Beroendet fortsätter


Har blivit helt såld i ytterligare en låt.
Blir så glad av den! Får typ lust att dansa och sjunga med :thumbup:





Ikväll blir det plugg. Övertalningsuppg. samt SVT- grejen.
Fick även hemtentan, ska analysera en film. Känns lite roligt men samtidigt läskigt, jag är trots allt ute på relativt okänt mark nu, men det ordnar sig nog :)

Efter några om och men så tog jag mig till lägenheten i morse. Den var mikroskopiskt liten. Snarare en skrubb än en lägenhet. Typ Harry Potter volym 2. :S  Men jag är som sagt i stort behov av lägenhet och är därför inte särskilt kräsen. Det är bara en person före mig i kön, så jag håller tummarna för att han tycker lägenheten är hemsk och säger nej, för i så fall är den min och då blir det inflyttning nästa vecka! :)



Busigt


Idag tänker jag åka till skolan utan att borsta håret,
- and there's nothing you can do about it! Moahahaaa!! :cool:





Brev

Brev från kolonien, SÅ BRA :thumbup:

Tror visst jag fått dille på Mr Vreeswijk :P
Här har vi en till:





Jaha.. Det var det.. Dags att återgå till begreppen. Känns som när man hade glosor i högstadiet.. Skillnaden är att de här "glosorna" är på svenska. Och de är mycket svårare :thumbdown:

--------------------------------------------------------------

chilly


Trodde seriöst jag skulle frysa fingrarna av mig idag när jag gick till tåget :bigeyes:
Även om det inte ens är - 10 grader så känns det oerhört mycket kallare. Creepy.

Ikväll blir det plugg, plugg och plugg. Ska kanske se en film sen och mysa med en mugg te och min supersköna filt :)
Seminerie i morrn, läskigt värre. Men men, det är bara att göra det bästa av situationen och hoppas det går vägen ^^
Blir även lägenhetsvisning i morgon. Hoppas verkligen jag får den :D

Tänkte visa planlösningen, som sagt så är den väldigt liten, (skrubbvarning) 21 kvadrameter. Men det är i alla fall en lägenhet, jag står ju fortfarande kvar i kön på vanliga lägenheter så jag får väl byta upp mig sen :)



Har klurat lite på hur jag ska möblera den, en idé är:



Fast det finns ju ju 2 andra sätt jag kan dela av lägenheten på så jag har lite olia idéer. Men det blir svårt att avgöra innan bokhyllan finns på plats. Får kanske andra idéer i morrn efter att jag sett lägenheten. Wiiih! Hoppas jag får den! :thumbup:

näe.. Nu ska jag plugga begrepp och läsa inför morgondagens seminarie.



måndagsångest


Usch.. Nu har det börjat.
Nu är det bara att hålla sig fast vid det rusande tåget och hoppas på att inte trilla av :bigeyes:

Blev inget Varberg idag, får se när det blir i stället, så jag åker in till Halmstad en timme tidigare för att försöka få något gjort.
Den här veckan borde svaret från kompletteringen komma, usch vad jag är rädd! Får ont i magen varje gång jag kollar skolmailen :thumbdown:

Nope.. Det här går inte.. Ska försöka fokusera på organdonationen. Blir dock distraherad av allt Wikileakssnack som går nu, jag finner det hela fasligt intressant :thumbup:




söndagsmys


Idag har det blivit lite plugg (vad annars). Bytte ämne på övertalningsuppgiften. Hade först tänkt skriva för Falkenbergs brukshundsklubb men ångrade mig och väljer ett ämne i stället för en förening, nämligen organdonation :thumbup: var intresserad av att skriva om det innan men kunde inte riktigt komma på hur jag skulle hinna på så kort, så tack vare Susanne som tänkte flera mil längre än jag så är det nu möjligt :)

Jag har blivit beroende av en låt till, kan verkligen inte sluta lyssna på den<3




På eftermiddagen åkte vi in till Falkenberg för att gå på julskyltningen. Det var ganska mysigt med alla lampor :) Dock var det lite för mycket folk för min smak. Efter julskyltningen åkte vi på Willys och investerade i diverse sockerbomber och sedan åkte vi hem. Det flöt på rätt bra med tiden för Leo höll sig lugn under hela julskyltningen (med andra ord: han låg och sov). Väl hemma blev det glögg, luccekatter och pepparkakor, hög mysfaktor :thumbup: Jag har dock aldrig varit särskilt förtjust i glögg och det har inte gått över. Dock så var den här glöggen inte riktigt lika hemsk som glögg brukar kunna vara, men ska jag gilla glögg så kräver det nog en hel del träning.

Efter glögg/pepparkaksmys framför teven fick jag ett oväntat och riktigt uppskattad samtal. Jag bannar mig själv lite för att jag är så dålig på att höra av mig. Men nu SKA det verkligen bli ändring på det! Hade ett ganska långt och trevligt samtal med en gammal strömsundsbo :) sen har det givetvis varit lite smsskickande och lite msnande så nu är jag på ett fullkomligt lysande humör :D 

I morgon blir det en sväng till Varberg och sedan inleds helvetesveckan, som tack och lov kommer avslutas på bästa sätt :)

Nu blir det snart partyLiteljus och Sagan om Isfolket :thumbup:

bye bye then

sprängd analysuppgift ;-)




Beroende


Har fått världens dille på Cornelis Vreeswijks Balladen om Fredrik åkare
Den är så underbart bra! :thumbup:



------------------------------------------------------------------------------------

Jag som skulle göra "djupdykning" i plugg idag, har väl inte gått så bra :S
Nåja, får väl se det från den ljusa sidan. Vill jag ens ha en chans att klara kurserna så MÅSTE jag köra igång på allvar i morgon.

Är inte många dagar kvar tills jag ska kika på lägenheten heller, hoppas hoppas hoppas! :)




catfight

Är en tvättäkta catfight här utanför.
Melo och någon svart sak försöker ge varnadra däng.
Den bakomliggande orsaken är oklar.

Själv har jag försökt plugga utan någon större framgång. Samt försökt beställa kläder flera gånger men ångrar mig varje gång för jag tycker inte det är värt pengarna. Så det blir en dusch i stället.
Bjussar på några bilder från när jag och Cola busade i snön tidigare idag :)












En dröm


I natt drömde jag att vi skulle hitta en skatt. Med vi vet jag inte riktigt vilka jag menar, vet bara att jag inte var ensam. Vi åkte runt i Sverige i en röd turistbuss. Det var någon som var efter mig och ville döda mig. Men så hittade vi skatten i någon sorts grotta. Jag och två nuvarande klasskompisar, E + S flydde från grottan med skatten, som för övrigt var levande (skatten alltså) Det var reliker från ett gammalt slag, påminde om såna där små, gröna soldater som barn lekte med förr. Fast de här var i äkta guld, och som sagt, levande ibland. Fast en av dessa små reliker var ett lejon, som för övrigt var löjligt rik Prins John i Robin Hood. Jag vet inte vilka som jagade oss men det var en massa människor. Jag körde motorcykel, jag var sjukt duktig på det. Vi tog oss till OKQ8 i Hammerdal och skulle hoppa på den röda bussen där (???). Det var en manlig busschaufför och en kvinna som tog betalt av alla. Men när jag stämplade mitt resekort så sa hon att det fattades tre kronor på kortet. Jag blev jätteförvånad och förklarade för henne att jag inte hade ett sånt kort som man fyller på utan ett sådant som man bara köper och sedan stämplar. Jag plockade fram kvittot för att visa henne eftersom på tågen kollar de bara kvittot. Men då sa hon att hon förstod varför den sa att det fattades tre kronor. Det var för att kortet hade gått ut och jag skulle vara tvungen att köpa ett nytt. Men jag visste att det var slöseri med pengar så jag försökte muta henne med en av relikerna, hon gick med på det och lät mig flöja med. Plötsligt fanns det sängar längst bak i bussen. Mina två klasskompisar hade gått och lagt sig, då förstod jag att de var bögar och jättekära i varandra för de hade lagt sig i samma säng. Men värdinnan i bussen ville ha fler reliker eftersom de var så värdefulla. Relikerna sa åt mig att vi var tvugna att fly för hon skulle försöka ta dem. Sen var vi plötsligt i Egypten..
Och det var väl ungefär då jag vaknade till på allvar av att Leo uttryckte sitt, för morgonen, traditionella  missnöje.



