begynnande resfeber?


Omg omg omg! I morgon bär det iväg till London.
Jag har inte ens börjat packa! :bigeyes:
Tror dock att det kommer gå ganska fort eftersom det bara handlar om 4 dagar. Men spännande är det. Vi kommer ha sjukt roligt :thumbup:

Sov vanisinnigt dåligt i natt. INTE okej :thumbdown:
Har haft besök här i form av Marre, Lollo och lilla Felicia så jag har inte åstadkommit särskilt mycket idag. Men snart blir det lite packning och sedan ska jag göra ett halvhjärtat försök att göra mig fin i håret. Åker till Halmstad lite senare idag för att träffa älsk en sväng

I morgon ska jag agera hundvakt medan Ida, Mice & Leo drar till Kungsbacka, utmärkt för de ska passa på att växla pengar till mig där :) Jag lär väl roa mig med finputs av packningen samt bryta ut i total resfeber, grett :thumbup:






Bebismys


Har haft bebismys med lillfisen ikväll. Han kräktes inte en enda gång på mig, great succes :thumbup:
Sen blev det bad för Leos del och jag passade på att föreviga tillfället (Y)















Home sweet home


Då var man tillbaka i Halland. Tågresan gick förvånansvärt bra. Blev totalt en försening på runt 40 minuter, men tåget i Göteborg väntade in mitt tåg så jag hann med bytet där :)
Maya har varit en stjärna, hon är så sjukt lättsam att resa med. Har nästan inte sagt ett knyst under hela resan. Protesterade bara lite när jag ställde transportburen på golvet för hon ville hellre stå på bordet, och hon gnällde lite när vi stod stilla i Stockholm men det var så lite att det räknas knappt. Så nu är lilltussen officiellt sörlänning :P

Leo har förövrigt blivit större under den lilla tiden jag var borta. Jag kunde inte låta bli att lyfta upp honom när han låg i vagnen och sov. Han hämnades genom att kräkas rejält på mig. 2 gånger :bigeyes:

Nu blir det en efterlängtad dusch och sedan ska jag packa upp sakerna och påbörja ompackningen, åker ju till London om 2 dagar. Ingen rast ingen ro ^^



bye bye



Åker om någon minut


bye bye Jämtland :D




taggad :D


Snart bär det iväg hemåt :thumbup:

Åker härifrån vid 19:30. Tåget går 20:52 från Östersund och då är det 'raka' spåret till Göteborg. Byte där och om allt går som det ska (peppar peppar) så är jag framme i Falkenberg runt 10:20 i morgon :)

Det har varit trevligt att vara här uppe en sväng, men det känns väldigt skönt att få åka hem igen. Nu när jag kommit tillbaka hit efter 4 månader så känner jag verkligen att det var helt rätt att flytta, har ingen ånger alls! :thumbup:

Är lite orolig hur tågresan ska bli för lilltussen, men har jag tur så sitter det ingen på sätet bredvid mig. Isf kommer jag låta Maya sitta på det sätet. Hundarna får ju gå omkring i koppel så då borde det ju inte göra något om jag har Maya utanför buren heller så länge hon är kopplad :)

Moep.. Det här går inte.. Tror jag måste gå och dricka ½ liter vatten, mmmh, vaaatteen :)



time flies


Tänk att jag åker hem i morgon. Jösses vad fort tiden gått. Tyckte jag nyss kom hit. Vilket jag i och för sig gjort också. Har varit här i 5 dagar. Men det ska bli skönt att få ta med sig Maya hem :thumbup:
Ikväll blir det en sväng till Strömsund för att träffa Natta, sen sätter jag igång med packningen. I morgon blir det en till sväng till ström för att gå på dollar och efter det packar jag det sista för i morrnkväll bär det av söder ut. Håller tummarna för att det kaoset inte upprepas. Men den här gången är det direkttåg ner till Göteborg så jag slipper i alla fall helvetet i Stockholm :)




full av ånger


NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!
HUR KUNDE JAG?! ;(

Jag tänkte hela tiden att jag inte borde. Att jag inte skulle göra det.
Att jag inte ens ville göra det!

Men ändå så gjorde jag det.

Jag somnade i soffan och har nu sovit 2 timmar :thumbdown:
Har haft supersvårt att komma till ro och gå och lägga mig på kvällarna. Nu lär jag ju inte kunna somna alls efter det här?! INTE okej. Fan vad dum jag är!! :mad:



..---------..


