svullkorv

Hmpf.. Känner mig som världens svullkorv idag.
Känns som om jag inte gjort något annat än att svullat skorpor med svarta sara på. Så sjukt gott!


Har även obehindrat ägnat mig åt att bygga på mitt ökade beroende för Scrabble på king.com.


-----------------------------------------------------------------------

Om 4 veckor börjar skolan igen. Spännande. Ska bli intressant att sakta men säkert glida in på min inriktning, dvs strategisk kommunikation :) Men innan dess fyller älsk år och sedan åker vi upp till Jämtland en sväng precis innan skolan börjar. Och nästa helg är det the tall ships races här i Halmstad så det ska bli intressant att gå på :)

I morgon är det städning och tvättning som står på menyn. Ska även vara duktig och pallra mig iväg till gymmet som jag bokat klockan 9. Härligt :) och i högsta grad nödvändigt :P


jaja.. Jag har tjuvat bilden via google (A) :P




gårdagen

Drömde två mardrömmar i natt.. Usch usch USCH!! Var så himla rädd när jag vaknade :(

Handlade i stora drag om spöken. Tänker inte skriva mer än så eftersom jag helst vill glömma bort alltihop.

Festivalen igår var rätt kul. Jag har inte varit väg på sånt på evigheter så det var lite spännande. Det var sjukt mycket folk överallt :bigeyes:

(bilden är inte från igår men det var ungefär sådär mycket folk vid scenen)

Det enda som verkligen retade mig var alla dessa äckliga rökare. Varför tränga in sig framför en scen för att sedan tända en cigg?? :question: Vid ett tillfälle var det 6 personer som rökte runt om kring mig och älsk. Det var så himla vidrigt! Dessutom är det jäkligt fräckt! Och en idiot hoppade runt med sin cigarett så mycket att jag blev orolig för att få aska i håret. Blää!  :(




Festivaldags

Gäääääääääsp!
Är jämt trött nu för tiden??? :question:

Idag ska vi bara ta det lugnt här hemma och sen i eftermiddag drar jag och älsk<3 till Helsingborg för att spana in Helsingborgsfestivalen. Spännande :)

Sayonara




Nu


 






Zzzz

JÄKLAR vad trött jag är :bigeyes:
Drömde helt vansinniga drömmar i natt. Fast jag var ändå förberedd på att jag skulle göra det för jag var lite rädd för att somna igår för jag trodde jag skulle drömma en mardröm. Ack så rätt jag hade. Var sjukt förvirrad när jag vaknade i morse.

Senare idag bär det iväg till Falkenberg för att återigen vakta busfröna.


avtagande effektivitet

Känner mig nästan lite effektiv fast nu håller det på att avta lite.

Följde med älsk till hans jobb i morst så att jag kunde låna bilen. Letade mig ut till flygstaden och hämtade dvdn som varit på lagning. Sen bar det iväg till Nyhem. Där torkade jag ur skafferiet, samt kyl och frys. Sopade även golven lite eftersom HFAB kommer och kikar på den i morgon för att se att jag inte demolerat den.




Sailing

Sitter och nynnar till Rod Stewarts fantastiska röst<3

Sjöng med i låten nedan för en liten stund sedan. Hade just tragit upp Leo ur sängen. Han var ganska så ledsen och hade tårar i ögonvråna och satt i mitt knä och stirrade hänfört på mig medan jag sjöng. När sången var slut rapade han rejält två gånger och sen var allt bra igen. Antar att jag inte kommer en applåd närmare än så. Man får helt enkelt nöja sig med det lilla.


Just nu undersöker han sitt tåg. Typ 100e gången han gör det idag. Han kanske vill försäkra sig om att moster inte snott någon bit medan han sov :P

Bjussar på några bilder när vi var ute tidigare idag.







bebismys och hundbus

Är busvakt idag med. Men idag har jag och vovvarna även fått sällskap av Leo. Notera tassen under bordet: Dunder ville minsann inte vara med på bild.


Blir bebismys och hundbus hela dagen lång :)




inte som planerat


Neeeeeeeeeeeej!!!
Min "powernap" gick totalt över styr och jag sov i typ 5 timmar :bigeyes: :(
Iiiinte bra! Hur ska jag kunna sova i natt?! :question:

Aja.. Tror jag ska ta och busa med killarna lite. Med tanke på hur länge jag sovit måste de tycka att jag är en sjukt dålig, samt tråkig hundvakt. Så nu blir det bus med Cola och Dunder.




powernap


Tjohoo! Har tingat två kurslitteratursböcker än så länge. Grett.

I övrigt är jag sjukt trött idag. Fick tvinga mig själv upp ur sängen vid 7 för jag skulle ta tåget till Falkenberg vid 8. Så just nu sitter jag i Vinberg och ska vara hundvakt åt två busfrön idag medan mattorna(grammatik???), husse och minihusse roar sig i Borås.

Funderar på att ta en powernap. En powernap på typ en timme eller två (A).



