Regndöden!


Kom på att jag lyckats förtränga att jag skulle iväg och fota till körkortet idag jue. Så jag pallrade mig bort till förarprovstjofset. Hade sminkat mig och gjort mig fin i håret och allt men givetvis hade jag motvind ala orkanstyrka hela vägen så jag såg ut som en höstack när jag väl kom fram. Nåja, när jag blivit fotad så kilade jag över vägen till Willys för lite shopping, var inne i affären i en kvart eller nåt och när jag kom ut ösregnade det! Det var helt sjukt hur mycket det regnade. Försökte fota men det gick inte så bra.


Stod och hängde utanför Willys i väntan på att det skulle bli uppehåll sen cyklade jag på som tusan för att hinna hem innan det började igen. Givetvis hann jag inte och var ganska så blöt när jag äntligen kom fram. Blää! Egentligen har jag inget emot regn, tycker rent av att det är mysigt, men inte när jag spenderat typ en timme på smink och hår :bigeyes: jaja.. I- landsproblem, I know.

Var förresten duktig och ringde tandis med. Ska få komma dit i augusti när jag och älsk är uppe i jämtland. Riktigt najs att kunna passa på då så slipper jag köerna som är här nere :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0