Vansinnigt rolig!


Haha! Jag bara ÄLSKAR den här! :thumbup:




Texten:

HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK
783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.
I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...





Självdisciplin


ARGH! Jag vill verkligen veta hur människor med bra självdisciplin gått till väga för att få det?! Har bråkat lite med tentan idag, men inte alls så mycket som jag borde. Visst, jag kan skylla på att jag varit pirayavakt hela dagen, men faktum kvarstår att han har varit förvånansvärt lugn det är bara nu på kvällskvisten han fått energiryck och ändå har jag knappt pluggat 2-3 timmar idag. FY SKÄMS på mig :S måste verkligen göra bättre ifrån mig i morgon. Hade planerat att vara i princip färdig med tentan under helgen, för även om tentan inte ska in förrän på onsdag så börjar vi med en ny kurs på måndag.
Dålig självdisciplin suger! :thumbdown:




Uppföljaren



TENTAÅNGEST VOLYM 2!


Sitter och bråkar lite med hemtentan. Försöker få grepp om själva texten, och komma underfund med vad jag själv tycker/tror. Sen tänkte jag börja kika närmare på lite lagar och andra godsaker :thumbdown:

Men klockan 20 blir det paus för Legend of the Seeker.

Innan jag fortsätter med tentan måste jag bara berätta om konversationen jag hörde när jag var på väg in tll Halmstad igår. Jag undrar just hur stor majoriteten som köper kaffe på tågen är:

Tågnisse:  - Vill ni ha något?
Kille:          - Ja, en cola.
Tågnisse:  - Vill du ha socker och mjölk till?


(???????????????????????????????????????????????????)


Killen blev ju måttligt brydd vid den frågan.

Och idag när jag och Ida var på väg till Willys efter en sväng i Blackeberg med vovvarna så utbrast Ida: "Åh, nej!" och tittade ner mot magen. Observera att det var hon som körde, så jag fick nästan en hjärtattack eftersom jag trodde hon menade att vattnet gick. Men så visade det sig att hon hade hittat en fästing på sig själv.



goodie


Mmmh.. Hårdbrödsmacka med ost - kanske godast i världen! :thumbup:

Återkommer senare med en update om dagens seminerium där jag, liksom jag misstänkte, blev tvungen att redovisa. Samt senaste rapporten ang. handmysteriet.



ZzzZ Zzz ZzzZ


Nästan 4 timmars sömn i natt, yessss vad kul då! :(
Har skola hela dagen idag, dessutom får vi tentan. Dessutom har de uppdaterat schemat så jag har två grupparbeten i december, vilket suger fullständigt eftersom jag kommer åka bort och vara borta i lite mer än en vecka :thumbdown: nåja, ingen lär väl ändå vilja hålla på med det över jul och nyår.
Är inte så länge tills jag ska träffa läkaren heller. Läskigt.
Men jag tror faktiskt inte det är karpal tunnen syndrom, jag tror det är något annat som spökar. (peppar peppar)
Näe, det här går inte. Nu blir det plugg, sen borsta håret, mer plugg, byta kläder, och slutligen vingla iväg på cykeln mot stationen.

Jag vill soooova!




Bubble bitch!!


Hehe.. En liten felläsning så här mitt i natten.
Fy fan vad trött jag är nu!
Har pluggat i 14-15 timmar idag. Crazy! :bigeyes:




Ett skepp kommer lastat!

- Med hjärnceller(döda)!!


Är dödligt trött nu. Har pluggat i princip hela dagen med undantag för några korta pauser.
Har översatt den jäkla texten, organiserat min del av PPn, och nu ska jag försöka renskriva eländet och plugga in det så jag kan det någorlunda till morgondagen. Därför ber jag John Blund ta sitt pick & pack och dra!! Igår när jag fick sova var det minsann omöjligt och nu när jag måste va vaken kan jag nästan inte tänka på något annat. IRONI eller vadå?! :(

Längtar massvis till London, vi kommer ha så sjukt roligt! Ska bli så mysigt och spännande att åka dit :) och nyss när jag pratade med Natta började jag längta till Dunder?! Känns lite motsägelsefullt, ungefär som att lyssna på sommarplågor i december, eftersom nyår är mitt i vintern och dunder mitt i sommaren. På tal som sommarplågor har jag fastnat för världens sommarlåt, kan inte sluta lyssna på den. Men det känns så fel när jag cyklar till stationen och det svider som bara den i fingrarna för det är så kallt. Knas.

Nu tänker jag unna mig ett glas saft, måste samla nytt mod för att kunna fortsätta med 'Contraflow in global media'. Tillåt mig att kräkas. Fast egentligen är det intressant, men inte den här tiden på dygnet. Och inte när jag har ont i magen :(

Kom förresten på en sak till jag inte skrivit, ska  träffa en läkare i morrn ang. min mupphand. Håller tummarna för att det inte är carpal tunnel syndrom. Det vore ett grymt, blodigt jävla skämt om jag fick det i handen jag skriver med och måste åtgärda det mitt i terminen. INTE okej!

Aja.. Saft var det.

Bye bye then


say what??


Blev inget officepaket, min dator är tydligen för ny. (?????)


När jag väl investerar i något nytt, dyrt, och bra så ska skiten givetvis vara lite före sin tid. Hmpf!

Aja, men inom en snar framtid kommer jag i alla fall återigen ha word på datorn alla de andra underbara programmen, typ excel<3 och PP :) Så som sagt, inget officepaket. Däremot har jag nu mera photoshop på datorn. Spännande! :thumbup: Har ingen som helst kunskap så jag får fumla fram i mörkret tills vi går igenom photoshop i skolan, längtar som en galning tills dess, ska bli så kul att kunna det programmet :)

Men nu tror jag att jag ska ta med arbetet i sängen och fortsätta min översättning där, blir galen på alla dessa små medieord som tydligen inte finns på svenska. HUR är det tänkt att jag ska förså vad de betyder?!
Känner att jag börjar få intelligenskomplex :bigeyes:





Dagens bästa..

Dagens bästa känsla:

Att efter 5 oerhört plågsamma kilometer på cykeln ÄNTLIGEN komma åt en toalett och få kissa. Lovely! :thumbup:

Ikväll blir det lite knep och knåp och plugg kring redovisningen på torsdag samt en power point. Spännande för jag har inte hållt på med det sen gymnasiet :)

Mice har även tagit med sig min laptop till Dr Dator för att förhoppnings ordna så jag får office- paketet :)



Oh NO!!


Det är paranormal state på 8an.
HERRGUD vad ska jag göra?!

Titta?
Inte titta?

I feel a nightmare comming on!


---------------------------

Upptäckte förresten att det här är mitt 1110e inlägg. Crazy!




