xD


Wiih, snart ska vi släpa våra arslen till bussen :)
Suger dock lite att det snöar så förbannat..
Men humöret står ändå på topp för jag sitter och lyssnar på Superhero med Stephen Lynch på youtube :D






braa mkt braa


Jahapp.. Då har väl nedräkningen till det nya året börjat..
Strax efter 12 bär det av till Ösd till Susanne :)
Då står nog shopping överst på listan, ska inhandla till vår blivande (otroligt goda) middag :)
Och så blir det lite hårfärgning ^^ Inte mitt dock ;) även om jag är en smula sugen.. å andra sidan så är väl jag alltid en smula sugen..?!!

En utmärkt start blir det.. Kulmen på förkylningen har varit, tempen är nere på 36.3 och jag är i princip frisk :D :D :D (bortsett från att jag fortfarande är sjuk, men shhh!! Säg det inte till någon)

Just nu sitter jag framför morsans dator och käkar fjällfil, jag vet att det börjar bli tjatigt nu, men det är verkligen SVINGOTT :D
Ska snart arrangera prylarna som ska med till staua och sedan få någon ordning på nyårlöftena.. :) Tror att det blir 4 eller 5 stycken :)

Eftersom det är nytt år och så där snart så tror jag det är dags att unna mig själv en ny bok.. :) Är väldigt sugen på twilight serien, men det finns trots allt en serie som går före exakt alla andra ;) Så i stället kanske jag tar och beställer Outlander, vill verkligen ha Främling serien i engelska också, det är en aningen viktigare eftersom jag konstaterade för länge sen att twilightböckerna är riktigt bra, MEN jag skulle inte kunna läsa dem så ofta som jag läser Diana Gabaldons böcker (vilket är flera gånger om året).. Dessutom om jag ska komma in på Camebridge är det bäst att börja plugga ;)

"When he reached the double doors, the dogs panting at our heels, Jamie hesitated. "Should we knock?" I asked, a bit nervous.

He looked at me in astonishment. "It's my home," he said, and pushed the door open."


//Outlander av Diana Gabaldon



Har förresten blivit en smula intresserad av Shakespeare den senaste tiden, det är helt och hållet Jimmys fel.. :P




gäääääsp


Tror att det snart är dags att krypa ner i sängen.. Har trots allt varit vaken i 5 timmar nu.. (?) Det börjar bli slitsamt.. :P
Har återigen blivit ändrade planer för nyår.. Det blir buss i stället för bil eftersom de helt enkelt lyser med sin frånvaro.. 

Blev förresten inte så mycket filkäkande idag.. Aptiten försvann..?  Tror dock jag ska ta mig en mugg innan jag går och lägger mig.. Kommer bli en lång dag i morrn, men det ska bli skoj att hitta på något :)


Näe..  Det här går inte.. nu ska jag ta mig en mugg fjällfil och en kalletidning och mysa ^^



snörvel

God morgon.. om man nu kan kalla den god..
Har vaknat en gång i kvarten sen halv 3 och sen har det tagit en kvart att somna om också.. grrr.. :(
Nåja.. Förhoppningsvis däckar jag om några timmar och får chans att sova lite :)
Blir inget jobb idag... typiskt.. :/
Nyårplanerna blir en smula ändrade också.. Att festa loss och supa är ju inte direkt någon superbrilljant idé så jag får nog roa mig med att vara fyllechaffis istället.. Men det gör inte så mycket.. Jag kan ju ändå inte sova, och det ska ändå bli rolöigt att för en gångs skull faktiskt göra något på nyår :)

hmm.. Idag ska jag alltså sova, köpa minst 2 liter fjällfil.. mmmh, mums! :D och spela sims 2.. That's it
^^




1 liter fil senare


Att det ska vara så svårt att fatta ett beslut..
Ett beslut om framtiden..
Först valde jag mellan Cambridge och Oxford.. Men nu är även Edinburgh med.. För en liten stund sedan hade jag 5 alternativ.. Men har lyckats krympa dem ner till 3.. gaah.. hur väljer man..?!
Måste verkligen boka tid hos en studievägledare.. För Halmstad ligger ju fortfarande och lurar i bakhuvudet det med.. Crap..

Ikväll har jag kikat på Monarch for the glen och svullat i mig nästan 1 liter fjällfil, fasen vad gott det är :) :)
Men nu är det snart slut, och jag skulle kunnat käka en liter till.. :/
Är så gott när halsen sticker och gör ont.. :(

Hittade även åt New moon på en den braiga sidan.. Men det var så kass kvalité på den.. Och det tog 100 år att ladda så jag gav upp och stängde ner.. Men jag hann faktiskt dregla lite över Jake.. mmmh,, mums! :D

Ska nog sätta mig och skriva lite på min serie snart.. Och läsa det jag lyckades kluddra ner i natt.. Ibland skriver man ju de mesta konstiga sakerna att man blir alldeles brydd på sig själv ^^   :P






bad day


Ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering.. Jag har varit i strömsund ett par dagar..
Men nu sitter jag åter igen hos morsan i Hammerdal.. Ska eventuellt jobba i morrn.. Men riskerar nu att bli bannlyst därifrån.. :(

Jag pratade med Natta häromdagen, vi pratade om imunförsvar och jag skröt en massa om mitt eftersom det är så OOOOOOtroligt bra, eftersom jag aaaaaaaaaaaldrig är sjuk.. hmpf..
Några timmar senare kände jag av de första förkylningssymptomerna och strax därpå blev jag tvärsjuk.. Så det är inte ens säkert att jag går jobba i morrn, hon lät väldigt tveksam över telen, är väl rädd att jag ska smitta ner alla.. Jag vet inte om jag tycker det är bra eller dårligt om jag inte får jobba.. Det är väl bra eftersom jag är sjuk och typ inte orkar göra något.. Men samtidigt så ar jag ju varit sjukskriven i 2 veckor och nu när den äntligen är slut så får jag ändå inte jobba.. :/ typiskt..

