.........



Hmm.. Nu har jag väldigt lite o göra.. Sitter o nördar lite...
Ska nog hem snart o stoppa mina tior som jag tog ut på konsum i min sparkossa  =)
ja, jag tog ut pengar på konsum för att kunna stoppa dem där.. Jag är inte knäpp.. Jag tycker bara väldigt bra om min sparkossa.. =)



IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII =)




IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii =D =D =D =D
  Fick svar från skolan idag.. Det ser ljusare och ljusare ut.. =D Det här kommer verkligen gå att genomföra.. Trots den summa pengar som jag för tillfället råkar sakna.. Blev bara så superglad att ja tänka ja skulle dela med mig av glädjen =D
 Vi har dock inte anmält oss ännu, men det är just det som är det underbara.. Nu behöver man inte oroa sig länge över om det ska finnas platser lr inte.. För oddsen (lr vad jag nu ska kalla det) är på våran sida.. Tjohooo... Vem vill fira? =D
Dessutom har våra skor (våra väldigt snygga skor =P ) nu blivit skickade från kina och borde anläna om en vecka lr två.. =) Flyyyyyyyyyyt.. Tänk att det hållt i sig hela veckan?! =)

Anybody seen my baby

Lyssnade på Rolling Stones i morse, därav rubriken..



Snälla lilla.. hmm.. jag skulle kalla det "vännen" om jag kunnat men.. äsch! Skit samma:
Snälla lilla vännen.. Vad tusan håller du på med??  Ställ dig själv frågan, och sen se om du kan svara på den..



Jag må använda linser, men min syn är väldigt bra ändå.. För
Jag ser
Jag ser att vi ser samma sak =)

Fast jag tror inte du ser det.. haha (ja, jag skrattar för det är faktiskt lite lustigt).. men det gör inget.. Lugn, du inser allt så småningom.. Och gör du det inte det så... tjae.. äsch.. Jag vet att du gör det..



Nu ska jag köpa balsam och ngt ätbart.. Tvivlar att penicillinet kvalificeras som frukost..
På tal om hår..  Idag ska förresten Amanda kanske få ngn ordning på tragedin jag ställde till med förut.. Håret måste ju ändå av ngn gång så det kan ju lika gärna bli nu.. På så vis är det ju någorlunda snyggt o långt till hösten.. Tihi =)





Långsint..


Hmm.. Om någon någonsin skulle försöka få ner mig i hypnos så skulle de få väldigt, väldigt svårt att lyckas med det..  För jag kan seriöst inte kontrollera tankarna.. Det går inte.. För om jag kunnat det så skulle jag väl ändå inte gå omkring och tänka på saker som bara gör mig förbannad..? Det hela är ju urlöjligt, men det går verkligen inte att kontrollera.. Och det är ju inte det att jag inte har annat att tänka på.. För det har jag.. Det finns ju massor med bra tankar som skulle kunna kasta ut flin efter flin från mitt ansike.. Men icke!! Jag går omkring och tänker på saker som retar mig så till den "milda" grad att jag blir superarg.. Verkligen "Hulken- krossa- döda" arg.. =/ Snacka om idiotiskt .. Ännu värre är det ju att den saken som jag nu gick och fundera över på vägen hit (jag är på bibblan, lovelly biblan =) ..) den saken hände för länge sen.. Det måste ju vara över ett halvår sen.. Ifs har jag inte vetat om det så länge... Men jag har vetat det tillräckligt länge för att ja borde fått ut det ur systemet.. Men nej då! Jag går omkring och tänker på fjantdetaljar som retar gallfeber på migistället för att tänka på den underbara kursen.. Perp... =/  Här kan vi snacka långsint..  Om man slog upp det ordet i ett lexikon skulle det dyka upp en bild på mig.. Hmpf!! Störtlöjligt juh...


