Ledigheten hägrar

 
- Vilket innebär att jag har inte alls någon lust att göra något som har med skolan att göra. Vilket är offantligt dumt eftersom det är sjukt mycket som ska hinnas med. :/ 
Det känns dock bättre nu än för två veckor sedan. Då var jag mer eller mindre redo att ge upp och hoppa av för det kändes så hopplöst. Men nu är vi (jag) tillbaka på banan igen (lite i alla fall). 
Ska inte jobba på hms på ett tag heller så då blir det lite mer tid över till skolan. Dock har jag inte jobbat där så mycket den senaste tiden ändå för det har varit så fullt upp med grupparbeten, labbar och styrelsemöten etc etc. Skulle ha jobbat 6-12 i måndags men trillade med cykeln på väg till jobbet. Attans vad jag gjorde illa mig. Pallrade mig till jobbet i alla fall, blev lite sen men det var inte så farligt. Jag kunde dock inte använda min hand så runt 7:45 eller vad det nu var kom Mattias och hämtade mig och körde upp mig på akuten. Där blev det en hel del väntande, undersökande, pillande och röntgen. Jag hade (enligt läkarna) en otrolig tur som inte skadade handleden. Det enda som hände var att jag fick en blödning i handen som resulterade i stelhet och smärta. Efter den domen åkte jag hem och varken jobbade eller var på skolan den dagen. Men idag är jag, trots blåmärken, mycket bättre. Kunde nästan obehindrat växla bilen. Hejja! 
 
 
Svårt att få med på bilderna hur handen ser ut. Men blåmärkena är ganska så rejäla.
 
 
Jaja, det var det. I em är det luciafirande på förskolan. Men innan dess ska jag försöka plugga lite databaser. Vi läser alltid (minst) två kurser åt gången. Resultatet tycks bli att det alltid är en kurs som blir lidande och åtsidosatt. Denna gång är det Databaser som fått vika undan för DST (datorsystemteknik). Men idag ska jag försöka ge mig på databaskursen igen tänkte jag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0