Men givetvis räcker det inte med sjukdom.. Lite mer otur ska jag ha..
Mina göasögon gick sönder idag.. fan också,.. :( glaset ramlade lös.. Ska se om det går att laga, men det tvivlar jag på.. så för tillfället är jag mer eller mindrs blind.. känns det som iaf..
hmm.. faen vilket gnälligt inlägg det här blev.. förlåt.. jag ska hålla käften nu.. och återkomma när jag är lite trevligare :)

ciao

addiction


Sitter här och lyssnar på Inis mona av Eluveite.. Blev beroende direkt när syrran spelade den för mig härom dan.. Lovely ^^
Idag ska vi väl alla börja med att försöka repa oss från gårdagen.. Vaknade upp illamående i morse, är ganska säker på att jag kan skylla det på julbordet.. :P Nåja.. Nu däremot är jag vrålhungrig men alldeles för anti mat för att äta någon frukost.. Det får bli ett senare problem att lösa ^^
Senare idag drar jag, syrran och Jennifer till Strömsund.. Jag ska väl försöka få någon ordning på min lägenhet (snabbstädning med andra ord), då och då känns den fortfarande som en jäkla lagerlokal.. :/ nåja, den ska bara bli lite partyvänlig, för sen ikväll blir det utgång ;)



nattinatti


Wiih :)
Efter lite om och men börjar jag få ordning på telen.. :)
Tror dock att jag måste investera i ett nytt headset.. Jag avskyr alla stenhårda plastgrejer som följer med.. Man får ju ont i örat av att använda dem :/ Dessutom är det irriterande för de är alltid så stora att de trillar ur öronen.. :(
Men men.. De få la gå så länge ^^
Ska snegla på teven en stund innan det är dags att sussa, bäst att få ordentligt med sömn;
hemvändar i morrn juh ;)

så god natt på er allesammans ^^





love at first sight


I löööve my new phone, fick en sciphone av pappsen :D :D :D
Tack, tack, tack ^^
Det är ju dock inte så länge sedan jag köpte en ny..
Utmärkt: en sån slarvmaja som jag behöver helt klart dubbeluppsättning vad det gäller tekniska prylar..
Eller.. egentligen ALLA prylar.. :/
Så nu har jag en "gå ut- mobil" - t.ex, blir det krogen i morrn så får min nya raring stanna hemma.. ^^ Skulle jag ta med henne så skulle antingen jag eller någon annan spilla grogg på henne.. :/

Det har varit riktigt trevligt idag..
Jag fattar inte.. De katastrofala jularna har tydligen försvunnit någon stans längs vägen.. Jag vågar nästan påstå att de senaste 3 jularna har rent av varit normala :) Det är ju nästan så jag lägger ner mina grinchfasonerna nu när julen inte alls är lika hemsk som den var förut.. great succes^^

Nåja.. Nu ska jag återgå till att vara social, återkommer förmodligen senare ;)

bye bye then


Dröm


Hmm.. Efter att jag skrivit blogginlägget i natt så lyckades jag faktiskt fokusera tankarna på annat så jag somnade nog inom en halvtimme, måste vara rekord..
Nåja.. Det är ju jul.. Så jag borde väl inte sitta här.. även om jag för tillfället inte råkat ha något bättre för mig..
Förresten.. Drömde en underlig dröm i natt om en f.d vän.. f.d vän låter hemskt.. Men jag tror nog att det är rätt benämning, för vad ska man annars kalla någon som man varken träffat eller pratat med på över 1 år..? Drömmen var konstig, det hände en sak som gav mig en jättestark "aha- känsla".. Försöker intala mig själv att det bara var en dröm.. Men samtidigt så kan jag inte sluta fundera över om det kanske är sant..?! knäppt..
Aja.. ska gå nu..

mmh, just ja..

God Jul




hemsökt på julafton

jag kan inte sova.. Klockan är över tolv, - det är julafton.. När man var liten var det julklapparna.. Det är julafton och jag kan inte sova för att en viss person hemsöker mig.. Han brukar dyka upp då och då i tankarna, men det här är ju löjligt.. Människan går inte att få ur skallen.. Varför?! Historien är gammal som gatan men trots det kan jag inte sluta tänka att om jag hade en chans att ändra något som varit som involverat mig själv så skulle det vara ett solklart val.. Usch vilket freak jag känner att jag är just nu.. Fan vad jag hatar nätter.. :( jag kan inte sova..

Örongodis


Det var kärlek vid första ögonkastet.. Eller öronkastet egentligen..
Men det finns väl inget som heter så?
Nåja, strunt samma.. Detta är örongodis, utan tvekan ;)






Great Succes


GaaaahWaaaaah!!
Hela den här bakhistorien tog 4½ timme..
HUR GICK DET HÄR TILL??!
Nåja.. Nu är det äntligen över.. :)
Och eftersom jag är en sån där sölmaja som är 19 månader gammal och bara måste söla ner sig så går jag nu omkring och ser ut som en jäkla tryffel jag med; covered in chocolate ^^

Men det blev i alla fall lyckat.. Den ena gjorde storsuccé och kommer därför vara prio1 vad det gäller krus som ska finnas hemma hos mig.. Alla älskar den.. Förutom nötalergiker kanske.. :/
Vad det gäller tryffeln så är den ännu osmakad och vad det gäller mig så lär det nog förbli det ett tag till också..
Levde på nudlar och ägg när jag var i ström, det resulterade i att om jag får i mig något mer idag tror jag att jag spyr.. :/
Förutom lite te senare ikväll :)




catching up


Är återförd till Hammervalley..

