valborgsplaner

Idag bär det iväg till Oskarström för att fira älsks moster som fyllde år tidigare i veckan. Sen blir det middag hos svärföräldrarna och sedan ska vi kika på en majbrasa. Min första valborg här i Halmstad, fast jag kommer ju inte vara i Halmstad så jag får väl säga att det är min första valborg i Halland :P


...............

Har just bokat biljetter till 4e pirates-filmen :thumbup:

Nu blir det vampire diaries, ringa hfab och sedan kursintro ^^



fäääärdiiiig


Done and done!
Vi måste ha varit rätt så effektiva för vi var klara redan vid 14, då fanns det inget mer jobb så vi fick pallra oss hem. Arbetet krävde ingen direkt tankeverksamhet, vilket har varit riktigt skönt. De flesta av oss var studenter, trevligt trevligt :)

Ska snart plocka ur tvättmaskinen och roa mig med disken. I morgon påbörjas sista kursen innan sommarlovet :)

Ska komma ihåg att ringa hfab också och prata om att hyra ut min lägenhet i andra hand. :) Någon som är intresserad av att bo i Halmstad? :P



jobb

jobb idag mellan 7-16. Awesome! :thumbup:


 

Vad var det jag sa?!


Jag visste det!

Jag visste det!

JAG VISSTE DET!!

Som jag nämnde igår så var jag på arbetsintervju och att jag hade en känsla av att jag skulle få jobb via dem. Och TADAAA: de ringde mig förut idag och frågade om jag ville jobba i morgon. :thumbup:
Överlycklig tackade jag givetvis ja, trots att jag har en tenta i morgon. Jag kommer ändå få underkänt på tentan så då kan jag lika gärna ge platsen till någon som glömt anmäla sig och själv kan jag cykla iväg och tjäna mig en hacka :)
Arbetet gäller visserligen bara morgondagen än så länge, men det kommer säkert trilla in mer. Och om jag gör bra ifrån mig så kanske just det företaget vill ha mig där fler gånger, jag är sjukt glad :D

Aja, ska strax ta och cykla till affären och investera i lite creme fraiche.

tjillevippen ^^



sista..

...
Sista dagen innan tentan. Jag borde verkligen sitta med nästan i böckerna men i stället ska jag åka till Falkenberg och hämta Maya. Men först blir det frulle, macka och oboy, mumsigt (Y).




arb. intervjun


Jag rockade arbetsintervjun. Typ. Lite. Kanske.. :bigeyes:

Nåja. Jag måste ha gjort något rätt för jag är nu inskriven i deras databas och de lovade att höra av sig så fort det dök upp jobb. Å andra sidan så har de ju säkert massvis med studenter som de säger just så till. Men det kändes bra, och det kändes som om jag kommer få jobb via dem. Så får jag väl hoppas på att "känslorna" stämmer. (Y)

Nu ska jag dricka vatten, varva ner, dricka mer vatten och slutligen kika färdigt på gossip girl för det hann jag inte innan intervjun.

Kanske tränger in lite tentaplugg med. Får se hur det blir med den saken.



avslutat


Då var vi klara med alla gruppuppgifter för den här kursen. HALLELULJA!!!! :thumbup:
Seminariet gick lysande. Vi fick återigen en massa bra beröm och inte en enda negativ kritik :question: faktum är (och detta säger jag faktiskt utan att skryta (nästan :P )) att vi är den enda grupp som inte fått negativ kritik under någon av våra redovisningar.

Vilket känns sjukt bra. Och sjukt irriterande. Som idag, då fick vi riktigt, RIKTIGT bra beröm, och jag var så frestad att säga det var MIN idé. JAG skrev det där. JAG sa det där. Det är JAG som jobbat och ansträngt mig och "tagit det hela ett steg längre". Det är MIN förtjänst.
Jag sa som sagt inget av det, men jag ville verkligen.
Jag har visserligen inte gjort allt själv. Men jag vågar nog påstå att jag gjort minst 70% i alla fall, och just de delar som fick extra beröm var det som jag gjort/sagt/noterat etc.
Det kanske låter en smula egoistiskt och tycka att jag ska få berömet, men det skiter jag iså fall i. Jag var väldigt nära att berätta för lärarna om plagieringen idag. Jag vill minsann inte åka dit för några såna dumheter bara för att någon annan är för lat för att göra något. Men jag hejdade mig i sista stund. Så nu är det bara att hoppas att människan skrev för egen maskin och inte kopierade något - igen.

Aja. Nu blir det bullens till lunch medan jag sneglar på senaste gossip girl, sen blir det arbetsintervju. Håll tummarna :thumbup:


jamen jaha?

Jaha.. Och nu då?!
Klev upp vid halv 6 och har käkat frulle med älsk och nu har han åkt iväg till jobbet. Jag ska inte träffa gruppen förrän om 3 timmar, och seminariet börjar om 5 timmar. Så vad fanken ska jag hitta på tills dess för att inte trissa upp neverna?! Jag tänker INTE plugga. Jag vägrar öppna dokumentet förrän hela gruppen är samlad, och så är det med den saken. Ska ta en dusch men det tar ju inte 3 timmar.. Kanske inte var så lysande att gå upp så tidigt som jag först trodde att det var :S

Drömde för övrigt om seminariet i natt. Att vi skulle hålla seminariet en gång enbart för lärarna innan vi skulle hålla det för klassen, för att öva sig typ. Hehe, tror det var ett önsketänkande..?



tillbaka till verkligheten. Snart.

