En roman om.. nåt.


Hade tänkt skriva världenshatinlägg eftersom jag inte tog mig hem förrän med 18- tåget. Vi har fått ytterligare ett grupparbete nu. Det börjar bli sjuuukt mkt att tänka på. 4 olika grupparbeten med 3 olika grupper:

2 olika grupparbeten med en grupp på 3 personer.
1 grupparbete med en grupp på ca 20 personer (?????) är lite orolig över hur vi ska lyckas organisera det där,
och nu har vi som sagt fått ett till grupparbete med en grupp på 9 personer, och i gruppen är vi uppdelade i 3 undergrupper. Vi ska skapa ett reptage, jag hör till Ä-gruppen och vår uppgift är att organisera, välja ut informationen som Å- gruppen samlat ihop, göra storyboards, intervjuer och filma. Sen ska Ö gruppen slutligen redigera ihop filmmaterialet som vi ger till dem. Spännande, men mycket att tänka på eftersom vi har allt annat också. Och på torsdag har vi dessutom litteraturseminarium.

Hmm.. Hamnade visst lite off track. Tänkte som sagt skriva ett hatinlägg för att jag var sen hem, p.g.a jag var tvungen att kopiera 80 sidor som jag ska läsa i morgon och skriva en textreflektionen som ska redovisas på torsdag. När jag väl kom hem efter att ha cyklar 5 km i kyla så var jag som sagt in på något bra humör. Men så visade det sig att vi fått våra PartyLite ljus, och att The Exile kommit. Men en BIG FAIL var att den är tecknad, som en serie?! Här gick jag omkring och förväntade mig en bok men så kom det en serietidning i bokform. Typ. Men det kan nog vara lite kul att läsa den ändå. Men 'The Exile failen' kändes inte så hemsk för mina tågbiljetter kom idag tummen upp till sj :thumbup:

Och nu vankas det middag. Är dödligt hungrig så det känns som himmelriket.

Blir film senare ikväll:
Prince of Persia, har inte sett den så det ska bli spännande :)

Näe, det var det. En roman, med förmodligen tusen stavfel och en miljon särskrviningar. Who cares. I don't! Det enda jag bryr mig om nu är middag. Resten kan vänta.

Tjillevippen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0