En dröm


I natt drömde jag att jag körde en moped. Jag tror att jag arbetade för någon sorts underrättelsetjänst eller liknande och mitt jobb var riskabelt och farligt. Plötsligt var jag i en hög, tom byggnad, dvs det fanns inga möbler alls där. Bara väggar, trappor och fönster. En föredetta kompis till mig var där och sa att hon var på min sida. Jag tyckte det kändes lite underligt och jag var osäker på om jag vågade lita på henne för det kändes inte som om att hon var pålitlig. Men hon övertalade mig och vi kom överens om att hjälpas åt fast jag var fortfarande lite rädd för henne. Vi gick omkring i huset och gömde oss för några människor som sköt omkring oss, hon hade med sig en sopsäck som hon släpade med sig hela tiden. Jag ville veta vad som var i den för jag tyckte den var obehaglig men hon sa att det inte var något fara och att hon lovade att visa mig innehållet snart. Sen gick vi längs en gång mot en trappa för att gå ner en våning. Då kom det poliser och sköt ner min f.d kompis och hon dog, det var blod nästan överallt. Poliserna kom fram till mig och berättade att jag haft en rejäl tur att jag överlevt för att kompisen var en psykiskt sjuk massmördare, hon hade tänkt döda mig så snart vi kommit till den nedre våningen. De öppnade säcken och sa att det var beviset på att allt de sa var sant. I säcken låg det massor med styckade människor som hon mördat.


Drömmen var riktigt jäkla obehaglig! :(

Inte för att jag i medvetet tillstånd har särskilt höga tankar om personen i fråga. All tillit och respekt som funnits har hon på ett eller annat vis dödat, flera gånger om dessutom. Men den här drömmen var lite väl magstark :bigeyes:



Mr Halvarsson


Jaja! Jag erkänner väl att jag inte kom så långt med städningen som jag planerade.
MEN jag tog i alla fall itu med megadisken och städade badrummet. Jag t.o.m skrubbade duschen så nu kan man spegla sig i kaklet :thumbup:
Utöver städandet har jag suttit och spelat ett urtöntigt spel på internet som jag inte ens tycker om. Fattar inte varför jag spelar det..? Medan jag "roar" mig med det töntiga spelet poppar jag Christer Halvarsson. Hade glömt bort hur bra han är. Lovely! Hihi :)


Biten ma satt peran pa ifjol:
Biten Ma Satt Peran Pa Ifjol

Och älgjaktslåten så klart xD



Och sist men inte minst friinga:


Är dock en smula besviken för jag kan inte hitta en av mina absoluta favoriter, låten handlar om en jakthund. Har letat överallt men inte hittat den. Vet att jag haft skivan en gång i tiden men vet inte vart den hamnat. Har bergis försvunnit under nån av alla mina flyttar.. :(
Fast det skadar ju inte att leta lite. Hoppas jag har den här någonstans (Y)

Sen ikväll om jag kommer ihåg det ska jag berätta om nattens dröm. I alla fall delar av den. Vissa detaljer vill jag nog hålla för mig själv men en del var så jäkla sjuk att jag bara måste berätta om det. Drömmen inkluderar en föredetta vän som jag inte har något kontakt med idag (och tur är väl det).



Tystnaden som uppstår...


Tystnaden som uppstår när man gjort sig av med ett diskberg och går till vardagsrummet och inser att det står disk där inne...


Tack och lov så var det bara ett fat och ett glas så jag blev inte helt knäpp av upptäckten.

Och för er som ännu inte förstått det kan jag upplysa er om att jag städar. Skulle ju som sagt försöka agera huslig idag och har än så länge lyckats riktigt bra. :)

Jag poppar P3 för fullt och röjer i köket. Badrummet står på tur och sedan sovrummet sen får vi se om jag orkar med vardagsrummet eller om energin tacklar av och jag hamnar här framför datorn igen. :P




Bevisen


Lite foton från Leos kalas i lördags :) Ni får ha överseende med att de är lite suddiga. Särskilt Leo. Det är ganska svårt att fota honom när det finns så mycket spännande att titta på, ta i och givetvis smaka på.







Tänka sig. I morgon blir han 1 år. Jag minns den morgonen så väl! Om ni är snälla kanske jag berättar om det i morgon :P




Andra delen


Idag fortsatte kalasandet. Därav min frånvaro från bloggen.
Vi har varit i Oskarström och firat Mattias moster. Det var riktigt trevligt, om än lite för mycket folk för min smak. Vet inte vad det är men när det börjar bli typ 4-5 personer och fler i ett sällskap så tacklar jag av på något vis och känner mig obekväm, även om det är människor som jag känner någorlunda. Underligt. Men men, jag får väl vara lite underlig då.

Efter firandet bjöds vi på middag hos svärsföräldrarna, det var som alltid trevligt :thumbup:
Och just nu hänger jag och älsk framför varsin dator och bara slappar. I morgon ska jag försöka agera huslig och städa. Ska även organisera upp min shoppinglista inför vår Gekås tur. Är uppe i 25 punkter än så länge så nu känner jag att det hela måste organiseras upp en smula. Är dock ingen brådska, ska ju inte dit än på ett tag. Aja. Detta blev väl ett ganska tråkigt inlägg. Sorry för det. Återkommer i morgon med bildbesvis från Leos kalas igår.




Blodgivare


Har nu fått arslet ur vagnen och anmält mig som blodgivare. Så nu är det bara att avvakta och vänta på en kallelse för blodprov. Jag är ju helt ny på området så jag fattade inte riktigt om man måste göra ett testprov först och sedan vänta några veckor innan man får ge blod eller om det gick snabbare än så.. Men men. Det märks ju. Håller tummarna för att det inte ska vara något fel på mig i alla fall så jag kan få bidra med lite och känna mig allmänt snäll :)

Tycker för övrigt att alla som kan och får borde lämna blod. Likaså när det gäller organdonationer. :)




Kalashelg

I natt drömde jag massvis med helt sjuka grejer! Får se om jag lyckas samla tankarna och skriva ner det här eller om allt får falla i glömska.


Idag inleds kalashelgen. Vid 11 ska vi infinna oss i Vinberg för att fira Leo som fyller ett år på tisdag och i morgon ska vi till Oskarström för att fira Mattias moster. Med andra ord blir det dubbelt upp med kalas denna helg.





STOLT

Ja. Är faktiskt lite stolt över mig själv. Fick höra en alldeles underbar meningen idag som fick självförtroendet att stiga till skyarna :)

Tänka sig att syrrans relation räddade dagen :)

Nu blir det Vampire diaries. Hann se en kvart innan seminariet och det var sjuuuukt spännande. Spöken överallt typ! :thumbup:




oväntat

Jag har lyckats hitta en buss som går direkt från vallås till högskolan. Tummen upp för det! :thumbup:
Dock var det helt oväntat så nu sitter jag här på högskolebibblan och försöker dryga ut tiden för jag börjar ju inte förrän kvart över två :S
Det som är synd är att det är en regionalbuss så jag tror inte den går förbi alltför ofta. Bara hålla tummarna för att det lyckas passa in mina skoldagars klockslag. Japp. Så lat är jag. :P




sovmorgon, nooh!