När ska den slå till?


Många bollar i luften.
Är så mycket att hålla reda på nu, till veckan händer följande (har dock inte koll på ordningen):

--> Litteraturseminarium
--> Träffa gruppen och göra analysuppgiften (SVT)
--> Seminarie för SVT- uppgiften
--> Boka in och utföra en intervju till övertaln.uppg.
--> Seminarie för övertalningsuppgiften
--> Kika på lägenheten
--> Får veta vem som får lägenheten

--> Shopping i Varberg

Och den värsta rysaren av alla:
--> Hemtentan delas ut!


Har en gnagande känsla av att jag dessutom har glömt något :thumbdown: och mina böcker har fortfarande inte kommit. De MÅSTE komma innan vi får tentan, annars är det ute med mig ;(

Men trots röran så har jag inte riktigt drabbats av någon fullt utvecklad tentaångest. Visst är jag rädd och orolig, men inte tillräckligt i jämförelse med hur jag kände inför de tidigare tentorna. Är rädd att den kanske slår till extra hårt sen bara för det :S

Har försökt plugga till och från hela dagen, men det blir så ytligt hela tiden. I morgon måste jag verkligen kasta mig "ner i djupet" och verkligen få någon sorts ordning på allt.

Med andra ord måste jag försöka hålla smstrafiken låg,
i alla fall i minst 8 timmar. Hjälp hur ska det gå?! Men jag tror samtidigt att närvarande sms snor lika mycket fokus som de frånvarande. Hmmmmmmmm? :)

----------------------------------------------------------




Fridayyyyy :D


Hmm.. Min plan på en hyfsad sovmorgon gick i kras.
Alarmet ringde 6:30 sen snoozade jag till 7, då var det dags att kliva upp för att käka gemensam frulle. Riktigt trevligt. Och nybakade frallor höjer alltid mysfaktorn :)
Idag blir det musik<3 och plugg. Ska börja med övertalningsuppgiften och sedan om jag hinner sätter jag igång med SVT- uppgiften, annars får jag fortsätta med den i morgon. ^^
Drömde återigen en underlig och ännu mer förvirrande dröm. Minns inte så mycket förutom att en i kurskamrat var med, samt en liten blå, skruttig bil :question:

Moep, det här går inte. Lika bra att köra igång

Bye bye then




kontrast


Yesssss! Vilken kontrast kvällen har varit i jämförelse med hur dagen började, dvs med en mardröm :S

Idag hade jag världens tråkigaste föreläsning. Det var rent av plågsamt. Orkade inte ens anteckna på slutet. Men just nu känns det som om det var typ förra veckan eller nåt.
Har haft en riktigt trevlig kväll. Mina vansinnes nerver var ju helt onödiga, för nervös kan man lungt påstå att jag var. Galet rädd, haha. Men så rädd blir jag nog inte nästa gång :)
Kladdkakan fick förresten godkänt :thumbup:  trots att det var mer kaka än kladd :P
En bra dag, lovely :thumbup:


Det är så sjuuuukt hur lika människor kan vara,
konstigt, läskigt, roligt och definitivt intressant :thumbup:



------------------------------------------------------------------

I morgon blir det plugg, plugg och plugg.. Yey.
Får helt enkelt leva på hoppet om att det blir mer ledighet i december.
Dessutom har jag inget val än att verkligen skärpa mig om jag ska klara kurserna.
Hoppas mina böcker kommer i morgon. Annars är det kört, not good.

Nåja, ska försöka samla huvudet lite innan jag går och lägger mig.
Håller tummarna för en mindre läskig dröm i natt :)




En Dröm


Drömde en mardröm i natt. Det påminde nästan om en film, en sån där film där allt bara är hopplöst.
Jag minns riktigt hela, känner att det är detaljer som jag missat. Men vad jag minns är att jag var i ett gammalt spökhus. M bodde där fast han använde bara ett av rummen trots att resten av huset stod tomt. Vi satt där och lyssnade på musik. Sen kom det dit en massa av hans kompisar för vi skulle åka iväg någonstans. Plötsligt befinn vi oss i någon slags torn. Det gick typ 100 meter upp i marken och 100 meter ner under jorden. När man var inuti den så kändes det inte som ett torn för där inne såg allt så stort ut. Jag följde med Ida till ett rum för att hon skulle byta blöja på Leo, rummet hade ojämna stenväggar, handfatet som hon skulle tvätta honom i var gigantiskt, och satt fast i vägg av glas. Bakom glasväggen, kanske 1-2 meter nedfanför glimmade tusentals små gröna stenar. När Ida hade gått stannade jag kvar för jag hade lovat att städa upp där inne. Men medan jag höll på att städa började handfatet låta konstigt. Jag gick dit för att undersöka det och då såg jag hur handfatet gled sakta genom väggen. Jag blev jätterädd för på något vis visste jag att det var ett dåligt tecken att det hände. Något hemskt var på gång. Jag trodde handfatet skulle gå sönder mot alla vassa stenar men det gjorde det inte. Livrädd rusade jag därifrån för att varna alla andra om det som hade hänt. Efter ett tag träffade jag på mamma, Ida, Ann-Louis, M + hand kompisar och typ borgmästaren över borgen/tornet. Jag berättade om det som hänt och de ville inte tro mig först, de sa att det var fullkomligt omöjligt. Men jag fick dem att följa med till rummet och kika ändå. Alla blev upprörda för vi visste (på något oerhört underligt vis) att det betydde att många skulle dö. Alla var rädda, människor sprang fram och tillbaka genom rummen och gångarna, det började komma fram en massa spöken också.
Sen hände något underligt, jag såg allting ifrån ett överblicksperspektiv, jag såg tornet, och jag kunde känna skräcken och ångesten från alla som var där inne, inklusive mig själv, fast jag kunde inte se mig själv längre. Det var som om jag var delad, eller som om jag var någon annan, för jag visste att "jag" som i Elisabet, fortfarande befann sig i tornet.
Från ingenstans kom en hellikopter, det var en man som körde den och i ett nerfirat rep hängde en tjej, jag minns att hon hade ljust hår och hjälm. Hon pratade med killen, som var orolig över vad de höll på att göra, han sa att det var fel, att det var oskyldiga människor där inne, och oskyldiga djur. Flickan hängde alldeles ovanför tornet, på själva taket (som var platt) satt ett litet djur, jag tror inte det djuret finns i verkligheten men den närmaste beskrivningen jag kan komma är nog en sorts "rörlig/snabbare" Koala, med stora, sorgsna ögon. Mannen så åt henne att ta med djuret, att åtminstonde rädda den ende som tagit sig ända till toppen. "Koalan" sträckte upp sina armar för att hon skulle lyfta upp honom och rädda honom undan döden men flickan vägrade göra det. Hon var förbryllad över att någon ens tagit sig ut ur tornet. Sedan tog tiden slut och de var tvugna att åka därifrån, då insåg jag vad som skulle hända. Det fanns en massa lava under själva tornet, den rusade uppåt först genom marken och sedan genom hela tornet, som ett vulkanutbrott. Det gick inte att höra skriken från människorna för de överröstades av lavan, men det var eld överallt. Den steg och steg, och tillslut nådde den längst upp, och då såg jag hur det såg ut rakt ovanför tornet, den lilla björnen satt fortfarande kvar och sträckte upp armarna för att bli räddad av någon som inte ens fanns där, sen nådde lavan toppen och hela tornet exploderade. Alla dog.
Sen vaknade jag. :bigeyes:




