återförening


Har hittat en låt som jag var jätteförtjust i när jag var liten/yngre. Har försökt hitta den flera gånger men visste varken vem som sjöng den, vad den hette eller hur texten gick. Men den spelades på radion för någon dag sedan och nu har jag äntligen hittat den :thumbup:

Dock så är bloggen mupp och jag lyckas inte lägga ut låten här. Men en länk kan jag i alla fall förse er med :)

--> Ain't that just the way <--



Och ja, jag vet att det där inte är originalet. Men jag tycker faktiskt att Lutricias version är bättre, och det var den jag hörde när jag var liten :)

Har nästan repat mig helt sen min katastrofala morgon, och tvättandet gick riktigt bra utan någon som helst blogutgjutelse. Grett.
Så jag ska nog våga mig ut snart för att bege mig hem till M :)



DÖDEN!!



Mardrööööööm!

Och nu menar jag inte mardröm som i en mardröm hemma hos John Blund, nej du! Nu snackar vi mardröm som i att igår när jag skulle sova var det en sån där jobbig natt när allt bara var omöjligt. Somnade dock efter typ en timme men sov inte så jättebra. Vaknade vid halv 6 i morse. Tack och lov var M<3 en underbaring och skjutsade hem mig innan han åkte på jobbet så jag slapp vänta på bussen i alla fall.
Väl hemma blev det paniktvätt av håret och en snabb frulle bestående av husman och ost. Gött. (Y)
Jag försökte skicka mitt arbete till mig själv på mailen så att jag skulle kunna skriva ut det på skolan men då muppade mitt internet och slutade fungera helt, så jag tog med mig datorn och pallrade mig iväg till skolan vid halv 8 för att använda skolans nät och maila, skriva ut samt läsa igenom mitt arbete några gånger.  Men när jag kom hit så visade det sig att de tillfälliga passerkorten blivit avaktiverade vilken betyder att jag var utelåst. KUL! Eller inte.. :bigeyes: Så jag fick stå ute och vänta på att någon skulle som kunde släppa in mig skulle komma.
Slutligen kom det någon och jag tog mig äntligen in i R-huset. Väl inne mötte jag en klasskompis som pendlar som hade kommit in tidigt. Hon hade panik över att skrivaren inte fungerade. Då fick givetvis jag också panik och vi yrade omkring och provade alla skrivare vi kunde komma över men ingen fungerade. (EXAKT samma sak som hände mig förra måndagen då vi också hade seminarie. Får skrivarna ta långhelg eller :question: ). Och det är ju inte direkt så mycket folk här den tiden heller men tillslut lyckades vi leta upp en lärare som var vänlig nog att låsa oss använda hans skrivare. Men då muppade min dator sig så jag inte kunde maila arbetet till mig själv och därmed var mitt arbete fast i min dator. DÖDEN! Jag fick helt enkelt ge upp och förlika mig med mitt öde: att måsta använda mig av datorn i stället för ett litet papper som underlägg vid seminariet.
Sen visste vi inte riktigt vilken sal vi skulle vara i för det var på 5e våningen och vi har aldrig varit där förut. Nåja, tillslut hittade vi salen och vi hade ändå gott om tid.

Själva seminariet var väl okej antar jag. Det pågick i nästan 2 timmar men alla hann ändå inte gå igenom sina kapitel och när det var 10 minuter kvar så var det minst 4-5 stycken som inte hade presenterat sitt kapitel. Jag var en av dem och var smått lycklig över att jag skulle slippa. Men då säger läraren:
"Vi hinner bara ta ett kapitel till och då tar vi Elisabets".
Jag vill bara försvinna :bigeyes:

Är rädd för att gå utanför dörren snart för vad fanken händer härnäst?! Så här mycket otur i rad har jag inte haft länge. Ska plåga mig bort till Ica Maxi för att handla lite men med den här turen så lär jag väl bli knivrånad innan jag kommit fram. :thumbdown:

Så efter handlingen tänker jag gå hem, tvätta och bara tycka synd om mig själv resten av dagen.
Och kanske hämta ut kurslitteraturen som saknas, om den behagar komma idag..?



gooooood mornin'


Tänk vad företagsam jag har varit idag. Vaknade vid 7:30

1 och ½ timmes promenad - check!
Sätta upp gardinerna - check!

Utmärkt, nu behöver jag inte gå utanför dörren något mer idag :thumbup:

Med andra ord är det plugg som gäller, ska väl även klämma in lite frulle någonstans på dagordningen.
Seminarie i morgon. Creepy.





en paus


Plugg plugg plugg.

Fast jag har i och för sig haft en rätt lång paus nu.
En paus bestående av allt gott här i världen tror jag. Nästan i alla fall :P
Bland annat pizza + godis. Det måste vara lördag idag :thumbup:
Nu är det dock slut på det roliga. Som sagt:

Plugg plugg plugg.


Snark!