Åh! Jag sov till 11 idag. USCH! Tycker inte om att sova så länge. Fattar inte vad det är med mig?!
Har seminarium om två timmar. Börjar bli lite nervös för nu är jag inte lika stolt över mitt reportage längre. Det går i vågor hela tiden. Dessutom blev det ju inte direkt bättre av att jag i natt drömde att jag hittade en massa stavfel i det. Verkligen jättemånga stavfel. Huvva! Mardröm! :bigeyes:

Nåja. Kanske är dags att börja göra sig i ordning. Ska bege mig mot skolan om en timme. Lika bra att komma dit tidigt så jag hinner skriva ut min opponering utan att stressa.

Ikväll kommer en kompis till Mattias hit. Vi ska käka tacos tillsammans och kika på film. Fredagsmys typ :)




Kärlek


Jag insåg just att jag älskar mitt reportage. Inte för att låta självgod för det finns säkert massor med brister i det. Men jag ÄLSKAR verkligen mitt reportage.. Hihihii.. :)

Dessutom blev jag sjukt sugen på att åka på Gekås..

Ida... När var far vi? :D




Gudinna!

JAG ÄR EN GUDINNA!! :thumbup:


Eller... Kanske... Nästan i alla fall.


Reportaget är "klart". Har mailat iväg det till både lärare och opponent så nu är det försent att göra några ändringar. Jag kom inte upp i 9000 tecken men det SKITER jag i! För jag är så himla bra! Jag började som sagt om vid 20 igårkvälls och blev typ klar nu och då landade jag på 8600 tecken och det får tamejtusan räcka! Vill inte trycka in en massa saker bara för att få rätt mängd, då känns det ju bara krystat. Jag hoppas innerligt att min stavning är lika felfri som förra gången. Har ju inte word så jag får helt enkelt förlita mig helt och hållet på mig själv, creepy :bigeyes:

Men men. Nu är det gjort!

Och en annan sak som är gjort är att jag har bokat biljetter till premiären av Breaking Dawn del 1. Fattar ni? Premiärbiljetter. Jag upprepar:





PREMIÄRBILJETTER!





Hihihiii! :D Vad glad jag är nu! Bokade åt mig och systeryster. Har ju försökt tjajat med mig älsklingen men han verkar inte intresserad och han vägrar titta på de första tre filmerna så då får han väl stanna hemma och sova. Han kan ändå inte gå för han ska ju upp så tidigt och jobba. Så det blir bara Ida och jag, men det blir nog kul :) har inte varit på en premiär på evigheter och jag äääälskar premiärer. :thumbup:




Deadline

Om 5½ timme är det deadline på reportaget och jag är fortfarande inte klar.. :bigeyes:
Strax efter åtta igår började jag om från början för att ha en ny vinkel. Jag skrev och skrev och skrev och lyckades även baka in en del från min första variant så efter en timme hade jag plötsligt 6000 tecken. När jag slutade igår låg jag på 6300 och hade slut på idéer. Ska försöka vakna till lite mer och sedan blir det mer skrivning och förhoppningsvis hinner jag klart med den. Sen är det bara att invänta att få en kurskamrats reportage för idag efter tolv ska vi skriva opponeringen inför i morgon.. Nananaaa, plugg, plugg, plugg.

Men nu blir det varm oboy. Goodie.





ångest igen


Men blä! Nu är ångesten tillbaka. Har fått ihop 3000 tecken och nu är det verkligen tvärstopp! Åh, ångest! Det är vid såna här tillfällen jag är frestad att hoppa av skolan och börja jobba på ica i stället. :(




host

Host host host! Hoppas den eländiga hostan försvinner snart. Den är skitjobbig! ;(

Just nu kikar jag på en dokumentär på svtplay. Så snart den är slut är det dags att ta tag i pluggandet och skriva reportaget till Gekås kundtidning Ulla. Känner mig mer taggad och uppåt idag så det ska nog gå vägen tillslut :)





Lättnad! Underbara lättnad!


Har spenderat eftermiddagen med att vara allmänt nere och känna en oerhörd stress och ångest inför en uppgift på 9000-10'000 tecken som skulle mailas in i morgon klockan 12. Uppgiften presenterades idag och ångesten jag kände var verkligen enorm för jag har varit jättetrött och hängig och kunde bara få till strax över 700 tecken, därmed kände jag mig också totalt kass. Men så kom det en ängel! En kurskamrat rättare sagt och upplyste mig om att uppgiften inte ska lämnas in i morgon utan i övermorgon. Wihoo! LYCKA! :thumbup: Jag har med andra ord hela dagen i morgon på mig att skriva ett underbart, fantastiskt, ja rent av livsförändrande reportage. Hihii, blev så lättad. Ångesten blåstes bort på nolltid och jag firade det hela med att åka till affären och köpa två kilo köttfärs. Känns underbart! :)





En dröm


I natt drömde jag att Mattias förstörde min nya våg.

Haha. Känns skönt att ha så simpla drömmar emellan åt och slippa drömma om jordens undergång som jag för övrigt har en tendens att drömma om ganska ofta. Drömde iofs en massa annat konstigt men för tillfället är det bara det om vågen jag kommer ihåg. Får se om jag får någon "drömflashback" under dagen, men nu: frulle. :)




host och lchf

Usch. Går omkring här hemma och hostar så illa att jag nästan spyr :( hoppas verkligen jag blir frisk snart.

Har varit iväg och hämtat ut böcker samt en våg som jag beställt. Nu kan man ju tycka att det är att gå över styr att beställa en våg men det tycker inte jag. Jag köpte nämligen en på biltema för någon månad sedan och den var fullkomligt jäkla knäpp! Så nu har jag därför lagt ner lite pengar på en rejälpryl med profilminne och lite sånna där godissaker. Undrar bara hur lång tid det tar innan man lärt sig hur den funkar.

Utöver vågen så hämtade jag ju som sagt ut böcker också. Kurslitteratur till nästa kurs samt en lchf kokbok. Är så himla mycket skriverier och debatter om lchf så det går ju inte att inte bli nyfiken, om inte man är död förstås. Eller totalt likgiltig men fy vad tråkigt att vara det! Så med andra ord ska vi så småningom prova på det här. Och med vi menar jag så klart mig själv och Mattias. Eftersom det är jag som lagar all mat här hemma så har han inget annat val än att följa mina fotspår. Om inte han vill laga mat själv dvs, hehehe (A). Å andra sidan kan han ju alltid fylla upp de förlorade kalorierna med godis och fortfarande ha gott samvete så det ska nog gå bra ändå :) :P




Regression


Hmpf.. Börjar misstänka att jag börjat lida av regression eller hur det nu stavas. Känns som om jag är tillbaka i tonåren. Att jag är trött är ju inget nytt, det är ju någon periodgrej och mörkret förbättrar ju inte direkt det hela. Men att jag sover till efter 10 minst 3 dagar i veckan är INTE normalt. Måste verkligen sluta med det. Fattar inte varför jag inte vaknar av alarmet?! Jag vaknar inte ens när Mattias åker till jobbet längre :question:

