Lite ditt och datt

Snart kommer älsk<3 hem och då ska vi bege oss till Falkenberg. Ida och Mice ska ut och roa sig så då får assistera barn- och hundvakt. Eller. Rättare sagt så är det jag som lovat det och sedan tjatat med mig Mattias för jag vill att han ska följa med :)

--------------------------------------

I morse var den en helt sinnessjuk tjock dimma. Det var nog den tjockaste dimman jag sett på länge! När man går på gångvägen mot busshållsplatsen som jag brukar åka från så har man utsikt över motorvägen. I morse kunde man inte se ett enda spår av motorvägen, bara höra den.


Trott eller ej men där i dimman är det en motorväg i alla fall.


-------------------------------------------------------------------

Efter tentan svängde jag in på ica här i Vallås för att köpa läppsyl och andra högst livsnödvändiga produkter. När jag kom till kassorna noterade jag direkt att något kändes annorlunda och insåg sedan att det berodde på godishyllan. Jag tror de börjat tagga inför Breaking dawn nu..?


Haha! Jag har taggat sen förra året!! Men nu är det bara två månader kvar, hihi :thumbup:

Är så nöjd med min telefon! Har fotat båda bilderna kvalitén är bättre än om jag skulle fotat dem med min digitalkamera. Vilket i och för sig inte är någon bedrift då kameran rent ut sagt suger. Men ändå. Lööve min telefon :)


Dygnets minus: I natt drömde jag om zombies. Smittan kom från en jättesöt liten kattunge som var ond men samtidigt snäll. Men de äckliga zombie(sarna??)* var vidriga! Jag HATAR verkligen zombiedrömmar, det är de värsta, äckligaste drömmarna som finns ;(  Tror det berodde på omedveten stress kring tentan för när den väl var över blev jag jättetrött, så i natt tänker jag minsann inte drömma några äckeldrömmar.

ang *= HUR skriver man zombie i plural samt ägande form.. Eller vad det nu heter..?




gos

Hemma från tentan. Uscha! Den  var MYCKET svårare än jag trodde den skulle vara (med betoning på MYCKET :P ).
Har ingen aning om hur det gick och jag tänker för övrigt inte bekymmra mig över det heller. Är så sjukt trött nu när all spänning släppt. Så därför ska jag nu bädda ner mig i soffan och kika på Vampire diaries, Greys anatomy och The big bang theory - i den ordningen. För det har jag förtjänat :)




"Elisabet är en flitig flicka..."

Woho! Idag har jag varit riktigt effektiv. Snickrat. Diskat. Städat. Pluggat och blivit provtagen (eller hur man nu säger??!).

Cellprovstagningen gick bra, fast det gjorde faktiskt riktigt ont där ett tag, när hon skulle sätta i den där konstiga vinklade grejen. Kändes som om hon stack mig med en massa nålar..?! :( Men men, nu är det gjort och förhopppningsvis behöver jag inte göra om det förrän om tre år.

I övrigt är det lugnt ikväll. Ska möta upp sandra om ett litet tag och sedan pallrar vi oss till ica innan vi går hem igen. Blir nog lite sistaminuten plugg, tror dock inte jag kommer få in så mycket mer i skallen. Men jag hade faktiskt en grym "aha-upplevelse" för en liten stund sedan. Blev löljligt lycklig och kände mig otroligt smart. Verkligen megasmart, haha, bra för självförtroendet det här :) Känns nästan som om jag längtar till att få skriva tentan? Undrar om jag är sjuk?! :bigeyes:

Om pluggnadet inte blir alltför sent kanske vi hinner se en film med. Tjohoo! :)




Lägesrapport. Samt lite skryt.

Har spenderat hela förmiddan med att snickra på klösträdet. Har lyckats monetera de resterande pelarna helt själv (notera att den ena är två meter lång). Lyckades resa hela skiten från liggande läge till stående, helt själv OCH har dessutom monterat den första "våningen". Är löjligt stolt över mig själv och tror ärligt talat att inte alla är så påhittiga att de faktiskt skulle klarat av det utan assistans. Hehehehee (A) :thumbup:

Bjussar på en rykande färsk bild. Har just plockat ihop allt och dammsugit för jag insåg att jag snart ska bege mig in mot stan.

(alltså jag utgår ifrån att ni fattar själva vad som hör till klösträdet och vad som inte hör dit. Jag litar på er.)

Nu blir det på med kläder och sen mot stan. Creepy.





provtagning

Cellprovstagning om 4 timmar. Jag är inte ett dugg nervös. :bigeyes:

Ärligt alltså. Faktiskt är jag inte nervös för själva provtagningen, är ju som en vanlig gynundersökning, typ..? Däremot är jag skiträdd för att jag inte ska hitta dit. Tror jag beger mig en halvtimme i förväg bara för att vara på den säkra sidan. (Y)




ingen ångest..?

Oj, har jag redan skrivit tre inlägg idag? Whoops, det hade jag redan glömt :P

Just nu sitter jag och käkar bullens med ketchup. En oerhört försenad lunch. Plugget på stadsbibblan med Sofia och Amanda gick riktigt bra. Känner mig lite säkrare på tentan nu men är inte helt hundra på att jag faktiskt kommer klara den. Kan lika gärna få underkänt men det känns inte som jordens undergång. Tror Prällen helade mig rejält under de där veckorna som jag träffade honom. :)

Ikväll blir det bygg på kattpelaren och eventuellt städ (fast troligtvis inte). I morgon ska jag iväg på min cellprovstagning och sen kommer Sandra hit så vi kan plugga lite tillsammans. Hon ska dessutom sova hos mig och Mattias så hon slipper gå upp så tidigt i morgon för hon har ju en bit att åka.

En annan kul sak är att det går faktiskt att "komma undan". Nu har jag haft min blogg öppen ganska länge utan behöva dras med taskiga kommentarer utan förbehåll och personliga påhopp och hemskheter. Det är uppenbart att jag numera har ett superbra umgänge och bra miljö runt omkring mig, fast givetviset finns det stunder då vi skojar hejvilt om min ytterst omtalade "Borderline" hihi :P  Det var helt enkelt för pinsamt, ironiskt, störtlöjligt och helt enkelt underbart underhållande för att glömmas bort :)



Livet är bra underbart ibland :thumbup:


Utslag - uppföljning


Jag vet att jag tjatar i mina utslag men de börjar verkligen oroa mig. Har visserligen bara smörjt i tre dagar men det borde väl börjas synas någon form av förbättring nu? Ett utslag har blivit större, blir det för varje dag känns det som eller så är det jag som är nojjig, men större har den definitivt blivit. :( Har dessutom börjat få en misstänksam färgskiftning på halsen. Jag frågade Mattias lite snällt om han gjort ett sugmärke på mig men han hävdar sig vara oskyldig. Jag dör om jag får märken på halsen med, eller ännu värre: i ansiktet. Jag är redan så prickig av alla fräknar så några fler fläckar behövs inte. För övrigt är hela jag såg prickig nu att man skulle kunna döpa om mig till pricken.




skratt


Killen på byggmax skrattade åt mig när jag frågade om reglarna. Jag låtsas som att jag inte kan förstå varför.





