :question:
Ska avvakta en liten stund nu och sen koka piercingen och dränka den i desinfiktionsmedel och sen stoppa i den igen. Kommer bergis göra sjukt ont. Men jag har ju ingen lust att hålet ska växa igen så jag får en knöl i tungan. Blä!




never ending story..?

Hmm.. Har börjat fundera på att ta ut min tungpiercing. Har börjat få så ont i den :( Dessutom så fyller den ju inte direkt någon funktion. Man piercar sig väl där mest bara för att det är häftigt. Men jag har ju växt ifrån sånt där. Nästan i alla fall :P Antar att jag inte gjort det helt eftersom jag tvekar om huruvida jag ta ut den eller inte :P

Just nu knaprar jag på en skorpa och försöker uppbåda tillräckligt med mod för att pallra mig till affären. Ska posta en bok som jag sålt på tradera. Sen blir det eventuellt en sväng till högskolan. Måste SKA (måsten är ju trots allt bannlysta) skriva ut ett studieintyg som jag ska ta med mig till SEB på måndag. Börjar bli lite nervös inför mötet. Fast jag borde inte vara det. Jag uppfyller trots allt alla kraven för att få låna pengarna. Men samtidigt så känns det surt att jag ska på ett lånemöte i samma veva som världsekonomin hänger löst. Jag och min dåliga tajming tycks aldrig göra slut.




Royal canin

Tihii! Shoppade "riktig" kattmat till Maya idag. Jag och älsk åkte till Grizzly (en djuraffär här i närheten) för att köpa Royal caninfoder till Maya :thumbup: Efter lite surr med en som jobbade där köpte jag Royal canins Indoorfoder för långhåriga katter.


Köpte bara 2 kg till att börja med för att se om hon gillar fodret och om det är bra. Var inte så jättedyrt, typ 260 kronor, och det kan man ju ändå leva med för det räcker ju i typ två månader. Fick dessutom med mig en måttkopp så att hon får rätt mängd foder :) och som om inte det var nog så hade de någon sorts prova på kampanj så vi fick med oss 6 kg kattsand GRATIS :thumbup: En kattsand som tydligen ska vara svinbra. Så det blir upp till bevis ang. den. Om det visar sig att den är något att ha lär jag nog fortsätta köra på den. En 10kg säck kostade bara 199 kronor så det är ju inte heller så farligt. Min lillfis förtjänar trots allt det bästa :)



Jag blev löjligt glad för att jag fick måttkoppen och kattsanden gratis. Haha, det gjorde verkligen min dag :D Ett annat plus var att vi svängde in på city gross och shoppade skorpor samt svarta sara innan vi åkte hem (Y) :P



förbaskat!

Grrr!
Pengarna för hyran har fortfarande inte kommit in på mitt konto. Och kurslitteraturboken som jag skickade pengar för, för en vecka sedan har inte heller kommit. Jag tvivlar på att hon ens postat boken. ARGH! :mad:

Vad är det för jäkla folk man har att göra med egentligen..?!




recept

Hääärligt häääärligt :) Lämnade in nycklarna idag så nu är jag snart heeeelt klar med nyhemslägenheten :thumbup: det enda jag behöver göra nu är att ringa och säga åt städnissarna att de inte behöver städbesikta min lägenhet.

Utöver det äventyret har det inte hänt så mycket. Har roat mig med att göra tacopaj. Gör massor åt gången så vi får lite matlådor. Gjorde två formar med lasagne igår så snart är frysen full av lasagne och tacopaj. Lyyysande sickan!
'

Tänkte även bjussa er på receptet samt bildbevis på den där glasstårtegrejen jag skrev om förut.

Originalreceptet ser ut så här:
4 st äggulor
1 dl strösocker
200 g Philadelphiaost (naturell färskost)
3 dl vispgrädde
4 st äggvitor
3 pkt dubbeldaim


1. Vispa äggulor och socker poröst och rör i färskosten.

2. Vispa grädden fluffigt och vänd den i äggsmeten.

3. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner den i äggsmeten.