Nåja.. Igår var man duktig och tjatade lite på bemanningen.. =) När jag ändå var där uppe passade jag på att söka jobb på själva bemanningen också.. haha.. =)
Annars har det inte hunnit hända så mkt än så länge under helgen.. Började knapra penicillin imorse.. så vem vet.. Nu kanske man rent av blir normal.. =P Har dock inte fått ur örhängena än.. Försöka en sväng igår men det gjorde så överjävligt ont att jag gatt ge upp.. =( Och då är ju ändå inte jag den som brukar skrämmas bara för att det råkar göra lite ont.. Blir väl ett nytt försök ikväll för eländet måste ju ut.. Inte gick dett att dra örhänget genom hela örat heller.. Det kändes verkligen, kan jag ju meddela.. 



  

Freda =)




Hmm.. Fredag.. känns som om de e typ lördag.. lr söndag idag.. va nice att hela helgen egentligen e kvar.. =)
Idag var jag duktig och pallrade mig bort på Ica i morse för att skicka tillbaka alla skorna.. Men självfallet har ellos skickat en "felande returlapp".. Grr.. Så nu måste jag ringa o be dem skicka en ny eftersom ica inte tar emot den.. typiskt..


Dagens viktigaste ämne:
Payson
Payson suuuuuuuuuuuuger... Där sitter de och gör reklam och allt ska vara så himla bra, lättsamt och gratis.. Jojo! Det var inte gratis.. Det var inte lättsamt och det tog ju 100 år att bara lyckas betala skorna (våra otroligt snygga skor förresten.. =P )
Jag o Amanda var ju på vippen att få varsit nervöst sammanbrott av den där jäkla knasidan.. så: bojkotta! Grrr...


Nåja.. Sen ska jag o Amanda vandra upp till bemanningen.. ysch.. inte alls lockande för det är en aningen kallare idag än igår..  =(


Övrigt:
Idag/ I helgen ska jag få en brandvarnare.. Så trevligt...  Fast jag ska nog se till att inte vara hemma då han ska installera den för vårt senaste möte var ju en smula.. erhm.. pinsamt.. Tror inte jag lyckats smälta det riktigt än.. Det har kanske inte han heller.. haha.. =P

Tvillingsjälar



Wow.. Vad är det för fel på den här veckan egentligen?? Jag har värsta superflytet.. Vad är haken? =/


Har förresten börjat läsa om tvillingsjälar.. Det är fasligt intressant.. Å andra sidan så är ju allt Brian L. Weiss skriver fasligt intressant.. Han får en att verkligen tänka till.. Och det här med tvillingsjälar sätter en rejäl sprätt på kugghjulen..
Men det gör det lite svårare också.. Svårare och enklare på samma gång.. För besluten borde förefalla enklare.. Men på ngt sätt blir de jobbigare att fatta, inte enklare.. Hmm.. Å andra sidan om man har Samtal med Gud serien i åtanke så är det ju fullständigt meningslöst att fundera på vilket val som är rätt och vilket val som är fel.. Eftersom varken rätt eller fel existerar.. Ingen rätt, inget fel. Det bara ÄR... Hmm.. Men jag vet ju allt det är redan, och ändå blir det inte ett dugg lättare.. Vilket är ett tecken på att det är mitt eget "fel"... Hindrar mig själv typ.. Det är ju fasligt dumt.. Måste försöka lägga av med sånna dumheter.. Men hur ..?  Hur gör man? =O


hmm.. Nu ska jag ta å läsa tidningen..
Adjöss

Rubrik



Jahopp.. Då har man parkerat sig på bibblan.. =) Blev en bra kväll igår, svullkalas hos Amanda o Mikke medan man kikade på Heath Ledger i 2½ timme, så kvällen kan ju inte kallas mkt annat än utmärkt.. Särskilt när jag dessutom fick se andra avsnittet av Greys anatomy, =) Nåja, fick ju botgöra för det idag i stället.. Men men.. Det gör inte så mkt, räcker med att kika på min klänning lite så är allt värt det.. =) Har tagit mig lite tid att syna den under morgonen och jag har nog bara en kommentar om hela plagget: SNYYYYYYYGG!! Helt klart det snyggaste plagget jag äger.. Och glöm hela grejen om att inte våga använda den.. Jag kommer döööö om jag inte får använda den.. Haha.. =P Jag vet att jag låter en smula matrealistisk, lr kanske ytligt är ett mer passade ord.. Men då har ju ni som tycker det inte sett min klänning heller.. haha, perp!  =P