Idag bär det av hemåt. Snyft :(
Hade nog gärna stannat någon dag till. Kanske en hel vecka om jag haft med mig några Diana Gabaldon böcker :P Nåja, har varit i solen så mycket att jag börjat få såna där fina solblekta slingor så nu vill jag inte färga håret längre. Nackdelen med solen är väl att jag nu ser ut som en enda stor fräken, men men, man får väl ta det goda med det onda antar jag.
Ska snart jaga upp älsk ur sängen samt äta frulle. Vi ska bege oss hemåt ganska tidigt idag för vi har ändå inget annat för oss. Tar ca 3 timmar med bil till Halmstad. Väl framme i Halmstad ska jag ta en titt på grupparbetet som vi har seminarie på i morgon. Vet att arbetet inte är klart , och jag har inte hört ett pip från någon. Jag har visserligen inte hört av mig heller :P nåja, det får gå som det går. Fast jag lär ju knappast ha den inställningen i morgon, Då är jag nog nervvrak nummer 1 igen. Tror det är det sköna vädret, den vacka naturen med konstant fågelkvitter, samt havsluften som fungerar som någon sorts spa/terapi. Visserligen har vi ju faktiskt havsluft i Halmstad med, men det är inte samma sak.
Aja.. Det är väl lika bra jag sätter igång med mina små måsten. Dvs väcka älsk och käka frukost. Grett.


bilder


Idag blir det sightseeing här på Öland. Håller tummarna för att kameran överlever och att jag lyckas fota lite. Men några bilder har jag i alla fall lyckats ta :)





Finns som sagt en uppsjö av väderkvarnar här.





En av stugorna på gården.






en till liten uppdatering


Hade mulet väder i morse men det försvann rätt fort så nu har vi sol och värme igen. Fast det är inte riktigt lika varmt som igår, och det blåser lite mer idag.
Har inte gjort så mycket idag. Men jag antar att det är det som är tanken med att vara här, man ska inte göra så mycket. Vågade mig på att spela Yatzy mot älsk eftersom det stod i horoskopet att jag skulle ha tur i spel idag, och det stämde nog för jag vann i alla fall :P
Sen blev det en promenix till ett vindkraftverk. Följde även med in till stan (vet dock inte vilken??) för investering till middagen. Har lagt märke till att det finns en uppsjö av väderkvarnar här, hur många som helst. Aja.. Ska strax ut i solen igen och vara lite social ^^



en liten uppdatering


Jahopp.. Då sitter jag på Öland då. Vi kom fram rätt sent igår så jag såg inte så mycket för det var så mörkt. Men idag har jag och älsk varit på en liten promenad, det är jättemysigt här :) och vi har superfint väder. Det är rena rama sommaren med grönt gräs, klarblå himmel, rejäl värme och nästan vindstilla. Jag fotade lite men får se om jag lägger upp någon bild sen, min kamera är ju som himla dålig :S




ingen rast ingen ro


Stress stress stress. Är tillbaka i Halmstad nu.
Har varit i Falkenberg och lämnat Maya, samt gett hennes päls en omgång. Jag MÅSTE skaffa en rejäl borste/kam åt henne. Har även matat och gosat med Leo. Träffat Colas uppfödare och shoppat med Ida. Fast shoppingen blev avsevärt kortare, och vi skulle ju egentligen ta en fika inne i stan men det blev inte heller av. Kommer alltid en massa i vägen så fort vi ska hitta på något :S

Nåja, har hunnit handla till middagen med. Och proppat ett påskägg fullt med lyxchoklad som älsk ska få när han kommer hem :thumbup:

Nu blir det tvättning, packning och diskning.



Superwoman!

Ja, jag tror faktiskt att jag är det idag. Har hunnit:

1. käka frulle
2 starta en tvättmaskin
3 cykla till Nyhem
4 gå igenom kläderna på vinden lite snabbt
5 samt prova några plagg
6 packa ner saker från Nyhem
7 cykla tillbaka till Vallås
8 diska

Har alldeles nyss blivit kvar med disken, 3 minuter kvar tills tvättmaskinen är klar så nu tänker jag sitta i 3 minuter. Känner mig sjukt effektiv. Nice :thumbup: 



finaly!


Torsdag. ÄNTLIGEN :thumbup:

Underbart med lite ledighet. Dock blir det en hel del rännande idag. Först måste jag en snabbis till Nyhem och hämta lite kläder mm från vinden. Sen bär det iväg tillbaka till Vallås för att hämta Maya. Tar nog bussen till tågstationen för sen åker vi till Falkenberg. Blir nog där till 14-15- tiden för sen måste jag hem igen för att shoppa till middagen, blir chiliconcarne idag. Sen ska jag packa, duscha och laga mat. Tror vi kommer ta oss iväg vid 19- någon gång, men det återstår att se. Men om det inget dyker upp så åker vi nog ikväll i alla fall :)




döden


Usch vilken jobbig dag. Jag och Sandra har återigen kämpat med doktorsavhandlingen. Trodde seriöst jag skulle få en stroke där ett tag. Det är helt ofattbart vad fräcka människor kan vara ibland. Vid halv 4 konstaterade vi att vi helt enkelt inte pallade mer och bestämde oss för att vi då hade förtjänat att ta helg. Vi är inte 100% klara utan det är lite småfix här och där som ska fixas, det största som ska göras har jag föst över på någon annan. Känns jävligt nice måste jag erkänna :thumbup: och inte mer än rätt heller!

Usch vad trött jag är. Var nära att somna förut när jag lagt mig i sängen för att vila så jag klev upp och vågade mig på disken. Snart kommer älsk hem och då ska vi börja med middagen. Känns som om jag kommer somna väldigt tidig ikväll. Jag var visserligen medveten om att d e här två dagarna skulle bli jobbiga men jag är verkligen helt färdig :bigeyes:




done and done


Finaly! Den muntliga tentan är avklarad! Tjohoo! :thumbup: Jag vet inte om jag blev godkänd eller inte, får veta det ikväll eller senast i morgon. Men den här gången så sa jag åtminstone något. Jag pratade näst mest till och med, hur nu det gick till?! Kan det bero på alla små vita piller jag fått?! Who knows, det känns bra i alla fall :P
Nu blir det snart grupparbete, vi SKA bli klara idag, inte för att vi måste, men för att vi VILL :)





spy- less!