4. Hacka dajmen och blanda den med smeten.

5. Varva glassmeten med skivad sockerkaka i en sockerkaksform.

6. Frys glasstårtan i cirka 4-6 timmar tills den är lätt frusen



Men jag använde mig av maräng i stället för sockerkaka. Tror det blir bäst om man gör egna marängbottnar men det funkar met köpta också, men de är oftast krossade :S Det var i alla  fall alla vi kollade på, men men, det fick duga med en krossad och det funkade rätt bra det med. Men nästa gång kommer jag byta ut dubbeldaimen till såna där som daimbollar i påsar, tror det blir bra. Funderar dessutom på att klä formen i bakplåtspapper annars går det inte att få bort kanten på formen utan att glassen spricker.

Nåja, bildbevis var det med:



Bilderna är som vanligt inte särskilt bra. Men det smakade faktiskt glass. Kanske inte värsta Ben&Jerrys kvalitén men ändå.

Receptet hittade jag här <---



En dröm

I natt drömde jag bara en massa hemskheter. Drömde att en barndomskompis till mig hade cancer och skulle opereras men hon dog under operationen. Drömde även att en av storbloggarna dog av cancer.
Sen drömde jag att vi alla bodde i huset i Fagerdal. P.g.a en massa olika händelser hade samma läkare som opererat min barndomskompis undersökt Ida och upptäckt att hon hade hjärncancer. Hon(läkaren) ville operera Ida direkt. Vi litade inte riktigt på henne och jag frågade varför min barndomskompis hade dött. Då sa läkaren att hon inte riktigt kunde genomföra såna operationer för att hon visste bara hur man gjorde i början men inte i slutet. Jag blev skiträdd och vi tyckte att hon inte skulle få operera på Ida men läkaren övertygade oss. Dumt. Ida dog också. Det var så hemskt :(
Jag lyckades ta examen fast jag var så ledsen hela tiden. Jag och några klasskompisar satt på en trappa som gick ner i havet. Plötsligt började trappan röra på sig och vi ramlade ner i vattnet. Och sen började en konstig, jättehög utbyggnad på ett hus röra på sig, den var lös och lutade sig över oss. Jag visste att vi skulle få den över oss om vi inte simmade iväg. Jag simmade allt jag kunde men det hjälpte inte. Jag fick byggnaden rakt i huvudet och pressades ner under vattnet. Underligt nog dog jag inte utan lyckades simma till ytan och in till en liten ö. Där satt Idas hund och väntade på mig för jag tog hand om den sedan hon dött. Men hunden i drömmen var inte Cola. Den påminde lite om en dvärgpinscher fast kanske lite större. Jag var så ledsen och arg. Jag tog upp hunden och kastade ner den i marken (???????????)


Sen minns jag inte så mycket mer. Drömmen var ytterst obehaglig och jag hoppas innerligt jag aldrig drömmer något liknanade igen. Usch usch usch! :(




sorry

Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt.

Sa ju att jag skulle lägga upp bildbevis och recept igår på glasstårtegrejen men glömde helt bort det. Ska försöka komma ihåg att göra det ikväll. Promise! Ska snart iväg till jobbet. Har bilen idag så att jag snabbt ska kunna ta mig till HFAB för att lämna in nycklarna. Måste även komma ihåg att ringa och avboka städningen. Hur jag nu ska kunna komma ihåg det..!?

Aja work mellan 7-15 idag, och i morgon 7-16. Awesome! :)



tråk

Blää! Känns verkligen att det är söndag idag. Allt är så tråkigt :(

Ska snart bege mig till Nyhem för att göra färdigt utstädningen, sen vetetusan vad som händer idag. Kikade på ett intressant program om katter på animalplanet så nu har jag beslutat mig för att hägna in hela vår uteplats så att Maya kan ströva runt där som hon vill och vi kan öppna dörren när vi vill utan att måsta sätta fast henne i selen. Men jag har ingen lust att lägga ner en mindre förmögenhet på det så därför funderar jag på att bara köpa lite trä och slå ner i hörnen och sen bara dra stängsel runt dem. Men men. Det projektet ligger lite i framtiden eftersom ekonomin måste repa sig efter sommaren.