Tog förresten och gick lös på håret igen.. Tänk vad användbara rakyvlar är.. =) Vill ju att de ska bli långt, men enda sättet o få det att bli det är ju att ta bort allt det slitna.. Men jag har ju ingen större lust att vara helt hårlös så jag fegar och tar bara lite åt gången.. Fast idag såg det faktiskt ut som om Chewbacca ramlat in och dött i mitt tvättställ.. =/  men trots det har jag litte hår kvar på skallen.. haha =P

Som sagt, lite hår fick jag behålla




Nåja.. Ikväll blir det nog inte lika roligt.. Måste sätta mig ner med min uppsjö av papper och försöka gå ngn ordning på skiten så man överlever till nästa månad.. =( är så trött på alla papper.. Grrr.. Men om jag måste bada i underskrifter och mosade träd så kan jag väl leva med det, för allt som händer är nu är värt det som händer till hösten.. =)
Så därför ska jag leka duktig och skriva universums bästa arbetsansökan nu, för jag har hittat det ultimata deltidsjobbet.. (Enda nackdelen är väl att det bara är en deltid.. =/ ..) Men men,, då går det ju att kombinera med åshamra.. =) Så det jobbet är mitt, se och lär.. Mohahahaa XD


Interesting..



 Detta var då intressant..  Mmhmm.. Verkligen intressant.. Men jag tänker inte spekulera ngt i djupare i det.. alltför farligt..
Dessutom vet alla vad en filmkväll är för ngt.. haha.. perp  =P





Vill hem nu.. Nu med en gång



Hmm.. känns som om jag fått höra en miljard ggr att den bästa tiden är nu.. men ä.ndå så vill jag bara hoppa.. hoppa bort från nu.. Ändå är NU all den tid vi har.. All den tid vi får.. hmmm.




Aaaa, vill vrida fram tiden.. Massor med tid =)







Citat:
"- Vad du var glad då!?
 - Jaa, jag är det..
 - Ska du hem till fästman snart?
 - Nee, jag har ingen..
 - Men ta å skaff de en!
!"   =O




Uppgradering



Då har man slutat.. Idad har min delegation blivit utvidgad med insulin och blodsocker osv.. =) Trevligt.. fast ja har inte stuckit ngn än.. =P  Det har varit en riktigt lugn dag.. Nästan lite för lugn..
Enda irritationsmomentet är ju att ja har fått ont i magen igen.. Grrr  =( Men om det beror på det jag tror att det beror på så finns det ju inte så mycket jag kan göra åt saken.. Kanske läsa mig bort i fantasins värld.. =) eller sova.. Men drömmarna går ju inte att styra så ja väljer nog läsningen..


Fast när ja kommer hem blir det nog träning som gäller, var ju lat igår så ja får ta igen det idag i stället.. =P Fast innan dess ska ja förbi hos Amanda o hämta min klänning som har kommit.. Weeiii.. Vad underbart suveränt det kommer bli, så småningom =)




Humor



Hmm.. Nu har ju den värsta äckelchocken lagt sig, så nu kan jag ju se lite humor i det hela..
Haha,, jaah, jösses...  Jag måste dock medge att jag fortfarande mår en smula illa.. Men det här underlättar ju faktiskt lite.. Fast det är klart, jag lär väl få ngn sorts tokattack så småningom, men jag skjuter upp det "utbrottet" på obestämd tid..  den dagen den sorgen..
Så tills dess får jag väl flina lite ansträngt och tänka att medan andras framtid kanske går banklänges så har ju jag ett jäkla liv framför mig.. =) Totally perfect.. Och nu kan jag ju dessutom genomföra alltihopa med gott samvete.. =)




