bad day


Ber om ursäkt för extremt dålig uppdatering.. Jag har varit i strömsund ett par dagar..
Men nu sitter jag åter igen hos morsan i Hammerdal.. Ska eventuellt jobba i morrn.. Men riskerar nu att bli bannlyst därifrån.. :(

Jag pratade med Natta häromdagen, vi pratade om imunförsvar och jag skröt en massa om mitt eftersom det är så OOOOOOtroligt bra, eftersom jag aaaaaaaaaaaldrig är sjuk.. hmpf..
Några timmar senare kände jag av de första förkylningssymptomerna och strax därpå blev jag tvärsjuk.. Så det är inte ens säkert att jag går jobba i morrn, hon lät väldigt tveksam över telen, är väl rädd att jag ska smitta ner alla.. Jag vet inte om jag tycker det är bra eller dårligt om jag inte får jobba.. Det är väl bra eftersom jag är sjuk och typ inte orkar göra något.. Men samtidigt så ar jag ju varit sjukskriven i 2 veckor och nu när den äntligen är slut så får jag ändå inte jobba.. :/ typiskt..

Men givetvis räcker det inte med sjukdom.. Lite mer otur ska jag ha..
Mina göasögon gick sönder idag.. fan också,.. :( glaset ramlade lös.. Ska se om det går att laga, men det tvivlar jag på.. så för tillfället är jag mer eller mindrs blind.. känns det som iaf..
hmm.. faen vilket gnälligt inlägg det här blev.. förlåt.. jag ska hålla käften nu.. och återkomma när jag är lite trevligare :)

ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0