En dröm


Drömde som sagt om London i natt. Eller London och London. Jag drömde att jag och ett gäng till (vet ej vilka) var i London och vi skulle åka tunnelbana. Jag var skitförbannad och tyckte att de var idioter för de hade gått helt fel så vi var vilse. För vi skulle åka från samma station som jag och Susanne åkte från när vi skulle in till centrum, nämligen stationen vid Earls court. I drömmen bodde vi inte på samma vandrarhem, jag visste inte ens vilket vi bodde på, jag frågade de andra men fick aldrig något svar, jag visste bara att vandrarhemmet låg ganska nära det som vi bodde på i Kensington. Nåja. Det var väldigt trassligt med tunnelbanan eftersom "de andra" hade virrat bort oss fullständigt, och jag blev ännu argare när vi gick ner vid en station och upptäckte att det var stängt fast klockan bara var 23. Det underliga var att stationen var egentligen inte stängd eftersom vi uppenbarligen kunde komma in i den, men det var inga människor där och maskinerna som man köpte biljetterna av var avstängda. Men så upptäckte jag att de där maskinerna som man stämplar sina biljetter i var upplåsta, så alla fick åka gratis (precis som nyårsnatten). Så vi gick igenom och började gå ner för en massa trappor för att nå själva tunnelbanetågen. Men när vi väl kom längst ner så fanns det inga tåg där, det fanns inte ens spår. Däremot så fanns det flera såna där stämpelmaskiner där och det fanns dessutom en massa bowlingbanor där, då blev jag ännu mer förvirrad och upprörd för på något vis hade vi hamnat i en bowlinghall som låg under jorden men vi hade missat alla tunnelbanorna.

Det är allt jag minns. Ganska logisk dröm egentligen. Jag spelade ju bowling på Wii för inte så länge sedan, och tunnelbanorna i London var rena rama pusslet. Dock var det ett pussel som jag var superbäst på att lösa (ingen falsk blygsamthet här inte :P ) :thumbup:


Lördag


Vilka sjukt fyndiga rubriker jag kommit med den senaste tiden. Eller inte :thumbdown:

Igårkvälls åkte jag och älsk hem till hans föräldrar, där blev det fika samt en massa spelande. Kan inte påstå att det gick särskilt bra för mig. Vi spelade bland annat drakborgen och det är numera allmänt känt att jag och drakborgen inte går ihop, jag tycker spelet är roligt, men jag har alltid en sån himla otur. Fast jag borde inte klaga för M dog redan innan jag ens hann spela :P  och medan vi roade oss med det sydde svärmor gardiner åt mig så nu kommer min lägenhet stiga drastiskt i skalan på hemtrevlighet :thumbup: Jag har dock inte satt upp dem än, vi kom hem så sant i natt så vi åkte bara in och lämnade av gardinerna och sa hej till Maya innan vi åkte vidare hem till M.

Idag blev det sovmorgon och sedan har jag roat mig med att plugga. Kan dock inte påstå att jag känner mig särskilt road :bigeyes:

Drömde förresten om London i natt, men det kommer i ett eget inlägg. Och på tal om London, nu har jag sagt det flera gånger men jag SKA verkligen lägga ut bilderna och filmerna samt skriva om resan. Snart. (A)




bildskur


En liten bildskur från gårdagen.

Så här ser det då ut när jag står och väntar på bussen i Vallås. Inte så väldigt fascinerande :P




Utsikten från mitt ena fönster, trade center. Som man tycks se oavsett vart i Halmstad man befinner sig. Högskolan ligger förövrigt också där, jag bor som sagt ganska nära.




Utsikten från mitt andra fönster, Nyhem, typ.



Här har vi då min lilla, lortiga lägenhet (som förresten är nystädad nu). Fotot är taget i hallen direkt innanför dörren. Till vänster ligger badrummet.



Och nej, kattlådan står inte i duschen när jag duschar.

Och slutligen har vi mig. Igår när jag slappade i soffan i Vallås och väntade på att älsk skulle komma hem från jobbet.






-------------------------------

Nu blir det lite seriöst vampire diaries tittande innan jag kör igång med pluggande.
Great succes :thumbup:


Ska även lägga ut London bilderna snart, trott eller ej men jag har faktiskt inte glömt bort det.



freitag


Fredag.. Jahopp..?

Idag blir det plugg, tänkte försöka bli färdig med kapitlet idag, å andra sidan har jag inte ens börjat än så vi får väl se hur det blir med den saken, men i värsta fall så har jag ju helgen också. (Y)

Men innan jag kör igång med pluggandet tänkte jag diska här och sedan åka hem till lillfisen i Nyhem och städa lite och sen blir det plugg. Kan ju lika gärna göra det hemma så får hon lite sällskap med :)
I em/kväll kommer M och hans föräldrar förbi för att kika på mina fönster. Tack och lov att det finns människor som faktiskt tar tag i saker, jag har knappt reagerat på att jag bara har en filt hängandes över fönstret. Å andra sidan så känns inte min lägenhet riktigt som ett hem heller. Snarare en renoverad skrubb med en filt över ena fönstret. Men det blir nog annorlunda när jag får alla mina saker, och framför allt min säng :thumbup:

Har lite beslutsångest över om jag ska ta bussen eller om jag ska cykla hem. Men jag vet inte riktigt hur det blir om jag cyklar för jag ska släpa med mig en sop också, tänk om jag råkar slå ner någon med den :question: å andra sidan så finns det väl risk för att jag slår ner någon med den på bussen också. Hmm, tricky tricky..

Nåja.. Snacka om I- landsproblem. Tänk de stackare som inte kan ta bussen, och inte ens har en cykel.
Inte ens en sop.


