hoppsan

Woops.. Insåg just att jag inte bloggat alls idag. Hur gick det till? :question:

Aja. Dagen har bestått av städning, shopping samt spelning. Har påbörjat ett beroende för age of empires online, hihi, riktigt kul :)

I morse pallrade jag mig iväg för att köpa älsks andra present, han fyller ju trots allt år i morgon så det var väl på tiden. Nåja. Det regnade men jag struntade i jackan eftersom jag skulle låna bilen. Men när jag tagit mig in till stan visade det sig att enda vägen jag kunde till "stället" var avstängd. Hmpd :( så jag var tvungen att parkera på fel sida av nissan och gå hela vägen. I regn och blåst. Var dyngsur och iskall när jag kom fram. Men men, själva shoppingen gick fort och när jag gick tillbaka till bilen så visade det sig att de då hade öppnat vägen igen. Grrr. Gissa om jag blev sur då! De kunde liksom inte öppnat den en halvtimme tidigare?! :question:

Aja. Nu blir det glas vatten, är sjukt törstig, sen ska jag köra igång med packningen, lika bra att packa så mycket som möjligt idag eftersom vi åker i morgon. Ska dessutom upp tidigt och göra glass åt allt folk som kommer. Köpte 5 påsar med maräng idag och det ligger även 6 daimpåsar i skafferiet. Vi går all in på det här alltså. Jag blir sjukt besviken om jag misslyckas med glassen den här gången.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0