över förväntan

Imponerade på mig själv ang. mitt marängdaimglasstårtexperiment :thumbup:

Det var så häftigt. Det smakade liksom.. Glass..

Har aldrig gjort glass förut så jag är riktigt stolt :D
Det fanns en nackdel dock. Tårtan fastnade i formen så när jag försökte ta bort kanten så sprack den. Funderar på att klä formen i bakplåtspapper nästa gång. Då kanske det funkar. Och om det inte skulle göra det så är väl inte det hela världen heller. Det smakar ju likadant ändå. Bjussar er på bildbevis samt recept i morgon :)




Experiment


Har alldeles nyss gjort en marängdaimglasstårta. Typ. Dock använde jag mig av köpta marängbottnar och givetvis var de inte särskilt hela så det gick väl sådär :thumbdown: Men men. Ska bli spännande. Om det inte är fullständigt vidrigt så kanske vi bjussar på den när älsk fyller år. Detta är alltså testet. Blir det svinäckligt får jag väl prova någon annan tårta. Och det vore så att även den mot förmodan skulle bli svinäcklig så erkänner jag mig besegrad för då är det nog snarare mina bakningsskills som är åtskogen än smaken på tårtorna.





Aaaaj!

Aaaaj! Har sovit på något underligt vis i natt för jag har sjukt ont i ryggen :question:

Aja.. Har i all fall kommit ganska så långt med utstädningen. Ska bara typ dammsuga och skura golven sen är det klart :) Lyckades t.o.m. putsa fönstren riktigt fina idag, något som jag vanligtvis alltid misslyckas med.

Beslutade mig för att ta bussen för jag hade inte lust att släpa på datorn hela vägen hem i denna värme, så jag pallrade mig till närmste busshållplats och slog mig ner och väntade. Och väntade. Och väntade. Blev bestört när jag insåg att bussen var över 10 minuter sen.

Efter en lång stunds funderande insåg jag att det trots allt var lördag igen och att bussen inte skulle gå överhuvudtaget. Typiskt :(

Så då fick jag pallra mig iväg till en annan busshållplats där den andra bussen som går genom vallås stannar. Så då fick jag sitta där och vänta. Rakt i solen utan minsta antydan till skugga. Sjukt varmt. Trodde jag skulle törsta ihjäl. Hade gått avsevärt mycket fortare att gå hem. Men men. Det är ju lätt att veta såhär i efterhand.




Ändrade planer

Skulle ha kikat på alla båtarna idag men på ren impuls så pallrade vi oss in till stan igår och kikade på dem. Jag medger att vissa av båtarna/skeppen var riktigt imponerande. Hade varit roligt att se själva tävlingen med, så det vill jag nog göra nästa gång de arrangerar det här.

Nåja, eftersom jag såg båtarna igår så följer jag inte med älsk när han ska dit idag igen med en kompis. I stället ska jag bege mig till Nyhem och påbörja utstädningen idag. Lika bra att få det överstökat så slipper jag stressa i morgon. För nu är det för övrigt helt spikat att jag ska jobba måndag och tisdag :)
Idag är det två veckor tills Mattias fyller år. Och två veckor tills vi ger oss av upp mot jämtland. Har nu praktiskt taget bestämt oss för att åka på eftermiddan/kvällen den 20e efter att vi firat honom, då är vi framme tidigt den 21a :)




Mini- makeover

Är på byråjakt :thumbup:
Är så himla roligt att fundera, planera och fantisera när det gäller inredning. Tyvärr är jag inte särskilt bra på det, men det är himla kul ändå :)
Håller på och planerar en mini-makeover för hallen :)

För tillfället ser det ut så här:



Jag vill hemskt gärna få in en byrå i hallen. Och kanske få upp spegel ovanför den (A)

Hade tänkt mig något i den här stilen:


Fast kanske lite bredare. Mina paintskills är ju kanske inte så jätteimponerande så ni får ha överseende med det.

