Väntans tider. Så att säga.

Jahopp. Idag åker vi. Eller i natt rättare sagt. Efter lite velande fram och tillbaka om när vi ska åka så har vi slutligen beslutat oss för att köra vid midnatt (på så vis kommer vi förhoppningsvis fram en vettig tid). Så den här dagen går mest ut på att vänta. Och packa förstås. Blev en sista tur till Fagerdal också. Elsie sov så hon fick vara kvar i Hammerdal så åkte jag, Mattias och Malva dit och fikade hos min morbror. 
 
Vi ska försöka lägga oss hyfsat tidigt (men det beror ju mycket på barnen också) och sen ställa ett alarm så vi kommer upp och iväg. Är lite osäker på hur resan blir för barnen. För deras skull är det allra bäst att enbart köra nattetid. Men nu blir det ju både natt och dag. Så på slutet lär nog båda vara uttråkade. Men varken jag eller Mattias har lust att komma fram tidigt på dagen för vi kommer vara så trötta då. Är skönare att få köra lite dagtid också. Så istället för 13-14 timmar av totalt mörker (körtidsmässigt) så blir det kanke runt 9 timmar och sen lite fler timmar med ljus. Goodie. 
 
Men innan dess ska vi käka middag: köttbullar. Mohahahaaa!! (Ida och Mice åkte hem igår se de missade det, hehe). Sen ska vi packa ihop det sista och ställa i hallen så det bara är att bära ut i natt (packar några enstaka saker redan ikväll).
 


Jul 2015

Då har julen kommit och gått. Mer eller mindre. Är ju ett gäng juldagar kvar och vi har ju fortfarande julfirande hemma i Halland som väntar. Gårdagen var rätt mysig. Elsie var inte överlycklig men det gick rätt bra. Tror problemet är att hon har introducerats till alltför många nya miljöer och nya människor på för kort tid och det blir för mycket för henne. Vad jag kan minnas om Malva har hon alltid varit enkel (i den aspekten i alla fall) och anpassningsbar så jag har väl inte riktigt funderat över att man faktiskt kan vara annorlunda. Jag tror i alla fall att det är därför Elsie sover så mycket. För hon är nästan alltid trött och vill bara sova. Hon äter fortfarnade sämre än tidigare. Är mest amning och gröt som funkar, och ibland är hon inte ens intresserad av gröten. Tror att det är för mycket som händer runt omkring. Sen var hon ju dålig också de första dagarna och hade 39 graders feber i två dygn och sov dåligt i 4 dygn. Nätterna är väl inte tiptop nu heller, men de är helt klart bättre.
 
Gårdagen inleddes för min del genom att jag gick upp lagom tidigt, tror det var runt 6, och kokade risgrynsgröt. Det har på något vis blivit min uppgift, och jag är helt okej med det. Fast jag lyckades bränna två två kastruller, men gröten smakade tack och lov inte bränt. Vi kikade förstås på julkalendern (innan frukosten) och sen efteråt såsade vi mest omkring här hemma och gjorde oss i ordning. Vid 13 kom vi iväg mot Fagerdal (var meningen att vi skulle åka 12). Där blev det fika och sällskapande. följt av Kalle (jag ammade och "sövde ner" Elsie när Kalle började så jag såg bara halva ungefär). Sen fick barnen öppna sina julklappar. Vanligtvis brukar vi ta det efter maten men vi tänkte att det var roligare för barnen att få mer tid på sig att hinna öppna dem och undersöka dem lite. Tanken var god men de hann ju nästan ändå bara öppna sina julklappar innan vi skulle äta. Samtliga var överlyckliga tror jag (med undantag för Elsie för hon sov fortfarande). 
 
Sen blev det julbord (då vaknade Elsie igen) följt av en promenad på kvällen. Var ås mysigt att gå runt där i Fagerdal. Men det är så konstigt också. Jag har fortfarnade spenderat mest tid av mitt liv där. Det är hemma men ändå inte hemma. Och även om jag tycker det är bra att någon köpt vårt gamla hus (jag försöker i alla fall intala mig det) och tar hand om det, så tycker jag också att det känns jobbigt och trist att någon annan bor där. Att vi aldrig någonsin igen kommer samlas där. Konstigt. Jag känner mig nästan lite avundsjuk. Jaja, hjärnan är inte alltid logisk. 
 
Efter promenaden packade vi in alla barn och grejer i bilarna och åkte hem. Ville passa på när de flesta redan var klädda. 
 
