pirr i magen

Hmm.. Var bombsäker på att jag bloggade två gånger igår men ack så fel jag hade. Antar att det är den där seniliteten som smyger sig på mig. Hehe.. Seniliteten? Här sitter jag och kickar ass på Wordfeud men skriver egentligen som en kratta :P

Idag ska jag ägna mig helhjärtat åt att tvätta. En liten stund i alla fall. Så spännande är mitt liv. Men så fort jag kört två maskiner har jag lovat mig själv att jag får gå till Vallåsbutiken och hämta ut mina böcker. Har nämligen investerat i en MYCKET viktig bok till mig själv :)


Det nästan pirrar i magen! Så mycket ser jag fram emot att få läsa den :D :D

Har ju nästan hela serien på svenska, fattas bara en bok och det är den som jag nu köpt på engelska. Är skitsvårt att få tag på den på svenska för jag VÄGRAR köpa en pocketvariant. USCH! Pocket går an på böcker man inte läser så ofta men såna här diamanter MÅSTE vara inbundna eller i kartonnage, mycket viktigt. Jag har två böcker ur serien på engelska sen förut så detta blir min tredje. De första två böckerna och denna är de absolut bästa i hela serien tycker jag :thumbup:

I morgon fortsätter jag med mitt projekt. Jag ska nämligen bygga ett klätter/kösträd till Maya. Alla stora är ju svindyra så nu ska jag ta på mig handskarna och snickra. Hihi, spännande! :D Åker nog till byggmax i morgon och investerar i material så är det ju bara att sätta igång sen :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0