Mår inte helt bra idag. Tänk om jag fått en ny förkylning på halsen?! :thumbdown:
Försöker komma underfund med vad jag ska roa mig med idag men kan inte riktigt komma på något..?! Nåja.. Först blir det i alla fall en sen frulle :)

bye bye then



en doft för god för denna värld


Jaha.. Då har julen kommit och gått. Kan inte påstå att det varit den bästa jag haft. Men det var definitivt inte den värsta heller. Så länge den värsta inte toppas ska man väl vara lättad :)

Om exakt en vecka är jag och Susanne på G i London och har förmodligen just börjat förfesta med M1 (obs, en annan M, inte min) :P

Hade inte tänkt skriva om julklapparna men jag måste bara nämna att jag fick universums bäst doftande parfym av mami. Ann-Louis hade tydligen valt ut den, och jag måste medge att hon gjorde ett otroligt bra val. Den luktar så sjukt gott! Har sniffat på mig själv hela kvällen. Paris Hilton, Britney Spears och Naomi Cambell kan slänga sig i väggen! INGEN parfym kan slå den här :thumbup: Så nu kommer nog de bruttorna få stå och samla damm på hyllan för den här kommer användas flitigt, och för er nyfikna själar (dvs härmisar :P) kan jag skvalla att parfymen är från Beckham. So there you have it, varsegod ;)

bye bye then ^^



GLAD PÅSK!!


Var inne på facebook alldeles nyss. Alla tycks ha drabbats av julvansinnet. Hela fejjan verkar vara nerbombad med "God jul hit och god jul dit och bla bla bla" Som om vi inte visste att det är jul om typ 30 minuter. Weird. Är inte alls förberedd för det här. Året har ju nyss börjat!! Eller :question:



chokladkolakatastrof


Idag pallrade jag mig hem till Susanne. -33.8 var det när jag gick. INTE okej :bigeyes:
Där blev det te och chokladkolakatatrof, roligt roligt :)
Ikväll händer det inte mycket. Kan inte fatta att det är julafton i morgon. Hur gick det till?! Vart tog året vägen? De senaste månaderna sedan jag flyttade ner har bara rusat fram. Om en vecka förbereder jag och Susanne oss för att åka till City Airport i Göteborg. Om 9 dagar är det ett nytt år. 2011. Förra året hoppades jag att det kommande året inte skulle bli lika katastrofalt som de tidigare. Det blev det inte riktigt heller. 2010 var kanske ingen höjdare, men nu är jag i alla fall på rätt spår, bland rätt människor :thumbup:

Nu ska jag lira lite keyboard :)

tjillevippen ^^




Song for a raggy boy


Det är mission impossible att lägga sig tidigt här. Kan inte komma till ro och när jag väl gör det är jag inte trött längre. Typiskt.
Såg dessutom en sån där film på teven som man inte riktigt vill se men kan inte låta bli när man väl börjat titta: Song for a raggy boy. Den är verklighetsbaserad. Hemskt, hemskt, hemskt. Jag var rent av illamående mot slutet :S




-------------------------------------------


Ska snart krypa ner i soffan och försöka sova en sväng ändå men jag tvivlar på att jag kommer lyckas. Jag saknar M :(




brrrr



Det är 30 grader kallt här.


30!! :bigeyes:




En berättelse


Det blev en lång dag igår. Kom fram till Hammerdal vid 1 i natt. Då hade jag varit på resade fot i 16 timmar :bigeyes: Tåget blev totalt 3 timmar försenat. Det låter inte så mycket, men det känns betydligt värre än vad det låter. Det var totalt kaos i Stockholm. När jag kom till rulltrapporna skulle leta mig till SJs resetjänst eller vad det nu heter så möttes jag av en skräckinjagande syn:




Bilden har jag lånat av aftonbladet och gäller egentligen ett annat tillfälle. Det var nämligen mer folk i salen igår än vad det syns på bilden men jag hade inte tid att stå och fota eftersom jag var tvungen att ta mig igenom det där jävla havet eftersom SJ- stället låg väldigt jobbigt placerat:




Det var inte lätt att ta sig förbi den där hopen med en resväska, en datorväska, en vanlig  väska samt en påse. Och det blev ju inte direkt bättre av att de som stod där tycktes sakna förmågan att kunna flytta på sig.

Nåja, efter några om och men och massvis med oerhört fula svordomar (i mitt huvud) kom jag fram. Tar en kölapp och inser att jag har 300 personer före mig i kön. KUL! :thumbdown:

Efter över en timmes väntande blev det äntligen mig tur. Då visade det sig att 16-tåget som jag skulle åkt med inte hade tagit sig iväg heller p.g.a tågproblem så det stod fortfarande kvar på stationen men skulle strax avgå. När det var strax över 10 minuter kvar började de fippla med sina datorer för att orda nånting. Först visste jag inte vad men sen visade det sig att de ordnade med någon sorts ersättning. Jag fick 100 spän att handla för på pressbyrån. Men vid det laget var det 8 minuter kvar till avgång och då skulle jag boxa mig igenom havet med människor samt hitta rätt spår. Jag hade med andra ord inte alls tid att rofullt shoppa på pressbyrån.
Stressade som en galning men hann i alla fall med tåget.
Blev bundis med kvinnan jag satt bredvid. Det visade sig att hon delade min passion för Skottland så vi hade massvis att prata om :P
Satt en pappa och en 5 årig flicka mittemot oss. Hon var jättesöt och charmig, och fruktansvärt jobbig också. Hon somnade inte förrän vid Ånge så under den 5½ timme långa resan från Stockholm till Östersund var det tyst vid vårt bord i ca en timme :bigeyes:


Men men.. Nu är jag i alla fall här. Och det var UNDERBART att få se Maya nyfiket komma och hälsa när jag kom hem. Nu är vi bästisar igen<3






Man ska inte ropa hej...



