Sjukling

Jahopp, denna långledighet inleder vi med en sjukling här hemma. Malva har blivit ganska förkyld, stackars lillan. :( Så nu är det väl bara en tidsfråga innan jag och Mattias blir smittade. Igen. Jag flyr fältet en stund under dagen för att plugga på bibblan. Så rent officiellt har ju inte långledigheten börjat än. Det gör den i eftermiddag. Borsett från vår traditionella Valborgstur till Oskarström så har vi inget annat inplanerat. Skönt, jag har så mycket inplanerade saker för praktikens del den kommande veckan. Det är så mycket nu att vi gjort listor på allt för att inte glömma något. Som o mdet hjälper, jag är rätt säker på att vi redan glömt något. Men men. förhoppningsvis är det inget med någon större prioritet.  
 
Bortsett från vår lilla sjukling så är det väl rätt så bra med oss. Jag fantiserar om ett större boende och hittade ett radhus på Frennarp igår. För en gångsskull var den en hyresrätt och inte en bostadsrätt. Ytterligare ett plus var att nästan vem som helst kommer få hyra huset. För en gångs skull går de inte på poäng utan på.. Tjae, lämplighet kanske? Men en stooor nackdel är att hyran var på 8000. Kallhyra. *kräks* Med andra ord skulle vi inte ha råd, och även om vi skulle ha råd så vetetusan om jag skulle vilja lägga sånna sinnessjuka summor på boendet. Det är ju inte någon panik med större boende. Än. Jag är bara orolig för att det dröjer för länge så att när Malva väl ska få eget rum så vägrar hon acceptera det. :S Nåja, Det är väl bara vänta och se, och hålla tummarna. Och kanske lägga ut lägenheten på HFAB:s bytestorg. Har funderat på det länge nu men det verkar inte vara någon större aktivitetet där eftersom det aldrig verkar finnas någon som vill byta lägenhet. Med andra ord tycks den enda besökaren på bytestorget vara jag själv. :S I natt drömde jag att vi bodde i Spanien. Vi hade en jättestor ljus lägenhet. Vi hade också en sån där stor utomhusbubbelpool. Fast vi hade valt att ställa vår inomhus. I vardagsrummet. Hmm, inredningen är ju helt klart inte min starka sida. 
 
 


Höggravid?

Det började med lite ont i vänster höft. Inget konstigt, höfterna krånglar lite ibland och har gjort det sen jag väntade Malva.

Nu har det dock spårat. Gör ont i bägge samtidigt och nu haltar jag fram. :-( Vet intd om jag burit ngt konstigt kanske (har kånkat runt på lite olika saker idag). Har lunch just nu och undrr hur fanken jag ska ta mig ner för trappan igen. :-/ Känns nästan exakt som när jag var höggravid med Malva. Usch att man ska vara så klen. Jag borde nog önska mig en rullstol i julklapp. :-/

Sol ute, sol inne, sol i sinne sol i.. nyllet!

 
Är befriad från söndagsångest idag. Men däremot känner jag en rejäl nervositet. I fredags fick vi nämligen veta att vi ska iväg på ett event på måndag (dvs i morgon). Vi fick veta det med kort varsel och vi var mer eller mindre tvugna att åka på det föär ingen annan kunde. :S Det är lite klädcode som gäller (ja nu är jag evigt tacksam mig själv för att jag köpte mig en kavaj). Gaah! Jag kommer dööö! Tanken är att jag ska agera fotograf.. Gissa hur mycket erfarenhet jag har av det? Noll! Låt mig upprepa: NOLL i erfarenhet! :O Så ja, jag känner väl en del press.. Men å andra sidan o man sätter det i perspektiv till annat så är det värsta som kan hända att jag sabbar något och skämmer ut mig själv, vilket inte är så farligt jämfört med om vi skulle vara med i en bilolycka eller nåt. Ska bara försöka komma ihåg att tänka så i morgon också. 
 