Då har det börjat igen

Har fått ett temporärt schema inför första delkursen. Spännande.
Har därför redan nu påbörjat sökandet efter kurslitteraturen. Lika bra att vara ute i god tid. Första tentan är en salstenta och jag ska vara 500% förberedd inför den. Hade jag tänkt i alla fall. :)




En dröm

I natt drömde jag att jag skulle jobba en dag på Mattias jobb. Jag skulle med andra ord köra lastbil. Han sa att jag bara behövde följa efter honom så då gjorde jag det. Det underliga var att vi körde inomhus. Vi körde genom en studentkorridor och körde nervös en trappa. Han skulle lasta av exakt i trappan. Lasten var så stor att den täckte hela trappan, både på bredden och längden. Fattar inte hur vi lyckades med det men det gjorde vi i alla fall.
Sen fortsatte vi utomhus och körde in på ett stort lager. Där visade det sig att det var jag som skulle lasta av samt lasta på något. Och vi fick även veta att Mattias och jag skulle köra olika rundor så vi fick inte följas åt längre. Jag blev ganska så orolig eftersom jag inte hittar särskilt bra. Men chefen på det stora lagret skulle rita en karta åt mig.


Plötsligt var jag utomhus igen och stod vid Mattias bil på en P-plats längs en motortrafikled. Jag väntade på att Mattias skulle komma men han gjorde aldrig det. Däremot så kom det en skum tjuv dit och försökte sno saker ur bilen. Jag blev asförbannad och slog ner honom. Då kom en polis och undrade vad fanken jag höll på med så jag förklarade hur det låg till och då ringde han på förstärkning så att de skulle kunna föra bort tjuven.


Drömde även om Leo men kan inte minnas vad som hände. Minns bara att han var med.







uppdatering

AAAAAJ!!! Tog mina gamla vita skor idag och det var ett stort misstag. Har fått världens skoskav på trampdynorna eller vad det nu heter. Gör vansinnigt ont :(

Jag och älsk var de första som åkte hem. Systeryster upplyste mig om att vid såna där kalas stannar gästerna vanligtvis länge. Och jag misstänker att oftast flödar alkoholhaltiga drycker med. För min del blev det 1½ snaps samt två vinglas. Och sprite. Och nu när jag skriver allt det här blev jag sugen på iskall burkfanta. Mmmh, gud vad gott det är med en sån ibland. En burk var 3-4e månad ungefär. Det är lagom. Och gott. Extra gott på sommaren :)


Nåja, nog om fanta. Oförskämda eller ej så åkte vi hem vid 19. Men då hade vi ändå varit där i 4 timmar, vilket jag personligen tycker rätt så duktigt gjort av oss. Jag och älsk är, som många av er redan vet, inte så förtjusta i stora folksamlingar och dyligt.

Imorgon blir det diskning som står på menyn. Har fortfarande inte tagit tag i diskberget som uppstod igår när ida och mice var här. Tänka sig vilka små grisar de är! hihihi :P
Fast näe. Antar att man blir bortskämd när man aldrig har folk som äter hos en så man oftast bara har lite disk.

Nu ska jag snegla på teven och sen påbörja boken jag lånat av svärfar: "En kortfattad historik över nästan allting" :)




kalasdag

Omg omg omg! Kalas idag, med typ 60-65 gäster. Sjukt läskigt. Ska väl börja fixa mig vid 12 någon gång, fast det börjar inte förrän vid 15. Men det är lika bra att vara ute i god tid ifall det skulle inträffa en mindre katastrof eller något.

Det är förresten spikat vem som får min lägenhet. Men han ville inte ha den från första augusti. Synd :( Men han ville ha den från mitten på månaden så vi ska se om det går att dela på hyran i stället, det är ju ändå bättre än att betala hela hyran själv.

Om bara 4 veckor fyller älsk år, och sen åker vi upp till jämtland. Sjukt vad tiden går fort.




besök

Idag får vi besök av systeryster, Mice, Leo och Cola. Om vädret bättrar på sig lite så blir det kanske grillning annars får vi komma på en plan B.

Blir eventuellt en sväng till skopunkten. Hoppas, hoppas hoppas. Har inte varit där på år och dar känns det som. Har dessutom aldrig varit på skopunktenaffären här i Halmstad så det ska bli kul. Är dessutom i rejält behov av nya skor. Kan ta typ två steg utanför lägenheten när det regnar ute och sen är jag blöt om båda fötterna för det är hål rakt igenom skorna, både vid hälen och mitt under skorna :bigeyes:




En sötis

En liten film på Leo när jag var där förra veckan. När han inte gör pruttljud med läpparna så smackar han. Sötfisen :)


Lyckades även ta några foton på honom. Jag fullkommligen älskar de här bilderna :thumbup:










torsdag

Vilken givande morgon.
Har fått ett till samtal från SEB. De ringde för att bekräfta tidsbokningen. Yey! Känns rent av spännande det här. :) Synd bara att det är tre veckor tills jag ska dit :bigeyes:

Har även fått mitt recept förnyat. Han sa att jag skulle få fortsätta med medicinen ett tag till eftersom den fungerar så bra. Vi behöver inte ens höja dosen. I slutet på juli har jag ätit den i 4 månader. Då borde jag rent statistiskt sett bara behöva äta den i två månader till sedan borde nertrappningen påbörjas. Fast jag tror att jag kommer få äta den längre än totalt 6 månader. Det lät i alla fall så på honom. Men men. Det återstår att se hur det blir med den saken. Poängen med det hela är ju att cellerna ska lära sig att sluta spotta ut serotonin.