Så är det.. Jag som var så säker på att jag skulle hinna med tåget från Stockholm till Östersund. Tjii fick jag! :bigeyes:
Vi är fast i en tunnel, precis innan Stockholm. Så jävla frustrerande!! En kvart innan mitt tåg skulle gå från stationen i Stockholm stannade vi i tunneln och de meddelar i högtalarna att vi inte kan åka vidare för att ett trasigt godståg blockar spåret, och sen för att det är totalkaos och världens tågkö härifrån och hela vägen in till centralstationen. VARFÖR händer det alltid en massa skit när jag åker tåg. Why why whyyyy? ;(
Det här är INTE okej!!
Är så jäkla förbannad att jag blir rent av gråtfärdig

 

Dumma skittåg som alltid krånglar! :mad:

 


 


på resande fot


Mitt tåg var 30 minuter försenat i morse vilket resulterade i att jag missade tåget i Göteborg. Efter att ha virrat omkring på stationen ett tag hittade jag SJs kundtjänst, där fick jag en ny biljett, stressade som tusan för att hitta det tåget för jag hade bara några ynka minuter på mig. Men jag hann i alla fall för just nu sitter jag på det tåget på väg mot Stockholm. Hamnade i 1a klass i tyst avdelning, känns sjukt bra. Dessutom fick jag gratis internet. Det är roligt med kompensationer :thumbup: Dock så är det här tåget också 30 minuter försenat för vi hade ett pendeltåg och ett godståg framför som segade ner oss men nu är de väck :) Förseningen stör mig inte så mycket för jag borde ändå hinna med mitt tåg i Stockholm som inte går förrän 16 :)

Och jag är nu vansinnigt tacksam mig mot själv för att jag köpte en laptop, annars hade det här varit sjukt tråkigt, naturen är inte särskilt underhållande att kika på:




Jag kikar på film i stället. Har just sett Wild Child och mellan Stockholm --> Östersund blir det Skattkammarplaneten, har inte sett den på evigheter så det ska bli spännande :D

Just nu så känns ju allt det här rätt bra. Men jag kan inte låta bli att undra en sak:


Varför luktar det kålbullar i min vagn?! :bigeyes:





Åt skogen med alla söndagsåkare!!!!


Alltså vad är det med folk och inte kunna köra bil?!?!?!!!!
Har just varit på Willys och shoppat inför resan och när jag skulle köra dit hade jag världens söndagsåkare framför mig.



Fine! Jag kanske var en smula stressad för att det inte är så länge tills jag ska åka, men jag ser ändå ingen anledning att ligga och såsa på knappt 60 på en jävla 80-väg!! :bigeyes:

Vet inte folk att kyla behöver INTE nödvändigtvis vara samma sak som halka. Grrrr!
Vägen var superfin och inte ett dugg hal där. Fattar de inte att det är korsningar och rondellerna man ska passa sig i?! Hmpf!



Aja.. Nu har jag inte tid med det här, tåget går om en timme. Om det är i tid dvs ^^



freezing


Var en sväng till Halmstad idag igen. Jag vet att jag sa att vi inte skulle träffas igen förrän jag kom hem från Jämtland. Men vem orkar vänta så länge?! 

Men eftersom det inte går några bussar från tågstationen till Vinberg på kvällen så var jag tvungen att cykla nästan 5 km i -14 grader ikväll. Det var KALLT!!






Men det var defintivit värt det :thumbup:

------------------------

Försöker komma på något bra sätt att varva ner. Börjar nog få lite resfeber.
Men måste sova snart, ska upp 6:30 i morrn :bigeyes:





Jurassic Park



"- God creates dinosaurs. God destroy dinosaurs. God creates man. Man destroys God. Man creates dinosaurs
- Dinosaurs eat man. Woman inherits the earth..."

-------------------------------------------------------------------------

Omg omg omg!
Om ett dygn sitter jag på tåget mot Jämtland. Går allt som det ska med tiderna bör jag vara på väg mot Sthlm.
Idag blir det packning, julklappsinslagning, ladda upp datorn (både med batteri och filmer) mm.





passion


Har blivit fullständigt beroende av den här låten





Flyttning


Har ordnat med flyttanmälan nu :thumbup:





update


Hemma i Falkenberg igen efter en mysig helg i Halmstad. Känns motigt att jag inte får träffa M på 10 dagar :/
Vi är för övrigt officiellt tillsammans nu :) Eller nu och nu, det har vi ju varit sen i onsdags- exakt en månad efter att vi, mot alla odds, träffade varandra på bion

---------------------------------

Ikväll firar jag minijul med Ida och Mice. Vi har just svullat julbord, mumsigt, och nu poppar vi julmusik :)




-----------------------------------------------------------------------------------


Om 1½ dygn bär det iväg till jämtland. Vad konstigt det känns. Ska bli kul att åka dit en sväng. Men samtidigt så har jag ingen större lust att åka härifrån :S





hur man förvandlar mjukt bröd till hårt


Skulle värma en macka med ost på i micron med råkade glömma bort den. Det som återstod var i princip hårdbröd :S

Är i Falkenberg just nu men ska strax åka tillbaka till Halmstad. Där blir det en sväng på stan i kylan och sedan hem till M igen. Och nej, termometern på min blogg stämmer inte, sist jag kollade var det faktiskt -8.