En annan irriterande sak kring hela klädgrejen och att vi ska se proffsiga ut osv.. Igår när vi var i Falkenberg så var vi ute en hel del. Hade jag smörjt mig? NEJ! Så nu ser jag ut som en tomat i nyllet. Brände ansikte, axlar, bröstkorg och nacke. :( Dåligt! Nåja, bortsett från att jag blev lite grillade så hade vi det riktigt nice. :) 
 
Idag blev det en försenad veckohandling för vi glömde det igår. Tog cyklarna till city gross. Det var underbart, det är verkligen sommar nu, typ. Och det är fortfarande april (????). :D Malva skrämde mig dock rejält när vi kom hem. Hon satt snett och nersjunken och såg helt död ut. Svarade inte på tilltal ingenting. Jag började förstås slita upp taket på vagnet och försökte få kontakt. Då började hon faktiskt röra på sig lite, visade sig att hon hade somnat. Hehe, så att åka cykelvagn är visst inte så dumt ändå. :)
 

 
 

Osammanhängande

Jahopp, då var terminens andra (och sista) webbinarium över. Nu återstår uppgift 5, slutrapporten och slutseminariet som sker på skolan. Och resterande tid av praktiken återstår ju också förstås. 
 
Men dagens seminarium fick mig att fundera över mig själv. Det är så irriterande att vara socialt inkompetent. Jag gruvar för slutseminariet då jag behöver träffa min klass. Usch! Inte för att det är något fel på dem, tvärt om! De är troligtvis mer normala än vad jag är. Önskar att jag var lite mer som dem men det går bara inte. Jag fattar inte hur jag ska kunna ha det här som yrke när jag är så socialt obegåvad. Kanske kan man träna upp det.. Jag får väl gå kurs hos Mice eller nåt för han är ju kungen av socialtalang, om än lite klumpig sådan men ändå. Finner det lustigt att jag är mer intresserad av döda människor än levande..? Alltså det är inte så fruktansvärt som det låter, jag menar historia och sånt. Vanligtvis är jag inte så förtjust i döda människor eftersom jag en löjligt stor rädsla för döden, typ -jag-ligger-vaken-halva-natten-med-ångest-för-att-alla-måste-dö. Underligt nog var dödsångesten mycket mindre när jag jobbade med gamlingar och ibland iakttog dödens intåg och tog hand om kroppen efteråt. Knasigt. 
 
Oj, spårade visst en hel del. Känner mig totalt osammanhängande. Tror jag behöver sova lite. Men det får bli sen för snart ska jag eventuellt åka till panduro och granska deras mönsterpapper. Tänkte egentligen beställa men jag är så otålig att jag inte orkar vänta, hehehe.. 
 
 


Söndagsångest

Hmm, igår hade jag söndagsångest. Första gången på länge. Och det var inte ens söndag. Inte för mig i alla fall, som bara firar påsk bara för att, inte för att jag tror att jesus dog och återuppstod. Så för mig var det väl egentligen en vanlig måndag. 
 
Nåja, söndagsångesten berodde nog mest på att jag varit hemma så länge. Och fått sova mer. :( Kom i säng för sent igår så idag är jag jättetrött. Det är så konstigt att 30 minuter kan göra sån skillnad. :S 
 
Jaja, jag hade väl egentligen inget vettigt att säga. Som vanligt. Ska väl inta någon sorts frukost och sen cykla mot hem strax efter 7. 
 
 


Tröttluva

Idag har det legat en tröttluva över oss. Efter en mycket trevlig dag i Oskarström så kom vi hem vid 23. Inte överdrivet sent men idag känns det som om vi varit uppe och festat halva natten. Ja, jag känner mig faktiskt lite bakis idag (???). 
 
Med andra ord har vi inte gjort många knop idag. Lyckades plåga oss igenom veckohandlingen och nu har jag dessutom på något underligt vis lyckats söka två jobb. Borde egentligen plugga lite också men vi får se hur det blir med den saken. Malva är tjurig eftersom ingen av oss riktigt orkar med henne så vi kanske går ut en sväng istället så hon får göra av med lite energi.  På tal om Malva, jag tror hon tog personligt rekord i busfasoner igår. Nog för att hon är lite "vild och busig" av sig men igår var hon ju helt hoplös. Och döv också tydligen. Hmpf, busunge! Trodde hon skulle vara trött idag. Det var hon väl på sätt och vis också för hon sov ända till 06:30 men utöver sovmorgonen har hon då varit som vanligt. 
 
Jahopp, det var det. Jag ska väl försöka uppbåda någon sorts kraft och göra något. Kanske. 
 