Fast jag har i och för sig inte heller någon sop (jag ska bara låna en) :bigeyes:

Aja.. Jag kan ju hålla på med det här babblet i en hel evighet, ordbajseriet har inget stopp :thumbdown: så det är lika bra jag kilar iväg.

bye bye then


Plåga

Gaaah! Plåga!!

Det är 10 minus ute!! Brrr! Cyklade till affären och det kändes som om skalpen skulle slitas av huvudet. INTE okej :thumbdown:
Och jag som ska hem till lillfisen och bjussa henne på lyxmat. Ska dessutom släpa med mig 5 kg kattsand för jag köpte den här i Vallås eftersom jag numera försöker undvika att handla på Maxi. Det är dyrt, det är nästan alltid lång kö och dessutom så måste man gå och gå och gå i tusen år innan man ens når maten. Blir nog bussen idag för min del
Men på tal om kattmat. När jag var på affären för att inhandla diverse förnödenheter så blev jag värsta bundis med en annan kund. Hon var supertrevlig och lite kort i rocken (det hela inleddes nämligen med att jag fick plocka ner kattmaten som stod så högt att hon inte nådde den). Hur som helst hade vi en intressant pratstund om kattsand och om att vara vilse i affären, hehe. Människor är så trevliga här :)

Dock retade jag mig lite på att pensionärsmaffian tycktes vara ute idag. Alltså, jag VET att det tar lång tid när man är gammal och att det måste få göra det. Jag har trots allt jobbat med gamlingar i flera år. Men det är så irriterande att de nästan alltid är i vägen. Och det är livsfarligt när man cyklar! För när man plingar är det knappt att de hinner flytta sig ur vägen, oftast hinner de inte ens det utan man måste sakta ner farten jättemycket för att inte köra på stackarna och det är inte så jäkla kul om det är uppförsbacke. Nu kan man ju tycka att man ska plinga lite tidigare då så att de faktiskt hinner flytta på sig. MEN HALLÅ!!! De hör ju inte plingan då!! :bigeyes:


Aja.. Nu kan jag inte skjuta upp det längre. Dags att bege sig till infernot i Nyhem.



En dröm


I natt drömde jag att jag, Mattias och en klasskompis till mig som vi kan kalla för E bodde tillsammans. Vi bodde här i Vallås i Mattias lägenhet. Det var kväll och Mattias var på jobbet så det var bara jag och E hemma. Vi bråkade jättemycket och skrek åt varandra. Jag blev så arg på E att jag knuffade honom inne i badrummet så han ramlade på golvet. Då klev han upp och slog mig upprepade gånger i huvudet med en glasflaska. Helt plötsligt var jag ute i skogen. Jag var dels mig själv och dels Harry Potter och skulle försöka besegra Voldemort. Jag var väldigt orolig för jag visste att Hermionie hade haft sönder min trollstav. Jag frågade henne med en ganska sträng ton vart den var någonstans. Då pekade hon på ett skrivbord som stod i en skogsglänta. Trollstaven stod i pennburken och den var hel. Jag minns att jag tänkte att de hade fattat hela historien fel eftersom trollstaven uppenbarligen var hel och inte det minsta trasig. Så kom Voldemort, han stod i utkanten av gläntan och bussade sin orm på oss. Men eftersom jag kunde tala ormspråk började jag väsa febrilt för att försöka övertala ormen att det var Voldemort den skulle äta upp och inte någon annan. Jag väste och väste men hade ingen som helst aning om vad jag sa till ormen, den kom allt närmare och ville inte lyssna och då vaknade jag.

Helskum dröm, och det där är bara snuttar av den för jag minns inte hela, och det kanske är lika bra. Att det är en massa inslag av Harry Potter är väl inte särskilt konstigt. Vad jag däremot inte kan begripa är varför i hela fridens namn jag drömde att jag bråkade med en klasskompis?? Någon som jag dessutom tycker väldigt bra om?! Haha vilken knasboll man är :bigeyes:



En saga


Ni vet när man målar en kroppsdel och sedan viker över och låter någon annan måla nästa kroppsdel och sedan viker den över osv osv.. Nå, jag och älsk gjorde den leken igår innan vi skulle sova fast vi skrev meningar i stället och den här sagan blev resultatet:

Det var 3 pingvinbjörnar som gick till Karl- Philip, två burkar majonäs och en gurka, äpple och kanske äppelpaj. Men det har inget med historien att göra. Det hela var 2000, då var överskottet på hästskit gigantiskt och hotade att förgöra ozonlagret helt. Tysken som stammade på franska sa:
"Nu jäklar ska vi plocka blommor och så är det!" Kompisen fortsatte att steka den råa sushin. "Ibland händer det att fiskan lever när jag äter den", berättar Bamse i en exklusiv intervju med Skalman. Den var för lång för Skalman hade brutit foten dagen efter dagen med stort P.

THE END

Måste bara säga att jag fullkomligen ÄLSKAR pingvinbjörnana  :thumbup:




onsdag


Föreläsning 13-15 - check!

Frågan är bara vad jag har gjort under resten av dagen :question:

Armen muppar sig fortfarande. Är frestad att filma mig själv när jag sover bara för att få se hur jag lyckas med eländet.