Ikväll är vi ett gäng på 6 pers som ska gå på bio, spännande. Jag känner ingen av dem förutom M :P
I morgon blir det middag hos hans föräldrar och på söndag åker jag tillbaka till Falkenberg, bäst att börja packa då. Åker ju snart upp till Jämtland. Jösses vad fort tiden gått :S
Om 2 veckor taggar jag och Susanne inför nyår, och om mindre än 3 veckor är jag mer eller mindre hemmastadd i min lägenhet :D



aldrig mer!


Jag lyckades leta mig fram till ica här i Vallås. Kanske inte så jätteavancerat för det låg ganska nära, men jag är nog ändå lite imponerad av mig själv :P
Dock blev jag oerhört avskräckt av mitt lilla äventyr och tänker inte sätta en fot utanför dörren förrän tidigast i morgon! Hello lunginflammation typ :S
Tycker synd om alla som måste jobba i det här jäkla busvädret :bigeyes:

Det heter ju 3e gången gilt så jag struntar helt enkelt i att åka till skolan/bibblan. Ordnar det sista här i stället och sedan mailar jag in eländet. Cyklade ju till tågstationen igår i -8 grader. Det kanske inte låter så mycket, men notera att det kändes som -16. Lägg på en jobbig förkylning på det så har vi en kaka. Nämen jag kan ju inte ha mer tur nu, så går jag ut igen eller gör något annat dumt kanske jag åker på öroninflammation igen eller nåt sånt. Har faktiskt börjat få tinitus :(



krax krax krax..


atjooo- atjooo- host- snörvel- host :S

Hmm.. Nu ligger jag efter i planeringen eftersom jag faktiskt skulle varit frisk redan igår. Inte okej.
Idag ska jag träna på lite navigering här i Vallås, kan bli spännande tack vare mitt ickeexisterande lokalsinne ;)

Ska även lägga upp en plan för morgondagen, då åker jag till Falkenberg en sväng över dagen. Måste försöka skriva ner det jag ska göra/hämta så jag inte glömmer något. Tänkte bland annat ordna med flyttanmälan, lika bra att få det gjort så snabbt som möjligt, om 2½ vecka flyttar jag ju in, tihii :D



..............


Zzzzz.. Sov sjukt länge idag.
Just som jag och Ida skulle gå och lägga oss igår (runt  midnatt) glufsade Cola i sig en halv paradisask, dvs 250g choklad. Not good :bigeyes: Mice åkte iväg med honom till det närmaste djursjukhuset som hade öppet, det låg i Göteborg. Efter det var det jäkligt svårt att varva ner. Kom i säng vid 2 tror jag, och vaknade en massa gånger. Klev upp vid halv 11, vilket var avsevärt mycket senare än jag planerat :S

Snart är det dags att fixa till mig lite så jag åtminstone ser levande ut när jag åker till Halmstad.

Är fortfarande sjuk :(



trötter



Jag. Vill. Sova ;(




bla bla blaa..


Hmm.. Får inte gå och lägga mig än, måste finputsa Ö-talsuppgiften samt organisera all tvätt jag tvättat idag, så givetvis är jag mega trött och känner att jag faktiskt skulle kunna somna. Typiskt.

Har slingat håret ikväll, blev väl inte superbra men det blev i alla fall inte sämre :) Har även färgat Idas hår, dock är det inte helt klart än så resultatet är förtillfället ovisst.

I morgon blir det en sväng i Falkenberg för min och Idas del. Vi ska lämna in någon del till vagnen som måste få en ny dragkedja. Sen åker jag till Halmstad för att lämna in uppgifterna, skriva hyreskontrakt och äntligen få träffa M igen.

Förkylningen har inte gett med sig ännu, den har inte ens vacklat. Men den har i alla fall inte blivit sämre. Så än finns det en liten chans att jag kan vara frisk i morrn, så länge det finns liv finns det hopp so to speak ;)

Men gääääääspzzZzzzZzzzZzzz..



Bildskur


Här kommer de utlovade bilderna från i söndags då vi var på Liseberg. De är inte så jättebra men det var svårt att fota när det var var så mycket folk överallt.


Barnvagnsmaffian: Ida, "Peters tjej" och Lollo :P



Tycker synd om renarna :/



Komplex..?