Blir så himla spy-less! Vi SKA bli klara med 3e uppgiften idag så vi slipper fundera över den under påsken. Jag och Sandra var hyfsat effektiva igår och gjorde nästan helt klart våran del. Den andra delen skulle vi få skickade till oss igår kvälls men vi har fortfarande inte fått den?!?!?!!??? Jag hoppas innerligt att den är klar annars får jag väl en stroke snart! Jag fullkomligen VÄGRAR göra mer på dessa förbaskade arbeten än vad som behövs. Jag skiter snart i om vi blir underkända eller godkända. Jag tjänar ju inte på att spendare min pluggtid till att göra allt jävla jobb så att folk ska kunna segla på en räkmacka och sedan klara av tentan för att de hade tid att plugga till den, och sedan sitter jag där och får underkänt bara för att jag höll på med annat?! Jag blir GALEN! :bigeyes:

Jag har för övrigt omtenta idag. Muntlig :thumbdown: känns nästan meningslöst att jag går dit. Har aldrig varit så oförberedd inför ett prov någonsin förut. Har inte haft tid att plugga till den alls eftersom jag hållt på med alla dessa förbannade seminarieuppgifter som jag bara vill spy på!


Nåja. I morgon är det torsdag. Då ska jag och Maysan åka till Falkenberg och hälsa på syster. Maya får stanna kvar där för sen tror jag vi åker till Öland redan på torsdagskvällen. Känns som om vi kommer komma iväg redan i morgon. Hoppas det. Ska packa idag :)



piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip


Det här har varit en lååååång jobbig dag.
Men det blev i alla fall en del gjort på sista gruppuppgiften.
Har även fått Antarax utskrivet för att se om det kan hjälpa mig sova. Har även träffat Prällen idag så jag var helt slut när jag väl fick andas ut. Älsk fick jobba över idag som vanligt så vi var båda rätt sena. När han kom hem så vandrade iväg till affären och investerade i flintastek. Som jag försökte tillaga i ugnen, kruxet är att jag gjorde misstaget i att följa dåliga råd från internet så den blev lite bränd i kanten men det var ju bara att skära bort. Det dryga var att jag råkade starta brandvarnaren två gånger så älsk fick plocka ner den. När vi ändå var på affären bjussade han mig på glass :) vi passade på att smaka Cornetto engima choklad och kola. Den var rätt god men inte riktigt så god som jag hade förväntat mig.



imponerande

Wow.. Var helt död i morse. Tog som vanligt lite tid innan jag somnade igår men sen när jag väl somnat så har jag verkligen sovit. Vaknade i morse när älsk skulle till jobbet och jag minns att jag tänkte gå upp men skulle bara ligga och dra mig en stund och vips så sov jag igen, för jag vaknade strax före 8 och fick eld i baken eftersom jag har en föreläsning som börjar vid 9.

Idag är det fullt upp större delen av dagen. Längtar tills ikväll när dagen äntligen är över ^^



2 down and 1 to go


Jahapp.. Då var ytterligare ett seminarie avklarat. Jag var nervös. Fullständigt toknervös var jag. Började må illa typ en halvtimme innan seminariet ens börjat och sen när det väl började fick jag ökad puls också och kunde inte hålla händerna stilla i ens en sekund. Måste verkligen göra något åt det där :bigeyes: Men men, nu är det i alla fall avklarat och jag skötte mycket av snacket och svarade på typ alla frågorna nästan så jag kände mig riktigt nöjd efteråt. :)
Nu återstår det ett seminarie innan salstentan. Det seminariet är på tisdagen direkt efter påskhelgen. Fattar inte hur jag ska hinna, de följande två dagarna är fullspikade typ:

Tisdag: Föreläsning 9-12, grupparbete, träffa läkaren 14:00, grupparbete- igen, träffa prällen 15:00 och mer grupparbete.
Onsdag: omtenta, grupparbete, arbetsintervju och ännu mer grupparbete. Vi MÅSTE bli helt klara på onsdag och jag fattar inte hur i hela fridens namn vi ska klara det?! Vi ska läsa en doktorsavhandling som är på 100-200 sidor eller nåt, och skriva 4-6 A4 om det. Detta ska klaras av på 3 dagar, SAMTIDIGT som jag pluggar till omtentan, Vilket jag också måste göra om jag ska ha en chans att klara den, SAMTIDIGT som jag pluggar till den vanliga salstentan som är nästa vecka. Åh, det här är bajsjobbigt! ;(

Längtar tills på torsdag, då är det bara salstentan kvar att oroa sig över (under förutsättningen att jag blir godkänd på de andra uppgifterna dvs). På torsdag kommer syster och Leo hit och hälsar på :thumbup: Ska bli skönt att göra något som inte är skol-relaterat. Då blir det nog en promenix på stan, kanske kan passa på att handla för mina presentkort som jag har på kicks då. :) Sen blir det givetvis fika också. Man kan ju tydligen inte umgås med någon utan att ta en fika längre, hehe. Jag misstänker att det är någon sorts stads-syndrom :P



..


Seminarie idag vid 12. Uscha.

Sen blir det plugg. Har omtenta på onsdag. Döden. :bigeyes:
Längtar till helgen :)



rännande


Igår åkte vi till Oskarström och hälsade på svärfärldrarna. Där blev vi bjudna på middag och sedan spelade vi Sagan om Ringen- spelet igen. Dock klarade vi inte av det den här gången heller :S Sen åkte vi hem till älsks mormor och morfar som också bor där. Där blev det fika och en massa surr. Det slutade med att alla satt och lade ett 1000- bitars pussel tillsammans. Roligt roligt :) Ingen lyckades slita sig från pusslet innan det var klart så vi åkte inte därifrån förrän vid 1 i natt. Vi blev så peppade av att lägga pusslet att vi nu påbörjat pusslet jag fick i julklapp. Dock är det avsevärt mycket svårare motiv på det pusslet för det är så mörkt. Men det är ju utmärkt tålamodsträning, dessutom är det ju lite terapi också (Y).