Onsdagsmys?


Jahapp.. Bye bye sängen dårå. Fast nu är det ju flera timmar sen vi slängde den så seperationångesten har nästan försvunnit helt.

Ikväll blir det filmmys med älsk<3. Jag funderar på att cykla till affären och unna mig själv ett päron eller två. Är så sjukt gott! Päron, film och pojkvän sen är kvällen komplett. Vi var in på hemmakväll förut och upplyste dem om att filmen vi hyrt inte funkade så då fick vi en ny. Håller tummarna för att den äntligen ska funka.









En dröm

Eller flera drömmar.

I natt drömde jag en massa konstigt.
Först drömde jag att jag var i London och skulle vara med i en Harry Potter pjäs. Alan Rickman var där och han var en av dem som organiserade hela teatern. Han skulle så klart även spela Snape. Jag var jätteimpad över att han var med och pratade jättemycket med honom och vi blev bundisar. Han följde mig en bit på vägen när vi skulle åt samma håll. Jag hade tänkt sova hos Susanne i Hammerdal medan jag var med i pjäsen. Men när vi var på väg dit så åkte 63an förbi och jag tänkte att jag hade ju kunnat ta bussen till Strömsund. Alan Rickman ringde till Susanne för att dubbelkolla att jag skulle dit men då sa hon att det skulle jag inte alls. Utan jag skulle bo hemma hos mig själv i Strömsund (??????) (Notera att både Hammerdal och Strömsund låg i London i drömmen).


Plötsligt bar jag på en gräsklippare och försökte gå förbi ett ex och hans pappa som satt och mekade i en massa skotrar. Jag bad dem flytta på sig flera gånger för de var i vägen och gräsklipparen var tung. Men de ignorerade mig hela tiden. Jag blev vansinnigt och började kalla dem en massa fula ord och sa att de var totalt dum i huvudet (en åsikt som jag även har i verkligheten). Jag gick runt dem och satte ner gräsklipparen och sen skulle jag in på en sushirestaurang för att göra sushi.


Sen var jag plötsligt på den där planeten i Skattkammarplaneten. Jag var orolig för vi (Jag och Ida och några till som jag inte vet vilka de var) visste att planeten skulle explodera. Och det gjorde den. Men vi blev inte dödade utan explosionen sköt iväg oss genom atmosfären så vi hamnade på en annan liten planet. Den var randig och påminde om en boll. Vi var då på väg mot Avatarernas land men var tvugna att genomgå några tester innan vi fick blir avatarer. Vi skulle gå i ränderna jättelänge. Tillslut kom vi till en liten by. Byinvånerna skulle testa oss och förbereda oss så vi skulle kunna klara av ett liv som en avatar. Men testerna var lite underliga, för det var inga riktigt tester utan vi fick arbeta åt byinvånarna. Typ måla om deras hus och fixa en kyrkklocka mm. När vi målade om ett hus så var våran morbror plötsligt där. Han började gräva i jorden vid huset och fyllde sin snusdosa med jord. Då insåg vi att jorden inte bestod av jord utan av snus.

Sen skulle vi försöka plantera om en jordgubbsbuske för vi ville ha med oss den till avatarlandet. Jag ryckte upp busken med rötterna och sedan linade jag in den i toalettpapper och ställde den på soptunnan utanför huset jag växte upp i, i Fagerdal. Tydligen var det så man gjorde för att få jordgubbar.




hetta!

Värmeslag!! Blää vad varmt det är! :(

Har just renbäddat sängen och det var ju tokjobbigt i den här hettan. Inte blir det bättre av att täcket ska ha en egen åsikt :question: Men det är mysigt att krypa ner i en renbäddad säng när man är nyduschad :)

Visningen av lägenheten gick väl bra. Vet inte än om det är hon som får den eller inte så det återstår att se. I morgon ska jag slänga sängen och madrassen samt ta de sista flyttlådorna hit. Så i morgon borde lägenheten bli helt tom. Så sen är det bara att sätta igång med städningen. Lär väl börja lite smått med den på torsdag/fredag och sedan fortsätta med den nästa vecka för i helgen är jag upptagen. Är hundvakt på lördag och ska iväg på en marknad på söndag.