Dagens osanning


Jag råkade visst, lögnaktig som jag är, påstå att Gandalf bor i en tvåa :thumbup:

Antar att det är den där psykiska ohälsan och hjärntumören som spökar :cool:






karma :D :D :D


YESSSSSSSSSSSSSSS!!
Har äntligen fått erbjudande om en studentlägenhet!! :thumbup:

HAHAHAAA! KARMA! :cool:

Det negativa är att den är liten och ligger på markplan. Men det positiva väger ändå upp det för det är en hyfsad hyra och elen ingår, den är ansluten till statsnätet, ligger nära högskolan OCH jag är ganska säker på att Maya får bo där :)
Ska kika på den den 30e, så får veta svar strax efter det. Men det är ju fler som fått erbjudande så chansen att jag ska få den är minst 25%, kanske inte de ultimata oddsen men ändå :cool:

Den har inflyttning i december, LOVELY :thumbup:

Ikväll:

* Laga middag

* Göra en ny kladdkaka (blev inte helt nöjd med den första)

* Epilera benen :bigeyes:

* Göra en lista över alla uppgifter i skolan

* Utöva meditation

* INTE tänka på aktiv dödshjälp


Döden

Jag. Vill. Sova.

Kom i säng i ganska lagom tid igår. Men så började jag läsa Sagan om Isfolket och lyckades inte lägga ifrån mig boken förrän vid halv 12. Yesss vad kul, tänkte jag. 5 timmar tills jag ska upp. Då var jag inte ett dugg trött och tankarna började vandra. Och genom en relativt logiskt tankeföljd gled jag in på funderingar kring aktiv dödshjälp, sen var det färdigt. Efter det var det helt jävla omöjligt att somna. Man ska aldrig tänka på aktiv dödshjälp mitt i natten när man ska sova. Men men.. Det gjorde i alla fall jag så nu är jag ruggigt trött :(

Hoppas jag kommer hem någorlunda tidigt idag. Måste ju ge mig i kast med att baka världens godaste kladdkaka idag :cool: Bäst att ha gott om tid på mig ifall jag skulle misslyckas :P

Ska strax väcka upp min chaufför, det är minusgrader ute men det töade igår på dagen så nu är det väl rena hockyrinken ute, dvs. cykling är uteslutet. :S

Nåja, time to go och ta hand om trasslet som enligt spegeln ska vara mitt hår :bigeyes:

bye bye then



repad


Har repat mig från lägenhetsnederlaget nu.
En lååång, varm dusch gjorde susen.
Enda negativa var då jag tappade min nya balsamflaska i golvet så den sprack och halva innehållet rann ut :thumbdown:

Strax blir det sängen, ska upp tidigt i morgon. Enligt bloggen ska det vara minusgrader i morgon, hoppas inte det, går ju inte att cykla då :S

Morgondagen:

* 8-10: workshop photoshop

* Efter 10 är det möte med gruppen

* Plugg

* Bakning

* Meditation för att hålla neverna i schack, kanske? :P





besvikelse


Blev ingen lägenhet ;(
Sidan blev återigen överbelastad.
Känner mig frestad att skiva ett gäng oerhört fula ord. Men det kommer inte göra det hela bättre. Jag vet att jag ska vara tacksam att jag ens har någonstans att bo. Men just nu så vill jag bara skrika "det är så jäävla orättvist!!". ;( Men men.. Det måste väl bli min tur snart..

Ska strax vandra iväg till badrummet och ta universums längsta dusch.
Upp 4:30 i morrn. Yey :thumbdown:



hemligt paket


Jag blev överlycklig för jag hade fått ett mail att jag hade ett paket att hämta ut på pressbyrån. Yessss! Tänkte jag och trodde att det var mina böcker.
Blev dock orolig för paketet vägde lite för lite för att innehålla 3 böcker.
Dessutom insåg jag att avsändaren inte var lycknis.
Min första tanke var att det kanske var en brevbomb.
Lyckligtvis var det inte fallet eftersom jag fortfarande lever :P

Nåja, det visade sig vara pannan till den där danska rätten som är så himla god. Kruxet är bara att jag väntar fortfarande på mail från han som jag vann auktionen av. Jag har inte fått några som helst uppgifter av honom så jag har givetvis inte skickar några pengar, men ändå har han skickat pannan :bigeyes:
Vad nu??

Visst är jag glad över pannan. Men jag är besviken också. VART är mina böcker :question:



En dröm


Här kommer en förkortad version av nattens dröm:

I natt drömde jag att det var små rävungar överallt. De var så söta.
Det var natt, och jag och en klasskompis skulle åka in till Halmstad för att träffa M. Det var så konstigt för jag skulle förklara för henne vart jag bodde (trots att hon redan var hemma hos mig ) men jag kunde inte komma på namnet. Hon frågade flera gånger om det var i Falkenberg men jag sa att det var fel för det hette inte så för det började på 'V'. Då frågade hon om det var Vinberg men återigen sa jag att det var fel. Då frågade hon om det var Varberg. Jag sa att det var exakt det namnet jag försökt komma på men att nu när hon sa det insåg jag att det var fel för jag bodde ju inte där, jag bodde ju Vinberg i Falkenberg (HAHA xD). Nåja. Vi hoppade på tåget och åkte in till Halmstad. Där var det någon sorts jättestor dödsfest i hela staden. Nästan alla var utklädda till infödingar för att hedra de döda. Men det var en annan fest i staden också. De rika hade en stor social tillställning i ett gigantiskt hus. Men "infödingarna" försökte bryta sig in för de ville vandalisera där. M och en till kille som jag inte vet vem det är var vakter där och försökte hålla dem borta. Jag minns att M hade skadat en fot. Det var en del tumult där, men helt plötsligt vad vi i Vinberg. Vi lade oss i soffan här för att kolla på Ps I love you tillsammans.


Haha, vad länge sen jag hade en så underhållande dröm. Dock var jag fruktansvärt förvirrad när jag vaknade för då var jag i det där förvirrade tillståndet då man inte vet om man drömt det man tänker på eller om det är minnen, haha :cool:

 





mmh


Mmh, älskar den här låten




Har börjat exprimentera lite smått med photoshop. Efter ca 30 minuters fifflande lyckades jag byta färg på mössan jag hade på mig på fotot. Haha,  great succes :thumbup:

--------------------------------------------------------


Har fått ytterligare en uppgift i skolan idag ;(
Är så många nu att jag är rädd att jag ska råka glömma bort någon :thumbdown:


----------------------------------------------------------

I morgon kommer lägenheten ut. Hoppas hoppas HOPPAS jag får den.

JAG KOMMER FÅ DEN.
Så är det bara!
Har redan olika ideér om hur jag kan möblera den :D

Då får jämtlandsborna ta och pallra sig hit ner på inflyttningsfest så småningom :thumbup:







jösses!


Oh my!
Jag tror visst att jag har en dejt i veckan.
Spännande.. läskigt.. roligt.. fasansfullt.. :bigeyes:
Jag känner mig lite smått skräckslagen, fast jag ser givetvis fram emot det också :D
Lär ju vara dödligt nervös, men det är väl bara att ta det som det kommer :cool:

Extra bra tajming dessutom för det suddar ut alla irritationsobjekt om envisas med att hänga kvar :thumbup:

Skulle egentligen gjort lite nytta idag, hittat de sista böckerna till kurserna bland annat. Men jag somnade strax före 4 och var halvdöd fram till halv 6 ngn gång, not good. Fast det var jäääävligt skönt att ta igen lite sömn :)

------------------------------------------------------------

Why, oh why?