Har jobbat med den nya versionen på de sista texterna ska lämnas in i morgon. Är helt klar med nyhetsreferatet, 98 procent klar med reportaget och har börjat lite smått med den övertalande texten. Men den är jag så rädd att jag inte riktigt vet vad jag ska ändra. Det var den texten jag fick så bra beröm för att jag nu är rädd att jag ska råka göra den sämre, not good :bigeyes:

Blev så orolig att jag helt enkelt tar en paus och fortsätter senare idag, har ju ändå bara den texten kvar sen är jag helt klat med skolan för i år. Lovely :thumbup:

Förkylningen tycks inte vilja vackla riktigt än men jag ska ge den en riktigt fajt!




sjuuuuk :(


Uuuuuuusch! Hade som sagt tänkt vara frisk i morgon men idag är det hela ännu värre! ;(

Lade mig halv 9 igår eftersom jag sovit dåligt natten innan och varit vaken sen 5, men inte hjälpte det. Somnade ändå inte förrän efter midnatt i natt och har ändå vaknat tusen gånger (känns det som i alla fall) :thumbdown: Men har gett upp sömnen nu eftersom det uppenbarligen inte går.

Idag blir det total kurering hela dagen om jag ska klara av att vara frisk tills i morgon, och det SKA jag vara.

Varför får man alltid få förbannat ont i näsan av nässpray?! Det är INTE okej! :thumbdown:

Usch vad trött jag blev nu *gäsp-host-snörvel* orkar nog inte sitta här...

bye bye then



gött mos


Tihii.. Terminens sista tenta är godkänd. Wihoo rock on! :thumbup:
Dock är jag lite fundersam på betyget eftersom jag fick G+ men hade V som en majoritet på betygskriterierna så jag ska nog skicka iväg ett litet mail till kursledaren om det.

Men ikväll blir det inget mer plugg. Ska slappa, och fira med varm oboy kanske.
Unnade mig själv nässpray idag så nu planerar jag att vara fullt frisk på onsdag :)

Åh vad underbart att jag snart får helt julledigt, på onsdag blir de sista sakerna inlämnade och sedan har jag inget mer förrän seminarierna i januari, yey! :thumbup:
Om en halvtimme drar jag iväg och hämtar Mice på jobbet, sen åker mjukisbyxorna på för jag tar helg resten av dagen ;) :P




Nej nej neeeej!


Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag har verkligen blivit sjuk ;(
Bortsett från allmänna förkylnings symtom har jag sjukt ont i magen och det känns som om kroppstempen ligger på typ 2000 grader :bigeyes:





Tack och lov så var inte det fallet. Rotade fram tempen som visade gamla hederliga 36.5. Antar att det är något att glädjas över. Men nu är det definitivt totalt Leo- förbud på mig :thumbdown:

En annan nackdel är att det är mission impossible att sova. Vaknade massvis med gånger i natt och gav upp lite innan 5. Så nu är frågan, vad fanken ska jag göra fram till strax efter 9 då det är dags att bege sig till tåget?? Jag har redan kört Mice till jobbet och julkalendern börjar ju inte förrän om en timme!! :mad:

Hoppas inte M portar mig nu när jag är sjuk :S
Jag får helt enkelt se till att vara frisk tills på onsdag då vi ska ses. Så nu blir det tuffa tag mot bacilluskerna. Precis så som Timon sa:

"Man måste vara tuff, mot dom tuffa"



Det är verkligen jobbigt att inte sova








snabba ryck


Nu är bakningen avklarad. Jösses vad fort det gick, tog kanske en kvart?! :)

------------------------------------------------


Knaster knaster knaster..

Det knastrar i mina öron.

Knaster knaster knaster..

Det är irriterande.



Det var så öroninflammationen började ;(


Knaster.



det var det


Jahapp.. Då har jag upplevt jul på Liseberg. Det var väldigt mysigt. Men så kallt att det var obehagligt och det var på tok för mycket folk. Blev inte så mycket köpt heller, provade spanska våfflor av något slag och investerade även i en julklapp. Men så här i efterhand känner jag mig lite svartsjuk och önskar att jag köpt en åt mig själv med. Det blir nog ett besök nästa år också. Lägger upp lite bilder någon annan dag för nu orkar jag helt enkelt inte.

Tror jag håller på att bli sjuk för jag har vansinnigt ont i halsen och känner mig allmänt konstig. Inte okej :thumbdown:

Nu blir det strax bakning, fast jag känner mig inte särskilt motiverad. Skjuter upp pluggandet till i morrn kväll. Har ändå inget bättre för mig och det kan ju vara bra att bli klar med allt så slipper jag tänka mer på det för på onsdag bär det återigen av hem till M :)

bye bye then


förlängning


Det blir en liten snabb uppdatering nu.

Fredagsmyset hos M blev förlängt till helgmys, det gillas! :thumbup:

Kom hem för någon timme sen och snart bär det iväg till Liseberg på julmarknad. Spännande för alla säger att det är så mysigt och fint :)

Ikväll blir det lite plugg. Överväger även om jag ska våga mig på att baka lite julgodis, den som lever får se antar jag..