I morgon blir det tvätt samt plugg. Inte så spännnande men det är väl på tiden jag försöker utöva någon form av självdisciplin igen, det är ju trots allt nästan en vecka sen sist tror jag.

Hmm.. Jag hade faktiskt något riktigt vettigt jag tänkt skriva om här idag men jag har totalt glömt bort vad det var. Typiskt :bigeyes:

nåja.. får hoppas jag kommer på det så småningom så tills dess..

Hejsvejs
Sprängd kyckling




smärtor


Aaaaj! Tog en saftig sovmorgon idag men har återigen legat konstigt med/på armen så det känns som om jag sträckt alla senorna i den. Påminner lite om grov träningsvärk :question:

Är fortfarande i Vallås men ska snart pallra mig iväg på bibblan och kopiera lite. Sen blir det lite handling och diskning innan jag cyklar tillbaka hit. Jag är väldigt förtjust i min cykel, men det märks verkligen att jag blivit ovan att cykla igen för jag får så sjukt ont i arslet. Hoppas det går över snart..

Just ja, måste nämna att vi spelade Wii sports igår. I början förlorade jag dock i exakt alla grenar :bigeyes: Men sen spelade vi något annat, liknande spel och förvånansvärt nog vann jag några gånger. Men jag är ganska säker på att den första vinsten berodde på att älsk hade en betydligt mycket svårare bana än vad jag hade :P

Aja.. Antar att jag borde göra något vettigt och ta mig iväg snart. Hoppas bara inte det är minsgrader för i så fall kommer det vara SVINHALT ute. Typ halka ala hjärnskakning. Inte okej. Jag borde nog skaffa mig en hjälm.

Det är förresten i princip spikat nu att det blir jämtland den 18e (Y)

Nåja. Time to go
Bye bye then



Måndag


Seminarie idag. Efter några om och men så gick det ju riktigt bra. Är 'ledig' i morgon. Dvs har ingen föreläsning men ska återigen på bibblan för att kopiera upp kapitlet som jag har till litteraturseminariet nästa vecka. kul :bigeyes:

Hmm.. Det var väl allt jag hade att komma med den här gången. Ska strax börja med middan så den är klar tills M kommer hem.

Hejsvejs
Sprängd cykel



kjbkjlk


Tog lååång sovmorgon idag, klev inte upp förrän strax före 13 :thumbup:

Ska bli lite pluggande inför morgondagens seminerie, men först ska jag kila på maxi och inhandla middag sen ska jag cykla hem till älsk igen. Det är bra lättsamt med cyklar :)

Nu tror jag förresten jag vet varför mitt läsarantal gått upp. Det var ju i samband med vargjakten så det folk kanske förväntar sig ett årligt hatinlägg. Misströsta inte. Det kommer så snart jag har tid, för ja, jag har retat mig på vargjakten i år igen. Jag har bara inte hunnit skriva om det.

Nåja, Ica var det.
Tjillevippen



en dålig ursäkt


Jösses.. Jag har inte gjort ett smack idag :bigeyes:

Har varit så vansinnigt trött, men det är egentligen en dålig ursäkt :S

Men nu blir det Bourdieu och Foucault, på riktigt den här gången!
Eller nu och nu..

Snart..

Så småningom.. (A)

Men Cola har i alla fall varit riktigt stillsam. Har bara snott min sko en enda gång idag. Great succes :)

-------------------------


Längtar tills ja kommer hem till Halmstad :)




mjo..


Sovmorgon my ass!

Idag fick jag pallra mig upp tidigt för att åka till Falkenberg. Ska passa Idas busfrö medan hon, Mice och Leo åker till Uddevalla. Nåja, jag får visserligen inte umgås något alls med älsk idag men det är i alla fall ett utmärkt tillfälle för att plugga lite inför måndagens föreläsning :)

Igår var vi och kikade på premiären av the green hornet. Jag tyckte den var jättebra :thumbup:

Trailer

Efter filmen käkade vi på kinarestaurang. Vi skulle ju egentligen gått ut förra lördagen när vi firade en månad men då var vi så sjuka att ingen orkade så det blev igår i stället.  Mys :)

Nu blir det en sen frulle samt greys innan jag ger mig i kast med vetenskapliga artiklar och Bourdieu och Foucault.





GG


Idag blir det nya tag med grabbarna grus (Bourdieu och Foucault) samt Lyxfällan. Tack och lov är det helg sen :thumbup:

I morgon bär det iväg en sväng till Falkenberg för jag har visst lovat att vara hundvakt för tusen år sedan. Minnet är bra men kort :S och älsk ska iväg på något företagstjofs på kvällen så vi får inte träffas så mycket. Men det kompenserar vi ikväll med att gå på bio. Vi ska gå och se the green hornet som har premiär idag, great succes :thumbup:

Men nu blir det duschen innan jag pallrar mig hem till lillfisen för att tvinga i mig lite frulle. Sen blir det återigen högskolebibblan.

bye bye then



uppdatering


Har en kort paus, sitter på högskolebibblan.

3½ timme av Bourdieu, Foucault och Lyxfällan och mer ska det bli.
Kill me! :bigeyes:





- och universum svarar, ja det vill du.


Jag. Vill. Bli. FRISK!