Go morrn' :)

Jag vaknade helt av mig själv strax före 7, underbart! :D
Helt utsövd. Ingen katt som gnällt/skrikit under natten (vad jag vet i alla fall) och inga problem med att somna igår. Lovely! :)

Idag blir det plugg på stadsbibblan med Sofia och Amanda :) men först ska jag och Mattias åka till byggmax och se om vi kan få med reglarna hem. Funderar på om jag borde visa upp kvittot eller nåt. Vet dock inte vart jag lagt det..?! Ser ju snart ut som en bygganläggning här hemma. Jösses.

Aja. Det var allt jag hade att meddela i skrivande stund.

See you later peeps

(Jag trodde för övrigt att peeps var en förkortning på people men googlade det för säkerthetsskull och det visade sig att det är små söta godismarshmallows som ser ut som djur: fåglar och kaniner tycks vara väldigt vanligt. Men ni är säkert som små söta godismarshmallows ni med så jag tänker ändå använda mig av det :) )







En dag i stressens tecken (och nej, jag syftar inte på mina utslag)


Hmm, har visst varit lite fråvarande från bloggen idag. Sorry för det.
Men jag har faktiskt varit duktig och försökt plugga lite (med betoning på försökt).

Kvällen spenderades i total stress :(

När Mattias var på boxlingen åkte jag till byggmax för att köpa allt material som saknades. Reglarna var ju inget problem att såga till själv, men när det kom till spånskivan (valde det i stället för plywood då jag insåg att den kostade hälften så mycket) så hade jag regäla problem, och den var för stor för att gå in i bilen hel så jag lyckades få en på byggmax att assistera och såga till den. Faktum är att jag lyckades få ALLA som närvarade på byggmax att hjälpa mig. Vilket egentligen inte var så många, en kille och en tjej som jobbade där samt en kille som bara var där för att handla. Haha.. Jag som egentligen har svårt att be om hjälp, verkar som om det håller på att gå över..? :)

När jag äntligen var klar där stressade jag som en idiot för att hinna till biltema innan de skulle stänga, hade strax under tio minuter på mig när jag kom dit och det visade det sig att slagborren jag ville ha var slut.. Men jag vill verkligen ha en så det slutade med att jag köpte en som kostade typ dubbelt så mycket, jag blir jävligt sur om den är dålig.

Sen bar det iväg till ica Maxi för att köpa en vanlig handsåg. Och då var klockan strax före åtta, vilket innebar att jag hade stressat runt i två timmar. Usch. Men nu är jag hemma igen, och insåg alldeles nyss att jag glömde mina tillsågade reglar på byggmax. Jag betalade för dem men lastade aldrig in dem i bilen. GRRR! Det är så man vill ge sig själv en riktigt saftig snyting :mad: ska åka dit i morgon och se om det är samma personer som jobbar för då kanske jag slipper köpa ytterligare reglar.

Aja, tänkte visa en shopping lista på allt som införskaffades idag:

Byggmax:
Spånskiva
Gjutrör
Reglar

Biltema:
Slagborrsmaskin
Rundsåg
Vattenpass
Vinkelmätare

Ica:
Handsåg

Med andra ord har det varit en dyr dag. Och den blev inte billigare när jag avslutade det hela med att tanka bilen. Så nu känner jag mig verkligen som en fattig student igen :S


Förlåt för det långa inlägget. Är kanske lite trist att läsa, antar att jag undermedvetet försöker kompensera för min frånvaro sen idag.




Inga reflektioner..?

I morse roade vi oss med lite kreativt pluggande. Eller, halvkreativt i alla fall. När vi avslutade förra veckan var vi inte helt klara utan hade lite kvar att skriva, det såg nämligen ut så här:


Notera att Weibert bara var en tillfällig rubrik och att dokumentet givetvis inte såg ut så här när vi lämnade in det till läraren :P

Seminariet idag gick för övrigt bra. Blev klara tidigare vilket var skönt, men jag kom ändå hem nästan samtidigt som Mattias för att bussen var så himla sen, och det jättemycket folk på den. Usch! Tycker verkligen inte om att åka stadsbuss när de är proppfulla med folk.

---------------------------------------------------------------

Idag gjorde jag färdigt en 1.60 pelare och är nästan helt klar med 2 meters pelaren :) Så nu återstår det bara att köpa in materialet som fattas och bygga ihop den sista 1.60 pelaren och plywoodskivorna.  Längtar så innerligt tills den är klar,  ska bli roligt att se vad Maya tycker om den :)



Japp, det är kurslitteratur som använts för att stötta reglarna, hehe användbart det där med kurslitteratur :)

Snickrande var dock inte helt smärtfritt. Råkade slå mig på tummen med hammaren och det gjorde verkligen vansinnigt ont :( Nu ilar det i den lite då och då och den har skiftat lite i färg.

Tyckte lite synd om mig själv så istället för att plugga till tentan kikade jag på några Simons cat klipp, de gör mig alltid lite gladare :)






Nattens tips!

Här sitter jag och inte kan sova. Verkar som om mina sömnproblem numera tycks ha en stark koppling till skolan :(

Det blir dessutom inte lättare att somna när jag har en underbar pojkvän (notera att jag inte är sarkastisk eller ironisk nu, han är faktiskt underbar på riktigt) som pratar och jämrar sig i sömnen:

Mattias: - Aahj! Aahj! Mummelmummel.. Fy fan vad det gjorde ont! Mummelmummel..
Jag: (en smula chockad):  - Va Sa Du?!

Kort tystnad:

Mattias: - Fyh fan


En liten stund senare fortsatte dramatiken:

Mattias: - Låtmehsova! Jah vill sohva.


Stackars sötisen. Verkar inte ens få sova när han faktiskt sover. För ja, han sov. Och nej, jag störde honom inte på något vis, promise!

Nåja, det var ingen mening att ligga kvar i sängen, det gick helt enkelt inte att somna och mitt gnässande skulle bara väckt honom på riktigt så jag gav upp. Vilket leder mig in på nattens tips:

Det sägs ju att man ska dricka ett glas varm/ljummen mjölk om man har svårt för att somna. Nå, jag gillar inte varm/ljummen mjölk (om inte det är oboy i den förstås) så jag tog mig ett kallt glas. INTE bra! Faktum är att har man gått och lagt sig ska man INTE dricka mjölk. I alla fall inte om man varit en duktig flicka som jag och borstat tänderna. Det smakar liksom skit. :thumbdown:

Så nu sitter jag här, mitt i natten och dricker mjölk som smakar skit (fast inte bokstavligen skit). Ska snart bege mig till sängen igen. Ger det en timme till sen unnar jag mig en atarax. Så oerhört lättad att denna simpla, billiga, allergitablett faktiskt kan hjälpa mig att somna ibland. Tyvärr funkar det ju inte alltid, men ibland är ju ändå bättre än aldrig :)




Projektstart

Nu har vi påbörjat projektet på riktigt. Dvs börjar skruva och hammra och sånt :) Har dock bara monterat reglar i den minsta pelaren och den tog typ en halvtimme. Nu har vi alla stora är kvar :bigeyes:

Bildbevis:


Så här ser köket ut, närbild.