Ikväll blir det lite plugg och pepp inför morgondagens seminarium :( får se om det blir lite mer pusslande också kanske :)

Börjar peppa inför påsken med, då följer jag med älsk och några av hans släktingar till Öland. Har aldrig varit där så det blir spännande. Känner på mig att det kommer bli en riktigt mysig påsk :thumbup:


bye bye then




sömnhelvete


Kom i säng vid typ halv 2 i natt, likförbannat är jag vaken nu, och har varit vaken ett tag. Har fått typ 3 eller kanske till och med 3½ timmes sömn och det känns som mission impossible att jag ska kunna somna om. :thumbdown: Är tanken att jag ska hålla mig pigg och alert nu fram till typ 22 ikväll?! Blir så himla less på det här sömnhelvetet! Jag fattar inte vad som ska vara så jävla svårt med att helt enkelt lägga sig ner på den förbannade kudden, blunda och sedan falla in i en skön, relativt drömfri sömn?!

Jag vill också sova! ;(




Det var en gång..


.. Och den var grusad.

Så mycket har jag att säga idag :P


Adjöken



vilse som vanligt


Lämna tillbaka bok på stadsbibblan - check
Kolla på nyaste Vampire Diaries  - check


Lyckades villa bort mig fullständigt när jag skulle till bibblan. Eller kanske inte helt 100%. Men jag var nog 98% vilse. Jag hade en hum om åt vilka håll jag skulle cykla för att komma rätt, men jag hade ingen lust att cykla den enda vägen jag kan för jag vet att det är en omväg. Så jag tog och gav mig ut på villovägar. Det visade sig vara en hyfsad väg ändå, men precis innan jag kom fram kände jag mig så förvirrad och vilse att jag just skulle ringa till älsk och fråga vart jag var någonstans men då fick jag syn på teatern där vi var och såg Jonas Gardell och jag råkar veta att den ligger vid Österskans, som i sin tur ligger vid, DATTARADAAAAAAA: stadsbiblioteket :thumbup: så jag kom rätt ändå. Skulle försöka ta samma väg tillbaka men det gick helt åt pipsvängen och det slutade med att jag hamnade längs gatan som jag hade så mycket problem med att hitta förra veckan. Undrar just hur lång tid det kommer ta innan jag hittar här :question:




check- lista


Tvätt         - check
plugg        - check
grupparb   - check


Nu återstår det att cykla in till stadsbibblan och lämna tillbaka en bok. Sedan är dagens to do- lista klar. Utmärkt. Får se om jag kanske kör en maskin till med tvätt. Måste även komma underfund med vad jag ska käka till lunch. Börjar bli svinhungrig :bigeyes:

-------------------------------------------------------------

Blir nudelsoppa, mumsigt värre.
Medan jag väntar på det snackar jag relationer med Susanne över skype. Skype, guds gåva till folket. Framförallt studenterna. Har även konstaterat att den här relationen (min och älsk alltså, inte min och Susanne :P ) måste vara den absolut hälsosammaste relationen jag någonsin haft. Det är ju så här det ska vara. Underbart :thumbup:



4 månader


Idag har jag och älsk var tillsammans i fyra månader. Jisses vad den här månaden har gått fort. Det är sjukt hur tiden har sprungit fram. Det blir plugg och tvätt nu under morgonen och vid 11 är det grupparbete på högskolebibblan en sväng, sen ska jag in till stan och lämna tillbaka en bok på statsbibblan. Sen ikväll när älsk kommer hem blir det kinamat och fredagsmys :)



 

 


 


En dröm


Har drömt en massa konstiga, osammanhängande drömmar de senaste nätterna och natten som varit var inte annorlunda. Men jag tänkte ändå försöka skriva ut det jag minns. Drömde att jag var Meredith Grey och att hon/jag försökte bryta sig in i sin pappas bil för att ta reda på om det var han som var hennes/min pappa. Men han visste inte att det var hon/jag så han ringde polisen och de började jaga henne/mig.
Drömde även att jag var i Fagerdal med mamma, ida och Ann-Louis. Vi var i vardagsrummet och jag busade med Leo i älsks skinnfåtölj (hur nu den hamnat där???) och det stod en massa ost på bordet. Sen drömde jag att Ida och Mice hade byggt en jättestor, invecklad våningssäng/våningssängar och att de hade fått ett barn till, en liten flicka. Jag minns att jag tyckte det var konstigt att livet plötsligt hoppat typ 2½ år och att jag inte hade någon aning om vad som hänt under den tiden. Jag busade en massa med Leo i sängen medan de tog hand om flickan, som förövrigt var nästan 1 år gammal. Jag var fundersam över om livet skulle fortsätta hoppa år på det där viset, och jag tyckte det var konstigt att ingen annan reagerade på det. Sen oroade jag mig över om jag plötsligt skulle vakna upp och vara gammal och inte veta hur det gått till.




mjo..


Tror jag var hungrig i natt för jag drömde så mycket om mat och godis, drömde om potatisgratäng, prinskorv, köttbullar och kyckling. I godisväg drömde jag att Ida berättade  att hon och Mice skulle köpa godis men de råkade köpa jättemycket var och att de inte visste vad de skulle göra av allt godis. Drömde att Zoo- godisarna fanns som små chokladkakor också. haha :P
Sen drömde jag något konstigt om ugnen. Och givetvis hände alltihop i huset i Fagerdal. Resten är så luddigt att törs inte skriva ut något mer.

