Behöverr du hjälp ellerr?




 Som en snäcka har hela havet kvar insom sig...




Innan jag börjar klaga över något överhuvudtaget måste jag skryta och säga att jag fick komplimanger under morgonen.. Riktigt roligt faktiskt..  fast.. erhm.. den ena var kanske lite.. hmm.. annorlunda.. så för anständighetens skull låter jag bli att nämna dem..  haha! =P
Men som sagt: skryt skryt  =P


Hmm.. Stod och väntade på bussen i min ensamhet ute i snöyran igår..  Så stannade  den en sån där liten buss i korsningen och en främling sticker ut huvudet och ropar:
"Behöverr du hjälp ellerr?"
Uppenbarligen såg jag ut att vara i behov av hjälp.. tsss! Det tror jag vad jag vill om.. Jag var bara väldigt upprörd för att bussen var sen och jag höll på att frysa ihjäl.. Vem skulle inte varit upprörd under sådana omständigheter?? =O
Nåja.. Jag tog och upplyste de två nissarna om att jag väntade på bussen, vilket är ett tydligen tecken på att jag inte är det minsta i behov av hjälp.. hmpf.. Men de förstod uppenbarligen inte detta utan fortsatta sitt tjat.. Började ropa att det inte gick ngn buss och liknande.. De ville förmodligen ge migg skjuts någon stans.. Jag vill inte låta paranoid men jag har en känsla av att om jag satt mig i den där bussen så fanns det nog en risk att jag inte tagit mig ur den igen.. hmpf.. jag behöver ingen jäkla "hjälp"..

Blev förresten inget jobb idag.. Det var nog bra och dåligt på samma gång.. Tråkigt för ja förlora ju 6 timmar på det.. men samtidigt så fanns det ju ingen chans i världen att jag hunnit med bussen i morse.. Om inte jag klonat mig själv förstås.. men jag vet faktiskt inte hur man gör det..  =P






Dagens tankeverksamhet har mest kretsat kring jobb... och övergrepp..  Jag har hållt på och letet efter en bra definition på ordet och innebörden "övergepp" men hittar ingen...  Ibland är det svårt att veta var gränsen går.. Så när går gränsen från att hjälpa någon över till ett övergrepp egentligen??




Fasen.. Snart blir man officiellt ett år äldre också.. känns inge vidare roligt.. =/
Men idag kom jag iaf fram till vad huvuduppgiften på min födelsedag blir:
Ta bort Mayas stygn..
och efter det ska hon och jag dela på en bakelse =)


Just ja! Glömde nämna att jag av misstag råkade skrämma slag på "den undre bossen" på åshamra.. haha.. och strax efter det var det ngn annan som jag aldrig sett förut som råkade skrämma slag på mig när jag for runt nere i källaren.. Haha.,. snacka om direkt karma!

En bra dag



 Sitter och väntar på att bussen ska gå.. Ska hem till ström om ett tag.. Sen ska jag återvända hit i morrn igen.. Ett jäkla rännande.. Men det är rännande av bra karaktär.. Ska jobba i morrn också.. =)
Dessutom var det en som blev sjukskriven idag.. Det är ju inte alls snällt av mig att bli glad p.g.a. det.. men det heter ju "Den enes död andres bröd" lr nå sånt.. Och sjukskrivningen innebär en massa jobbmöjligheter.. Och eftersom jag var försten att kasta mig över blåboken så är mina chanser ganska goda.. Så det ser ut som om det kommer ramla in mer jobb framöver.. Alltså, en bra dag idag =)



Tror nog det blir lite tedrickning ikväll =)


Mornin sunshine.. Hmm.. Sunshine??



 God morgon världen...
Hmm.. tror visst det är lite dimma ute idag.. trååk.. Gör ju inte direkt så man blir piggare..
Fattar inte varför jag envisas med att vakna 3 gånger på så få timmar.. Gaah! =/

Idag känns det så här:


Urkult



 
Har läst på lite om Urkult ikväll.. Jag har ju planerat att åka dit i flera år nu så i år ska det verkligen bli av.. Längtar tokmycke =) Måste ju passa på för man vet ju inte vart man hamnar efter hösten..
Är ju inte så troligt att man bor kvar nästa år..
Så Urkult nästa, tjohoo!! XD

www.urkult.se








Har fått en massa komplimanger nu på kvällskvisten.. Måste medge att jag fann det hela lite underhållande, haha =P
Men ibland börjar man ju undra vad det är för folk man känner:

"ja är ett sjukt roligt snusk"

Haha whaaat?!








I'll be the thorns on every rose





Hold me like you held on to life








Helgen



 Jahopp,,  Det är ju en mindre evighet nästan sen ja skrev sist.. Det motsvarar 3 dagar.. =P
Så vad har hänt då?
Hmm.. Mayas kastrering gick väl bra.. fast ett tag inbilliade jag mig att lilla tussen hade slutat andas, (det var innan hon vaknat ur narkosen)..  Ord kan inte beskriva den fasa jag kände under de fruktansvärda sekunderna.. Men Maya kan inte dö.. Hon är ju.. Maya.. Om hon vore en människa så skulle hon vara den enda som aldrig någon sin har eller kommer såra mig.. Men men.. Hon repar sig riktigt bra nu =)


I Fredags vare det feeeeeeeeest.. En riktigt rolig sådan dessutom! Många fascinerande människor som for omkring och bara var så otroligt roliga! =)  Visserligen skulle man ju kunna anmärka på kvällens slut, men strunt i det.. För det var ändå över lag riktigt kul.. =) Så roligt har jag då inte haft på bra länge..





Kul, kul  =)






Hmm.. Fotade lite på grand i fredags också..
Det är faktiskty lite spooky där..





Bilden ovanför är från översta våningen. Enligt Terry Evans har någon hängt sig i rummet som syns rakt fram, den utan dörr.
Dörren till höger leder till sviten som är lite känd för att det ska spöka i den..


Hit ville han inte ens gå


Om jag inte minns fel hade ngn blivit misshandlad till döds i det här rummet... =/


Den där är läskig...





"Excuse me you're biting my butt!"



"What is a simple bite on the buttocks among friends?"

//Madagaskar






Igår var det tedrickning som stod på menyn, hela 3 muggar vart det, jag är sååå stolt över mig själv.. =P
Sällskapet mestod av Maya (som vanligt) och Jonas, de va riktigt trevligt =)

Hmm.. Tror jag måste gå till Nans ngn dag framöver, borde verkligen investera i en ny tröja.. På tal om att investera.. Man får ju värsta erbjudandet på ellos på en vara.. Jag tänkte jag skulle vara fiffig och utnyttja den på jeansen som jag så gärna vill ha men är för snål (dvs för fattig) för att köpa för tillfället.. hmm.. Men så läste jag det finstilta.. Grrr.. Jeansen är 1 krona för billiga för att de ska gälla det erbjudandet.. 1 ynka krona!! Gaaah!!  hmpf.. irriterande må jag säga..



Nåja.. Sen ska ja en sväng på ams och efter det hämta ut tågbiljetterna.. Det går inget vidare bra för mig att bojkotta SJ.. hmm.. =/  Och efter dessa små äventyr ska jag på grand och agera sällskap.. Jag börjar ju bli riktigt bra på det..


Hmm.. mitt horoskop var inge vidare positivt.. Varken idag eller i morrn.. Men strunt i det.. Det är ändå en bra dag idag



Akta er för den beryktade Lord Valdemar!

