Måndag

Blää! Idag har jag bara lust att vara hemma. Inte för att jag är trött eller så. Gårdagens ångest försvann faktiskt förvånansvärt snabbt, jag somnade fort och har sovit bra genom hela natten. Kan inte ens påstå att jag var trött när jag vaknade. Däremot har jag bara lust att vara hemma och mysa med Malva hela dagen. Tur att de andra fortfarande ligger och sover så är det inte så jobbigt att ge sig iväg. Ska strax börja cykla, då lär det nog kännas bra igen. Är så skönt med en liten cykeltur om morgonen, man blir pigg och känner sig frisk av det. :) 
 
I övrigt så tutar väl den här veckan på i samma gamla spår. Praktik hela veckan, samt lite plugg om jag orkar på kvällarna. Gruvar mig lite inför fredag, jag brukar oftast vara ganska trött då men på fredag är det meningen att jag ska ställa mig och göra en smörgåstårta på kvällen. Hmm, kanske hög tid att jag bestämmer mig för vad jag ska för fyllningar?! :S
 


Svart hål

Jag som inte skulle läsa tidningarna. Borsett från löjligt kändisskvaller. Ikväll är de fyllda med artiklar om suportern som misshandlades till döds i Helsingborg. Varför läste jag det?? Varför läste jag flera artiklar?! Har väl läst 4 stycken totalt sen det hände och nu sitter jag här med ett svart hål i magen och tänker på döden. Kommer nog få svårt att sova. Att jag inte lär mig.. För min del räcker det med att läsa rubrikerna, och ibland är till och med det för mycket. Usch! :( Kan inte sluta tänka på vem han var. Vad hans barn heter och hur gamla de är. Och vilka gemensamma bus de haft som fått både far och barn att spricka upp i ett sånt där underbart solskensleende. Och vad som skulle hända om Malva eller Mattias dog. Nej usch. Nu kan jag inte skriva mer.


Sommar

Ja nu har vi mer eller mindre sommar här. Sommarvärme i skuggan och ännu varmare i solen. 
 
Gårdagen spenderades i Oskarström. Vi bjöd in oss själva till svärisarna på lite korvgrillning. Är så mycket roligare att grilla om man är fler. :)
 
Den här dagen bjöd på en promenad till city gross. Sen har vi sorgligt nog mest varit inne. Blev en kortare promenad på eftermiddagen också (och med kort promenad menar jag runt huset). Jag har dock varit lite produktiv. Kört tre tvättmaskiner och sökt tre jobb. Dessvärre inget i Halmstad men i värsta fall får jag väl pendla lite. Nu återstår renbäddning av sängen och sen är helgens måsten klara. Med undantag för the Host. Den skulle jag sett på netflix redan i fredags men vi har visst inte hunnit det än. Får se om det blir ikväll eller om det skjuts upp på obestämd tid. 
 
 


Ompysslad

Oj, nu var det ett tag sen jag skrev. Känns dock som om det var typ igår.
 
Nåja, jag hade studiedag igår och har det även idag för annars skulle jag bara bli ensam på kontoret. Igår när jag ändå var hemma så hade jag bokat in en make up rådgivning hos The body shop (fick ett presentkort av dem där på det när jag var inne och frågade om ansiktskrämer), så jag blev sminkad och vi pratade om krämer och smink och sånt. Rätt mysigt faktiskt. Sen gjorde jag ju av med en mindre förmögenhet där inne men nu slipper ju i alla fall Mattias höra på mitt eviga tjat om jag måste köpa en ansiktskräm. Nu har jag minsann rengöring, ansiktsvatten, dagkräm och nattkräm. Och en "massa" nytt smink. Massa är väl en sanning med modifikation, rent prismässigt kostade det ju en hel del men mängdmässigt så var det väl inte överdrivet mycket. Nåja, nog om smink. 
 
Väl klar hos the body shop (som för övrigt är en av mina favoritbutiker nu mera, underbar personal!) så jag gick jag Wi é hair. Klippning och slingning stod på menyn. Jag är inte blond ännu men tanken är ju att jag ska bli det så småningom. Nu ska håret få vila i två månader innan vi kör nästa behandling. Känns nice! Med anda ord blev jag ompysslad större delen av gårdagen. 30 minuter hos The body shop och 2½ timme hos Wi é hair. Som för övrigt hade massagestolar där vid själva hårtvätten. Lyxigt värre. :)
 
Idag planerar jag att slänga ut oss allihop. Regnet öser ner men det skiter jag i. Vi kan ut och busa för det. Mattias lade dock in veto och vägrade gå ut förren efter 10 (jag börjat tjata om det redan vi 8, heh). Sen ska jag väl plugga något också, det är ju trosts allt "studiedag". 
 
