på G

Omg omg omg! Snart åker vi :D

Ska snart börja med middan och sen bär det iväg till Falkenberg för att lämna av Maya och säga hej en sväng till systeryster och Leo. Sen drar vi vidare till Göteborg och slutligen mot London :) Tror vi fått med oss allt i packningsväg. Väskan blev förvånansvärt tung fast jag tyckte inte jag hade med mig så mycket saker :question: Nåja, vi har ju två handbagage med oss också så det ordnar sig nog, åh vad roligt det kommer bli :D




sleepless

Jisses var oroligt jag sov i natt!
Kan inte sluta tänka på att det är något fel emd hotellbokningen. Har mailat hotellet men de har inte svarat :question: De får fram till 15 på sig sen ska jag nog samla mod och ringa hotellet, men det känns motigt eftersom det är så dyrt att ringa.
Idag bär det iväg till bibblan för utskrivning av bekräftelsen samt till biltima för investering i en adapter. Sen är vi så gott som redo :)




fortfarande..


Är fortfarande vaken :question: Det här är ju löjligt! :(

Hoppas verkligen jag inte glömt något viktigt.
Tänk att om ett dygn ligger vi och sover i London :)




resfeber?


hmpf.. Har inbillat mig att det är något fuffens med vår hotellbokning så nu kan jag inte sova :S Låg och tänkte på det så mycket att jag var tvungen att gå upp och dubbelkolla bokningen och då upptäckte jag att man ska skriva ut bokningsbekräftelsen och ta med den till hotellet. Och att den helst ska vara på engelska. Puh! Jag hade inbillat mig att det var flygbiljetterna som helst skulle bara på engelska. Lusläste ryanairs hemsida idag men kunde inte hitta det någonstans. Det här förklarar ju det hela. Så i morgon blir det en sväng till bibblan så vi kan skriva ut bekräftelsen. Men känns fortfarande som om jag glömt något. Men Vad? Vad vad vaaad? :question:




kärlek


När jag beställde smink från Kicks förut så fick jag med en minigoodiebag med test av en parfym samt en hårkur. Testade hårkuren och jag föll pladask! Inte nog med att den faktiskt uppfyllde vad den lovade så luktar den himmelskt! Sitter här och sniffar på mitt hår för det luktar så sjukt gott :thumbup:


Det tar givetvis inte bort skadorna helt, men det kan man ju inte förvänta sig heller. Jag måste verkligen förlika mig med mitt öde och klippa mig snart. Måste få lite rutin på det här med håret så jag kan få ha långt FINT hår någon gång :)

Har kikat runt på lite olika bloggar och blev även intresserad av en annan hårkur som ska vara sjukt bra för hår som mitt. De har t.o.m. vunnit pris för den. Måste införskaffa den så snart ekonomin tillåter :)


Och när jag är i London ska jag spana efter ett torrshampo från Batiste som tydligen ska vara rätt bra och vara avsevärt billigare i England än här i Sverige. Håller tummarna för att jag hittar det :thumbup:




värmeslag XXXL!


Gaah! 28 grader i skuggan?!?!?!?? :question:
Jag smälter bort snart! 

Ångrar att jag gnällde över att det var kallt när vi var i Jämtland. Det här är ju olidligt. Är frestad att frosta av frysen bara för att kyla ner mig lite.





sovmorgon


Sov till 10 idag?!?!?!?? Fattar inte hur det gick till :question:
Var måttligt besviken i natt när jag vaknade vid halv 4 och trodde det var dags att gå upp.

Idag blir det packning och eventuellt lite städning som gäller. Dammsög visserligen hela lägenheten igår så det slipper jag i alla fall göra :D Kan inte fatta att vi åker till London i morgon! :thumbup:
Flyger går typ vid 21:30 eller nåt sånt så vi behöver ju inte stressa så mycket under dagen men lär nog packa det mesta idag ändå :)




värmeslag!


Gaaah vad varmt det är!!

----------------------

Tvätt tvätt tvätt..
Cyklade även en sväng in till stan förut för att skriva in mig på arbetsförmedlingen samt arrangera mina räkningar lite. Får se om det blir någon ordning på dem. Var sjukt jobbigt att cykla dit för det var skitvarmt, därför håller jag mig nog inne resten av dagen.

Har nu roat mig med att diska, snoka runt på internet samt dammsuga hela lägenheten. Svettigt värre (dammsugningen alltså, inte snokandet), så nu tänker jag sätta mig framför fläkten och läsa avskedens tid i väntan på att älsk ska sluta jobba (Y)




Tisdag


Jahopp.. Uppe med tuppen. Var en smula svårt att somna igår, förmodligen för att jag sov under dagen så idag blir det minsann ingen sovmorgon. Har för övrigt inte tid med det heller. Blir en massa tvättande idag, och om lusten faller på kanske jag rent av städar. Vore nice att komma hem till en nystädad lägenhet på måndag.
Tänk att det bara är två dagar tills vi åker till London, tihii! :) Vi har inte planerat så mycket exakt ännu, men på lördagen så kommer vi i alla fall åka London eye och dra till London aquarium. Spännande :)

Det är en smula tidigt för att dra igång tvättmaskinen så först blir det frulle ^^




home sweet home - på riktigt


Snaaark! Vad trött jag är. Har nästan nyss vaknat. Vaknade 2 minuter innan mitt alarm ringde, fattar inte varför?? Men det var nice i alla fall. Men det var väldigt svårt att somna i morse :question:

Känns i alla fall jäkligt skönt att vara hemma. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en sväng in till stan. Ska hämta ut mitt körkort samt kila in på kicks och hämta ut mitt smink :)

bye bye then ^^




A small step for..


Har passerat Åmål och har ca 30 mil till Halmstad. Men först blir det stopp i Skogstorp (Falkenberg) för att lämna av Leo hos sin farmor, sen blir det Halmstad. Längtar sjukt mycket efter sängen. Velar fram och tillbaka huruvida jag orkar duscha eller inte innan jag går och lägger mig. I- landproblem, I know. Ska bli så mysigt att krypa ner i sängen och sniffa på Mattias kudde :)




2011-06-27 @ 04:34:25 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


på resande fot


Nu är jag och Ida i Mora. Har cirka 60 mil kvar till Falkenberg och ytterligare 4 mil till Halmstad. Snark! :bigeyes:

Jag har kört 35 mil så då var det Idas tur att ta över så nu kan jag slappa och roa mig med lite bloggande och annat skoj. Än så länge går det bra. Har bara sett en älg och något smådjur som vi inte hann se vad det var. Läskigast var när jag skulle köra om en lastbil och den stjärnan inte såg sig om utan började köra om bilen som den hade framför sig. Med andra ord prejade den oss en smula. Tack och lov hade vi inte kommit så långt i omkörningen så vi krockade ju inte utan fick bromsa och lägga oss bakom lastbilen igen. Fattar dock inte varför föraren inte såg sig för med tanke på att han måste ha vetat att han hade en massa bilar bakom sig, men men..

aja.. time to go.. Kanske kan vara bra att ha lite ström kvar på datorn ifall det blir som när jag och Mice åkte upp till Jämtland och all olja i bilen tog slut, huvva. Det var inte roligt inte. Särskilt inte eftersom det var -34 grader ute då och jag hade ingen jacka :S

Nu är det mindre än ett dygn tills jag får träffa älsk tihiii :thumbup:

hejsvejs!