Köket.

Färdigmonterad pelare :)



Mattias fot.


Det saknas dock fortfarande material, får köpa det i morgon eller någon annan dag. Onsdag kanske då älsklingen är ledig *blinkblink*




Skräck på apoteket

Okej! Rubriken är kanske en smula överdriven. Eller ganska mycket överdriven, men jag blev faktiskt lite orolig när vi var in på apoteket idag. Jag skulle hämta ut medicin och var samtidigt på jakt efter hydrokortisonsalva/kräm. Jag frågade en där vart salvan var och hon visade mig och undrade vilken typ av salva jag vill ha och då började jag förklara hur utslagen såg ut. Hon såg genast fundersam/orolig ut och frågade om jag inte varit till någon hudtjofs och kollat upp det. DÅ blev jag nervös. Nåja. Jag testar kortisonen först. Går det inte över får jag väl pallra mig till vårdcentralen och hoppas att det inte är något allvarligt.

Idag hade vi snabb besök av svärföräldrarna. De kom hit och satte upp en spegel i vår hall och sedan åkt de igen, men bra blev det i alla fall :)
Sen har jag och Mattias flängt runt på stan och köpt lite grejer till Mayas klös/klätterträd. Yes, jag har (som vanligt) ångrat mig igen och beslutat mig för att köpa grejer redan nu. Dock hade de bara öppet till 16 på byggmax så vi hann bara såga till reglarna. Gjutrören får vi ordna någon annan dag. De var dessutom kortare än jag trodde så vi måste ha minst ett eller två gjutrör till. Kanske även en regel till med. Men men, det får vi ordna någon dag i veckan.  Behöver även några plywood skivor. Men köper nog dem någon annanstans för jag vill ha skivorna tillsågade i maskin så det blir helt rakt men på byggmax fick vi minsann såga till allt själv. Och sågning är inte min starka sida.

Längtar tills jag kan börja snickra, det är så kul :) Passade även på att köpa reglar och skruv idag. Så så fort jag har allt i "trä- väg" så går det att göra klart hela skiten. Sen ska den målas, lindas med rep och installeras med en massa mjuka, fluffiga dynor :)




fontänen?

I natt drömde jag återigen att Mattias dumpade mig. Drömmer det med jämna mellanrum och den här gången grät jag visst en skvätt eller två med för ansiktet och ögonen var helskumma när jag vaknade. Nåja, tur att det bara var en dröm och att han är mycket snällare i verkligheten än vad han är i drömmarna :)

Idag blir det plugg. Plugg, plugg, plugg.. Usch! Men har seminarie i morgon så det är bäst att läsa på lite. Ska träffa gruppen i morgon för att slutföra själva redovisningen. Vi har gett oss fyra timmar till det så på den tiden borde vi ju hinna :)




Dagens tips!

Nu minns jag varför jag ens skulle in på bloggen.
Jag skulle ju ger er dagens tips. Eller rättare sagt dagens middagstips! :)

Blev tipsad av moderskeppet igår att göra köttfärsbiffar med morot och keso, och det säger jag er hörrni, det var svingott :)



Gjorde det lätt för mig att fjorde PrtSc på receptet men ni kan även hitta det på http://www.recept.nu/1.176059/recept.nu_redaktionen/huvudratt/kott/kottfarsbiff_med_morot_och_keso


Gick fort och lätt att göra, Vi är dock väldigt dåliga på att äta grönsaker i det här hushållet så det blev mos till i stället men det funkade det med :)





Varför? :(

VARFÖR måste jag skriva in mitt lösenord 40 miljoner gånger innan jag loggas in på bloggen??! :question:

Okej, OKEJ! Det där var en liiiten överdrift. Men ni hajjar poängen. Det är något lurt på gång. Eller så är det jag som lyckas skriva fel varje gång. Hahahaha, som om det skulle hända! Nej, det är definitivt något lurt på gång. :P


Är löjligt stolt över mig själv. Är mega trött men har ändå lyckats plugga lite. Känns dock inte så givande för jag misstänker att jag kommer att ha glömt bort det inom kort. Är dessutom så hungrig nu att jag knappt kan tänka på något annat än mat. Hmm :S





Utslag

Igår hade en granne fest. En väldigt höjljudd fest så det gick inte att somna. Jag ringde störningsjouren strax före midnatt och det verkar som om det funkade för strax därpå blev det i alla fall tyst. Men det underliga är att när man ringder störningsjouren så vill de att man ska uppge namn och lägenhetsnummer på lägenheten där störningen är. Men som om att man har lust att gå ut och leta upp det och sedan ta med sig penna och block och notera en massa. Jag gick visserligen ut igår för att ta reda på ungefär vart festen var, men aldrig i livet att jag går dit för att skriva upp namn och sånt, folk hänger ju liksom utanför, det skulle ju se lite underligt ut om jag får dit och börjar studera namnskylten. Dessutom får man ju inte vara anonym då..? Nåja. Tyst blev det i alla fall och det är huvudsaken.

I övrigt har det inte hänt mycket idag. Tog en lååång sovmorgon och sedan har jag bara oroat mig för mina utslag. Har börjat få utslag lite överallt på kroppen. Det började med bara ett och jag trodde (till min stora förskräckelse) att det kanske var en hudbristning. Men det är några veckor sedan och nu har det dykt upp överallt och några av dem har en annorlunda yta än vad huden har. Kanske bara är överkänslig mot något, hoppas det. Har i alla fall snackat med min konsult Susanne och fått lite råd. Så det blir en sväng till apoteket sen idag.

Jaha, det var det. Sjukt kul inlägg. Eller inte. Sorry.




Velkärring

Ja! En velkärring, det är exakt vad jag är. Hade just påbörjat min shoppinglista till matrialet när jag ångrade mig och började fundera på om det inte vore smartare att köpa den senare när jag faktiskt har tid att göra färdigt trädet. Jag har ju ett seminarie på måndag och sedan salstenta på fredag (och cellprovstagning på torsdag, creepy). Men andra ord har jag massor att plugga :(

Åh, hatar beslutsångest!
Men jag ska i alla fall åka till grizzly och shoppa kattmat, royal canin as always :) samt catsticks och kattsand. De har rabatt på alla de sakerna just nu så då måste man ju passa på. Lär nog köpa massor av catsticksen för Maya älskar dem och de är perfekta att använda som aktivering. Det är dem jag brukar gömma lite  här och var i lägenheten så hon får leta efter dem :)

Aja.. Angående byggprojektet ska jag fundera en liten stund till. Jag är ju så velig och oehört spontan så det kan ju sluta med att jag faktiskt åker till byggmax och shoppar ändå. Det återstår att se.




en bra start

Mmhhh.. Få saker går upp mot att starta en grå och regnig dag med en mugg varm oboy och ett avsnitt av vampire diraries säsong 3 :)

Är dock löjligt trött?! Har trots allt varit vaken i 1½ timme nu så jag borde piggna till snart?