Varför luktar det popcorn när jag fönar håret? :bigeyes:





testdrive


Ska provköra mina bruna linser idag.
Tycker dock inte jag passar särskilt bra i dem.
Känner mig helcreepy. :S
Men det kan ju vara en vane sak också.
Har dessutom blivit bortskämd med dessa tunna ofärgade linser så nu känns det ytterst obekvämt.

Seminarie mellan 8 och 10, är väl hemma igen redan vid 12 om det inte dyker upp något :)






Communication established


Yesss. Måste visst vara lite långsammare och noggrannare när jag skickar sms, annars kan telen få för sig att inte skicka dem alls, men nu är det grett igen. Communication established, great succes :)

Borde verkligen gå och lägga mig snart. Morgondagen är här snabbare än kvickt och då är det seminarium som står på dagordningen :S

Tack och lov går jag bara 3 dagar i skolan den här veckan, och nästa vecka åker jag och Ida in till Varberg för lite shopping :thumbup:

Måste även planera in vilken dag jag åker till Gekås, om jag nu ens åker dit :question:

Så mycket att planera, så mycket att hinna med innan juluppehållet. Hmm.. Kanske bäst att börja prioritera vad fokus ska ligga på. Synd bara att det aldrig varit min starka sida :S


----------------------------------

På tal om något annat. Jag tycks ha blivit någon sorts relationsrådgivare de senaste dagarna. Ironiskt med tanke på att över lag har mina relationer varit relativt katastrofala. Stundvis alldeles underbara, det är ingen tvekan om den saken, men katastrofala i slutänden. Ändå sitter jag här och ska försöka ge råd om diverse saker.
Jag har ju för bövelen alldeles nyss, av en ren slump dessutom, halkat ut i djungeln själv. Men men.. Just den biten är väl spännande. Men någon allsvetande relationsnisse känner jag mig då definitivt inte som.

Nu blir det sängen.
G'natt



disträ


Hmpf..
Råkade hälla i 2dl vatten i pajdegen som bara skulle ha 2msk vatten.
Är en aningen distraherad.

Nu blir det promenix med Colisen, och sedan ska jag börja läsa igenom alla repotage.

Ska upp 4:30 i morrn. Yey! Eller inte :bigeyes:





stryk


Åhh! Tror jag gjort mig förtjänt av ett kokstryk!
Så himla dålig självdiciplin!

Sitter och sliter med repotaget som har deadline i morgon :thumbdown:
Skulle ha börjat redan igår men icke! Blir så lätt distraherad och nu kollar jag telefonen 3 miljoner gånger om dagen, som någon sorts jäkla dåre. Not good. :bigeyes:

Har lyckats skriva 833 ord idag, måste få ihop minst 400 ord till, och hur jag ska lyckas med det är en gåta som jag gärna skulle vilja ha svar på. Har slut på all väsentlig information och jag har ingen lust att köra dåligt ordbajseri eftersom jag faktiskt fått blodad tand nu när jag fick V i betyg på andra delkursen, vilket för övrigt kändes oförskämt bra, jag är alltså inte dum i huvudet trots allt :thumbup: Nu menar jag givetvis inte att alla som får under ett V är korkade, inte alls! Men jag har haft såna fruktansvärda problem med första delkursen att jag faktiskt började tvivla på min intelligens, men nu börjar det självförtroendet sakta men säkert komma krypandes tillbaka :)

I veckan ska jag försöka bättra på min självdiciplin lite. Eller ganska mycket. Fast det sägs ju att man inte ska sätta målen för högt så vi säger väl lite då :P



så var det med den saken


Idag skulle vi till Wapnö på julmarknad. Gick inte så vidare bra.
Först körde vi vilse.
Sen tog vi oss faktiskt ända fram till parkeringen och började leta oss fram över snögegget, men då sade Leo ifrån och började skrika och absolut vägrade befatta sig med det hela. Så det var bara att åka hem igen :thumbdown: Kändes lite surt för jag såg framemot att åka dit. Men men, går det inte så går det ju inte. Vi fick ju i alla fall se parkeringen haha :P



Tankar om snö


Nu har snön kommit hit också.

De första tankarna löd:

"Åh, så underbart. Det är så mysigt med snö. Lugnande. Jag älskar snö. Så fint" etc.

Sen när jag skulle gå till tågstationen löd tankarna:

"Fan det snöar. Usch. Kallt. Vått. Alltid i ögonen"


Tankarna när jag cyklade hemåt från tågstationen:

"Tusen nålar i ansiktet. Jag tycker verkligen inte om snö. Halt. Mörker, kan inte se någor för all snö i ögonen".

Och sista tanken innan jag kom hem:

"Fy fan i helvete vad jag HATAR SNÖ!"


Men nu är allt bra igen. Har hunnit tina, sätta telen på laddning och återuppta smstrafiken :P samt nästan slå ihjäl mig på ett hundben :bigeyes:

Är förövrigt överlycklig över att det är fredag :thumbup:








men åh!


Jahapp.. Då har handskrället blivit röntgat samt ultraljud(at???). De hitta ingenting. INGETING.
I alla fall ingenting som ger upphov till smärtan och till att handen spökar som den gör :S Det enda som sågs var på ultraljudet var något om en sena, han mumlade något om att en sena låg över en muskel eller något, men  det verkar inte som om det har någon större betydelse (eller så kanske det t.o.m. ska vara så, vad vet jag liksom?). Vet inte om jag ska vara glad att de inte hittat något eller orolig. Återigen börjar jag tro att det kanske är min egen hjärna som spelar mig ett spratt :bigeyes:
Det som händer härnäst är att jag kommer få en kallelse från läkaren när han fått gå igenom alla plåtar och foton och grejer, då ska han besluta vad som kommer hända.
Det är så sjukt ironiskt. Eller nåt. För ett tag sedan hade jag så ont att jag var gråtfärdig, men när det äntligen är dags att få komma till sjukan så har det gått över :question:




M1M2


Zzzzz...
Hmpf.. Jag som hade planerat att jag skulle utöva en imponerande självdiciplin ikväll.
BIG FAIL!
Har inte pluggat det som jag skulle gjort. :/ Hade hittat den perfekta lägenheten på Gustavsfält som skulle läggas ut som direktlägenhet ikväll. Men inte fasen kom det några direktlägenheter. Stirrade på deras jäkla sida i 1½ timme innan jag gav upp. Funderar på att ringa och bråka på dem i morgon. Då ska jag förresten röntga handen. Creepy. Vet fortfarande inte om jag hoppas på att de hittar något eller inte.. :question:
Aja, tänkte drömma härliga drömmar i natt iaf, det är ett som är säkert :) och i morgon ska jag INTE hallucinera något, det var alldeles för förvirrnade :P
På tal om förvirring och konstigtheter,
det luktar smällare här inne?! :bigeyes:





Hallucinering


Glömde berätta om min hallucinering som jag hade i morse.
Det var värre än någon vanlig synvilla!



