Sportlov

 
Idag tog jag och tjejerna "sportlov". Vi ska möta upp Mattias för lunch i Falkenberg och sen åker vi vidare mot Gekås för lite shopping. Ska bli kul faktiskt (lär ju tycka annorlunda när vi väl är där och tjejernas tålamod tar slut). 
I övrigt blir det inte många knop idag. Har varit en ganska lugn vecka i skolan också. Inte lugn som i att det inte finns något att göra - det finns alltid hur mycket som helst att göra! Men vi ligger mer eller mindre i fas i reglertekniken (som för övrigt visat sig vara mitt favoritämne för tillfället ). Och i DST 2(datorsystemteknik) börjar vi sakta men säkert komma ikapp lite. Så det känns helt ok.
 
Och föreningen vi håller på att starta upp är äntligen på gång. Vi har fått datum för första föreningsmötet - som också blir datumet för själva föreningens officiella bildande. Efter en hel del turer; telefonsamtal, diskussioner/möten fram och tillbaka och en massa planerande har vi lyckats hyra en salong på röda kvarn (min brillianta idé). Ska bli så himla kul att äntligen komma igång! Det ligger dock en månad framåt i tiden (20 mars), men tiden kommer gå fort för vi har fortfarande en del jobb kvar med stadgarna. Känns dock riktigt bra att det äntligen börjar hända saker och man kan se resultat efter alla möten, samtal och skrivande. Ska bli så kul. :D 
 
 

RSS 2.0