Rubriken härstammar från en liten fel läsning jag gjorde i Harry Potter och halvblodsprinsen.. Med tanke på hur många gånger jag totalt läst alla de böckerna tycker man ju att jag borde lyckats läsa det namnet rätt, men icke!  =P



Faen vad duktig jag har varit idag.. =)
Hade vissa svårigheter med att somna i natt men trots dessa vaknade ja 7, lyckades pallra mig ner till duschen halv 8 och var sedan redo att agera moraliskt stöd.. =) Passade dessutom på att boka tid hos barnmorskan när jag ändå var där.. Visserligen kan hon omöjligt ha något intressant att berätta för mig.... Men men.. Det var ju ett tag sen sist så varför inte... Så om en vecka ska hon få sola sig i min glans.. hehe.. =P





Nåja.. Efter ett trip åt det hållet bar det av åt andra.. Så nu har jag jobb i sommar.. Inskolningen börjar redan i morrn..
Yeah! =D

Så efter ett snack med ams sitter jag nu som vanligt på bibblan och nördar en sväng, och efter det bär det av till Grand.. Jag ska åter igen agera moralisktstöd.. Värst vad jag va poppis idag.. =)


Just ja! Får inte glömma att nämna att jag träffade Mr Lägenhet igår.. Jag och Amanda var och kikade på mitt eventuellt framtida boende.. Det går nog att få till det rätt mysigt, så viss potential fanns det så klart.. =)
Men jag ogillade lite det faktum att det bara fanns ett ynka, litet fönster.. Som för övrigt kommer blir Mayas om jag får lägenheten.. Hon tycker ju om fönster.. =)  Nåja, jag sparar ju 1200 i månaden om jag flyttar så det är bara att tacka och ta emot.. Även om den var på 3e våningen och att ja kommer bli mörkrädd i källaren.. =/




Ikväll är det teparty hos Natta som gäller.. Te och en massa surs,  det blir utmärkt.. =) Men eftersom hon inte dricker te så får väl hon får väl dricka några liter kaffe i stället.. XP Det blir ju desto mer till mig, mohahaaaa =P








Fan vilken bra dag det här vart! Nu ringde han som gett mig jobb igen.:! Jag är verkligen poppis idag! Han hade kollat upp lön och sånt där.. Han hade kikat på vad jag har för måndaslön och han ville tydligen höja den! Jag hann inte ens förslå något sådant så jag tackar verkligen inte nej!!
 Aaaaah!! Vilken bra dag det här är!  Vart fanken ska jag göra med all energi??? =D





Så söt =)

......



Jag fick just bekreftelsemail från skolan.. Fanken vad tid de tog.. Känns som en evighet sedan jag betalade första delbetalningen.. Nåja, nu är det bara att skrapa ihop resten av stålarna, dvs 12.475 SEK för att vara exakt.. *gulp* blir lite illamående nu när jag ser summan.. haha.. Men det ordnar sig nu när man snart får jobb.. =)







5 sep <-- längtar


Mys


Bristfälligt tålamod







Aaaargh!! Kan han inte ringa ngn gång.. Vill se lägenheten nu! "Nu med en gång" =)







Nu är det bara 5 dagar till Mayas kastrering.. Jippie!! Det dåliga samvetet har blåst förbi.. Hon har åter igen börjar fyla.. Grrr! Kan knappt bärga mig tills jag ska slippa den där skiten.. Så på fredag gäller det.. Tjohoo =)
Fast först är det Mr Lägenhet som gäller, sedan i morrn ska jag agera moraliskt stöd och sedan möte om jobb.. Och allt föra klockan 11.. Yeah! =D  Så jag kanske tar och hälsar på ams också när jag ändå är i farten.. Utmärkt plan =)


I guess your lips are dead


Jaha.. Vad har hänt sen sist?
I lördags vart de film med Amanda o Mikke.. Vi kikade på Bolt =)  Helt suveränt bra film!
Jag trodde inte jag skulle gilla den så mkt eftersom det var på svenska, men den var bra.. Karaktärerna var fullständigt underbara! =) "Fattar du fett med knas?"
Så Bolt måste alla se! Och medan ni gör det, så kom ihåg att akta er för "Den hemska kraften i cellplasten" haha! =P


Utdrag ur sms:
"Haha ja den är faktiskt jävligt bra .. men att du faktiskt skulle överge dina snuskiga böcker och fantasier för en barnfilm gör mig riktigt stolt över dig ;) tummen upp för dig..." 
haha =P


Idag fick jag två trevlig samtal.. Först från Mr Lägenhet.. Han skulle hört av sig igår men råkade uppenbarligen glömma detta.. Men ikväll blir det av, ikväll ska jag kika på lägenheten.. Och som om inte det vore bra nog! Jag fick ett ytterst uppskattat samtal ang. jobb.. Så nu har man blivit erbjuden två platser.. =) Fast jag kan ju bara ta en så klart.. Lite irriterande att jag måste välja den som ger mig mindre procent.. Men men.. Det går nog att kompensera med lite hjälp från Åshamra.. =)




Snart bär det av hemmåt... Ska fortsätta mitt städprojekt som jag påbörjade igår.. Men det fick ju ett abrubt slut då dammsugaren helt enkelt bestämde sig för att säga upp beksantskapen med mig.. Men men.. Jag vet nog hur man tas med såna där kinkigheter.. moahahahaa.. Det finns ett ord för det: mutor!


Känns som om jag glömt något, ja just ja:
Det råder fullständigt Greys Anatomy förbud i min lägenhet.. Plågsamt, men sant.. I natt drömde jag en vansinnig dröm som hade vissa anknytningar därifrån.. Så.. Inget mer Greys för mig på ett tag.. Förutom på onsdag förstås för då är det ju från 5e säsongen.. =P







Hmm.. Jag har inga pengar på telen längre.. tråååååk... =( Bara en massa, massa, MASSA gratis sms.. =/ 
Så nu vill jag ha massor med sms.. Hehe.. Massvis.. Feel free att terra mig =)
Fast inte med en massa konstiga psykgrejer.. Då får det va.. =P


1 Maj drar jag härifrån en sväng.. Fan va Nice =D
Lita på att jag längtar   =)





Kompensation



Tror nästan att denna natt var ngn sort kompensation till den förra.. Var rätt lugnt faktiskt.. Rena stiltjen i jämförelse med förra natten.. Så nu är jag åter igen hos morsan.. Jag har slängt i mig en utsökt frukost bestående av en macka med gammeldags mese och ett glas oboy... Mmmh.. Utmärkt start på dagen.. =)

Igår när ja skulle till jobbet höll ja inte på att ta mig ut från utfarten för det var så slaskigt, spårigt och halt.. Ja gatt ta sats för att ta mig ut.. haha.. =P Men det var inget i jämförelse med nu när jag skulle in, för allt har fryst på.. Kände mig som värsta racer föraren där ja kom och låg på gasen för att inte få motorstopp för alla jäkla spår.. (Obs att det inte var några små skitspår, de här spåren var djupa).. Aja.. Ingen dog.. Inga olyckor.. En bra dag.. =)

Borde krypa ner under täcket med det är så fint och ljust ute nu så jag har ingen större lust att gå å lägga mig.. =/  Ska göra ett försök att kika på ngn skit på teven.. Lär väl tackla av och slockna som ett ljus om en timme eller två..
Kan förresten vara bra för jag började få ont i magen i natt och det har fortfarande gett med sig.. =( Vete tusan vad det är.. Men men.. Min mese macka gör nog susen och spöar upp vad det nu än är för påhitt som härjar.. =P Men näe.. Nu ska jag dricka mer oboy.. =)  Mmmh.. Det här blir en bra dag, det känner ja på mig.. =)








Jobba igen


  hmpf.. Nu ska man strax iväg o jobba igen.. Håller tummarna för att det inte ska vara lika jobbigt i natt.. =)








Raindrops ceep fallin on my head =)








Tänk att det regnade idag.. Verkligen regnade, utan någon som helst snö.. Vad underbart =)





Hmm.. Jag misstänker att jag fått mail från skolan men kan inte komma in på min hotmail.. Gaah! Hur typiskt är inte det då.. Jag tror nog jag vet vad det kommer stå, men jag är ändå nyfiken.. Ska lusläsa mailet minst 2 ggr! Kanske 3... =P


Och varför måste Greys boxarna vara så dyra för?? =(








Idag



Hmm... Vart ingen bra sömn.. Vaknade så många ggr.. Och inte blev det bättre av att en viss herre ringde och väckte mig.. Jag säger inga namn men.. Mice, fy på dig!! =P


Jahopp... Då har man börjat ladda för omgång 2.. Känns inte riktigt lika roligt idag som det gjorde igår.. =/









Uppföljare till sanningen


  Jahopp.. Då har man slutat.. vart kvar på Åshamra lite längre än menat.. Nu ska ja bara försöka varva ner och sen krypa ner mellan täckena.. =)
 Nåja.. En bild säger mer än tusen ord.. Och den där bilden jag la upp förut beskriver väldigt väl vad jag känner... Den här natten har utan tvekan varit den jobbigaste av alla nätter jag jobbat,, Den mest.. påfrestande.. =/ Gaah!!  Om jag började närma mig att veta vem jag var förut, så har jag gått back efter den här upplevelsen..