Nåja. Ska skriva en shopping lista nu och sedan åka till byggmax lagom tills de öppnar, tihii! Känns som om jag ska köpa en massa presenter till mig själv bara för att jag ska in och handla material till Mayas klös/klätterträd. Ska bli så roligt att snickra med det :)

Blir även tentaplugg idag. Är nämligen exakt en vecka var till tentan idag. Huvva.




ang. jägareförbundet

Alltså förut trodde jag att jägareförbundet var en seriös förening. Visst, de har inte samma värderingar och tankesätt som en själv men det betyder ju inte att de inte är seriösa och 'normala'?. Jag trodde i alla fall att de var seriösa och vettiga, men det verkar ju spåra fullständigt nu?! :question:
http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Nyheter/2011/09/Lansordforande-befarar-medlemsras-1.18204/


http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Nyheter/2011/08/Orebrojagare-sager-nej-till-inventering-1.17910/


http://www.jagareforbundet.se/svenskjakt/Nyheter/Nyheter/2011/09/Vastmanlands-jagare-satter-ner-foten-1.18043/


Hotar de regeringen?!?!??? Vägrar göra si och så om inte de får som de vill och bla bla..? Hur gamla är de egentligen? Låter som en liten barnslig femåring som vägrar äta om den inte får sin favoritgodis till efterätt eller nåt liknande. Galet :bigeyes:

Och i den första artikeln står det något om jägareförbundets kompromisser och bla bla bla, och de har inte fått något för att de kompromissat..?! Men vadå?! VAD är den här kompromissen som de tjatar om hela tiden?! Att de inte skjuter så många vargar som de VILL skjuta?! Om det är det som är denna omtalade kompromiss så kommer jag skratta så jag kissar på mig!

Låter som om regeringen har en snara runt halsen och det är jägareförbundet som drar i den!

Jägareförbundet menar att regeringen ska bl.a. ge jägareförbundet vad de vill ha för att de riskerar att förlora medlemmar annars. Men gör de det så tror jag nog regeringen riskerar betydligt mer än att göra en massa jägare sura.





pirr i magen

Hmm.. Var bombsäker på att jag bloggade två gånger igår men ack så fel jag hade. Antar att det är den där seniliteten som smyger sig på mig. Hehe.. Seniliteten? Här sitter jag och kickar ass på Wordfeud men skriver egentligen som en kratta :P

Idag ska jag ägna mig helhjärtat åt att tvätta. En liten stund i alla fall. Så spännande är mitt liv. Men så fort jag kört två maskiner har jag lovat mig själv att jag får gå till Vallåsbutiken och hämta ut mina böcker. Har nämligen investerat i en MYCKET viktig bok till mig själv :)


Det nästan pirrar i magen! Så mycket ser jag fram emot att få läsa den :D :D

Har ju nästan hela serien på svenska, fattas bara en bok och det är den som jag nu köpt på engelska. Är skitsvårt att få tag på den på svenska för jag VÄGRAR köpa en pocketvariant. USCH! Pocket går an på böcker man inte läser så ofta men såna här diamanter MÅSTE vara inbundna eller i kartonnage, mycket viktigt. Jag har två böcker ur serien på engelska sen förut så detta blir min tredje. De första två böckerna och denna är de absolut bästa i hela serien tycker jag :thumbup:

I morgon fortsätter jag med mitt projekt. Jag ska nämligen bygga ett klätter/kösträd till Maya. Alla stora är ju svindyra så nu ska jag ta på mig handskarna och snickra. Hihi, spännande! :D Åker nog till byggmax i morgon och investerar i material så är det ju bara att sätta igång sen :)




3.5 timme!

Jag snoosade i 3.5 timme idag. 3.5 TIMME?!?!?? :bigeyes:
Var helt jävla slut så jag snoosade från 7 till halv 11 typ. Weird. Men hade verkligen problem med att somna igår.
Är så underbart SKÖNT att jag bara ska vara hemma idag. Tjohoo! :thumbup:

Längtar dock bort lite. Hade så gärna velat åka till Skottland<3
Saknar Skottland jättemycket :(










typiskt

Jaha. Här sitter jag, nå så fruktansvärt trött! Men kan ändå inte somna. :(
Har längtad efter sängen sen 16 men när jag väl la mig strax efter 21 så gick det tamejtusan inte att somna. Är så sugen på att läsa ur nån av mina Diana Gabaldon böcker men jag är rädd att väcka mattias då. Har ingen större lust att sitta i min ensamhet i mörkret i vardagsrummet och läsa. Å andra sidan är det ju exakt där jag sitter just nu. :bigeyes:

Tror jag prövar sängen en gång till.


Adjöken


Död

Känner mig en aningen död. Avtrubban.

Naken.

Exposed.

Rädd..

Eller vilken ordning det nu var i den där reklamen.

Vi kämpade tappert på skolan idag. Riktiga krigare var vi, jag, Sandra och Örs. Seminariet gick väl sådär. Alla grupper blev sågade, även om vi inte blev så jättesågade. Gick förvånansvärt fort. Var värsta B-seminariet med tanke på hur mycket vi förberett. Vi fick inte ens chans att visa vår gudomligt suveräna power point. F.A.I.L!! Nåja, nu är det gjort. Läraren ska läsa igenom vårt "paper" (som det så tjusigt heter, lagom mycket svengelska typ) och är vi inte helt ute och cyklar så räknas uppgiften som godkänd. Tror inte det är något problem med det.

Resten av den här veckan ska spenderas hemma :thumbup: Har bara ett grupparbete kvar och det blev typ halvfärdigt idag så vi gör det sista på måndag, vilket är samma dag som skiten ska inlämnas och redovisas men jag tror nog vi fixar det utan problem. Har ju liksom 4 timmar på oss då så vi borde hinna :)

-----------------------------------------------------


Eftermiddan har spenderats i sovrummet samt köket. Vilade en liten stund när jag kom hem från skolan, orkade bara inte börja med middan. Men sen var det bara att ta sig i kragen och sätta igång om Mattias skulle hinna äta innan bowlingen.

Vi åt förövrigt färsk pasta, fläskkött och gorgonzolasås. MUMS! :) Det var dock inte lika hög klass som maten vi åt på Volvos i Östersund men det kan man ju inte förvänta sig heller.

Aja. Det var det. Tror jag lägger mig ett hörn nånstans och samlar damm.

Adjöken.




Morgonklagande

Neeeeeeeej! Vill inte vakna. Vill inte vara vaken. Vill inte till skolan! :(

Vill bara vara hemma och plugga till tentan men icke. Blä!