 


Snart så

Wihoo! Snart är det påsk! :D (med andra ord snart får jag förhoppningsvis sova en timme längre i några dagar) HEJJA HEJJA! :D Fast hela trötthets-grejen blev faktiskt lite bättre när jag började lägga mig en halvtimme tidigare. Kanske var det bara det som behövdes. :)
 
Idag bär det som vanligt av mot praktiken. Ska försöka komma ihåg att fara inom bibblan ikväll. Har en bok som står och väntar på mig. Nästa uppgiften ska inte vara klar förrän om typ 2-3 veckor eller nåt men jag vill vara ute i god tid eftersom jag misstänker att jag kommer ha problem med den. Har stirrat på uppgiftbeskrivningen säkert tio gånger och varje gång kommit på en ny (inte nödvändigtvis särskilt bra) lösning, låt oss hoppas att åtminstone en av lösningarna ger mig ett godkänt. 
 
Ska eventuellt prova ett nytt recept ikväll. Det är ingen störra bakprocedur men kan vara kul att testa. Beroende på resultatet så får ni kanske se det sen.. ;)
 
Näe, nu ska jag njuta av min absoluta favoritlåt från Eddie Meduza: Take my heart. Rena rama återtrippen till barndomen (den positiva delen alltså). 
 
 
 
 
 
Jahopp, kanske borde förse mig själv med lite smink, vettiga kläder, medicin och någon sorts frukost? Inte nödvändigtvis i den ordningen. 
 


Otrevlig

Åh!! Blir så less på den är så kallade förkylningen. Vill egentligen inte kalla det förkylning för jag mår inte särskilt dåligt. Längre i alla fall. Det började någon dag efter mitt kalas. Det var även då Malva blev krasslig, och vi är båda fortfarande snoriga och lite småhostiga.
 
Sen vore det ju trevligt om jag kunde piggna till någon gång. Har börjat lägga mig 21:30 nu i hopp om att det ska hjälpa. Tack och lov är det ju långledighet snart. Den tänker jag spendera i soffan. Och kanske även på cykeln bara jag orkar sanera cykelvagnen. 
 
Blir för övrigt inget besök till verket denna veckan. Fanns inte tid till det så det blev uppskjutet nån vecka. Har redan glömt när. :S 
 
Jaha, gnäll, gnäll och gnäll. Ytterst otrevligt. Jag kommer liksom inte på något glatt och roligt att säga. 
 
 


Kortvarig glädje

Hmpf! Igår när vi skulle ut på en cykeltur igen så upptäckte vi att någon katt pissat i cykelvagnen. GRRR! Detta trots att jag redan dagen innan sprayade ner den med ättika för att den skulle få vara ifred. Tydligen hade jag inte sprayat tillräckligt mycket. USCH! Så återigen dränkte jag ner skiten och nu står den inne i vårt förråd. Jag ska väl samla ork och sanera den någon dag när det är fint väder. 
 
Vi har två huvudmisstänkta för dådet. En svart grannkatt och Maya. Den svarta katten har strukit omkring här både igår och i förrgår, bägge gångerna har den dragit sig mot vagnen, men det kan bero lika mycket på intresse för vagnen som det kan vara p.g.a. det faktum att Maya satt just där. Å andra sidan brukar den vara hos oss då och då och det är inte alltid den bryr sig om Maya. Hmm. Som sagt, två huvudmisstänkta men vi får nog aldrig veta vem som är skyldig. 
 
Jaha, det var det. I övrigt fortsätter väl saker och ting som vanligt. Den här veckan ska jag dock ha torsdag som pluggdag tror jag. Under förutsättningen att ingen jobbar på kontoret på fredag, men jag tror inte att de gör det, det är ju en storhelg ju. Därmed kommer jag få långhelg med mina fina. :D 
 
Ska eventuellt få åka ut och kolla på verken den här veckan. Ingen dag är helt spikad än för det är inte säkert om det finns tid till det. Men efter Idas reklam så ser jag ju verkligen fram emot det.
 


Premiärtur

Idag blev det en premiärtur i flerfaldig bemärkelse. Första gången vi provade cykla med cykelvagn och första gången som Malva på något vis var med i cyklandet. :) Vi inledde dagen med att åka till biltema och köpa två cykellås till mig så Mattias kunde få tillbaka sitt. Kanske lite overkill men blir cykeln stulen nu så har de verkligen lagt ner besvär på det eftersom den nu är skyddad med tre lås (ett sitter ju redan fast på cykeln). Blir nog en tur tillbaka dit så Mattias kan få ett lås till till sin cykel. 
 