Jag hade precis klivit upp och gick ut i hallen och ställde mig i dörröppningen till köket. Där stod Mice och plockade fram saker till frukosten. Jag sa något till Mice men jag minns inte vad. Jag var trött och såg suddigt så jag gnuggade mig i ögonen för att vakna till. Jag öppnade ögonen för jag tänkte att han kanse inte hört mig eftersom han inte svarade. Men då upptäckte jag att han inte ens var där. :O Däremot satt det helt plötsligt Maja på golvet och åt mat. Jag böjde mig in mot köket för att se om han stod i den "blinda vinkeln" vid frysen, men jag kunde inte se riktigt hela hörnet så då ropade jag på honom. Och fick svar. Från sovrummet. :question: Han låg i sängen och Ida stod i duschen. Jag blev väldigt illa till mods kan jag lova. Haha xD
Sen började Cola skälla på en av katterna, då kom Maja fram under sängen. Hon hade iofs kunnat ta sig till sovrummet från köket utan att jag skulle ha märkt det. Men Mice däremot, det är ett annat mysterium. Jag är verkligen bombsäker på att jag såg honom stå där i köket och duka på bordet. Jag pratade ju t.o.m. med honom. Fast det är klart. Med tanke på att riktiga Mice låg i sängen så är jag väldigt glad att Mice i köket inte pratade med mig. Det hade ju varit.. Ehh.. Konstigt :P

Men det var sjuuukt äckligt. Visst har jag haft synvillor förut, trott att en brevlåda i mörkret kanske varit en mötande gångare etc. Men aldrig har det varit så tydligt och så länge som det var i morse. Tror seriöst jag måste ta och sova lite längre hädanefter :P





Ett måste

Jag måste seriöst köpa en vinterjacka, trodde jag skulle frysa ihjäl idag när jag väntade på tåget hem :thumbdown:
Så ikväll blir det plugg, jackbeställning samt litteraturbeställning.

Mina färgade linser kom förresten idag, har lite beslutsångest om det blir invigning av dem i morgon eller ej :)




En suverän avslutning


Var allmänt trött och bitter idag för jag frös så in i bomben!

Men nu när cyklade hem så var det ännu kallare, det var mörkt, hade en hemsk motvind på väg hem. Och jag flinade tametusan hela vägen! Så nu är jag törstig och behöver vatten.

*klunk klunk klunk klunk*

Jag gick som sagt på bion ensam för jag hade ingen att gå med.
Men jag såg den definitivt inte ensam. Och nej. Jag är inte så där dryg att jag syftar på alla andra i publiken :cool:


Kanske borde nämna filmen också. Bion var definitivt värt besväret, fast jag är inte helt säker på om det är enbart filmens förtjänst :P Men alla borde se den och skaffa en egen uppfattning. Jag kan definitivt tänka mig att se den igen, men jag tror givetvis att andra delen är bättre, men det är väl inte så konstigt heller med tanke på att den innehåller den slutgiltiga striden :)

näe.. Det här går inte. Nu ska jag plugga semiotik och skriva en snutt eller två på annonsanalysen. yey.



En bra avslutning


Jag har...

* Har börjat med photoshop. Spännande :)
* Intervjuat
* Blivit intervjuad
* Käkat världens äckligaste korv (tror den var gammal. Typ 3000 år gammal).
* Fixat lånekort på stadsbiblioteket

och finally:

JAG KLARADE TENTAN!
WIHOOO!!!

Jag inte bara klarade den, Jag seglade igenom och kom ut på andra sidan med ett VG. Så sjukt nöjd! :thumbup: För en gångs skulle hade känslan rätt: det kändes bra- det gick bra. Normalt sett brukar det ju aldrig gå bra när det känts bra så jag var riktigt nervös. I onödagen. FÖR JAG KLARADE DEN! TIHIIIII :thumbup:

Just nu sitter jag på statsbiblioteket och försöker göra ngt vettigt men började bli fasligt trött så det går inte så bra.
Har knatat runt på stan en sväng. Lokaliserade bion samt Swedbank. Great Succes. 2 timmar kvar tills jag får se HP & dödrelikerna :cool:

Synd bara att jag är hemma så sent. Undrar dessutom över hur jag ska hitta tillbaka till tågstationen från bion i mörkret :question:

Aja.. time to go..
bye bye then


en dålig start


Som om inte det är illa nog att kliva upp halv 5... I morse började jag dagen med att trampa i en gigantisk pöl hundspya :thumbdown:

Nåja. Trots att detta kommer bli en lååååååååång jobbig dag i Halmstad så avslutas den i alla fall med bio. Tihii :D




much too much


Det är alldeles för mycket nu! :(

Upp 4:30 i morgon. Workshop: photoshop mellan 8-10. Sedan grupparbete. Sedan ett annat grupparbete. Sedan bio, Harry Potter och dödrelikerna 17:30. Är hemma sent på kvällen.  Torsdag är den enda "lediga" dagen den här veckan, då blir det mer grupparbete. På fredag ska båda grupparbetena vara klara + att jag ska röntga handen den dagen. Och det är bara den här veckan! Det fortsätter i all oändlighet :(

Har inte all studentlitteratur än, och vi får tentan om 2 veckor.
Vi har ett litteraturseminarium (kill me) kvar, samt X-antal grupparbeten.


Vill bara sova
Vilket jag faktiskt alldeles strax ska göra.
Ska ju snart upp igen :thumbdown:
--------------------------------------




jävla-förbannade-hundägare!!


Nu när jag skulle cykla hem från tåget mötte jag nån som var ute och gick med sin hund i mörkret. Precis när vi möttes gjorde den jäävla hunden ett utfall mot mig och var typ 1½ decimeter från att ränna rakt in i min cykel! Blev så jävla förbannad! Ida berättade att den hunden gör ofta så, och vad jag nu undrar är att om man vet om att hundarna gör utfall mot de man möter, varför i hela fridens namn kortar man inte in kopplet i så fall?! IDIOTMÄNNISKA!! :mad:


Nåja, ska se en film med Ida nu så det blir en snabb genom gång över morgonstrasslet i morse:

07:50
yessss, gott om tid, ska cykla klockan 8. Jag passar på att pumpa däcken.

08:00 hmm.. Hur funkar den här egentligen?! :bigeyes:

08:03 F*TTAAAAA! Råkade släppa ut nästan ALL luft ur däcket. Hur ska jag nu ta mig till stationen?! :question:

08:04
Yesss! Får låna idas cykel

08:05 PANIK! VART ÄR CYKELNYCKELN?!

08:07 Puh! Där var den

08:10 Bort med all is från sadeln och iväg till stationen.

08:11 Ida är en kortis och har värsta pyggmeécykeln. Ytterst obekväm att cykla på...

08:13 ... och jobbig. Är rädd för att komma försent till stationen. Cyklar på som en galning.

08:25 Yessss! Jag hinner med tåget och har 11 minuter till godo.

08:36 Vart är tåget?

08:37
Hmpf! Det är tydligen försenat och kommer om ca en kvart! :mad:





Alla goda ting är tre

- Det var min första tanke i morse. Undrar just vad jag drömde :S


Nu är i alla fall kompletteringen ivägskickad. Och det var nära att bli en extrem rysare.
Kom hem vid 14 och tänkte finputsa en sista gång innan jag skickade iväg den. Men då meddelade Ida att strömmen gått och att datorn fått frispel och inte gick att starta. Gissa om jag drabbades av panik för mitt arbete fanns enbart på deras dator. Usch vad hemskt det var.
Men efter lite om och men fick vi igång den igen och nu är jag klar. Eller klar och klar. Jag hade helt enkelt inget mer att skriva.

Nu blir det sen lunch ovh Buffy och Vampyrerna :P
Sen: mer plugg :thumbdown:
Har 2 gruppuppgifter i olika grupper som ska vara klara på fredag. Not good.



Dagens tips

Eller snarare varning:

Försök inte läsa vetenskapsfilosofi med ett ilsket spädbarn i närheten.


Risken finns att det resulterar i en hjärnblödning av gigantisk magnitud.

Nu är i alla fall kompletterinshelvetet i princip färdigt. Ska se om jag örsk göra en finputs i morgon innan jag lämnar in eländet.