2011-06-26 @ 23:59:04 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pepp


Hmpf.. Återigen misslyckades jag med att sova länge. Hade tänkt sova till efter 12 men har vaknat massvis med gånger under natten och morgonen så jag gav upp vid halv 9 :S får se om jag lyckas vila något under dagen men det är inte troligt. Vid 12-13- tiden ska jag ta Leo så i alla fall Ida får sova. Ska göra som sist att jag kör första biten så kan ju jag sova en stund i bilen sen när hon kör.

Så underbart att vi ska hem idag :D Har inte haft sån där vansinnig hemlängtan som jag hade under nyår, men visst längtar jag efter älsk<3, och efter en riktigt säng. Och Maya så klart ^^

Idag blir det mest pepp inför hemresan och packning. Ska på ica en sväng och köpa stutar när de öppnar eftersom det inte finns söderut.



2011-06-26 @ 09:11:34 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.....


Usch vilken jobbig dröm jag hade i morse :( tur att det bara var en dröm :)

Idag bär det iväg till Strömsund. Vi ska gå på dollar en sväng samt shoppa inför morgondagens hemresa. Dvs en massa godis :P



2011-06-25 @ 11:48:35 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bildskur













2011-06-24 @ 22:40:07 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Evigt rännande


Idag bär det återigen av tíll Fagerdal. Ska hem till min morbror och hälsa på. Blir midsommarfirande där idag med grillning. Men först ska jag vara barn och hundvakt medan de andra införskaffar något grillbart ^^


2011-06-24 @ 10:05:00 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Incheckning


Incheckning? - Check :)

Har ordnat med online incheckningen och skrivit ut våra boardingpass så nu är nästan allt det administrativa klart. Ska bara skriva under vid incheckningen på hotellet men det kan vi ju inte göra förrän på torsdag. Känns så roligt att ha boardingpassen, tihii! Det är verkligen på riktigt. Om en vecka är vi på väg mot, eller kanske redan på plats i Göteborgs City airport och sedan lämnar i Sverige för att vistas i en äkta storstad (Stockholm som ska föreställa Sveriges största stad är ju bara en liten fjärt vid jämförelse). För att inte tala om att Halmstad är det. Och Fagerdal, den 1km långa byn jag växte upp i, hehe. Snacka om kontraster.

Är 4 dygn sen vi åkte men det känns som om jag inte träffas älsk på en vecka typ :( Börjar längta hem lite mer nu men samtidigt så är det fortfarande förvånansvärt trevligt att vara här. Jag och Ida tog en liten nostalgitrip till Kvarnen (en årlig sommarloppis) ikväll och kikade runt lite. Vi hittade inget som var värt att köpas men det var ändå lite roligt att strosa runt där inne. Minns att jag var väldigt förtjust i Kvarnen när jag var mindre :P



2011-06-23 @ 20:17:52 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mya

Var en sväng till Fagerdal idag och gick en promenix med vovvarna samt la spår. Fy bubblan vad mygg det var där, rena tortyren! Sen åkte vi tillbaka till Hammerdal, grävde ner oss i soffan och kikade på Hachiko eller hur det nu stavas.

Idag är det grillning som står på menyn, marinerad kyckling för att vara exakt :)


2011-06-23 @ 12:53:32 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dubbel tur


Har nyss spelat Monopol med Ida och Mamma. Det gick inte så jättebra för mig i början. Under spelets gång pratade jag med älsk i telefon och gnällde lite över att det inte gick så bra för mig men strax efter vi lagt på gick det hur bra som helst och pengarna bara rullade in och jag vann hela skiten. Tihhihiiii! :thumbup:

Jag har verkligen dubbel tur.
Både tur i spel och tur i kärlek :)


 


Snart blir det sängen (dvs den där obekväma luftmadrassen), ska läsa lite i Avskedens tid innan jag sover. I morgon bär det antingen av till Fagerdal för lite spårning med vovvarna eller till Strömsund för en fika. Vädret avgör vart vi tar vägen ^^



2011-06-22 @ 22:53:53 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Årets första


Myggbett :mad:

Kliar så jag håller på att bli tokig!

Hemma har vi minsann inga äckliga myggor! Inte så jag ser dem i alla fall.



2011-06-22 @ 20:08:09 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ZzzZzzz


gääääääääsp! Blir helt slut av den här norrlandsluften. Har varit trött sen två typ :tired:
Idag har vi (Jag, Ida, Leo, Susanne, Cola och Dunder) varit på en promenix och sen var jag och Susanne hundvakt medan Ida och Leo hälsade på på Åshamra. Efter det har det bara varit en massa bebismys.

Ikväll blir det läsning: Avskedens tid, samt kika på senaste avsnittet från Pretty Little Liars :D



2011-06-22 @ 16:29:41 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


22:11


Jahapp.. Då har man sökt två jobb i Halmstad/Varberg. Båda två är bara extrajobb men det är ju bättre än ingenting i alla fall så nu är det som vanligt bara till att hålla tummarna :)

Ska strax krypa ner i den så kallade sängen. Dvs en 80cm bred luftmadrass. Inte alls lika mysigt som hemma. Tänk om man ändå varit där och fått mysa ner sig med älsk<3 i våran 160 säng, mmh, det vore något det :)

Det är rätt så okej att vara här uppe ändå. Trodde jag skulle ha mycket hemlängtan men än så länge så är det inte så farligt. Saknar så klart min underbaring<3 som jag har där hemma. Men han finns ju kvar när vi kommer tillbaka, och tur är väl det :D





2011-06-21 @ 22:11:12 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


uppdatering 2

Då har man varit i strömsund och hälsat på Natta, trevligt trevligt :) Var verkligen länge sen jag var i strömsund, de hade fått till det riktigt snyggt på apoteket :)

Fick veta att jag klarade den sista hemtentan, så nu har jag läst 60 högskolepoäng och har ingenting som släpar alls, UNDERBART! :thumbup:

Dagens facelook: allmänt trött och prickig (sitter i bilen och väntar på att morsan ska sluta jobba) :




Just nu passar jag Leo medan Ida och morsan är ute med vovvarna, när de kommer hem ska jag börja med middan. Goodie för jag är hungrig ^^


 
2011-06-21 @ 16:42:14 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tis.


