DÖDEN!!



Mardrööööööm!

Och nu menar jag inte mardröm som i en mardröm hemma hos John Blund, nej du! Nu snackar vi mardröm som i att igår när jag skulle sova var det en sån där jobbig natt när allt bara var omöjligt. Somnade dock efter typ en timme men sov inte så jättebra. Vaknade vid halv 6 i morse. Tack och lov var M<3 en underbaring och skjutsade hem mig innan han åkte på jobbet så jag slapp vänta på bussen i alla fall.
Väl hemma blev det paniktvätt av håret och en snabb frulle bestående av husman och ost. Gött. (Y)
Jag försökte skicka mitt arbete till mig själv på mailen så att jag skulle kunna skriva ut det på skolan men då muppade mitt internet och slutade fungera helt, så jag tog med mig datorn och pallrade mig iväg till skolan vid halv 8 för att använda skolans nät och maila, skriva ut samt läsa igenom mitt arbete några gånger.  Men när jag kom hit så visade det sig att de tillfälliga passerkorten blivit avaktiverade vilken betyder att jag var utelåst. KUL! Eller inte.. :bigeyes: Så jag fick stå ute och vänta på att någon skulle som kunde släppa in mig skulle komma.
Slutligen kom det någon och jag tog mig äntligen in i R-huset. Väl inne mötte jag en klasskompis som pendlar som hade kommit in tidigt. Hon hade panik över att skrivaren inte fungerade. Då fick givetvis jag också panik och vi yrade omkring och provade alla skrivare vi kunde komma över men ingen fungerade. (EXAKT samma sak som hände mig förra måndagen då vi också hade seminarie. Får skrivarna ta långhelg eller :question: ). Och det är ju inte direkt så mycket folk här den tiden heller men tillslut lyckades vi leta upp en lärare som var vänlig nog att låsa oss använda hans skrivare. Men då muppade min dator sig så jag inte kunde maila arbetet till mig själv och därmed var mitt arbete fast i min dator. DÖDEN! Jag fick helt enkelt ge upp och förlika mig med mitt öde: att måsta använda mig av datorn i stället för ett litet papper som underlägg vid seminariet.
Sen visste vi inte riktigt vilken sal vi skulle vara i för det var på 5e våningen och vi har aldrig varit där förut. Nåja, tillslut hittade vi salen och vi hade ändå gott om tid.

Själva seminariet var väl okej antar jag. Det pågick i nästan 2 timmar men alla hann ändå inte gå igenom sina kapitel och när det var 10 minuter kvar så var det minst 4-5 stycken som inte hade presenterat sitt kapitel. Jag var en av dem och var smått lycklig över att jag skulle slippa. Men då säger läraren:
"Vi hinner bara ta ett kapitel till och då tar vi Elisabets".
Jag vill bara försvinna :bigeyes:

Är rädd för att gå utanför dörren snart för vad fanken händer härnäst?! Så här mycket otur i rad har jag inte haft länge. Ska plåga mig bort till Ica Maxi för att handla lite men med den här turen så lär jag väl bli knivrånad innan jag kommit fram. :thumbdown:

Så efter handlingen tänker jag gå hem, tvätta och bara tycka synd om mig själv resten av dagen.
Och kanske hämta ut kurslitteraturen som saknas, om den behagar komma idag..?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0