Jahopp. Det var väl vad jag hade att komma med.
Over and out!
 
 
 

Aaaaaj!

 
Min vänstra axel har fått totalt frispel! :( Igår när jag skulle gå och lägga mig började det göra ont i den. Alltså inte lite ont heller, det stramar lite från nacken och sedan ner i axeln. Det gör inte ont om jag håller den stilla, men så fort jag rör armen så är det som om något stramar emot i själva axeln. Just att det stramar när jag rör armen lite gör inte jätteont, det känns mest irriterande, men so fort jag ska höja armen lite, då jääääklar! :( Kan höjda den över huvudet men det är tungt. Känns som om den vänstra armen är mycket tyngre än den högra..? Knasigt. Undrar hur det kommer gå med cyklingen? Tur det inte är så långt. Å andra sidan så tror jag nog det kommer ta 20 minuter idag för vädret verkar inte vara optimalt. 
 
Jaja, nu har jag lyckats gnälla om min axel och vädret längre än nödvändigt. Sorry. 
 
I helgen kommer vi ränna en massa igen. Första anhalt blir Falkenberg på lördag. Vi ska dit och lämna av en massa grejer vi lånat. Vi har ju som ni kanske vet begränsat med utrymme här hemma och eftersom Malva inte behöver dem längre kan de lika gärna få tillbaka dem. Vi lär ju socialisera lite också när vi ändå är där. Sen på söndag blir det en tripp till Oskarström för att byta däcken på bilen. Yepp, nu är det vår, snart sommar, så är det bara. För det heter ju faktiskt sommar-däck. Men men, innan det blir någon helg alls så ska jag till HEM. Har fortfarande ingen söndagsångest när jag ska dit (å andra sidan är det ju inte söndag idag så jag kan ju bara uttala mig om helger som varit). Vad jag däremot inte ser fram emot är min examen. Eller jo, visst ser jag fram emot den. Men jag ser verkligen inte fram emot att vara arbetslös. Det är wayyyy jobbigare än att plugga. 
 
 


Deadline 3

Jahopp, då har jag klarat min tredje deadline. Inom skolan alltså. Jag hade avsevärt mycket mer problem med den här uppgiften än tidigare så har ingen aning om hur det kommer gå. Tack och lov fortsätter praktiken som vanligt igen i morgon så då lär jag väl inte ha tid med att bekymmra mig över det. Nu är det bara 2 uppgifter kvar och två seminarier som står mellan mig och min examen. Spännande. :) 
 
Förutom pluggandet så blev det faktiskt en shoppingtur inne i stan. Det var egentligen inte alls meningen. Skulle till Body shop och köpa ansiktskrämen som jag tjatat om i en evighet nu. Slutade med att jag återigen kom ut därifrån med ett varuprov. Så istället för en ansiktskräm resulterade dagen i en klänning, en tröja och en bh från Triumph. Gaaah! Ångrar att det var så länge sedan jag handlade där. Deras underkläder, (eller bh:ar om jag ska vara noga eftersom det bara är det jag köpt där) är helt underbara. SÅÅÅÅ sköna! Alltså visst kostar det en del, jag är ju egentligen sån att jag gärna köper en 89kronor bh på gekås och är nöjd med det. Men de håller inte särskilt länge. Den jag köpte idag var den billigaste i hela butiken. Jag fick ändå punga ut med 350 kronor. Men den var lätt värd det! 
 
Dagen har nu avslutats i soffan. Jag och Mattis kollade på Magic Mike. Ja, du läste rätt. Med Malva på golvet sitter vi och kollar på en film om manliga strippor. Typ.
 