Dagen

Wiooo! Ska visa lägenheten klockan 11 :D  Ska besikta lägenhetens skick på fredag och förhoppningsvis så kommer den städbesiktigas nästa vecka så med lite tur hinner jag bli av med den, den här månaden :D

Min kära pojkvän har lånat mig sin bil igen så jag ska åka lite tidigare till Nyhem och packa ner det sista i lådor. Sen är det inte så mycket kvar där som ska ordnas förutom en vända till soptippen samt städningen.

Ska eventuellt jobba idag med. Har egentligen inte lust eftersom jag hade tänkt ordna med lägenheten idag men har samtidigt ingen lust att tacka nej till jobb (pengar, pengar, pengar, jordens mittpunkt?).

Håller även tummarna för att SEB ringer idag och att jag inte missar samtalet. Har maxat ljudnivån på ringsignalen och tänker vaka över telefonen som en hök :) Hoppas verkligen de har tid med mig den här eller nästa vecka så jag får någon ordning på hela banktjofset. Måste ju avanmäla och påanmäla en massa olika saker och jag fattar nada :bigeyes: Dessutom vill jag ju så klart veta hur det blir med pengarna med. Vill verkligen köpa nya glasögon. Har haft mina i 8 eller 9 år nu. De är sjukt repiga och det känns verkligen som att det är på tiden jag unnar mig nya.




check

Jahapp.. Har packat lådor på Nyhem samt lämnat in dvdn på lagning. Blev lite impad att jag hittade ända dit bort själv och utan att drabbas av panik en enda gång (Y) :D (visserligen var det typ bara rakt fram hela vägen från Laholmsvägen men ändå, man skulle ju liksom genom stan typ, nästan).

Har även försökt nå HFAB, tycker det är på tiden de hör av sig ang. en tid så de kan komma och kika på lägenheten. De MÅSTE göra det nästa vecka om jag ska hinna bli av med den denna månaden. Har även försökt nå min läkare på Nyhem. Har för mig att det är dags för en liten uppdatering om hur allt funkar samt få ett nytt recept. Tror jag käkat de här pillren minst halva tiden nu så det borde vara max typ 3 månader kvar sen ska vi bergis börja trappa ner :) Har också försökt jaga SEB igen. De hade lämnat ett röstmeddelande till mig i veckan att de försökt ringa mig en massa gånger men att jag inte svarat. Det intressanta var att de ringde med dolt nummer och att det bara har ringt ett dolt nummer till mig totalt två gånger (jag tycker med andra ord att "massa" gånger är en överdrift), dessutom kunde jag ju inte svara för att jag jobbade. Men tjejen i meddelandet sa iaf att de skulle ringa mig igen senare, men det har de inte gjort :question: Börjar bli lite irriterad på det här. De kan väl ändå inte förvänta sig att man ska sitta och vakta telen för att man bara får en chans att få prata med dem??

Aja.. Nu ska jag ta och checka hur det går för mina auktioner på tradera :)




Lista

Har en to do- lista idag:

* lämna in dvdn på lagning (tack och lov verkar det vara så pass enkelt att köra dit att t.o.m jag kan hitta)
* Packa i sakerna på Nyhem i lådor.

Thats it. Och det kommer förmodligen ta hela dagen.




failad plan

Min plan om att inte göra något idag följdes inte riktigt. Har tvättat lite och sen for jag och älsk till oskarström för att hälsa på svärföräldrarna samt Mattias bror och flickvän som var där. Vi blev även bjudna på middag. Jag lyckades mana fram lite självberhärskning och tacka nej. Får som sagt nöja mig med camebridge. Dock har jag bara druckigt en påse idag så jag är svinhungrig, men nu är det försent för att dricka något så det blir sängen i stället. Men men. Det var roligt att hälsa på i alla fall :) Fick dessutom en heads up inför kalaset på lördag. Jag hade förväntat mig runt 25-30 personer för i mina öron är det mycket folk. Ikväll fick jag veta att vi kommer vara runt 60 personer :bigeyes: läskigt. Men men. Det blir nog bra ^^




gäsp

Trrööööööööööött! :tired:
Idag blir det slapp. Film och kanske läsning. Tänker inte göra ett dugg mer än så. Skjuter upp allt till morgondagen.




Dagen


Har, som ni vet, varit på hunduställning idag/ i morse. Cola var riktigt duktig. Var ju trots allt hans första utställning och den var SKITSTOR. Var massor med hundar, människor och tält överallt! :bigeyes:
Han gick visserligen inte vidare, han behöver växa till sig lite mer, sen kommer det bergis gå finfint för honom, han är ju trots allt en snygging :)

Såg massor med fina hundar och blev löjligt sugen på att skaffa en, hoppas det går över fort. Jag kan inte ha hund och fokusera på skola samtidigt. Är alldeles för förvirrad. Och har blivit för lat/bekväm med för den delen. Tycker inte man ska ha hund om man bara ska sitta inne och uggla. Då är det ju bara synd om hundarna.