Nåja, i morgon är det skola och då ska jag minsann pallra mig ur sängen tidigt. Funderar på att ha någon fruktansvärd melodi som alarm bara för att jag ska bli rädd och vakna till ordentligt. Men det är i morgon det. Snart ska jag pallra mig bort till Vallås butiken och hämta ut mina böcker som kommit. Har beställt kurslitteratur samt en kokbok till mig själv. Det känns mycket roligare att få hem kurslitteraturen och betala den när man också får hem något roligt och spännande till sig själv. Längtar nästan lite till nästnästa kurs, då blir det nog en Diana Gabaldon bok till. hihi :) Har dock inte beställt färdigt alla böcker till den kommande kursen. Det skulle nämligen bli så dyrt så jag vågade inte beställa allt på en och samma gång. Har två böcker kvar som tillsammans kommer kosta strax under 800 kronor ;( det är fasen svindyrt att vara student!




Wordfeudsex


Ja. Wordfeud tycks vara det nya msn för alla sexgalningar där ute.

Nu ikväll så skulle Mattias får en egen motståndare på Wordfeud på min telefon. Det går inte att ladda ner det till hans telefon så därför skulle han få spela via min. Jag lovade att inte lägga mig i den här gången och spela och komma med förslag åt honom. Men av alla personer som finns att mötas så lyckas han få tag på en.. "speciell" typ. :P Människan la ett ord och sedan inleddes  följande konversation (och när någon beter sig på det där viset är det ens mänskliga rättighet att vara dryg tillbaka. Så det så!).


Wordfeudkonversation:

ScrabbleBoy__Tim:   - Do.you speak English

Mattias/Elisabet       - Yes I do why?

ScrabbleBoy__Tim: - Cause I don't speak english xD

ScrabbleBoy__Tim: - *Swedish

Mattias/Elisabet:       - Exiting

ScrabbleBoy__Tim:  -I'm Tim's girlfriend. He just had sex ;-$

Mattias/Elisabet:     - Nice Good for you me three

ScrabbleBoy__Tim: - Wanna join us? (:

ScrabbleBoy__Tim: - Shall I suck Tim or let him fuck me?

Mattias/Elisabet:      - Stå i hörnet

ScrabbleBoy__Tim: - which laguage is that

Mattias/Elisabet:       - Dutch

ScrabbleBoy__Tim: - It means stand in the corner

Mattias/Elisabet:      -  Yes can be funny

ScrabbleBoy__Tim:  - Vad är din kupstorlek?

Mattias/Elisabet:      -  En kvart

Mattias/Elisabet:     - Åh så du kan holländska nu. Vad duktig du är! :-D :-*

ScrabbleBoy__Tim: - När var du senast fignrar?

ScrabbleBoy__Tim:  - Hi this is Tim. Sorry for my fotogroep.d

Mattias/Elisabet:      - Nyss

ScrabbleBoy__Tim: - *girlfriend

ScrabbleBoy__Tim: - She is weirdo XD

ScrabbleBoy__Tim: - Do you have. MSN

ScrabbleBoy__Tim:  - ?

Mattias/Elisabet:      -  Brb

ScrabbleBoy__Tim: - Oke, take a dirty picture for me


Need I say more?? Hahahahaha! xD xD
Notera att wordfeud var inställt på att spelas på svenska. Tror de på fullaste allvar att man är så pantad att man går på att de inte kan ett ord på svenska, hihih! Störtroligt :thumbup:
Men för all del! Adda ScrabbleBoy__Tim på wordfeud. Ni blir garanterat underhållna även om ni inte får spela något! :P

Sorry förresten för det kassa manuset. Jag ville göra en PrtSc på telefonen men jag vet inte hur man gör..? Har lyckats göra det en gång förut precis när jag köpt den men har ingen aning om hur jag lyckades. Och den gången var det av misstag :P





Trötten


Jag är helt jävla slut! Det är inte ens en timme sen Ida hämtade Leo. Han är underbart söt och charmig, men shit vad trött man blir! Jag behöver sova! :tired: Därför blir det mackor och oboy till middag, jag orkar seriöst inte laga till något.





Eeey!

Heey peeps! - Ja, jag envisas med att använda uttrycket trots att det inte alls är en förkortning för people. Vem bryr sig liksom. :)


Idag tog jag och Mattias en lååååång sovmorgon. Vaknade då Ida ringde vid halv 11 och meddelade att hon var på väg. Jag flög upp i sängen (okej, nej det gjorde jag inte), och efter att ha fått på mig någon sorts utstyrsel dammsög jag hela lägenheten innan jag gjorde något annat (trott eller ej men det gjorde jag faktiskt). Vill ju inte riskera att min kära systerson sätter en dammtuss, hårtuss eller en papperslapp i halsen. Nu var förvisso inte golvet så skitigt som det låter men om det fanns något sådant på golvet så skulle Leo med all säkerhet hitta det.

Antar att ni nu har förstått att vi ska hänga med Leo idag :) Han blir här tills i em någon gång, mys<3 :D fast just nu ligger han och sover. Antar att det är lugnet före stormen.





Jag fortsätter..


Jag fortsätter på nostalgispåret. Hade helt glömt bort den här låten men så plötsligt kom jag att tänka på melodin och sedan började texten sakta men säkert ta form i skallen och tillslut lyckades jag rota fram vad fanken den hette så det gick att hitta den på youtube :)


Aah, blir så sjukt sugen på att gå ut och gå när jag hör den här. Måste rota fram en skiva med låten och få in den i datorn så jag kan få in den på mp3. Det är ju så jäkla förbjudet att ladda ner så då får man väl ta den långsamma, men lagliga, vägen. Inte för att jag direkt misstycker mot fildelningslagen. Om jag någonsin lyckas åstakomma något vettigt här i livet så vill jag minsann ha rättighet att styra över mitt eget verk.




En dröm


Okej. Här kommer den. Barnet-i-halsen-drömmen alltså. Eller i alla fall det jag kommer ihåg av den.

Jag drömde att jag var med barn. Först trodde vi att allt var som vanligt men så upptäckte jag att jag hade svårt att andas. Vi åkte till doktorn och då visade det sig att bebisen inte växte i magen utan den hade satt sig i halsen och växte där. Och plötsligt så hade jag verkligen en bebis under huden i halsen. Jag kunde se armar, huvud, rubbet(!) under huden. Det var väldigt viktigt att barnet höll sig lugnt och sparkade så lite som möjligt för varje gång barnet började röra på sig och sparka så fick jag jättesvårt att andas.