Låt oss börja med gårdagen:
Fick äntligen mina skor, de satt PERFEKT!!!
Skorna har åkt till Strömsund ända från L.A så man förväntar sig ju nästan att något ska krångla, men icke!! :D :D

Har även tagit bort suturerna så nu är jag 100% stygnfri :D :D
Ser inte längre ut som om jag råkat övernatta i ett slakthus, så det är ju en trevlig bonus.. :)

Idag:
Har jag gjort en panikslagen sistaminuten shopping...
På något underligtvis lyckades det väsentligaste bli inhandlat.. Undrar fortfarande hur jag lyckades med det..?!
Ann-Louis var i och för sig med, så det kanske var därför..
Blev även en tur på bolaget, i en superlång kö.. Rena plågeriet..
Börjar misstänka att jag håller på att utveckla en form av folkskygghet.. fullständigt socially retarded.. why, oh why?? :/

Sen jag kom hit har jag roat mig med julklappsinslagning och bakning..
Tror jag är ett geni vad det gäller chokladgodisar..
Å andra sidan har jag hittat ett perfekt recept som inte ens såna otursnissar som jag kan misslyckas med.. Lovely :)

Nåja.. köket kallar, återkommer senare ;)



Gaaah!! Var just farligt nära att råka radera min inbjudan till spotify.. waaah! Illa illa.. men jag hann inse mitt misstag i lagom tid innan jag gjorde det.. ^^






home sweet home


Weeiii.. Hem idag.. :) :)
Ska väl snart åka..
Känns riktigt najs att få åka hem.. Men jag lär väl ångra mig ganska snabbt,
kommer kännas ensamt för lilltussen får stanna i Hammervalley.. Ska ju ändå bara vara i sröm i 2 dagar så det är onödigt att ta med henne.. ^^

Ett dygn kvar, sen åker stygnen.. Spännande :D



misstankar om miss


Har just kikat på 4 avsnitt av Monarch for the glen på youtube..
Misstänker att jag missat hela första säsongen förut, hur nu det gick till..?!
Tänk om man bodde i ett sånt där jätteslott.. ^^
Jösses vad mörkrädd jag skulle vara..
Förmodligen både dag och natt..
Men men.. Det vore nog värt rädslan.. :)
Får väl se till att få arslet ur vagnen och bli snuskigt rik, och köpa ett slott.. :P
Andra alternativet vore ju att gifta sig med en laird..
Men det har jag nog ingen större lust med..
Så vida han inte heter James Fraser och århundradet råkar vara 1700- talet.

Nåja.. Kan hända att Jamie inte finns på riktigt, synd.. :/ Men jag har åtminstonde en bok jag kan gotta mig i.. Så nu väntar hela gänget på mig: Jamie, Claire, Ian, John, Brianna, Roger, William mf..
Blir dock bara en kort lässtund.. Borde kanske sova några timmar också..
Ska hem till Strömsund senare idag.. Och på tisdag tas suturerna bort, längtar :)



Slut med fjanterierna


Måste sluta fjanta runt och välja utbildningsnart..
Men hur väljer man sin framtid när man inte ens vet vad man vill??
Det här kommer bli en låååång natt.. :(
Och msn muppar sig som vanligt och försvårar normala konversationer.. hmpf..

Därför ska jag nu njuta av att kika på det första avsnittet av Monarch for the glen på youtube..
Ahh.. Don't you just love youtube..? ^^

Tjillevippen



over


Äntligen är den här överjävligt långa helgen över.. ^^

Guuud vad jag saknar mallis ibland..
Stämningen, nattlivet, kinesaffären med alla roliga prylarna, havet etc..
Måste verkligen se till att jag åker dit igen..
Och ta igen det som jag missade sist.. ;)

Coyota Ugly går på tv just nu, man blir ju lite sugen på att hitta ett jobb bakom en bar.. :P
Fast helst skulle jag nog vilja jobba i en riktig 5 stjärnig cocktailbar och kanske jobba extra i en sån där "slarvig" -magalufstyle - bar.. ;p



Zzzzz


Är så trött

:(



google gick bet.. och jag med..


Hmm.. Jag är ju en av alla de tusentals/miljontals(?) människor som råkar anse att google is the shit.. Men nu har jag försökt få fram en sak på google 2 dagar i rad och provat i princip alla sökord som möjligen skulle kunna ge en träff helt utan framgång..
Betyder det att det hela helt enkelt inte existerar..?
För om det gjorde det så skulle jag med 100% säkerhet hitta det via google..
fan fan faaaan!!
Då är det ju ganska lönlöst att leta efter något som inte finns..
Det sjuka är att jag VET att det finns..
Jag vet t.o.m. vart det finns..
Och det måste ha en hemsida..
Så varför kan inte google hitta den.. mmffmmm..?




Time to grow up


- Time to grow up
Ja det tycker jag verkligen..
Annars blir det väl sandlådenivå på det här skämtet snart..
(ja, jag anser att det bästa substantivet är att kalla det skämt)
Nåja.. Kan hända att jag själv inte heller är vuxen..
Men jag sitter definitivt inte fast i sandlådan..
Punkt.

Nu börjar nyår närma sig.. Screw julhelgen, den "firar" vi ju varje år.
Men jag har i princip aldrig firat nyår..
Inte ordentligt i alla fall..
Tihii,, skoj skoj :D :D

En annan kul sak är att det är 3 dagar till löning nu.
Det innebär, SKOOOOOOOOOOOR!! Ska hämta mina skor hos Amanda, fasen vad jag längtar efter dom :D
Och det innebär även sistaminuten julklappar.. ^^











hmm..