Men det är ju lite frustrerande.. Det börjar påminna om lite total idioti.. Och det är ngt frustrerande.. Jag håller med lillsyrran som bli apförbannad på dyligt.. idioti alltså och allt som för till..  det frustrerande är att det går ju inte göra ngt åt eländet heller.. inte nu iaf.. blä blä blääää...  Men men, det är ju som alla säger.. Gjort är gjort.. Och det är det verkligen!
Hmm.. Har fått ont i magen av allt det här så de blir en tidig kväll så kanske man somnar före 12 så de går å jobba och innehava ngn form av intelligens i morrn.. Fast först ska Brian L. Weiss få underhålla mig, det är ju en tröst.. Det som man utsätter folk för i det här livet, det slår tillbaka i nästa.. Hmm.. Jaa.. Det är på ett barnsligt - och elakt sätt- en tröst.. Öga för öga typ..


Varför måste allt kosta så mkt pengar??! Som vaccin tex..?! Måste införskaffa det snarast möjligt.. Men innan dess ska jag plocka ut penicillinet ja ska knapra.. sen blir det vaccin hit, och vaccin tid.. och sen måste man få fram pääning till den underbara framtiden, =D päääning pääääning.. =/
 vilket påminner mig om att ja ska jobba i morrn..


Adjöken med er



Äcklad..





Att be om hjälp.. Om det är så lätt att säga.. Då borde det väl inte vara så fördömt svårt att göra heller.. hmpf! Men uppenbarligen så är det ju det...



Guuud vad jag tycker om att skriva.. Det är lättare än de flesta andra saker.. Ord, meningar, kombinationer och uttryck.. Men faaan när det inte finns ord som räcker till.. För det gör de ju inte.. Är inte ens i närheten att räcka till..


Om jag hade en tidsmaskin, då skulle jag inte resa bakåt, fan i helvete att jag skulle!! (Försöker jag iaf intala mig).. Nä..  Det blir nog en resa framåt, för nu är är bägaren full. Det får inte plats mer, och lycka till med att tömma den..
Nu kommer det: Jag har jävlar i mig fått nog!!  Och det är så många meningar och ord som jag tänkt på under lång tid, som så gärna vill komma ut.. Slängas in i de rätta ansiktena.. Men nej..  Men det finns en sak jag kommer säga.. Eller för att vara helt ärlig så kommer jag försöka säga dem.. Har tappat räkningen på antalet kvällar och nätter som jag gått förbi platsen och tankarna ekat i huvudet men varit oförmögna att formas till ord och passera över läpparna.. Men nu ska de ut.. Om det bara så blir en viskning, den svagaste viskning, det räknas ändå.. När viskningen sedan når sitt mål, ja då är det försent. Då är det punkt... Jag SKA säga det, jag kommer säga det...

Jag måste



argh!! Vill inte alls jobba i morrn.. Ni vet när man har en sån där dag då man bara vill kura ihop sig under en filt, dricka varm Oboy och inte lyfta ett finger för att närma sig dörren.. Kanske se på film, lr ännu hellre, försvinna i en boks underbara, skyddande historia.. =) hmm.. Jag skulle vilja göra så någon dag.. Lr någon vecka kanske..
Men det går ju inte.. Det funkar ju inte så.. Finns inte tid till det.. Fan..




Men en sak är säker:
Fan vad äcklad jag blir..

Äcklad
















 

Äcklad











 


???



Hmm.. Igår var det en ganska tuff dag.. när jag sa att jag trodde att den skulle bli lång så hade jag ingen aning om hur lång den skulle bli.. sov ju typ ingenting under natten..  och ja skulle ha slutat halv 5.. men ramlade inte in genom dörren hemma förrän prick 00:00 i natt.. Zzzzz... Blev en trip till Ö-sund, så ja yrade omkring på sjukhuset där i 6 timmar.. =/
Så en lång dag blev det verkligen.. 16 timmar lång.. =/
nåja, lyckades ju iaf få en dag till, så ja ska jobba i morrn, plus att ja får min insulindeligation så, finally! =)


Idag var jag själv på sjukan, fast i ström.. Har fått en bedömning, så nu blir det en remiss till Ö-sund och så får man hoppas på det bästa.. Men jag hinner ju knappast dit innan sommaren.. Innan hösten.. Om det visar sig att jag inte hinner det.. Så är det kanske inte så stor mening att gå igenom med det hela.. För som det känns nu så tror jag inte jag kommer tillbaka efter sommaren.. Varför skulle jag göra det??

