Bankbyte

Känner av mer idag att camebridge spökar. Har varit sjukt trött. Var typ helt utmattad efter jag varit på banken och skulle cykla hem igen :S men men, förhoppningsvis går det över om några dagar :)
Var som sagt på SEB idag och skaffade nytt konto där. Sjukt att jag inte upptäckt deras studenterbjudande tidigare. Har nu sparkonto samt vanligt betalkonto som är kopplat till internet samt telefonbanken och som ska kopplas till ett visa kort så fort som möjligt. Vanligtvis kostar ju visakortet typ 250 om året men eftersom jag har valt studenterbjudantjoffset så kostar det inte mig en krona, lovely :D Nu väntar jag bara på ett samtal från någon nisse på kontoren så ska de boka en tid åt mig så jag får komma in på kontoret igen och ordna upp allt. Flytta krediter och avsluta andra konton mm. Så det blir bye bye Handelsbanken och Hello SEB. :)




Kommentarer
Postat av: Dina

Hej! Hur har det gått med bankbytet? Har allt löst sig smidigt för dig? Hoppas att du har kunnat få all den hjälp du behövde och lite därtill :-). Trevlig sommar! //Dina på Sociala Medier för SEB

2011-07-18 @ 16:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0