Who am I??
argh!!  
ZZzzz....


 





Det värsta av allt är att det hela säkert kommer upprepas i natt igen..
Det är så jobbigt nu..
Är så trött..
Så fasligt trött...



´


G'natt med mig.. Ooh vad jag längtat efter att få säga det =')

Sanningen..




















Känslor



Så här känner jag mig:




Hur fanken ska det gå ikväll?!
  =O


Hmm..
Råkade ju säga att jag skulle lägga ut ngn bild på hur de vart när ja blonderade mig.. Så då vart man så här oooooootroligt snygg:





haha... jaa jaa.. jag överdrev kanske en smula.. =P






En blueisch jag








Rätt fränt att blommorna inte tappat särskilt mkt löv och sånt..
Färgen har ju så klart försvunnit en del, och hela blomman är fullständigt stendöd..
Men trots det är den så fin att man kan ha kvar den =)






"We're adults, when did that happen?
And how do we make it stop?"

// Greys Anatomy





September är närmare än det låter =D







Tomten kör audi


Jag iakttog en audi idag, för jag trodde jag kände föraren.. Men så kom den närmare och närmare.. Fullständigt chockad insåg jag att det var ingen mindre än Tomten som satt bakom ratten, fascinerande! =P Så nu vet vi vilken bil han kör..

Idag fyller mammas lilla busfrö 1 år, grattis till Dunder.. =)

I övrigt är jag inte det minsta förberedd inför mina två nätter nu.. Jag hade ju en utomordentligt bra plan att sova till halv 1 - 2 tiden.. Men icke! Jag min jävla idiot slår upp ögonen 05:18 och tycker Jaa, nu är det morgon... Argh!! Så såå bra gick det med den sovmorgonen.. Jag somnade ifs om igen.. Men vaknade och somnade och vaknade och somnade.. Drömde mellan varven ett gäng jäkligt sjuka drömmar, så det var bara att ge upp hoppet och vandra ut på byn i stället.. Och nu har jag parkerat mig hos morsan i Hammerdal.. Börjar jobba om 3 timmar.. Det kommer en bli en fasligt lång natt i natt.. =/




Hmm.. På Söndag är det ju lägenhetstittning som gäller.. Det har jag ju tjatat om bra länge nu känns det som.... Undrar om den andra som också var intresserad av den kommer vara där?? Antar att det blir till att smöra på rejält med en massa charm.. Men det kommer bli svårt att charma Mr Lägenhet för jag känner mig ungefär lika charmig som den där kattspyan jag torkade upp i morse.. Bläää.. =(





Hmm.. Och mina skor har fortfarande inte kommit.. Gaah!!
 Shoes.. Where are you??


 









Where ever you go, there you are





"Where ever you go, there you are"



Första delbetalningen är gjord.. Jag är nu fullständigt pank.. Men det är värt det =)
Idag har man rännt på byn en hel del.. Följde med Natta en sväng upp till bemanningen.. Och innan ja visste ordet av hade jag råkat söka jobb på ytterliggare ett ställe där.. =P  Hann knappt med, haha.. Men nu är det gjort.. =)




Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over

I see my vision burn, I feel my memories fade with time
But I'm too young to worry
These's streets we traveled on will undergo our same lost past

I found you here, now please just stay for a while
I can move on with you around
I hand you my mortal life, but will it be forever?
I'll do anything for a smile, holding you 'til our time is done
We both know the day will come, but I don't want to leave you

I see my vision burn, I feel my memories fade with time
But I'm too young to worry
(a melody, a memory, or just one PICTURE)

Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over

Newborn life replacing all of us, changing this fable we live in
No longer needed here so where do we go?
Will you take a journey tonight, follow me past the walls of death?
But girl, what if there is no eternal life?

I see my vision burn, I feel my memories fade with time
But I'm too young to worry
(a melody, a memory, or just one PICTURE)

Seize the day or die regretting the time You lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Trials in life, questions of us existing here
Don't wanna die alone without you here
Please tell me what we have is real

(guitar solo)

So what if I never hold you, yeah, or kiss your lips again? Whooooah
So I never want to leave you and the memories OF us to see
I beg don't leave me

Seize the day or die regretting the time You lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Trials in life, questions of us existing here
Don't wanna die alone without you here
Please tell me what we have is real

(Silence, you lost me-- no chance for one more day)
(Silence, you lost me-- no chance for one more day)
(I stand here alone
Falling away from you, no chance to get back home) x2

(Silence, you lost me-- no chance for one more day)
(Silence, you lost me-- no chance for one more day)

// Avenged Sevenfold






Flickorna =)



....



9 Dagar kvar till bäbisens kastrering, ID märkning samt vaccinering =)




I natt blir det Greys  för hela slanten.. Ja måste va uppe i natt så det blir en riktigt sov morgon i morrn.. Inför nattpassen.. Så.. Greys Anatomy maraton för min del, all night long.. Me like! =D




Morgondagens horoskop:

"Du är efterfrågad i många olika sammanhang. Till största delen kommer du därför att engagera dig i andra den här veckan. Familjen uppskattar inte alls art du ställer upp på det sätt som du gör. Men å andra sidan vore det inte du, om du inte gjorde det!"




Hubbibubbi

 
Ringde mr Lägenhet igår.. Nu är vi tydligen två stycken som ska kika på lägenheten.. Grrr! Jag var först! Jag var den som ringde först för aplänge sedan!! Argh!!  Antar att det här betyder krig.. =/  Ska iaf kanske få kika på lägenheten på söndag.. Det var då fanimej på tiden..


Hmm.. Idag blir det en rätt lugn dag.. Ska  försöka sno på dygnet inför mina två nätter.. Så ikväll blir det till å va uppe länge s ja sover längre... Hade alla planer på att sova till 12 halv 1 lr nåt sånt idag.. Men icke! Av ngn anledning fick jag för min att slå upp ögonen kvart över 8 i morse.. Gaah!!



Ibland tror att jag blir mer och mer mörkrädd..Allra värst är den sista  biten, strax innan man kommer innanför dörren hemma.. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag bor brevid den förbannade begravningsplatsen.. Men ändå..
En vacker dag kommer ett av mina förbannade fantasifoster hoppa upp och bita mig i röven bara för att jag är så rädd för det... För tanken är ju skapande.. hmpf..



Idag ska jag pejja första delen till kursen.. urk.. mardröm.. dyrt....
Men samtidigt så blir ju det att man fastslår att det verkligen blir av.. =)
Weeiii! XD

En vandrande styggelse..




Drömde något i natt, kan inte för något i världen minnas vad.. Men känslan som fanns kvar i luften när jag vaknade skvallar om vad det var.. Kanske lika bra att ja inte minns..

Idag ska jag ta och ringa Mr Lägenhet =)



Igår vart det två långpromenader också.. =) Rätt skönt, var ute runt 3 timmar totalt.. Blir nog en sväng idag också.. =)
Efter promenixarna så var det bio som gällde.. Såg "män som hatar kvinnor".. Det var så mkt folk under första visningen så de visade den en gång till.. Då var det betydligt mindre folk.. Typ10 stycken totalt som såg den eller nå sånt.. Mysigt när det inte är så mkt folk.. =) Filmen var iaf jäkligt bra.. =)  stundvis obehaglig, men det var ju förmodligen det som var meningen också.. Om Sverige fortsätter att ploppa fram filmer som den här så måste jag nog ta och se över min bedömning ang. svenska filmer..
Så till helgen visar de Benjamins Buttons otroliga liv.. Ifs har jag ju redan sett den för en mindre evighet sedan.. Men den tyckte ja ju också om så det kanske blir ett biobesök till.. =)




Hmm.. är sugen på teparty ikväll.. Men inte ensam..
 Teparty ngn??
 