Igår studerade jag och mina duktiga klassisar i 6 timmar. Idag har vi ännu ett 6 timmars pass framför oss *gulp* :bigeyes:
Förhoppningsvis behöver vi inte hålla på lika länge i morgon :)

Det är för övrigt en lyckans dag idag eftersom Ida och Mice kommer ner med min dosa, mina räkningar och min cykel idag, tjohoo! :thumbup:



Ooops


Har visst varit en smula inaktiv.. Skolan rullar på som vanligt, sitter på bibblan nu och väntar på att klockan ska gå, ska träffa min grupp vid 11 för att bråka med en vetenskapsartikel på 18 sidor :bigeyes: har seminarie på måndag på den uppgiften samt en uppgift som involverar en realityserie.

Maya trivs och har helt återgått till sitt vanliga, pratsamma och busiga jag :)

Är fortfarande sjuk men har i alla fall ingen feber längre, men har en fruktansvärd hosta i stället :thumbdown:
älsk har också börjat repa sig, och tur är väl det för hans feber höll i sig mycket längre än min. Jag måste verkligen lägga av med såna dumheter som att bli sjuk!

Vi hade tänkt att åka upp till jämtland i februari men det blir nog inte så ändå, det är klurigt att få datumen att passa för 3 personer samtidigt men vi får väl se hur det ser ut i mars i stället :)

----------------------------------------

bajs!!


FEBERVARNING :mad:

Hade 38.4 i feber i morse. Sen kollade jag igen på eftermiddan och då hade den stigit till 38.8 och nu har skiten kravlat sig upp till 39.3 Blä! ;(

Kan inte äta, inte sova och orkar inte göra något. Måste snart lägga mig på soffan och vila efter äventyret till datorn :S

Ja ja.. Jag vet att det finns de som har det tiotusentals gånger värre än vad jag har med min 'lilla' förkylning, men jag tycker väldigt synd om mig själv (fast det har ni nog redan märkt :P). I morgon firar jag och älsk en månad och ska ut och äta o grejer, men hur kul är det då när jag är en jäkla zombie som tycker att väggarna dansar mambo. Planerar dock att vara helt feberfri i morgon :thumbup:

Ikväll blir det avancerat slappande hemma hos älsk. Känns dock lite ensamt för han är inte här, men han kommer hem i morgon (Y)
 Moep.. Tror jag ska ta och nalla en piggelin nu, känns som om det är läge för det. SEN får jag vila efter resan ut i köket. Mmmh.. Vila.. ^^



Host host krax snörvel


Jag har blivit sjuuuuuuuuuuk! ;(
Så det här blir ett gnälligt inlägg.

Känner mig som världens rishög, är dessutom konstant illamående för det känns som om jag har en gigantisk hög med snor som skvalpar runt i magen. Vem vet, det kanske jag har också, hope not :bigeyes:
Nåja, får i alla fall chans att inviga julklappen jag fick av lillsyrran :P

Är i Vallås men tänkte åka in till stan en sväng innan jag åker hem till lillfisen. Det här har varit världens längsta natt känns det som. Jag vaknade i natt och tänkte att det var morgon och blev bitter för att jag kände mig så sjuk men samtidigt lättad för jag kände mig utsövd, trodde att klockan kanske var halv 6 eller nåt, men icke! Det visade sig att den var prick 00:00. Lyckades somna om men vaknade igen och trodde att det kanske var morgon, men då var klockan strax efter 1:00. Somnade återigen om men vaknade lika snabbt för då var klockan 1:40, och sedan 2:30. Sedan fortsatte det så hela natten så all trötthet kommer nu i stället, INTE okej! :(

Näe, kanske dags att göra något..?

bye bye then

PS:
Om någon känner sig manad att byta huvud med mig så var inte blyga, jag ställer upp!

En dröm



Jag minns att jag var vid en sjö och att jag lyfte upp en liten fågel från marken, vet inte vilken sort det var, men den var väldigt liten, lite gulaktig. Jag skulle försöka rädda den så den inte hamnade i sjön för där lekte Archie (har drömt ovanligt mycket om Archie den senaste tiden :S) hejvilt i vattnet, Tim var också med, samt Ida och Leo. Ida busade med Archie i vattnet och jag höll i Leo medan jag väntade på att de skulle busa klart. Men jag blev orolig för Leo dreglade så mycket, verkligen onaturligt mycket. Så jag ropade på Ida att hon var tvungen att komma.
Plötsligt var jag på ett fält, det påminde om en militärbas med tält och militärbilar och sånt. Jag, Ida och Ann-Louis blev försedda med varsit gevär med två pilar i (pilarna påminde om dartpilar). Minns inte varför men vi var tvugna att gå ut i skogen. En nman varnade oss för odjuret som fanns där. Vi visste inte vad det var för sorts odjur men vi trodde att det var ett stort kattdjur, kanske en panter. Vi var rädda men gav oss in i skogen, vi gick och gick men hittade inget. Så kom vi till en ett litet skjul som saknade dörr. Då var det som om vi var inne i ett spel för vi kunde inte komma längre, vi kunde gå in i skjulet men vi kunde inte går förbi det för banan tog slut där. Så vi gick in i skjulet och väntade vid väggen längst in för vi visste att monstret skulle komma när som helst. Så såg vi skuggan av en människa och ett stort kattdjur genom fönstret. De kom till dörröppningen och då försvann människan och kvar stod en gigantisk tiger som ville mörda oss. Jag skrek åt Ann-Louis att hon skulle skjuta men hon skakade bara på huvude. Tigern morrade och började närma sig. Då skrek jag åt Ida att skjuta, men hon hade blivit apatisk och kunde inte röra sig så jag skrek pt Ann-Louis igen, men hon skakade bara på huvudet och såg rädd ut. Då blev jag arg för jag insåg att hon hade slösat upp sina pilar i skogen och hade inga kvar. Jag tog ett steg framåt och sköt tigern i pannan. Den blev bara arg och fortsatte morra och sakta gå framåt. Då sköt jag den återigen i pannan. Tigern blev lite ur balans men fortsatte morra. Då förstod jag att jag var tvungen att slå den. Jag sprang fram och började banka vettet ur tigern medan den fortfarande var ur balans för annars skulle den döda oss. Jag slog och slog och slog. Visste att jag om jag slog tillräckligt länge och tillräckligt hårt så skulle tigern bli snäll. Efter att jag pucklat på tigern en lång stund blerv den faktiskt snäll, den lät som en kattunge som mjauar (???). Sen minns jag inget mer.