101025


Jaha. Det var den dagen det.
Idag fick vi se alla repotage, det var himla roligt :thumbup: och jag måste nog skryta lite och säga att jag faktiskt tycker att alla var riktigt bra. Bidraget från min grupp var ju en aningen oseriöst och nästan allt var påhittat, men jag tycker att redigeringsgruppen hade gjort ett kanonjobb med att få ihop det. Och tydligen gick det hem för det blev en hel del skratt, och det inkluderar de 3 lärarna också :P Men om sagt, alla var riktigt bra :D

Nu blir det snart middag. Verkar som om det kanske blir hämtmat för vi är för trötta för att orka laga något. I morrn bär det av till Halmstad igen för att träffa en annan grupp (sista grupparbetet för den här delkursen (Y) lovely!)

Näe, det här går inte!
Blodsockerfall 3000!!
Skulle vilja sova en timme eller två..
Eller 30.




En dröm


I natt drömde jag att jag upptäckte att jag hade bröstcancer. Kanske inte så konstigt heller med allt tjat om rosa bandet. Men jag var måttligt förvirrad när jag vaknade i morse. Inte okej! :(

--------------------------------------

Nu ska jag försöka tvinga ner resten av frullen,
cyklar till tåget vid 7.
Jippie! :(






muffinsattack!


Hmpf! Idag hade jag planerat att läsa färdigt Thussukapitlet, och förhoppningsvis förstå något men i stället har jag bakat 61 muffins.

Det är Idas & Mices tur att bju på fika i morgon på föräldrautbildningen. Det vill säga, de stod för ingredienserna och jag för själva bakningen. Men men, det är ju rätt kul ibland. Dock har jag inte gjort några framsteg utefter min urspurngliga plan. Fattar inte ett jota av Thussu :question:
Det är så irriterande, det är ju inte direkt så att jag inte är van att läsa på engelska. Engelskan är egentligen en baggis. Jag förstår de flesta orden, och är det något man inte förstår går det ju att via texten gissa sig till innebörden. Men så fort jag ska försöka göra en sammanfattning för mig själv och gå igenom vad jag läst så är jag helt tom i skallen och minns ingenting.. ?! NOT GOOD!

Nåja, ska strax göra ett försök igen. Min grupp ska trots allt snacka om det här i 30 minuter på torsdag, det är ju en fördel om jag har något att säga.








En förbannelse


Annonsen är nu borttagen och jag har inte hört ett pip om lägenheten trots att jag måste varit bland de första att ringa! Kanske rent av den allra första!

Svinpäls! Odjur! SKITSTÖVEL!

Jag förbannar det jävla svinet med lägenheten för att han inte svarade!


MÅ DET STÅ DIG DYRT DIN JÄVEL!







ringring


Rrriiing..?




Rrriiing!




RRRiiing!!




RRRIIING!!!!



Försöker med lite telepati på lägenhetskillen.
Har inte fått tag på honom än men ringt ett X antal gånger.
Så nu sist lämnade jag ett meddelande i stället om att han skulle ringa upp, sååe..



RING!





En till!

TJOHOOO!!
Har hittat en lägenhet till! :thumbup:

Den kom ut för ca 5 timmar sedan så jag ringde direkt. Eftersom jag är en mästare på att ringa och störa så var han på jobbet och bad mig ringa igen i em. Och tro mig, det kommer jag göra! :D

Vet inte så mycket om lägenheten än, bara att det är en studentlägenhet på ca 28 kvadratmeter och att den ligger nära högskolan någonstans på den här gatan:



Längs den gata som jag faktiskt allra först ville bo på! Sjukt bra! :thumbup:
Dock så vill jag ju gärna bo på Linehed nu, eller inne i stan. Men att bo nära högskolan kanske påminner mig mer om att jag faktiskt måste plugga. Särskilt nu när jag var så kass att jag fick komplettering på kompletteringen :S

Hoppas hoppas HOPPAS det är ett 1a handskontrakt, att det är djurtillåtet och att elen ingår, det vore suveränt! :D

Kan inte klockan gå lite fortare så jag kan ringa igen?!





'Jag drömde en dröm'


I natt drömde jag att jag fick besöksrekord på min blogg. Haha xD
Somehow I doubt it :P

Näe, nu blir det oboy :thumbup:
Tjillevippen



satanshelvetesjävlaskiiit!!


Men KILL ME!!


SERIÖST?!?!?!?!?!!!!


Jag måste komplettera kompletteringen!

Det betyder ännu mer vetenskapsfilosofi!








Jag är genialisk!


Lyckades få min textreflektion till EXAKT 800 ord! Yey me! :thumbup: Visserligen är det fortfarande bara 800 ord av skit, men lite kul ändå :P

Är i alla fall hemma igen och redovisningarna är över. Jag var hyfsat rädd inför textreflektionen men det var inte fullt så illa som jag trott. Kruxet är att jag har så svårt att ta för mig i stora grupper. Är man 2-3 stycken går det väl bra. Men nu var vi ju runt 20 :S Och det kommer vi nog vara fler gånger eftersom vi är så illa tvugna eftersom vi är så stor klass, fler än vad man normalt ska vara. Så det är verkligen något jag måste jobba på. Men HUR?! :question:

Aja.. Nu är det faktiskt HELG!
Så innan jag börjar läsa Thussu from hell tänker jag nörda runt på nätet en sväng :)



Skräp


Har fått ner den jävla skiten till 804 ord nu.
Önskar jag kunde känna mig unset mer positiv, men det är just det. Det går inte. För det är bara skit!
Tack och lov är det helg efter förnedringen!

Nu blir det frulle, ska cykla till tåget vid 8. Yey!

Eller inte.




Jag hatar mig själv!


Jahapp.. När jag påbörjade finputsen låg texten på 833 ord.
Efter ett tag fick jag ner den till 824, men så började jag ta itu med det som var skit (dvs allt egentligen)
och vipps är jag uppe i 887 ord??!?!?!?!!!?! :question:

HUR FAN GICK DET TILL?! :mad::mad::mad::mad::mad:

Har nu kämpat och genomlidit helvetets alla plågor (känns det som) och fått ner skiten till 809 ord.
Great succes!
Nu blir det läsning och sedan sova. I morrn ringer alarmet 5:30, det ser jag verkligen fram emot! NOT! :thumbdown: Då inleder jag sista ronden mot den jävla textreflektionen och sen får det vara bra! Jag struntar i om jag så blir hotad med 1000 dödskalleklänningar!

SÅ DET SÅ!




Ordbajseri


 

Hmpf! Min textreflektion blev på 834 ord. Alltså måste jag få bort 34 ord och ändå få in mer åsikter i texten.
Tricky tricky!
Jag ändrade och skrev om en hel del, och då krympte det ner med hela 1 ORD.
Seriöst!
ETT ORD!!!?
Så nu ligger reflektionen på 833 ord. Not good!

 





Jag som trodde jag flyttat söderut?!
















Maskhoran


Kom just ihåg vad jag drömde om i natt :O

Jag drömde om mask!
Blääää! ;(

Alltihop är Majas fel (note: INTE min Maya, utan Maja, alias Svarte-Maja), hon har fått mask- IGEN och går numera under namnet 'Maskhoran'. USCH!!!