Hmm.. jag börjar allvarligt tröttna på hur löjligt ful min blogg är.. Men jag fattar ju ingenting av allt det där.. =/ Tror jag ska ta och leja ngn för att få ordning på eländet..
Mmh.. En utmärkt idé =)





Meeee..


Jahopp.. Enligt ett test på facebook så är det här jag:

"Det är svårt att vara människa men du är det med kreativ intelligens"

Skulle kolla vilken svensk ja vart och jag är nu officiellt Ingmar Bergman, haha!  =P

Lugnet



Hmm.. Känner mig som värsta hurtbullen idag.. =P  Vart som sagt en lång promenix idag.. Riktigt skönt =) Var ute i 1½ timme.. Sen när ja kom hem var jag ute i 30 min till med Maya.. Höll knappt på å få med henne in igen.. =P   Men så vart ja less på att gå omkring hemma så jag letade mig åter igen till bibblan.. Bibblan måste utan tvekan vara ett av de ställen jag trivs allra bäst på.. =)  Så när jag suttit och sugit i mig lugnet härifrån ska jag ut på promenad nr 2 =)

Dagens sms:
"Hej hej hemskt mycket hej... sitter du fortfarande och läser tantsnusk? =P"

hmm.. det är mkt roligare när man varit med från början.. =P





Hmm.. Ibland känns det verkligen som om alltihop är en film som man sett förut.. För jag verkar hela tiden veta vad som ska hända.. =/  Nåja.. Ska sätta mig ner ikväll tror jag och knåpa ihop ngt om ondska.. Ren och skär ondska.. För nu har jag börjat tänka så mkt på det där igen att jag måste få det ur mig.. Jag har ju inte ens något med det att göra?! Hur kan man tycka så fasligt illa om en människa man aldrig träffat? Aldrig ens sett?! Jag har inte ens en bild i huvudet av odjuret förutom ondska.. typ.. =/ Och nu har jag fått nog av det.. Något skriftligt bör man kunna åstadkomma ur det..




Näe.. Nu ska jag läsa  tidningen.. Vem vet.. Mitt horskop kanske har något spännande i beredskap för mig..  =)

"Jag mår illa, alltså lever jag"

Gårdagens första tanke:
"Jag mår illa, alltså lever jag..."

Var som sagt lite partaj i lördags.. Rubriken skvallar nog om att jag roade mig en hel del.. hmm.. Faktum är att jag roade mig nog liiiite föör mycket.. haha  =P


Nu när solen fått en karta tillbaka till Strömsund så har det börjat bli fasligt varmt i min lägenhet.. Har börjat ha fönster på glänt, men inte fanken går det heller! Igår var Maya mystiskt försvunnen.. Jag får ju sån där panik som bara jag kan få och yrar runt i lägenheten och leter efter henne.. Ville väl helt enkelt inte inse det uppenbara.. (Som om det vore något nytt).. Nåja.. Tillslut samlad jag mod och slog upp fönstret på vid gavel och får höra ett oskyldigt:
- Mjauu! 
Den lilla illbattingen hade hoppat ut på verandataket.. Gaah!! =/  Men det löste sig.. Tack vara hennes enorma passion för plastpåsar fick jag in henne igen.. Då tog vi och gick ut (genom dörren den här gången) på upptäcksfärd på gården.. =)




Hmm.. Det känns som om någon tuggat på mig.. =/ Hmpf, undrar varför?? Kanske för att någon faktiskt har det..
AAAAAAJJ!!



Hmm.. Igår började jag läsa igenom min dagbok.. Blev väldigt illa berörd av hela den.. Förvånansvärt vilken effekt den hade..  Jag kunde inte ens läsa färdigt elänet.. =/ urk..



Just ja, får inte glömma att berätta om min fruktansvärda dröm.. Drömde en mardröm i natt.. Jag var tvungen att gömma mig, och enda sättet att "komma undan" var att förflytta min själ till en annan kropp.. Och kroppen som jag skulle förflyttas till var död.. Så jag visste att under tiden som jag var i den andra kroppen skulle jag vara typ "tillfälligt död".. Hmm.. Men sen verkade de glömma att flytta tillbaka mig.. Bara glömde mig..
Inte alls roligt.. =(



Mmmffmm... Han med lägenheten har inte ringt än.. Fast han sa den 15e till mig.. Så nu får han tills i morgon på sig.. Har han inte fått arslet ur vagnen och hört av sig så ska jag ringa och tjata.. =) För med tanke på hur allt smälter nu kanske jag rent av kan komma åt min säng i april ändå.. =)  Faaen vad jag saknar den.. =/



Idag står en långpromenad överst på listan. Mys =)

Saturday night



Lite party ikväll.. antar ja iaf att man kan kalla det..
Men tänk vad mycket forna minnen kan göra..

Har för övrigt fått ta del av en del information.. Vad fanken ska man tro egentligen?
Var över huvudtaget något på riktigt, eller var det en dröm?
Nåja.. Antar att det inte spelar någon roll nu.. Nu är det minnen..
Minnen som minnen.. Oavsett om det var en bra dröm eller en förvånansvärt bra verklighet.. Nu är det som sagt minnen.. På både gott och ont





Fan.. här sitter jag och dömmer människor och sen läser jag mitt eget citat från Greys:

"Just because people do horrible things it doesn't mean they are horrible people"



Men någon gräns måste det ju finnas?? Lr?!

Avenged Sevenfold


Fattar inte vad det är med den låten.. Den är bara huuuur bra som helst.. =)  Slår deras andra låtar med hästlängder =)



"Can't you help me as I'm startin' to burn (all alone)
Too many doses and I'm startin' to get an attraction
My confidence is leaving me on my own (all alone)
No one can save me and you know I don't want the attention"



"Now take trip with me but don't be surprised when tings aren't what they seem"



"I'm too weird to live but much too rare to die"





Äckeldrömmar



Vaknade strax efter 5 i morse.. Klev upp och drack vad som kändes som litervis med juice.. Men det kan det omöjligt ha varit eftersom jag bara hade en liter hemma, och den är fortfarande inte tom.. =P
Nåja.. Sen kröp jag ner i sängen igen.. Bara för att drömma en mardröm.. =(
En äcklig dröm om bin, eller getingar.. Vet inte riktigt vilken av dom det var.. Nåja.. Jag kan försäkra att när bin/getingar börja flyga ur ur munnen på människor blir man ganska äcklad.. Och inte blir det bättre av att det är människor som man känner väl.. =( bläää..  Mer än så går jag inte in på för jag planerar att glömma bort den drömmen..

Fick ju fnatt för någon dag sedan.. Men nu kan ja meddela att jag blivit återställd till "det normala".. Löjligt egentligen, att det tog så många dagar för en sån liten sak.. =/

Var ute på en promenix igår.. Fasen vad skönt det är att vara ute nu.. Underbart.. =)  En annan underbar sak är att nu är det inte länge tills den trevlige "mannen" med lägenheten ska höra av sig.. =)



Just ja.. Får ju inte glömma att surra i det faktum att mitt hår var oslitet.. Eftersom det uppenbarligen strider mot alla naturlagar så har jag nu blivit blond.. haha.. =P Så allt är verkligen återställt till det normala, när ja vaknar på morgonen är jag ett tvättäkta strasselsudd, från topp till tå.. =P
Fast ja har nog inte riktigt vant mig än.. Vaknade och insåg att jag fan inte såg riktigt klok ut! Haha.. =P Men det ordnar sig not..
Nåja.. Om någon skulle finna det hela fasligt störande så är det ju bara att titta åt ett annat håll..



Dagens mål är att fixa förköp till dansgalan.. Fasen vad skoj de kommer bli! =D
Fast tills dess måste vissa saker åtgärdas.. Som exempelvis det faktum att jag inte dansat på 100 år typ...
Så ikäll är det allt som min lägenhet har att erbjuda som ställer upp som danspartner.. Haha.. =P
Det låter lite tragiskt, jag är medveten om det.. Men "man tager vad man haver" och eftersom jag just nu verkar lida brist på sådana så får man vara påhittig i stället.. Passar mig utmärkt =)

En trevlig nyhet



Kan inte sluta fundera på det där samtalet..  Gaah! =/

En trevlig nyhet:
Jag har alltid trott att jag haft en anmärkning hos kronofogden p.g.a. strul med ett jävla företag som inte hade ngn aning om vad fanken dom höll på med.. Grrr! (Jag förlåter dom aldrig för det)..
Nåja.. Fick papper härom dagen som tog och upplyste mig om att att jag är fullstäntigt fläckfri, inte en enda anmärkning.. =D  Det var en trevlig nyhet..