Med spegel blir det väl typ så här:


Och slutligen så blir det väl nåt sånt här. Fast snyggare såklart :P


Aja.. Nu får jag inte leka mer med paint. Även om jag bra gärna skulle vilja göra det :P

Håller nämligen på och röjer upp lite här hemma. Har (som ni ser) fått bort alla lådor som stod i hallen. Nu ska köket få sig en omgång medan jag väntar på att nästa omgång med tvätt ska bli klar. Lika bra att ordna så mycket som möjligt här hemma idag. För i morgon ska vi spana in the tall ships races och på söndag ska jag städa ur lägenheten på Nyhem. På måndag blir det eventuellt jobb men det är inte säkert. Däremot är det 100% säkert att jag ska jobba på tisdag. RH- service har slut på semestern nu så då ska jag få vara där. Kul kul, gillar verkligen det stället :D




Idag

Idag visade jag lägenheten för föräldrarna åt han som ska ta över den. De fick med sig en nyckel och han bor officiellt i lägenheten från måndag. Tjohoo! :D Så jag ska få pengar av dem, hyra för de återstående 3 veckorna så det är perfa :)

Förutom det har jag varit busvakt åt Leo och Cola. De har nyss åkt hem och jag börjar faktiskt känna mig riktigt trött så jag lär nog krypa ner i sängen ganska snart. I morgon blir det gymmet mellan 9-10 och sen vet jag inte riktigt vad jag ska roa mig med. Älsk har sin sista arbetsdag i morgon med, sen går han på semester, och om 16 dagar åker vi upp till jämtland :)




En dröm

I natt drömde jag om Anders Behring Breivik. Vi skulle hjälpa honom att fly från Sverige och slippa sin rättegång. Han skulle ta ett flyg till Japan för där var han säker. Det var jag, mamma, och Ida. Vi ville givetvis inte hjälpa honom, vi visste att han var skyldig och han erkände alltihop men mamma kände någon som tvingade oss att hjälpa honom, så då gjorde vi det. Minns  att jag satt i baksätet i pappas gamla volvo på gården i Fagerdal. Ida satt fram. Mamma kom gående med honom mot bilen. I drömmen såg han inte ut så som han ser ut i verkligheten. Han var blond. Men betydligt yngre. Typ 17-18 år gammal, max! Jag och Ida pratade skit om honom tills han kom fram till bilen, sen vågade vi inte säga något mer för vi var rädda att om han hörde oss kanske han skulle mörda oss. Han satte sig bredvid mig i bilen och hälsade artigt. Han var var hur trevlig som helst och pratade på som om ingenting hade hänt. Han pratade ren svenska, vilket vi tyckte var lite underligt eftersom vi hade trott att han var norsk. Men då berättade han att han egentligen kom från Finland. Vi åkte till Rudsjö för att gömma honom där ett tag innan hans flyg skulle avgå i närheten därifrån. Men när vi kom till stugan var det en hel del folk där. Och vi hade bara varit där en liten stund så kom polisen. Vi blev jätterädda att han skulle avrätta oss nu när han inte hade någon användning för oss längre. Det var dessutom en halvgalen, brunhårig, medelålderskvinna i stugan som var vän med honom och hon var också en mördare. Vi var mer rädda för henne än för honom. Polisen sköt mot huset med laserstrålar flera gånger och sen satte de sig utanför ytterdörren och knuffade upp den på glänt för att kunna tjuvlyssna på vad vi sa. Då blev jag lättad och tänkte att det var lika bra att bjuda in dem så jag sa "Nemen hejsan, är ni här. Kom in". Då kom in och haffade Anders. Kvinnan struntade de i för de visste inte vem hon var. Alla gick ut på gården och stod där och pratade. Även om de haffat Anders så kunde han fortfarande gå omkring som han ville. På gården stod ett utedass, han gick till dörren och började hacka på dörrkarmen med en skruvmejsel, fick han upp ett tillräckligt stort hål så skulle en lucka öppna sig och han skulle kunna fly genom den (???????????) Men mejseln var dålig så då tog han fram sin pistol och började skjuta på väggen. Det var som en soft airgun, exakt samma kulor, men de här kulorna kunde gå in i kroppen och jag fick för mig att han skulle vända sig om och skjuta hejvilt omkring sig, men det gjorde han inte. Däremot så kom polisen och sköt några skott med sin pistol, exakt lika dan som Anders hade och sa sedan åt honom att han fick minsann stoppa ner pistolen igen för här fick man inte skjuta (?????). Anders gjorde som de sa.
Jag gick in i huset igen och blev orolig över att kvinnan var där inne. Jag trodde att hon försökt mörda någon i smyg. Det stod en stor tvättmaskin i köket och jag var bombsäker på att hon stängt in någon i den. Och när jag knackade på den så hörde jag att det var någon där inne som plaskade i vatten. Kvinnan låtsades som om hon inte visste hur det kom sig, men hon försökte i alla fall inte stoppa mig när jag öppnade den. När jag väl fick upp dörren/locket så visade det sig att det var Homer Simpson som låg där inne. Han tyckte det var skitkul att kvinnan hade stoppade in honom där och han ville minsann inte gå därifrån utan han bad mig stänga luckan igen och regla den ordentligt så ingen annan skulle kunna öppna den.