Tjillevippen ^^




ett steg i taget


Yessss! Är ett steg närmare julledigheten :thumbup:
Efter lite om och lite men och en hel del gudasänd hjälp från andra i klassen fick vi till våran flyer och är i princip klara med den :) det enda som återstår är att spara ner den som en pdf och sedan skicka, och det planerar vi att göra på måndag. Då ska vi även köra igång med pitch och synopsisövningen. Det är bara den kvar sen är alla grupparbeten finito - för i år i alla fall :)

Nu ska jag försöka fördriva lite tid och sen blir det fredagsmys, tihii :thumbup:









'tillbaka på brottsplatsen'


Är hemma i Falkenberg igen. Känns som om det är en vecka sen jag var här och inte igår :S
Idag hade jag den sista föreläsningen för den här månaden. Det. Känns. UNDERBART :thumbup:

Är sjukt trött för det har inte blivit mycket sömn de senaste nätterna. Får väl ta igen det i helgen :)

Ikväll blir det plugg. Ska även försöka reda ut den fruktansvärda röran på huvudet. I morse var håret så trassligt att jag inte kunde kamma det. Fick sätta upp det med en provisorisk hårsnodd som jag skapade från snodden runt min almanacka. Men nu är håret sju resor värre. Hoppas inte jag blir flintis :bigeyes:

I morrn blir det grupparbete under dagen sedan ska jag ut och käka med M. Efter det underhåller vi oss med filmtittning :D
Blir kanske även lite plugg i helgen. Måste bli klar med gruppuppgifterna så snart som möjligt så vi kan ta julledigt sen :)

aja.. Det var en liten uppdatering.
Nu är det photoshop samt flyertext som står på menyn. Grett.

bye bye then



yeesssszzzZzzzZZzzZzz


Tentan är inlämnad. Tjoho. Eller nåt..?

Önskar jag kunde känna mig lite muntrare men efter 2½ timmes dålig sömn orkar jag nog inte mycket mer än ett anträngt leende och en gäspning.

Om två timmar blir det grupparbete. Efter det ska jag strosa runt på stan en sväng tror jag. Kanske. Och ringa alla jag känner (inkl. hfab) så jag inte somnar. Sen bär det iväg hem till M. Ska bli spännande att se om jag hittar nu. Jag borde ju göra det. Annars börjar det hela bli lite pinsamt. :P



strejk


Nej, nu ger jag upp det här!
Har lyckats spotta fram strax över 1500 ord till den jäkla tentan och nu vägrar jag skriva en enda mening till innan jag fått lite sömn. Skulle kunna lämna in tentan i det nuvarande skicket men jag tror jag roar mig med lite finputs i morgon innan det är dags att lämna in den. Hoppas bara jag inte försover mig, det vore jobbigt :S

Nej.. Det här går inte.. Nu är jag så trött att jag börjar bli yr. :thumbdown:

Ska upp igen om lite mindre än 3 timmar.
Det känns inte riktigt bra  ;(

G'natt!


Chilikapulver


Chilikapulver, en härlig mix mellan chilipulver och basilika?? :P

Eller vad sägs som "ögona i böj" haha! xD

Det är kämpigt det här med tentor, man blir så förvirrad. Fast chilikapulvret var faktiskt Idas påfund :P

Nu blir det paus för middag och sedan fortsätter eländet :thumbdown:





you've got mail


Har fått ett mail som meddelade att mitt resultat blivit inlagt i ladok nu. Är inte inloggad där särskilt ofta så jag tänkte att det kanske var dags att logga in och kika. Jag möttes av den här underbara synen:




En tydligare bild:



Hoppas bara det fortsätter att se så bra ut :)

Känner att jag vill ha mer tid till tentan så därför gör jag en fuling och struntar i dagens föreläsning. Den är ju ändå, så som alla andra föreläsningar, inte obligatorisk. Så nu blir det med andra ord tentaplugg.

Bye bye then ^^




tiden


Hemma igen.. Eller.. Jag har ju faktiskt varit hemma en liten stund. Har hunnit ringa två samtal och käka en gigantisk muffin samt en kanelbulle. Helloo sockerkick!

Min kväll har varit så mysig. Lovely! :thumbup:
Kan inte de kommande dagarna gå liiite fortare?? :P

I veckan blir det föreläsningar, tentainlämning, grupparbete och så ska jag så klart träffa M igen :)

Nu blire plugg. Jag undrar dock hur jag ska kunna koncentrera mig på tentan.. Hmm hmm hmm :question:

'All I can do it try' ^^



Dagens horoskop


Dagens horoskop ser ju i alla fall bra ut:

"Det mesta du tar i för tillfället blir bra och du verkar inte kunna misslyckas med något. Ta en chans. Är du singel väntar några spännande överraskningar.."

Kul kul :P

Och det känns sjukt underbart att vara ledig på en måndag!  Tummen upp för det! :thumbup:

Nu blir det frulle och smink. Sen bär det iväg till Falkenberg för jag måste köpa nytt tågkort, och sen bär det slutligen av till Halmstad :)

tjillevippen






oväntat kyligt


Kände mig lite godissugen så jag tänkte käka ett äpple.
Har nyss kört lite crosstraining så då känns ju ett äpple passande.
Kruxet är att de hade legat i kylskåpet som är SVINKALLT
så jag fick nästan en brainfreeze :bigeyes:






NU:

* Denotation
* Konnotation
* Semiotiska resurser
* Ethos/Pathos/Logos
etc.