Idag blir det pluggande. Men först frulle. Lär ju bli tvärtrött så småningom för det var megasvårt att somna igår. Första började jag tänka på älsks födelsedag. Och på något underligtvis vandrade tankarna vidare till döden, dvs jag försökte räkna ut hur många gånger jag satt vak på åshamra och jag blev orolig för jag insåg att jag börjat glömma bort namnen på en massa människor. Sen började jag tänka på seminarieuppgiften och då gick det ju absolut inte att somna. bläää..



går fort när man har roligt


Jösses vad tiden gått fort?!

Har inte gjort något vettigt alls idag. Bara suttit framför datorn och spelat Carcassonne, som jag förövrigt rockade på ;)



Har föreläsning mellan 14-16, men ska på skolan redan vid 13 för att påbörja nästa grupparbete.
Bäst att hoppa in i duschen om jag ska se någorlunda mänsklig ut innan jag cyklar dit.


Hmm.. Är sjukt sugen på choklad :thumbdown:



bytte studier mot jobb


Wihoo.. Har inte pluggat ett dugg idag men jag har i alla fall sökt 6 jobb. Gjorde alldeles nyss en intresseanmälan hos Gekås. Det var ju en hel vetenskap och det tog aplång tid innan intresseanmälan var klar, men nu är det gjort och nu finns även jag med i deras register. Great Succes. Nu blir det slappande :thumbup:




En dröm


En dröm
I natt drömde jag en helskum, läskig dröm. OM chucky. Han var i en tvättmaskin, typ. Och när jag öppnade den så hade han alldeles kolsvart hår, han var helt stilla som en docka och sa inget. Man skulle kunnat tro att han inte var levande. Jag förklarade för mamma och ida vem han var. Att han mördat en massa massa människor. De tyckte det var dumt att vi skulle passa honom när han var så ond men då förköarade jag att han inte hade mördat någon i sin förra film och att han inte skulle mörda någon i den här heller. Jag hoppades i alla fall att han inte skulle göra det.
Sen var vi helt plötsligt utomhus och han hade förvandlats till en demon som skulle döda allt och alla. Demonen blev bara större och större och vi försökte komma underfund med hur vi skulle få stopp på honom. Då visade det sig att demonen inte var chucky längre utan det var Damon ur Vampire Diaries, men han såg givetvis inte ut som honom för demonen i fråga var en gigantiskt drake. Sen minns jag inget mer från den. Drömde också att jag träffade kissie och att hon sa åt mig att inte gå in på paows blogg för man fick bara en massa virus då haha (????????????)
Drömde en helskum dröm i natt. Den onda dockan Chucky var med. Han var i en tvättmaskin, fast tvättmaskinen såg exakt ut som en sån där liten bänkdiskmaskin, fast jag visste att det var en tvättmaskin. När jag öppnade den så hade han alldeles kolsvart hår, han var helt stilla som en docka och sa inget. Man skulle kunnat tro att han inte var levande. Jag förklarade för mamma och ida vem han var. Att han var riktigt ond och hade mördat massvis med människor. De tyckte det var dumt att vi skulle passa honom när han var så ond men då förklarade jag att han inte hade mördat någon i sin förra film och att han inte skulle mörda någon i den här heller. (?????????) Jag hoppades i alla fall att han inte skulle göra det.
Sen var vi helt plötsligt utomhus och han hade förvandlats till en demon som skulle döda allt och alla. Demonen blev bara större och större och vi försökte komma underfund med hur vi skulle få stopp på honom. Då visade det sig att demonen inte var Chucky längre utan det var Damon ur Vampire Diaries, men han såg givetvis inte ut som honom för demonen i fråga var en gigantiskt drake. Sen minns jag inget mer från den.


Drömde också att jag träffade kissie och att hon sa åt mig att inte gå in på paows blogg för man fick bara en massa virus då haha (????????????)




5



Har just sökt 5 jobb. Lyyyyysande sickan! :thumbup:





inbrottsförsök?

Hmpf.. En fågel försökte just bryta sig in via badrumsfönstret. Jag var inne i badrummet just då så jag var aprädd innan jag inspg att det bara var en fågel. Ser ut som om det kanske ska regna idag så det kanske var därför den ville in?! Maya hade nog uppskattat besöket. På tal om Maya var hon helt hopplös i natt. Skrek och skrek och skrek. Vid ett tillfälle fick jag nog och gick upp för att kolla om det var slut på mat så det kanske var därför hon skrek. Så fort jag klev ur sängen rusade hon ut ur sovrummet och gömde sig under soffan och vägrade komma fram (?????), ganska uppenbart att hon var medveten om att hon borde vara tyst. Nåja, hon hade en massa mat och vatten så jag antar att Maya bara hade lust att jävlas lite. Eller ganska mycket. Hela natten. Det inleds alltid med ett svagt:

Pwiip?

Mwiiip?

Och sen starkare..

Mpwiiiiiiip?

Mpwiiiiiiiiiiiiip!

och slutligen..

MPWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP!!!


Ibland är jag riktigt frestad att strypa henne.

----------------------------------------------

Idag blir det cykling in till stan för att lämna tillbaka Leos namngivningspresent, under förutsättningen att det inte börjar ösregna för då vetetusan hur jag gör.