Väl hemma och när alla barn (utom Elsie) sov så drog vi igång julklappsspelet. Sjukt roligt! :D Det gick dock inte så bra för mig i början för jag hade lite otur med tärningarna. Men sen jämnade det ut sig och i slutändan fick alla nästan lika många. Vi hade satt en minimum gräns på att alla skulle få minst tre julklappar. Rätt lagom tycker jag. Det blev dock lite krig om några saker, men det var mest roligt bara. :) 
 
Idag såsar vi omkring i olika stadier av trötthet. Har varit uppe sent många kvällar i rad nu och ändå fått kliva upp tidigt, alt. vara uppe en del på natten (eller i mitt fall: båda delarna). Men i morse när Elsie vaknade kl 6 gick jag upp med henne till Mattias (den stackaren fick gå upp redan halv 6) så tog han barnen och jag fick sova till halv 9. Underbart! Sen byttes vi av så i skrivande stund är det han som ligger och sover. Jag ska nog väcka honom snart så inte hela hans dag blir fel. 
 
Just aja, glömde skriva en sak ang. julafton. På eftermiddagen försökte Mice vara rolig så han satte en lösenord på min telefon. När jag upptäckte det frågade jag alla närvarande om någon pillat på den (men givetvis var han inte närvarande). Så när alla var oskyldiga utgick jag ifrån att typ Malva eller någon lyckats ställa in lösenordet, alt. att det blivit något fel på telefonen. Naiv som jag var startade jag om den och hade då glömt bort att jag inte ännu tagit bort min pinkod. :( Och givetvis kunde jag inte pinkoden för det var inte halebops standerd kod (som jag faktiskt kan, eller tror att jag kan) och det var inte min gamla pinkod. Så nu är min telefon låst och jag är okontaktbar. Igen. Typiskt. :S Min puk-kod ligger nånstans hemma (frågan är bara vaaaart???). Har mina aningar men vad hjälper det nu. Nåja, jag överlever utan. Känns dock trist att inte kunna ta fler kort. Jag hade den bästa kameran på telefonen, och vår riktiga kamera är ju inne på lagning. Hmpf! Blev rätt sur på Mice först men ska man vara noga så var det ju mitt eget fel också som försökte starta om telefonen. Jaja, jag har släppt det nu eftersom jag har bestämt mig för att försöka sluta lägga tid på att vara sur. Inte helt lätt alltid men man måste ju börja nån gång. :) 
 
Jag hade egentligen velat åka in till Östersund idag men väglaget är tydligen sämre igen. Och det ska tydligen bli storm. Så vi håller oss nog hemma istället. 
 
Det var väl vad jag hade att komma  med denna gång. Blev visst lite långt. Hade jag haft tillgång till min telefon hade det kunnat bli någon bild med eftersom någon låst den så.... Men jag är inte sur. Hehe. ;)
 


Jämtland

Resan upp till jämtland tog rätt lång tid. Stoppen var snabba och smidiga men på grund av rejäl halka längs nästan hela vår resväg så körde vi ganska lungt. Fattar inte hur en del vågade köra så fort på vissa ställen. Vi var nog rejäla stoppklossar i trafiken för vi blev omkörda av lastbil efter lastbil efter Gävle. Weird. Det är obehagligt att köra om lastbilar men det är nästan ännu obehagligare att bli omkörd av dem. 
 
Flickorna var så duktiga så. Ammade Elsie bara två gånger och hon var inte särskilt kingig i bilen. Var snarare Malva som protesterade. Och hon har mina sympatier. Tror hennes stol är den obekvämaste i hela bilen. Och resan tog liksom över 15, nästan 16 timmar.. Hon fick komma ut och sträcka på sig två gånger. Men två korta pauser på 15 timmar är ju ingenting.
 
Vi kom fram till mamsen vid halv 12. Då var vi alla ganska möra. Dagen blev inte särskilt mycket bättre med en Elsie som baera var kinkig. Jag utgick ifrån att det var miljöombytet och för att vi vänt uppochner på rutinerna. Men hon blev bara värre och värre och höll på att driva mig till vansinne på kvällen. Så tillslut tog jag en temp på henne för jag tyckte hon var varm. Då hade hon en temp på 39.2. :( Inte underligt och var grinig. Så nu har hon haft feber o två dygn. Tjurigheten har hållt i sig och vi sover oerhört dåligt om nätterna. Elsie väcker mig minst en gång i timmen genom hela nätterna. Har hänt att jag fått sova 1½ timme i sträck nån gång men det är sällsynt. Så både hon och jag är rätt trötta av oss. Mattias brukar dock ta morgonen så jag kan få sova 1-2 timmar ostört då. Sen idag bytte vi så när jag kom upp fick han vila. Tur man kan hjälpas åt. Var helt onödigt att vi lånade med oss resesängen för Elsie använder den inte. Hon och jag delar säng nu. Annars får vi inte sova alls. 
 