:thumbdown:



nollad


Känner mig fullständigt nollstäld ang. analysen.
En ideologikritisk diskursanalys :bigeyes:
Har skrivit näsan ett dataskrivet A4, men det är ju bara skiiiiit!

Ska försöka ta mig i kragen och göra att ryck snart. Har trots allt inte varit helt fokuserat på tentan.
Jag och Ida var ute och busade med vovvarna i snön som bara öser ner :)










Sen har jag myst med Leo i soffan och sedan försökt på honom att inse att faktiskt går att sova i sin säng lika bra som det går att sova i någons famn. Han höll inte riktigt med mig på den punkten men efter lite om och men så fick jag han till att somna i sängen ändå, great succes :thumbup:








Man får väl ångra sig!

Har nästan bestämt mig till 100% för att ta Ps I love you. Jag kikade ju på den idag och började analysera den. Men så ångrade jag mig och valde Sherlock Holmes i stället och började skriva tentan. Men så ångrade jag mig IGEN och har nu återgått till Ps I love you. Så det får nog bli den :)

Älskar, nej, jag rent av AVGUDAR inledningen på en av låtarna som spelas i filmen:



Jag som hade som nyårslöfte att börja spela gitarr. Gick visst inge vidare bra, hmpf!

Ska nog lägga mig och läsa snart och försöka kliva upp tidigt i morrn och köra igång med analysen på allvar nu när jag verkligen bestämt mig:





"All alone or not, you gotta walk ahead.
Thing to remember is if we're all alone, then we're all together in that too."











----------------------------------------------------------------------------

Herregud!

Snart är det måndag! :)






beslutsångest



Men åh! Vilken film ska jag analysera?!






Lycklig!!


Drömde en mardröm i natt. Det var inte en sån där som var laddad med skräck. Men den var ändå läskig, konstig (som vanligt) och högst obehaglig. Det är inte därför jag är lycklig. :P Lyckan beror på det faktum att vi har plusgrader idag! :thumbup:
Kan hända det blir blött och sörjigt nu, men ändå... PLUSGRADER!! :)
Hoppas bara det hinner tina helt från alla vägar innan det fryser på igen. Det vore perfa! :)

Blir en promenix nu på förmiddan innan jag kör igång med tentan. Creepy.



Tankeläsare


Det är nästan så jag börjar tro att det verkligen finns tankeläsare. Alltså inte sån där vanlig tankeläsning att man råkar tänka på samma sak, nynna på samma låt eller så. Nej nu snackar vi tankeläsning på distans.


Så underbart lättsamt för ovanlighetensskull :)





Har faktiskt inte gjort något på tentan än. Fy skäms på mig. Men jag är för trött och ofokuserad för att kunna åstakomma något vettigt.

Nu blir det kvällsmys med Isfolket (nu kan man ju ifrågasätta hur mysigt det är att läsa om de drabbade men ändå) till Robert Pattinsons ljuva toner :)




flin flin flin.



Ja. Jag sitter här och flinar.






Fredagsmys :D


Äntligen är den fruktansvärda helvetesveckan över! :thumbup:
Totalt 3 seminarium genomförda den här veckan.

Just nu känner jag bara för att:



Seminariet idag var inte alls så farligt som jag trott. Och jag fick en komplimang som verkligen "made my day" så att säga, blev så underbart glad. Betyder alltså att jag oroade mig i onödan, jag har fortfarande förmågan att skriva! Det här är väl skryt på hög nivå men ändå (A).. Det var nämligen som så, att läraren satt och verkligen såg på mig och sa så här:
"Jag har en känsla av att du är bra på att skriva".
Observera att detta blev sagt av någon som i princip är expert på området, åh vad glad jag blev :cool: :thumbup:


Efter seminariet lyckades jag faktiskt leta mig hem till M :)  Eller leta och leta. Det handlar väl mest om att hoppa på rätt buss och kliva av på rätt ställe för han kom och mötte mig vid busshållsplatsen. Bäst att ta det säkra för det osäkra för jag skulle nog aldrig hittat dit helt själv. Men men.. Om några veckor kanske jag lärt mig vägen :P Blir nog säkrare på lokalsinnet sen också när jag väl bor i staden :)

Men innan dess blir det Simpsons. Middag. Syning av hemtentan. Ev. Hemtentaplugg. Isfolket. I den ordningen :) Tänkte även jag skulle våga mig ut och kolla posten, har ju inte gjort det på evigheter känns det som. Lite ovanligt med tanke på hur besatt jag är av den.







isklump


Usch vad kallt det är!
Först frös jag i väntan på stadsbussen.
Frossan blev ännu värre när jag väntade på tåget för det var givetvis försenat, och jag frös nästan ihjäl helt när jag väntade på bussen. Var nästan så jag förvänade mig att en hand eller en fot skulle trilla av. Så jääääääävla kallt! Är äntligen hemma och då tog jag mig en titt på termometern för att se hur illa det verkligen är.
Den visade -5 grader :question:
Men det kändes verkligen som typ -15 kanske rent av - 20 + en massa vind :S

Aja.. Har haft seminarie hela dagen, är helt slut.. Zzzzzz..
Hfab ringde mig idag, jag kunde inte svara just då och när jag ringde upp fick jag inte tag på dem. Men vi kan ju i alla fall räkna ut att  det handlar om en lägenhet. SPÄNNANDE :thumbup:

Usch.. Är sjukt trött och hungrig.
Ikväll blir det plugg, kanske börjar lite smått med hemtentan med. Obs: KANSKE!
Ska fasen gå och lägga mig 21:30 i kväll! Vore så jäääkla najs att få sova 8 timmar någon gång :)

---------------------------------

Har förresten kommit på mig själv med att allt oftare säga/skriva ordet 'med' i stället för 'också', något som tycks vara vanligt förekommande här nere. Har jag redan börjat konvertera till sörlänning?





det vet väl alla..?