Hmm.. Nu är det bara en vecka tills ja ska pejja första delbetalningen till kursen... Sen är det helt allvarligt, då finns det ingen återvändo.. Puuuurfekt!!  =D




Är så nyfiken på den andra lägenheten.. Går förbi där var och varannan kväll och kikar på huset.. Som ngn jäkla tok..  Snart ringer väl ngn som bor där polisen för de kanske tror jag spionerar lr nåt.. Att jag är en sån där äcklig fönstertittare... Men man kan ju inte rå för att man är nyfiken.. =/ För övrigt så kikar jag inte så mkt på fönstret.. Bara när jag försöker gissa mig fram till vilka som är mina.. =P

Hmm.. nää.. nu är det slutnördat för min del.. Ska avge en visit hos ams.. =)





Musik som berör



Hmm.. Alltså i princip all musik är ju bra.. Men så finns det ju musik med det där lite extra..
Har lyssnat på några låtar med just det innehållet.. Vet inte riktigt vad som skiljer dem från den andra musiken..
Det är ungefär som en riktigt bra personkemi.. Musik som petar dig i hjärtat, stryker dig fingertopps lätt på både gömda och glömda platser..



Hmm.. Fick ta del av en del intressant, och förvånande information idag..  Det var faktiskt en smula oväntat.. Men det satte definitivt igång kugghjulen.. Ämnet kan vi väl kalla överseende och förlåtelse av.. hmm.. händelser.. hmm..?! 




Sov till 10 idag.. Fy skäms på mig.. =/  .. Men jag har faktiskt inte sovit så överdrivet länge ändå.. Fick fnatt igår och kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken.. Så jag slutade lästa först strax efter 4 i morse då boken äntligen var slut.. Fattar inte vad det tog åt mig, för SÅÅ bra var den inte ens..  Nåja, ska påbörja en ny idag.. =)

Fick ett trevligt återseende idag också.. trevligt låter tråkigt.. men "kärt" låter ju fel.. =/ Men det var iaf roligt.. Länge sen sist.. =) Vissa har bara den förmågan.. Förmågan att skapa leenden ur tomma intet, typ..
Lr så är det bara för att det finns ju vissa man bara gillar skarpt.. =)  
Oavsett vad andra dömande typer råkar ha för åsikt..



Hmm.. Varje kväll när jag går hem så fantiserar jag nästan alltid som så sjuka saker.. =/ Om Fantasifoster, monster och döden.. Nu är ifs döden snarare ett tillstånd än en person.. Men ändå.. Men jag börjar väl bli lite för gammal för sådant?! Å andra sidan så är det ju inte så konstigt eftersom jag alltid verkar finna mig boende med en kyrkogård eller begravningsplats som granne.. =/
Men snart ska monstren väck..
Borde få kika på lägenheten snart, med lite tur kanske ja kan flytta in redan 1a april.. =)
Blir ifs dubbel hyra en månad, men en hyra på 5600.. urk.. men det kan ja nog leva med.. I längen så spar ja ju pengar på det hela och det var ju det som var meningen.. =)
Fast ja bor nog kvar i min nuvarande lägenhet en bit in i april, även om den är längre bort från "byn"...  Är tveksam om ja kommer komma åt min säng redan i början på april.. Och jag har då inga som helst planer på att sova på golvet.. Inte om jag inte aboslut måste förstås.. Men den dagen, den sorgen..




Fontän och propplösare i ett!



Har hittat till bibblan igen.. =) Ska snart vandra iväg på Dollar och invsestera i rengöringsmedel.. Sen ska lägenheten få en rejäl omgång.. Känner mig för övrigt inte särskilt pigg idag.. =/
Är förmodligen ett resultat av att man lipa som någon sorts jävla fontän halva natten.. Grrr..
Det är fusk! Inte alls enligt planen.. Kan inte tillåta det.. Nu är det mina regler som gäller, inga andra än mina..
Fattar inte varför jag reagerade över huvudtaget.. Det borde jag inte gjort.. Vem annan som helst hade kunnat se det som en droppe i havet, men inte jag! Jag ska se det som någon sorts förbannad jävla flodvåg!! Grrr!! =/ .. *suck*  =(   När??
När, när nääääär?!
När ska det här blåsa förbi?!


Nåja.. Är iaf inte så ettrig som jag skulle kunnat vara idag..
Igår lyckades ja ställa till med en fruktansvärd röra i köket.. Har haft stopp avloppet där ett tag nu.. Så jag fick nog av det och skulle försöka få ngn ordning på det.. Vilket endast resulterade i att jag hade två bad av vattnet med frätande kemikalier i köket.. Trevligt.. När ja ska ordna något så förvandlas köket till en jävla giftzon.. =/ Kan man fortfarnade skylle det på otur??  =(  Då vart ja iaf så less att ja gick hemifrån.. Hade tänkt ta itu med det idag.. För inget i världen kan få mig att be om hjälp. .Det skulle vara den absolut sista utvägen, kan inte riskera något..
Men men.. Sent igårkväll när ja kom hem hade skiten runnit undan av sig själv.. =D Jag är en utmärkt propplösare.. haha =P









Snart ska sötnosen kastreras, stackars liten.. =/





Igår var det ju 100 dagars.. Ja va hos systeryster en sväng.. Va rätt kul faktiskt.. =) Måste dock påpeka att hon borde se över sina kunskaper i hur man blandar en kortlek.. =P



Dessa brudar var man med en sväng igår..
(Obs att de inte såg ut så här de gick på hörnet =P )



Igår kunde jag inte motstå frestelsen att undersöka bokrean.. Men jag tycker jag varit duktig som lyckats hålla mig borta så här länge.. (A)  =)
Fast böckerna jag var ute efter är inte med på rean.. Men det struntar väl jag fullständigt i.. Börjar nästan känna mig en smula desperat för de är ju slut exakt överallt!! Å andra sidan kanske det var bra att de var slut.. Annars hade jag bränt en jäkla massa pengar eftersom jag hade köpt allihop.. haha... =P Finns ett definition på sådant: "extremt dålig självbehärskning" uppenbarligen lider jag av detta..
Nåja.. ja köpten en annan bok i stället.. =)


Näe.. Det här går inte.. Ut i solen.. Mot dollar! =)

Himmelriket =)



Jag och Amanda har hittat världens absolut bästa klädsida. vi har studerat den noga i lite mer än två timmar och lyckades under denna tids gå igenom exakt alla kategorier.. Vi har självfallet hittat kläder för en rejäl summa som vi bara måste ha.. =)  Så det blir till att jobba en jäkla massa i sommar så vi kan beställa därifrån sen.. =)
Faktum är, att sidan var så bra att vi har drabbats en fruktansvärd egoism och tänker inte under några som helst omständigheter dela med oss av den.. Med andra ord, jag tänker inte lägga ut adressen här... Mohahaaa    =P


Ciao

Yyyyyl

Snö, snö, snööööööööööööööö.... =(


Idag gjorde jag av med en mindre förmögenhet på ett par hörlurar.. =( Så nu är det bäst för dem att de håller ett tag.. Så jäkla irriterande att när mp3n väl funkar.. Då lägger hörlurarna av.. =/

Nåja.. Det tragiska penga förlusten kompenserades av ett brev från skolan ang. flyget.. =) Rätt bra flygtid tid.. Kan dock inte säga samma sak om flyget hem.. =/ ska vara framme typ 01:55 lr nå sånt.. Fast de e klart.. De e ju inte ens säkert att ja ens åker hem, spännande  =)



I natt vaknade jag och visste under en kort stund inte vart jag var.. Jag kände verkligen inte igen mig.. Hade ingen aning om någonting.. Det var ganska obehagligt.. =( 



