Föreningsgrundare

Nu är det gjort! Jag kan nu titulera mig som en föreningsgrundare! I tisdags hade vi mötet för föreningsbildandet av ADA. Var lite nervöst även om det inte var så många som kom (bara 10 st, så totalt var vi 14). Men det gick bra, vi blev godkända som styrelse och vi fick in några till i styrelsen också. Jag blev dessutom framröstad som vice ordförande utöver min roll som informatör så det var extra roligt. Det ligger en hel del jobb och många timmar bakom så det var så roligt att det äntligen blev av. Och filmvalet efter mötet (som ägde rum på biograf röda kvarn här i Halmstad) gick också hem. Efter långa diskussioner (och med mig ihärdigt tjatande) så blev det Game night. Det bjöd på många skratt så jag tror folk var nöjda. :) 
 
Jag var hemma till 20:30 på kvällen har jag för mig. Då var jag helt tom. Har varit sjuk i två veckor (och är det fortfarande) och antar att jag kunde slappna av på allvar då så jag gick och la mig och sen låg jag i sängen i 15 timmar (Mattias tog tjejerna till förskolan på morgonen). Jag vaknade till och från under natten. Gick upp någon gång på morgonen och tog mediciner och alvedon och gick och la mig igen. Gick upp 12:15. Fortfarande med massiv huvudvärk och tydligen hade jag fått feber också. Ca en timme senare ringde förskolan för Elsie var hängig. Hämtade hem henne och Malva för att slippa köra två gånger. Elsie hade 39.7 i feber. Så vi gjorde inte många knop igår. Jag lagade mat på kvällen. Inget anacerat bara fiskpinnar, ris och sås, och efter det andades jag som om jag sprunget ett maratonlopp. Samma visa idag. Jag var hemma med tjejerna på förmiddagen och vid lunch kom Mattias hem och tog över så jag kunde åka till skolan för kursintro. Efter det handlade jag innan jag åkte hem och när jag kom hem andades jag så tungt att Mattias inte ville pussa mig för det lät som om jag behövde syret. Det gjorde jag också. Helt galet.
 
Men både jag och Elsie feberfria idag men jag är fortfarande slö och har huvudvärk och Elsie äter halvdåligt. Så tjejerna får vara hemma i morgon igen. Vi försöker få till att Mattias kan vabba halvdag i morgon också så jag kan få gå på med föreläsning på eftermiddagen. Går det inte lär jag nog vara hemma med tjejerna. Känns dock motigt för de är MYCKET piggare än vad jag är.  :/ Jag har missbrukat så mycket nässpray att jag inte vågar ta mer fast jag egentligen kanske skulle behöva det. Har tryck i ansiktet/huvudet och öronen. 
 
Jaja, det var dagens gnäll.
Dagens positiva: det är 37 dagar kvar tills jag åker till Rom. Ska bli så härligt! Ironiskt nog kan jag inte låta bli att oroa mig över att jag ska åka iväg. Tror inte Mattias haft tjejerna själv så länge förut och han (likt typ alla andra män jag känner till) är inte så praktisk, planerande eller förutseende för saker som kan behövas, packas eller planeras. Men men, ska försöka släppa det . Misstänker dock att det lär sluta med att jag skriver massiva listor med tips och "tänk på det här" och numret till giftcentralen. Han måste egentligen inte läsa dem (okej, jo det måste han) men för min egen del känns det bättre i alla fall att det finns nerskrivet någonstans. Jaja, jag är ett kontrollfreak och litar typ inte på någon, knappt mig själv. 
 
En annan positiv sak är att vi fått hem, fått ihop slutligen (vi håller på med det nu) att få in ett badrumsskåp under tvättfatet. Blir trängre vid toaletten men jag tror det kommer bli bra i alla fall. Kommer även få hem ett högskåp att ha i badrummet. Vill frösöka få mer ordning där inne för det ser alltid ut som ett katstrof område. 
 
 

RSS 2.0