Sen helt plötsligt så försvann bebisen i halsen och vi skulle ha barn för första gången - igen.
Men det som var underligt nu var att jag i början kunde känna värkar (jag kan än idag minnas hur det kändes. vilket är en aningen underligt med tanke på att jag egentligen inte har någon aning om hur en värk känns, men men). Så jag kände några enstaka värkar och en som var extra stark, mycket starkare än de andra, men jag kunde inte känna barnet sparka, men vi visste att det var inte konstigt eller farligt eftersom jag var så himla tjock att det inte gick att känna sparkarna för allt fett som var i vägen. Nåja, vi åkte in till BB för då skulle jag föda och plötsligt var Ida där. Hon hade just fått en lillebror till Leo. Jag blev lite sur och avis på Ida för hon fick föda vanligt men det slutade med att jag var tvungen att göra ett kejsarsnitt och egentligen så ville jag ju inte det. Och jag minns att jag i drömmen tyckte att allt verkade en smula överdrivet för det gjorde ju inte alls så ont som jag trott att det skulle göra. Vi fick för övrigt också en pojke. Min och Mattias unge lades i en gemensam säng där Idas och Mices nya låg och Leo var också där. Då insåg jag att jävlar vad fula barnen var! Dom var verkligen skitfula! Påminde om mini-Dobbysar så som Dobby i Harry Potter ser ut. Fast med kortare öron, men annars var de ganska lika, såg ut som små troll men vi visste att det gjorde inte så mycket att barnen såg ut som stryk för när de blev äldre skulle de bli lika söta som Leo.



Haha, yes, där har ni den. Tror jag får sluta kolla på barnprogram. Alltså program där folk föder barn. Haha xD





Öppna famnen, ta emot mig


Hittade en låt som fanns med som cover på ett band som jag lyssnade mycket på när jag var liten. Det var vänner till mamsen som spelade. Detta är inte deras variant men ändå. Lite roligt :)


Fast jag tycker ändå att Robinz variant var mycket bättre. Likaså deras variant av Jag vill ha en egen måne. Ted Gärdestad kan slänga sig i väggen där, de var så duktiga! Undrar just vart det bandet tagit vägen? (Misstänker att vart än bandet är så är det jag som gjort att det hamnat där). Men det hade varit roligt att lyssna på dem igen. :)




Stirrig

När man varit van att få sova 7-8 timmar varje natt så känns det verkligen när den tiden rubbas. Och i det här fallet halveras :bigeyes:

Kunde verkligen inte somna igår, den här jäkla förkylningen är hopplös! Och när jag väl somnat så kom Maya in och förde oliv, så då tog det hundra år (kändes det som) att somna om igen. Givetvis kom hon in tidigt i morse igen och fortsatte föra oliv för hon tyckte minsann att vi hade fått sova tillräckligt. Gaah! Är så trött men kan inte sova. Och nu är klockan så mycket så det är ingen mening att försöka. Buhuu! :(




Inte idag heller..


Näe. Jag orkar inte idag heller. Barnet-i-halsen-drömmen får vänta ett tag till.

Efter seminariet har jag varit jättetrött. Blev dessutom en smula deppad för jag hämtade ut min tenta idag och det visade sig att jag var 1½ poäng från VG. Det är ju liksom ingenting. INGENTING!  :( Nåja. Blev ju samtidigt glad eftersom jag trodde att jag skulle ligga på gränsen för godkänt men så visade det sig att jag var mycket bättre än jag trodde :)





Förlåt!

Jag skulle ju skriva om min barnet-i-halsen-dröm. Men jag orkade inte igårkvälls. Och nu har jag inte tid. Lovar att försöka göra det ikväll.

Idag är det nämligen seminariedags. Ahuga! Jag som inte ens förberett min presentation. Woops! Kanske dags att göra det. Har dock skjutit upp det med flit för hur svårt kan det vara?! Jag ska ju presentera mitt arbete och mina reflektioner och jag om någon borde ju veta allt om det.




Jag dör!!!!


JAG - Ordhäxan of all time - har glömt... GLÖMT(!!!!)... att göra en referenslista! :question:
Deadlinen var klockan 12 så givetvis har jag redan mailat iväg skiten.

Är löjligt besviken på mig själv. Hur, hur HUR kunde jag glömma det?!?!?!????


Jag är vansinnigt frestad att brista ut i ett sånt där "galen-vetenskapsman-skratt".







Kanske kan fnissa fram ett skratt lite lågt så jag inte skrämmer grannarna?





Inte igen! :(

Sjuuuuuuuuuuuuuuk! ;(

Jag har blivit sjuk igen. Det är ju inte alls länge sen jag var förkyld. Blää! Men Mattias har visst smittat mig, vilken buse! :thumbdown:

Vet att jag borde dricka den första shaken nu. Men jag vill verkligen inte. Känner mig så konstig i huvudet och halsen känns trång typ.

Oh. På tal om halsen. Jag har inte glömt att jag ska berätta om "bebisen-i-halsen-drömmen". Men det får bli senare idag. Mår inte så bra just nu.




En kul grej

Nu ger jag upp det här!
Har skrivit recensionen samt reflektionen. Båda kvalificerar sig rent teckenmässigt men mer än så vet jag inte. Huvudet snurrar av trötthet :tired:

Ska gå igenom det en sista gång i morgon, det måste nämligen inte skickas förrän vid 12 så då hinner jag ju reparera eventuella stavfel och underligheter som kan förekomma så här sent på dygnet. Och nej, det var inte min reflektion som var en kul grej...

Men en kul grej innan jag går och lägger mig är att jag klarade tentan! Hihii! Så jävla skönt! Minns hur deppad jag var över att jag fick underkänt på min allra första tenta förra året, hur osäker jag var och funderingar på om man verkligen gjort rätt val. Nåja, de funderingarna lär nog alltid sitta i bakhuvudet. Men nu vet jag ju att jag inte är helt lost i alla fall. Känns så nice att ha klarat första tentan för terminen, trots att den var svår och att vi blev störda under skrivningen. Så underbart skönt att inte ha något som släpar i skolan allt, anstränger man sig bara lite så flyter allt på. ROCK ON! :thumbup:

Nu tycker väl ni, mina kära läsare, att det inte alls är särskilt underhållande att läsa om att jag klarade tentan. Men tänk då på det här: I natt drömde jag att jag var med barn och att barnet inte växte i magen utan i min hals.

Berättar mer om det i morgon för nu är jag för trött.



See ya! :)

oh, och sov gott så klart :)




Bättre sent än aldrig


Hmm.. Kanske är dags att påbörja uppgiften som ska vara klar tills i morgon?

Har inte ens bestämt mig än för vad jag ska recensera..?! :question:

I övrigt har det varit en lugn dag. Har diskat och sedan bara hänt framför datorn typ. Men har i alla fall beslutat mig för att börja med kuren igen. Dvs shake/sopp-eländet :) Har ju en massa sånt hemma och det är lika bra att använda upp det. Motivationen är så pass hög nu så jag tror det kommer funka. Ett tag i all fall :P

Aja.. Recension var det.. hmm..