Sova.. Vaa??! =O



Argh!!! Har vaknat 3 ggr på fem timmar i natt.. 3 GGR!!  =(  =( Det kan ju knappast klassas som att sova.. Och inte kan man somna om på direkten när man vaknat heller..
Den här dagen kommer bli jäkligt låååång... skit   =(
Fattar inte varför det inte går att sova här, det är alltid lika varje gång.. Går ju utmärkt att sova hemma nu för tiden bara jag väl somnat.. Men här är det ju fan omöjligt att somna och omöjligt att fortsätta sova om man faktiskt lyckats somna.. =(
Ingen bra start på den här veckan.. =(   =(

Men i morrn bär det ju iväg upp på sjukan, det är ju ngt att de fram emot.. =) äntligen..






Brorsan





Hmm.. Nu har jag seriöst lite att göra.. =/  känner mig väldigt mysko idag.. Hmm.. Jag skyller väl det på:
* det förstoppade avloppet
* taket som regnar
* det faktum att det är söndag.. och lite andra saker som inte bör yttras här..

Har provat på lite positivt tänkande.. lr rättare sagt, försök till positivt tänkande.. hmm.. det funkar inget vidare.. inte nu iaf.. =/






Val, val val....
Hmm.. Du är nog inte medveten om att det är din bror det handlar om??!   =/   Men så är det faktiskt..





Stormen




Hmm.. Jag vet att det är fjantigt.. fruktansvärt barnsligt.. Men ibland blir ja så förbaskad att jag är på snudden att vända mig av ord i stil med "hata".. alltså.. inte så jag säger det högt, inte ofta iaf.. men i tankarna.. hmm.. men så insåg jag nu att det spelar ingen roll, hur arg, ledsen lr upprörd jag blir.. Det är ingenting i jämförelse med den ånger som kommer komma sen.. För det kommer den verkligen göra.. Slå till helt utan förvarning och vara smärtsammare och mer förvirrande än allt annat.. Och när den stormen slår till, då kan jag lugnt, (och tacksamt) veta att det inte är mig den slår ner på.. Ångern kommer inte slå mig.. Fan, de känns faktiskt lite lugnande.. Det är ju ngt som är bra iaf..





Kan det inte bli september nuuuuu? =D

Ironi..?



Haha.. har suttit o svarat på frågor om mina vänner på facebook.. och några frågor som kom irad var så otroligt lustiga.. och det var nästan läskigt hur passade de var.. till allt, det som varit, det som är, till personerna,, till relationen som man haft med dessa.. haha.. jaah jösses.. naturligtvis så svarade jag inte på ngn av dessa frågor, ngn måtta får det väl vara... =P







åååhhh.. vill åka nu..

 Nu med en gång =)



skratta lr gråta?




hmpf.. blir så trött.. Jag förstår seriöst inte inte nöjet i det hela.. Vad är nöjet??.. Jag ser det verkligen inte.. Hade jag förtjänat det så kanske.. Men det vet jag att jag inte har.. Inte det minsta.. Inget.. Jag är inte blind, men just det där ser jag inte.. Däremot så ser jag allt det andra..  Och ibland gör det så jävla ont att det fan inte ens går att andas...
Jag menar seriöst, att inte ens få luft?! Så här går det ju inte att hålla på..
Fast på ett sätt så är det ju bra också.. För mellan varven, då syret faktiskt rusar ner i lungorna och hjärnan håller sig tillräckligt fokuserad.. Ja då blir ja så jäkla apförbannad att det andra försvinner.. Men jag kan inte påstå att det är särskilt roligt att vara arg heller.. är trött på att vara ledsen.. är trött på att vara arg.. faan vad längtar tills i sommar, lr i höst rättare sagt.. Det blir väl som ngt sorts avstamp.. faaaan att det ska vara så länge tills dess.. =(



och förhelvete: LÄGG NER!!



och nu så här i efterhand när det gått några minuter, när stadierna passerat den första omgången, oftast i rekordfart, ja då undrar jag, ska man skratta lr ska man gråta? hmm??