Nåja, behöver inte vara bebisvakt i natt heller så jag ska få åka hem med sista tåget. Det går vid halv 12. Kommer vara sjukt trött men det är alltid skönast att få sova hemma.



utställning

Idag bär det iväg på hundutställning. Spännande :)




tji fick jag

Hmpf. Insidious har inte kommit ut på hyrfilm än. Den gör inte det förrän i september typ. Tills dess kommer jag med säkerhet konvertera till hundra procentig fegis igen :bigeyes:

Vi kompenserade det med att hyra tre komedier i stället :P




Auktion

Nu har jag åter gett mig in i tradera djungeln. Men denna gång är det inte jag som köper utan jag som säljer :) Har för tillfället åtta annonser ute men ska lägga ut minst 9 till. Men jag tror nog det kommer bli MÅNGA fler än så. Lite roligt det här. Och spännande med :)
Insåg att jag har så mycket saker (dvs böcker och kläder) som jag inte använder, så nu ska jag börja rensa lite bland allt rat. Duktig jag.

Nu ska jag och älsk iväg och hyra film. Mys<3
Dock blir det lite underligt firande kanske. I stället för att se någon supermega kärleksfilm så ska vi kika på en rysare. :bigeyes:

Jag har velat se Isidious jättelänge och nu håller jag på å bangar för det känns läskigt. Så vi ska passa på att se den nu innan det är försent :P


Creepy.




Fredagsmys

Äntligen helg! Vi slutade redan vid 13 idag, underbart :thumbup:
En annan underbar sak är att HFAB har lagt ut min lägenhet som direktlägenhet. Det ringde två personer idag som var intresserade av den. Har jag tur kanske jag blir av med den en månad tidigare :D Men det innebär att jag får fullt upp i veckan som kommer eftersom lägenheten måste tömmas, städas och besiktigas. Hoppas verkligen jag blir av med den. Då kommer jag ha ovanligt mycket pengar i augusti/september eftersom jag får lönen från den här månaden, slipper hyran på Nyhem samt får CSN. Perfa :)

Men idag blir det fredagsmys när Mattias kommer hem. Då ska vi hyra film och bara mysa och fira vår 7 månader långa allians :P :)

Vi har redan planerat vad vi ska göra på ett årsdagen. Det är nämligen så att uppföljaren till Sherlock Holmes har premiär dagen efter vi varit tillsammans i ett år så vi tänkte fira det hela med att fira det en dag för sent och gå på premiären. Det var ju trots allt så vi träffades :P







Regndöden!

Reeeeeeeeeeegn! Jag är helt j*vla dygnsur :mad:
Har nyss kommit hem från jobbet. Ska få jobba i morgon med. Tjohoo! Har jobbat lika mycket som någon som gör en heltid den här veckan :thumup:

Nu ska jag torka i godan ro och vänta på att Mattias ska komma hem.




En dröm

I natt drömde jag att jag skulle göra hemgjord glass. Men när jag var halvvägs genom receptet så råkade jag tappa bort det :bigeyes:




Schlutt!

Då var det gjort. Nu har vi sett Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Slutet på en era.
Ni får dock ingen recension. Inte nu i alla fall för jag är för trött.
Jobb i morgon igen mellan 7-16 ^^




pressat schema

Har nyss kommit hem. Hinner slappa en liten stund sen blir det bio med älsklingen :thumbup:

Får se om han hinner hem och hämta mig eller om jag ska ta bussen så vi möts vid bion. Vi har lite tidspress på oss eftersom han kommer fram till Halmstad vid 17, och då ska han hinna stöka i ordning det sista med lastbilen innan han kan sluta. Och bion börjar 17:50 så det blir lite bråttom. Men men. Jag hinner i alla fall slappa i halvtimme nu. Grett :)
Ska dessutom få jobba i morgon med.

"Vem kan stoppa mig..?"


Verkar som om det var en passande låt jag fick på hjärnan i fredags, hihi.




Kramp?

I natt vaknade jag av att jag fick det värsta sendrag jag någonsin haft förut. Det var i vaden, hur jag än vred och vände mig så kom det tillbaka. Jag spände emot och lyckades få det att släppa lite men så fort jag slappnade av så började det igen. Usch vad hemskt det var. Gjorde så vansinnigt ont att jag kände mig frestad att gråta en skvätt ;( Funderade ett tag på om det var någon sorts kramp eller nåt eftersom det gjorde så fruktansvärt ont och inte ville gå över..?

Jag har med andra ord inte sovit så bra i natt. Och nu bär det strax iväg för jobb. Ska jobba mellan 7-16 som vanligt.




paaaningan

Money, money, moneyyy, must be funny :)
Jobbade till 4 idag med. OCH ska få jobba i morrn med. Och med tanke på hur mycket vi hade kvar av arbetsuppgiften så gissar jag på att jag kommer få jobba i övermorgon med. Tjohoo! :thumbup: Fick dessutom ett telefonsamtal från ett annat bemanningsföretag som jag sökt ett jobb via. Så jag ska på en (grupp?)arbetsinvervju, men det är inte förrän i augusti. Jobbet gäller bara två dagar i september, vi ska roa oss med inventering. En dag i Halmstad och en dag i Varberg.