Sen minns jag inte så mycket mer.
Som sagt. Helsjukt.
Drömde även en massa andra drömmar men jag minns bara små delar av dem. Typ fest och pingviner :S





SJ- storyn

Jag blir vansinnigt irriterad på hela den här "SJ SLÄNGDE AV 11ÅRING" -storyn och ärligt talat så tycker jag riktigt synd om SJ och hela grejen retar gallfeber på mig så jag måste bara skriva om det!

Det är inte hela företagets fel för att EN person gjort ETT misstag. Jag medger att det var dumt att tvinga av en så ung person men det ger inte folk någon ursäkt för att måla upp hela SJ som världens megaskurk. Först trodde jag att flickan kanske inte kunde svenska eller engelska eftersom hon inte verkar ha klargjort att det var hennes syster som hade biljetterna och att systern var på toaletten. Men om man ska tro tidningarna (vilket man uppenbarligen inte alltid ska men ändå), så kunde hon det. Så då undrar jag VARFÖR hon inte sa något?! Hela historien stinker överdrift och vinklingar! Jag blir rent av förbryllad att människor går på såna där artiklar. Jag blir vansinnig på artiklarna! De vill ju bara gotta sig i att någon gjort bort sig, och de VET att folk gillar att tycka illa om SJ så det hela är ju en "win-win situation". För tidningarna och folket dvs.

Notera nu att jag är långt ifrån SJs största fan. Jag är en av dem som pratat väldigt illa om företaget för jag har upprepade gånger varit med om obehagliga och högst irriterande resor med SJ, så nej, jag favoriserar dem definitivt inte. Men i det här fallet tycker jag att människor ska sluta vara så pinsamt korkade och försöka se bortom rubrikerna!




Too soon?

Känns som om det är för tidigt att vara vaken nu, men klockan är ju ändå åtta?! :question:

Fasen, för ett halvår sedan klev jag ju upp halv 6 utan problem nästan varje dag (dock inte på helgen).

Tror inte jag är tillräckligt aktiverad för jag är så trött hela tiden. Och vill gärna sova hela tiden med. Men det går jag ju såklart inte. Är trött hela dagarna men sover ändå inte. Men sen när jag väl lägger mig i sängen så är det så klart löjligt svårt att somna. Ironiskt med tanke på att jag längtat efter att få sova typ hela dagen.

Idag kommer systeryster med bihang hit till Halmstad. Vi tänkte gå en promenix på Galgberget och kanske ha lite picknick där. Mysigt! :thumbup: Jag planerade redan igår att köpa päron. Mumsigt :D

Två foton från Galgberget som jag tjyvat.



Notera att det givetvis inte ser ut sådär där nu. Jag har bara varit där en gång och det var i våras (bortsett från när jag cyklat till Galgberget men det är inte samma sak). Ska bli roligt att se hur det ser ut där nu.




sol

Gjorde ett halvhjärtat försök att sola på vår uteplats idag. Våra buskar är väldigt höga men ungefär mitt på dagen är solen i ett läge så det lyser i alldeles utmärkt. Det enda negativa är väl att är just mitt på dagen då den är som starkast. Var sjukt varmt att ligga framme i solen. Dessutom var det tråkigt. Jag lessnade efter typ 10-12 minuter och gav upp. Lika bra eftersom jag är en sån där blekfis som helt inte ska vistas i solen alls.