Dagen som gått



I fredags fick ja veta att jag egentligen borde levt i antikens grekland, 500 f.Kr.. vadå gammeldags?? =O  =P

 Nåja.. Så vad har hänt idag då?
Jo.. Jag har varit duktig, tränat, varit på en liten mini promenix och städat.. städat, städat, städat..  =)
 Släppte bomben om läckan i taket för min hyresvärd idag, tydligen var det helt ofarligt så då var ju det avklarat..
Men när det var ur världen så insåg jag nyss innan ja satte mig på bussen att ja uppenbarligen har ngn påbörjad form av stopp i avloppet i köket.. lr nåt.. fan.. =/  men men.. Jag är ju löjligt långt ifrån att vara ngn rörmokare men vilken idiot som helst kan ju hantera lite kemikalier bara man är läskunnig..  vilket jag verkligen är =D Dessutom så klassar ja faktiskt mig sj en smula högre än som en komplett idiot, så snart ska ja ta och investera i lite kaustiksoda =)

Just nu har ja parkerat arslet i Hammerdal.. Ska jobba i morrn, 7.00-16.30 alldeles lagomt länge =) Sen blir det till att tjata till sig fler dagar... pengarna måste börja rulla in snarast möjligt om planen verkligen ska bli genomförbar, vilket den naturligtvis kommer bli =) den är ju i princip redan de.. tjohoo =)

Hmm.. Efter att ja släppt bomben om vattenläckan så kom ju hyresvärden upp till mig och kikade på röret.. Sen gick han ner till sig igen.. Jag letade reda på Maya, hon var i dörröppningen till köket och betedde sig konstigt.. Jag gick dit o lyfta upp henne.. Och när jag satte ner henne igen upptäckte jag ett det stod en hund i köket och stirrade på mig.. WTF??! Haha.. Då har ju grannens hund smitit in till mig medan han o ja kikade på röret..  Hehe... blev lite chockad när det stod en golden och stirrade, han var ju förmodligen lika brydd han....
Men men, det är ju en trevlig "liten" vovve..  Underbara djur =)
Vem behöver en relation när man kan ha hund?? Fast jag har ju varken det ena lr det andra.. Men jag har något annat =)

Min och Mayas relation ligger ju i underjorden.. Var så rasande på henne idag att jag seriöst övervägde avlivning.. Det har jag ifs gjort förr också..
Hon pinkade på mina räkning.. MINA RÄKNINGAR??! Varför?!
Alltså, jag fattar ju det där med att hata räkningar, det gör väl jag också, men bara för att jag råkar hata dem så sätter ja väl mig inte ner o pinkar på dom??!!? tok!!


Längtar tills min klänning kommer..  Men faen innan man vågar använda den.. *gulp*


När ja skulle åka till Hammervalley med bussen så av alla lediga platser sätter ja mig bakom värsta puttinutt "pusselipuss" paret.. Av alla jävla platser!!? GRR Det satte ju verkligen inte igång tankeverksamheten.. inte det minsta.. hmpf.. , fan fan faaaaaaaan =(





fan ta alltihop,,.

SLUTA!





Men jag har en sak.. Det har jag faktiskt.. En.. Lr.. jag har den inte än, men snart..




Pest eller kolera?
Hmpf, varför skulle jag välja pest eller kolera när jag kan välja spanien?