Och i morgon ska dessutom jag och älsk på Harry Potter och dödsrelikarna del 2. Spännande. Ska bli extra mysigt eftersom det var under den första delens premiär som vi träffades för första gången Har varit tillsammans i 7 månader på fredag. Galet vad tiden rusar fram. Innan vi vet ordet av har vi varit tillsammans i ett år :)




En baklåda

Var sjukt trött i morse, hade inte alls lust att gå upp :(
Men men, min väckning var lite rolig ändå.
Mitt alarm hade nämligen nyss ringt och jag låg kvar i sängen för att vakna till. Älsk sov fortfarande och så viskade han rakt ut i ingenstans:

"Du och jag håller i en baklåda".

Hihihiiii. Inte för att jag vad vet en baklåda är men det lät så sjukt roligt :)

Aja. Ska fortsätta göra mig i ordning. Börjar jobba 7 ^^





snark

ZzzzZZzzssnark. Är en aningen trött :tired:

Fick minibossa lite idag på jobbet. Kul kul. Hehehehee (A) Ska få jobba i morgon med. Börjar 7 som vanligt men vet inte inte riktigt när jag slutar. Kan bli 16, kan bli betydligt tidigare. Antar att det återstår att se.




En lurvig väckarklocka

Goooood morgon... Börjar känna mig löjligt pigg? Och sjukt hungrig :bigeyes:

Maya väckte mig strax efter 5 i morse och sen var det halvsvårt att somna om så tillslut var det lika bra att pallra sig ur sängen. Ska strax cykla iväg till RH service för jobb mellan 7-16 Pengar pengar pengar - ja, tack :)




senilvarning!!!

Hmpf, jag är ju fullkommligen hopplös! :(

Hade tagit med det sista ur frysen från Nyhem idag när jag var där och hämtade grejer. Det var bara 1kg broccoli och en sån där foliematlåda med köttfärssoppa (mmh, köttfärssoppa *mums*). Jag la båda sakerna i en av flyttlådorna och lyckades imponerande nog ta ur just den flyttlådan ur bilen (har inte burit ur alla lådorna än) men när jag väl fått in lådan i lägenheten så lyckades jag förtränga maten. Insåg just mitt misstag då jag av nyfikenhet började rota i den ena lådan och upptäckte att den var alldeles blöt, och att den luktade misstänksamt starkt av köttfärssoppa :bigeyes:

Slängde den. Och älsk kände sig inte så sugen på att käka 1kg tinad broccoli så här på kvällskvisten så de fick också åka i soptunnan.




Maaaaaaaaaaat!

Blää vad jag är HUNGRIG!!! :(

Är sjukt sugen på korvstroganoff.. Och Pizza (dock inte tillsammans). Men men.. Jag får varken det ena eller andra. Däremot passar jag på att unna mig en bar från nutrilett. Blev dock inte så jätteimpad men jag håller tummarna för att det åtminstone ska eliminera pizzasuget. Om jag lyckas äta upp hela dvs. Har lyckats få i mig en tredje del än så länge. :S





sovmorgon

Tog sovmorgon till 9 idag, UNDERBART! :thumbup:

Har dock inte gjort så mycket mer än tagit mig ur sängen. Har i och för sig städat lite men det är så lite så jag vetetusan om det räknas. Men nu kan man i alla fall se vardagsrumsbordet igen. Tummen upp för det (Y)

Ska strax bege mig till Nyhem och hämta det sista ur förådet och kanske något ur lägenheten med om det får plats i bilen. Längtar som en tok tills jag blir av med den lägenheten. Min ekonomi kommer skjuta i höjden då. Eller. Kanske inte skjuta i höjden. Men i stället för att gå plusminus noll (och ibland bara minus) så kanske jag rent av börjar gå plus. Woop woop, paaaningan- ja tack :)




PEPP!!!

Har kikat på något tjofs om sista Harry Potterfilmen på femmans playfunktion. OMG, börjar verkligen fatta att det bara är några få dagar kvar tills den har premiär. Jag och älsk<3 ska visserligen inte se den på premiären men inte långt efter den i alla fall :D

Blev så sjukt taggad av att se det där så jag tror jag tar och hämtar ut biljetterna i morgon eller på måndag :thumbup:

Till er som är nyfikna så får ni en Länk till sidan :)




skänka is?