Det är rätt rörigt/trångt men det funkar. Barnen leker mestadels snällt med varandra. De tycker det är riktigt roligt med snön. Jag och Ida tycker nog också det är rätt roligt. Hehe. Vi har lekt lika mycket i snön som barnen har. hihi.
 
I skrivande stund inväntar vi maten som gottar sig i ugnen. Blir lax idag. Jag har tjatat om att jag vill spela på kvällarna men när det väl finns tid är det ingen (allra minst jag) som orkar. Får se hur det blir ikväll.
I morgon åker vi (jag, Mattias och barnen) till Strömsund och hälsar på Natta. Vi var dit en sväng idag med men då åkte vi till pappa och hälsade på. Vill inte dra iväg Elsie till andra ifall hon smittar. Dessutom är det ju jobbigt för henne. Så nu får hon lite mer tid på sig att bli bra. Blir hon inte bättre kanske hon får stanna hemma. Hon är ändå oftast lite gladare när jag inte är i närheten. :( Så fort hon ser mig blir hon extra ledsen och extra dålig. :/ 
 
Jahopp det var det. Nu ska jag väl vara social igen.
 
 

Bullmomma

Igår fick jag något sorts ambitösryck och bakade. MASSOR! Jag klev upp klockan 5 med tjejerna för de ville inte sova mer. Mattias hade ju gått upp tidigt dagen innan så jag tänkte att det var väl min tur den här gången. Elsie hade ändå "bara" väckt mig två gånger under natten. 
 
Nåja, jag hade ju hur mycket tid som helst så jag drog igång bullbaket vid 7-8 nån gång. Blev först saffransbullar med mandelmassafyllning. Näst på tur stod vaniljflätorna. De blev inte särskilt fina men de gick i alla fall att äta och det är väl huvudsaken. Sen på kvällen blev det grötbullar (som vi åt till frukost i morse) samt chokladfudge.. Puuust! Idag tänker jag nog inte baka något alls. Frysen är dessutom full så det ryms inget mer där. Jag spenderade nästan hela gårdagen i köket. 
 
Snart ska jag väl dit igen för att skramla ihop lite lunch. Sen i eftermiddag bär det av ut till flygstaden för att gå till Maxi. De har "lite" jippo där idag. Och givetvis går jag på sånt. Så vi ska dit. Sen efter det åker vi till Oskarström. Goodie. :)
 


Sömn och skola och sån där.

Gaaah! SÖÖÖÖÖÖMN! ZzzzZZzzzZZZZzzz! 
 
Elsie är inne i nån utvecklingsfas. Fortfarande. Malvas sista riktigt extremjobbiga period pågick när hon var runt 7-8månader tills hon var 10 månader. Elsie är bara 8½... :( Som vanligt hann jag inte ens somna innan hon började stöka första gången, det var strax efter 23 (notera att jag gick och la mig en HEL timme innan dess. Typiskt mig att ha svårt att somna). Från 23-5 vaknade hon och stökade 5 gånger. Sen vakna Malva och var helt hysteriskt ledsen också en gång. Men det botade jag genom att lägga henne i vår säng. 
 
När Elsie vaknade vid 05:10 var jag både sur och trött så jag tvingade helt sonika upp Mattias. Inte för att det gjorde någon större skillnad. Jag och Malva fick slumra vidare i ungefär en halvtimme för sen gjorde Elsie illa sig på något vis och började skrika förfärligt. :( Då var klockan 05:45 så jag pallrade mig upp och nån minut senare kom Malva också. Så vi alla lär nog vara rätt så trötta idag. Tycker lite synd om Mattias som måste jobba hela dagen (och antagligen jobba över) och ha varit vaken sen fem. MEN jag tycker ännu mer synd om mig själv. Han har kanske nån dålig natt per vecka/varannan vecka (och då är den dålig i den meningen att han vaknar av barnen, han behöver oftast inte ens kliva upp ur sängen). Jag har jobbiga/dåliga nätter nästan jämt. Men men. Överlevde jag Malvas första år så kan jag överleva nästan vad som helst. :)
 