traumatisk upplevelse

Det är nämligen så att jag nästan blev påkörd på ett övergångsställe idag. Jag kom längs cykelvägen och skulle korsa en väg. Övergångsstället var ett sånt där brett där cykelvägen fortsätter över hela vägen så man slipper hoppa av och leda cykeln som man annars ska göra. Vägen jag korsade var en raksträcka med hyfsad sikt. Det var en bil på väg mot övergångsstället men den var minst 150 meter bort så jag började cykla över, jag såg att bilen kom i ganska hög hastighet och blev lite orolig över att den inte saktade ner. Men folk tycks ha en tendens att sakta ner jättemycket precis innan övergångsställena så jag tänkte att de stannar väl. Men tji fick jag för det hade hon tydligen inga planer på. Jag fick tvärnita med cykeln men det var redan för sent för bilen var för nära, hon tvärnitade också och jag fick försöka vinkla bort cykelstyret så långt det gick utan att vurpa för att inte det skulle ta i bilen, hon fick stopp på bilen ungefär samtidigt som jag fick stopp på cykeln och då var hon knappt en decimeter ifrån mig. Fy fasiken var rädd jag blev! Blev helt chockad, såg upp och stirrade in i bilen typ. Såg att kvinnan i bilen satt och käkade ett äpple. Hon såg också chockad ut, hon mimade till mig och frågade om det gick bra. Jag var så chockad så jag nickade bara och cyklade vidare, sen stannade jag till längs cykelvägen för att lugna nerverna lite och då blev jag skogstokig. Vad är det för förbannade idioter som kör egentligen?! Hon borde ha sett mig, hon borde ha hunnit stanna utan problem. Människan körde ju längs en 40- väg för tusan! Tänk om hon kört på mig?! Jag hade ju inte ens hjälm! Jag blev skitförbannad och ångrar att jag inte hann ta reg.numret på bilen, men jag var så förvirrad att jag tappade fattningen totalt. Ringde till älsk och beklagade mig lite innan jag fortsatte cyklingen. Det är ju helt vansinnigt! Systeryster blev faktiskt påkörd en gång när hon cyklade, tack och lov gick det ju bra, men sån tur kan man ju inte alltid ha.
Usch usch usch!


...

men blää!
Har suttit på skolan i en timme nu och strulat med grupparbetet. Snart borde min grupp trilla in..
Jag. Har. Tråkigt. Och nu vägrar jag göra något mer förrän de kommit.
Funderar på att springa bort till studenthälsan. Borde nog hinna det.. hmm hmm hmmm..


slow


Men hallåååååå vad långsamt klockan går :question:
Börjar ju bli sömnig igen, antar att det är det som är nackdelen med att vakna halv 6  :S
Funderar på att sticka till skolan tidigare och tjyvstarta finputsen. På så vis kan jag ju bara lämna över arbetet när de andra brudarna kommer, hehe (A) och lika bra är det för jag har fått i uppgift att boka tid hos läkaren igen, lika bra att gå dit och göra det idag så jag är säker på att jag får komma dit om ca 2 veckor ^^ 



blää


Idag är det seminarie mellan 12-14. Men ska träffa gruppen på skolan vid 10 för lite finputs på arbetet. Snacka om att vara ute i grevens tid :bigeyes:
Sen ska jag pallra mig in till stan och lämna tillbaka Leos namngivningspresent eftersom han fick två sådana. SEN ska jag ta tag i pluggandet. Har ju både en muntlig omtenta samt en vanlig salstenta som börjar närma sig. Blää :thumbdown:



"kom ketchup så går vi"


Så hur var då gårdagen?
Jag måste säga att jag blev glatt överraskad av Jonas Gardell :)

Jag har inte så mycket koll på den mannen så jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig, men han var riktigt bra :thumbup: det blev massor (och då menar jag verkligen MASSOR) av skratt. Givetvis petade han även in lite budskap här och där under föreställningen, som för övrigt var superbra. Så ni som funderar på att gå och se honom, DO IT! :thumbup:

bilden tjyvade jag här


promenix


Jag och älsk passade på att gå ut på en långpromenad idag när vi har så fint väder :) Riktigt härligt var det, i alla fall till en början för sen fick jag galet ont i fötterna så nu går jag som om jag vore 300 år gammal. Fick 4 blåsor på ena foten och 3 på den andra. Gjorde som sagt j*vligt ont. Och det gör det fortfarande :( Men det var rätt mysigt ändå, vi gick till stranden och älsk köpte glass åt oss, mys<3

Blir inte så mycket mer promenerande idag. Om en timme ska vi iväg och se/lyssna på Jonas Gardell :)



Längtan

Fredagskvällen blev riktigt trevlig, god mat och en massa spelande. Och Maya fick en egen filt av svärmor också :)
Vi spelade först Carcassonne, det gick apdåligt för mig. Jag hade dock den allra största ängen men som vanligt kom älsk och snodde den av mig ;( jag blev totalt utklassad på spelet :S Sen spelade vi ett Sagan om ringen spel också. Det kändes rätt invecklat i början men sen när vi väl började fatta allt så var det riktigt kul det med :)
Ang. rubriken så har jag fått en galen längtan efter Skottland. Vill verkligen åka tillbaka dit. Det är så himla vackert, avslappnat och underbart där. Jag MÅSTE tillbaka! :)


Som sagt. Jag längtar tillbaka till Skottland<3



helg, finally!


Äntligen helg! :thumbup:
Hade föreläsning mellan 10-12, men innan föreläsningen satte igång så fick vi göra valet inför tvåan. Det blev strategisk kommunikation för min del, känns som att den inriktningen passar mig bäst. Kändes också som om 90% av klassen valde strategisk kommunikation så vi får nog fortsätta dras med att vara en stor grupp. Efter föreläsningen blev det lite grupparbete och efter det träffade jag Prällen. Börjar visst göra lite framsteg fast jag själv inte ens var medveten om det :)

Sen cyklade jag Vallås i världens jäkla stormvindar! Sjukt jobbigt. Dessutom kom det några rejäla kastvindar, en av dem var riktigt nära att ställa till med en rejäl vurpa för mig och min cykel. Men jag lyckades få tillbaka balansen. Tack och lov för det.

Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna :) och i morgon ska jag och älsk gå och se/lyssna på Jonas Gardell :)



smörgåstårtan

Tänkte jag skulle visa den utlovade bilden på smörgåstårtan. Notera dock att bilden togs innan tårtan var klar så den såg inte riktigt ut så där, det var mer "pålägg" eller vad jag nu ska kalla det på den, samt gurka på sidorna, smarrigt :) Blir tårta till middag idag med :P
Den ser inte så megajättestor ut på bilden, men den var verkligen jättestor, och TUNG!
Aja.. Dags att återgå till pluggandet. Motivationen ligger dock på minus tror jag :S


lokalsinnet


Hmpf! Jag skulle ju som sagt iväg och hämta ut lite kurslitteratur. Vägen till affären där jag skulle hämta ut böckerna är i princip rakt fram hela vägen, trots detta lyckades jag cykla fel 3 gånger innan jag kom fram. 3 GÅNGER :question: notera att det blåser jävligt mycket idag så det var rena rama gympasset. Nåja, när jag väl hittat rätt och hämtat ut böckerna så cyklade jag till netto för att investera i lite livsnödvändiga saker i stil med mjölk och shampo. När jag kom fram till Netto upptäckte jag att min cykelnyckel försvunnit igen. För 3e gången, och jag tror faktiskt den är borta för gott nu. :( Jag vet att jag sa att jag skulle plugga, och det ska jag också, men först tänker jag sörja den försvunna nyckeln samt vila efter gympasset på cykeln. Så det så!




7 april

Jahopp.. Jag har nyss roat mig med att svara på alla grattiskommentarer som man får på fejjan. Tror det måste vara rekord i år för det tog så lång tid. Eller så är det jag som är seg.
Klev inte upp förrän strax före 8 idag, riktigt najs med sovmorgon :)

Gårdagen blev riktigt trevlig. Ingen blev matförgiftad så tårtan blev lyckad den med :thumbup: Leofisen var som en bergochdalbana. Grinade en del men sen fanns det stunder då han helt plötsligt var på ett underbart humör. Men han var nog rätt trött och det var ju massor med främmande ansikten överallt, jag hade nog också varit bekymmrad om jag varit han.

Idag ska jag hämta ut kurslitteratur och sedan köra igång med grupparbetet. De andra i gruppen jobbade på det redan igår men jag var ju som sagt en aningen upptagen så därför får jag roa mig med det idag i stället. Men innan jag gör något över huvudtaget så ska jag käka frulle. Mmmh, tror jag ska unna mig ett ägg idag :)



23 år sen

Jahopp.. Då var det 23 år sedan jag kom och förgyllde världen.. 23 bast... Weird. :bigeyes:
Dagen inleddes med att älsk<3 ordnade frulle. Sen uppdagades det att föreläsningen som jag trodde började 10 började redan vid 9, det var en mindre trevlig suprice.
Det är en till i min klass/kurs som fyller år idag och klassen/kursarna sjöng en truddelutt för oss. Sen var det bara att pallra sig tillbaka till vallås och hoppa in i duschen och sedan käka en äggmacka för jag var verkligen aphungrig. Ska strax våga mig in på fejjan för att se hur det ser ut där och sedan ska jag nog ta itu med smörgåstårtans sista finputs. Bild kommer senare, om batteriet håller dvs.


finito


Wihoo! Nu är smörsgåstårtan nästan helt klar, har bara lite garnering kvar. Tog nästan 3 timmar från att jag började med rörorna tills jag lyckats städa upp köket. Blev dock tvungen att göra en avstickare till affären eftersom brödet tog slut :thumbdown: Så nu tänker jag ta mig en välförtjänt paus innan jag kör igång med städningen.




rädd


Alltså jag har inte borstat eller kammat håret sen i lördags, eller så var det i fredags. Jag börjar bli rädd :bigeyes: Måste
verkligen hitta min borste.

Idag står det shopping, städning och smörgåstårtebakning på menyn. Tänk vad skönt det kommer bli när mogondagen är över och jag kan sluta tjata om den förbaskade smörgåstårtan. Jag har verkligen hakat upp mig på den :S Börjar bli sådär löjligt nervös också. Vi blir 10 stycken om man räknar med lilla Leo<3. Tror aldrig det varit så många som firat mig samtidigt förut, inte vad jag kan minnas i alla fall. Creepy. Nästan som ett 15 år försenat barnkalas. Och lika bra är väl det för det enda barnet som kommer närvara är ju som sagt Leo :P

Aja.. Det är väl ingen mening att skjuta upp det längre. Dags att börja planera shoppingen och sedan pallra sig iväg på affären.



zzzZzzz

Jahopp.. Då var shoppingen klar. Zzzzzsnark!
Fast helt klar är den inte, har lite småinvesteringar kvar att göra men det skjuter jag nog upp till morgondagen.

Tycker att adlibris kan ta och skicka mina böcker nu. Vore ju trevligt om de kom fram några veckor INNAN tentan.



.............


Usch och fy och blä. Jag hade nog helst stannat i sängen hela dagen idag men det finns det inte tid till =/ Har föreläsning mellan 10-12, sedan bär det iväg in till stan så jag kan ta ut litte pengar och sen ska jag slutligen handla allt till smörgåstårtan. Lär nog roa mig med att börja städa sen, lika bra att börja så inte allt ska göras på tisdag :)
Aja, bäst att börja göra sig i ordning, mitt hår ser ut som ett jäkla kråkbo och jag har lyckats trolla bort båda mina borstar :question:



inga bevis

Hmpf.. Som vanligt slutade det med att jag fotade en massa med Idas och Mices kamera i stället för min egen. Jag avsade mig allt fotoansvar och ändå så hade jag plötsligt kameran i händerna och fotade en massa :question: men det är så svårt att låta bli när deras kamera är mycket roligare (dvs MKT bättre) än min.

Det var riktigt trevligt på namngivningen. Trevligt folk & god mat :) Saknade dock lite musik. Jag hade ju faktiskt kunnat spela en truddelutt eller två för Leo, det är ju så himla lätt att vara efterklok. Jag och älsk<3 kammade förresten hem första vinsten på Leo- krysset :thumbup: ska tigga åt mig lite foton av systeryster sen och lägga ut dem här.