Jag drömde om Dunder i natt. Och någon som heter Morgan..
Måttligt brydd jag blev när Ida ringde och upplyste mig om att Ullareds- Morgan hade raggat en massa på henne på korgen igår.. Obs dock att det inte var honom jag drömde om.. :P

Försöker komma underfund med vad fanken jag ska roa mig med resten av dagen..?
Blir inget strömsund idag.. Åker dit i morgon i stället..
Ska bli skönt att få se igen.. Är så besvärligt att inte kunna se något tydligt alls förutom när jag läser en bok eller tidning eller nåt..


Let me sign





Winner takes it all


Idag spelade vi monopol.. och viktigast av allt:
JAG VANN!!
mohahahaaa!!  (A)
Det var riktigt kul :) (att spela alltså, (det var iofs roligt att vinna också :P ))

Nu till något helt annat:

Jag vet att jag tjatat i det flera gånger förut, men jag älskar verkligen Galway Girl låten ur PS. I Love you



Blir sugen på att åka till Irland.. Någon som ska med? 





Sometimes they're really dead. And sometimes they aren't


"Your aren't feeling sorry for him, are you?" Roger demanded, incredulous.
She shook her head, but her fingers still moved lightly over the thick, soft page.
"Not... him, so much. It's just- the idea of anybody dying like that. Alone, I mean. So far from home"
No, it wasn't Donner she was thinking of. He put an arm around her and laid his head against her own. She smelled of Prell shampoo and fresh cabbages; she'd been in the kailyard. The words on the page faded and strengthened with the dip of the pen that had written them, but nonetheless were sharp and clear- a surgeon's writing.
"She isn't alone," he whispered, and putting out a finger, traced the postscript, again in Jamie's sprawling hand. "Neither of them is. And whether they've a roof above their heads or not- both of them are home."

ur An Echo In The Bone av Diana Gabaldon



War


Har nyss kikat på Underground Evolution.. And I liked it! :)
Var dock en smula orolig där ett tag han faktiskt dog.. Men men, icke! :)



Ska snart stoppa i mig en propavan och krypa ner i sängen, tar med mig An Echo In The Bone.. Kan hända att jag inte får jobba förrän efter den 27e, men man behöver ju inte gå omkring och bli korkad för det, ska därför pumpa intellektet med lite hederlig engelska :)



Hmm... Vad besviken man blir när människor inte är de som man trodde att de var..
Som de åtminstonde var förr... .
Nåja.. Allt ändras.. och allt kan ju inte alltid vara till det bättre heller..
Se bara på den globala uppvärmningen, polarisarna och krismöten ang. miljön osv..

Nåja.. Det som har varit, har ju uppenbarligen varit.. (nähää??! :P)
Ingen mening att grubbla i det..
Så varför fortsätter man att göra det..?!
Rena rama masochistmaffian..
Fasen vilket megatråkigt inlägg det här blev..
Sorry..
Bäst att inte skriva mer..
Ni kanske dör av tristess..

Eller somnar..
I så fall..


Sov gott..

:)







pappersproblem


Grrr!! Jag fattar inte varfär alla jäkla myndigheter envisas med att trycka upp en massa jäkla papper som man inte ens förstår!! hmpf..
Ska fylla i något ang. sjukskrivningen, men jag begriper ju inte ens hälften av skiten.. :(
dynga...

 



Nyårsmeny


Nyårsmenyn är snart fixad.. :)
Vi har i alla fall en 100% bestämd varmrätt och de andra rätterna är på G :)
Nu ska vi bara klura fram nyårsdrinken, sen är saken biff :D




Jag råkade göra en rolig felstavning förut:
CHOCKTAIL!!
Bäst ni passar er, hihi! :)




minusgrader


Fasen vad kallt det är.. tempen e på 30.5 grader.. Har sjunkigt i flera timmar nu så jag skulle inte bli förvånad om den fortsätter med det.. :/

Längtar som en dåre till veckan..
Löning, och det innebär kläder :D

Blir även najs att fylla på telefonen så ja kan svara på sms igen :)



Förändring


Det osar svartsjuka här!

Snacka om att det blåser i förändringens vindar..
Eller blåser och blåser.. Jag skulle nästan vilja påstå att det stormar.. Nära på i alla fall..
Men men.. Så är det ju ibland.. Jag orkar ändå inte bry mig.. Blir bara irriterad..



Blev visst inte tidigt i säng trots allt.. :/
Lika bra det.. Kan ändå inte somna..
Kan inte sluta tänka på vad som händer sen.. Framtiden och allt det där..
Vissa beslut är ju så oerhört enkla att fatta, oftast p.g.a att vissa människor mer eller mindra tvingar fram besluten, gör att de blir enkla att fatta.. Men resten då.. Vad gör man åt dem??



"I'm so angry I could kill someone"
// P.S I love you



Alone or not you gotta walk ahead


A thing to remember is that if we're all alone
We're all togheter in that too



att det ska vara så svårt att komma på en jäkla rubrik..


mina kodmallar muppar sig.. Dumma.. :(
Ska fortsätta mina ansträngningar.. senare..
Somnade inte förrän vid 4 tiden i morse.. bah..
Ska definitivt lägga mig tidigare ikväll..



Ska se om jag kan hitta något bra recept till vår nyårmiddag också..
3 rätters och sedan partaj.. Fasen vad skoj vi ska ha :D







Tiden springer sin väg


Gaaah!! Herreguuuud vad klockan är mycket..?!
Har bråkat med bloggen i nästan 3 timmar..
Det förklarar den irriterande smärtan i nacke och axlar.. :/
Blir så less.. Bloggen vill inte riktigt bete sig som jag tycker att den ska göra..
Blir ju så arg att ja bara vill..
En bild säger mer än tusen ord så låt oss anta att detta är jag och min blogg:




Men screw this..
Nu ska jag verkligen gå och lägga mig..

snart..





Excuse me you're biting my butt!



