Länge sen sist..

Nu var det bra länge sen jag skrev något. Strax över 6 månader närmare bestämt.. Jag har varit en smula upptagen.. Och oinspirerad. I januari åkte vi till Teneriffa och var där en vecka. Hela familjen plus Ida med familj plus mamsen och Ann-Louis. Flygresan gick förvånansvärt bra. Elsie tröttnade efter ett tag vilket är fullt förståeligt, vi flög ju ändå i 5 timmar eller vad det nu var. Utöver utlandsresan har det nog inte hänt så mycket. Jag har kämpat på i skolan. Varit väldigt trött och tyckt det känns motigt. Men på något underligtvis så lyckades jag klara alla tentorna. Dvs inte ens enda omtenta under hela första året. Känner mig rätt nöjd över det, särskilt eftersom jag flera gånger varit övertygad om att jag skulle få U. 
 
Något som jag däremot  blivit besviken över är att jag ansökta om AFU hos HMS. Men blev inte antagen. Snopet. Jag visste dock att vi var flera som konkurrerande om platserna (tror de hade några enstaka platser, två kanske(?)). Men men, får se om jag söker igen nästa år eller om jag struntar i det. Tappade lusten lite nu får jag väl erkänna. Men jag fick i alla fall sommarjobb på HMS. Så förra veckan började jag arbeta produktionen, på efter-produktionsdelen. Där ingår montering och testning av moduler och produkter. Dvs jag monterar moduler och testar att kretskort fungerar om det ska. Ingår även lite packning också. Har lärt mig att packning är en konst, det är typ svårare än det andra för jag är så himla kass med tejpen. Haha! Men fick lära mig ett knep i fredags så jag har börjat bli bättre på det.  Jag trivs i alla fall väldigt bra med jobbet. Rent intellektuellt är det inte så stimulerande utan det är ett monotont arbete. Men efter två terminer i rad vid en ingenjörsutbildning och två småbarn hemma så är jag tacksam för det montona. Det påminner lite om att pyssla, fast med kretskort och verktyg, ledlampor etc. Riktigt skoj faktiskt! :D  Har bara jobbat en vecka än så länge och ska hålla på till 11 augusti. Men om jag sköter mig så kanske jag kan få extra jobb under terminerna sen när skolan drar igång och ännu hellre, få komma tillbaka och jobba nästa sommar också. :)
 
 
Jaja det var det. 
I helgen är Mattias på dreamhack i Jönköping med Micke. Så efter lunch tar jag och tejerna och åker till Falkenberg och bor där tills på tisdag när grabbarna kommer hem igen. Ida ska hjälpa mig och passa barnen när jag jobbar på måndag och tisdag. Goodie.
 

 

RSS 2.0