Förenar nytta med nöje


Hmm.. Har faktiskt läst färdigt kapitlen i Nyhetsfabriken.
Har även roat mig på youtube (A)
Är helt beroende av de här :P















Så nu saknar jag Maya ännu mer! :(

Aja, tänkte börja med textreflektionen nu. Vill inte riskera att det blir som förra veckan då jag bokstavligen satt uppe hela natten med den.






101020


Har fortfarande inte hört något ang. lägenheten. Börjar bli smått orolig :question:

Idag var vi väg till Blackeberg med vovvarna en sväng, Cola fick utlopp för sina allra vildaste Pirayagener :thumbup:



nu blir det plugg, Nyhetsfabriken (vad annars???) Men jag gillar den boken. Jag börja så smått misstänka vad jag kanske, möjligtvis, förmodligen kan överväga att tänka mig att rikta in mig mot inom utbildningen :P det är i alla fall ett framsteg från att stundvis inte vilja något och att stundvis vilja allt.

Som sagt: plugg.

Bye bye then


'Asså, ditt huvud är ju fast i tuban'

Har nu sett färdigt filmen och domen lyder följande:


SE DEN!





Det blev en hel del fniss måste jag säga.
Man är aldrig för gammal för tecknat!

"- Den här mannen har precis läst min hand.
- Eller läst dagens tidning!"





Bästa meningsutbytet under hela filmen:

"- Faktiskt så är vi från en plats väldigt långt härifrån.
- Nä sluta! Är ni från förorten!?"





"- Hur äre med dig krypet?
- Bara bra men din andedräkt tog nästan livet av mig."

"- Hjälp mig ut ur det här skrinet!
- Vänta jag höör dig inte! Jag ska hjälpa dig ut ur det här skrinet!"


Som sagt, den var bra. :thumbup:
Nu blir det snart sängen som gäller, ska även unna mig själv att läsa lite i An Echo In The Bone. Under förutsättningen att texten inte flyter ihop framför ögonen. Det återstår att se.

Bye bye then



Prinsessan och Grodan


Nu ska vi se Prinsessan och Grodan. Bara så ni vet.






Ett stort steg..

Ett litet steg för mänskligheten men ett stort steg för mig:

Jag hittade till Stadsbiblioteket!! :thumbup:

Dock var vi så många och det fanns inte tillräckligt med ledigt utrymma så fick pallra oss iväg till ett Café. Sakta men säkert blev vi lite klokare, men jag kände mig mest överflödig eftersom vi var så många. Men men, nu är det gjort och jag är återigen i Vinberg.

Det som nu återstår på dagens 'to do' - lista är att läsa färdigt kapitlen ur nyhetsfabriken (som jag tydligen alltid vill stava som nyhetsfabrilen?!) och kanske även börja lite smått på textreflektionen. Ska även vara pirayavakt, håller tummarna för att han ska vara extra snäll mot mig och sova hela tiden (A)



Hmmm


Hmm.. Stadsbiblioteket..:question: Hmmm..
Det regnar.. Hmm..
Känner mig INTE motiverad för det här, men men, hoppas att hon med lägenheten svarar idag i alla fall. Tills dess får jag väl helt enkelt stå ut med ovissheten.


Nu: frulle.



Lägenhet :D

GAAAAH!
Har hittat en lägenhet i centrala Halmstad!!
Lycka Lycka LYCKAAAA! :thumbup:
Får bara hålla tummarna för att det är jag som får den.
Det handlar om ett förstahandskontrakt, jag upprepar:

ETT FÖRSTAHANDSKONTRAKT<3

- på en liten 1a på 25kavdratmeter med toalett och pentry. Duschen är visserligen i källaren men ingen dusch i världen kan vara värre än den som jag och Ida drogs med då vi delade lägenhet i Strömsund. Lägenheten ligger ganska långt från skolan så jag får nog så lov att ta stadsbussen i vinter, men vad gör det när jag har så nära till allt annat, dessutom så är det ju närmare skolan än vad jag har nu :thumbup:
Har hört av mig till hon som lade ut annonsen. Hon hade inte lämnat något telefonnummer så jag var så illa tvungen att maila. Får hålla tummarna för att det inte är alltför många som fått syn på lägenheten än, men risken är nog stor att det är många fler som är intresserade eftersom den legat ute i 8½ timme.. :S
Allt jag kan göra nu är att vänta och se. Och hålla tummarna så klart (Y) vore så roligt om jag fick den! :D





Regn och Rusk

Det började som en hyfsat bra dag, blåsigt när jag cyklade till stationen men ganska fint väder i Halmstad.
Men någonstans under dagen gick det fel och nu är det regn och vind som gäller. Hoppas det gått över tills i morgon för då bär det iväg till Halmstad igen. Ska träffa gruppen Gigantikus på stadsbiblioteket. Kan inte låta bli att undra över hur jag ska hitta det. Och kom inte och säg eniro! Har redan kollat upp på kartan, det verkar ligga närmare stationen än vad skolan gör, men det betyder inte att jag inte kan lyckas gå vilse för det. Mallis är en sak, Glasgow är en sak. Där har jag faktiskt en hum om saker och ting. Men här i Sverige tyckts mitt lokalsinne helt enkelt inte existera. Tur att jag i alla fall har en telefon nu så det går att nå folk i fall inte skulle hitta.


Mmmh, har fastnat för den här låten :)



Ikväll blir det till att läsa Nyhetsfabriken inför textreflektionerna. Lär nog även unna mig själv att se något gammal Gossip Girl avsnitt också i väntat på att det ska komma ut ett nytt på nätet från nya säsongen :thumbup: Vet dock inte riktigt vilken dag de sänder serien i usa så det är lite svårt att ha koll.

Men nu blir det snart pankisar till middag, och tur är väl det för jag är svinhungrig :S




Måndag, heeela dagen lång




Fast idag känns det trots allt inte som jordens undergång trots att det är måndag.
Tog visserligen sovmorgon till 6, men har ändå hunnit med dusch, göra frulle, släppa ut Cola så han inte kissar ner hallen, äta frullen, och läsa bloggar.
Inget går upp mot att starta en morgon med att dricka varm oboy, käka en ostmacka och snurra runt på intressanta bloggar. Nackdelen är väl att frukosten tar ovanligt lång tid att äta. Hmm.. Såg just vad klockan är. Kanske dags att ge håret en omgång. Cyklar till tågstationen vid 8.

Tjillevippen :)




men bläää!


Sitter här och nynnar för mig själv:

'Läägenheeet
Vaart eeee duuu?'


Melodi: Vattenfallslåten ur Dunderklumpen ^^

Lägenheten var som jag misstänkte djurfri, så ingen lägenhet för mig :(
Bara att fortsätta leta.

En annan dålig sak är att jag nu fått oroväckande nyheter:
Vi ska bli färdiga med grupparbetet tills på onsdag tror jag. Redovisa det på Fredag. Samt läsa 3 kap och skriva textreflektion till dessa som också ska redovisas på Fredag?!?!?!?!?!?!?!?!?! :question:



KILL ME!




hmp!


