söndagsmys


Idag har det blivit lite plugg (vad annars). Bytte ämne på övertalningsuppgiften. Hade först tänkt skriva för Falkenbergs brukshundsklubb men ångrade mig och väljer ett ämne i stället för en förening, nämligen organdonation :thumbup: var intresserad av att skriva om det innan men kunde inte riktigt komma på hur jag skulle hinna på så kort, så tack vare Susanne som tänkte flera mil längre än jag så är det nu möjligt :)

Jag har blivit beroende av en låt till, kan verkligen inte sluta lyssna på den<3




På eftermiddagen åkte vi in till Falkenberg för att gå på julskyltningen. Det var ganska mysigt med alla lampor :) Dock var det lite för mycket folk för min smak. Efter julskyltningen åkte vi på Willys och investerade i diverse sockerbomber och sedan åkte vi hem. Det flöt på rätt bra med tiden för Leo höll sig lugn under hela julskyltningen (med andra ord: han låg och sov). Väl hemma blev det glögg, luccekatter och pepparkakor, hög mysfaktor :thumbup: Jag har dock aldrig varit särskilt förtjust i glögg och det har inte gått över. Dock så var den här glöggen inte riktigt lika hemsk som glögg brukar kunna vara, men ska jag gilla glögg så kräver det nog en hel del träning.

Efter glögg/pepparkaksmys framför teven fick jag ett oväntat och riktigt uppskattad samtal. Jag bannar mig själv lite för att jag är så dålig på att höra av mig. Men nu SKA det verkligen bli ändring på det! Hade ett ganska långt och trevligt samtal med en gammal strömsundsbo :) sen har det givetvis varit lite smsskickande och lite msnande så nu är jag på ett fullkomligt lysande humör :D 

I morgon blir det en sväng till Varberg och sedan inleds helvetesveckan, som tack och lov kommer avslutas på bästa sätt :)

Nu blir det snart partyLiteljus och Sagan om Isfolket :thumbup:

bye bye then

sprängd analysuppgift ;-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0