Blev inte så mycket bloggande igår. Var ganska så trött så dagen bestod av en promenad i Hammerdal, middag och en massa bebismys/bus<3 :)

Idag bär det iväg till Strömsund. Ska hälsa på Natta en sväng samt åka till apoteket, banken och givetvis Dollarstore :P


2011-06-21 @ 08:02:31 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en liten uppdatering

Snaaaaaaaaaaaaaark!!! Är sjukt trött. Och nyvaken. Har sovit typ 3 timmar nu. Det var superskönt. Sov ca 2 timmar på vägen upp, det tog ca 12.5 timme att köra hit så det var faktiskt förvånansvärt snabbt. Kom fram typ 2 timmar snabbare än vad vi trott, och då tog vi oss dessutom iväg en halvtimme senare än vad vi planerat. Såg en hel del djur. Varav jag körde på två av dem :bigeyes:

Körde på två fåglar/de flög in i bilen. Stackars pippisarna :(



2011-06-20 @ 14:11:19 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Testar


Har just provat Gliss satin relax. I like!  :thumbup:


Lär nog köra på den mer framöver när jag använt upp mitt förråd av deras 'Shea Cashmere', som förövrigt också är väldigt bra :)




2011-06-19 @ 12:34:24 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hmpf


Skulle ju ta riktigt låååååååång sovmorgon idag, det gick väl sådär. Jag skulle ju absolut INTE klive upp före 12.. Som ni ser gjorde jag det ändå :(

Har vaknat så himla många gånger nu under morgonen så jag gav upp och klev upp. Kanske kan slummra en stund på em innan jag drar till Vinberg, annars kommer detta bli en väldigt lång natt eftersom vi kom i säng efter 2 någon gång i natt :bigeyes:

Tänk att vi åker upp till jämtland ikväll. Weird. Men kul :)



2011-06-19 @ 09:44:04 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ZzzzZzzz

Snaaaark vad trött jag börjar bli! Är inte alls van att vara uppe så här sent. Brukar ju däremot vakna då och då vid den här tiden :S Tycker synd om älsk som måste köra hem i busvädret som vi har nu, regnet bara öser ner och det blåser en massa. Dessutom är han megatrött, hade gärna erbjudit mig att köra för jag tror jag är piggare men jag har varken linser eller glasögon med mig :(
Men men, han hinner nog piggna till för vi är ju fortfarande barnvakt.

Kan inte fatta att vi åker i morgon :bigeyes:




2011-06-19 @ 00:14:16 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping


I brist på annat har jag roat mig med lite shopping under förmiddan. Har ju två presentkort på Kicks så jag tyckte det var på tiden jag tog och använde dem, eller i alla fall ena, så jag har beställt en ögonbrynspenna samt en mascara som tydligen ska vara väldigt bra. Hoppas det för den var rätt dyr. Har dock fått upp ögonen för en annan mascara som tydligen också ska vara jättebra, men den är ännu dyrare, men har lovat mig själv att jag ska unna mig den nästa gång det är dags att köpa.

Mascaran jag beställde är Cliniques "High impact" :)


Och mascaran jag ska köpa sen är "Hypnose" från Lancome :)


Var även sugen på dessa ögonskuggor från BarryM men bestämde mig för att det får minsann räcka. Använder ögonskugga typ en gång var 4e månad eller nåt så det är ju totalt onödigt att köpa det. Men de är fina :)





2011-06-18 @ 11:19:49 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


förvirrad


Har drömt massor med konstiga saker i natt så jag känner mig väldigt underlig och förvirrad nu på morgonen. Drömde om en jättestor fest, en pingvin, en "vattenpöl" (en ganska stor sådan) med is över och den var inomhus, i vattenpölen låg det människor som drunknat och en massa drunknade ekorrar. En ekorre hade överlevt så pingvinen fick slå upp isen så att vi kunde få prata med ekorren. Drömde även att jättemånga bilar körde omkring med endast 3 däck. Det hade blivit modernt och var fullt lagligt, folk ville ha det så för att bilen gungade mer och då var det roligare att köra. Drömde även om två elaka cowboys mm..

Som sagt, en massa underliga drömmar, orkar inte skriva ut allt jag minns för det finns nästan ingen sammanhang i dem ändå :S



2011-06-18 @ 08:13:48 Permalink En dröm Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens tips!


Öva upp minnet!

Bäljade i mig nästan en hel liter apelsinjuice tidigare idag efter regntragedin. Blev ruskigt mätt och det höll i sig ända fram till middan, så jag orkade inte så mycket. Och då påminner älsk mig om att vi skulle bort på kalas/fika för en som gått ut högstadiet. Vid det laget var jag så mätt att jag trodde jag skulle spricka. Kunde riktigt känna och höra hur juicen skvalpade runt i magen :bigeyes:

Direkt efter middan bar det iväg till Oskarström och firandet. Där bjöds det på kaffe/dricka och en massa, massa MASSA fikabröd. Och efter fikabrödet bjöds det på hemmagjord gräddtårta med jordgubbar. Jag avstod dock från det mesta men tvingade i mig en kanelbulle samt en kaka. Är fortfarande sjukt mätt och ångrar bittert att jag drack så mycket juice, gör nästan alltid det misstaget. Dricker juice så sällan och ibland får jag världen toksug på apelsinjuice med fruktkött och när jag väl börjat dricka det så "måste" jag hälla i mig en hel liter nästan :bigeyes:  Hade jag kommit ihåg att vi var bortbjudna på fika så hade jag nog inte druckigt så mycket. Men men.. Lär ju vara sjukt pissnödig i morrn/ i natt.. Aja.. Det här blev ju ett löjligt långt inlägg om min juicehistoria. Förlåt...



2011-06-17 @ 20:55:14 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Regndöden!


Kom på att jag lyckats förtränga att jag skulle iväg och fota till körkortet idag jue. Så jag pallrade mig bort till förarprovstjofset. Hade sminkat mig och gjort mig fin i håret och allt men givetvis hade jag motvind ala orkanstyrka hela vägen så jag såg ut som en höstack när jag väl kom fram. Nåja, när jag blivit fotad så kilade jag över vägen till Willys för lite shopping, var inne i affären i en kvart eller nåt och när jag kom ut ösregnade det! Det var helt sjukt hur mycket det regnade. Försökte fota men det gick inte så bra.


Stod och hängde utanför Willys i väntan på att det skulle bli uppehåll sen cyklade jag på som tusan för att hinna hem innan det började igen. Givetvis hann jag inte och var ganska så blöt när jag äntligen kom fram. Blää! Egentligen har jag inget emot regn, tycker rent av att det är mysigt, men inte när jag spenderat typ en timme på smink och hår :bigeyes: jaja.. I- landsproblem, I know.

Var förresten duktig och ringde tandis med. Ska få komma dit i augusti när jag och älsk är uppe i jämtland. Riktigt najs att kunna passa på då så slipper jag köerna som är här nere :)



2011-06-17 @ 16:42:25 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


host, nys och snörvel


Dumma bajsförkylning!
Har börjat packa samt tvätta. Måste ju inviga torkstället innan jag åker upp till Jämtland så nu luktar det nytvättade kläder i hela lägenheten :D Men efter jag hängt tvätten blev jag tvärtrött. Funderar på att rulla in i mig i en filt i soffan en stund och softa innan jag pallrar mig iväg till ica för att investera i någon sorts marinad. Blir benfri kotlett med kroketter ikväll. Vem vet, jag kanske rent av tar och slänger ihop en sallad (dvs sallad och gurka för det är allt vi har hemma :P ).

I morrnkväll ska jag och älsk vara barnvakt till Leo och Cola medan Ida är på 25års kalas och Mice jobbar. Håller tummarna för en låååååång sovmorgon på söndag eftersom jag och ida ska köra bil hela natten.