SVAAARAAAAAAAA!!!


Hm. Min telepati fungerar fortfarande inte. Fail!

Idag blir det plugg. Har rotat fram några instuderingsfrågor från dupen så jag tänkte ge dem en chans. Ska även se om det kommit upp några nya lägenheter, hoppas hoppas :)

Tjillevippen


Prince of persia


Ikväll har vi kikat på Prince of Persia :thumbup:
Jag tycker den va riktigt bra, mycket spänning och lite humor och sånt. Och jag gjorde ett försök att gissa mig till vem som var 'skurken'. Givetvis hade jag fel, det gillas när det är lite oväntat! :)
Och slutet hade jag då definitivt inte förväntat mig. Men det var ändå lite roligt att det för en gångsskull inte dog någon av mina favoriter :D



Nu blir det lite läsning, var tänkt att kika på PH maratonet på 6an ikväll men jag vetetusan om jag örsk vara uppe så länge. Tror jag drar mig tillbaka med An Echo In The Bone i stället :)




inte telepatisk

Svara.
Svaara.
Svaaaraa.
SVAAARAAA!!

Gaaah!

Väntar på svar från en kille ang. en lägenhet.
Försöker mig på telepati men det går inge vidare bra.

-----------------------------

Nu är det väsentligaste inför Londonresan klart.
Flygbiljetter - check
Vandrarhem - check
Fasen vad kul det ska bli att fira nyår där :thumbup:



Ironi


Jag har äntligen en telefon.
Men har tappat alla nummer.




Allt har sitt slut


Hela den där 'liiite bättre'- grejen jag hade för mig i morse har gått över.

Inspelningen gick väl sådär, det var kul.
Men stress stress STRESS! Säger jag bara.
Sen träffades gruppen av storlek gigantikus för att organisera oss lite, det visade sig att jag hade fel, vi är fler än vad jag trodde för vi är 21 stycken. Nåja, vi delade upp oss i undergrupper och sedan försvann alla. Då insåg jag och övriga i min grupp att vi inte har någon aning om nånting. Så vi beslutade oss för att söka upp vår lärare. - Läraren som för övrigt måste vara guds gåva till folket. Och nu syftar jag inte på att det skulle existera några utomjordiska pedagogiska krafter hos honom. Det är inte troligt eftersom det vara är svårt att fokusera när han pratar. If you know what I mean... :P Nåja, han var så klar inte där. Vi väntade i 1½ timme och sedan gav vi upp det och beslutade oss för att göra helg.
Mitt tåg var givetvis överfullt av folk, jag har aldrig varit med om att det varit så mycket folk på tåget förut, helt vanisinnigt :bigeyes:
Efter att jag stått hela vägen till Falkenberg (som förövrigt inte är så lång, men tillräckligt lång för att det ska vara jobbigt) med en arm i en onaturlig vinkel så hade jag ont också.
Sen när jag precis började cykla hem från stationen så var det en låt som jag är superless på som spelade i min mp3, jag bytte och då dog eländet för batteriet var slut. Vilket resulterade i att den jäkla låten fastnade på hjärnan så jag fick lyssna på den på repeat i mitt minne hela vägen hem :(

Nu blir det snart middag.
Ikväll ska jag INTE plugga.
Men kanske se på Vampire diraries och Greys för det måste ha kommit ut nya avsnitt nu (A)



liiite bättre

Idag är en sån där dag när allt är bara liiite bättre. :)
Håret är otvättat men det är fint ändå.
Tandvärken känns liiite bättre.
Gräset är liiite grönare.. (Det kan jag för visso inte bekräfta än eftersom det är bäcksvart ute).

Idag blir det inspelning som gäller. Creepy men spännande :)
Sen blir det grupparb. med gruppen som har storlek gigantikus, tror vi är 18-19 stycken eller nåt sånt.


Somnade redan vid halv 9 igår tror jag, såååå skönt :thumbup: Vaknade dock halv 2 i natt och var bombsäker på att det var morgon :bigeyes:
Nåja, det gör inte så mycket, har i alla fall fått sova ordentligt och det var så sjuuukt underbart :thumbup:

Nu blir det smink, som jag litar på att även det kommer bli liiiite bättre än vanligt :P




rekord..?

Jag är så jääääääääääääävla trött!
Har varit vaken i 35, snart 36 timmar i sträck, och lite längre blir det för jag måste käka något innan jag går och lägger mig. Blodsockret ligger i underjorden tror jag. Tror dessutom att jag blivit 1000 år gammal.
Näe, orkar inte skriva mer.





Kill me!

Jahapp.. Sitter nu på skolan känner att jag behöver gnälla lite till.

Kurade ihop mig i soffan vid 5 i morse och tänkte att jag kunde försöka sova en timme åtminstonde. Men den timmen kunde jag ju se mig i månen efter. Har med andra ord inte sovit en blund, var uppe i alldeles för högt varv för att det skulle gå. Positiva var väl att jag var rätt pigg i morse, och med i morse menar jag mellan 6 och 6.40 någon gång. Nu har det däremot dalat utför. Mår dessutom fasansfullt illa, verkligen så där jag-tror-jag-kommer-kräkas-illa. ;(


Om lite mindre än 9½ timme slutar jag och får åka hem. LÄNGTAR!



Jag hatar dåliga skämt

Detta måste vara något sorts urdåligt kosmiskt skämt! Har i princip blivit färdig med min textreflektion. Jag som från början lyckades åstadkomma 1 mening på en timme har nu problem med att jag har för många meningar. Det ska vara ca 800 ord och nu drabbades jag plötsligt ordbajseri och det blev för långt. Min oslipade diamant (läs: skräp) behöver oerhört mycket slipning, men jag är rädd att jag nu blivit blind och inte ser det som måste rättas. Blir ju så tillslut när man stirrar på sin text för länge (läs: 8 timmar) what to do, what to do.. Och mitt alarm ringer om 1½ timme.. jag känner mig inte det minsta stressad.

 

 

Aboosluuut inte.

 

 

 

 

 


 


SKIT!

Dööööden!
Har hållt på med detta i 7½ timme nu! Fasen vilken looser jag känner mig som eftersom jag inte är klar än.. :(
Ska ge hjärnan en paus och hoppa in i duschen en sväng, sen blir det sista rycket, hoppas det inte blir alltför svårt att ihop ett slut, jag hade hemskt gärna sovit någon timme i alla fall för i morgon/idag har jag heldag och mitt alarm ringer om 3 timmar ;(



Hatkärlek


Oro oro oroooo..
Nu började det värsta, men även det enklaste men samtidigt det svåraste:
All skrivining. OMG, lika bra att vänja sig vid det här med deadlines och grejer.

Men först blir det oboy + en liten tablett igen (A)

Sockerkick + koffein kan väl knappast misslyckas?

Dags att skriva tills fingrarna blöder!

Håller tummarna för att detta ska gå vägen,
fast allra helst vill jag bara:





Frestelser


Känner mig frestad att slita ut inälvorna och hänga mig i dem!
SÅÅ bra går det nu.