helgmys


Seminariet tog ca 4½ timme :bigeyes:

Nu tar jag helg! :thumbup:


Dagens två måsten är faktiskt avklarade:

Seminarie - check
Beställa kurslitteratur - check


En bra sak är för övrigt att systeryster ringde och erkände att min bankdosa var hemma hos dem.

I KNEW IT!!

Är löjligt lättad. Får väl pallra mig dit någon dag och hämta den. Hello internet :)

Nu blir det en snabb investering till kvällens middag (vet dock inte riktigt vad vi ska äta än?!) Sen en sen lunch samt mys med Maya.



kylaaaaaa


Gaaah! Det är -15 grader ute, jag kommer frysa ihjäl!! :bigeyes:

Blir bussen hem idag för jag har då ingen lust att gå när det är så här kallt ute. Får dock lite dåligt samvete eftersom M går till jobbet och det är mycket längre och ändå sitter jag här och gnäller :S

Nåja, ska hem och reparera lite smink sen bär det iväg till bibblan i hopp om att det inte kommer vara några andra där, vill nämligen ha hela byggnaden för mig själv (fast personalen är så klart välkommen). Har seminarium vid 9 men ska träffa gruppen vid 8:40 för lite snabbgenomgång, så innan dess hade jag tänkt hitta lite litteratur på bibblan, under förutsättningen att den inte redan är utlånad. Hope not :/

Kanske även ska passa på att käka frulle idag när jag ändå har så gott om tid. 
Great succes ^^



ledighet


Är ledig hela dagen idag :thumbup: Ska strax pallra mig iväg på affären här i vallås och sen ska jag försöka ta mig hem. Har inte bestämt mig än om jag ska våga mig på en promenad eller om det får bli buss, temperaturen samt underlaget får avgöra. Jag gick ju faktiskt hit igår, var löjligt stolt över mig själv trots att jag gick vilse en gång :P

Men det var faktiskt så att det från början var skyltat, blev oerhört glad och lättad av det. Men helt plötsligt, utan någon som helst förvarning, försvann skyltarna :question: inte så konstigt att man går vilse då kanske.. Men nu borde jag ju kunna vägen :) vet inte riktigt hur långt det där, men det handlar väl om en si så där 2-3 km tror jag.
Ska vända uppochner på lägenheten idag i jakten på min bankdosa, MÅSTE verkligen hitta den :bigeyes:

Aja, time to go
bye bye then

En dröm


Drömde två hemska mardrömmar i natt. Död.
Död överallt.

I den första drömmen befann jag mig i ett höghus. Minns att jag tog hissen till våning 64 och därifrån var man tvungen att ta trapporna till våning 69 som jag bodde på. Det fanns inga ytterväggar, bara gigantiska fönster. Tim gick nära ett fönster, han lutade sig för hårt mot rutan så den släppte i fästet och snurrade runt så Tim hamnade på utsidan av fönstret. Där fanns det bara en smal kant att stå på, men eftersom Tim är gammal och det hela hände så snabbt så tappade han balansen och föll mot en säker död. På ett eller annat sätt hamnade alla djuren på andra sidan fönstren och ramlade ner för höghuset och dog, det var fruktansvärt! 