"What is a simple bite on the buttocks among friends?"

//Madagaskar


Driftin' the dark


Sneglade lite på House of Wax som går nu på 6an..
Blev givetvis mörkrädd direkt..
Så jag zappade mellan den och en romantisk/drama/komedi eller var det nu var på 3an.. Bara för att hålla nerverna i schack.. :P
Kan inte fatta att när jag var tillsammans med Johannes för 100 år sedan så kikade vi hela tiden på sånt där..
Och de flesta filmerna var inte särskilt skrämmande.. Å andra sidan så har jag väl aldrig hyst någon större aktning för fredag den 13e och Halloween filmerna.. Dom är helt enkelt inte bra, finns bara ett enda undantag som jag faktiskt råkar gilla.. Men givetvis kommer jag inte ihåg vad just den heter.. :/
Blir lättare rädd nu för tiden.. Och är dessutom blödigare när det gäller sorgliga filmer..
hmpf!!
Vad har hänt med mig egentligen?!



Ikväll ska jag nörda, spela sims och sedan avsluta det hela med att läsa Kalle Anka.. utmärkt plan ^^

Ska även försöka göra en header till bloggen..
Med andra ord:
Om ni ser någon springa skrikande förbi i galet raseri så bli inte rädda..




My Vampire Heart



Kyligt värre


Var ute och gick med Dunder och fyy faaaan vad kallt det var!!
Eftersom jag är senil glömde jag några viktiga kläder innan jag åkte till Hammervalley..
Med andra ord var jag ute och promenerade i 15 graders kylan med en ynka tröja.. (och byxor så klart :P)
Vinden blåste rakt igenom.. Jag hade lika gärna kunnat gå naken, det hade inte gjort någon skillnad.. :/



Är förresten jäkligt irriterande att göra något alls nu förutom att läsa..
Mina glasögon glömde jag också i strömsund.. (som sagt, senil).. och linserna är jag för snål för att använda.. :/ Vilket innebär att alla lampor förvandlas till gigantiska jäkla snöbollar.. eller stjärnor eller nåt.. you name it..
Är dessutom läskigt att vara ute eftersom jag inte kan se om jag har någon bakom mig..
eller framför mig..
När jag ska kika på teve måste jag sitta en mter ifrån skiten för att förstå vad som händer.. 1 meter framför en 37" skärm.. tragiskt.. :(  likaså med datorn.. Kan fasen inte ens se om jag gjort något stavfel på det här lilla avståndet jag har nu.. hmpf.. sug..



Funderar på att dricka mig en kopp te och försöka tina lite..






nattinatti


hmm.. borde väl gå och lägga mig snart..
Blir dock lite läsning först,
ska läsa Diana Gabaldons nyaste en gång till,
An echo in the bone <3

suturerna kliar förresten fasansfullt mycket nu.. Men jag antar att det är något positivt.. :/



mmh...


Hmm.. Har varit i strömsund de senaste dagarna.. Därav den dåliga uppdateringen..
Å andra sidan har det inte hänt så mkt..

Drömde i natt att Archie dog p.g.a miljöförstöringen..?!



Har varit sjukskriven i snart en vecka.. Det är fasansfullt tråkigt.. :/

För någon dag sedan kom jag fram till att jag vill bli journalist..
Vore så härligt att ha chansen att hänga ut alla skurkar av olika slag.. ^^
Inspirationen kom när jag hade kikat på kalla fakta, det handlade om en rättegång där ett känt ansikte inom travsporten står anklagad för att använda grisfösare på sina hästar.. GRRR!!! :@ Och jag skulle kunna sätta allt jag äger på att han är skyldig!!

Å andra sidan så är chansen att jag ska komma in på en journalistutbildning näst intill obefintlig.. :/

Aja.. Jag ska fundera lite på det hela..




men åh!


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Jag skev värsta fina långa inlägget om en jäkla massa bra saker.. Och sen när jag var klar hände det något knasigt och allt försvann.. ALLLT!!!! helvete vad förbannad jag blev...
Skulle skriva om vilken oerhört bra dag det här är.. grrr..  Dagen kan ju bara ta och stoppa upp sig själv i...
hmpf!!

Nåja.. Det som var så underbart bra var att jag kanske har boende redan efter nyår.. :D
Det ni! Suckers! ;)   :P
Så på måndag inleds fas 2, ska inkvartera mig på ams och söka alla jobb jag kan komma över i Halmstad med omnejd.. ^^



Idag ska jag byta omläggningen på armen..
Gav mig på ett riskfyllt försök att duscha.. Foten var dubbelplastad så den klarade sig fin fint..
Men armen var det värre med.. Det blev blir blött i kanterna på omläggningen och eftersom jag inte törs ta några risker med detta (som förövrigt redan är ett expriment) så blir det en ny omläggning som gäller..
Morsan ska få den stora äran att hjälpa mig med det.. :P
Ska bli spännande att ser hur det ser ut.. :P (yrkesskada tror jag)



Det var en gång en bra dag...


Idag har jag varit effektiv och fått lite klarhet i hela den här sjukskrivningsgrejen.. Så nu väntar jag på papper som försäkringskassan ska skicka, samt arbetsgivarintyg från Ström och Hammerdal..

Jag och Amanda har även varit på 36an en sväng och även hunnit få ett snack med Jan på kontoret..

Det är en bra dag idag.. Detta börjar ju lösa upp sig, plus att jag fick mail från en av hyresvärldarna jag haft kontakt med.. Hon har tydligen inte hittat någon lämplig hyresgäst och undrade om jag fortfarande var intresserad.. Perfekt!! :) Jag kanske rent av kan flytta tidigare än planerat..

NEJ!


Correction:

JAG KOMMER FLYTTA TIDGARE ÄN PLANERAT!