 


Framtidsplaner





Nu är det bestämt.. och det är suveränt bra =D =D =D =D
Det är helt rätt.. Faktum är att det är så rätt att ja känner det i hela kroppen.. Håller på å spricka av ren iver.. =D
Så nu är det bara att pusha, pusha och pusha.. för det här ska drivas igenom och gå i lås. .Det kommer det verkligen göra..
Det finns egentligen bara ett lite större orosmoln.. Men vi ska nog hitta på ngt och lösa det med, så påhittiga som vi är.. (Och nu pratar jag inte om mig sj i flertal, inga scizo varningar här inte.... inte än iallafall.... =P utan ja syftar naturligtvis på en annan människa =)  ..)
Fasen... Nu kan man ju se framtiden härifrån =)
äntligen ska det blåsa i medvind =D

suveräna framtid =D 




dessa veckor är våra









"In the darkness of your dream"




Igår, efter lite om och men, hämtade jag äntligen ut min maskin... jippie XD men självklart var skorna förstora så de e bara till o skicka tillbaka dom.. fast hellre förstora än försmå, fick man ju lite bättre självförtroende.. haha :P
Sen vart det en sväng till H-dal och tillbaka för att lämna igen audin.. Och kvällen avslutades hos Natta.. Msn, tjatter, vin och lite mer msn.. haha, men de va rätt kul även om ja halvtrött..  =)
 Blev dock mörkrädd när ja skulle hem.. minns inte va klockan va men den va då en bit över 2 iaf, för de va i princip ingen i farten.. bara jag.. och medan jag gick där i mörkret så dök plötsligt ett ljus upp.. uppenbarligen från en bil.. Då började jag fundera kring det där med mörkrer, och när ljus sedan kommer.. Blir man mer rädd för ljuset, lr blir man lugnad?? Jag fann det hela väldigt obehagligt.. Bilen kom närmare, och närmare.. Och obehaget växte.. Tills man hör en inte alltför tjusig kör av mansröster vråla:
"AAAAAaaaaaaahhhhhhhhhh ELISABET!!" haha.. det tog udden av hela den skräckinjagande upplevelsen.. uppenbarligen känner jag dessa grabbar men ja fick som ingen riktigt chans att känna igen rösterna.. nåja.. de kanske har en framtid inom körens alla gener..? Fast jag tvivlar på det.. haha :P
Strax därpå fick man ett samtal också.. Lr två rättare sagt, men eftersom de va från samma person så platsar det väl egentligen bara som ett.. Nåja, de va roligt.. Flinade typ hela vägen hem, av ngn underlig anledning.. ja skyller de på vinet... :P



Citat:

"Nää... Jag ser inte så skyldig ut som jag är" haha XD


inga paket för mig :(



Hmm.. blir nog inget paket ikväll... :( men då har ja ju ngt att se fram emot i morrn :)
  Har roat mig med att färgkopiera kort till fotopapper.. :)  fan mkt bättre än o fixa dubbletter på ngn fotoaffär.. och fortare går det ju också.. :) suveränt.. och som sagt.. väldigt roande.. :)




Hmm.. Vad är det för jäkla fel på länstrafikens hemsida?? :O  ena ggn visar den rätt busstid, och resetid och avgångstider o allt stämmer.. Och sen visar den helt fel!! ARGH!! och jag insåg just att jag missade näst sista bussen med några ynka minuter.. :-@ Grrr... Måste jag seriöst vänta till halv 12?! :'(  Detta måste åtgärdas.. genast.. hmpf!

Torsdag.. Är det torsdag idag?! W??

  Då har man slutat jobba.. lr.. ja slutade för 30 min sen för att vara exakt.. Det har väl gått rätt bra.. Bortsett från några små incidenter förstås.. Som till exempel att jag vara löjligt nära att ge socker till en diabetiker!! HAHA!! Hur dum får man bli??? Socker till en diabetiker, hallå!!? Nåja, jag insåg ju mitt mistag innan det var försent.. Tack o lov för de :)
Sen när jag skulle leka duktig och tänkte dammtorka litte här och där så råkade jag självfallet få ngt ryck och hällde ut hälften av vattnet i gången..  helt och hållet av misstag.. haha.. knäppis!! Så efter lite om och men och lite morrande så torkade jag upp det.. Bara för att 5 minuter senare halka på en matta och hälla ut den andra hälften.. hihi..
(obs att jag tyckte inte det var så roligt just när det hände)  :P  :P

Hmm.. har börjat vakna före klockan nu.. iaf alltid när ja ska jobba.. fast det är väl en bra sak antar jag.. vaknade 05:42 i morse.. 3 minuter innnan larmet ringde.. så de va ju lika bra att pallra sig upp..