Nåja, efter att vi shoppat cykellås åkte vi på jakt efter en hjälm till Malva (hmm ja, vi borde kanske egentligen köpt en hjälm var till oss också). Hittade en på intersport för 350 som passade. Fanns dock bara i en färg men det gjorde inte så mycket, huvudsaken var att den passade och att den inte tung. Väl vid kassan visade det sig att just den hjälmen hade rabatt så vi fick den för 250, trevlig suprise. :) 
 
Efter några om och men (storhandling, cykelmekande mm) så kunde vi ÄNTLIGEN bege oss. Det tog verkligen tid (och humör) att få ordning på vagnen. Jag och Mattias hann bli så sura på varanda och på situationen så vi var ju bägge dessväre på ett ganska dystert humör när vi äntligen kunde komma iväg. Hehe, men nu när vi fått ordning på det så går det förhoppningsvis smidigare nästa gång. :) Malva var väl inte jätteimponerad av cykelturen, det gick bra så länge vi var i rörelse men hon tröttnade väldigt snabbt om vi stod stilla. Dessutom envisades hon med att sitta konstigt så jag inbillade mig hela tiden att hon blivit strypt av hjälmen. :S 
 
I morgon blir det kanske en tur till med cyklarna. Idag blev det en sväng in till stan till Niklas och sen vidare till Ica Maxi Högskolan innan det bar av hemåt igen. Blir väl en annan tur i morgon om vädret tillåter. :) Utöver det ska jag plugga och sen städa. Usch, ska väl vila något också. Har inte hunnit det än. Igår spenderade jag mer eller mindre hela eftermiddagen och kvällen i köket. Vi hade Ida och Mice på besök och jag fick förstås för mig att vi skulle bjuda på panbiff, potatis och sås. Som efterätt skulle jag förstås baka egna mums mums OCH den godaste kladdkakan ever (ja, kladdkakan heter faktiskt så), när jag väl var klar hade köket förvandlats till ett katastrofområde två gånger (den första katastrofen städes upp innan nästa intog sin plats). Jag hann ju knappt umgås alls för jag stod i köket så länge. Nästa gång tror jag ta mig tusan att vi beställer hem kebab.
 
Det var det. Hoppas ni andra har en trevlig helg. :)
 


Inte redo

Jaha.. Sitter på bibblan och känner mig lite halvdeppig. Har pluggat och helt plötsligt har jag gått från typ 300-400 tecken till över 7400. Kan tillägga att maxgräsen är 8000. Och jag har MASSOR med mer saker att skriva. Okej, kanske inte massor med det känns ju som det när jag bara har 600 tecken var att använda. :S Kommer behöva radera jättemycket, särskilt som jag knappt använt mig av litteraturen alls. Tre ynka referenser är ju nästan likvärdigt med inga alls. :(
 
Känner mig dock inte redo att radera det jag nyss skrivit så därför stängde jag bara ner skiten och skickade den till mig själv så får jag göra det i morgon, Eller i helgen (deadline är på söndag). Nu tänker jag bege mig ut på jakt efter knappnålar. Kan det finnas på ica maxi måntro? Återstår att se.
 
Hejsvejs!
 


ZzzZzz

ååh jag är så tröööött! Och inte har jag något att skylla på heller, förutom vädret kanske. Idag tog jag faktiskt bilen för det var oväder i morse. regn, vind och åska gör väl inget. Men när jag var på väg ut så såg jag hur blixtarna lyste upp himlen och ångrade mig. Över 40 kr i parkeringspengar får jag betala men jag slapp ju få en blixt i huvudet. :-)

Om jag orkar så kanske jag syr lite ikväll. Har börjat snegla efter lite billiga tyger på nätet. :-) Jag har ju egentligen ingen aning om vad som är billigt och dyrt men hittade i alla fall några för från 20kr/meter och uppåt.


