Förlåtelse



Hmm.. Drömde härom natten en väldigt konstig dröm.. Den kräver egentligen en ganska lång förklaring om jag ska gå igenom hela drömmen, men låt oss säga att den innehöll följande:
Spanien, en röd jacka, slagsmål, flygplats och flygplan, kjol men ingen tröja och en gunga..
Den var väldigt konstig.. Valet av de personer jag slogs med var ändå liiite underligt.. (Obs att jag  var jättestark drömmen och spöade dem båda två.. hehe =P ..) 
Jag verkar besitta "liiite" undertryckt ilska eller vadå?? =O

Antar att de verkligen har rätt i att jag har förmågan att förlåta utan att verkligen förlåta.. Men nu är det slut med det.. Ni som hänger löst till.. Tjae.. Ni hänger jävligt löst till.. Man ska aldrig se sig själv som förlåten förrän man fått det bekräftat. Förrän man ställt frågan och fått "det rätta" svaret.. För vanlig artighet och uppfostran har inge ett jäkla dugg med förlåtelse att göra.. Bara för att människor avstår från impulser som exempelvis att slita skallen av någon annan innebär inte det att de inte väldigt gärna vill göra det.. Men det är enligt våra egna regler mer humant att nicka och hälsa med ett litet anträngt, men befintligt leende än att leka hulken och kasta sig över frysdiskan och smälla till där det svider som värst.. Hmm.. Oh vad jag låter bister.. Men vem blir inte det av att tänka på sånt här?? Men som sagt, jag ska försöka sluta med det, sluta att förlåta utan att förlåta..



Ni är inte förlåtna!




Men bort med bisterheten nu.. Det kommer ju en massa intressant post idag.. =) Kortet som räddar framtiden kommer.. Och avierna från skolan.. Hur sjukt är det att bli lite smålycklig över två avier på 3000kr och 7500kr?! Nåå... Jag gillar det i alla fall.. Det gör verklighet av alltihop.. =)

och idag är det förresten sista penicillin dagen.. Så sen slipper man den skiten.. =)  Fasen vad frisk jag ska va nu då..  Trevligt..  Fast ja har bra ont i nyasta hålet i örat.. Vaknade natten ja drömde så konstigt (fast innan ja drömde drömmen).. Och fick för mig att ja tappat örhänget.. Så ja tog ett annat och försökte sätta i det i det nya hålet.. Men grejen var ju den att ja inte hade tappat något örhänge.. Så jag var på vippen att pressa igenom ytterligare ett örhänge i samma hål.. Eller så var jag på väg att göra ett nytt.. För ja såg ju inget för ja hade ju ingen spegel.. Haha.. Då var jag inte riktigt vaken.. Och ont som tusan gjorde det..
Vilket yrväder man är ibland.. =P





Myspys på hög nivå 
=D





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0