Verkar som om detta blir ett all night long projekt.
Läge att börja missbruka koffeintabletterna??




Olyckan kommer aldrig ensam


Idag var det en olycka i här i Falkenberg. Jag och Ida var på väg in till stan när vi träffade på en lastbil som hade fastnat i en viadukt. De hade dock lyckats få lös den därifrån när vi var där, men den var fortfarande i vägen och det var en massa poliser där så vi fick åka en omväg. Och motorvägen är ju dessutom avstängd p.g.a bygge eller nåt så det är stundvis rejäla köer. =/


Tydligen är det inte första gången det händer här heller.
Vet de inte hur höga deras bilar är eller?!



http://hn.se/hntv/1.988460-lastbil-fast-i-viadukt

-------------------------

En oerhört irriterande sak:
Igår var jag som sagt ganska upprörd för jag var så sen hem p.g.a jag var tvungen att kopiera ca 80 sidor ur en bok för att hon jag köpt boken av inte postade den förrän igår. Nåå, den satans boken kom ju fram idag vilket betyder att jag slösade pengar och tid på att kopiera de där jäkla sidorna helt i onöden. Crap!

Nu blir det lunch och sedan plugg.
Måste bara berätta att det nu är helt bestämt att det blir London över nyår :thumbup:




Tänderna ska väck!

aj aj aaaaaj!
Till frulle blev det alvedon och ipren. Crap!
Avvaktar med frulle nr 2 tills de börjat värka.

Lurar på om jag ska ringa tnadvården här nere och se om de kan göra något åt eländet.
Och med 'göra något åt eländet' menar jag alltså dra skiten!
Tänderna ska väck! Visdomständerna alltså. Inte alla tänder. Det vore.. erhm, konstigt..

Men det känns lite läskigt att dra dem. Har dragit en tand förut och det var inte alls någon rolig upplevelse, och den här gången sitter de så förbaskat långt in. Förra gången gjorde det förvisso inte ont om man bortser från sprutorna, som egentligen inte heller är så farliga. Lokalbedövning i munnen känns som en baggis efter att man fått den armen och i foten/tån ett X- antal gånger (DÄR kan vi snacka smärta mina vänner) Men att få den i ett infekterat område ger mig rysningar :bigeyes:
Men oavsett grad av smärta och knaster, det är bättre att bli av med dem.




Jag har ändå ingen användning för dem, och infektionerna hinner inte ens gå över helt, de avlöser bara varandra, spelar ingen roll vad jag gör. Och om de skriver ut penicillien så kommer jag säga åt dem att stoppa upp det i arslet. Okej. Det kanske jag inte säger. Men jag kommer tänka det! Är så meningslöst med penicillin, det hjälper ju bara kortsiktigt och nu är jag trött på den här skiten, och jag tänker INTE vänta i över ett år på att få någon tid. Nope, snart förväntar jag mig fanimej företräde!
Nej. Det är fel.
Jag förväntar mig företräde nu redan (Y)

Nu ska jag våga mig på att käka frulle. Creepy.



Finito

Det blev ingen film ikväll. Ida & Mice gick och la sig tidigt och jag började läsa The Exile. Som jag för övrigt läst ut nu. Tog typ 1 timme, max 1½. Känns lite snopet eftersom jag väntat på boken i typ en vecka :bigeyes:
Men det var ju som sagt mer som en serie än som en bok. Men det var rätt kul. Karaktärerna såg sällan ut som jag förställt mig, ibland var de lika, men oftast inte. Men nog blev det lite fnissande för den var stundvis ganska rolig:P (vilket den iofs också borde vara eftersom originalboken är stundvis apkul :P)



Något som jag däremot blev lite besviken över var att jag hade väntat mig att den skulle  täcka i princip samma tidsintervall som Outlander. Men den här boken är slut redan då Jamie bestämmer sig för att de ska resa hem till Lallybroch. Jag hade verkligen velat se hur de fått till Lallybroch. Men jag får väl nöja mig med min egen uppfattning om hur det ser ut där. Men kanske det kommer en uppföljare. Vem vet. Jag är tveksam om boken är värd nära 200:-, men om de publicerar en till så lär jag nog köpa den med :P

Näe.. Nu ska jag läsa An Echo in The Bone, som jag förövrigt började med häromkvällen. Är så mycket jag glömt ur den så jag kände att det var dags för en påminnelse :)
Kan inte fatta hur någon kan skriva så underbart bra.
Kommer vara min gamla högstadielärarinna evigt tacksam för att hon introducerade mig till böckerna :thumbup:

Som sagt, mer läsning.

Tjillevippen ^^



Tågolycka


Glömde förresten nämna att en man blev påkörd av tåget i morse inte långt härifrån, strax utanför Varberg, och jag kan inte låta bli att undra...

HUUR fasen kan man bli påkörd av tåget?! :bigeyes:
Det måste väl ha varit med flit? Eller??

Tågolycka <-- Hallandsekot



En roman om.. nåt.


Hade tänkt skriva världenshatinlägg eftersom jag inte tog mig hem förrän med 18- tåget. Vi har fått ytterligare ett grupparbete nu. Det börjar bli sjuuukt mkt att tänka på. 4 olika grupparbeten med 3 olika grupper:

2 olika grupparbeten med en grupp på 3 personer.
1 grupparbete med en grupp på ca 20 personer (?????) är lite orolig över hur vi ska lyckas organisera det där,
och nu har vi som sagt fått ett till grupparbete med en grupp på 9 personer, och i gruppen är vi uppdelade i 3 undergrupper. Vi ska skapa ett reptage, jag hör till Ä-gruppen och vår uppgift är att organisera, välja ut informationen som Å- gruppen samlat ihop, göra storyboards, intervjuer och filma. Sen ska Ö gruppen slutligen redigera ihop filmmaterialet som vi ger till dem. Spännande, men mycket att tänka på eftersom vi har allt annat också. Och på torsdag har vi dessutom litteraturseminarium.

Hmm.. Hamnade visst lite off track. Tänkte som sagt skriva ett hatinlägg för att jag var sen hem, p.g.a jag var tvungen att kopiera 80 sidor som jag ska läsa i morgon och skriva en textreflektionen som ska redovisas på torsdag. När jag väl kom hem efter att ha cyklar 5 km i kyla så var jag som sagt in på något bra humör. Men så visade det sig att vi fått våra PartyLite ljus, och att The Exile kommit. Men en BIG FAIL var att den är tecknad, som en serie?! Här gick jag omkring och förväntade mig en bok men så kom det en serietidning i bokform. Typ. Men det kan nog vara lite kul att läsa den ändå. Men 'The Exile failen' kändes inte så hemsk för mina tågbiljetter kom idag tummen upp till sj :thumbup:

Och nu vankas det middag. Är dödligt hungrig så det känns som himmelriket.

Blir film senare ikväll:
Prince of Persia, har inte sett den så det ska bli spännande :)

Näe, det var det. En roman, med förmodligen tusen stavfel och en miljon särskrviningar. Who cares. I don't! Det enda jag bryr mig om nu är middag. Resten kan vänta.