Igårkvälls precis innan jag skulle lägga mig upptäckte jag att vi inte alls var färdiga med gruppuppgift två utan vi saknar en del saker. Usch! Det är så att man nästan blir gråtfärdig. Så nu måste vi göra klart den först innan vi kan påbörja gruppuppgift två. Det har ryktats om att vi kanske borde stanna kvar efter seminariet också och helt enkelt tjursitta tills vi blir klara med gruppuppgift tre med. Men då dör jag. Det gör jag verkligen, orkar inte! :(

Nåja, ett plus är om vi faktiskt blir klara idag så behöver vi inte ses igen förrän nästa seminarie, vilket inte är förrän på måndag. Herregud! Tänk att tentan är nästa vecka. Och det är min cellprovstagning med. Creepy :bigeyes:




Sjukt och sjukt kul

Har nu lyckats plåga mig genom massor av jobbiga sidor! Typ 30 eller nåt (egentligen 37) nån sorts analysrapport från försvarsmakten. Jamen hejja vad kul! (Notera att jag var ironisk). Skummade en hel del och jag måste erkänna att jag hoppade över Amsterdam där på slutet, orkade helt enkelt inte mer. Sorry Amman, ta det inte personligt.

Har dock fått tillbaka lite energi efter en sjukt rolig SMS konversation med Susanne. Hahaha, och sjukt är bara förnamnet! Om innehållet inte vore så galet kanske jag skulle våga dela med mig av det. Men jag tror inte ni skulle förstå det roliga. Okej. Kanske några av er. Men andra kanske skulle finna det stötande. Men ja, sjukt, och sjukt kul :thumbup:

Snart blir det sängen. Har återigen en heldag på skolan att se fram emot. Jag dör! Vill verkligen inte! Börjar redan känna antiplugg känslorna komma. Tur att det bara är två seminarier kvar och sen bara en massa hemmaplugg inför tentan. Goodie.




Plugg plugg plugg


Gaaah vad jag är trött! S.N.A.R.K!!! Det är fan skitjobbigt med skola!

Har hängt på skolan hela dagen med gruppen och gjort färdigt gruppuppgift 2. Vi har seminarie på den i morrn vid 14- tiden. Så innan dess ska vi i gruppen träffas igen och påbörja och för hoppningsvis bli klara med gruppuppgift tre. Lyckas vi med det så är det bara att plugga inför tentan samt vara lite förberedda på sista seminariet.

Hoppas verkligen vi blir klara med uppgiften i morgon, vore så skönt.




Hemma igen

Nu är vi hemma igen från Oskarström. Var så trevligt att vara där :) Blev tacos till middag och sedan äppel/jordgubbspaj samt någon muffinsgrej till efterätt, mumsigt! Vi hann även med en omgång av Chez geek. Är lite knepigt innan man fått grepp om reglerna men tror jag börjar hajja det nu :)

Snart blir det sängen. Lika bra att lägga sig tidigt. I morgon ska jag träffa gruppen, dvs Sandra och Örs för att göra färdigt gruppuppgift två. Har seminarie på tisdag. Ve och fasa! Känner mig inte alls lika säker inför det seminariet som jag gjort inför de andra, och då var jag ändå lite nervös inför de andra två, men andra ord lär det väl vara fullskalig panik på tisdag. Usch, usch, USCH!

Jag har förresten funnit en nu passion: Wordfeud. Laddade ner någon gratisapp och det är ASBRA! Tycker jag i alla fall. Enda nackdelen är att man måste dras med en massa reklam. Men men, får skylla mig själv eftersom jag är för snål för att faktiskt köpa appen. Får se om jag tröttnar på den sen eller inte. Är jag lika passionerad angående appen om någon månad kanske jag faktiskt tar och unnar mig den. Har trots allt inte köpt en enda app till telen, har bara testat på en massa gratisappar än så länge.





Utrensning

Har "roat" mig med att rensa upp bland mina facebookvänner. Tycker det är löjligt och dumt med folk som bara samlar på sig vänner för att ha så många som möjligt. Har tänkt på att radera en massa folk hur länge som helst men det har aldrig blivit av. Men varför ska man ha kvar folk som man ändå inte har någon kontakt med? Det är ju helt lönlöst, tar bara upp en massa plats i själva loggen. Så nu har jag snart lyckats halvera facebookvännerna. Orkar inte fortsätta mer idag för det var så tråkigt, men fler kommer försvinna innan jag är klar.

I eftermiddag bär det av till Oskarström. Vi skulle visst fira Mattias bror idag och inte igår, så då blir det kalas ikväll igen.




Buslördag

Har varit i Falkenberg idag och busat med Leo hela dagen.
Har även lärt honom hans nya trick. Hehe :thumbup:

Bildbevis kommer senare. Kanske. Om ni är snälla.




tråkigt

Hmpf. I natt när jag skulle sova så fick jag sjuuuukt ont i magen, gjorde så ont att jag inte kunde/ville röra på mig men samtidigt gjorde det så ont att det inte gick att ligga stilla. Usch! Blev stundvis nästan gråtfärdig. Samma sak hände förra veckan. Eller om det rent av var  den här veckan? Är så dagavill. Hoppas verkligen inte det händer igen. Då måste jag nog ta och ringa vårdcentralen och det har jag ingen större lust med.

Kalaset igår var riktigt trevligt. Jag är ju egentligen ganska "rädd" för sociala situtationer och sitter oftast hellre hemma än är bland en massa folk, men det var trevligt och roligt :) Antar att jag börjar bli mer hemmastadd i Mattias släkt. Sånt brukar ju ta ungefär ett år för mig under förutsättningen att man träffar människorna i fråga ganska regelbundet. Så inom ett par månader kanske det rent av känns normalt och inte alls obehagligt att åka iväg på sånt där.

Idag ska jag bara ta det lugnt och roa mig med disken, typ. Får se om jag kanske pluggar lite också. Maganfallen kan ju bero på stress, man vet aldrig. Jag har inte känt mig särskilt stressad eller varit medveten om såna fasoner men det betyder ju inte att stressen inte är där. Jag kanske bara inte är medveten om den..? Knasigt. Men men. Vilket långt och tråkigt inlägg det här blev. Sorry.




MISSA INTE!!

De är tillbaka!

Vampire diaries säsong 3 har börjat :thumbup:


Har nyss kikat på första avsnittet. Lagom spännande, känns ganska drygt att vänta en hel vecka till nästa avsnitt men det är ju perfekt fredagsnöje.  :)

Idag blir det plugg och städ som står på menyn.
Ikväll drar vi till Oskarström för att fira Mattias morfar ^^




9 månader

Idag har jag och Mattias varit tillsammans i nio månader :thumbup:

Han hade med sig en utmärkt godispåse till mig när han kom hem från jobbet :)


----------------------

Ska strax till affärn och hämta ut mina kläder. Lyckades ju ha sönder mitt enda par funktionella jeans så det var dags att fixa nya. Är dock alltid riskabelt att handla på nätet så nu är det bara att hålla tummarna för att jag kan ha dem. Beställde även vinterskor samt tröja/blus/topp eller vad det nu var. Utmärkt. Kanske rent av kan se respektabel ut i helgen när vi ska på två kalas. På fredag ska vi fira Mattias morfar och på lördag ska vi fira hans bror. Så det blir mycket firande dena här veckan :)





En önskedröm

Tänk så underbart det vore! Önskar så innerligt att jag ägde en massa mark. Och med massa så menar jag praktisktaget halva Sverige. Det vill säga hela Norrland. Jag skulle göra ett reservat av skiten och placera MASSVIS med vargar där. Passar det inte kan folk flytta för det skulle vara min mark. Jakt skulle naturligtvis vara helt förbjudet och alla idiotiska tjuvjägare skulle naturligtvis bli jagade. Och med jagade menar jag att jag skulle sätta mig bakom ratten/styret på ett lämpligt fordon, köra som en galning efter dem medan Ida sitter bredvid och skjuter på dem. Inte mer än rättvist.