(tanken är skapande, det har vi lärt oss nu) 




Ikväll blir det Idol med Natta ^^





Hmm.. Boggen är supercp och flyttar runt på mina meningar.. Grrr..!

*


Bah! Hittar flera lämpliga lägenheter, men ytterst få av dem tillåter djur..
typiskt..


 

14 days of pain


AAAAJJ!
Alvedon my ass!!
hmpf.. :(

Och vad fanken ska jag sysselsätta mig med i 14 dagar..?!
14 DAGAR?!




Gaah!
Jag kommer dööö av tristess..



nyopererad- igen

Jahapp.. Då har man fått sig en svada igen.. :P Som vanligt gjorde själva bedövningen ondast..
Fast jag hade dock lite liiite känsel kvar den här gången, men men.. Det gör ju nästan ondare att tatuera sig än vad stygnen gjorde..
Hände dock något som jag inte varit förberedd på, jag blev sjukskriven.. wtf..?!
Är sjukskriven fram till den 27e.. Hmm.. Undrar hur min stackas arbetsgivare i strömsund ska knäcka den nöten.. Det fattas väl runt 70 timmar nu, varav minst 50 av dem är under julveckan.. :/
Så det verkar som om jag får fira jul trots allt.. ^^
Bara infektionerna håller sig på avstånd så blir det här suveränt :)

Just ja, måste ju tillägga en mycket viktig grej ang. operationen:
Kirurgen som utförde den hade en distriktsläkare med sig, och han var SUPERHET.. Värsta snyggingen, blev ju lite generad bara av att se människan.. haha xD







fotproblem


AAAAAAAAAAAAAAAAAJJ!
Var tvungen att göra om omläggningen redan ikväll,
och nu gör det jätteont.. :(




Snart dags att sussa..
Om det går dvs..
Är måttligt nervös inför morgondagen..
Men jag har ju längtat efter det här i 10 månader..
Kan inte få kalla fötter nu inte..



hmpf!!!


Gaaaah! Greys går ju inte ens ikväll.. bah!! sug... :(



*


Hmm.. Har kollat min mail säkert 100 ggr idag.. känns det som iaf..
Men fortfarande inget svar ang. lägenheten.. :(

Får fortsätta min mailförföljelse när jag slutat jobbet och kikat färdigt på Greys som går ikväll.. :)


 


Dåligt föredöme


Hmm.. Drömde om min hyra i natt..?! :/

Blev väldigt tidigt i säng, la mig strax efter 21 men vaknade till en sväng vid 23.. Det är nackdelen med att lägga sig tidigt, finns så mkt som man riskerar att bli väckt av.. :P

Har nu fått klartecken från H.C att få sköta foten själv, perfect!
Känns som slöseri med pengar att betala för en omläggning som jag utan svårighet kan göra själv.. :/



Nu vet jag även varför det är en sån otroligt brist på bilvett i strömsund.. Jag har länge klagat på att bilisterna inte kan parkera, de står på diverse mystiska ställen som är rent ut sagt olagliga..
Jag har varit brydd på hur det kommer sig att ingen får en tillsägelse, en bot eller nåt..
Nåå, anledningen är att polisen själva helt enkelt inte kan parkera!!
Skulle in på banken idag och då fick jag syn på polisbilen, parkerad vid korsningen där posten ligger..?! Vad hände med de 10 metrarnas mellanrum..?! Tänk om det kommit ngn i korsningen, det hade ju sagt PANG direkt!
Grr!
FYYYYY!!



Nu ska jag käka en second breakfast..

Ciao

beslutsångest


Blev erbjuden en lägenhet i Älvsered idag.. Är otroligt sugen på att tacka ja.. Men om jag gör det så måste jag mest troligt flytta igen till hösten, är lite osäker på hur pendlingen fungerar där.. :/ Men om jag tackar nej så får jag bara tacka nej till ytterligare en lägenhet.. sen är det kört.. :/

Nåja.. Scannar blocket.se med jämna mellanrum nu, hittade en passade lägenhet nära högskolan alldeles nyss, enda negativa var att den var i andra hand.. Hoppas hyresvärlden svarar redan i morrn :D :D

hmm.. Ska nog hitta på något att göra nu, är en aningen gära laus.. :/
sen blir det tidigt i säng..





Rikemans syssla


Fick se mitt sår idag.. Blev både äcklad och fascinerad samtidigt..
Är väl ngn form av en yrkesskada skulle jag tro.. :/  :P
Ska på återbesök i morrn också..?! Tror det blir dags att leva på nudlar snart,
att vara sjuk eller ha åkommor är uppenbarligen bara något som gäller för rika..




så bra! ^^






star


Edna Mode i The Incredibles - vilken stjärna! :D




wihii


Fasen vad jag längtar till nyår ;D







Operation


Jahapp.. Då var man nyopererad då.. ^^
Det gick väl rätt bra antar jag.. Men de förbannade bedövningssprutorna gör så in i bomben ONT!!! :(
Och bedövningen har snart släppt helt, så då ska jag tydligen få livnära mig på alvedon.. jippie! :/
Blev dessutom jobbförbud i morrn så jag måste roa mig med ngt annat.. Ska även på återbesök då.. :/
Sen blir det jobb på onsdag och ev. operation i stan på torsdag.. fan fan faaan vad pank jag kommer bli.. :/

Aja.. Dags för lite uppmuntring, ska leta lägenheter :D




Sunday


Började dagen med att bli väckt av Ida.. Tror vi surrade i telefon i nästan 1½ timme.. Ganska ovanligt nu förtiden faktiskt.. ^^
Sen dess har jag käkat frukost och städat, jag är så duktig så.. (A) :P

Ska strax åka en sväng till dollar och sedan fortsätta med städningen :)
Ska försöka lägga mig tidigt, var ett fruktansvärt liv i trappuppgången igårkvälls, verkligen.. hemskt,, alltså..  :/
Jag var just på väg ut för att säga till när det lugnade ner sig.. Men då var ju skadan redan skedd och jag var uppe i varv.. tack så hemskt mycket för det!!  :/



Underhåller väl mig själv ikväll med att försöka lösa den stora mardrömmen inför julen:
Alla julklappar..