2011-06-17 @ 11:33:28 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


3 minuter är visst ingenting


Det var rätt skönt att träna. Gick både bättre och sämre än förra gången.
Trodde inte jag skulle palla 5 km crosstraining p.g.a förkylningen men det gick ju riktigt bra, var dessutom 1½ minut snabbare den här gången, duktig jag :thumbup: Så att minska tiden med 3½ minut är kanske inte så mycket i min värld heller eftersom jag nu bara måste vara 2 minuter snabbare så har jag nått delmål 1 :)


Men joggningen hoppade jag nästan. Blev bara strax över 400 meter, haha! Men men.. Har ändå inte satt något mål där för det är så himla jobbigt :P Får se om jag lyckas träna upp kondisen så pass att jag kan vara med i något lopp nästa år :)

Nu blir det välförtjänt frulle medan jag lyssnar på åskan som mullrar :)



2011-06-17 @ 08:01:30 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


aj!

aaaaaj! Börjar få riktigt ont i halsen :(

Vaknade i natt igen och gick upp för jag insåg att jag råkat somna med linserna i. När jag kikade på klockan så var den bara 01:04 :S

Sitter och har beslutsångest om jag ska till gymmet eller inte. Men har ju missat två dagar nu så jag vill verkligen passa på, men samtidigt så vet jag ju att man inte ska träna när man är sjuk.. hmm hmm hmm.. Fast jag kan ju alltid minska distansen lite och sen komma hem, duscha, dricka varm oboy eller te och mysa i pyjamas resten av dagen. Det är verkligen sånt vänder idag. Synd bara att jag inte äger någon pyjamas :S

Aja, ska väl försöka vakna till lite mer, har gymmet mellan 7-8.



2011-06-17 @ 06:25:59 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


effektiva


Är redan hemma igen. Vi blev klara så snabbt så då fick vi prallra oss hem, vet inte än om jag ska få jobba i morrn med eller inte men jag hoppas på det :)

Har varit lite duktig idag och skickat iväg en slant till transportstyrelsen samt snackat med förarprovstjofset här i Halmstad. Ska jag inte jobba i morgon så letar jag mig dit och tar kort så jag kan skicka iväg alla pappren till transportstyrelsen så jag får mitt körkort någon gång :) Har dubbelkollat flera gånger nu och jag får köra i Sverige utan körkortet så länge jag har någon annan giltig id- handling, så passet får hänga med norrut på söndag :P


2011-06-16 @ 13:01:04 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


neeeej!


Noooooooooooooooo!

Har blivit sjuk ;(

NU: frulle, sen jobb.



2011-06-16 @ 05:57:04 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rosen


Satt och sneglade på ett Family Guy avsnitt och då började de sjunga "The Rose". Det var evigheter sen jag hörde den låten. Hade glömt bort att denna underbara underbara UNDERBARA<3 låt existerade. Fy skäms på mig! :bigeyes:

Började genast lyssna på en massa olika varianter på youtube, orkar dock inte lägga ut alla så jag nöjer mig med två :)



Och en pojkbandsversion :)


Strax efter att Ida åkt hem med barnen så kom svärmor förbi en sväng och hälsade på :) Och efter middan (lasagne: MUMS!!!!) åkte vi till Maxi högskolan för att shoppa ägg samt torkställ för kläderna. Blev även lite choklad. Eller ganska mycket, typ ett halvt kilo, haha! xD Notera att det var för att de såldes för 9:- styck :P förutom den "dyra lyxchokladen" som jag köpte till älsk


De ringde förresten från assist förut så jag ska få jobba i morgon, lovely :) ska börja 7 och kommer mest troligt sluta runt 15-16, beror lite på hur snabba/hur mycket vi har att göra. Ska även kanske få jobba på fredag,Hoppas hoppas. Måste vara minst två veckor sen jag var där :/ men men, det ska nog gå bra. Håller tummarna för att jag ska jobba med några jag träffat förut :)

-----------------------------------------------------------------

Jag och älsk firar som sagt 6 månader idag. Exakt 26 veckor sen vi blev tillsammans, och det är exakt 30 veckor sedan vi träffades den där euforiska kvällen på biografen Röda kvarn :)

Tiden bara rusar fram, och inte en enda gång har det varit någon lögn, ngt strul eller problem alls. Himmelriket! Shit vad jag slösat tid på andra idiotirelationer, tack och lov så behöver jag inte göra det mer, det är ju för tusan så här det ska vara! :thumbup:






2011-06-15 @ 21:21:20 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Världens sötaste!


Är barnvakt till världens sötaste! :thumbup:




Men just nu ligger han och sover. Han behöver kanske vila upp sig lite efter allt bus. Det gör jag i alla fall :P




2011-06-15 @ 14:05:15 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Season 2


Hmpf, efter att ha vaknat en massa gånger i natt så trodde jag det var morgon, kände mig dessutom rätt pigg, men så kollade jag klockan och då var den bara 03:57 :( Var megasvårt att somna om.

Och på tal om sömn, drömde jag härom natten att vi hade en bebis igen, och återigen var det en pojke. Han var bara några veckor gammal och jag drömde att jag la honom i min väska för att sedan låta honom "sitta" i min cykelkorg medan jag var ute och cyklade i området "Kärleken". Haha, helmysko. Tror det är Leo som är ansvarig för att jag drömmer om en massa bebispojkar.


Nu blir det frulle samtidigt som jag ska kolla på ett sprillans nytt avsnitt från Pretty Little Liars. Säsong 2 startade nämligen igår, wihooo! :thumbup:



2011-06-15 @ 08:52:19 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rosor


Tihiii, fick rosor av älsklingen idag :D (fast egentligen får jag dem inte förrän i morgon :P ).







2011-06-14 @ 21:06:35 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


rensa


Rensade just skolmailen. Så nu blev den typ 200 mail fattigare.. Puh, det var nästan lite jobbigt :bigeyes:

Sparade hela 4 mail :P

Tänk att det bara är 5 dagar tills det bär iväg upp till jämtland. Och om 16 dagar åker jag och älsk till London. Är visserligen bara typ 6 månader sen jag var där, men det ska bli spännande :) och den här gången lär jag knappast ha någon hemlängtan heller eftersom Mattias följer med :) Vi har för övrigt varit tillsammans i 6 månader i morgon :D Shit vad fort tiden går!



2011-06-14 @ 16:49:12 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


...


Drömde en massa konstigt i natt, varav en av drömmarna var värsta mardrömmen :(

Blev ingen träning idag, jag sov i stället Och lika bra var väl det för jag börjar bli sjuk tror jag, har dessutom en helt vansinnig träningsvärk. Fattar inte varför den kommer två dagar efter jag tränat i stället för en dag efter???

Får se om jag ska vara bebis och hundvakt i morgon. Syster och Mice kanske ska lämna in bilen på lagning. Blir det inställt så lär jag nog pallra mig in till stan och kika på skor :)




2011-06-14 @ 11:24:38 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tillräckligt ny


Sängen är tillräckligt ny för att det fortfarande ska vara roligt att nybädda den :) Ikväll kommer vi sova gott i helt nytt (dvs oanvänt) lakan, påslakan och örngott, mmmmmys :thumbup: Och överkastet borde komma vilken dag som helst, tihiii :)


Bjussar på en bild från andra änden av rummet med. Är lite rörigt i bokhyllan för tillfället men vem bryr sig. Tar städmaffian illa upp kan de blunda.



Cola/vaniljglassmilkshake. Mmmh, mums mums :)



Mayas nya favorit plats. Bortsett från hallmattan som hon envisas med att pinka på. Jag har tvättat den 3-4 gånger nu, och hade precis lagt ut den på golvet igen idag för den var torr och jag behövde torkstället. Hmpf, inom en timme hade kattskrället besudlat mattan igen. Jag blev skogstokig. Funderar på att spraya ner mattan med kattmynta, har hört att det ska funka..?