Måndag

Jaha.. Då var man ett år äldre. Eller snare ett år och en dag. Känner mig då inte annorlunda. Och 26?! NÄR blev jag det?? Alltså jag vet ju att svaret är igår... Men jag syftar snarare till att jag känner mig nästan lika barnslig som för 5 år sen. Hehe. :) 
 
Nåja, efter en fin och trevlig helg är det dags att återigen kasta sig in i vardagslivet. Känns både bra och trist. Trist att helgen tagot slut, den kunde ha fått fortsätta i all oändlighet (nästan). Men samtidigt skönt att saker och ting rullar tillbaka i samma gamla spår. Dagen kommer spenderas på praktiken. Ska dock försöka komma ihåg att boka gymmet. Hade en vansinnig träningsvärk i ena vaden igår, jag haltade fram (??), det gjorde sååå ont! Men idag är det bättre så då är det nya tag som gäller. Om det finns någon ledig tid dvs. :)
 
Jahopp, det var väl vad jag hade att komma med. Bortsett från min födelsedag så har det ju inte hänt något särskilt. Praktiken rullar på och nu har jag bara 8 veckor kvar, räknade ut igår att jag har redan varit där i 11 veckor. Knasigt vad fort det går. Jag söker jobb titt som tätt och spanar efter flygbiljetter. Mer än så är det liksom inte. 
 
 


Flyga

Hmm, tågbiljetterna till jämtland i sommar kostar multum. Landar på minst 3000 kronor. Vilket är ungefär det dubbla jämfört med vad det brukar kosta. Så jag tog och undersökte vad det skulle kosta att flyga. Från Gbg till Östersund kostar det ca 2200:-. Det är dock väldigt underligt det här. Jag fick tips på praktiken om att kolla upp flyg från ängelholm, sagt och gjort, gjorde det på praktiken och då skulle flyg tur och retur från ängelholm kosta 1800:-. Lysande! Men när jag kom hem och kollade upp biljetterna igen så kostade de helt plötsligt som billigast 2500 (men då var jag tvungen att ändra på datumen för att få det så billigt). Snacka om störigt!
 
Men men, ska avvakta med att boka för att se om biljettpriserna sjunker. Tror tåget kommer bli myyycket billigare när vi kommer närmare avresedatumet, som det är nu är det ju över 3 månader tills dess. Men jag känner mig mest sugen på att flyga. Tåget tar ju minst 12 timmar att åka medan flyger tar ca 3-4 timmar (inklusive väntetider och sånt). Så det skulle ju minska restiden markant. Skönt för både mig och Malva. Men hur är det att flyga med småbarn då? :S Alla kan ju få besvär p.g.a. trycket som blir, men Malva kan ju inte berätta om hon mår dåligt. Å andra sidan så lär jag ju märka på henne om hon får ont i huvudet eller blir åksjuk osv. Åååh, beslutsångest. Flygtiden uppgår väl ändå till typ 2 timmar totalt, en timme till sthlm och sen en timme till östersund (tror jag). Så man flyger ju inte i 3-4 timmar utan man väntar ju också. Hmm. MEN om vi flyger så får hon inget eget säte utan måste sitta i mitt knä, åker vi tåg kan man ju boka nattåg och dela på en säng. Men det känns ju inte särskilt troligt att jag skulle få Malva att somna på ett tåg. Eller så skulle det gå. Jaja, jag vet inte. Vi får se. Vill ju ha en så kort och smärtfri resa som möjligt. Men det får ju inte vara för dyrt heller, finns ju roligare saker att lägga pengarna på än biljetterna. 
 
Jahopp, nu ska jag väl gå och borsta tänderna. Ska snart bege mig till praktiken. Ska försöka komma iväg hemåt tidigare idag så vi hinner röja här hemma och göra smörgåstårtan. Ska bli så skönt att få helg sen. De senaste två (tre med den här) dagarna har varit så himla stressiga. Inte på själva praktiken utan på tiden efter praktiken. Ska bli skönt att slippa det. 
 
 

 

Onsdagen som försvann

Jösses vad den här dagen sprungit iväg. Framförallt eftermiddagen. Praktiken rullade på som vanligt, och när jag slutade vid 16 cyklade jag in till stan för att shoppa lite kläder. Kappahl hade tydligen en del rea, den räckte dock bara tills på lördag och idag var enda dagen jag hade tid att åka dit så då var det bara att pallra sig iväg. Jag hittade givetvis massor med plagg som jag ville ha, efter lite sållande hade klockan blivit 16:50 och det var dags att skynda hem. Givetvis cyklade jag vilse (????). Eller vilse och vilse, jag visste ju var jag var och hur jag skulle ta mig därifrån. Jag trodde bara att jag visste en genväg men det visade sig vara en återvändsgränd. Då hittade jag ytterligare en genväg. Som OCKSÅ visade sig vara en återvändsgränd. Med andra ord tog det längre tid än vanligt att komma hem.
 