Höstmåne

 

 

 




Citat

När förändringens vindar blåser
finns det de som bygger vindskydd
och så finns det de som bygger
väderkvarnar eller hissar segel.

/S. Freud






Meny



Idag är det städning som står på menyn, så fort jag tagit mig till ström dvs
Tror det går ngn buss vid 3 tiden ^^





. . .



iiiiiih!!


iiiih!!
lycka lycka lycka!!!! :D :D :D
Såg att jag fått svar från en av hyrsvärdarna som jag hört av mig till.
Det handlar om ett eventuellt rum i en stor lägenhet i centrala Halmstad :D och Maya är inget hinder då (hör och häpna) djur är tillåtna :D :D Rummet är litet med ska tydligen ha en tillhörande garderob som är gigantisk :D :D
SUVERÄNT!! oroar mig dock lite över att jag faktiskt kommer bo med en helt okänd tjej.. :/ Men men.. Detta är helt klart ett steg i rätt riktning, jag kanske skulle kunna hyra rummet tills jag blir erbjuden en egen lägenhet. Det måste ju inte vara exakt i Halmstad heller.. wihii!!
Fast det är ju inget bestämt än, det lär ju säkert finnas flera andra som bråkar om rummet.. Men men.. Som sagt, ett steg i rätt rikning, som Susanne säger: GREAT SUCCES!! :D :D



Ikväll gick det väl bra att jobba, det rullade på rätt bra så jag och Maria hann precis bli färdiga i tid till rapporten ^^
Ska bli najs att vara ledig i helgen, på måndag är det operation (bokstavligen) fot.. :)




The Blue Oyster


Haha, vissa konversationer alltså.. Detta kom som ett framtidsförslag:

Att köpa upp konsumlokalen här i Hammerdal när de stänger, starta en nattklubb och döpa den till "The Blue Oyster" sedan värva in lokala förmågor som strippor och chippendales.
Hammerdals IF är tydligen ett hett tips.. haha, jösses! xD



Kikade på be prepared låten från lejon kungen på youtube och får frågan:
"Var var det han hette.. Scart..?"
hihi :P






borta


Min handsfree är mystiskt försvunnen :@   

När ska jag sluta förlägga saker?!  :/



*


Har just hört av mig till två potentiella hyresvärdar.
Nu känns det mycket bättre :)



***


Håller på och byter lite musik på telefonen.
Blir en promenad i kylan upp till jobbet idag, då är musiken oerhört viktig. ^^



Känner mig lite down idag, vet inte riktigt varför :/
Ska därför se om jag kan hitta åt några gamla dinsey låtar :)



..


Har blivit oroväckande sugen på att köpa alla Sagan om Isfolket böckerna.. :/ Men det är ju en hel del böcker så då måste jag nog sälja allt jag äger och har.. hmpf..



drama


Waah! Har nyss kikat på senaste gossip girl avsnittet.. spännande! drama, drama drama. snacka om.. tjae.. drama.. :P

Min blogg är för närvarande fasansfullt tråkig - jag vet..
Mitt liv är tråkigt.. jobb, film/tv, läsa och åter jobb.. typ..
och flytta så klart..
nåja.. så fort jag lyckas komma ihåg något av de vettiga sakerna jag tänker under dagarna så ska jag skriva in dem här.. Men tills dess är det drama, drama, drama.. och jobb.. som gäller :P



dagen idag


Zzzz..
Vilken dag, fick jobba längre idag med, men bara till 17 den här gången..
Lika bra det för utan rast blir rätt slut de sista timmarna.. :/ Den gör betydligt större skillnad än man tror..
Blir nog i Hammerdal tills på lördag, eller sent fredag kväll, slutar jobba halv 9 i morrn.. Men först ska jag ta mig en rejäl sovmorgon :D

Det är super svinkallt här!
Pannan har varit avslagen hela dagen (och natten).. Känns som om jag är hemma i strömsund, är ungefär samma temp tror jag.. Man kanske kan tycka att 17 grader inte är så farligt kallt inomhus, men om det är 17 minus grader utomhus så kan jag lova er att det känns väldigt kallt.. :/



Det var trevligt med nobelmiddag, men samtidigt så fick den mig att inse några viktiga saker om mig själv..  Som gör att hela utbildningssöknadet underlättar ^^

På tal om utbildning och framtid och grejer, dags att leta lägenheter :)

ciao


Take this life


Jahapp.. Snart dags att sussa..
I morrn är det rond 2..

Ironiskt nog oroar jag mig mest över själva nobelmiddan och inte över det oroande faktum att dagen kanske blir lika dålig som den här har varit.. :/
- och över att jag ska få en äcklig infektion som gör att armen trillar av.. Så går det när man åker på däng.. :/



nåja.. har väl klagat färdigt för idag..
Sitter och lyssnar på en underbar låt med In flames :)



dags att läsa :) natti natti



en hemsk dag :(


Jag kan inte i ord beskriva hur hemsk den här dagen har varit.
Det började redan tidigt i morse.. Allt som kunde gå fel, gick fel..
Men jag var ju en smula lättad att jag skulle fly från jobbet "redan" klockan 17. Men så under dagen var det en som ringde sig sjuk, så givetvis ställer man upp och förlänger sitt lidande till nu.. :/
Har varit en sån där dag som varit så illa att man aldrig någonsin vill jobba igen i hela sitt liv.. blä blä bläää :(
Men men.. I morrn så är det dags igen.. creepy alltså.. :/
Kan inte skriva så mkt om vad som gjort dagen så eländig, sekretess och såna grejer..  Men under en episod, en väldigt stressad sådan:

