Långsint..


Hmm.. Om någon någonsin skulle försöka få ner mig i hypnos så skulle de få väldigt, väldigt svårt att lyckas med det..  För jag kan seriöst inte kontrollera tankarna.. Det går inte.. För om jag kunnat det så skulle jag väl ändå inte gå omkring och tänka på saker som bara gör mig förbannad..? Det hela är ju urlöjligt, men det går verkligen inte att kontrollera.. Och det är ju inte det att jag inte har annat att tänka på.. För det har jag.. Det finns ju massor med bra tankar som skulle kunna kasta ut flin efter flin från mitt ansike.. Men icke!! Jag går omkring och tänker på saker som retar mig så till den "milda" grad att jag blir superarg.. Verkligen "Hulken- krossa- döda" arg.. =/ Snacka om idiotiskt .. Ännu värre är det ju att den saken som jag nu gick och fundera över på vägen hit (jag är på bibblan, lovelly biblan =) ..) den saken hände för länge sen.. Det måste ju vara över ett halvår sen.. Ifs har jag inte vetat om det så länge... Men jag har vetat det tillräckligt länge för att ja borde fått ut det ur systemet.. Men nej då! Jag går omkring och tänker på fjantdetaljar som retar gallfeber på migistället för att tänka på den underbara kursen.. Perp... =/  Här kan vi snacka långsint..  Om man slog upp det ordet i ett lexikon skulle det dyka upp en bild på mig.. Hmpf!! Störtlöjligt juh...


Nåja.. Igår var man duktig och tjatade lite på bemanningen.. =) När jag ändå var där uppe passade jag på att söka jobb på själva bemanningen också.. haha.. =)
Annars har det inte hunnit hända så mkt än så länge under helgen.. Började knapra penicillin imorse.. så vem vet.. Nu kanske man rent av blir normal.. =P Har dock inte fått ur örhängena än.. Försöka en sväng igår men det gjorde så överjävligt ont att jag gatt ge upp.. =( Och då är ju ändå inte jag den som brukar skrämmas bara för att det råkar göra lite ont.. Blir väl ett nytt försök ikväll för eländet måste ju ut.. Inte gick dett att dra örhänget genom hela örat heller.. Det kändes verkligen, kan jag ju meddela.. 



  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0