Ah, underbara dröm<3<3<3






Den som söker finner

Drabbades av rejäla Skottlandcravings idag så jag gav mig ut på nätet och letade hus/stugor i Skottland. Vill ha ett hus eller en stuga där i framtiden. Gärna kring Tomintoul eller i högländerna. Hittade ett hus i närheten av Tomintoul. Helt underbart! Inga grannar, bara vacker natur :thumbup:






Hittade huset (och därmed bilderna) här: LÄNK




Cellprov

Fick just ett brev från Hallands landsting. De har visst bokat in mig för en cellprovstagning så jag sa göra den om två veckor, den 29e september. Creepy. Men ändå tycker jag det är på tiden, har ju väntat på brevet hela sommaren och det är ju lika bra att få det överstökat. Blev lättad att det var den 29e och inte en dag senare, för då har jag salstentan för den här kursen.




what to do..?

Plugg                 - check
Disk                 - check (delvis i alla fall)
Frisera Maya      - check

Jahopp. Igår pluggade vi konstant i strax över 5 timmar. Blev iaf klar med redovisningen och idag skrev jag det individuella A4 pappererat som de också vill ha in i morgon under seminariet. Har även hunnit klippa Maya samt påbörja diskberget. Så vad ska jag hitta på nu då?!

Tror min feber är helt borta för jag känner mig inte lika konstig i huvudet längre, dock hänger förkylningen kvar än.

What to do, what to do?

Orkar inte plugga mer. Inte just nu i alla fall. Och det blåser fortfarande massor ute. Tråk :(




på tiden

Tycker verkligen att det är dags för mig att bli frisk nu! :(




Snark!

Har alldeles nyss kommit hem. Trots förkylning och feber har jag spenderat strax över 5 timmar på skolan med gruppen. Vi har jobbat med resultaten från vår undersökning och därför spenderat den mesta av tiden framför SPSS. Men nu är vi klara, och vi har varit riktigt jäkla duktiga!




åh! Älsklingen! :D

Jag har ju utan tvekan den bästa pojkvännen i hela universum! :thumbup:

Älsk gick hela vägen till jobbet i det här hemska vädret och lämnade därmed bilen hemma så att jag skulle kunna få ta den till skolan. Hur underbart snällt och osjälviskt är inte det?!




Jag kanske inte får lunginflammation trots allt :)




fortfarande:

Sjuuuuuuuuuk! Fortfarande förkyld samt feber. Blä, blä bläää! :( Förmodligen därför mina uppdateringar inte är särskilt imponerande.

Känns inte lovande att jag måste till skolan vid 10. Det blåser som saaaatan ute. Har ingen lust att cykla i det här vädret men har samtidigt inte lust att ta bussen. Åh! Jag vill bara ligga kvar i sängen!




Angående 11e september

Lyckades hålla mig hela dagen igår från att skriva någon föreläsning om det hela men nu kan jag inte hålla mig längre. Det var ett fruktansvärt dåd. Att något sådant ens kan hända, och ännu värre: att människor vill att det ska hända, är otänkbart. Och ändå är det verkligheten. Det är synd om alla de drabbade och allt det där. Men jag blir faktiskt lite irriterad när jag kikar igenom olika bloggar och artiklar och det bara står om själva attacken och alla de drabbade i USA. För den attacken var trots allt starten för det förbannade kriget som startade strax därpå. Massvis med oskyldiga människor skadades och dog där också men folk verkar ha glömt bort det? Skäms i så fall! Det är synd om de drabbade i USA men det rättfärdigar fortfarande inte USAs beteende.




Typiskt

Neeeeeeeeeeeeeeej!

Jag gick för att ta ut kakan ur ugnen och upptäckte då att ugnen inte var på.


Ugnen var inte på!!!? :bigeyes:


Gaah! Jag var så tankspridd att jag slog AV ugnen när den redan var på så nu måste jag vänta i ytterligare 40 minuter innan jag får lägga mig. Buhuu! Det här gör jag ALDRIG om.





Bakverk

Hmm.. Min statistik har fått frispel.. Vart kommer alla besökare ifrån?!
Ni är givetvis välkomna och allt det där, men.. ehe.. Vad är haken? Det är ytterst sällan det hittar hit folk utan hjälp, men men, som sagt, välkomna.

Jag är inte särskilt förtjust i söndagar. Det är en låååång och tråkig dag när man bara går runt och väntar på att det ska bli måndag. Tiden tycks gå ännu långsammare när man är sjuk så jag drabbades av tillfälligt vansinne och bestämde mig för att baka. Både fransk chokladkaka och mazariner. Har alltid hört att mazariner ska vara så jobbigt och svårt att baka så jag tänkte minsann leka superwoman och planerade att jag skulle blogga om bakningen när jag var klar och säga hur oerhört LÄTT det var att baka mazariner.

Det är bara att säga bye bye till den tanken. Antar att det är lättare att visa resultatet än att förklara det:




Det är vid sånna tillfällen man vill ge sig själv en saftning snyting.

Men men. Alla gick faktiskt inte sönder, 12 stycken klarade sig och ser för närvarande ut så här.



Nu vågar jag ju inte röra skiten för jag är så rädd att de ska gå sönder. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas kleta på glasyren.

Jag tänker för övrigt aldrig baka mazariner igen. Aldrig!
Och så fort den fördöma franska chokladkakan är klar tänker jag ta med mig datorn till sängen och kika på tecknat. Inget kan stoppa mig!




Same old, same old

Fortfarande sjuk. Hmpf! Men jag tror det bara är en kortisförkylning för jag hade en del feber igår men det har gått ner idag så nu har jag bara lite feber. Så i slutet på dagen eller kanske i morgon är febern säkert borta :)

Lyckades faktiskt plugga lite igår. Jag fick t.o.m. en "aha- upplevelse". Men nu har jag glömt bort vad det var jag förstod. Typiskt :(




smittad

Sjuuuuuuuuuuk!
Ida har smittat mig så nu har jag plötsligt blivit tokförkyld. Blää! :(
Funderar allvarligt på att köpa godis bara för att det är synd om mig.

Idag ska jag försöka ge mig i kast med kurslitteraturen igen. Känner att pluggandet har inte varit så jättebra de senaste dagarna. Sen ska jag följa med och kika på älsk när han har bowlingmatch.




Jakt

Hittade just min hårborste som försvann för typ 7-8 månader sen. Jag var egentligen på jakt efter mina hörlurar till MP3n men de verkar vara spårlöst borta. Skulle inte förvåna mig om de dyker upp om ett halvår eller nåt.