Jag har eld i baken för att hinna iväg med en till fotvården samtidigt som vi försöker få ordning på allt annat runt omkring, ja, vad händer?
Jo det ska jag tala om för er, eftersom det var jag som körde den förbannade jävla @!)6£#]?^*!! rullstolen så fick den givetvis punktering..
GAAAAH!! Vilka odds är det att en rullstol får punktering inomhus?!?!?!??? Grrrr.. :(


aah... Dimmu Borgir.. Nu känns det bättre ^^




Fick iaf en viktig sak bekräftad idag, ringde och tjatade på sjukan i ström så nu har man fått tid den 7e.. Hoppas att det inte påverkar besöket i stan den 10e.. :/

aja.. Nu ska jag trösta mig själv med att leta upp något ätbart, det är jävligt länge sen jag käkade frukost och börjar nu bli en smula hungrig..
Sen är det Greys som gäller, alltid något att trösta sig med :)



hmm.. I morrn ska vi ha nobelmiddag på jobbet, man ska klä sig tjusigt och vara allmänt fin.. men alla mina kläder förutom arbetskläderna är i strömsund.. ?!
hmm.. undrar om man måste fixa håret också.. Ve och fasa! :O





bah!


hmm.. fick se 2½ avsnitt.. Det senaste avsnittet går supersegt.. På lite mer än en timme har jag fått se 25 minuter..  Vilket har resulterat i att jag ger upp nu.. :/  Får väl göra att nytt försök i morrnkväll.. :)
Ska ta och hoppa in i duschen.. sen är det time to hit the sack..

natti natti

längtan



Jag längtar verkligen tills det blir regeringsval..
Fasen att det är så lång tid kvar.. :(

aja.. nu ska jag se om jag kan få fram några nya gossip girl avsnitt.. Har kommit 3 nya avsnitt som jag inte sett, så det är lite spännande :) har inte tålamod att vänta tills de sänds i sverige, vi ligger ju typ en månad efter.. :/



pepp ^^


Wihoo! Jobb till mig :)
Har jobb onsdag och torsdag.. Vi får väl se hur helgen ser ut, en fågel viskade i mitt öra att det saknas en hel del folk så det kanske blir något pass då också :)

Tihi :)

Känner mig supperpeppad :)

"It just takes some time
Little girl
you're in the middle of the ride
Everything, everything will be just fine
Everything, everything will be alright, alright"



Pepp!!
Har kommit fram till att allt talar för att jag med säkerhet borde vara härifrån i mars :)

Great succes! :D



En bra idé


Det var nog en bra idé att åka hit :)
Fick ett samtal från åshamra för en liten stund sedan så nu sitter jag och väntar på att få veta om jag ska få jobba eller ej.. hoppas, hoppas :)
Har känts som om man inte jobbat så mkt sen jag kom hem från Mallis, men ändå på ngt underligt vis så har det flytit på ganska bra.. ^^

Igår hittade jag en lägenhet som låg ganska precis mellan Falkenberg och Borås.. Lite lustigt eftersom jag inte riktigt vet vart jag vill bo. Det var (som ni kan förstå) Nära till både Falkenberg och Borås.. Men även till Varberg, Halmstad och Ullared.. :P Tror det var lite mer än en mil till Ullared och kanske 3- 4 mil till Falkenberg, och 3 mil till Borås, eller nåt sånt.. Och de avstånden är ju en baggis för ngn som bott här uppe i hela sitt liv... :P



Tror jag ska ramla ner i morsans säng med en filt och en bok och mysa lite.. Lyckades inte somna förrän efter 3 ngn gång i morse så hjärnkontoret är lite ur funktion idag.. :/



aj


hmm.. Var visst ett tag sedan som jag sa att jag skulle gå och lägga mig..
Det gick visst inge vidare bra med det..
Har just utfört lite fotvård på mig själv:

AAAAAAAAAAJJJ!! :@ !!! :(


Måste verkligen få ordning på foten innan den 10e, så fort man tror infektionen blivit lite bättre så förvärras den direkt.. Det dunkar i typ hela foten nu, kan knappast vara ett gott tecken.. :/
Ska nog ringa hälsocentralen i morrn och fråga om de glömt bort mig..
Jag dör om de på Östersunds sjukhus nekar mig den 10e bara p.g.a det här eländet..
Det finns ju inte en chans att det ska hinna läka tills dess.. Men infektionen borde jag kanske hinna få bukt med..
hmmm.. antibiotika..? - ja tack! Men ja hoppas också att de i ström skär bort så jäkla mycket att jag aldrig någonsin behöver dras med eländet igen.. Nageltrång låter så futtigt, löjligt nästan.. Men det är ju tamefan en jävla mardröm.. :(  De skulle kunna få ta hela foten för nu e jag less..

Eller kanske inte.. vad ska jag då göra med alla mina skor..? :/

aj  :'(



nåja.. borde väl snart gå och lägga mig..
Men det är så svårt att få ro till att kunna lägga sig ner och försöka sova.. Känns så döfött att bara ligga och stirra in i taket eller väggen eller nåt medan tusen tankar upprepar sig själva gång på gång på gång.. Varför räcker det inte med att tänka en tanke en gång, utan man envisas med att besvära sig själv med att tänka den en jäkla massa gånger.. En tanke som man dessutom inte ens ville tänka från första början, fräcka som de är ibland, tränger de sig bara in i hjärnan och leker rövare.. fy fan.. :/
usch..
Aja.. ska väl ändå göra ett försök så småningom..
Senare..

adjö


RSS 2.0