När det börjar gå utför

Elsie har varit sjuk/krasslig en gång i veckan nu i.. ja.. Jag vet inte hur många veckor vi är uppe i. Minst 3 är det i alla fall. Troligtvis mer. Idag ringde förskolan för Elsie mådde dåligt. Hon hade varit trött och hängig, ätit dåligt, sovit dåligt och hade blivit otröstlig när hon vaknade (alltför tidigt) efter tuppluren. Så det var bara att packa ihop och missa en 4  timmars föreläsning. Lillosten var faktiskt riktigt ledsen. :( 
Vet inte vad felet var men här hemma så har hon fortfarande varit lite hängig även om det är bättre nu. Och ja. .Hon har ju även feber. Som vanligt. 
 
Som om inte detta var störigt nog har det hänt något med min vänstra arm. Började under em/kvällen. Först kändes den stel och konstig. Nu är det så pass illa att jag har problem med att röra den. Det känns stelt, gör ont och jag kan inte räta ut den helt, och när jag försöker så "hoppar" den typ. Ytterst märkligt. Och jag har problem med att bära, lyfta/hantera saker. Var väldigt nära att inte kunna öppna vår sovrumsdörr med vänster hand för det gjorde så ont i armen. Weird. :( Ibland har jag tur och hittar en ställning som är någorlunda bekväm, då värker den inte så mycket. Så i skrivande stund har jag armen i en egen händigt komponerad mitella. Skapas av min kofta. Inte jättebra kanske men det hjälpte faktiskt mot värken och hjälper mig att komma ihåg att inte röra på armen så mycket. Det går förvånansvärt bra att skriva på tangentbordet. Men å andra sidan rör jag ju knappt armen då. Hoppas det går över tills i morgon. Annars blir det nog en tripp till vårdcentralen. Jag är ju relativt hybridhänt men jag skriver faktiskt med vänster så det känns lite jobbigt att inte kunna använda den handen/armen.
 
Jaja, det var dagens gnäll. Nu blir det tv och plugg. Osäker på om det blir i den ordningen. 
 


RSS 2.0