Det där med vila..

Ja vila.. Vad var det nu igen för något? Jag har glömt.
Kvällstid den senase veckan har jag kört programmering till midnatt (med undantag för igår för då var jag uppe till halv 2-2. Vill inte hamna mer efter än vad jag redan är.
 
Hade lovat mig själv att ta ledigt ikväll, sista dagen innan jag återgår till skolan. Måste ju vila hjärnan någon gång. Givetvis höll jag inte det utan jag satte mig med matten. Är ju tenta nästa vecka. Men Elsie såg till att bryta mina planer i alla fall. Efter lite pluggande började hon gråta och skrika och har hållt igång med det i ett tag nu. Hon skriker inte hela tiden utan bara i perioder. Hon har ingen feber men verkar inte må bra heller. Klagar på munnen/tänderna/käken och öronen. Jag dör om hon fått öroninflammation igen. Vi gav henne alvedon ihopp om att vad det nu än är som besvärar henne ska dämpas. Kan ju även vara så enkelt att hon är övertrött. Jag fick faktiskt lägga henne vid ett tillfälle (dvs jag nattade henne igen efter nattningen så att säga). Jag fick t.o.m. gå ut och stänga dörren och hon var nöjd. Ända tills hon hörde att jag gick ut genom ytterdörren. Då trodde hon väl jag drog hemifrån och sen var det färdigt. Hennes humör har inte repat sig än. Det enda jag gjorde var att smyga ner till grannarna för att undersöka vem fasen det är som haft disco i en 1½ vecka. Men det kunde ju inte Elsie vetat.
 
Och nej, jag överdriver inte när jag påstår detta (okej, kanske lite, men bara pytte litte iså fall). De spelar högt och länge på em/kvällarna. Både jag och Mattias undrar om vi fått nya grannar utan att märka det för varje kväll kör de igång. De överröstar t.o.m. teven. I början hade vi överseende, det var ju ändå jul, sen mellandagar och sen nyår. De är väl lediga och vill festa lite. Menu för de fan ge sig! Det är vardag igen. Punkt slut! Blir nog ett telefonsamtal till HFAB om inte de skärper till sig inom kort. Och nej jag tänker inte knacka på och be dem dämpa sig. Jag är en fegis.
 
Jaja det var det. Elsie sitter hos Mattias just nu- Vi muter henne med youtube-klipp för att hon inte ska skrika så mycket. Jag fasar för när vi ska försöka lägga henne igen.

RSS 2.0