Jag har förresten kommit in på skolan. Känner mig extremt kluven och vet inte alls hur jag ska göra. Sista svarsdag är den 18e december så jag har i panik bokat in ett möte med en studievägledare den 16e. Ja, samma dag som vi ska till jämtland. De sista dagarna innan vi åker kommer bli något stressiga;
 
Vi ska alla hinna klippa oss (förutom Elsie då), vi ska hinna med Gekås, luciafirande på dagis, ev. julavslutning på dagis och bvc-besök. Och vi måste förstås packa också. Blir lite snurrig bara jag tänker på det. Ja just ja, jag ska träffa psykologen också. Det mötet känns väl sådär. Är sista gången vi träffas för sen kommer den ordinarie tillbaka. Jag hade kunnat få fortsätta gå hos samma om jag ville men då måste jag åka ända till Getinge. Det har jag inte riktigt lust med. Så det är bara att hoppas att det funkar lika bra med nästa.
 
Jaja, nu ska jag dansa lite min min hoppetossa (Elsie har nu kommit på att det går att hoppa/gunga sig fram i gåstolen). 
 

 
 

Ingen sovmorgon

Malva tyckte det var en utmärkt idé att gå upp kvart över 6 i morse. -_- Det tyckte varken jag eller Elsie. Den sistnämna blev så ledsen att hennes goda morgonhumör lyste med sin frånvaro. Ibland brukar jag få ligga kvar ändå för Mattias brukar hinna arrangera tjejerna (eller åtminstone en av dem) och ändå hinna med sin frukost. Men i morse var Elsie så himla sur så jag kunde inte med gott samvete (eller gott humör för den delen) ligga kvar i sängen.
 
Fattar inte att Malva inte är trött. Hon hade svårt att komma till ro igår (Elsie lika så, hon och jag var uppe till efter 22). Och i natt när jag nyss lagt Elsie igen vid 02:40 så började Malva gny inne i sitt rum. Medan jag låg och försöka sova hörde jag:
 
"ååh. Ååhh, neeejh. Ååh" Prassel.. DONK!!! 
 
Följt av en hel del tårar. Jag flög nästan upp ur sängen medan jag mumlade diverse svordomar och undrade var tusan det var som hände. Stackars lillskruttan hade ramlat ur sängen (?!). Jag fattar inte riktigt hur hon lyckades med det. Det är ju kanter runt hela hennes säng. Men hon låg på golvet nedanför sängen. Inrullad i en filt och grät. När jag kom in och lyfte upp henne så frågade hon mig förvirrat vad som hade hänt.
Huvva, stackars liten! Tror inte ens hon var riktigt vaken. Hon somnade då om direkt när jag la ner henne i sängen i alla fall. 
 
I skrivande stund leker tjejerna och jag har landat här för att undersöka lite öppettider (och blogga, uppenbarligen). Är shopping som står på menyn idag. Måste inhandla Mattias julklapp denna vecka så är lika bra att göra det idag. Trots att jag knappt bestämt mig än för vad jag ska köpa. :S Blir även ytterligare en tur till Biltema i hopp om att de återfunnit bubbelplasten. Känns dock inte jätteroligt att åka dit själv med båda tjejerna. Malva kommer bli helt sjövild där inne. Det är så stort, så mycket saker, leksaker vid ingången och folk överallt. Innan vi är klara är hon säkert bekant medsamtliga som är där. Jaja, jag ska väl inte sitta här och lata mig. "Back to work", eller nåt.
 


Som alla säger

Ny dag. Nya tag. Som alla säger. Det var meningen att jag och Elsie skulle åka till biltema och handla idag efter vi lämnat av Malva på dagis. Men jag kan inte för något i världen komma ihåg vad tusan jag skulle köpa?? Galet frustrerande. :(  Så det slutar eventuellt med att jag åker till affären och köper saffran. Men jag tvivlar på att jag ens gör det. Tänkte baka lite till helgen/i helgen för på måndag är det avslutning på dagis och i år får man fixa fika själv. Nu behöver man ju inte vara så ambitiös att man bakar själv. Affären har ju massor med gofika, men jag har ju inte bakat något med saffran på eeevigheter så då kan jag lika gärna passa på nu. 
 