2011-06-13 @ 19:04:15 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


+31


Öhh.. Ett väldigt skumt nummer har ringt mig. Jag rotade lite i det och fick fram att nummret är från nederländerna?! :bigeyes:




2011-06-13 @ 15:20:10 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Expert!


Jag är verkligen expert på att skjuta upp saker. Hade ju tänkt åka till Nyhem och börja sortera idag men jag hoppar det. Åker dit i morgon efter gymmet i stället. Tänkte tvätta, städa och ordna här hemma idag, sen ikväll ska vi iväg och hälsa på en släkting till älsk som fyller år idag.

Veckans planer:

Måndag/Idag: tvätta!!!! + Kalas
Tisdag: 8:00-9:00 gym. Sortera på Nyhem.
Onsdag: Bebis samt hundvakt.
Torsdag: 8:00-9:00 gym. Sortera på Nyhem
Fredag: Sortera på Nyhem + packa inför jämtland.
Lördag: Ev gym. + Bebis och hundvakt.
Söndag: Jämtland ^^

Jahopp.. Är väl lika bra att köra igång tvättmaskinen och få det överstökat. Tvättkorgen börjar bli en aningen full :thumbdown:



2011-06-13 @ 11:16:39 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


as usual


hmpf.. Har som vanligt svårt att somna :thumbdown:
Hade tänkt pallra mig upp 6 i morgon så därför vore det ju trevligt om John Blund kunde komma och sprida lite magi. Och ja, jag är medveten om att jag inte kommer somna lättare bara för att jag hänger framför datorn. Men nu råkar det vara så att jag bara fördriver lite tid medan sömntabletten kickar in.



2011-06-12 @ 22:42:44 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


gymmet


Jahopp, då har man tränat, duschat, sminkat sig, fixat håret och invigt min nya klänning, känner mig sjukt sommrig och färgglad (stavning?) för klänningen är (hör och häpna) korallfärgad :thumbup:

Har satt upp ett litet minimål ang. träningen nu. I stället för att köra crosstraining en viss tid så har jag nu satt upp att jag ska köra 5 km varje gång, i alla fall nu i början medan min kondition är utrotningshotad. Tog 33.5 minut att köra 5 km så målet är att jag ska klara det under 30 minuter. Kanske inte låter som någon större bedrift men i min värld är nog 3 minuter en del ändå. När jag klarat det ska jag börja förlänga distansen. Hade klarat mer än 5 km idag med, men det känns så onödigt att köra slut på sig själv så man blir avskräckt.


Fast avskräckt blev jag nästan också där ett tag för efter mina 5 km crosstraining tänkte jag jogga i 10 minuter innan jag nöjde mig för dagen. Trodde fan jag skulle dö! Var så sjukt jobbigt :bigeyes: Blev bara 1 km, men men, det är ju i alla fall något :)


Nåja, det kändes helt underbart att träna! Hade glömt bort hur jäkla roligt det är :thumbup: Jag har en tid på tisdag med och passade på att boka in en till tid på torsdag också, känns lagomt att träna varannan dag. Törs för övrigt inte göra det oftare heller för då kanske de andra blir sura för att jag ockuperar gymmet varje dag. Man får ha max 2 bokningar inbokade åt gången så det går ju inte att planera så jättelångt i förväg heller.

Åh vad roligt det är! Firade det hela med att käka en glass när jag kom hem, hihi :P







2011-06-12 @ 13:24:04 Permalink Allt möjligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


sovmorgon, yey!


Jahopp, tog en rejäl sovmorgon ända till halv 10, galet skönt fast jag vaknade massvis med gånger från typ halv 7 och framåt.  Om en kvart ska jag kila iväg till gymmet och träna en sväng. Blir nog Crosstraining och kanske lite joggning om rullbandet är lagat nu. Lets hope so, är nästan löjligt taggad :)

Om exakt en vecka åker jag och syster upp till Jämtland. Spännande. Känns både roligt och tråkigt. Känns inte så kul att vara ifrån M så lång tid :( men det ska ändå bli roligt att åka iväg och göra något :) ska försöka få ordning på lägenheten på Nyhem tills dess. För sen när jag och Ida kommer hem från Jämtland så åker ju jag och älsk till London. Det är en del rännande på menyn framöver :)



2011-06-12 @ 10:47:43 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


... and the road goes ever on


Jaha.. Och nu då?? :question:
Ingen skola. Inget som släpar. Inget jobb. Vad ska jag hitta på nu då?!
Är less och rastlös så jag pallrade mig iväg till gymmet och bokade tid i morgon och på tisdag. Blir lagom med en dags mellanrum. Ska börja sortera och rensa i min lägenhet på Nyhem på måndag. Vore så skönt om man kunde få den städad och besiktigad så fort som möjligt och bli fri nycklarna så slipper man tänka mer på det.

----------------------------------

Glömde förresten nämna förut och att jag drömde om tyrannosaurus rex- IGEN! :thumbdown: Fattar verkligen varför jag drömmer så mycket om dem?! Jag har inte sett någon dinosauriefilm, inte läst någon bok, inte sett bilder (förutom när jag skulle lägga ut den här dvs) mm. Börjar seriöst tröttna för drömmarna är ganska så obehagliga kan jag lova :(



2011-06-11 @ 14:24:56 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lycka!


Lycka lycka lycka!!!

Jag hade ju liksom utgått ifrån att jag skulle få underkänt men det kändes bra och när jag räknade poängen så såg det ut som om jag faktiskt klarar tentan. Helt sjukt i så fall! Jag pluggade EN dag (dvs igår). Jag älskar att jag har lätt för att lära mig saker :thumbup: dock så förtjänar jag väl egentligen inte att få godkänt när jag pluggat så lite. Å andra sidan så får jag godkänt så betyder ju det att jag visat att jag kan det jag ska kunna :) Nåja, nu har jag verkligen sommarlov på riktigt och det känns så underbart :thumbup:

Ska börja tömma min lägenhet på måndag, men resten av helgen ska jag slappa och bara vara. Lovely! :thumbup:



2011-06-11 @ 10:49:10 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ångest


tenta om en timme. Ångest ångest ångest :thumbdown:



2011-06-11 @ 07:50:25 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hårfön


Måste bara säga att Melissa- hårfönen jag köpte på Gekås är sjukt bra! :thumbup: Inte nog med att den är bra, det följde dessutom med ett sånt där lock-monstycke eller diffus-munstycke eller vad de nu kallas. Har dock inte testat den än men det hinns nog. Är ju egentligen inte i så stort behov av en sådan då mina lockar uppstår av sig själva när de känner för det. Men det kan ju alltid varit roligt att försöka ha lite kontrollerade lockar också :)








-----------------------------------

Pluggandet på stadsbibblan gick rätt bra. Blev visserligen lite surr vid sidanom också men sådant är ju ofrånkomligt, men jag är definitivt klokare nu än vad jag var innan :)


Nu blir det diskning. Jippie!!!