Sleepless in Vallås


Jag. Vill. Sovaaa!!! Men det går bara inte. Hur kommer det sig att man alltid får en snilleblixt eller kommer på något att oroas över när man ska sova?! INTE okej.


klag klag


Usch och fy och blä vad det regnar idag!
Spenderade en hel timme med att fixa håret idag. Jag hade ju ändå en passa tid att fördriva eftersom föreläsningen började en timme senare än jag trott.
Håret höll i ungefär en timme och dessutom tillintetgjorde regnet att håret var platt. Lockarna kom direkt och nu ser hela jag ut som ett trasselsudd. Känns så värdelöst att spendera en hel timme på skiten (och då räknar jag inte med tiden då jag duschade och tvättade håret och allt det där). Fåna, krusa, platta och en massa hårgegga. I slutändan kändes inte håret ens rent längre :( Fast det är nog bara för att jag är så van att inte ha en massa skit  i det. Tycker det känns allra bäst att inte ha något alls i. Kan sträcka mig till balsam som man inte sköljer ur men där går gränsen. Fast dagens misslyckande har ändå gjort mig sugen att köpa hårspray. Synd bara att det är onödigt eftersom jag använder det ungefär en gång om året.




Besviken


Ställde alarmet på 05:45 men vaknde lite innan dess för Mattias går ju upp före mig. Inte för att han väckte mig men jag har en tendens  att vakna om han går upp före mig. Likaså kan jag inte gå och lägga mig och somna om han är uppe (förutom dagtid ibland om jag är sjukt trött). Weird. Men men.
Nåja. Anledningen till att jag är besviken är följande:

Jag gick upp tidigt för att hinna duscha och stöka på innan föreläsningen som börjar 9. Men nu insåg jag till min stora besvikelse att den inte börjar förrän 10 :question: jag hade alltså kunnat sova en timma till. Vilket hade varit väldigt välkommet då jag hade problem att somna igår. Blähee.. Å andra sidan är det ju ganska najs att börja en timme senare. Vi kommer ändå inte sluta en timme senare utan föreläsningen är visst bara två timmar lång. Härligt, härligt :)




Barnvakt


Blev inte så mycket bloggande under gårdagen. Först för att jag inte hade inspiration och sedan för att jag var så sur och less att jag glömde bort det. Jag gillar verkligen inte söndagar. USCH!

Nåja, nu är det ny vecka, härligt. Är "ledig" idag, dvs har varken föreläsning, seminarium eller tenta. :) Ida och Mice ska dock iväg till Gekås idag så då ska Leo och Cola hänga här. De kommer hit tidigt eftersom Ida ska på skolan innan de beger sig så i väntan på att hon ska sluta skolan så hänger nog Mice här med. Vilket i princip betyder att vi får bli barnvakter åt alla tre.  Hehehehe :P




En dröm


I natt drömde jag att jag missade en föreläsning. Det var måndag och jag trodde att föreläsningen var på en tisdag men så kollade jag en extra gång på schemat och plötsligt stod det att föreläsningen var på måndagen klockan tio.


Drömde en del annat också men jag inte riktigt få grepp om det hela så får det helt enkelt glömmas bort. Just den drömmen är för övrigt med mest logiska jag drömt på evigheter. Jag har nämligen oroat mig för att just det ska hända. Vill verkligen inte missa någon föreläsning och jag kollar schemat med jämna mellanrum. Tack och lov så står det tisdag varje gång :)




Need I say more..?


Jag är INTE förvånad.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/21-aring-dod-i-jaktolycka




10 månader


Idag har jag och Mattias varit tillsammans i 10 månader. Hihii :)









I did it!


Japp, jag gjorde det!
Jag somnade.
Sov i typ 2½ timme och det var så jäääääävla skönt :)
Mattias väckte mig vid 17 och tyckte att det minsann var dags för mig att gå upp. Antar att pojkarna började bli oroliga att de skulle bli utan middag.
Men nu är alla mätta och nöjda. Jag ska hänge mig först åt Vampire diraries, sedan Greys och slutligen The big bang theory. Och givetvis tänker jag äta godis OCH dricka hallonsoda samtidigt. Det får jag göra idag för det har jag bestämt. :)




Trötter


Blir en snabb uppdatering för jag är så himla trött:

Jag hoppade mustaschen.
Trost mustaschens  frånvaro gick talet alldeles lysande. Långt över förväntan och nu så här i efterhand känner jag mig faktiskt lite stolt :)

Så där ja. Men det sagt tänker jag nu gå och lägga mig. Flera dagars sömnproblem och spänningar har äntligen släppt och jag är toktrött! Får se om jag sover en snutt eller om jag bara läser lite i Outlander. Vi har ju trots allt besök och Mattias har pallrat sig iväg för att lämna in sin telefon så då känns det ju lite dumt om jag somnar.




Mustaschbekymmer


Nu är den här! Den fruktansvärda. SKRÄCKINJAGANDE seminarie-dagen.
Läste igen om mitt tal i morse. Det är fortfarande kast. Och jag kan fortfarande inte det utantill. Bluhuu! ;(
Funderar på att måla en mustasch på mig själv inför seminariet då Staffan faktiskt brukar ha en mustasch. Vet dock inte om jag vågar. Åh! Varför ska jag vara en sån fegis?! :question:




Ångest del 2


Talet är färdigt. Tror jag. Reflektionen är också klar. Men jag förstår inte hur jag ska kunna lära mig det utantill?! Vet att det inte gör något om man inte säger exakt som det står i talmanus men jag vill verkligen göra det för det är då det låter som bäst (kan dock inte skryta med att det låter särskilt bra ens när det låter som bäst men ändå..). Har påbörjat mina talkort men de blir inge bra :( funderar på att ge upp talkorten och ge dem en chans i morgon i stället. Har ju inte seminariet förrän vid 11 så jag har ju lite tid på mig under morgonen. Tänkte åka till skolan tidigt och ordna med utskrifterna och kopiera lite ur en bok mm.

Så kul blir min fredag förmiddag.

Tack och lov så blir det bra på em/kvällen. Vi får besök av en släkting till Mattias som ska sova över hos oss så det blir kanske lite spel och film och grejer i morrnkväll. Jag har dessutom planerat att tvinga grabbarna att hjälpa mig med maten. De ska minsann få slava lite i köket de med. Mohahaha!! :)

På lördag har jag och Mattias varit tillsammans i tio månader. Tio underbara månader<3 :) får se om vi hittar på något särskilt eller om vi bara myser till det hemma. Borta bra men hemma bäst<3 Jag har verkligen börjat inse värdet i den meningen :)




ÅNGEST!


ÅH!!! Ena stunden tycker jag att talet är bra och i nästa stund tycker jag att det är skit och är frestad att radera allt och börja om! Blääh!

Klockade mig själv för en timme sen och då blev det 5:06 vilket är inom ramen för godkänt. Har dessutom strax över 2000 tecken på reflektionen så den är också snart klar. Men det känns ändå som skit. Så flummigt. :( Men jag kan heller inte komma på något annat sätt att göra det på och när jag tog upp min idé om hur jag skulle vinkla det så tyckte ju läraren att det var en bra idé men nu börjar jag oroa mig för att jag gjorde det för vinklat och för personligt. Gaah! Men samtidigt så är ju min kändis känd för att vara flum och mega poetisk och stundvis obegriplig, i alla fall för vissa. Humm humm hmmm..? Vad göra?! :question:

Aja. Har ju haft min paus nu (dvs jag gick på affären och köpte bacon, juice och annat livsnödvändigt) så nu är  det väl dags att stångas med talet igen. Creepy.