Väl hemma fick jag värma på lite käk och kasta i mig det eftersom jag bokat gymmet 18-19. Hade ätit värdigt vid 17:30, kanske inte optimalt att träna vid 18 då men jag pallrade och förkunnade för Ida att jag minsann skulle ta det lugnt. Jojo! Jag har nog inte tränat så hårt på det senaste decenniet. Förvisso var det embart i 17 minuter och 39 sekunder och det resulterade i ynka 3km (crosstraining). MEN notera att jag vanligtvis har en medelhastighet på 8.5-9km/h. Idag hade jag som medel 10.1. Hehe, benen darrade ju lagomt mycket efter det. Men men. Anledningen till snabbträningen var att jag lovat att baka bröd idag. Eller lovat och lovat, jag hade bestämt mig för det igår och av någon underlig anledning kände jag mig extra beslutsam idag. Med andra ord står bulldegen i skrivande stund på jäsning. Så om två timmar eller nåt så kommer det dofta ljuvligt av nybakade limpor här hemma. Lysande! :D 
 
Hade även fått brev från kommunen idag. Från barn och nånting-annat-som-jag-inte-kommer-ihåg-förvaltningen. Jag misstänkte förstås att det var ang. Malvas dagis så med skräck ihjärtat ångade jag upp brevet. Mycket riktigt, vi har fått dagisplats...
 
 
NEEEEEEEEEJ! :O
 
 
Och ja. :) Det är ju förstås jättebra. Men min lilla bebis! Jag är inte redo att lämna bort henne. :S Men hon lär ju leva loppan och peta de andra ungarna i öga, näsa, mun och ha högläsning för dem. Men inskolningen var 26 maj och jag vetetusan. Det är både bra och dåligt på samma gång så jag ska ta och ringa dem i morgon och prata lite om hur det skulle fungera om vi bytte datum. Vi vill ju inte förlora dagisplatsen heller. Å andra sidan kan man tydligen säga upp sig i kön på första handsvalet nu, undrar om det innebär att de automatiskt ställer en i kö på andra valet (det dagiset som vi egentligen ville ha). Men då skulle vi inte ha någon garantitid. :/ Och det skulle ju vara längre bort för Malva (med kompisar och sånt). Jag har dessutom mer eller mindre förlikat mig med att det inte blir något dagis för oss där. Dessutom lär vi ju inte bo här för alltid ändå. Jag har numera inbillat mig att jag vill bo ut mot Ringenäs. Vi var där och fotade idag och jag blev helt förälskad. Med andra ord ska jag nu bli mångmiljonär och köpa oss ett hus där (i fantasinvärld i alla fall). :) 
 
Jaha, det här blev ju en novell. Så kan det gå. 
 

 


Halkar

Mmmh.. Nu har jag visst börjat halka på betygen. :S Efter att ha öppnat starkt med 4 av 4 (VG) så trillade jag ner till 3 av 4 (G+). Fast egentligen är jag överlycklig att ens få så bra eftersom jag hade så mycket problem med uppgiften. Men det känns väl lite surt att mitt VG just seglade ut genom dörren. :( Men men, fick ju det på hela första delkursen så det kan jag väl glädjas åt. Och egentligen är det ju bra så länge man bara får godkänt (skriver jag och tänker förnöjt på mitt VG i den andra C-kursen). :)
 
Idag är det återigen praktik som gäller. Goodie. Överväger dock att släpa med mig mina böcker för att plugga lite. Får se hur det blir. De väger ju en del så jag är ju inte helt motiverad att cykla med dem på ryggen. Sen håller jag tummarna för att mina älsklingar får en tid på bvc idag. Känns tveksamt men kanske nån gång under veckan i alla fall? Malva har så förbaskat med "utslag" (torrfläckar). Armar, ben, rygg, hals, nacke, mage och nu har det även börjat sprida sig till ansiktet.l Stackars lillan, de är överallt. :( Men hon verkar dock inte störas av det, men en del är så fruktansvärt torra och vi smörjer och smörjer, salvan räcker precis för stunden men sen går det utför igen. Är tanken att man ska smörja en gång i timmen eller?! Nä, nu får det vara nog! Åter till bvc som sagt, troligtvis behöver vi någon annan salva. 
 
 


RSS 2.0