äntligen :D

Underbart att det är fredag! Tänk att vi bara gått i skolan i två veckor. Känns snarare som två månader :question:

Nåja, SPSS-workshopen vi hade idag var suverän! Läraren var grym! Gillade honom tokmycket. Han var verkligen skitbra! Riktigt pedagogisk och han lyckades hålla workshopen på en så underhållande nivå att vi stundvis skrattade till men utan att tappa fokus. Riktigt bra skoldag :thumbup:

Efter workshopen skrev jag ut mina 15 enkäter som jag skulle dela ut. Just som jag skrivit ut alla upptäckte jag att numreringen på frågorna var fel så det var bara att slänga skiten, rätta till och skriva ut 15 nya. Plötsligt blev enkäten dubbelt så dyr. Men men. Gick förvånansvärt fort att få svar på alla. Men det var ganska plågsamt också. Jag tycker ju inte att det är sådär överdrivet roligt att haffa främlingar och börja prata med dem. Ugh! Men nu är det gjort. Är riktigt stolt över mig själv :)




Vidrigt!

Fick hem en reklamkatalog från Ellos, vid första anblicken av framsidan läste jag:

"Vidriga nyheter för dig och ditt hem"

Jag blev minst sagt förvånad och tyckte de valt ovanlig inriktning på sin reklam. Sen insåg jag att det faktiskt stod 'Vintriga' och inte vidriga. Blev en aningen mer logiskt då.

Dagens creepystämpel går till teven. Just som jag börjat skriva det här blogginlägget så startade den av sig själv och började zappa hejvilt mellan alla kanaler. Jag tänkte att jag kanske råkat sätta mig på dosan men det visade sig att den låg i sin ensamhet p åandra sidan bordet. Det är dessutom inte första gången det här händer. Eller jo, det med zappandet var nytt, men det har slagit på sig själv två gånger tidigare också. Knas.




Iakttar

Hihii! Sitter och lyssnar på Sister Hazel och iakttar Maya medan hon vandrar runt i vardagsrummet och letar godis. Tänkte passa på att aktivera henne lite medan jag väntar på att den andra omgången med tvätt ska bli klar. Maya börjar bli riktigt duktig på det här godisletandet. Men jag misstänker också att hon börjar komma ihåg vilka ställen jag alltid lägger godis på så snart får jag nog bli lite mer kreativ och göra det lite svårare för henne, men inte riktigt än. Har alldeles nyss introducerat hallen som gömställe med, får ta lite i taget. Hon verkar i alla fall tycka att det är roligt. Dörren ut till vår lilla bakgård står öppen men hon vill hellre vara inne och leta godis än vara ute lös och skrämma iväg grannkatterna.

Har inte tagit tag i pluggningen än. Men har i alla fall lyckats planera en liten strategi för hur jag ska försöka lära mig allt. Utmärkt.



Ingen bra start

Hmpf. Det är verkligen INTE kul att börja dagen med att drömma att man dör. :(
Skriver inte mer än så för jag har ingen lust att komma ihåg den där hemska drömmen. Usch!

Det gick bra att vara barn- och hundvakt igår. Cola var förvånansvärt lugn, Leo däremot är väl husets stora skräck snart. Jäklar vilken fart det är på honom trots att han varken kan gå eller krypa. På något underligtvis lyckas han vara överallt ändå. Fick jaga efter honom typ hela tiden förutom när han låg och sov.

Idag blir det nog lite plugg, har en SPSS workshop i morgon och jag något svagt minne av att jag och Sandra ska påbörja undersökningen efter vi är klara på workshopen. Ska faktiskt bli lite roligt. Pilla med siffror och koder och sånt där. Vilken lyckad vecka. Både sifferpill OCH matte på en och samma vecka. Underbart! Hjärnan känner sig laddad! :thumbup:




Jamen jaha

Vad ska jag nu hitta på i 1½ timme tills jag ske ge mig iväg mot Vinberg/Falkenberg?
Har nyss följt med Mattias till jobbet så jag kunde ta med bilen tillbaka hem, ska bli nice att slippa åka tåg även om det tar typ dubbelt så lång tid med bilen som det tar med tåget.

Oh, det har kommit ut ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars. Måste ses! Var så sjukt spännande sist! :)

Uppdatering: Hmpf! Det nya avsnittet kommer inte ut förrän om 1½ månad. Blää! Borde fattat att det var en hake när det var så spännande. Crap!





Schlutt

Nu har vi visst inga fler föreläsningar innan tentan. Har dock tre seminarier kvar. Läskigt. Men det går nog bra :)

Hade som sagt dubbel föreläsning idag. Först var vi inne på statistik, och stundvis njöt jag verkligen. Var så roligt att vara inne och nosa på matematik och formler :thumbup: Jag fick t.o.m. pulsökning för jag blev så uppe i varv för jag tycker det är så roligt. Hihi.

Den andra föreläsningen var det Nadja Yllner från Uppdrag granskning som höll i. Vi fick se hennes avsnitt som handlade om de två fosterhemsbarnen i Markskommun som det var så mycket bråk om och hela föreläsningen hade fokus på just det avsnittet. Men det var ganska så intressant, och spännande att träffa någon som jobbar där och håller på med grävande journalistik och avslöjande och allt sånt där.

Men ikväll blir det nog inget pluggande. Känner mig trött och hängig så jag tänkte slappa framför teven och lägga mig tidigt. I morgon bär det av till Vinberg. Ska bli roligt :)




En hiss/diss

Tänkte prova på det här med hiss och diss, hihi. Så "here we go:"

Jag gillar verkligen inte Sunsilk! Provade dem för något år sedan men blev väldigt missnöjd och tänkte för ett par veckor sedan att jag skulle ge dem en chans till, de måste ju ha förbättrad shampot sen sist liksom. Men det var samma visa igen. Håret känns nästan gummiaktigt efter att jag använt shampot. Usch usch USCH! :mad: Först tänkte jag att det kunde bero på att mitt hår var så slitet. Men nu är det ju nyklippt och håret blir fortfarande skumt av shampot. Nej fy! Tacka vet jag schwarzkopf eller Fructis. Eller allra helst: Aussie<3


Hissen däremot går till mobilfodralet jag fick av svärmor. Hihi, är jättenöjd med det :thumbup: Här följer några bilder när jag modellar med fodralet. Mycket viktigt.





Naturbegåvning. I know!




mmh

Idag har jag varit lite duktig :) Försk fick jag plåga mig genom regnet till skolan för att ha seminarie vid 15, det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra.

Sen fick jag svänga in på Willys på vägen hem och shoppa till middagen: Ädelostfyllda lövbiffsrullader med stekt potatatisd. Blev sååååååå gott!  Sen nu har jag läst lite kurslitteratur. Får se om jag orkar läsa lite till sen. Har fått en utomjordisk huvudvärk som bara bråkar med mig :(

I morgon blir det långdag på skolan, två föreläsningar samt grupparbete. Ska bli skönt att vara ledig på onsdag och bara hänga med Leo och Cola :)




Snaark!