Tjillevippen


En till..


En till underbart bra låt :thumbup:

Circle of Joy






Shores of the swilly


Satt och lyssnade igenom Celtic circle låtar på spotify och plötsligt dök den låten upp. Hade totalt glömt bort den.
Glömt hur mycket jag älskar den (hur nu det gick till?????).
Den är så underbart hemsk och bra på samma gång!





Mission impossible?


Pirayavakt meden Ida & Mice är på Gekås.
Ska duscha, arrangera alla jäkla papper, hitta mitt simkort, rensa väskan så den är klar tills jag ska på skolan samt underhålla Cola och hindra honom från att plocka isär alla skor i molekyler :thumbdown: Blir nog en promenix med lillfisen först om jag ska klara av något av de där sakerna.








INTE okej!


Hmpf.. Jäkla tv6 som börjat ta betalt för att
visa programmen online! :thumbdown:

Nu blir det snart läsning sen sova.
Tänkte försöka pallra mig upp tidigt i morrn ^^




How to...

Spendera 3 timmar.. (??????????)

Hmpf.. På 3 timmar har jag inte gjort mycket:

* Cyklat 5 km (kände mig allmänt trött/lat samt frusen, därav den korta sträckan)

* Kört en tvättmaskin

* Beställt tågbiljetterna till och från jämtland

Fyyy vad jag längtar tills jag får träffa lilltussen igen!



Är 7 veckor sedan jag såg henne sist :(



10-10-11

Blev inget Halmstad för mig idag. Det var ändå inget obligatoriskt och jag missar inget eftersom det inte har med själva kursen att göra. ^^

I morgon däremot blir det skola, ända till 17, då är jag inte hemma förrän 18.30 ngn gång  =/

Idag har jag än så länge inte åstadkommit mycket:
Käkat frulle och gått slingan med Ida & Cola.



Nu ska jag arrangera tvätten. Kul. NOT!

tjillevippen




Bilderna


Innan jag visar några bilder från i morse vill jag visa hur det gick för mig på spelet igår.
Jag kom som sagt inte så långt innan jag dog.



------------------------------------------------

Lite bilder från stranden ^^










Tog även kort på vindkraftsverken för att försöka visa hur sjuuuukt bra zoomen är på deras kamera.
OBS! Jag har inte ens flyttat mig en milimeter när jag tog de här två korten:




Jag MÅSTE köpa en sån kamera! :thumbup:



10-10-10


Lättsamt att skriva dagens datum :P

Var aldrig iväg till stranden igår, men det var vi däremot i morse, blev lite bilder som jag lägger upp senare :)

Jag & Ida har nyss kommit hem från Fynda. Mina skor gick ju sönder när vi gick på Doktorspromenaden så jag var tvungen att köpa nya. Har nämligen ingen lust att åka i foppatofflor till skolan i morgon. Var även tvungen att köpa en väckarklocka eftersom min mobiltelefon verkligen är stendöd. Hmm.. Måste skaffa en ny snarast möjligt. Vilket lär bli om ungefär en månad. Hur hur HUUUUR ska jag klara mig utan telefon tills dess?! Tack och lov för internet så jag kan ändå få tag på alla medverkande i grupparbetena i alla fall :)

Så här ser skorna ut:



Synd bara att min kamera är så kass för på bilden ser de gråsuddiga och kladdiga ut men de är egentligen kolsvarta. Jag tycker i alla fall de var helt okej. Fanns inte så stort utbud som matchade min ekonomi (max 300, de där skorna gick på 249). Det fanns ett annat par som var riktigt snygga men de var givetvis alldeles försmå. Typiskt.



Doktorspromenaden


Som utlovat:
En bildskur från Doktorspromenaden :)

 





fin vere


Zzzzz..
Har varit pirayavakt medan Ida & Mice for till Kungsbacka för lite shopping.
Ikväll blir det lördagsmys med hämtmat, PS I love you samt Drakborgen :)
Vet inte om vi skulle iväg en sväng på stranden också eller inte. Vi har superfint väder idag :thumbup:
Moe det här går inte.. Dags att göra något vettigt. Min halvhjärtade dammsugning tidigare idag räknas knappt. Har inte ens öppnat boken jag skulle läsa än :/



borta med vinden


Vad hände med 'börja få rutin och lägga sig tidigt'?!

Fan Fan Fan Fan Fan




Fredagmys - mys


Har käkat choklad och det var tydligen inte bra.
Känner mig smått illamående. Vilket iofs är lika bra eftersom jag och Ida ändå inleder godisförbud i morgon och fram till jul. Utmärkt.

---------------------------------

Gaaah! Blev vansinnigt sugen på att pierca mig.
Undrar om jag ska ta och beställa lite kanyler.



Vore så roligt att ha lite fler piercingar igen. Det känns så futtigt att bara ha i örat och tungan :/
Skulle gärna ta i läppen igen, både övre och nedre :thumbup
Jag har fortfarande inta använd smycket som jag köpte på mallis som jag var tänkt att ha i näsan. Ett smycke i rent guld som jag inte ens använt. Måste åtgärdas!





shopping


Hmpf.. Har inte pluggat något alls idag.
Jag och Ida saknade motivation så vi tog med oss Cola ut och gick en bit längs doktorspromenaden. Det var rätt mysigt om man bortser från insidenten då jag klev ner i en pöl och blev dyblöt om foten samt att skosulan släppte i linningen. Inte bra.

Lillsifen tyckte också om promenaden :)
Vi gick inte så långt men var ute i typ en timme ändå. Ska ladda upp lite bilder fron promenaden senare ^^

Sen for vi in till stan för att Ida skulle fylla på sin icke existerande garderob. Det slutade givetvis med att även jag råkade hitta något. Nämligen en rutig skjorta. Kan ni tänka er, JAG i en rutig (svart/vit/grå och hör och häpna: rosa) skjorta! :bigeyes: men jag tyckte om den jättemycket :thumbup:

På tal om rosa, igår invigde jag min knallrosa mössa som inhandlades i Tallin :)
Cola ville hemskt gärna bita i den.
Det fick han inte.



gnäll & gnäll


Nu kommer det lite mer gnäll.
Var uppe ganska sent igår/i natt för jag fastnade framför en värdelös film som jag hade inbillat mig att den skulle vara bra bara för att Lisa Kudrow var med. Jag blev oerhört besviken.
När jag sen läst lite och skulle försöka sova steg min huvudvärk till något som inte var av denna värld :question:
Var tvungen att ge upp mina försök och vandra iväg och proppa i mig lite alvedon.
Försök två gick bättre efter ett tag. Vaknade dessutom utan huvudvärk men nu är den tillbaka igen :(
Känns läskigt eftersom det är ytterst sällan jag har huvudvärk, och det brukar aldrig göra så här ont :(
Går det inte över under helgen får jag pallra mig iväg till studenthälsan på måndag. Lika bra för då är jag ju ändå i Halmstad för de har ordnat en träff med gamla elever för att vi ska få se vad det blev av dem.

