Inte som planerat

Jag "rymde" från eftermiddagsföreläsningen. Hade helt enkelt inte lust eller ork att vara kvar. Fy på mig. Men samtidigt så gör det inget. Man ska inte tvinga sig till en massa saker som man inte vill, och jag var dessutom jättetrött. Tror jag hade lågt blodsocker eller nåt. Men när jag skulle leta upp min cykel för att fixa kedjan och sedan cykla hem så kunde jag inte hitta cykeln. Verkar som om någon tagit den :(  Ska höra med Mattias om vi kan åka dit på kvällen den dagen han är ledig. Har jag tur så gick det bara inte att se cykeln bara för att det står så många där. Men mest troligt så är den väl stulen. Både Sandra och Sofia hjälpte mig att leta efter min cykel men de kunde inte heller urskilja den ur mängden så det är nog någon som tagit den ;(

Sen jag flydde föreläsningen har jag roat mig med att kika på gossip girl samt bygga på klösträdet. Om man nu kan kalla det bygga. Har virat fast allt rep som Mattias hade med sig hem igår, men som vi misstänkte så räckte det inte.

I nuläget fattas det rep på en hel 160s pelare samt en bit på tvåmeters pelaren, klösträdet ser för närvarande ut så här:




Det är underhållande att linda repet runt stolparna de första 2-3 metrarna. Efter 200 meter är det inte lika roligt längre.

För tillfället sitter det exakt 200 meter rep på klösträdet, dvs rep för ungefär 640 kronor, det vore kanske inte så farligt om det inte var så att jag behöver mer. Minst 100 meter till. Kanske lite mer. Jag hoppas innerligt att Maya kommer använda den här skiten annars kommer den få ligga i förrådet tills jag blivit megakänd och då kommer jag skriva en autograf på skiten och sälja den svindyrt.
Verkligen SVINDYRT. Ahh, det finns lösningar på det mesta :thumbup:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0