Kände mig lite allmänt gäralaus förut så jag tog itu med att frosta av frysen. Började ju trots allt tjata om det för flera månader sen så nu var det slutligen dags. Det var nog den värsta avfrostning jag varit med om. Så sjukt mycket is! Det är helt vansinnigt att tänka att antarktis smälter och här sitter vi och har en liten glaciär i frysen :bigeyes:



Notera att bilderna är tagna EFTER att jag börjar frosta av den. Nu är den dock fri från snö och is. Hade så pass mycket där ett tag att vi kunnat haft snöbollskrig, men grabbarna var inte på den idén.




lådor lådor lådor

Hmpf.. Hade en aningen fler lådor på vinden än vad jag trodde :bigeyes:
Fick med mig 6 lådor och en påse/sopsäck sen var det fullt i bilen. Blir nog en vända i morgon med. Har inte ens packat in allt i lägenheten eftersom HFAB tagit bort låset till bommen så nu kan inte privatpersoner ta sig in till lägenheterna längre och jag orkar seriöst inte släpa alla lådorna från parkeringen och hit. Har tagit in två lådor så jag får väl roa mig med dem så länge och ta resten sen när det inte är så fördömt varmt.




ovanlig träningsvärk

Har träningsvärk i... tummen! :question:

Hoppas bara att träningsvärken inte övergår till den vanliga värken jag brukar ha i tummen/tumleden.

Idag har jag PF (pojkvänsfritt) så då ska jag roa mig kungligt! Moahahaha!

Eller inte :P Älsk<3 ska bort till en kompis så jag tänkte passa på att fortsätta min upprensning i min lägenhet på Nyhem. Ska försöka tömma förrådet idag i alla fall, och kanske få lite struktur på röran i lägenheten. Vet inte riktigt hur jag ska organisera det här med sängen, ska ju slänga den på någon somcentral som tydligen ska finnas på nyhem men vet inte hur jag ska frakta iväg den. Börjar tro att enklaste sättet är att bära dit den, fast jag vet ju inte hur långt bort det är.. hmm hmm hmm.. Dags att ta hjälp av min näst bästa vän: Eniro :)




Dag 1

Har alldeles nyss kommit hem. Jag gillade den här arbetsplatsen med. Reklam service påminner lite om där jag brukar vara men den var inte riktigt lika mysig som RH service, där kan man ju lyssna på radion, snacka skit om sverige demokraterna eller bara fantisera sig bort. Det var lite svårare att göra sådant där jag var idag. Har stått vid en sån där "rullande band"- maskin idag. De har en massa såna på företaget och ljudnivån är väldigt hög. Känner nu när jag slappnar av att jag fått huvudvärk :S men men, det är det värt. Är rätt så lättsamt jobb, man måste bara vara lite fingerfärdig. Har ont i fingertopparna men det går väl över. Var alldeles knallblå om händerna innan jag tvättade dem och cyklade hem. Hade jag behållt färgen hade jag kanske kunnat knäcka extra som smurf. Men men, ska i alla fall få jobba på måndag med, men då ska jag vara på RH service igen :) Jobb jobb jobb! Känns som om universium tog åt sig när jag idag stod vid maskinen och nynnade för mig själv:

"Veeem kan stoppa mej när jag bara rullar fram 
Jag tar dej till ställen bara drömmar kan 
En ängel från himlen ja det undrar man 
Kom igen å gunga fram"


Kom aldrig längre än så för jag glömde bort texen hela tiden. Antar att jag tyckte låten på något vis kändes passande. Är dock less på den nu eftersom jag nynnade låten (textsnutten) konstant i över en timme. Och nej, om det blev irriterande så hjälpte det inte att bara sluta nynna. Då hörde jag den i huvudet i stället :bigeyes:




Stressssssssssaaa!

Blev väckt av att de ringde från assist bemanning. Lysande väckning! :D
Ska snabba mig som tusan och slänga i mig min äckliga frulle och sen se om jag kan hitta till arbetsplatsen. Ska vara på ett nytt ställe idag, spännande :) Egentligen tror jag att man börjar 7 men eftersom de ringde vid halv 9 så begär de inte att jag ska vara i tid, vilken tur :P

Aja, jobb till 16 idag. Hurra! :thumbup:




Husletande

Är vansinnigt trött :( Försökte sova vid 3- tiden för jag var helt slut men det gick inte att somna så nu sitter jag här framför datorn och gäspar i stället. Har nyss gjort några vändor till återvinningen, hade onödigt mycket papplådor och pappersförpackningar hemma.