 Eller inte.. :thumbdown:



2011-06-10 @ 14:55:49 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mhm


Plugg plugg plugg idag. Tenta i morgon. Läskigt värre :bigeyes:



2011-06-10 @ 09:59:07 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


oslagbart

Huvva vad trött jag är! Funderar på att krypa ner i sängen snart och snegla på antingen Trassel eller Hitta Nemo.
Har försökt få till lite pluggande men det går bara inte :question: det bara skriker IG- varning om mig. Eller U- varning som det heter på högskolan. Nåja, det quittar laaa.. Kommer ju ändå in på högskolan till hösten igen. Har visserligen inte fått resultatet på hemtentan än, men jag är fortfarande så pass självgod att jag tror jag fick godkänt på den :)

I morrn ska jag inviga min nya hårfön samt min nya krustång. Sen blir det plugg på stadsbibblan med Sofia. Lär väl vara där några timmar sen ska jag hem och städa samt handla för att sedan åka till tågstationen och hämta Sandra som ska sova här. Vi lär väl roa oss med lite sista-minuten-ångest-panik- plugg, för sen är det ju som sagt tenta på lördag :( På tal om tråkigheter, var så sjukt roligt när vi var på gekås:

Dagens roligaste:

Jag: - ... som IKEAs Ingvar Kamprad.
Ida: - Va?! Heter han också Göran?
Jag: - Ehe.. Näe han heter Ingvar Kamprad..?


HAHAHAAA var så sjukt roligt! Förstår om det inte låter/ser så roligt ut i era öron/ögon, men ni skulle vart där, det var fullkomligen oslagbart! xD :thumbup:



2011-06-09 @ 21:01:24 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2500:- senare


Fy bubblan! Hade 14 saker på min förgjorda lista men på något underligt vis har jag lyckats köpa 59 artiklar :bigeyes:
Är helt slut nu *gäsp*

Är i Vinberg o väntar på att Ida och Mice ska komma hem igen. De har åkt till skogstorp för att hämta hem barnen, dvs Leo och Cola. Tror jag lägger mig på soffan så länge. Är sjukt trött :tired:





2011-06-09 @ 13:58:53 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


zzzZzzz


Döden vad trött jag är idag! Blev inte mycket sömn i natt. Strax bär det av mot Falkenberg. Sen vidare mot Gekås. Zzzzzssnark. Dags att sätta sprätt på lite skattepengar. Hörs ikväll.

Bye bye then



2011-06-09 @ 05:41:57 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


paaaningan!


Wihoo! Skattepengarna har kommit! :D :D :D :thumbup:


Jag firade det hela med att köpa svindyr kattmat till min miniälskling som jag avskyr ibland<3


Nåja, borde inte klaga, det är i alla fall billigare än det foder jag testade förut som jag ville fortsätta köpa (köpte det inte idag eftersom djuraffären hann stänga innan pengarna kom) Det fodret koster avsevärt mer.


Det där är fodret Maya åt ett tag förut, hon tyckte om det jättemycket. Men tror att den djuraffären inte hade alla sorterna ute på prov för det var de som sa att jag skulle köpa det där till henne men nu har jag hittat en annan sort av samma märke som jag faktiskt tror skulle passa Maya ännu bättre.


Nu blir det dusch och sen ska jag unna mig själv lite choklad, i morrn blir det Gekås :)


2011-06-08 @ 20:37:12 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


..........


Hmm... Svettades som en galning för en liten stund sen men nu har jag börjat frysa. Hoppas verkligen att det inte är feber på gång :(



Surrade med assist bemanning alldeles nyss och tjatade lite om jobb men tydligen såg det magert ut just nu. Och de flesta företag som de lejer in åt hör bara av sig veckvis så just nu fanns det typ ingenting. Bajs! :(




2011-06-08 @ 14:31:32 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


uäkk


Bläääää! Vad trött jag är ;(

Fattar inte hur jag ska orka plugga :question:

Nåja, det får gå som det går på lördag. I morgon blir det i alla fall en sväng till Gekås i Ullared, ska roa mig med att skriva en shoppinglista. Blev lite spontanbestämt i morse nämligen så det är bäst jag planerar det hela lite, har ju inte varit på Gekås på evigheter så jag vill inte riskera att jag blir helt bananas och köper en massa skräp som vi inte behöver.



2011-06-08 @ 10:57:14 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


döden!


Åh!!! Vad i helskotta gör jag vaken nu?! Vaknade några gånger under natten och när jag vaknade sista gången vågade jag kika på klockan för jag tänkte att den kanske snart var 6. Jag blev måttligt besviken då den visade 03:26 :mad: Har inte kunnat somna om sen dess och klev upp runt kvart i 5. Varken jag eller älsk kan somna om :S Tror vi håller på att bli sjuka för han är så snuvig och jag mår vansinnigt illa :( Sen blev det ju inte bättre av att Maya inbillat sig att hon höll på att sbälta ihjäl så hon skrek och skrek och skrek. Tillslut blev jag så irriterad att jag tog min vattenflaska och hällde lite vatten på henne. Hon förstod budskapet och sprang iväg. Dock kom hon tillbaka igen efter någon minut för att prova en annan metod. Hon sa inte ett pip utan hoppade upp i sängen och vandrade lite fram och tillbaka och började kurra samtidigt som hon försöka gosa med våra intet ont anande händer. Visst är det irriterande när hon skriker, men det är inte roligt när hon spinner i örat på en heller. Kattskrälle! Så det var bara ett ge upp och pallra sig ur sängen, men hon kan fetglömma att jag fyller på hennes mat före 7.

Idag blir det pluggning som står på menyn. Har tenta om 3 dagar. Usch vad hemskt! ;(
Men ska träffa Sofia på stadsbibblan på fredag så vi lär ju hänga där och plugga typ halva eller hela dagen. Sen på kvällen kommer Sandra ner från Göteborg, det går inget passande tåg mellan Gbg och Halmstad på lördag så hon ska sova hos mig och älsk då, vi lär väl försöka klämma in lite sista minuten plugg på kvällen också :)

Dagens positiva:

Skattepengarna kanske kommer :thumbup:

Och det är exakt 29 veckor sen jag och Mattias träffades på bion, hihii :D


 


2011-06-08 @ 04:54:42 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


uppdatering


Just nu:






PS:  Oh glömde säga: ni ska gegga ihop dem med en mixer eller nåt, inte käka dem var för sig :P


2011-06-07 @ 21:15:26 Permalink Allt möjligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


gääärn!


Jag blir galen på den här luften!!
Kan inte det fördömda ovädret sätta igång någon gång och få det överstökat?! :question:



2011-06-07 @ 12:31:19 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


skattepengar på G!


wihoo! Skatteverket har tydligen redan skickat mina pengar :thumbup: De skickade dem visst redan i lördags?! Konstigt men men, så är det. De har dock inte kommit in på konton än men de är definitivt på väg i alla fall :D



:D

Är ni nyfikna på om de skickat era pengar så kan ni kolla det på skatteverkets hemsida: hemsidan



2011-06-07 @ 11:13:23 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sweet dreams


Hmm.. Har sovit sjukt mycket det senaste dygnet. Trodde det skulle vara mission impossible att somna i natt efter min "tupplur" mitt på dagen (dvs hela dagen) igår, men det var inte så svårt, somnade säkert inom en halvtimme i alla fall. Vi hade en del busväder igår, åskade en hel del. Om inte jag drömde det förstås. Men tror inte att det var en dröm för vad jag kan komma ihåg så drömde jag om tyrannosaurus rex. Har drömt om dem, eller liknande dinosaurier, typ 3-4 gånger nu. Kan inte påstå att jag tycker det är särskilt underhållande, är fan skiträdd för dem nu mera! :thumbdown:







2011-06-07 @ 09:36:44 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


satan!