Helt sjukt! Det är tididigt som tusan och det är ÄNDÅ 18 grader ute?!?!
Var varmt igår, verkar bli varmt idag med. Jag som trodde det typ var slut på sommaren snart..? :question:

Men jaha. Vad ska jag göra resten av dagen?! Har seminarie om 9½ timme typ. Är dessutom fortfarande trött men det är ju meningsöst att gå och lägga sig igen nu, då lär jag väl sova till 12 när jag väl somnar och hur fail är inte det då. Megafail! Tror jag ska käka frulle och kika på barnprogram, de hade inte hunnit börja sista jag kollade men nu kanske de har hunnit göra det. ^^





En dröm

I natt drömde jag att vi (jag, Ann-Louis, Ida och mamma) hade lånat en massa hästar och jag skulle ut och rida. Det var mitt i vintern och jag tror vi var i jämtland. Det var vid skymning och det var lite snöyra ute. Ida hade nyss kommit dit med Leo och jag skulle ta med honom på en promenad medan jag red. Vi klädde honom varmt och packade ner honom i hans vagn. Men just som jag skulle ge mig iväg kom jag på att jag kunde ju inte rida och skjutsa vagnen samtidigt så jag föreslog att jag skulle hälsa på Leo när jag kom tillbaka i stället. Kan för övrigt tillägga att Leo var adopterad och mörkhyad i min dröm..?




Kvällen

Hemkommen från Oskarström. Vi blev bjudna på hemmagjort lasagne, mmmh, mumsigt :) spelade även ett roligt kortspel som jag och Mattias fick låna med oss hem, och svärmor sydde ett tjusigt mobilfodral till mig eftersom det jag hade var för litet för min telefon. Ska försöka komma ihåg att lägga ut en bild på det någon dag :)
På vägen hem drabbades jag av världens lyckorus, blev så himla glad, är fortfarande så himla glad :thumbup:

I morgon har vi första seminariet för den här terminen samt den här kursen och jag är inte ens nervös. Paniken och den fruktansvärda, plågsamma prestationsångesten tycks vara försvunnen. Och vart den än tagit vägen så tycker jag den kan stanna där. Tror det beror på att jag känner mig mer hemma i klassen nu och att min hjärna har blivit lite justerad efter alla besöken med Prällen förra terminen, great succes.

Nu blir det filmmys med älsk<3 innan det är dags att sova. Han har slut på semestern nu så det blir en tidigt morgon i morrn. :bigeyes:




vad..?

Har hunnit spela angry birds samt städa idag. Great succes. Nu kan men se både köksbordet och vardagsrummet igen. Tjoho!  Blir nog lite mer angry birds nu och sen hopp in i duschen. Ska iväg till Oskarström senare idag och äta middag hos svärföräldrarna :)

Känns som jag glömt något jag skulle göra idag men kan inte komma på vad..?




Golf

Idag åkte jag och Mattias ut till Nissastrand och spelade golf. Jag har aldrig spelat riktig golf förut så det var spännande. Givetvis var jag som vanligt smockfull av prestationsångest men den gick över så småningom eftersom det bara var att inse att jag var sjuuuuuukt dålig på det. Haha, verkligen megadålig! Men det var roligt ändå även fast jag inte ens fick spela klart alla banorna. Yepp, så dålig var jag. Tror jag spelade färdigt typ 3-4 banor av 9. Haha :D Men jag lyckades faktiskt avsluta en bana med bara +2, då var jag löjligt stolt, hihi :thumbup:

Lär nog bli mer golfande, det var inte särskilt dyrt. För 110 kronor fick vi spela, låna klubbor, 6 bollar till banorna samt en polett för att få 25 bollar att skjuta på rangen, bara för att öva swingen typ. Vi spelade "bara" nio hål och det tog typ 2½-3 timmar, roligt roligt, och motion fick vi med :)


Det var jobbigare än vad jag trodde det skulle vara. Efter rundan var både jag och Mattias jättetrötta. Men det här lär vi nog försöka oss på igen :)




kärlek

I lööööööööv min nya telefon :thumbup:

Men det är verkligen MASSA nytt för mig. Har ju inte haft någon surftelefon förut så detta är nytt för mig, har aldrig haft en så dyr/värdefull telefon förut. Började nosa på app.djungeln idag och jag har provat på Angry birds, hihi.

Utöver det har det inte hänt mycket, har lekt med telefonen typ hela dagen förutom när jag åkte till en djuraffär och investerade i 20kg kattsand. Blev även en sväng ut till flygstaden för att köpa ett litet fodral samt minneskort till telen, inte för att jag direkt behöver något men ändå. Är najs att ha det. Fodralet var i minsta laget dock :( telefon får plats i den men det är med nöd och näppe. Köper nog ett lite större fodral sen om inte det töjs ut lite.

Dagens minus är att jag återigen (för tusende gången typ) har tappat bort min cykelnyckel :( Den nyckeln skulle kunna få en helt egen kategori här på bloggen med tanke på hur ofta den försvinner. :bigeyes:



My precious



Äntligen är den min! :thumbup: My prrrreecious!






baksäteshäng

Jahopp.. Hänger i baksätet i idas bil och väntar på att hon ska återvända från en reception på högskolan. Hon har utlovat skjuts hem så det tackar man ju inte nej till. Lat som man är. :P

Föreläsning  - check
Grupparb     - check

Föreläsningen var intressant. Rent kunskapsmässigt var den kanske inte så jättegivande men för inställningen och intresset så var det en hit (Y) Efter föreläsningen blev det grupparbete. Det gick betydligt snabbare än vi trott. Tog lite mer än en timme bara att konstruera enkätfrågorna samt göra kodschemat. Det manliga bidraget i gruppen lovade att han skulle fixa en PP- under helgen så det uppskattades att jag och Sandra slapp tänka på det. Ska nog bara ta det lugnt en liten stund när jag kommer hem, börjar känna mig så trött. Sen blir det mer läsning i kurslitteraturen samt planering inför morgondagen för då drar nog jag och Mattias till Ullared för att gå på Gekås och Netonnet. Tihiii :thumbup:




En extra trevlig morgon

Tjohoo! CSN har kommit.

Jag upprepar:

CSN HAR KOMMIT! :thumbup:

Jag är rik. RIK!



RIIIIIIIIK!:D



Hihii, trevlig suprice såhär på morgonen. Har dessutom hunnit käka frulle samt påbörja sminkningen. Å andra sidan borde jag väl hunnit det med tanke på att jag snart varit uppe i en timme.

Idag blir det föreläsning mellan 8-10 och sedan grupparbete. Försökte förbereda mig en smula igår så jag läste lite kurslitteratur. Helt sjukt. Har läst det 3 dagar i rad nu. Det händer typ aldrig förutom när jag har hemtenta. Weird. Men bra! :)
Sen ska jag väl bara gotta mig i att kika på telefoner. Har ju som sagt äntligen bestämt mig så nu längtar jag sjukt mycket tills vi ska iväg och köpa min telefon :D



RSS 2.0