Maya fortsätter att fyla.. Hon fylar ju hela tiden.. Det är så jag önskar att jag bokat tiden för hennes kastrering tidigare.. Men det är så passande att det är samma dag som det är löning.. =)  Fast jag har fortfarande lite dåligt samvete.. Vem ger mig rätten att leka gud och bestämma om hon någonsin ska kunna få små egna kissemissbäbisar?  Å andra sidan så har hon mig, hon behöver inget annat.. =)



Igår kikade ja förresten på Wild child.. Den hade helt klart sina roliga inslag.. =) Fast ja kände mig lite för gammal för den typen av film.. Å andra sidan så är jag ju fortfarande fasligt förtjust i animerat.. konstigt.. =/



Förlåtelse



Hmm.. Drömde härom natten en väldigt konstig dröm.. Den kräver egentligen en ganska lång förklaring om jag ska gå igenom hela drömmen, men låt oss säga att den innehöll följande:
Spanien, en röd jacka, slagsmål, flygplats och flygplan, kjol men ingen tröja och en gunga..
Den var väldigt konstig.. Valet av de personer jag slogs med var ändå liiite underligt.. (Obs att jag  var jättestark drömmen och spöade dem båda två.. hehe =P ..) 
Jag verkar besitta "liiite" undertryckt ilska eller vadå?? =O

Antar att de verkligen har rätt i att jag har förmågan att förlåta utan att verkligen förlåta.. Men nu är det slut med det.. Ni som hänger löst till.. Tjae.. Ni hänger jävligt löst till.. Man ska aldrig se sig själv som förlåten förrän man fått det bekräftat. Förrän man ställt frågan och fått "det rätta" svaret.. För vanlig artighet och uppfostran har inge ett jäkla dugg med förlåtelse att göra.. Bara för att människor avstår från impulser som exempelvis att slita skallen av någon annan innebär inte det att de inte väldigt gärna vill göra det.. Men det är enligt våra egna regler mer humant att nicka och hälsa med ett litet anträngt, men befintligt leende än att leka hulken och kasta sig över frysdiskan och smälla till där det svider som värst.. Hmm.. Oh vad jag låter bister.. Men vem blir inte det av att tänka på sånt här?? Men som sagt, jag ska försöka sluta med det, sluta att förlåta utan att förlåta..



Ni är inte förlåtna!




Men bort med bisterheten nu.. Det kommer ju en massa intressant post idag.. =) Kortet som räddar framtiden kommer.. Och avierna från skolan.. Hur sjukt är det att bli lite smålycklig över två avier på 3000kr och 7500kr?! Nåå... Jag gillar det i alla fall.. Det gör verklighet av alltihop.. =)

och idag är det förresten sista penicillin dagen.. Så sen slipper man den skiten.. =)  Fasen vad frisk jag ska va nu då..  Trevligt..  Fast ja har bra ont i nyasta hålet i örat.. Vaknade natten ja drömde så konstigt (fast innan ja drömde drömmen).. Och fick för mig att ja tappat örhänget.. Så ja tog ett annat och försökte sätta i det i det nya hålet.. Men grejen var ju den att ja inte hade tappat något örhänge.. Så jag var på vippen att pressa igenom ytterligare ett örhänge i samma hål.. Eller så var jag på väg att göra ett nytt.. För ja såg ju inget för ja hade ju ingen spegel.. Haha.. Då var jag inte riktigt vaken.. Och ont som tusan gjorde det..
Vilket yrväder man är ibland.. =P





Myspys på hög nivå 
=D





Lördag



Hmm.. En hyfsad start idag.. Först träning och sen frukost på ica.. =P
Yepp, var tänkt att äta hemma, men så bestämde jag mig för att strunta i frukosten och gå direkt på byn..
Men på ica var det ngn som fick mig till å smaka ngn grej dom hade där, MMMM säger jag bara! Mums!
Utmärkt frukost.. Kanske lite ynklig, men det var mitt träningspass i morse också.. (ska gottgöra för det ikväll.. =/ )
Så nu vill jag ju självfallet äta den där sörjan till middag.. Men icke! För jag är utan pääning tills på onsdag lr nåt.. Gaah!  Fast det kanske är lika bra.. =/

Men fatta att rålök är bland det godaste som finns!
Hur kan jag någonsin tyckt något annat?? Nej! Hur kan någon någonsin tyckt något annat?!
Mmmh... Råå lööök.. XD

haha.. fan.. jag borde gå å lägga mig igen tror ja.. =P



Drömde en konstig dröm i natt igen.. Hmm.. Misstänker att det har med ensamhet att göra.. haha,, ja det måste det.. Ett val.. typ.. Att man väljer ensamheten.. lr nåt.. äh.. jag vet inte det var konstigt.. Var en smula brydd när jag vaknade..
Men det åtgärdade jag ganska snabbt så nu är man kry igen.. =P



Till veckan har ja kanske lyckats få åt mig en långkväll också.. Bra mkt bra, och sen har ja fått två nätter med.. Timmar, timmar, timmar  =D
Och nu är det inte så länge tills han med lägenheten ska ringa mig.. Iiii =) och skulle ha få för sig att glömma bort det så ska jag nog påminna han... =)



Män och kvinnor


Hade en liten diskusion om skillnaden då killar kastar snöbollar och då tjejer kastar snöbollar.
En kille kan inte bara kasta en snöboll, utan han måste krama och krama den. Så tillslut är den så hård att det lika gärna skulle kunnat vara en iskula. När han sedan slungar den med all kraft han besitter så gör det ju inget om det livsfarliga vapnet råkat döda någon, bara det gick manligt till.. För en vek snöboll är ju en vek man, eller vadå??

Alltså.. Jag har inte fått någon snöboll i skallen, vi bara råkade börja surra om detta då vi strax innan fantiserade om chipskrig på konsum.. =P Ngt som vi inte genomförde.. (Jag och Amanda, vilka annars? =P  )


Nu är det en dag mindre än 6 månader kvar.. =)

Konstig dröm


Hmm.. Drömde en väldigt konstig dröm..
"Huvudingredienserna" var ett hus, en sorts tävling, och någon annans föräldrar.. Tänker inte gå in på vems, men karaktärerna i drömmen var ganska passande.. Bortsett från en sak..
Pff.. Knasdröm.. Jag misstänker att det har med hela mitt fanatiska "kursen hit och kursen dit" att göra..


De vart ju så att ja sov i Hammervalley i natt.. och något väckte mig halv 3.... Jag hörde t.o.m. röster, och har för mig att ja såg/hörde lillsyrran när hon gick o la sig.. Så ja kika på klockan och då va den halv 3..
Men enligt alla andra så gick hon och la sig vid tolv.. Knas.. Vad fanken väckte mig då?? Grrr, det uppskattades iaf inte..
 




Näehepp.. Det här har ja inte tid med nu..
Ska se om ja kan få på mig mina linser så jag åter igen kan se omvärlden, sen ska ja iväg o jobba..


"Be kind rewind"



Hmm.. Har blivit några Greys anatomy citat idag.. Men det är ju inte särskilt förvånande.. =P
Så rubrikens enda koppling har faktiskt med Greys att göra, och ingenting annat.. För egentligen vill jag inte vrida tillbaka ngn tid.. Inte alls.. Tvärt om faktiskt, jag vill spola fram den..  XD



Vad lite man vet.. Jag har läst på lite om kastrering av honkatter- och ja, jag skriver kastrering..
Jag har alltid fått höra att man inte kan kastrera en hon katt, "det heter sterilisera".. Men det är ju uppenbarligen helt fel..
Sterilisering och kastrering är skilda saker.. Hmm.. Blir nog kastrering för min lilla bäbis.. Låter värre, förmodligen är det dyrare också.. Men det är bättre för henne.. =)  Så till veckan ska jag besöka veterinärkliniken och se vad de har för priser..
Lika bra att kolla upp det med en gång och få det gjort nu under våren eller försommaren.. Slipper man ju en massa irriterande löp också för Maya löper obehagligt ofta..

ett PS



Hmm.. Glömde skriva om en sak..
Idag när jag skulle gå på byn så kände jag under de första sekunderna som jag stod utanför ytterdörren den välkända vårdoften. Den var så svag och den försvann ganska fort så först trodde jag att det var inbillning.
Men bekräftelsen kom direkt efteråt. För en våldsam energi bara rusade genom hela mig..
Våren är på väg, den kommer komma =)




"Hold me like you held on to life"

// Vampire heart, HIM



6 månader kvar..  DET är längtan..