------------

För er som undrar vad fanken jag dillar om så har vi i uppgift i skolan att skriva och hålla ett försvarstal för/från en kändis som vi blivit tilldelade. Jag blev tilldelad Staffan Westerberg. Tanken är att vi ska försöka gå in i rollen som vår kändis så mycket som möjligt samtidigt som talet ska vara taktiskt och retoriskt i förhållande till sammanhanget. Talet ska hållas i morgon och i samma veva ska vi lämna in ett talmanus samt en reflektion. Kul jul!

Egentligen är det en riktigt bra uppgift tycker jag. Blir bara så stressad och nervös. Är den förbaskade prestationsångesten som håller på och blåser upp igen, försöker intala mig själv att det värsta som kan hända är att det inte blir godkänt, och det kommer jag ju inte direkt dö av, och ingen annan heller för den delen, synd bara att man är så dålig på att lyssna på sig själv :S




En dröm


I natt drömde jag att jag tappade alla tänder. Först tappade jag en, och när jag märkte att den lossnat och stoppade in handen för att ta ut den så upptäckte jag att en till var lös, och en till osv. Sen när jag börjat plocka ut mina tänder en efter en så började flera bara ramla lös i munnen på mig. Jag spottade ut dem i handen och lade dem i en vit plastmugg men det fortsatte att ramla lös tänder hela tiden. Det var fruktansvärt! Minns att jag stod i korridoren utanför "Matan" på Grevåkerskolan. Tänderna såg dessutom inte ut som vanliga tänder, de var längre, lite böjda och påminde lite smått om huggtänder.

För inte så länge pratade jag och Sandra just om såna drömmar. Tydligen sägs det att när man drömmer att man tappar alla sina tänder så betyder det att man ska dö men om det förekommer en massa blod i drömmen så är det ingen fara. I min dröm fanns det inte en enda droppe blod med. :(

Jag vet att det bara är ett sammanträffande. Men jag tycker ändå det är lite underligt att min dröm sammanfaller med flera dödsfall som rör, inte direkt mig personligen.. Men de personerna som dör är ändå människor som jag varit bekant med och träffat. Som sagt, vet att det är ett sammanträffande, men ändå. Den här veckan började verkligen inte bra. Först det som hände i måndags. Och nu det här. Och dessutom har det varit flera olyckor i Jämtland p.g.a en förrädisk halka. Usch! Blir faktiskt orolig för nästan alla jag känner bor ju där :(




De valdes för sin godhet


Blev inte så mycket bloggande igår p.g.a en väldigt tråkig händelse :( tråkig är egentligen helt fel ord, alldeles för litet. Men oavsett vad jag än använder mig av för ord så kommer det ändå kännas som helt fel ord.





Idag har jag försökt plugga.
Men andra ord har jag lyckats diska två gånger. Städa badrummet, dammsuga hela lägenheten samt bädda sängen mycket omsorgsfullt.

Men har faktiskt lyckats skriva lite på talet också. Har dock bara åstakommit ½ A4, och jag ska helst skriva ca 3 så jag har en en bit kvar hur nu det ska gå :question:

Tänkte jag skulle lyda rådet vi fick ang. att skriva ett försvarstal och göra en för- och emot-lista. Det gick inte särskilt bra för mig. Min ser nämligen ut så här:


Misstänker att jag måste jobba lite på den. Tack och lov så fick man ju ljuga och hitta på saker så länge det var sannolikt. Är så roligt att vi läser den här kursen i samma veva som Juholt hamnat i rejält blåsväder i media. Det gör det hela extra intressant att följa och se vilka retoriska succeer och misstag han gör. Stackarn. Kan inte vara lätt.




Zzzzszssnark!


Usch vad trött jag blev nu.. Tänkte försöka skriva på mitt försvarstal men nu känns det som om jag skulle behöva sova en timme eller två.
Hade en tre-timmars föreläsning om medierätt. Det var egentligen ganska intressant men jag var vansinnigt trött den första timman så då hade jag seriösa problem med att hänga med i vad som sades.

Ikväll blir det förhoppningsvis plugg. Vill verkligen färdigställa mitt tal i morgon eftersom det dels ska övas in plus att vi ska skriva en reflektion på 2500-3000 tecken också och allt ska lämnas in samt redovisas på fredag. Plötsligt blev det väldigt bråttom.. :question:




1 år

Det här är ett tidsinställt inlägg. Jag kom på det under dagen igår men då var det för tidigt att skriva det och jag ville inte riskera att glömma bort det så då fick det bli så här (shit vad många "det" det blev i den här meningen).

Det är otroligt vad fort tiden går. För ett år sedan bodde jag fortfarande i Vinberg.

För ett år sedan hade jag ännu inte träffat Mattias.

Och idag är det exakt tre veckor tills lilla Leo blir ett år, och vilket år det varit! :)









Längtan


Jag längtar tills i morgon. Vi har nämligen föreläsning då och jag bara måste få en del saker angående försvarstalet förklarat för mig. Börjar känna mig smått orolig nu. Har läst halva självbiografin. Stundvis gillar jag boken och stundvis blir jag nästan förfärad över hur han skriver. Känns jobbigt att jag ska gå in i rollen som en person som jag mestadels känner motvilja inför. Jag känner givetvis inte enbart motvilja, utan empati och såna saker med men antar att jag helt enkelt inte förstår honom.

Nåja. Längtar som sagt tills i morgon, är så senil så jag minns inte vad som blev sagt i fredags när de gick igenom uppgiften. Hur själva talmanuset skulle se ut och allt det där.. Hmmm.. :question:


En annan sak jag längtar efter är Skottland. Det dyker upp i mina tankar hela tiden känns det som. Vill verkligen åka dit :( Hoppas innerligt att vi tar oss iväg till sommaren, det är så underbart där<3











Frusen


Vågade mig ut i regnet för att ta mig till stadsbibblan. Jag tog visserligen bussen men när var på väg hem från busshållplatsen regnade det så mycket att jag hann bli dyngsur innan jag kom fram. Sitter nu i soffan, inlindad i täcke för jag blev så kall. Mys :) Täcket alltså. Inte att jag blev kall.

Nåja, lyckades i alla fall efter några om och men hitta boken :thumbup: Har börjat läsa lite i den och än så länge finner jag den fascinerande :) Måste läsa ut den senast i morgon, men helst redan idag så jag kan rusa på med försvarstalet, vill bli färdig med det så fort som möjligt så jag hinner öva in det ordentligt, men känner jag mig själv rätt så lär väl inte talet vara klart förrän torsdag kväll eftersom det ska redovisas på fredag. :S




Frånvarande


Har varit en smula frånvarande. Sorry för det. Men jag har inte haft något att skriva om. Det brukar jag för visso inte ha annars heller men nu hade jag ingen motivation heller.