Seminerie idag. Herreguuuuud! Jag vill inte.
Kanske kommer det vara en tant från SVT där för att höra på våra analyser om deras program/blogg. Samt vår kritik. Samt våra råd om förbättring. Creepy. Det känns ju liksom som om hon har en aningen mer koll på vad de håller på med än vad vi har :bigeyes:

------------------------------------------------------

Ang. Rubriken:

Nu surras det hett om 'avslöjanden' från wikileaks där Sverige beskrivits som ICKE neutral. Jag har bara en sak att säga om det:

Jag visste det! Jag visste det! Jag visste det!
JAG VISSTE DET!

Det kommer väl knappast som en chock att "Sverige inte är neuralt längre", och givetvis tycker USA att moderaterna kan erbjuda ett bättre sammarbete. De vill väl i princip uppnå: Sverige --> miniUSA :thumbdown:

I KNEW IT!




löfte är ett löfte


Nu kommer den utlovade uppdateringen.
Har varit hemma en stund men har inte riktit haft tid att skriva

Så hur har dagen sett ut?

06:45 NEEEEEEJ! Jag. Vill. Sova.
08:22 Bussen till tågstationen.
08:45 givetvis är tåget försent men nu kommer det, halleluljah!
10:00 Plugg på stadsbibblan.
Fick meddelande om att jag inte fick lägenheten. Depp :thumbdown:
12-13:00 (?) Sen åkte jag lite vilse med stadsbussen (givetvis när jag var som mest stressad).
13:45-15:00 Tröstshoppade lite och köpte kläder för en halv förmögenhet.
15:00 Tog stadsbussen (rätt buss den här gången) till högskolan och pluggade lite.
16:00 Fick veta att kompletteringen var godkänd, hade lust att sjunga men det får man visst inte göra på bibblan.
18:45 (?) Blev hämtad av M på Maxi (anar jag påbörjan till en tradition? :P).
Vi åkte till donken i Falkenberg och käkade en sen middag sen blev det fika här i Vinberg :)

Nu är planen att checka mailen en sista gång, sedan krypa ner i sängen och läsa lite isfolket. Upp tidigt i morrn igen: Seminarie (hela dagen??????). Creepy.

G'natt :)



fira? YES!



YESSSSS!!!
ÄNTLIGEN KLARADE JAG DEN J*VLA TENTAKOMPLETTERINGEN!!!
:D :D :D


Fick inte lägenheten men just nu känns det inte så illa för jag KLARADE KOMPLETTERINGEN
Blir en bättre uppdatering när ja kommer hem.
Är fortfarande i Halmstad :cool: :P




ZzzzZzzzZzzzz


Fyyy f*****n vad jag är trött!
Känner mig rent av skakis ;(


 

Låg och läste Isfolket till strax efter 2:30 för att försöka rena huvudet lite.

Är så himla trött! Mår illa :(

 

Om 40 minter ska jag gå ut i kylan till bussen.

Vill inte.

Vill ligga under mitt täcke och stanna där för evigt. ;(

 

 


 

 


Creepy..?


Yepp.. Här sitter jag, mitt i natten och lyssnar på dödsmetall och googlar döden. Inget konstigt med det.


Jag råkar faktiskt ha en fullt normal ursäkt till det hela:

Har jobbat med min övertalningstext ganska länge nu. Jag lyckades bestämma mig tillslut och har organdonation som ämne. Först var den alltför kort, men det är sällan ett problem jag lider av och mycket riktigt: Det dröjde inte länge förrän den var alldeles för lång. :S Har nu lyckats få ner den till strax över 1800 tecken utan blanksteg, maxgränsen är 2000 så jag har förbjudit mig själv från att pilla mer på den. Dock skulle vi komma med illustrations förslag också. Men det är mitt i natten, jag är hungrig (?????) och trött så min annars sprudlande fantasi är inte på topp. Därför googlar jag saker i stil med döden; för att hitta inspiration. Vilket faktiskt fungerade så nu är det klart.

Men jag är inte helt klar med min analysdel av dramabloggen men säger F U till den nu. Ska upp om 4 timmar och den analysen ska inte vara klar förrän vid 16 i morrn. Ska träffa gruppen vid 9:30 på stadsbibblan för att sammanställa det hela. Så nu är sömn prio 1. ÄNTLIGEN :thumbup:






RSS 2.0