 
 
 
Filmen var helt okej, jag fattar ju ståhejet omkring den, strippor, need I say more? Men slutet, njaa.. Jag var inte helt nöjd med det. Men men, det betyder ju inte att jag inte kan tänka mig att se den igen nångång.  :P
 
Jaja det var det. Nu ska vi övertala Malva om att det är dags att sova, sen kanske jag kan dra täcker över mig jag med. Har underligt nog fått växtvärk i bägge benen?! Ja jag fattar ju att det inte är växtvärk men det känns verkligen som så. Störigt. 
 
Jaha, det var vad jag hade att komma med. 
Tjillevippen och sov gott!

Glömt

Mitt i de nya rutinerna (nya och nya, vi har ju haft dem i 8 veckor) så har jag glömt vissa saker. Som min vanliga oro över hur det ska gå i skolan. Jag har ju min praktik och jag gör ju upgifterna som ska in till skolan, jag kollar sidorna kopplade till skolan ofta för att se när uppgifterna blivit bedömna för att se om något behöver kompletteras eller ej. Sen har det liksom inte varit mer med det. Hela den här "herregud-jag-dör-om-jag-inte-blir-godkänd"- grejen har jag på något vis missat nu. Jag har glömt bort att jag ska få betyg på kurserna och inte bara på uppgifterna. Gissa om jag blev förvånad när jag loggade in på min skolmail och såg att jag fått meddelande från studentportalen:
 
"Du har fått betyg VG på delprovet Projektplanering i kursen MK6006 Strategisk kommunikation - verksamhetsförlagda studier (VFS). 
Logga in i http://studentportal.hh.se för mer information."
 
Heeelt okej meddelande om ni frågar mig. Hehe. Definitivt en trevlig avslutning på helgen att få full pott i ett betyg som jag glömt bort att jag skulle få. :) I övrigt så har jag mest bara tyckt synd om mig själv. Hade hoppats på att vara frisk idag men icke, under natten drog hostan igång. :( 
 
Och ang, gårdagens mat. Jag spenderade 75 minuter (75 MINUTER!!!) i köket igår och aktivt lagade mat under den tiden, inget "den sköter sig själv" här inte. Och vad resulterade det i? Mattias tyckte absolut inte om risotton och jag själv tyckte inte om köttet. Ska tillägga att jag inte med säkerhet kan säga att jag tyckte något var gott eller äckligt eftersom jag inte kunde känna någon smak, köttet fick bara minus eftersom jag stötte på en sån där hemsk seg knöl som bara inte går att svälja. Tur att jag redan nästan ätit upp för allt som var kvar på min tallrik fick åka ner i soporna.
 
 


 
 
 

Frisk

Ja tack, nu har jag redo att bli frisk. Eller, det har jag väl varit hela tiden. Men nu har jag fått nog av den här skiten. Det var troligtvis för tidigt att komma tillbaka till praktiken, jag blev helt slut. Eftersom ingen annan var kvar så stack jag dessutom hem en timme tidigare. Cyklade inom hemmakväll för att shoppa godis för vi har inte handlat där på evigheter. Nåå, SÅÅÅ onödigt! Min godispåse är nästan helt orörd eftersom jag varken har smak eller luktsinne, skulle lika gärna kunna käka grus och dammtussar, jag skulle då rent smakmässigt inte märka någon skillnad. :(
 
Jaja, godis är väl struntsamma, det är ju inget man behöver ändå. Men dagens middag har jag längtat efter hela veckan. Vi ska äta risotto med marinerad fläskfilé. Alltså riktigt risotto, jag brukar ju alltid göra någon fejkvariant men idag är det äkta vara som gäller, från scratch så att säga. Det känns totalt värdelöst att ha längtat efter den här jäkla rätten hela veckan och nu när dagen äntligen är kommen så kan jag som sagt inte känna lukter eller smaker. Försökte sniffa på marinaden för att få en uppfattning om den men kände nada. Luktade intensivt och nära på en rå lök också men återigen, ingenting. Vansinnigt irriterande. Jaja, det var väl dagens gnäll. 
 
Trots förkylning och gnäll och elände så har vi faktiskt varit ute en sväng. Vi hoppade bilen vid veckohandlingen igen. Så nu har vi faktiskt promenerat de senaste två gångerna. Nästa gång tror jag dock att det blir bilen. Beror ju på hur mycket varor vi behöver och vilka sorters varor med för den delen. Jaja, det var det. Nu tänker jag lägga mig på soffan igen. Tråkigt och sorgligt men ack så sant!
 