Sataaaaaaaaan!!!!


Blev dubbel omplanering idag. Jag kikade på någon film på datorn men tvärslocknade och sov i 5 timmar.


5 TIMMAR?!??! :question:


Antar att jag behövde det. Misstänker att det är den satans värmen som gör att man blir helt slut och inte orkar något.

Jag hann alltså inte göra något alls av det jag planerade. Vaknade då älsk ringde mig vid 17:30 och insåg vad som hänt (dvs att jag somnat). Drömde dessutom en underlig/lite obehaglig dröm som involverade min morbror, hans hus och hans framtid, en ond skugga, barndomshuset i Fagerdal, hela min familj och rostat bröd :bigeyes:

Aja.. Blir i alla fall en lite sen middag snart, BRA. För jag är sjukt hungrig.



2011-06-06 @ 18:40:26 Permalink Allt möjligt Kommentarer (2) Trackbacks ()


omplanering


Det blev ingen Wapnörunda. Är på tok för varmt, men någon mil cyklade vi nog ändå för vi tog en annan sväng och cyklade bland annat genom stan i stället. Var lite folk och lite trafik ute så vi valde verkligen rätt dag, var jättemysigt :)

Älsk har begett sig iväg till en kompis och jag ska varva ner lite innan jag beger mig till affären och investerarar i middag ^^



2011-06-06 @ 10:02:41 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


friskus?


Ja, man kan ju nästan tro det. Sitter och mumsar på lite frukost. Sen ska jag och älsk ut i det fina vädret och cykla Wapnörundan. Jag tyckte det kändes som en lysande idé igår men nu är jag inte riktigt lika säker. Hade gärna sovit en stund till i stället för att cykla 1.5-2 mil i stekande hetta. Egentligen är själva Wapnörundan cirka en mil. Men eftersom vi cyklar från Vallås blir det mycket längre. Termometern har inte varit i närheten av solen sedan igår kväll men den är redan uppe i över 20 grader. Jag kommer dö :bigeyes:



2011-06-06 @ 08:13:46 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


meh åh!


Hmpf.. Kan inte sova :thumbdown:



2011-06-05 @ 23:23:58 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


försök två


Idag blir det försökt två för en sväng till Oskarström, gick ju inte så bra för oss i fredags när vi skulle dit så det blev ju aldrig av. Idag ska vi till älsks mormor och morfar och hälsa på :) det ryktas om att de ska bjussa på middag.

Surrade en massa i telefon med moderskeppet i morse och då blev jag superpepp på att åka till Jämtland, ska bli riktigt kul :)

Fasen vad bra allt är! Vi har megafint väder idag med, det är typ vindstilla (verkar som om norrland fått alla våra vindar, ni kan behålla dem ett tag till tycker jag :P ) och om max 5 dagar kommer skattepengarna, lysande! :thumbup:



2011-06-05 @ 10:29:18 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en eller ett?


Nyfiken fråga: hur kommer det sig att man säger "ett apelsinträd" men "en apelsin"?


Idag investerade vi (dvs älsk) i en sound fly(er?). Ska bli så himla najs att ha det när vi ska upp till jämtland. Ida och Mice har ju en sån och personligen har jag varit frälst i den sedan länge och nu delar älsk mitt intresse. De är så himla bra! :thumbup: Helst hade jag nog velat ha exakt en sån som Ida och Mice har, men de var mycket dyrare än de andra varianterna så vi bestämde oss för den här i stället:





2011-06-04 @ 19:40:04 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mind the gap!


Vi åkte aldrig till Oskarström igår, älsk kom hem vid 20 nångång så det kändes ganska meningslöst att åka när klockan var så mycket.

Så här ser i alla fall ingången till vårt hotell ut :) Kikade upp lite vad det är för saker som ligger i närheten och tänkte visa hur centralt vi faktiskt kommer bo :) Jag tror visserligen ni fattar det själva men jag tänker skriva det ändå:
A = hotellet :P





Förutom Big Ben, London Eye och Oxford Street och Covent Garden så kommer vi också ha gångavstånd till Buckingham Palace, Westminister Abbey och Parlamentshuset (det ligger ju typ bredvid Big Ben). Enda som är lite längre bort som vi vill se är typ Madame Tussaudes och Tower bridge (fast vi har inte så jättelångt till Tower bridge, man kan ju gå dit också om det är fint väder), men det gör ingenting i fall det skulle regna eftersom jag råkar vara ett fulländat geni ang. tunnelbanorna i London :thumbup:

Hihi, minnen minnen :)




2011-06-04 @ 10:05:01 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


why, oh whyyy?


Alltså VARFÖR envisas jag med att kolla skolmailen typ en gång i timmen?! :question:

Skolan är SLUT. Eller, terminen slutar officiellt i morgon men ändå.. Jag VET att jag inte kommer få något mail men ändå så kollar jag den?! Sista inlämningdag på tentan var i onsdags så den kommer vi ju inte få förrän om tidigast typ två veckor?!?!?!? Jag hoppas verkligen inte jag kommer hålla på så här i två veckor :bigeyes:

Älsklingpälskling<3 har förövrigt inte kommit hem än :(
Tänkte passa på att skriva det här för när jag brukar göra det har han en tendens att komma hem just då, hoppas hoppas :)



2011-06-03 @ 19:32:05 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mjehehehehee


Hmm.. Jag som skulle vara duktig och plugga idag. Har inte ens tagit fram böckerna.
Fy på mig! :S

Här däremot dubbelkollat datum inför jämtlandstrippen. Vi (dvs jag, syster, systerson och systerhund) åker upp em/kvällen den 19 juni och åker troligtvis hem igen på em/kvällen den 26 juni. För den 30 juni åker ju jag och älsk till London :)

Förutom det har jag roat mig att med pussla en del idag. Måste ju bli klar någon gång så vi kan "få tillbaka" köksbordet igen (A). Har dessutom skurat köket idag. Bluääkk vad tråkigt det var! Men men, nu är det fint :)

Ikväll ska vi visst till Oskarström för att hälsa på svärföräldrarna samt svärsyskonen (????), dvs Mattias bror och hans tjej som kommit hit från Karlskrona :) Det ryktas även om middag där. Vet dock inte riktigt hur det blir med den saken för älsk kanske skulle bli sen. Men men.. Det finns ju alltid micro..


... Eller alltid och alltid.. Jag tror inte att PRICK ALLA har en micro. Det är bara en sån där vardagslyx som man inte tänker på som en varagslyx. Å andra sidan kanske det inte klassas som vardagslyx i västvärlden.. Afrika däremot, i nån liten stam. Där skulle det nog vara lyx. Under förutsättningen att de ens har elektricitet :bigeyes:

Men hoppsan, ett litet sidospår typ (A) Kanske dags att torka håret och fli på sig kläder, klockan är ju trots allt 17 snart :P


2011-06-03 @ 16:44:51 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


gifta?