Vaknade vid 3:40 i natt, tack och lov för det för då slapp jag ju drömmen. Men började i stället drömma en annan:

Vi (jag vet inte vilka) åkte i en buss. Det fanns en ond och jättefarlig människa på bussen, jag visste att jag var tvungen att sno bussen och köra iväg med den om de andra skulle klara sig. Så när alla var ute ur bussen för att kissa i skogen så satte jag mig bakom ratten och körde iväg med den, den onda människan låg och sov på ett säte. Jag var förvånansvärt bra på att köra bussen (??). Plötsligt förvandlades den till en lastbil som jag skulle köra in i någon sorts källare, den onda människan var fortfarande kvar i lastbilen men jag flydde därifrån. Helt plötsligt var jag och mamma ute och flög med ryan air. Vi flög vara runt till en massa olika platser, jag minns inte varför. Sen befann vi oss uppe på taket till ett höghus, pappa var också där. Då kom det fram att mamma mådde dåligt och ville dö och hon ville att jag skulle hjälpa henne. Jag ville inte men jag kunde inte säga nej. Pappa tyckte också att jag skulle hjälpa henne, så jag gjorde det, jag minns inte riktigt hur men på något sätt dödade jag i alla fall henne. Sen skulle jag försöka komma något sätt att förklara det hela för Ann-Louis (lillsyrran). Då det blev en ny dag satt jag återigen i ett ryan airplan. Då ringde pappa mig och var skogstokig för att mamma var död. Han hade glömt allt och hade ingen som helst minne av vad som hade hänt dagen innan. Jag hade sjukt dåligt samvete och kunde inte sluta gråta men vågade inte berätta för honom att det var jag som hade dödat henne. Plötsligt var ryan airplanet mitt och det var jag som körde. Jag skulle åka hem till Ann-Louis för att hämta upp henne och berätta om hur allt gått till, hon visste om att mamma var död och var jätteledsen. Jag landade på hustaken med flygplanet. Då fanns det ett vanskapt barn/ungdom i planet som också skulle dö. Men han/hon (??) ville inte och ställde till jättemycket bråk om det för han/hon tyckte det var orättvist att denne måste dö bara på grund av att han/hon var vanskapt. Sen helt plötsligt befann vi oss i en lång korridor där det fanns badrum som stod tätt på rad, mellan badrummen kunde man dra ett draperi men det fanns inga som helst väggar. Då vaknade jag.

Jag tror jag är ett typiskt exempel på en sån som drömmer om det man upplevt under dagen/dagarna, för den senaste tiden så har jag nästan alltid kunnat spåra drömmarnas innehåll till något. Jag är ganska säker på att några element i nattens drömmar går att spåra. Mestadels tror jag de är en reaktion på filmen som jag och M kikade på igår, vi såg 'The happening' och den är fullproppad med död, och det är inte särskilt länge sedan jag flög med ryan air. M kör ju lastbil så det var inte heller särskilt konstigt. Hissen kan ha att göra med att det finns en hiss i huset som jag flyttat till, men varför det var exakt de våningarna som var väsenliga vet jag inte, och avsaknaden av väggar är också lite besynnerligt samt raden av badrum.  Nåja, drömmarna var riktigt obehagliga eftersom jag verkligen trodde att det hände.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Tillbaka till verkligheten

Usch vad jag saknar att ha en stekpanna! Och en ugnsform för den delen. Måste nog bli en sväng till Gekås så snart ekonomin tillåter.

 

Skolan satte igång på allvar igen idag. Det hela inleddes med ett seminarium vilket låter betydligt värre än vad det var. Jag blev löjligt stolt över min grupp då vi var en av få grupper som blev godkända vid första försöket, dock var det precis på gränsen, men ändå :)

 

Har spanat lite på kurslitteraturen och känner mig smått illamående, den är SVINDYR!!! ;( En av böckerna kostar strax över 1000lappen, man kan ju tycka att det är det inte gör så mycket eftersom vi får extra mycket från csn den här månaden, men de extra pengarna hade ju jag tänkt använda för att åka upp till jämtland och hämta mina saker. Ska se om jag kan komma över bokeländet här på bibblan.

 

Snart blir det en sväng på maxi och sen hem och mysa med lillfisen lite innan jag åker vidare hem till älsk i vallås, eller åker och åker. Vi har så fint väder idag så jag kanske borde passa på att försöka orientera mig dit till fots, är dock inte riktigt säker på om mitt lokalsinne klarar av den påfrestningen men jag måste ju lära mig hitta någon gång (Y)

 

 


 


bättre sent än aldrig

GAAH ISBANA!!

Det är isbanor överallt här! Jag behöver en hjälm, eller trettio kanske :bigeyes:

--------------------------------------------------
Hmm.. Jag ljög visst i Lördags eftersom jag aldrig uppdaterade igår. Sorry Men jag har faktiskt en bra ursäkt, bibblan stängde redan vid 13 och eftersom jag inte visste det innan så stod jag här utanför strax efter 13 igår och ville komma in, det gick inte särskilt bra.

Har blivit lite plugg nu under morgonen, tänkte snart släpa mig in till stan för att ta ut lite pengar. Blir mer plugg senare idag, ska träffa gruppen vid 13:30 för att förbereda inför morgondagens seminarium :bigeyes:

Sen händer det inte så mycket mer idag, ska umgås med älsk  och njuta av den sista dagen på långledigheten. Har dock ett till måste. Måste hitta min bankdosa så jag kommer ut på internetbanken. Vill testa om mitt internet funkar i lägenheten men eftersom jag har sånt där kontant/refiltjoffs så kan jag inte göra det förrän jag fyllt på eländet och det kan jag inte göra utan min dosa. Ironiskt nog har den försvunnit i flytten. INTE okej :mad:

Måste även börja söka jobb snart så jag tryggar sommaren. Har liksom ingen större lust att masa mig upp till jämtland bara för att jag var för lat för att få ett jobb här nere.