 


Nervös

Känner mig nervös inför cykelturen till hem. Att bara göra morgonbestyren i samma takt som vanligt har gjort mig löjligt andfådd så nu sitter jag här och tar igen mig lite. Ska nog cykla tidigare än vanligt ifall jag behöver vila längs vägen. 
 
Och ja.. Jag borde kanske egentligen stanna hemma idag med. Men gör jag det så kommer jag ha varit hemma fem dagar i sträck innan måndag, det känns konstigt, så enkom därför tänker jag göra ett försök. I värsta fall får väl Mattias hämta mig. Nåja, jag har med mig soppa, nässpray och panodil, vad mer kan man begära? 
 
Känns väldigt trist att inleda helgen med en förkylning. Som vanligt lär jag ju vara sjuk hela helgen och när man väl blir frisk (men inte utvilad) så börjar veckan. As usual. Nåja. Det händer inte så mycket i helgen ändå så det gör kanske inget. Mattias ska eventuellt iväg på något möte i morgon så då får jag och Malva roa oss själva. Men det handlar bara om ett par timmar så det ska vi väl överleva. :) 
 


Depp 2.0

Jaha, då var det dags igen. Jag har blivit sjuk. :@ Haft ont i hals, mage och huvud nästan hela dagen. Huvudet blev lite bättre efter en tablett panodil men ändå. Känns ju lagom kul att vara sjuk igen. Dvs. inte roligt alls. :( Har inte blivit så mycket pluggande heller. Blev bara trött och höll på att somna. 60% av dagen har väl spenderats i soffan under en filt. 20% till att laga mat och 20% till att busa med Malva (det inkluderar även en kort promenad som vi tog idag). Huvva! Hoppas jag är piggare i morgon så jag orkar med praktiken. Tror att indesign kommer vara fixat igen då så då kommer jag inte känna mig lika handikappad längre. Goodie. 
 
 


depp :(

GRRR!
HFAB ska ha visning på en lägenhet i morgon. En nyrenoverad trea på 75 kvadrat i snöstorp för ca 7000 månaden. bottenvåning. Det bästa av allt är att de går inte efter poäng (tror jag) utan man gör en intresseanmälan på plats, med andra ord skulle vi kunna släpa med oss Malva dit och tjata om hur mycket vi behöver en större lägenhet så hon kan få ett eget rum.
 
Det sämsta med lägenheten? Det är in flyttning 1 april. FÖRSTA APRIL!!!! GAAAAH! Hur tänkte de där?! Om vi åker dit och gör en intresseanmälan och faktiskt får lägenheten så skulle det innebära en dubbel hyra i tre månader. Vi skulle med andra ord få en hyra på 12'000 kronor i tre månader i sträck. Inte direkt optimalt när ingen av oss jobbar liksom. BLÄH vad jag blir besviken! :( Varför lägger man inte visningen tidigare?! Mitt hopp steg till skyarna när jag såg annonsen bara för att sedan sjunka ner till helvetet när jag såg inflyttningsdatumet. Usch! :@
 
 


Tisdag

Ja, jag behöver kanske fila lite på det här med rubriker. Nåndag. Nångång. 
 
Så vad händer denna vecka då? 
Jag är som vanligt på praktiken. Har eventuellt studiedag i morgon, beror lite på om jag får tillgång till någa dokument som jag behöver till min uppgift, kan inte göra så mycket utan dem. Det är mest bara praktik och sova som gäller. Vet inte om det sitter i sen helgens dåliga sömn eller vad det är men jag har varit trött ända sen i lördags?? :( Och nu har jag ändå sovit väldigt bra de senaste två nätterna, har bara vaknat en gång/natt (av mig själv) och bara lyckats somna om igen men är ändå tröttare än vanligt. Och inte kan skylla det på järnet heller eftersom jag skärpt till mig och tar mina järntabletter (oftast i alla fall). Tokigt. 
 
I övrigt då? Jag har skrivit upp oss på en lägenhet igen. En trea här i vallås. På strandvallen rättare sagt. Det är den tredje lägenheten på den adressen som jag skrivit upp oss på (och typ den 5 som blivit ledig) i år. Man undrar ju lite om det är något fel på området. :P Nåja, jag håller tummarna för att vi i alla fall får åka och titta på den här. Oddsen säger "glöm det" men hoppet säger "nu är det vår tur".
 