---------------------------------------------------------------

Hmpf, har en "att göra lista" men har bara lyckats åstadkomma 2 av punkterna (kompletteringen och tvätta), med andra ord återstår det att:

* Hitta all studentlitteratur

* Kolla upp biljettpriserna på olika teatrar i London

* Kika på InDesignklippen på dupen

* Läsa föreläsningsmatrialet från första föreläsningen (den jag missade)

* Organisera alla räkningar

KUL DÅ!

Nåja, kolla upp teatrar i London blir nog kul, åh vad jag längtar! :thumbup:




utgifter

Har just beställt linser för 650:- Oops!
Men det är faktiskt linser för 2½ månad så nu klarar jag ju mig ett tag :)
Det blev 30 stycken ofärgade endagslinser så de räcker ju i 15 dagar. Hade kunna fått dem lite billigare men bestämde mig för att jag jag förtjänar lite kvalité nu för tiden. Men jag beställde också 2 par månadslinser i olika färger, spännande :)

Nu är det dock snart slut på det roliga. Har fortfarande inte fått ihop kompletteringen och den ska in i morgon. Creepy. :thumbdown:





Ve och fasa!

Tänk att det redan är söndag?! :(
Helgen har gått för fort!

Igår spelade vi drakborgen och rita & gissa, båda spelen tar ju sin lilla tid så vi var klara vid midnatt om jag inte minns fel, men kul var det :thumbup:

Idag blir det plugg, jag har allvarliga problem med en fråga och sitter fast, verkligen så där satans-jävla-helvete-cement-fast. Typ. Blir även besök om ngn timme, fast inte till mig så klart :P

Mice hade ju tur att lillfisen valde att dypa upp lite tidigare för nu hann han ju med att bli firad på farsdag, dvs en utmärkt ursäkt för att äta tårta :P



lördag


Det är ren och skär masochism att kliva upp 7 på en lördag när man är ledig, men men.. Tvättstugan kallade. Dessutom står jag inför något jobbigt idag:

Ett ord
En skräck

Komplettering.

Måste bli klar i helgen. Har egentligen bara en svår grej kvar att göra på den. Jobbigt eftersom jag inte riktigt håller med litteraturen men måste göra det för att inte få underkänt. CRAP!

Nåja, när det väl är avklarat så kan jag återgå till att fokusera på det vi håller på med nu. För det är MYCKET roligare :) Vi arbetar med skrift och text i alla dess former, underbart! :thumbup: Nu lutar det mot att jag väljer strategisk kommunikation. Jag har ju alltid gillat att skriva men inte haft så mycket till övers för videoproduktion. Visserligen är ju det också roligt.. Hum hum.. Tur att vi inte behöver välja än :)




1150


Detta är mitt 1150e inlägg. Så ni vet liksom.

Ett + Seminariet var en baggis jue! Jag oroade mig helt i onödan, det var lärorikt och blev dessutom en hel del skratt. En del i klassen är ju bara helt fantastiska! :D

Ett - Jag hade motvind och lite duggregn när jag cyklade till stationen i morse. Och nu när jag skulle cykla hem öste regnet ner. Jag är med andra ord blöt från topp till tå :thumbdown:

Aja, har hunnit slänga i mig lunch och nu blir det dags att börja med den jäkla kompletteringen som jag tjatat om i tusen år. SEN är fredagsmys som gäller, dvs jag ska läsa ut breaking dawn :thumbup:





goodie goodie!




Yesss! Känns underbart att det är fredag idag :thumbup:
Seminarie mellan 8-10, känns lite oroväckande för
jag vet inte riktigt vad som förväntas av oss :question:
Men när det väl är gjort, då bär det raka vägen hem!
Ikväll/idag blir det plugg och givetvis Legend of the Seeker :P
Åh vad underbart!!
I helgen blir det besök både på lördag och söndag, inte till mig dock.
Jag tror att det är lillfisen som är dragplåstret :P





Lika bra är väl det för det har varit en tuff vecka, och nästa vecka blir exakt lika.
I need some rest ^^






hm


Tjoho! I morse vägde min väska 5 ton!
Okej. Det kanske den inte gjorde. Men det kändes som så.
Motvind hela vägen, var helt slut när jag kom fram, haha (skrattade dock inte i morse). Tåget var ofc försenat :thumbdown:

Men jag e inte bitter :P
Vi hade en jättebra föreläsare idag, hoppas vi får ha honom någon mer gång :D

Har förövrigt precis bokat om Harry Potter biljetterna/biljetten. Eftersom Ida är en partypooper måste jag gå ensam. Men det gör egentligen inte så mycket, det faktum att det är premiären överglänser alla motgånger/tråkigheter :thumbup:



Ja. Jag stör mig också på reklamen.



Here I go again...


Då var det dags igen. Jag har småscannat HNs hemsida men hittar inget om någon ny "tågkatastrof" så idag borde det väl ändå inte vara några problem (obs att jag säger problem och inte förseningar för jag har ingen lust att utmana ödet).
Skola hela dagen idag, börjar dock inte förrän 10 så jag cyklar till tåget vid 8, klar förbättring från igår då jag var tvungen att cykla klockan 6 :thumbdown:

Haha xD I natt drömde jag om Rob?! Snyggingskotten som jag och Susanne träffade i Glasgow. Han som skulle bli min framtida man när han lagt av med sina slampfasoner haha. :cool: Det drömde jag givetvis inte :P Minns knappt vad jag drömde, bara att jag var i Skottland och att det var ett slott i bakgrunden och att han var där :P

Nåja (utdragen suck). Dags att göra sig respektabel innan skolan. Dvs jag måste verkligen föna håret.


Tjillevippen ^^




PS: äpplejuice är sjuuuuuuuuukt gott :thumbup:



Äventyr


04:30 bläää är det redan morgon :question:

05:00 Frulle.

06:02 Cyklar iväg till stationen. Lättad över att det inte är så halt ute, dessvärre är det kallt.

06:17 framme vid tågstationen, FRYSER!

06:35 Tjohoo, snart kommer tåget.

06:38 Vart är det jävla tåget??

06:41 En högtalare meddelar att tåget är försenat/inställt p.g.a trafikstopp, nästa kommer 07:06

07:04 Nästa tåg har OCKSÅ blivit inställt. Högtalaren säger att nästa tåg går 7:36. Jag får panik eftersom det innebär att jag är framme i Halmstad strax före 8 och min lektion börjar prick 8.

07:06 Ringer hem. Mice jobbar. Ida kan så klart inte åka iväg, hon har ju lillfisen. Säger att jag får låna bilen.

07:08 Börjar cykla hem igen. Jobbigt, kallt och stressigt.

07:22 Hemma igen. Rusar in och hämtar bilnyckeln, ut igen och försöka få bort all imma på rutorna och få igång GPSen. Känner mig smått rädd eftersom jag endast kört i Halmstad en enda gång förut och då hade jag någon som sa åt mig vart jag skulle.

07:27 Är på väg.

07:53 Yessss! Har lyckats knappa in några minuter, kommer komma precis i tid. :thumbup:

07:54 Den jävla GPSen lurade som vanligt så jag körde fel. PANIK tappat alla inknappade minuter, kommer komma försent.

07:57 Kör fel på parkeringen.

07:59 Parkerat och parkering betalt. Rusar iväg mot skolan.