Som vanligt trillade posten ner utan förvarning och nästan gav mig en hjärtinfarkt


Tyckte det var lite spännande att det bara var en massa kuvert (dvs 3 stycken :P )

Fick en känsla av att ett brev var till mig med tanke på att det typ gått en vecka sen jag bytte adress. Jag hade nästan rätt också för jag fick syn på det här:


För er som undrar kan jag bara meddela att det inte står Lilja där.
Hihi, vi är visst gifta snart :P

Aja.. Mer spännande än så var det inte :P Nu blir det städning :S



2011-06-03 @ 14:17:06 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hotell och pengar


Hmm.. Håller på och spanar efter hotell i London. Har efter långa funderingar beslutat att jag inte vill bo på The golden star hotel. De hade så himla mycket negativ kritik :thumbdown: Så därför har jag börjat leta efter annat och snubblade över två rätt så bra bokningssidor, har hittat runt 4-5 hotell som är riktig intressanta, och givetvis centrala. De flesta ligger i närheten av Victoria station, då får vi gångavstånd till Big Ben och London Eye och allt det där. Sen är det några som ligger vid Russel Square, nära till Covent Garden och shoppingen på evighetsgatan Oxfordstreet :) hihiiii, spännande! :D

Verkar förövrigt som om skattepengarna trillar in någon gång under nästa vecka, lets hope so. Pengar pengar pengar! :thumbup: Tror dock jag ska sätta mig och räkna ut vad fanken jag ska göra av alltihop. Allt kommer ju försvinna på typ räkningar, London (A) och jämtland, men men, kan ju vara bra om jag lyckas få någon sorts balans på spenderandet i alla fall :P



2011-06-03 @ 13:40:01 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


sommarlov


Nananaaaa Lalalalaaaa....

Njuter av det faktum att jag har sommarlov. Har inte haft sommarlov sen jag gick ut 2an i gymnasiet 2006. Så 4 år i rad har jag bara varit arbetslös (en arbetande arbetslös men ändå). Men nu har jag riktigt sommarlov igen. HÄRLIGT :thumbup:

Idag blir det städning och kanske även en cykeltur. Har underbart väder idag, klarblå himmel och det är (hör och häpna) helt vindstilla :bigeyes:  :D
Sen ska jag nog våga mig på att öppna kurslitteraturen till 3e delkursen: Det nya medielandskapet. Hoppas verkligen jag klarar omtentan den 11e för då har jag inget alls som släpar :D



2011-06-03 @ 06:30:55 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


rykten


Det ryktas om att jag ska upp till Jämtland två gånger i sommar. Och yes! Det är sant.

Hakar på syster när hon åker upp med Leo och Cola om ca 2 veckor :) Blev lite spontantbestämt sådär idag. Jag har ju ingen fast sommarjobb (inte än iaf) och kan ju lika gärna hänga med upp i stället för att sitta hemma och uggla. Synd bara att älsk<3 inte kan följa med för han jobbar ju :( Men men, han följer ju med sen i augusti i stället :) Vet inte exakta datum och sådär än, men det är ju ingen panik med att bestämma det heller. Vi ska bara se till att vara tillbaka några dagar innan jag och älsk åker till London. Måste få hinna landa lite, tvätta och packa om mm. Men så är det i alla fall så nu vet ni det :)



2011-06-02 @ 18:05:22 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hmpf


Mmffmmm.. Har vaknat så himla många gånger nu så jag gav upp och pallrade mig ur sängen. Känner mig inte vansinnigt bakis. Å andra sidan har jag väl inte riktigt känt efter än heller, vetetusan om jag ens har någon lust att göra det. Idag blir det slapp slapp slapp :thumbup: Kör i gång med tentaplugget i morgon tror jag ^^



2011-06-02 @ 07:59:02 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ROCK ON


ROCK ON!!!

älska MKV<3 :)

Nu blir det sängen :thumbup:



2011-06-01 @ 23:58:25 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


lösning


Hmm.. Ryggvärken har inte gett med sig men jag börjar vänja mig vid den. Funderade på att ta någon värktablett med slopade den idén för det är party ikväll! Ingen fånig ryggvärk ska stoppa mig! Så därför smuttar jag nu på årets första Strongbow, mmmh, hästpiss, får rejäla Glasgow- flashbacks.. Åh vilka tider! :D

Susanne! Vi bara måste måste MÅSTE göra en repris på den resan!!! :thumbup:



2011-06-01 @ 17:06:36 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


aj aj aj


Aj aj aj :(

Har fått en plötslig, rejäl smärta i sidan på ryggen. Har en molande värk hela tiden och det gör rejält ont så fort jag rör mig, gör t.o.m. extra ont bara jag vrider på huvudet ;( fattar inte vart det kommer ifrån?! Dök upp från ingenstans typ. Vad kan det vara :question:

Jag funderar på om det kan vara en njure som bråkar, men det sitter så högt upp så jag vet inte..? Eller kanske ett revben. Alltså det gör verkligen skitont ;( ;(   Tror inte det är njursten för jag har ju inga problem eller symtom som tyder på det förutom själva värken då.. Aj aj aaaaj! ;(




2011-06-01 @ 16:05:07 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back in black


Då var man tillbaka i Vallås. Tror jag försöker ge mig själv vattenförgiftning. Går bra så länge jag håller mig inne men så fort jag går ut i solen blir jag sjukt törstig :thumbdown:

Har i alla fall träffat Prällen för sista gången nu. Sjukt att jag bara träffat honom 6 gånger. Det känns som många MÅNGA fler. Och att vi kommit så pass långt under den tiden. Är verkligen glad för att jag tog tag i det hela och gick dit :) Fast det är klart, man ska ju aldrig säga aldrig. Börjar saker och ting gå åt skogen igen så blir det nog åter en sväng dit. Men så som landet ligger nu så är jag färdig :)

Nu blir det lite slapp innan jag kör i gång med disken och sedan hoppar in i duschen. Var nästan löjligt jobbigt att cykla hem med så mycket flaskor i släptåg, och då fick jag inte ens med mig alla trots att jag packade i cykelkorgen, på pakethållaren samt i väskan :bigeyes:



2011-06-01 @ 13:38:58 Permalink Allt möjligt Kommentarer (1) Trackbacks ()


bestämt


Nu är det bestämt!
Det blir partaj med mina klassisar ikväll på Bolmens, tihii vad kul :thumbup:


Ny plan för dagen:

* Träffa Prällen klockan 12
* Åka till Nyhem och hämta posten samt diverse förnödenheter (dvs mitt spritföråd :P )
* Diska
* Rota fram oömma kläder (vilket inte borde bli så svårt eftersom det motsvarar ungefär alla kläder jag äger förutom mina vita UNDERBARA jeans).
* Duscha
* Sminka sminka sminka sminka sminka
* Fixa håret :thumbup:
* Möta upp Sofia så vi kan leta oss fram till Bolmens :)


PEPP! :D





2011-06-01 @ 11:25:19 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


.....


Hmm.. Har fortfarande beslutsångest ang. kvällen. Men om jag verkligen vill gå så borde jag väl inte ha beslutsångest om det :question:

Idag ska jag träffa Prällen. Vet inte om det är sista gången innan sommarlovet eller om det är sista gången totalt. Det återstår att se antar jag..

Förutom att träffa prällen ska jag roa mig med att röja upp lite här hemma, dammsuga och organisera all kurslittatur. Borde börja plugga till omtentan så fort som möjligt, det är ju bara 10 dagar kvar :bigeyes:



2011-06-01 @ 10:12:20 Permalink Allt möjligt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0