Känns fruktansvärt motigt att plugga. Kan inte fatta hur jag ska kunna fokusera :(
Tänk vad mysigt det hade varit med ett bad. Lyset avstängt men med några levande ljus och avslappnande musik.
djuuuuup suck.. :/




Okänd diagnos?!


Blev inget bloggande i morse för jag mådde inte så bra.
Det gör jag fortfarande inte.
Har åkt på någon jäkla skit som jag inte vet vad det är.
Har stundvis jätteont i halsen, och ibland gör det bara lite ont. Gör ont i typ en muskel eller något annat inuti halsen för smärtan 'stegrar' när jag vrider eller sträcker på huvudet/halsen. Det strålar upp i käke, öra och huvud?! Känns inte bra ;(

Så ikväll ska jag mest tycka synd om mig själv. Tänker inte plugga ett dugg, det skjuter jag upp tills i morgon. Ska då börja med att se hur mycket som fastnade från dagens föreläsning.

Näe.. Det här går inte, måste fasen gör något annat, har så in i bomben ont nu :(



inte som jag tänkt

FAN FAN FAAAN!

Fortfarande vaken.

Jag som skulle lagt mig för en timme sedan.

CRAP!

Det kom lite plugg i vägen.

Men nu ska jag gå och lägga mig. På riktigt.
Får max läsa till 22.

Natti natti ^^



Våffelkoma


Yepp.. Vi skulle käka våfflor till middag.
Alla har laddat hela dagen för det, vilket resulterade i en massvåffelkoma.
Men gott var det. :)

Ikväll blir det plugg, vi ska försöka bli färdiga med grupparbetet som vi började med tidigare idag.
Jag står fortfarande fast vid mitt beslut att gå och lägga mig vid 8. Kanske lite tidigare eftersom jag även vill hinna läsa lite Isfolket också :)

----------------------------------------------------------------------------


'I once was lost

But now am found'


Så är det!
Min lilla raring har hittat hem.
'Den förlorade sonen återvänder' och allt det där.

JA, det är verkligen sant!

Min palestinasjal är tillbaka!! :thumbup:

Efter ett pinsamt samtal - som jag inte tänker gå in närmare på - med en bibliotekarie på bibblan (no way?! :P) så fann jag den och känner att jag måste citera en mening ur en av mina favvo låtar av mr Pattinson:


'I will wrap you In my arms and know that you'll be safe'


Lillfisen var förövrigt hos veterinären idag och fick sin vaccinationsspruta. Det gick riktigt bra, han var hyfsat lugn för att vara 50% piraya och försökte faktiskt inte bita veterinären :thumbup: Jag fann det lite roligt när hon sa att Cola var en trevlig valp.
Cola är MEGASÖT!
Han är ett charmtroll(piraya) och när han blir vuxen kommer han bli snygg.
Han är en massa saker. Men han är definitivt inte trevlig! Förutom när han är så trött att han inte orkar utöva sina pirayadrifter.



DÅLIGT!

AAAAAAAAAAAAAAJ!

Har sovit vansinnigt dåligt i natt! :mad:
Fattar inte! När man ändå är så trött så kan man väl bara lägga sig ner och somna! Kan inte begripa varför det ska vara så förbannat svårt?! :mad:
Kan aldrig sluta  tänka på allt som jag ska hinna göra nästa dag, hela veckan, nästa vecka osv, och på att jag aboslut inte får försova mig osv. Vilket resulterar i att jag vaknar en massa gånger innan alarmet ringer, i det här fallet 4.
4 GÅNGER PÅ 5 TIMMAR! ;(

Håller dessutom på att bli förkyld. Har superont i hals och huvud, blää!
Försöker skjuta upp symptomen med lite alvedon och ipren för jag har inte tid att vara sjuk.

Ikväll ska jag fasen gå och lägga mig 8, och den här gången ska jag verkligen göra det! Men innan dess ska jag pumpa mig själv full med en massa C-vitamin.

Utmärkt!

Nu när jag fått gnälla av mig lite kan jag återgå till att försöka reda ut håret innan det droppar vatten över hela datorn.




Jag, jag, jag


Undrar just hur många gånger man säger och skriver ordet 'jag' varje dag?!



Börjar seriöst tröttna på min bloggs vansinnesutseende =/
Måste åtgärdas snart. Men jag fattar inte hur, den ser normal ut i en dator, men helt mupp i en annan. Crap!


Har som sagt varit pirayavakt idag, men vi sov mest. :P Jag väntade tills Cola somnat och då försökte även jag sova i soffan men det blev så kallt så jag återvände till madrassen och drog på mig täcket. Tog inte lång stund innan lillfisen insåg att det var mycket mysigare så han kom och lade sig där han med. Sedan låg vi där och sov tillsammans fram till halv 1 någon gång. Haha, tror visst vi var utmattade båda två :P


Sen har jag skickat in min komplettering igen. Eftersom jag insåg att den var kass och behövde renoveras lite.


Nu på kvällssidan har jag gjort några halvhjärtade försök till att plugga, käkat äcklig Ben&Jerrys glass, kikat på gossip girl och undvikit Radiotjänsten som envisas med att ringa mig :thumbdown:

Funderar på om jag ska svara nästa gång och skrika något coolt. På ett påhittat språk förstås.
- och sedan givetvis börja gråta. Hehe (A)

Eller så svarar jag, lyssnar på deras utläggning och sedan upplyser de jäklarna om att tv-licensen redan betalas här och att jag inte tänker luras till att betala in den dubbelt.

Nu ska jag se hur det går med mina lägenheter.


Tjillevippen ^^



du är för dålig för att kasta sten


Zzzzz..

Halv 7 i morse var det dags att vakna. Är som sagt pirayavakt åt lillfisen och han inledde min morgon med att hjärtligt tugga på mitt öra. Tror jag måste ta ut alla örhängen så han inte råkar svälja något :S

Idag blir det plugg för i morgon ska jag in till Halmstad och träffa min nya grupp för att påbörja grupparbetet. Det är en hel del sådant i den här kursen. ^^

Men först blir det en tupplur, väntar dock på att Cola ska somna för då ska jag joina honom hade jag tänkt. Tills dess får jag väl halta efter honom med flackande ögonlock.





sooo over

ÄÄNTLIGEN är den här mardrömsdagen över :thumbup:

Slog personbästa påväg hem från tågstationen - trots mörker och motvind.
Så jag var hemma redan vid 21:41. Eller redan och redan. Egentligen hade jag planerat vara hemma vid 18- tiden så så imponerande var det väl inte.
Frös nästan av mig händerna.
Och jag måste även hålla en tyst minut för min trogna palestina sjal som jag glömde på bibblan.

Vila i frid min vän, du var mig evigt trogen.