Insåg i morse att det snart är ett år sedan vi började leta lägenhet. :S Och ja, visst hade vi kunnat få en lägenhet under den tiden, med med en ettåring och en katt (och ett redan bra (men litet) boende) så kan vi ju vara lite kräsna. Särskilt nu när man kan läsa en liten stund i sängen utan att Malva vaknar, ibland vaknar hon men nu har det hänt att hon fortsätter sova lugnt även fast jag ligger och pillar med en bok. Underbart. :)
 
Oh just ja! Glömde säga att jag sökt jobb också. Får nog höra från det ena stället i slutet på veckan eller kanske i början på nästa vecka. Vore så underbart att få jobb under sommaren. Eller ja, visst vore det underbart att ligga och lata sig på stranden medan Malva leker i skuggan.. MEN att jobba och på ett ekonomiskt plan bidra till hushållet vore ju guld. Något annat är ju bara ansvarslöst. Har man möjlighet att jobba men dissar den utan att direkt ha anledning så känns det som att man kanske prioriterar lite galet. Tjohoo! PEPP! Hoppas verkligen jag får jobb. :D 
 
 

 
 

Mat, Mello, och mmm Gekås

 
Maaaat! Är svinhunrig. Maten står i ugnen, idag står vegetarisk lasagne på menyn, närmate bestämt spenat och fetaost. Känner mig skeptisk. Kom inte ihåg hur man skulle göra så jag kombinerade två olika recept. så vi får väl se om det går att äta eller blir sån där äcklig snabbmat. :P
 
Ikväll kör vi mellofinal hos svärisarna. :) Vi får väl se om jag lyckas hålla mig vaken. Blev inte mycket sömn i natt. Tror Malva och Mattias konspirerat för att hålla mig vaken. Fick inte somna ordentligt för Malva förrän efter midnatt för hon vaknade och kinkade hela tiden. Sen när hon väl lugnat ner sig och fått ro så började Mattias istället. Så efter halv 4 nån gång fick jag somna och sova ordentligt och sen upp igen klockan 7 eftersom en morgonpigg baby tyckte att det var dags att kliva upp. Men men, det kommer väl fler sömntillfällen.
 
I övrigt har jag varit ganska duktig, igår efter praktiken körde jag tre maskiner med tvätt och ytterligare tre maskiner idag. Men nej, vi hade inte så mycket tvätt som det låter. Gårdagens maskiner bestod av nyinköpta kläder sen jag och Ida var till Gekås. Har ingen större lust att klä Malva i kemikaliekryllande pestkläder. De lär ju inte vara helt "rena" än men jag föreställer mig att det tvättningen utgjorde en liten förbättring i alla fall.
 
Ang, Gekås då. Jag shoppade för 2000 kronor, men blev faktiskt en hel del för den summan. Mest kläder till Malva, men införskaffade även skjorta och tröja till Mattias och en ny kofta till mig själv. Goodie. Sen insåg jag och Ida hur roligt det var att gå på hemavdelningen. Oftast har man rusat omkring på alla andra avdelningar så man orkar aldrig gå där. Nu orkade vi väl förvisso inte undersöka den så överdrivet noga men ändå, en förbättring från tidigare visiter. Dagens fynd vet jag inte vad det blev, hittade för mycket. :P och dagens minus var att jag blev helt stormförälskad i ett påslakansett till spjälsängen men just den perfekta färgen var slut. Typiskt. Både jag och Ida letade febrilt men det enda som fanns i samma mönster var ett spjälsängsskydd. Nästan så man ville köpa det, men nån måtta får det väl vara. Och vet ni vad det sjukaste är? Jag minns hur mycket jag tyckte om mönstret men kan inte minnas hur det såg ut?! Knasigt!
 
Jaja, nu ska jag gå och dregla lite framför ugnen.
 
Bye bye then!

