Bullmomma

Igår fick jag något sorts ambitösryck och bakade. MASSOR! Jag klev upp klockan 5 med tjejerna för de ville inte sova mer. Mattias hade ju gått upp tidigt dagen innan så jag tänkte att det var väl min tur den här gången. Elsie hade ändå "bara" väckt mig två gånger under natten. 
 
Nåja, jag hade ju hur mycket tid som helst så jag drog igång bullbaket vid 7-8 nån gång. Blev först saffransbullar med mandelmassafyllning. Näst på tur stod vaniljflätorna. De blev inte särskilt fina men de gick i alla fall att äta och det är väl huvudsaken. Sen på kvällen blev det grötbullar (som vi åt till frukost i morse) samt chokladfudge.. Puuust! Idag tänker jag nog inte baka något alls. Frysen är dessutom full så det ryms inget mer där. Jag spenderade nästan hela gårdagen i köket. 
 
Snart ska jag väl dit igen för att skramla ihop lite lunch. Sen i eftermiddag bär det av ut till flygstaden för att gå till Maxi. De har "lite" jippo där idag. Och givetvis går jag på sånt. Så vi ska dit. Sen efter det åker vi till Oskarström. Goodie. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0