08:04 Framme, lektionen har som sagt redan börjat. Måste givetvis gå igenom hela datasalen till en ledig dator. Yey! :(


Så såg min morgon ut, inte direkt den bästa jag haft :thumbdown:
Tydligen så hade ett tåg spårat ur så det var därför det var trafikstopp mellan Varberg och Falkenberg. Typiskt. Givetvis var det inte slut där. När jag skulle hem igen var det vägarbete på motorvägen så trafike var omlagd. Tjoho (sagt med oerhört mycket sarkasm)! När jag väl närmade mig Falkenberg lossnade GPSen från rutan och trillade ner på sätet, men själva gummegrejen som sitter fast på rutan trillade ner på golvet så det gick inte att sätta tillbaka den på rutan igen. Kul. NOT!
Nåja, är ju lite mer hemma i Falkenberg så jag gav upp GPSen och lyckades faktiskt hitta helt ensam in till torget i stan. Great succes. :)

Nu när jag kom hem snabbade jag mig och fixade biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 1, biljetterna släpptes nämligen idag :)

Nu blir det lunch.



morgonpladder


Gooooooooooooood morrooooooon.



Motivation inför cykeltur till stationen: 0

Det är 0- gradigt ute, antar att det är en aningen halt (och med "en aningen" menar jag äckligt-jävla-svinhalt). Creepy. Hoppas inte det blir någon kvadd med cykeln, är allra oroligast över tunnlarna, de toppas möjligtvis av fläckarna med löv. Not good. Kanske borde investera i en hjälm :question:

Näe det här finns det inte tid för, nu blir det smink, och organisering av kråkboet jag har uppe på huvudet, dock tror jag knappast lite organisation hjälper, ska det har bli snyggt krävs det tunga artilleriet, dvs en frisör. Men jag har ingen att tillgå med just nu så jag själv får helt enkelt duga. Blir en tripp till frissan lite närmare jul :)



puts väck


Nu har annonsen försvunnit från blocket. Typiskt. :(
Har bråkat en hel del med referatet och tänker helt enkelt ge upp det för idag. Nu blir det dusch och sedan Dreaking Dawn, måste pallra mig upp 4:30 i morgon för vi har en InDesignworkshop i morgon. Motiveringsgrad: 0
Men ett plus är att nästa gång det blir workshop ger vi oss på Photoshop, spännande spännande :thumbup:

Men innan jag går bjussar på jag på två bilder på världens sötaste :D








stalker


Försöker agera telefonterrorist med det går inte så bra för den jäkla människan svarar inte! :mad:



Har hittat en lägenhet igen, den ligger dock en bit från skolan, men i stället ligger den mer eller mindre i centrum. Så när höst/vinterstormarna är som värst kan jag väl ta bussen :)

Hoppas jag får den :D

Nee.. Nu har jag skjutit upp det igen (A) dags att återgå till mitt referat som nu lyckats kämpa sig upp till 145 ord. Tjoho (sagt utan någon som helst entusiasm).



lagerblad och kanel


Idag är det referatskrivning samt fortsatt jakt på studentlitteratur som står på dagordningen.
Resten av veckan blir det skola. Creepy.

Fick förresten ett släng av jullängtan igen när jag kikade ut genom fönstret och såg att vi fått lite snö, tror dock inte den ligger kvar så länge eftersom värmen envisas med att ligga på plus. Fast jag borde väl vara glad över det nu när jag ändå måste skicka tillbaka den fruktansvärda vinterjackan.
Tror jag ska ta och elda lite partyliteljus medan jag pluggar, en av dofterna är lagerblad och kanel, luktar precis som julen :)

På tal om jul, om exakt 6 veckor åker jag upp till Jämtland, ska bli så härligt att få ta med mig Maya<3 hem :D





Och om 7 veckor och 2 dagar är jag på väg till Gbg för att ta flyget till London :thumbup:








Fast Hyde Park lär ju knappast se ut så där i december, men det är bergis mysigt ändå :)
Längtar tills vi ska åka London eye, tänk vilken fantastisk utsikt det måste vara, tihii :thumbup:




nu är det krig!


Då var det dags att kavla upp ärmarna för det tycks bli kamp om ett köksredskap som jag bara måste ha som jag hittade på tradera.
Är en sån där som man gör danska aebleskivor i :thumbup: har inte käkat det sedan den gången Susanne bjussade på såna när vi var ett gäng brudar som hyrde bygdegården i Lorås, det var tider det, hehe :)

Som sagt, det är krig för JAG ska vinna auktionen! (Y)





information


Haha Omg! Nu finns verkligen våra repotage ute på HHs hemsida :O
Jeez! Vilken tur att det bara är lärare och MKVare som kommer åt dem, hehe :P


Onödig information:
Om man skriver in www.hoohle.se så kommer man till hamsterpaj.se




everybody need a bosom for a pillow


Åh! :( Cyklade klockan 12 idag, kom alldeles nyss hem. Har med andra ord varit borta i nästan 5 timmar varav EN av de timmarna tillbringades på skolan. Kursintroduktionen var betydlig kortare än vad det stod på schemat. Sure, kul att sluta tidigt, men vilket slöseri med tid!
När jag skulle cykla hem var det skymning, svinkallt, uppförsbacke samt motvind. JIPPIE VILKET STRÅLANDE HUMÖR MAN BLIR PÅ AV DET! NOT!! :thumbdown: Lyssnade lite på Brimful of Asha för att lätta humöret lite innan jag får en blodpropp, haha :P Nåja, det är skönt att vara hemma i alla fall :)

Idag var jag för övrigt duktig och samlade så pass mycket mod att jag surrade med en i klassen som jag tänkt prata med i flera veckor men det har liksom inte blivit av. Jag är ju inte direkt den pratglada typen innan man lärt känna mig lite (sen brakar helvetet lös :P) Men nu är det som sagt gjort, och inte dog jag heller.
Great Succes!

Idag fick jag förövrigt den näst bästa komplimangen man kan få: Att mitt hår var fint, tihii :thumbup:

I morgon är det ingen skola men har en del plugg att ta tag i.
Ikväll däremot blir det också lite plugg, måste även försöka hitta all studentlitteratur. Men först middag: Våfflor! YEY! :D




för- och nackdel med måndag

 

 

Visserligen var jag ju förberedd på att det skulle vara måndag idag. Men det känns ändå lite jobbigt.

 

+ Söndagsångest är väck

- Det är en evighet till fredag

 

------------------------------------------------------------------------------------

Idag blir det kursintro till delkurs 3. Yey, eller :question:

Känns motigt att cykla till stationen idag då det är minusgrader och min tragiska vinterjacka som äntligen kom var alldeles för stor :thumbdown: med andra ord blir det tusen tjocktröjor idag.

Eller i alla fall två.

Blir dessutom så jäkla irriterad på mig själv, har faktiskt sovit 7 timmar i natt och ändå sitter jag här och önskar att jag kunnat få sova 2 timmar till. Dåligt.

 

Nåja, tänk att för 2 timmar och 20 minuter sedan fyllde lillefisen en vecka :)

Ska bevittna hans första bad idag innan jag åker till Halmstad :P Då kanske dagen inte känns lika hemsk längre. Dessutom kanske det hunnit bli plusgrader, who knows? ^^

 

 


 


känningar


Har känningar av söndagsångesten. Usch.
I morgon har vi introduktion till delkurs 3. Lite ironiskt med tanke på att introduktionen till delkurs 4 var i fredags. Knas. Känns som om detta kommer bli en rätt tuff månad. Ännu mer grupparbeten, ena kursen bedöms enbart utifrån olika grupparbeten och inlämningar etc, i den andra delkursen har vi också gruppuppgifter tror jag, plus en hemtenta, och dessa kurser ska vi göra samtisigt. Det verkar vara runt 12-13 böcker vi behöver :O
Känns inte helt bra :thumbdown:

 

Åh vad jag längtar till London! :(

 



belöning?