Har redan börjat planera semestern/sommarlovet inför nästa sommar. Kanske går händelserna en smula i förväg men ändå, hehe (A) :)

Vill hyra ett hus i Skottland under en vecka (eller kanske rent av två veckor?). Det är faktiskt inte så dyrt att hyra ett hus. Särskilt inte om man är flera som åker. Det är billigare att hyra ett hus än att bo på hotell :) Fast det beror ju lite på vart man ska också. Vandrarhemmet som jag och Susanne bodde på i Glasgow förra året var riktigt billigt och bra. Men nästa sommar vill jag inte till lågländerna eller Glasgow utan jag vill upp högländerna :D

Har i alla fall hittat en bra sida med hus som jag spanar på nästan varje dag: Semesterhus i Skottland :)
Fast det hinner ju hända en hel del på ett år så det är ju inte säkert att de hus jag hittills valt ut finns kvar nästa år. Men men, huvudsaken är att Skottland finns kvar :D




Bankbyte

Känner av mer idag att camebridge spökar. Har varit sjukt trött. Var typ helt utmattad efter jag varit på banken och skulle cykla hem igen :S men men, förhoppningsvis går det över om några dagar :)
Var som sagt på SEB idag och skaffade nytt konto där. Sjukt att jag inte upptäckt deras studenterbjudande tidigare. Har nu sparkonto samt vanligt betalkonto som är kopplat till internet samt telefonbanken och som ska kopplas till ett visa kort så fort som möjligt. Vanligtvis kostar ju visakortet typ 250 om året men eftersom jag har valt studenterbjudantjoffset så kostar det inte mig en krona, lovely :D Nu väntar jag bara på ett samtal från någon nisse på kontoren så ska de boka en tid åt mig så jag får komma in på kontoret igen och ordna upp allt. Flytta krediter och avsluta andra konton mm. Så det blir bye bye Handelsbanken och Hello SEB. :)




besök och byte

Har haft besök av Ida, Leo och Cola idag :)
Blev en liten sväng till stan för växling av pengar (lyckades ju glömma 100£ hemma när vi åkte till London. Typiskt mig :S ).

Leo var väldigt förtjust i datorn. Men det väldigt svårt att fota honom med camen :P


Ikväll ska jag nog städa samt snoka runt på internet och leta jobb. Känner mig inte så hemskt illa där an trots att det är dag 1 med camebridge. Kroppen kanske är i chocktillstånd? Hehe, who knows. Nåja, om så är fallet får den gärna fortsätta vara det.

I morgon ska jag kila in till stan igen och gå på SEB. Funderar nämligen på att byta bank :thumbup:




En dröm


I natt drömde jag att det var nära jul. Jag var på systembolaget och köpte tavlor. Dom var asfina :D





frispel


Usch vilket frispel min blogg har fått! :mad:
Fattar inte varför det dyker upp ett inlägg i det vänstra hörnet då och då?? :question:

Har i alla fall bytt till ett tillfälligt tema på bloggen så det är lättare att hålla isär mina nya inlägg från de inlägg som får frispel och hoppar runt. Fattar inte vad det tagit åt den?! :(




dagavill

Gooood morgon! Tror jag i alla fall att det är.
Känner mig lite dagavill och var fundersam på huruvida det var tisdag eller onsdag idag. Känns rätt bra att det bara är tisdag. Gott om tid till att ordna upp här hemma, pallra mig bort till högskolan samt hinna en litet besök i centrum innan helgen. Lysande sickan.

Nu blir det frulle, rostat bröd och oboy. Oj vad jag har saknat oboy när vi var borta! Detta blir min sista riktiga frulle på ett tag för i morgon kör jag igång med cambridgekuren. Creepy.




tusen och åter tusen


Fy bubblan vad rörigt det är här nu.
Grejer och tvätt överallt känns det som. Givetvis har jag inte städat ett dugg.

Har bara käkat middag och spelat ett dataspel för personer från 7 år och uppåt, förvånansvärt underhållande :P

I morgon ska jag väl ta tag i uppackandet på allvar. För tillfället har jag bara dragit upp det västenligaste. Plånbok, pass, bok och mina Aussiegrejer :D


Kikade runt lite på nätet och såg på många ställen att flera av produkterna ligger på runt 120-125 kronor styck. Kändes sjukt med tanke på att jag bara betalade 125 SEK för alla fyra :)

Orkar inte skriva så mycket om Londontrippen så jag bjussar er ett gäng foton i stället. Det sägs ju trots allt att en bild säger mer än tusen ord, så här har ni tusen och åter tusentals ord. Varsegod.
































Ah, minnen minnen :) Men nu tänker jag gosa ner mig i sängen, oh vad jag har längtat! Gonatt på er gott folk! :D






home sweet home


Yes, nu är vi tillbaka i Sverige. Som ni märkt har jag varit en smula frånvarande de senaste dagarna. Har ärligt talat inte haft tid, ork eller lust. Vi har ju inte varit borta så länge så dagarna har varit fullspikade med undantag för gårdagen. Har haft det riktigt bra och vi har haft fint väder alla dagarna.

Är sjukt trött just nu för vi klev upp klockan ett i natt för att göra oss i ordning och checkade sedan ut från hotellet strax efter två. Är dessutom dödligt hungrig för jag (bortsett från två mycket små tuggor på en tunnbrödsbit) inte ätit något på 17 timmar. :bigeyes:

Återkommer med bilder och berättar lite vad vi haft för oss senare. Får se om jag orkar med det idag eller när det nu blir, men prio ett just nu är mat. Är verkligen SVINHUNGRIG!





RSS 2.0