Så jag gav upp mitt projekt att få lite rödfärg och pallrade mig iväg till affären för att posta kappan. Är riktigt roande det här med att köpa och sälja grejer på tradera :D




busigt

Ska vara busig och strunta i min gymtid som jag har nu och boka om den i stället. Är så sjukt stel så jag har verkligen ingen lust. I stället ska jag så småningom pallra mig iväg till ica för att posta kappan som jag sålde på tradera. Ska även inviga mitt snygga SEB kort som ser ungefär ut så här. Det enda som inte stämmer är färgnyansen, för kortet är ljusare och mycket grönare :)


Antar att det är med flit. För det är ju mycket roligare att shoppa med ett snyggt kort än ett tråkigt. Det är minsann bevisat. I alla fall när det gäller mig för om jag får välja så väljer jag nog SEB kortet före Handelsbankenkortet för det är lite tråkigt.

Ska även försöka nå HFAB igen och diskutera ett eventuellt golvbyte i lägenheten på Nyhem. Anser fortfarande att det inte är min uppgift eftersom jag inte kommer bo där och inte har något som helst intresse av det. Men men. Om golvet byts under min tid som hyresgäst så flyttar nästa hyresgäst kanske in tidigare, vilket innebär att jag får mer ersättning för hyran. Yey! :)




sen sist

Har städat (dvs plockat ihop saker och sånt), diskat, dammsugit samt trimmat gräset på våran gräsplätt sen sist jag skrev. Blev helt slut av det! :bigeyes:

Att trimma gräset var ju världens workoutpass alltså! Har sjukt ont i armarna. Det är nån eltrimmer av något slag, den är lättare än andra trimmrar jag hållt på med förut men då har man ju haft trimmern fastspänd i någon sorts sele som man har på sig men den här trimmern bär man bara. Och vår gräsplätt är visserligen inte särskilt stor men shit alltså vad jobbigt det var! Musklerna i armarna blev helt cp. Men goodie. Kan köra kondis på gymmet och sen gå hem och trimmagräset. Synd bara att man inte behöver göra det så ofta. Eller nej. Vilken tur att man inte behöver göra det så ofta för det var faktiskt jobbigt.

Nu ser det i alla fall ut så här där ute. Eller typ så där i alla fall. Fattar inte varför ljuset på första bilden blev mysko men men:

Maya är inte helt nöjd med mitt arbete eftersom flera av hennes gömställen när hon ska spionera på fåglarna försvann.


Personligen är jag ganska nöjd. Ska nu bälja i mig en halvliter vatten och vänta på att älsk ska komma hem :thumbup:




En dröm

Hmm.. Var bombsäker på att jag bloggat en gång idag men det hade jag visst inte. Senilvarning? :question:

Minns inte så mycket av vad jag drömde i natt, men vad jag minns är att jag körde pappas gamla volvo till huset i Fagerdal. Det var mitt i natten och pappa bodde i huset. Jag skulle dit och väcka honom. Några släktingar till oss var där för att de köpt huset. Det hade snöat jättemycket så den sista biten framför huset var så djup att man var tvungen att köra/åka på en skoter de sista 10-15 metrarna för att ta sig fram till ytterdörren. Det var dessutom 34 minusgrader ute.

Det var dock inte så konstigt att jag drömde att jag frös för när jag vaknade i morse låg täcket på golvet och jag var alldeles iskall.


Idag har jag skickat iväg boken jag sålde på tradera. Frakten var ännu dyrare än vad jag räknat med så jag fick minsann lägga ut lite för frakten, vilket känns lite snopet eftersom jag dessutom avrundade köparens summa neråt för jag kände min snäll. :question: Tror jag ska ta och läsa på om det här med frakt, paket och post mm. Jag helt klart en nybörjare på området. Vilket egentligen är en smula lustigt med tanke på att pojkvännen jobbar på DHL.




RSS 2.0