"From a whisper to a scream"



  Kikade lite på greys anatomy på förmiddan efter att ja varit duktig o tränat en sväng.. Var fasligt jobbigt idag.. Men lite Greys piggar alltid upp =)


Gårdagens horoskop för väduren
:
"Tillsammans med vänner från förr planerar du mot framtiden. Kanske ni planerar en resa."
- Hur snuskigt passade var inte det?? =O   =)




Idag är det exakt 6 månader tills vi åker.. Längtar som en tok!! Men snart kommer dessa månader att rusa fram, bara vikariaten tar fart =)
Det känns så otroligt skönt nu när den finansiella osäkerheten är löst. Tänk att lösningen var så enkel, det hade jag aldrig trott! Så det är så här det känns när det är enkelt, jag gillar det skarpt..  =)

Så vad händer till helgen?
Inte ett dyft.
Till veckan:
Inflyttningspartaj i stan med temat: Danmark. Endast dansk mat och dryck får förtäras. Så isf blir det nog vin för min del. Har redan valt ut vilket.. =P om min ekonomi godkänner hela kalaset dvs.. Det märks ju till veckan.. =)



Herrejävlar!! Är det redan april snart?! Mindren än en månad tills Maya fyller 3 år.. Men hon kommer ju alltid vara min lilla bäbi. =) Men vad tusan ska hon få för ngt?!
Insåg även efter denne upptäckt att min egen födelsedag närmar sig.. Så fruktansvärt!
Antingen kommer mina egna besparingar hindra mig från något slags firande.. Hela dagen lär väl bara bli en plågsam påminnelse om ensamheten..Illa, illa.. =/
Nåja, det är ju ett tag kvar, så den dagen den sorgen..
Hmm.. Nu minns jag vad den kommer påminna mig om.. Jag har ett livligt minne av vad som hände förra året.. Men det var då det, förra året, och nu är det nu.. Det som varit, har ju varit.. Ett år har gått och jag förbannar tiden där emellan..
Kan ju glädjas åt att jag kanske har min nya lägenhet då.. Fast det blir lite tråkigt att flytta också, för jag trivs ju så bra.. Men i slutändan är det ju värt det.. Hoppas jag.. =)



"I'll be the thorns in every rose"




Måste förresten investera i färgpatroner, fotopapper och några fotoramar.. Har så otroligt många bilder på digitalkameran jag vill skriva ut.. =)

Just ja! Glömde också säga att ja fått svar från skolan.. Gjorde min anmälan igår och nu är vi officiellt med i kursen, i grupp 8  =)
Fan vilka veckor de kommer bli XD

Idag



Var imponerande duktig och vaknade vid 6 imorse, helt av mig själv.. Fast sen var jag mindre duktig och valde att somna om.. =P
Men halv 9 var ja iaf uppe och då vart de litte träning innan en snabb dusch.. Så nu sitter jag här på bibblan.. Skulle ha tagit med mig "Kärlek liv efter liv" och lämnat tillbaka den idag, men ja glömde den visst hemma.. Oj vad o tippat! Eller inte!
Läste ut den igår, blev riktigt besviken när ja lagt mig för att läsa och insåg att jag bara hade några kapitel kvar.. =(


Morgonen började förövrigt riktigt lysande.. Först träningen då, sen dusch, frukost och hem till Amanda och sedan vidare till byn. När jag var på väg mot Tingvalla fick jag dessutom en komplimang.. =) Denne hade ju uppenbarligen ingen aning om vad denne pratade om, men det var ändå trevligt.. =)



Hmm.. Sist jag skrev var jag en smula upprörd.. Eller, nej.. Inte upprörd, det är fel ord.. Arg.. Ja, jag var arg, rasande..
Nåja.. Jag tänker iaf fortfarande ta reda på de där datumen.. Även om allt är försent nu.. Ungefär som när man har en fin ljusstake i krossat glas och tappar den i golvet.. Det finns inte en chans i världen att det går att laga den. Det är bara att sopa upp och slänga skiten.. Och det är nog det jag tänker göra också.. För så arg som jag blivit, över olika saker dessutom.. Det förstör.. Det dödar.. Nu har det dött... Och det är inte mitt fel.. Dött..

Så otroligt dött




Idag ska man försöka lösa de ekonomiska frågorna.. Vill så gärna åka på kursen tidigare, en hel månad tidigare dessutom!!   =D
Fy fan vad jag kommer vilja stanna kvar där sen.. Hmm.. I värsta fall får jag väl åka hem och hämta min lilla bäbis för blir jag kvar i flera månader kan ju inte stackars Maya vara kvar här..
Hon förlåter mig nog för hela karantän grejen.. Hoppas jag..

Jag är ingen lögnare


Hmm.. Först fick jag lust att skratta.. Sedan gråta.. Sedan skratta och gråta samtidigt.. Sen vart jag förbannad..
Gjorde nyligen en intressant upptäckt angående en del datum förra månaden.. Och om det visar sig ligga någon sanning bakom mina misstankar så.. ja.. känslan jag kommer få då kommer vara bortom alla beskrivande ord..
Och i ren ilska kommer jag skrika ut alltesammans i alla de rätta ansiktena..
För isf var det så fult, äckligt och hemskt gjort !! (Vart tog moralen vägen??) Och ingen kan kalla mig lögnare heller för varje ord kommer vara sant. Varje svidande liten yttran kommer vara en del av den överjävliga sanningen! Och till skillnad från många tänker jag hålla mig till den!
Grrr.. finns så många hemska ord jag vill yttra just nu.. Men de hjälper ju inte ett piss..
Hatar att jag blir så här arg.. Och det faktum att jag ens bryr mig och blir så här jäkla förbannad gör mig ju bara argare..
En ond.. urtöntig cirkel.. =(
Men får jag veta, att datumen stämmer, att misstankarna är rätta.. Ja då är det någon som får det jävligt hett om öronen kan jag ju bara meddela... jävligt hett..



För helvete!
Det trodde jag inte
Många andra skulle trott det
Men det gjorde inte jag
Jag trodde någon annan. Så dumt...
Jag hade uppenbarligen fel.. - Igen
Och de andra hade rätt - igen..
Jag hatar när det är så..
Helvetes alla jävlar!

Hmm.. Tio, nio, åtta, sju, sex, fem, fyra, tre, två, ett...
Hmpf! Det hjälper inte det minsta att räkna baklänges från tio..

Är fortfarande så arg att ja blir yr och mår illa..


Just nu känns det som om det var ett jävla slöseri, alltihop..
Fan..  =(
Var det verkligen det?

ARGH!!


Grrr


ahapp..?!



Då har man slutat.. Ska åka hem med bussen om en timme..
Då blir det först en sväng till Amanda, vi måste gå igenom och planera sommaren/hösten.. Blev erbjudna platser från ett tidigare kursdatum.. =)  Vore kul, men det kräva noggrann planering, det är ju trots allt inte ens säkert att ekonomin klarar av det.. Det återstår att se..
Sen blir det träning och efter det bums i säng.. Måste lägga mig tidigt ikväll.. Men det lär väl bli sent ändå för jag måste ju ta igen all läsning om tvillingsjälarna som jag missat de senaste två kvällarna.. Tror nog jag läser ut boken ikväll.. =( tråk att de tar slut så fort .. =/

Morning'


God morgon..
Hmm.. hade ju planerat att lägga mig tidigt igår så ja skulle ha några timmar på mig att somna.. Men den idén for ju åt skogen.. =/ Så de vart ju inge mer sömn i natt än igår.. =( Vaknade dessutom mitt i natten i natt igen..
Så på fredag när ja ska jobba tror ja tametusan jag tar och sover hemma.. Även om det innebär att pallra sig upp senast halv 5..   =/ 

Men näe.. Det här har inte jag tid med nu.. Ska iväg snart..

