Ledigheten hägrar

 
- Vilket innebär att jag har inte alls någon lust att göra något som har med skolan att göra. Vilket är offantligt dumt eftersom det är sjukt mycket som ska hinnas med. :/ 
Det känns dock bättre nu än för två veckor sedan. Då var jag mer eller mindre redo att ge upp och hoppa av för det kändes så hopplöst. Men nu är vi (jag) tillbaka på banan igen (lite i alla fall). 
Ska inte jobba på hms på ett tag heller så då blir det lite mer tid över till skolan. Dock har jag inte jobbat där så mycket den senaste tiden ändå för det har varit så fullt upp med grupparbeten, labbar och styrelsemöten etc etc. Skulle ha jobbat 6-12 i måndags men trillade med cykeln på väg till jobbet. Attans vad jag gjorde illa mig. Pallrade mig till jobbet i alla fall, blev lite sen men det var inte så farligt. Jag kunde dock inte använda min hand så runt 7:45 eller vad det nu var kom Mattias och hämtade mig och körde upp mig på akuten. Där blev det en hel del väntande, undersökande, pillande och röntgen. Jag hade (enligt läkarna) en otrolig tur som inte skadade handleden. Det enda som hände var att jag fick en blödning i handen som resulterade i stelhet och smärta. Efter den domen åkte jag hem och varken jobbade eller var på skolan den dagen. Men idag är jag, trots blåmärken, mycket bättre. Kunde nästan obehindrat växla bilen. Hejja! 
 
 
Svårt att få med på bilderna hur handen ser ut. Men blåmärkena är ganska så rejäla.
 
 
Jaja, det var det. I em är det luciafirande på förskolan. Men innan dess ska jag försöka plugga lite databaser. Vi läser alltid (minst) två kurser åt gången. Resultatet tycks bli att det alltid är en kurs som blir lidande och åtsidosatt. Denna gång är det Databaser som fått vika undan för DST (datorsystemteknik). Men idag ska jag försöka ge mig på databaskursen igen tänkte jag. 
 
 

Long time no see

Usch fy och blä. Vill bara gå och lägga mig. Men det är lättare sagt än gjort med fyra barn hemma i ålderspannet 2-7.  Längtar till helgen så in i bomben! Behöver vila. Sova. Helst nonstop i en månad. 
Är väldigt mycket press från skolan. Mycket som ska hinnas med och bli godkänt. Grupparbeten i två separata grupper, plus individuella inlämningar gör att det är svårt att få tid till allt. Sen blir det ju inte lättare att jag nu mera är styrelsemedlem i en nybildad förening på skolan. Arbetet tar tid och visst är det lite slitigt ibland med mycket funderingar och mycket jobb som behöver göras. Men det är roligt också. 
 
Den här veckan har det varit en del rännande så det känns knappt som jag varit på skolan något alls. Igår var förskolan stängd så jag stressade in för att gå på ett seminarium och sen stressa hem igen så Mattias kunde åka till jobbet. Tjejerna fick följa med tillbaka till högskolan för ett tre timmar långt styrelsemöte. Gaah! Men tjejerna uppförde sig rätt bra (både barnen och styrelsemedlemmarna med för den delen). Sen idag fick jag spurta iväg för ett besök på mvc. Var dags på tiden för ett besök där. Haha kände mig en smula obekväm där för det kändes som om jag inte hade något där att göra egentligen. Men men. Har ju funderat till och från på att skaffa spiral. Men jag vågar inte riktigt. Jag är en fegis. :/ Nåja, det blir säkert bra tillslut. 
 
I skrivande stund har jag som sagt fyra barn hemma. Samtliga är positionerade i soffan medan de tvångstittar på filmen Upp. Tvångstittar? - Ja du läste rätt. De kunde inte enas om en film, och när de väl gjorde det så funkade inte chrome casten för vi har bytt router och jag orkar inte bråka med den. Så därför haknade vi tillbaka på ruta ett i debatten om vilken film de skulle se. Visade sig att ingen sett upp (och ingen ville se den heller) så därför valde jag den. Så är alla missnöjda. Men jag tror inte de är så missnöjda egentligen för ingen har rört en fena sen filmen började (undantaget då jag jagade ner Malva och Elsie från vardagsrumsbordet förstås).
 
Till helgen är det en himla massa saker som ska göras. Men på söndag tänker jag banne mig ta sovmorgon. Har däckat så himla tidigt de senaste dagarna. Härom dagen somnade jag runt 8 när jag la tjejerna. Vaknade vid 23:30 då gick jag upp och borstade tänderna och sen gick jag och la mig igen och sov till 06:00. Underbart men inte tillräckligt. I morgon ska jag dessutom jobba 06:00-14:30. Ska bli intressant (fruktansvärt) att cykla till HMS. Sist jag skulle cykla nånstans (tror det bara var till ica) hade låset frusit så jag kom inte iväg. Jjaja, har ju varit varmt i några dagar så det ska väl gå bra. Nu har jag gnällt färdigt. Kanske kan slumra en stund i soffan utan att ett krig bryter ut. 
 
 

RSS 2.0