Igår var jag barnvakt till sötaste Leo. Vi var ute på promenad och hade en massa skoj för oss hemma (hos Ida och Mice allså, inte i Halmstad).
Ida och Mice hämtade mig i Halmstad och Leo var inte vaken när jag satte mig i bilen så när han väl vaknade satt ju plötsligt jag där hans mamma suttit innan. Han var en aningen fundersam över det hela och stirrade med samma min på mig löjligt länge. Han blinkade inte ens. Haha.


Det gick över så småningom och vi blev som vanligt bästisar :thumbup:


Bjussar på två filmer från i lördags med. Yepp, så generös är jag :P





Idag påbörjade jag mitt förssvarstal. Efter att ha läst fem artiklar rörande Staffan Westerberg lyckades jag åstakomma en mening:

"Jag är Staffan Westerberg".

Haha xD Snacka om att jag inte slänger talang omkring mig.
Ska göra ett nytt försök i morgon. Försöker i alla fall intala mig själv att jag ska göra det.

Nu är det förresten nästan helt spikat hur det blir under jul. Jag och Mattias åker upp under julen och firar den i jämtland, om han får ledigt de dagar vi ber om dvs, men det borde han få med tanke på att vi är ute i god tid, om allt går som planerat kommer vi åka upp till jämtland den 21a december och sedan åka hem igen den 26e december. Blir inte så många dagar men det är ju bättre än ingenting. Sen så firar vi nästa jul här nere i Halland :)




Köttbullar

Har just kikat på Det regnar köttbullar. Tror det hade kunnat vara en ganska intressant film att analysera. Den var bra i alla fall :)

Nu blir det lite läsning. Har dock inte bestämt än om det blir plugg eller om jag ska läsa Outlander. Kanske blir båda delarna :P

I morgon åker jag till Falkenberg för att vara barnvakt till världens sötaste :thumbup:





Vilse i pannkakan


Vi blev tilldelade kändisarna idag under föreläsningen.
Om en vecka ska jag träda in i rollen som Staffan Westerberg och hålla ett försvarstal mot hård kritik från en hel generation med förbannade svenskar. Kan bli spännande. Jag tycker uppgiften känns riktigt kul faktiskt. :) Hade dock hoppats på att få vara kungen, men men. Man kan inte få allt här i världen.




Döv..?


Hmpf. Mina utslag tycks ha fått frispel, nu är de fler än någonsin. Usch! :( Blir en sväng in på studenthälsan så snart jag har tid. Dvs någon gång nästa vecka.

Idag blir det skola. Har föreläsning 9-12, sen blir det bergis plugg eftersom uppgift 1 presenteras idag så det är ju lika bra att sätta igång direkt. Försöker intala mig det hela tiden men jag är så taskig att jag inte lyssnar på mig själv. Dålig stil.




Söndag


Jaja! Jag vet att det är torsdag idag. Men det känns som söndag. :(




Adjö


Näe! Nu skiter jag i det här!

Har diskat, städat lite och lagat mat.
Alla dessa tråkiga sysslor har gjort mig på så dåligt humör att jag nu tänker överge den här tråkiga världen för en betydligt mer intressant och spänande:




Vi hörs...


Kanske.

-------------------------------------

Uppdatering:

Hihiii! Diana Gabaldons böcker funkar nästan alltid. Efter 4-5 sidor (då räknas inte inledningen som inte är en del av historien i boken) var jag redan på bra humör igen, låg dessutom och fnissade. Hihi, åh vad jag älskar den där boken! :thumbup:







Tjuvar!


Jämtlands läns landsting har återigern dragit dubbelt för folktandvårdstjofset. JAG. BLIR. VANSINNIG!!!!! :mad:

Men idag kom jag för en gångs skull fram på telefonen. Hon som jag skulle ha tag på var givetvis inte där och de föreslog att jag skulle ringa i morgon men jag har fått nog av det här så jag sa att hon kan minsann ringa mig i stället så slipper jag bo vid telefonen (jag sa inte exakt så. Men nästan). Ska skriva lite noteringar inför morgondagen tills hon ringer. Landstinget är trots allt skyldig mig lite pengar nu. Intressant att de kan minsann kräva ersättning för sena betalningar och sådant men jag har svårt att tro att privatpersoner får ersättning för att de tagit mer pengar än vad de ska. Orättvist!

Aja. Idag ska jag städa och plugga. Mitt liv är för närvarande inte särskilt händelserikt.




Användning!

Hon använder den(!) :thumbup:

Maya ligger och sover på/i klösträdet och har gjort det ett bra tag nu. Tihii! Victory! Hon måste ju ändå känna sig ganska så trygg i den när hon kan ligga och sova i den.




Eller så är lilltussen väldigt trött, hon har ju trots allt haft en lång och spännande dag i buskarna medan hon spionerat på fåglarna. Sötisen<3 :)





Inte som planerat

Jag "rymde" från eftermiddagsföreläsningen. Hade helt enkelt inte lust eller ork att vara kvar. Fy på mig. Men samtidigt så gör det inget. Man ska inte tvinga sig till en massa saker som man inte vill, och jag var dessutom jättetrött. Tror jag hade lågt blodsocker eller nåt. Men när jag skulle leta upp min cykel för att fixa kedjan och sedan cykla hem så kunde jag inte hitta cykeln. Verkar som om någon tagit den :(  Ska höra med Mattias om vi kan åka dit på kvällen den dagen han är ledig. Har jag tur så gick det bara inte att se cykeln bara för att det står så många där. Men mest troligt så är den väl stulen. Både Sandra och Sofia hjälpte mig att leta efter min cykel men de kunde inte heller urskilja den ur mängden så det är nog någon som tagit den ;(

Sen jag flydde föreläsningen har jag roat mig med att kika på gossip girl samt bygga på klösträdet. Om man nu kan kalla det bygga. Har virat fast allt rep som Mattias hade med sig hem igår, men som vi misstänkte så räckte det inte.

I nuläget fattas det rep på en hel 160s pelare samt en bit på tvåmeters pelaren, klösträdet ser för närvarande ut så här:




Det är underhållande att linda repet runt stolparna de första 2-3 metrarna. Efter 200 meter är det inte lika roligt längre.

För tillfället sitter det exakt 200 meter rep på klösträdet, dvs rep för ungefär 640 kronor, det vore kanske inte så farligt om det inte var så att jag behöver mer. Minst 100 meter till. Kanske lite mer. Jag hoppas innerligt att Maya kommer använda den här skiten annars kommer den få ligga i förrådet tills jag blivit megakänd och då kommer jag skriva en autograf på skiten och sälja den svindyrt.
Verkligen SVINDYRT. Ahh, det finns lösningar på det mesta :thumbup:




Rubrik

Skola idag. Har introduktion samt en lååååång föreläsning. Håller tummarna för att det är intressant.