JAA! NU KOM JAG PÅ DET! Hihi, jag skulle ju köpa lite bubbelplast! :D Hade tänkt börja plocka undan porslin och såna grejer som vi inte använder särskilt ofta. Har lyckats fylla fyra flyttkartonger än så länge. Och det är ju ingenting så jag tänkte göra ett ryck idag och fylla någon till. Kan dock inte ta alltför många för vi har ingen plats att ställa dem på. :S För tillfället står samtliga i Malvas rum (på bordet så det påverkar ju inte hennes lekyta något. Än). Fast jag vetetusan om jag ens vågar ha någon låda där inne i Malva-höjd. Hon är en pillerfia utan dess like så vad som än står där inne måste vara något tåligt. Och tåligt eller ej.. Det brukar sällan räcka när hon är i farten. ;) 
 
 
Uppdatering:
Givetvis var just bubbelplasten försvunnen. De håller ju på att bygga om där så det är lite rörigt (och enormt!). Hade en (och en halv. Tror halvan var ny för han var mer förvirrad än jag. Haha) ur personalen som for omkring och letade efter den åt mig. Inte kunde jag bli sur heller för han (helan) var så himla snäll och trevlig och sprang omkring över typ hela biltema och letade. Datorn samt en ur personalen sa att det skulle finnas vid kassan. Han i kassan sa att det skulle finnas vid "plocka själv- lagret" och en tredje person sa att det skulle finnas vid fritid. Men Bubbelplastens frånvaro var ett faktum. Så jag fick åka hem tomhänt. Med tröstande ord från en kassör som sa att nästa gång fick jag köpa dubbelt istället. Tyvärr hjälper ju inte det mig nu. Elsie är ju fortfarnade inte jätterolig att sitta in och ta ut ur bilen så jag åkte hem. Struntade i affären och strunade i Jula, trots att jag är 100% säker på att bubbelplasten finns där med. Den är dessvärre dyrare. Man får mycket mindre plast. Tror det var 5 meter. Men från biltema fick man 10 meter... 
 
 


Avslutning med badet

Idag var det avslutning med badet (föga chockerande kanske med tanke på rubriken). Det har varit en rätt mysig termin. Mitt enda ånger är väl att jag och Elsie missade ett badtillfälle då jag glömde mina badkläder hemma. Dåligt! Mitt enda försvar är att det var väldigt stressigt för vi hade varit iväg. Vi har inte beslutat ännu om det blir fortsättning eller inte. Men Det är rätt mysigt att åka iväg till badet med tjejerna så det är inte omöjligt att vi tar oss an ytterligare en termin. 
 
Efter sista lektionen fick Elsie sitt diplom plus att vi fick hämta ut undervattensbilderna som tog för två veckor sedan. Jag passade på att hämta ut Malvas kort också så slipper Mattias det sen (de är ju iväg och badar nu, åkte nyss). 
 
Tänkte att ni också kanske ville få se bilderna. :)
 
 
 
 
 
Mina fina flickor.    

 
 

Yes! Freeeedag!

Äntligen fredag! Tjohoo! Fast utöver att jag får ha Mattias hemma mer (och Malva förstås) så är det ingen större skillnad för mig. Vädret är skit och jag känner mig krasslig. Pratade i mina nya hörlurar (on ear variant). Vet inte om de är för små eller om det är för att jag har glasögon på mig men de trycker åt om huvudet/öronen så efter ett tag får jag ont och idag fick jag ont i huvudet och blev yrslig. Yrseln lär ju knappast bero på hörlurarna men den är ändå besvärande, oavsett vad som orsakade den. Känns även som om någon sitter på min bröstkorg..? Och nej, det är inte ångest. Eller jag tror inte det är det i alla fall. Känns inte som det. 
 
Jag har roat mig med att städa lite och ska snart väcka lillosten så vi kan åka och hämta Malva. Sen bär det av till City gross. De bjussar på julmat så jag tänkte snylta lite samt investera i lite mer och mindre onödiga saker innan vi åker hem igen. Sen går jag nog inte ut mer idag. Om inte Mattias vill bli hämtad. Är ju som sagt inte världens roligaste väder. Han är förresten kontaktbar igen. Nu när jag har en ny, än så länge fungerande telefon så fick han ta gammelskrutten. Den är trött och opålitlig men det går att ringa på den. Oftast i alla fall.
 
Det var det. Dags att väcka lillosten (hon hatar förresten fortfarande bilstolen. Känns inte som om det kommer gå över någon gång snart). 
 

