Hormoner och mediciner

Vattenkopporna är tydligen i farten. Inte hos oss ännu men det är nog en tidsfråga, men det är väl lika bra att få det överstökat. Jag (och Mattias utgår jag ifrån för han har inte sagt något annat) är immuna. Det är bara att vänta och se antar jag.
 
I övrigt sliter jag på med skola och jobb. Har jobbat 3 dagar extra på HMS, en dag denna vecka och 2 dagar förra veckan. Var fantastiskt roligt att få ett brott i vardagen med skolan och få jobba i stället. Foglossningen var dock riktigt elak mot mig och jag blev lite fundersam på hur jag ska klara sommaren. Men det är väl bara att vara envis och käka alvedon antar jag. 
 
I övrigt tycker jag hormonerna varit elaka mot mig. Kollade på säsongsavslutningen av en serie jag följt ett tag. Och avsnittet var så sorgligt att jag grät i över 30 min. Över något som inte ens är på riktigt alltså. :@ Men jag kan nog inte bara skylla på hormonerna. Har inte ätit min ångesttablett på över en vecka. De tog slut och jag var tvungen att förnya receptet. Tog någon dag för mig att ens ta tag i det, och när det väl var gjort så har jag inte tagit tag i att hämta ut dem. Så med största sannolikhet kanske jag börjat åka på utsättningssymtom. Har känt mig yr och knasig idag också och det verkar också vara ett vanligt utsättningssymtom. Så idag ska jag ta tag i att hämta ut dem. 
 
Jag vill egentligen sluta med dem, men man ska inte sluta tvärt. Och jag måste nog prata med en läkare först för medicnen har ju faktiskt hjälp mig en del. Har ingen aning om hur jag kommer bli om jag slutar med dem. Men min läkare skrev till mig i samband med receptförnyelsen att jag inte får äta den medicinen om jag ska amma. Vilket jag naturligtvis vill försöka göra (tänker mig tredje gången gilt: den här gången kanske jag kan amma utan att ha ont av det och gråta av det i över 6 månader). MEN som sagt, frågan är ju hur jag blir om medicinen sätts ut. Har inte alls lust att få tillbaka ångesten med full kraft heller. Den får ju gärna hålla sig på en lagom och hanterbar nivå så måste som sagt prata med nån läkare om detta tror jag.
 
Jaja det var det. Känns som jag inte ska lipa mer just nu så nu kanske jag vågar kleta på lite smink och bege mig till skolan. Heja heja! 
 
 

Halt!

Jösses vad halt är nu. Har tillägnat större delen av dagen till att rensa i förrådet (det fanns tydligen ett golv under all bråte (och med bråte menar jag kläder)).  Har sorterat en uppsjö med barnkläder. Och då menar jag verkligen en uppsjö...
 
 
 
 
Jag visste ju redan sen innan att vi skänkt bort nästan allt i de minsta storlekarna vi haft men det var ändå lite av en besvikelse att kunna konstatera att utav detta berg av kläder och skor (och även lite till som inte syns med i bild) så fylldes en bara en halv plastpåse med kläder i storlekarna 50-68. Och då låg det en filt/handduk där i också. Med andra ord behöver vi tydligen köpa lite barnkläder. Vilket är en fullständigt absurd tanke när man ser hur mycket kläder vi redan har hemma.
 
Förutom att rensa och sortera upp förrådet (dvs kläderna) så gick jag även igenom tjejernas garderober och rensade ut det som var för stort/för litet och fyllde på med nytt till Elsie eftersom hon håller på att byta storlek. Så nu är det ordning i deras garderober också. Härligt! Mina fogar tycker inte att det är lika härligt. Har börjat gruva mig för att lägga mig ner i sängen om kvällarna. Dagtid känner jag mest av höfterna, benen och bäckenet. Men när jag lägger mig ner då känner jag av ryggen också. Det är inte särskilt trevligt. 
 
Förutom allmän klädrensning har vi även sanerat tjejernas bilstolar och flyttat över dem till den nya (som nu mera går under namnet agenten). Tjejerna var väldigt nöjda. Elsie sitter mycket högre upp i denna bil, så det var lättare att lyfta in henne, men svårare att spänna fast för jag är tydligen "kort" *fnyser föraktfullt*.
Malva i sin tur har så mycket benutrymme nu att hon knappt når fram att sparka på förarsätet med sina för en gångs skull rena skor. Obs: de är nya för vi köpte dem igår, med andra ord kommer lerkatastrofen vara ett faktum efter morgondagens besök till förskolan. 
 
Jaja det var det. Jag ska tydligen duscha idag också eftersom jag bestämde att vi skulle renbädda sängen i morse (i min värld hänger renbäddad säng alltid ihop med en obligatorisk duschning av alla som tänker lägga sig i den). Taskigt nog har vi bara ryckt bort att sängkläder men inte ersatt dem med nya ännu. Bläeh, kanske ska sova i soffan istället så slipper jag bädda. hehe. 

RSS 2.0