-----------------------------

På tal om något roligare, jag tror den här kursen kommer bli sjukt intressant för att inte tala om rolig :thumbup:
Och läraren frågade idag om det var någon i klassen som ville bli journalist, det var typ bara jag och en till som vill bli det (????) kruxet är att jag kan ju tänka mig att bli så mycket inom media. Tur att vi inte ska välja inriktning förrän nästa år :) Men det var förvånande att det var så få som ville bli det, vi är ju trots allt 66 stycken så jag hade nog förväntat mig fler :P Yepp, nyaste siffran är att vi är 66 stycken. Sjukt att jag går i en så stor klass. Snacka om konkurrans på arbetsmarknaden :bigeyes:


Nu är det dags att varva ner och hålla tummarna för att jag sover bättre i natt.
Men först blir det givetvis lite Isfolket :P



still here


Dödens död!
Har varit vaken sen ur minnes tider (känns det som) och sitter fortfarande kvar på skolan (dvs bibblan) och bråkar med kompletteringen.
Gaah! Kul att cykla hem i mörkret utan lyse. NOT!




Exile

OMG OMG OMG!!!

Diana har gett ut en bok till som hör till Outlander serien men som är ur Jamies synvinkel!!



DET ÄR JU UNDERBART!!





Upptäckte det för ca 10 minuter sedan. Boken är nu beställd och betald och kommer inom MAX en vecka.
Gaaah! Kan inte fatta att jag missat det?!

Den handlar om samma sak som i Outlander men som sagt ur Jamies synvinkel
Haha.. Alltså jag fick seriöst dubbel hastighet på min puls av det här!

Can't wait! :thumbup:



slytet


Fick svar från strandparken ang. stuga idag och trots att det var ett negativt meddelande så fnissade jag mig halvt fördärvad! De hade inget ledigt just nu och bad mig återkomma i "slytet av månaden".. Haha OMG! xD
Jag VET att jag är lika lättroad som Cola när han jagar löv.

På tal om den lille illbattingen så har jag filmat honom när han försöker döda ena fåtöljen.





fejkskägg


Haha.. Cola är så underbart söt!
Så där söt att hjärtat smälter typ.

Han ligger i soffan och slappar bredvid Mice som spelar tvspel.
Själv sitter jag vid min dator och iakttar hunden med jämna mellanrum för att se så han inte gör något dumt.
Då la jag märke till att han var alldeles svart runt munnen. Jag sa till Mice som satt bredvid honom. Mice undersökte saken och då visade det sig att Cola låg och hade en massa löshår från Tim i munnen, haha!
Lilla sötisen

-----------------------------------------------------------------

Idag ska jag försöka komplettera färdigt frågorna från tentan
Kan inte smälta att jag var en poäng ifrån att klara tentan.
EN poäng!!




...........


Borde sova snart. Ska vara pirayavakt i morrn igen. Och göra färdigt kompletteringen.
Men först blir det lite isfolket :)




slut på existensen


Hmm.. Enligt datorn så finns inte min blogg..?

Nåja, det får bli ett senare problem.
Är Pirayavakt idag. Han är inte så våldsam men vansinnigt gnällig. Hade just fått honom att slappna av för han har gått på hetvarv. Han hade lagt sig till ro i ena fåtöljen och jag pratade lite lugnade med honom. DÅ!
GISSA?!

Givetvis ringer Mices alarm precis då så Cola får frispel och KABOOOM!
Nu är han uppe i varv igen. Jag som hade tänkt plugga. WROAR!!

--------------------------

I natt drömde jag om en rött. Jag var på någon sorts socitetsfest och drack champagne och temat var röda kläder. Allt jag bar rött. Det var någon där som gav mig ett par skor som jag skulle ha till min klänning. Det var de värsta skor jag sett! Alltså de var jättesnygga, men konstiga på samma gång, Skulle inte förvåna mig om det redan finns såna skor, men det omöjligt vara bra för kroppen. Klacken var jättehög, men de hade ingen platå, vilket resulterar i att man måste gå på tå i skorna, verkligen, PÅ tå. Men skorna var verkligen snygga. De var givetvis röda. Ska se om jag kan rita upp en bild av dem och lägga ut, för det är så svårt att beskriva dem. ^^

Update:

Gjorde ett försök att göra en enkelt ritning av skorna ur drömmen:



Haha, jag vet att det är sjukt fuuuuuuuuuuuuuuult! xD

Men de var faktiskt snygga i drömmen :P



Nu inleder jag projekt 'oskadliggör lillfisen'
Wish me luck!




Du vet lixom ba PEOW!

Grrr! Dumma jäkla muppsida!

När det var typ 4 minuter kvar av VDs senaste avsnitt så vägrade den visa mer.

Jag kom över det och började kika på Greys senaste. När det var ca 6 minuter kvar så vägrade den visa mer av det.

Det är INTE okej! :mad:

------------------------------------

Så hur har det gått med kompletteringen?
Jo det ni!
Jag var näst intill färdig med första utkastet när läraren som rättar skickade ut ett mail för att klargöra exakt hur kompletteringen ska se ut. Givetvis hade jag missuppfattat det hela och gjort fel. Så det var bara att börja om från början.

Nanaa..
Börja om från början
Börja om på nytt
Varför ska man sörja tider som har flytt
Nnaooyyylgiiislaslsooaadwiii


Alltså.. Jag kommer nästan på en låt till alla meningar som jag avslutar nu mera (alltså låtar som redan existerar, det är sällan jag gör en Ida och hittar på en egen) Men jag antar att det är en uppgradering från den perioden då jag (och även Susanne :P) avslutade meningarna med en oftast ganska dålig rap. Är lika bra att inse att det är inte riktigt min grej så det överlåter jag till Eminem och resten av de där typerna. Men jag måste medge att det var ganska roligt. Det lixom lyfte alla samtal lite.

---------------------------------------

Och vad det gäller rubriken så JA, jag har kikat på Sagan om de Bannlysta för någon kväll sedan. Och JA, jag fann det underhållande :P



Resultat


BIG FAIL!



Fast det var inte så illa.
Ska komplettera 5 frågor från första delen på totalt 2½ A4 sen är saken biff :)




nerver


Om typ tio minuter mailas resultatet!
Gaaah!

Dock så dämpas nerverna av tröttheten. Men det är jobbigt att vara så här trött så jag har unnat mig lite koffein i tablettform så snart är jag väl på topp igen :P

Det här var förresten mitt 1040e inlägg.
Visste inte ens att jag passerat 1000..?

Undrar just hur mycket skit man skrivit egentligen.



Mardröm


Gaah vad jag är trött!



Hade rejäla svårigheter att somna igår/i natt :(
Och när jag väl sov så drömde jag en mardröm om de drabbade. Sagan om Isfolket alltså. Logiskt med tanke på att jag håller på och läser de böckerna. Men inte särskilt roligt.

I morse pallrade jag mig upp 7:30, då blev det frulle och sedan for jag och Ida med vovvarna till Ljungsjön, jag gillar verkligen den platsen. Var dessutom första gången för Cola där och jag tror nog han delar vår uppfattning om stället :)

Om 2h och ca 10 min kommer resultatet från tentan. Creepy.






RSS 2.0