 
 

Prylar

Idag kom min telefon. Är det konstigt att jag tror jag ångrar mig innan jag ens prövat den? Åh den här dumma beslutsångesten! :( 
 
Men alla lovsjunger den ju hit och dit, så jag får väl hoppas att det inte bara är betalad reklam utan faktiska åsikter. Ska dock investera i ett sånt plånboksskydd. Den här varianten (en samsung edge) har ännu sämre kantskydd än den förra jag hade. Och vi vet ju alla hur det gick med den.. Okej.. ALLA vet kanske inte det så jag kan summera det hela: det gick skitdåligt! 
 
Igår kom Elsies stol. Så fort smsaviseringen kom så "slängde" jag ut Mattias för att hämta den (den var beställd i hans namn, annars hade jag gjort det själv). Efter lite bökande var den installerad. Den sitter rätt bra. Stabilt. Stabilare än Malvas stol. Men tyvärr var inte Elsie särskilt imponerad av den idag. Har fått sätta i och ta ur henne tre gånger ur den idag (än så länge). Och hon skriker, gråter och ålar sig varje gång. Jag måste typ brotta ner henne och hålla fast henne för att sedan försöka spänna fast henne. Bökigt, och hon blir som sagt väldigt ledsen. :/ Men jag tror dock att hon var hungrig i morse (hon fick inte sin frukost förrän efter jag lämnat Malva på dagis (för Elsie tog sovmorgon)). Så jag har lite hopp om att det ska gå bättre nu i eftermiddag när det är dags att hämta Malva. 
 
Jahopp. Nu har lillskruttan vaknat så jag tror jag ska släpa med henne ut till eurostop innan vi ska hämta Malva igen. 
 


Onsdag. Tror jag,

Hmm.. Bokade just en frisör tid till mig och Malva. Direkt när vi lagt på hittar jag en annan salong. Där vi hade kunnat få hela kalaset 200 kronor billigare. Typiskt. Ja jag överväger faktiskt att omboka det hela. I alla fall Malva. Jag är ju ett vanedjur så jag vill helst gå till samma.. Hmm.. Jaja det var det..
 
Idag har jag mest skrotat omkring här hemma och inte gjort nånting känns det som. Väntar ivrigt på att stolen ska komma. Den är ivägskickad och hade planerat leveransdatum IDAG!!!! Men än har det inte hänt något. Så vi får den nog inte förrän i morgon. 
 
Det var det. Nu ska jag joina tjejerna som leker inne på Malvas rum..
 
Tjillevispen - som Malva brukar säga. :)
 


1 december

Då var nedräkningen igång på allvar. Förmiddagen spenderades på reseande fot (jobbuppdrag) och eftermiddagen spenderades med att summera/ rapportera om förmiddagen. Typ. 
 
Men kvällen avslutades i alla fall med lite tv-mys med familjen. Vi kikade på julkalendern. Jag tyckte det var lite annorlunda mot för andra år. Tror det kan bli bra. :) Malva tyckte i alla fall det var spännande, men jag är osäker på hur mycket av allt hon tog till sig. Sen blev hon rätt så glad över att hon fick en julkalenderspresent. Nu har vi ju redan dragit igång den karusellen så i år går jag all in och har även fixat en till Mattias. Men nästa år hoppar vi nog det för det är så himla mycket jobb. 
 
Jag försökte förklara för Malva under eftermiddagen vad kalendern var för något och varför hon fick presenterna. När hon först fick syn på dem och fick veta att de var till henne så blev hon överlycklig och gissade att hon skulle få dem för att hon fyllde fem år. Haha lilla sötfian min. 
 
I morgon ska jag tack och lov inte göra nånting alls. Det stämmer väl inte helt. Men jag har inga måsten som är skrivna i sten. Skönt! Det enda jag ska göra är att ringa och tigga till mig en frisörtid till mig och Malva (Mattias får minsan fixa sin själv) samt dammsuga. Är inte helt bekväm med att lägga Elsie på golvet längre och då är det hög tid att städa. Idag kom jag på henne med att snutta på lite hushållspapper som hon hittade på golvet i Malvas rum (Malva är boven i dramat för hon tog en tuss och rev sedan sönder den i en massa småbitar och jag lyckades uppenbarligen inte lokalisera alla).
 
I morgon kommer förresten kanske min nya telefon. Hoppas! Fast det finns en sak jag ser fram emot ännu mer. Det är Elsies stol. Guuuud vad jag längtar tills den kommer! 
 
Uppdatering:
Idag är det förresten fem år sedan Mattias träffade Ida och Mice för första gånge (nej, jag kom inte ihåg det bara sådär. Av ren nyfikenhet gick jag tillbaka i bloggen och kikade). 
 

 
 

 

RSS 2.0