Idag är det jag som jag får ett paket.. tjohoo.. Grattis till mig :)
- tackar tackar :)


bara ja hinner till ström innan de stänger.. fast med tanke på hur omsidig min dag varit så borde jag ju veta redan nu hur det kommer sluta.. men men.. tanken är ju skapande.. så självklart kommer jag hinna! :D  Och då vet ju ja vad ja kommer göra hela helgen.. :)

Ooooh! nu börjar förberedelserna inför sommaren... mohahahaaa..  och... äntligen ;)



Tålamod



Hur kommer dig att tålamodets längd varierar så fruktansvärt mkt som det gör?? Att ang. en sak kan det verka oändligt, men sen ang. en annan så exploderar tråden på en sekund och den enda som återstår är mikroskopiska partiklar... okej, kanske inte en sekund.. men ändå.. Ångrar bittert att jag åkte hit.. Just nu känns det som om det kvittar om jag så skulle bli tvungen att kliva upp halv 3 i natt.. Det skulle ändå varit bättre..
  Men jag är ju medveten om att jag själv inte är någon jäkla ängel heller.. Kan inte påstå att jag varit särskilt trevlig.. Men det är som om det inte går..  Som om förmågan att vara trevlig har försvunnit.. Tagit slut med tålamodet..  Är det så?
Kan det verkligen göra det?? Att vara trevlig, menar jag, tar det slut??
Å andra sidan så gör ju allt annat det så varför skulle det vara någon skillnad?!



Ikväll är det Greys.. Måste, måste, måste se.. Men ja vete tusan om jag får...  skit.. :(  en smula irriterande..



Har förresten hått upp en "syn" i huvudet de senaste dagarna..  Den har varit lika tydlig som allt jag ser runt omkring mig. Och för varje gång lägger jag märke till fler detaljer.. Jag vet vad det är.. Eller, rättare sagt, jag tror att jag vet vad det är.. Men vem? Vem är det som står på den andra sidan, vem står bakom dörren? Vem??














How could you?
And how could I?



I Hammervalley



Då var man i Hammervalley.. Ska jobba i morrn och eftersom jag är lat och aboslut inte tänker kliva upp  före 5 så är det bara till o sova här då.. Tråk.. men då kan ja ju passa på att fundera på min förbaskade situation.. Grrr..





"Jag vet att det är svårt att vara den som är borta
   Men det är inte lätt att vara den som stannar kvar"

//Greys anatomy





Hmm... tycker ja väntat på det förbannade smset i 100 år nu.. Grr.. så kom igen nu då.. skicka, skicka SKICKA!!
För jag vet att sakerna är på väg.. De måste komma den här veckan..
så jäkla, ellos, skicka nu då!   =)



hmpf.. jag blir så förbaskat less på det eviga planerandet... 
skola hit, och skola dit.. och alla jäkla papper och allt det andra,
och sakerna man vill göra krockar med varandra.. de går helt enkelt inte att kombinera..
och väljer jag bort det som jag nu är på väg att välja bort...
ja..  då väljer jag bort det för all framtid.. för alltid..
 Hur fanken bestämmer man sig?!



Den förlorade dottern återvänder




Jahopp
Tänkte ja skulle prova på det här igen.. För att skriva så klart..
Skriva i massor..
Men just nu, i det här ögonblicket, är orden otillräckliga.. eller kanske överflödiga, välj själv..






det finns så mycket att säga men inga ord att säga det med






RSS 2.0