hoppsan


Oops.. Var visst ett tag sedan jag skrev. Ikväll blir det middag och spelkväll hos Ida & Mice med mig själv, Mattias och Carro. Är nyinflyttad i Halmstad nu :thumbup:

Återkommer i morgon med en bättre uppdatering.



home sweet home


Är äntligen hemma. Resan blev inte riktigt som planerat. Kunde inte landa i Göteborg på grund av vädret så vi blev omdirigerade till Stockholm,. Där fick vi invänta bussar. Den första kom förtidigt och blev smockfull på tre röda och den andra kom givetvis försent. Så jag har suttit på en buss mot Göteborg hela natten, kom fram strax före halv 6 i morse. Då hoppade jag på det gamla hederliga öresundståget hem till Falkenberg. Som för övrigt inte är hemma så länge till för idag åker jag in och hämtar nyckeln, great succes :thumbup:
Sen idag när Mice har tid har han lovat att ställa upp och köra dit mina kläder och 'sängen' etc. LÄNGTAR som en galning :D :D Dock har jag inte så mycket att inreda med :S
Sen ikväll bär det givetvis iväg hem till älsk en sväng med
Bilder och en fullskalig rapport om resan får ni senare, nu ska jag köra igång en tvättmaskin, duscha, packa samt försöka skaka lite liv i mig själv. Vem var det som sa att man får sova/vila när man är död? Ack så rätt den människan hade, men jag hade bra gärna velat ge honom/henne en saftig snyting.



finally


Idag far jag aka hem. ANTLIGEN! :thumbup:
Flyget gar vid 18:00 (19:00 svensk tid) om det inte ar nagon forsening. Borde vara i Goteborg vid 9- tiden, tjohoo :) dock kanns det fruktansvart motigt att cykla fran stationen i falkenberg hem till Vinberg, insag just att jag inte ar pa stationen i Falkenberg forran vid 23- tiden i natt, detta blir en lang dag. :bigeyes:


I morgon hamtar jag nyckeln till lyan, i overmorgon ar jag officiellt en Halmstadsbo for da flyttas adressen, great succes :thumbup:



Gatan som aldrig tog slut

Fast tillslut sa gjorde den faktiskt det.

Idag har vi konstaterat att Oxford street ar jakligt lang! Har vandrat runt dar nastan hela dagen, slutligen nadde vi Hyde Park men vi blev inte sarskilt imponerade och ovanligt nog kopte jag ingenting. Inte en enda grej! Undrar om jag ar sjuk?? :bigeyes: Naja, det har resulterat i att jag har en massa pengar kvar tills i morgon nar vi ska hem,  Taxfree here I come! Mohahahaaa! :thumbup:
Jag har, som jag sagt tidigare, hemlangtan och langtar jattemycket tills i morgon :S
Lar nog halla mig hemma ett tag innan jag far ivag igen. 4 utlandsresor pa 5 manader ar lite for mycket. For att inte tala om for mycket for planboken :P

Ska strax ut pa stan en svang och roa mig pa egen hand, sen blir det sangen sa morgondagen kan komma nagon gang sa jag kan fa aka hem :)

Jag har sagt det forr men jag maste saga det igen (och jag lar nog saga det fler ganger) jag ar en total naturbegavning nar det galler att ta sig fram i den har stan *STOLT* :thumbup:



London

Nyar var allt annat an vad jag ar van vid. Det var sjukt mycket folk! :bigeyes:
Fyrverkeriena var jattefina :)Har forsokt hitta siffror pa hur mycket folk det var i farten igar men jag har inte kunnat hitta nagot, men vad jag vet sa handlade det om minst 10-tusentals manniskor, inte sa konstigt heller i en 9 miljonersstad eller hur manga det nu bor har, tank att hela Sveriges befolkning skulle kunna rymmas har, galet. Att ta sig hem var en mardrom, men det berattar jag om senare.

Har nyss varit ute o shoppat kring picadilly. Blir en hel del tunnelbaneakning har. Men eftersom jag ar utomlands sa ar mitt lokalsinne gudomligt. Det ar helt sjukt! Jag kan ga vilse pa 5 minuter i Halmstad men har i London gar jag pa intution och har alltid ratt. Mitt lokalsinne rockar utomlands! :thumbup:

Far inte glomma att beratta att jag akte London eye idag, men det var lite synd att det var sa mulet, men utsikten var ju fin anda, staden ar oerhort stor! Nar man var vid toppen pa London eye sa fortsatta anda staden i all oandlighet at alla vaderstrack.  Hmm.. Det ar lite irriterande att de saknar vissa bokstaver :/

Blir en noggrannare uppdatering nar ja kommer hem, och givetvis en del foton och filmer :) Hem hem hem. Jag har faktiskt hemlangtan. Jag tycker att London ar okej, men det kan inte mata sig med Glasgow, inte pa langa vagar. Antar att det ar lantisen i mig som tycker att det ar for stort och helt enkelt for mycket. Men jag gillar underligt nog tunnelbanan :P

Aja, nu ska jag kila tillbaka till rummet, man traffar en hel del folk har, nu delar vi rum med 2 tjejer fran australien och 2 tjejer fran indonesien. Forsta natten (placerade de oss i fel rum) delade vi rum med en kille o en tjej fran schweiz.

G'natt Sverige, London halsar :)




RSS 2.0