Blev dock en aningen sur igår. 20:20 igår eller vad klockan nu var så mailade läraren ut kursbeskrivningen. Som om man hinner läsa på allt man ska (eller i mitt fall vill), innan föreläsningen där han mailar ut informationen med så kort varsel. Dålig stil tycker jag. För att inte tala om taskigt. Dessutom var kursbeskrivningen väldigt dåligt skriven. Innehöll särskrivningar och annat smått och gott. Jag började spekulera i om det kanske var ett test? Haha, who knows. Nu måste jag ta tag i håret så jag inte ser ut som ett troll i skolan. Sen blir det att bege sig till bussen. Efter föreläsningen ska jag minsann fixa min cykel, har verkligen saknat den. Hoppas bara den står kvar så ingen snott den :(




Jag ljög

Visade sig visst att jag ljög igår. Alla nivåer var inte klara. Idag bestämde jag mig nämligen för att sätta upp en till. Men NU är alla alla nivåer uppe och målade, promise!



Den är allmänt ful och kladdig just nu bara för att jag geggade lite med penseln (A). Det kommer givetvis inte synas när allt rep är på plats. Mattias ska åka in på ÖB när han slutat jobba och shoppa rep åt mig bara jag kommer ihåg att påminna honom om det. :)

Utöver det har jag faktiskt plockat ihop lite här hemma samt pluggat lite. Är lika bra att sätta igång med kurslitteraturen på direkten. Har introduktion och första föreläsningen i morgon. Enda dåliga är att jag har ingen aning om vilken ordning vi borde läsa böckerna i. Men men, får kanske veta det i morgon. Fick göra en chansning idag och satte därför igång med "Att analysera text". Velade mellan den och "A rulebook for Arguments" men kände mig för lat för att läsa på engelska idag.




En uppdatering

Har klätt alla nivårna med en dyna som jag sytt fast tyg på :) Måste dock göra om tyget på första våningen för det blev ett litet missöde med den dynan. Men men, det är inga problem :)

Gömde godis i ställningen för att lära Maya att det är hennes och att hon faktiskt får vara i den. Den är dock inte helt klar. Köpte 50 meter sisalrep idag på ÖB och det räckte ju inte alls särskilt långt. Som ni ser på bilden så räckte det till en halv 160cm pelare så det kommer behövas mycket mer rep. Men men, tror det kommer bli bra :)


Maya inviger den översta våningen. Tror hon gillar den för hon lade sig till rätta ganska snabbt för att bara ligga och iaktta oss här nere på marken.






Alla nivåer är klara! :D

Nu är alla nivåer fast på klösträdet samt målade. Tjohoo! :thumbup:




Nu blir det repjakt på nätet medan jag njuter av fantastiska toner av Inflames :D





Söndagar

Som de flesta av er vet är jag inte särskilt förtjust i Söndagar. Det är, enligt mig, den tråkigaste veckodagen som finns. Men idag känns det rätt bra :)

Ska såga till den sista "grenen" på trädet och sedan montera samt måla den. Hann måla trädet två gånger igår och det verkar inte som det behöver målas en gång till för nu är färgen jämn och fin :)

Ska bege mig ut på jakt eftet sisalrep sen, kan inte fatta att repet ska vara det allra svåraste att ordna?! :question:

Måste även bestämma mig för om jag ska bygga koja/hus i klösträdet eller ej. Ska undersöka hur mycket material jag har kvar och se om det räcker. Hope so :)




En dröm


Härom natten drömde jag att jag tappade alla tänder i den övre tandraden. I drömmen var jag förundrad över att jag inte gjorde illa mig själv när jag bet ihop. Jag var inte ens särskilt orolig över att jag tappat alla tänder. Att måsta ha löständer oroade mig inte så jättemycket. Det som däremot oroade mig var att löständer är äckligt dyra och jag var ganska säker på att min sån där folktandvårdsgrej som jag betalar för varje månad förmodligen inte skulle täcka löständer.

Drömmen är egentligen inte särskilt förvånande för dagen innan satt jag och Sandra och diskuterade just drömmar och vi nämnadde bland annat drömmar när man tappar alla tänderna och vad det påstås betyda. Men jag drömde ju egentligen inte att jag tappade prick alla tänder. Tekniskt sett så tappade jag ungefär hälften.




Leo och klösträd

Har just målat klösträdet en första omgång. Köpte färg på fynda idag. Blev himmelsblått :) Efter shoppingen på fynda var vi i Falkenberg och hälsade på syster, Mice, Leo och Cola.

Leo tycks vara förtjust i cola. Nu syftar jag på coca cola och inte hunden Cola (fast han gillar hunden med).


Insåg för övrigt nyss att han är sjukt lik Mice på denna bilden. Pappa upp i dagen ^^

Lyckades även ta en helt gudomligt underbar bild på denna lilla sötboll :)



Bjussar även på en bild från gårdagen då jag och Mattias var barnvakt:



Innan jag går in på hur mitt klösträdsbygge går så måste jag bara visa en bild till. Leo har verkligen nära till skratt nu. Eller så var han bara på ovanligt bra humör, men jag lyckades i alla fall ta en sjukt rolig bild på honom. Ser ut som om han skulle passa som en "Skalle-Per" på den här bilden:

hihi :D


------------------------------------------------

Nu till klösträdet:

Har monterat alla hyllplan utom ett. Ska såga till den biten i morgon och sätta upp den. Började som sagt måla idag, tror det kommer blir skitbra :)

Klösträdet i olika vinklar:





Nymålat :)




Som ni ser suger träet åt sig ganska mycket så det blir flammigt så jag måste måla en eller två omgångar till. Jag struntade helt i att måla rören för jag ska ju ändå klä in dem helt i rep sen när målandet är klart så det är ju bara onödigt att slösa färg och tid på dem. Hihii, jag tror det kommer bli jättebra när den väl är färdig :thumbup:

Och för er som undrar:

Ja! Jag råkade få målarfärg på en av mina favorittröjor inom loppet av typ två minuter :thumbdown:

Men nu har jag kört den i tvättmaskinen i två timmar och färgen tycks vara väck. Lysande. :)





Jamenjaha

Fick en oerhörd lust att vara lite småelak..? Haha knas! Det kanske är sedan gårdagnattens (??) zombiesdröm. Who knows. Eller så är det min borderline som kickar in igen ;) :P

Nåja. Idag så var planet att ha en spelkväll med Ida och Mice men vi ska kanske halvt om halvt dissa dem. Sorry. Men vi ska i alla fall till Falkenberg. Jag behöver åka till Woody och investera i en spånskiva. Det fördömda materialet räckte ju inte till klösträdet och inget i världen kan få mig att köpa 2½ meter spånskiva bara för att jag behöver litegrann. Så därför överger vi nu byggmax för woody.

Efteråt ska vi hälsa på Ida och Mice :) men vi lär nog inte stanna där hela dagen för jag har något svagt minne av att vi eventuellt skulle infinna oss i Oskarström ikväll. Och med oss menar jag Mattias för jag tror nog jag kommer stanna hemma. Känner mig mest sugen på en "stanna-hemma-och-kolla-på-"tecknat"- kväll :) och med "tecknat" menar jag animerat. Och med animerat menar jag Superhjältarna. Hihii, SÅ bra! :thumbup:




RSS 2.0