Löftet.. Antar ja.. =P


 Hmpf.. Är  supernojjig över att platserna på kursen ska ta slut.. Kollar det hela tiden.. Vadå besatt?? =O
 Är så irriterande att jag inte kan anmäla mig på direkten.. Ifs så kan jag väl göra det också.. Men då sätter jag ju mig själv på pottkanten och det borde väl undvikas in i det längsta..

Längtar till den 4/4 och den 18/4 då är det dansbandsgala.. Gissa vart jag ska va då??  =D
Måste bara öva litte hemma först.. Är ju dölänge sen ja va på dans.. men men.. Jag har ju en månad på mig.. =D


Hmm.. Sa igår att jag skulle lägga ut bilder från bulgarien idag.. Då är det väl lika bra att göra det..


Vårat hotell.. Hehe... Lr inte.. =P

Här va vårat hotell, inte så dumt det heller =)

Hade varit trevligt att vakna med den utsikten.. Väldigt välkommet iaf..

Haha.. Finns inga ursäkter =P



Näe.. Nu örsk ja inte fjanta på mer med det här.. Det är ju trots allt två år sen vi var iväg så jag struntar i de återstående 10000000 bilderna.... =P


 Tack och lov så åker man ju så småningom igen.. Fast inte dit så klart.. =P
 Men upplevelsen lär nog vara värd pengarna..  =D

återvänd




Då har man återvänt från snön.. Va rätt skönt ute, fast de kvart lite kallt nu på slutet.. Men de va trevligt =)
Men de kändes lite konstigt att typ hela kyrkogården var igensnöad.. =/

Aja,nu ska man tina arslet och fantisera om min kommande bostad.. =) Blir dock utan säng i början.. För det är så mkt snö upp till stugan och nu när det börjar närma sig 0 och + så är det ju omöjligt att komma åt sängen..  Nåja.. Jag kan nog lösa det på ett eller annat sätt.. =P

BraJag =)


Faaaan vad bra jag e =D =D =D

HSBs lägenheter var ju apdyra.. och dessutom var det länge tills inflyttningsdatumen va också..
Men brilljanta jag har redan boende ändå.. Moahhaha =D
Så på onsdag ska jag ta ett snack med hyresvärden och säga upp lägenheten..
Inte för att jag fått den lilla 1an än.. Har ju inte ens sett den, men ja vet att ja kommer få den.. Han ska bara kolla upp mig så jag inte är någon kriminell galning som skapar en bordell i hans hus lr nåt.. =P Och det är jag ju inte.. =)
Så då var det flyttningsdags igen.. Fast den vill ja nog inte flytta någa mer det kommande halvåret.. Har varit alldeles för mkt av den varan den senaste tiden..
Så snart lämnar jag utkanten för att flytta in till byn igen.. Snart har jag bott i alla vädersträck som går i ström.. Men till hösten är det nog slut med det.. =)

Har dessutom fått en dag till, så ja ska jobba i morrn och på fredag.. Tills dess borde jag ju dessutom få sticka ngn.. Vill ju prova mina nya kunskaper.. =P
Faaan vad bra jag är.. Tjohoo för mig =) 

Gaaah!



Skönt att sluta tidigt idag.. Så senare blir det jag och Catrine som tar en promenix på byn, fan va länge sen man verkligen vandrade runt här.. Fast jag tvivlar på att det kommer bli ngn fascinerande upplevelse för det mesta är sig väl likt.. Men men.. De blir nog trevligt ändå.. =)

Frös som en tok igår när ja skulle sova.. Hade dubbla täcken.. Efter ett tag så fick ja upp lite värme, men det var omöjligt att somna.. Fattar inte  varför jag har så svårt för att somna, och faktiskt sova när jag är här.. Jag sover ju rent av imponerande bra hemma.. Men inte här.. Det går bara inte.. =/ Vaknade 4 i fyra i morse.. Det var ju inte särskilt roligt.. Och sen när klockan ringde strax före 6 ville jag inte alls lämna min kokong av värme men var ju så illa tvungen att göra det.. =/


Nu ska jag ta å ringa HSB´.. kikade lite hemsidan.. Men faen vad dyra lägenheter!! Gaaah! Då tjänar jag ju mer på att bo kvar där jag bor nu..   =/


.................



aahhh.. Nä de här går inte.. fryser som en tok.. ska hoppa in i duschen och sen är det läggdags så småningom.. Blir ju tråk ikväll också för jag tog ju inte med boken.. Så tvillingsjälarna måste vänta ända tills på Ondsag.. hur ska jag orka vänta så länge?! Det är alldeles för intressant för att ja ska kunna vänta tills dess! Men ja har ju inget val.. Grrrr  =/


Nåja.. har kikat på gamla bilder fråm Bulgarien.. Längtar tillbaka en smula.. extra mkt nu när man sitter här i kylan..
Så ja tänkte lägga ut lite bilder från värmen..  Men jag har inte tålamod nog för det nu.. Så det  blir i morrn kanske.. Bilderna går ju ändå ingen stans.. =P


Mot duschen!  Yes please!



Promenix




Har nu varit ute en sväng med busfrö nr 1..
Bara jag, Dunder och snön...
Hade varit rätt mysigt och fridfullt om ja inte frös så förbaskat..
Nästa vinter ska jag införskaffa mössa och riktiga vantar..
OCH jag SKA dessutom använda dom..


Vovvi

- En smula ivrig =)














Traderakrig



Har värsta kriget om en supersnygg tröja på tradera som jag vill åt.. Jag och en annan användare.. Bjuder som några jäkla dårar stup i ett.. Men men.. de e nog färdigbjudet för min del snart.. typiskt.. vill verkligen ha den tröjan.. =( men säger ekonomin nej.. ja.. då säger ekonomin nej.. och sen är det ju inte så mkt att göra åt saken..
Skiiit..
Fast det kommerr nog fler gånger.. för jag SKA ha den.. =) 

Men just nu ser det ut som om den andre har dragit sig tillbaka... Moahahaaa.. =) Å andra sidan så är det ju några dagar tills auktionen tar slut.. Nu återstår det väl bara att hålla tummarna..

Fan.. Jag har  blivit värsta Tradera nörden..
Det trivs jag riktigt bra med.. =P  Men jag har en känsla av att om man inte passar sig så är väl det lika illa som att  bli alkoholist lr spelberoende.. =/ 

argh..


Vill så hemskt gärna anmäla mig till kursen.. NUU.. så man verkligen är säker på att det finns platser.. men men.. om två veckor, då jäklar.. =)

Och inte fick jag ngn brandvarnare heller.. Han kan väl inte på fullast allvar undvika mig sen den där.. erhm.. incidenten..?! Fast nä.. de tror jag nog inte.. Han har väl haft annat för sig..





How much is too much?






förresten.. på tal om fiskbullar.. Börjar inte det där med "filmkväll" bli en aningen uttjatat nu..?! Haha.. jaah.. jösses..





September nu.. Tack.. =)

Kyligt... =(



Då var man i Hammerdal igen.. och pannan i huset  där morsan bor har pajjat.. Så det är kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt.. =( super kallt.. Fan, blir rejält stel i händerna av det.. =( Tror jag ska ta och leta fram några vantar lr nåt sen.. Vart finns en riddare i rustning när man behöver en..? Lr rustning och rustning.. En stor fluffig filt skulle vara mer välkomnande.. =)

Vem som helst kan ju räkna ut varför jag är här.. Ska jobba i morrn.. Och på Tisdag.. =)
Så allt annat får skjutas upp till på onsdag.. Men ska iaf kontakta HSB i morrn ang lgh.. =)

Lyckades faktiskt få ur båda örhängerna igår, trots mitt gigantiska öra.. Det gjorde inte riktigt lika ont igår.. Men eftersom jag är den jag är ("total freak") så var jag självfallet tvungen att kompensera förlusten med att genast leta upp min kanyl och ta ett nytt hål.. hmm.. Jag har väl lite svårt för nederlag, plus att jag är levande bevis på någon som seriöst aldrig lär sig av sina misstag..  =/


"Time flies
Time waits for no man
Time heals all wounds
All any of us wants is more time
Time to stand up
Time to grow up
Time to let go
Time..."

// Greys Anatomy





Faaaaaaaaaaan vad jag fryser.. =(

RSS 2.0