Ibland lönar det sig att läsa alla de där fjantbloggarna som man egentligen inte vill läsa. Jag for runt lite allmänt på internet och fann då en utav mina favoritsidor! Hittade massvis med smycken som jag bara MÅSTE ha! Tänkte välja ut något ge det till mig själv i julklapp, passar utmärkt eftersom jag vill ha en sprillans ny outfit till nyår ;) som jag förövrigt funderar på att ha som invigning av mina skor ala hög klack. Som jag köpte för en evighet sedan men ännu inte använt. London är väl utmärkt ställe att inviga dem, skulle jag (vilket är mest troligt) ramla och skämma ut mig bortom all reperation så kommer ju min förödmjukelse inte nå Sverige.
What happens in London stays in London, so to speak :cool:


Här kommer ett litet axplock av smycken
jag bara måste ha :thumbup:


















ÅH! VILL HA!!!! :love:



beroende

Herreeguuuud vad jag har blivit beroende av några fjantiga spel på king.com
Töntvarning på mig!





minimini!


Idag har det inte blivit mycket gjort. Försov mig som sagt i morse men det känns som om det var flera dagar sen :P
Idag kom Ida och Leo hem. Jag hade föreställt mig honom som liten, men tydligen inte tillräckligt liten, har är ju verkligen minimini!



Supersöt, fast det är ju så klart alla bebisar. Tycker han är söt till och med när han gnäller. Men jag lär nog inte tycka det om en månad hehe :P

Och nej! Han sover inte i datarummet, han har det så lyxigt att han har två sängar. En vagga nu medan han är som minst som står i Idas och Mices sovrum, spjälsängen får inte plats där inne så den får vara här så länge ^^




Nåja, nu blir det breaking dawn och sedan lite sömn på det :thumbup:




FAIL!


Hade kursintroduktion mellan 9 och 11 idag. Men på något underligt vis råkade jag försova mig. SOPA! :S
Hade i och för sig hunnit in med 9:36 tåget. Men det kändes så meningslöst att åka in för att vara där i 1 timme och sedan måsta vänta på tåget i 1 timme för att kunna åka hem. Men det känns inte riktigt bra att ha missat introduktionen :(

Nåja, uppmuntrar mig själv med att det är helg, att Ida och lillfisen kommer hem idag :thumbup: och att det är lördag i morrn,
då får jag äta choklad hehe

--------------------------------------------

Har fastnat för den här gamla låten :)





förlåtelse


Åh!!
Colisen kom och ville sitta i mitt knä och gosa en massa nu när jag satt vid datorn (lättare sagt än gjort för han börjar bli rätt stor) men vi lyckades ordna till det bekvämt för oss :)

Han är så söööt!







Jag förlåter honom för allt :)




thats it!


Nu får det väl ändå vara nog!

Skulle käka frulle men hade allvarliga svårigheter med att skära osten för det gjorde så ont i handen! JÄVLA SKITDAG!!
Och jag är dödligt less på hundarna: Cola som far runt som en orkan, äter allt, tuggar på allt och skäller på ALLT! Och Tim den sega gamlingen måste man i princip tvångsmata för att han ska äta! Grrrr! Och de jävla katterna är också irriterande! Maja som hoppar upp på bänken stup i kvarten och Melo som äntligen tycks fattat att skötbordet är off limits lägger sig i barnsängen i stället för att håra ner lite där! :mad: och mitt upp i den här röran är det tänkt jag ska röja upp lägenheten helt ensam innan de kommer hem från BB idag,, (om de får komma hem dvs, hoppas hoppas) Grrrrr..  JA! Jag är jäääääävligt sur!

Egentligen är väl det här småpotatis.. Men jag har så jäääävla ont i handen ;(



gnäääägg!!


AAAAJJE!!! :(
Har världens värk i tumleden/handen. Haft haft ont hela dagen men det har blivit värre nu under kvällen. Känns som om den 19e är väldigt långt borta. En tröst är att de i alla fall MÅSTE hitta något, annars skulle jag väl inte ha så här ont?!

Nåja, nu ska jag snart förse Colisen med sin sista måltid (för idag alltså :P), sen blir det sängen och Breaking Dawn :thumbup:
Blev ingen tentakomplittering idag för jag örsk helt enkelt inte :thumbdown:

Tihii vad jag längtar tills i morgon :D






ändrade planer


Blir inte så att Ida och lillfisen kommer hem idag. Han var helt enkelt för liten. Håller tummarna för att de får komma hem i morgon då :)

Är fortfarande världens busväder här så jag tror inte jag hittar på något speciellt med vovvarna idag. Blir lite städning som står på menyn i stället. Och sooooovaa! Har sovit 4 timmar i natt så någon timmes sömn skulle jag inte tacka nej till :)






Vem fan..


Vem fan behöver hårtork när det är sånt här busväder?!
Vind, vind, vind.
Det jag klagade över innan är ju rena barnleken jämfört med det här :O

Tack och lov har Mice gått med på att köra mig till skolan så jag kan skriva ut och lämna in den jäkla tentan. Är måttligt orolig för jag tycker faktiskt att tentan känns okej. Vilket oftast betyder att jag gjort fel :question:

Aja.. Ska snart åka iväg, sen blir det lite rännande och sen kommer Ida och lillfisen förhoppningsvis hem :)






äntligen ska den galna subban..


Antar att Mices dator tänker något i stil med "Äntligen ska den galna subban gå härifrån". Känns som om jag bott vid datorn hela dagen, vilket jag i och för sig nästan gjort också.
Har ont överallt! :(

Så här har min "arbetsplats" sett ut:




Men nu är tentan mer eller mindre färdig. Blir finputs i morgon innan jag åker in till Halmstad och lämnar in eländet ^^



sego!


Gaaah vad det går segt med tentan!
Har dock skrivit mer än halva nu så det känns rätt bra :)
Ska väl knåpa ihop 500 ord till hade jag tänkt, om jag verkligen lyckas var ju en annan femma.
Har en liten paus från skrivandet nu, känns som om hjärnan ska börja blöda vilken sekund som helst. Tror jag gör felet att övertänka uppgiften och återigen gör jag det mer avancerat för mig själv än vad det verkligen är.
Note to self: SLUTA MED DET!

Innan jag börjar pluggandet igen bjussar jag på två bilder på lillfisen :)





I morrn efter att jag lämnat in tentan blir det bebismys hela dagen :thumbup:



101102


Idag blir det tentaplugg och hundmys hela dagen, dock är den meningen lite motsägelsefull. Cola har världens piraya-energi-attack nu och går inte alls att gosa med, och Tim är ju inte överdrivet förtjust i närhet :S
Blir jag klar med tentan innan kvällen kommer jag åka in till Halmstad då och lämna tentan redan ikväll, bli lättare eftersom mitt tågkort går ut idag. Känns motigt att slänga ut 650:- på ett nytt, men ett måste är ett måste :(
Dessutom om jag lämnar in tentan idag så slipper jag åka iväg i morrn. Då kommer förövrigt Ida hem med bebisen. Fy vad jag längtar tills jag ska få träffa lillfisen :D
Hade tänkt röja lite innan de kommer också, har påbörjat projektet litegrann:

Skötbordet - check
Toaletten - check
Diskmaskinen - check

Kvar är köket, vardagsrummet och en rejäl dammsugning, sen får det fasen duga :P




..........


Herreguuuud! Vad rastlös jag är!
Det är omöjligt att fokusera på tentan :/




finvere!


I morse tyckte jag det var världens finaste väder.
Noterade efter ett tag att visst börjat regna. Men det gjorde inget, för det var ändå världens finaste väder. Det här är en sån där dag när allt bara är extra bra. Konstigt, men oerhört bra :thumbup:

Och nu kommer jag för resten av livet få höra: "Vad var det jag sa". With good reason dessutom (A).
Haha.. jaa, tänk så fel man kan ha.
Fast vad gör det, jag hade ju jävligt rätt också! :D




RSS 2.0