Ikväll blir det lugna gatan. Ska planera morgondagens shoppinglista. Ska handla till smörgåstårtorna då, gruvar mig lite för jag lär ju bli luspank efter det :bigeyes: Utöver shoppingplanering ska jag nog läsa i Ozzy- boken. Det är helt ofattbart vilket svin han varit! Boken är riktigt intessant och det är roligt att se vad han säger om alla dessa skrönor som cirkulerat kring honom så länge jag kan minnas. Det är helt vansinnigt vad saker och ting kan bli förvridna. Men innan jag får roa mig med läsning måste jag ta itu med shoppinglistan.

Tjillevippen


namngivning


Idag bär det iväg till Vinberg för Leos namngivning. Jag återkommer med bildbevis och mitt kamerabatteri håller.

Jösses vad den här helgen har gått fort. Känns inte helt okej.
Igår passade vi på att cykla en sväng för det var så himla varmt. Termometern hade klättrat sig upp till 18, det var dock i solen men det var faktiskt riktigt varmt igår, och det blåse inte fasanfullt mycket heller. Vet inte riktigt hur långt vi cyklade, var ute i ca 2 timmar eller nåt. Trodde jag skulle krevera vid näst sista uppförsbacken. Det är verkligen rena rama döden att cykla då där backarna utan växel. Längtar tills jag ska ge mig ut på 36km banan igen och se hur det går med de backarna som är där, men det blir nog inte förrän om typ 1-2 veckor eller nåt. Är så mycket som händer till höger och vänster nu.



namngivning


Idag bär det iväg till Vinberg för Leos namngivning. Jag återkommer med bildbevis och mitt kamerabatteri håller.

Jösses vad den här helgen har gått fort. Känns inte helt okej.
Igår passade vi på att cykla en sväng för det var så himla varmt. Termometern hade klättrat sig upp till 18, det var dock i solen men det var faktiskt riktigt varmt igår, och det blåse inte fasanfullt mycket heller. Vet inte riktigt hur långt vi cyklade, var ute i ca 2 timmar eller nåt. Trodde jag skulle krevera vid näst sista uppförsbacken. Det är verkligen rena rama döden att cykla de där backarna utan växlar. Längtar tills jag ska ge mig ut på 36km banan igen och se hur det går med de backarna som är där, men det blir nog inte förrän om typ 1-2 veckor eller nåt. Är så mycket som händer till höger och vänster nu.



födelsedag

Omg! Har sovit megalänge idag. Vaknade dock vid 1 har jag för mig. Och vid 4 och vid 6 och vid 8 nån gång. Men ändå.. Nu är klockan 11 liksom. Fast jag klev väl upp strax efter 10 eller klockan nu var när jag pallrade mig ur sängen. :)

Den lilla besten fyller 5 år idag, så grattis till sötnosen :thumbup:



Hon får dock ingen bakelse eller nåt. Maya är ju lite kräsen med maten och äter inte sån skit som människor stoppar i sig så jag kan inte bjuda henna på en bakelse, inte ens grädde. Så det får räcka med lyxfoder till middag för hennes del.




film

Jag cyklade till Vallås i mina klackar. Det var rent ut sagt livsfarligt. Men ingen dog så jag antar att det gick bra. Men mina fötter hotade ett tag med att säga upp beksantskapen med mig och flytta till grannkommunen :bigeyes: men jag har lyckats övertala dem att stanna kvar (vad de inte vet är jag snart ska plåga dem igen).

---------------------------------------

Bjussar på två filmer med söta lillfisen<3 som blir 5 månader idag :)
En väldigt trött och en väldigt glad Leo när jag var barnvakt för någon vecka sedan.






öva på att gå


Hmm.. Jag som skulle städa på Nyhem idag. Har inte riktigt kommit så långt. Har träningsgått i mina höga klackar. Bäst att börja med det om jag ska kunna gå i mina älsklingar någon gång :)




Rotade dessutom fram keyboarden och har suttit och plinkat lite på den ett tag nu. Det är sjukt vad snabbt man tappar allt. Noter och sånt kommer jag väl ihåg, och vissa låtar sitter fortfarande kvar i fingertopparna. Men fingrarna är inte alls lika snabba som förut. Måste verkligen börja spela oftare, det är ju himla roligt :) Tror dock jag ska investera i nya noter snart, känns som om det är på tiden.

Aja.. Det är väl bäst jag tar uti med disken. Kan ju alltid förena nytta med nöje och diska i skorna :P alltså. INTE bokstavligen dvs. diska i skorna. Utan jag tänka ha dem på mig medan jag diskar :P Sen bär det iväg till Vallås. Är lite sugen på att köra en tvättmaskin.



mer gnäll


Gaah! Jag vaknade strax före 4 i morse, var nästan helt omöjligt att somna om, men jag tjurlåg kvar ävewn när älsk gick upp och tillslut somnade jag om vid halv 7 eller nåt. Rätt meningslöst att försöka sova då egentligen. Aja, fick i alla fall en timmes sömn till så då ska man väl vara tacksam antar jag. Drömde något underligt om flygplan men minns inte riktigt vad och sista timmen när jag lyckade somna om drömde jag att jag hade en helsjuk ansiktsform :question:

Ska snart cykla till Nyhem och hämta min dator och sen är högskolan nästa destination. Har föreläsning mellan 10-12 idag. Hoppas innerligt att vi har en bättre sal denna gång. Sist satt vi i en av de små salarna och det blir så himla dålig luft i dem, lärarna måste helt enkelt inse att klassen är för stor.

Vad underbart att det är fredag idag. I morgon blir det heldagsslappande tror jag, och sen på söndag är det Leos namngivning. Herregud vad fort det går, snart är det tisdag och då ska jag göra min allra första smörgåstårta ensam. Spännande.  

























RSS 2.0