En vecka förbi

Jahopp. Då har skolan varit igång i en vecka. Det har uppstått en del blandade känslor kring det. Som vid varje kursstart känner jag mig som en idiot och förstår ingenting. Förhoppningsvis ändrad det snart. 
Jag har hunnit komma igång med simningen igen. ÄNTLIGEN! Känns bra, kör på 30 längder/ gång nu, istället för mina 20 längder som jag gjorde förut. Målet är 30 längder på 30 minuter. Just nu tar det runt 35-40 min (beroende på hur trött jag blir). 
 
I fredags fick Malva följa med mig till skolan för hon hade feber. Hon har varit krasslig hela helgen men blev feberfri på lördagskvällen och har varit feberfri sen dess. Däremot så trillade Elsie dit i söndags och fick jättehög feber (39.6) och blev väldigt dålig. Det går höstblåsor på skolan så det lär ju vara det som de fått. Igår kom vi överens om att Mattias skulle vabba idag för jag har en viktig föreläsning. Taskigt nog blev han också sjuk och vaknade i morse med 39-graders feber. Jag pepprade samtliga sjuklingar med alvedon, fyllde på förrådet med alvedon, fil, risifrutti och andra livsnödvändiga saker och sen åkte jag till skolan. Snart föreläsning, sen får jag väl pallra mig hem och ta hand om mina sjuklingar. 

RSS 2.0