2 down and 1 to go


Jahapp.. Då var ytterligare ett seminarie avklarat. Jag var nervös. Fullständigt toknervös var jag. Började må illa typ en halvtimme innan seminariet ens börjat och sen när det väl började fick jag ökad puls också och kunde inte hålla händerna stilla i ens en sekund. Måste verkligen göra något åt det där :bigeyes: Men men, nu är det i alla fall avklarat och jag skötte mycket av snacket och svarade på typ alla frågorna nästan så jag kände mig riktigt nöjd efteråt. :)
Nu återstår det ett seminarie innan salstentan. Det seminariet är på tisdagen direkt efter påskhelgen. Fattar inte hur jag ska hinna, de följande två dagarna är fullspikade typ:

Tisdag: Föreläsning 9-12, grupparbete, träffa läkaren 14:00, grupparbete- igen, träffa prällen 15:00 och mer grupparbete.
Onsdag: omtenta, grupparbete, arbetsintervju och ännu mer grupparbete. Vi MÅSTE bli helt klara på onsdag och jag fattar inte hur i hela fridens namn vi ska klara det?! Vi ska läsa en doktorsavhandling som är på 100-200 sidor eller nåt, och skriva 4-6 A4 om det. Detta ska klaras av på 3 dagar, SAMTIDIGT som jag pluggar till omtentan, Vilket jag också måste göra om jag ska ha en chans att klara den, SAMTIDIGT som jag pluggar till den vanliga salstentan som är nästa vecka. Åh, det här är bajsjobbigt! ;(

Längtar tills på torsdag, då är det bara salstentan kvar att oroa sig över (under förutsättningen att jag blir godkänd på de andra uppgifterna dvs). På torsdag kommer syster och Leo hit och hälsar på :thumbup: Ska bli skönt att göra något som inte är skol-relaterat. Då blir det nog en promenix på stan, kanske kan passa på att handla för mina presentkort som jag har på kicks då. :) Sen blir det givetvis fika också. Man kan ju tydligen inte umgås med någon utan att ta en fika längre, hehe. Jag misstänker att det är någon sorts stads-syndrom :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0