på resande fot


Mitt tåg var 30 minuter försenat i morse vilket resulterade i att jag missade tåget i Göteborg. Efter att ha virrat omkring på stationen ett tag hittade jag SJs kundtjänst, där fick jag en ny biljett, stressade som tusan för att hitta det tåget för jag hade bara några ynka minuter på mig. Men jag hann i alla fall för just nu sitter jag på det tåget på väg mot Stockholm. Hamnade i 1a klass i tyst avdelning, känns sjukt bra. Dessutom fick jag gratis internet. Det är roligt med kompensationer :thumbup: Dock så är det här tåget också 30 minuter försenat för vi hade ett pendeltåg och ett godståg framför som segade ner oss men nu är de väck :) Förseningen stör mig inte så mycket för jag borde ändå hinna med mitt tåg i Stockholm som inte går förrän 16 :)

Och jag är nu vansinnigt tacksam mig mot själv för att jag köpte en laptop, annars hade det här varit sjukt tråkigt, naturen är inte särskilt underhållande att kika på:




Jag kikar på film i stället. Har just sett Wild Child och mellan Stockholm --> Östersund blir det Skattkammarplaneten, har inte sett den på evigheter så det ska bli spännande :D

Just nu så känns ju allt det här rätt bra. Men jag kan inte låta bli att undra en sak:


Varför luktar det kålbullar i min vagn?! :bigeyes:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0