Mindre negativt

Kändes så trist att ha det där gnällinlägget som senaste inlägg så här kommer ett (lite mindre negativt) inlägg.:)
 
Idag bär det återigen av mot praktiken. Är en hel drös med olika saker som ska göras men jag hoppas att jag i första hand får färdigställa gårdagens intervju. Eftersom jag inte riktigt vet hur hemligt det är så vågar jag inte skriva vem det gäller ännu. Men det är i alla fall underbart att få skriva! :D 
 
Kvällen kommer innhålla förberedelser inför morgondagens webbinarium. Jag misstänker att något inte står helt rätt till i skallen på mig eftersom jag nästan ser fram emot det lite (????). Efter seminariet ska jag möta upp hfab som kommer "hit" för att snacka om sommarjobb. Det känns inte särskilt troligt att jag kommer få något jobb för jag tror inte de är ute efter såna som mig, men jag kan ju ändå lämna in mitt cv (igen) och påminna dem om att de faktiskt var intresserade av att ha mig som praktikant, ergo- i sommar har jag examen och kan jobba.  SEN efter det så bär det troligtvis av mot Gekås. Motivationen känns inte överdrivet hög men det ska bli skönt att få det gjort. Malva lämnar jag hemma med Mattias och i stället får jag sällskap av Ida och lilla Elma. :)
 
Ja det var det. Mindre negativt. Goodie. Nu ska jag "borsta bissarna" och kanske sticka en rad eller två innan det är hög tid att kasta sig upp på räääsern och sticka till hem. :)
 


Gnällig fortsättning

Blää vad jag mår dåligt! :( Känns som om.. Ja jag vet inte. Det känns helt enkelt inte bra. Och gårdagens förvirrade inlägg skyller jag på trötthet. Jag kanske borde klargjort att jag skulle söka ett jobb, att deadline var idag (med andra ord igår för mig). Och att när jag väl piffat till och uppdaterat (och skrivit nytt) cv och brev så visade det sig att inget av det behövdes eftersom man skulle registreras på en extern sida och fylla i allt var för sig. Ex, utbildning, arbetslivserfarenhet osv.. Med andra ord fick jag göra om exakt samma sak igen. 
 
Jaja, det var igår. Idag ska vi intervjua målvakten från HBK. Hade nog känts bättre om jag inte var sjuk. Ikväll ska jag dessutom börja förbereda inför torsdagens seminarer. Eftersom det sker över internet vill de att man har färdiga argument och frågeställningar så att vi inte slösar så mycket tid på att skriva. Hmm, jag som bara vill sova. Gosa med Malva och sova. :( 
 
Jaha, mat kanske. Känns inte alls lockande eftersom min mun (och kanske även lungorna) är av full av sand. 
 
 


Den där jäkla pesthärjade loppisen

jaha.. Nu är vi sjuka allihop. Man ska helt enkelt inte infinna sig i trånga utrymmen med pesthärjade medmänniskor. Halsen brinner upp och huvudet håller på att förvandlas till bly. Och i morgon ska vi flänga runt stan.. ZzzZzz. Plus att det är ett stort viktigt möte på hem. Inte för att jag kommer vara med men jag har ju inte lust att gå omkring och skrämma slag på folk med mina zombiefasoner. Bäst jag gömmer mig på toan.

Och natten blir väl inte heller kul. Mim hosta har redan väckt Malva en gång.

Och som om inte kvällen sög tillräckligt så spenderade jag 2 timmar med att försöka göra ett snyggt och proffsigt cv med tillhörande brev i indesign, bara för att upptäcka att man var tvungen att regga sig på en sida och fylla i alla uppgifterna. Ergo: mitt slit var helt i onödan. Jag dissade Malva och jagade iväg Mattias från datorn i onödan. blä! nu ska jag sova innam det blir värre. Har fryst mycket ikväll så med lite otur är det väl feber på gång..

Måndag

Jaha. Då har ytterligare en helg flutit förbi. Tiden bara rusar fram. Eller. Nää.. Jag tror väl snarare att det är vi som rusar fram. Om vi inte gjorde det skulle vi troligen uppleva att tiden gick långsammare. Lite i alla fall. 
 
I lördags blev det en hel del fynd på loppisen. Vi var där vid öppning och det var rena rama racet. Folk var ju tokigare än på Gekås! o_O Men men, Efter några om och men och väntande i dessa förbaskade barnvagnsköer (det borde inte ens vara okej att ens ta med sig barnvagn dit ner, det är ju ändå bara jobbigt för både dem som kör dem och de som inte gör det) så lyckades vi ta nåt varv i lokalen. Vi gjorde av med 300 och för det fick vi följande till Malva:
 
1 par Adidas skor 
2 jackor
1 par jeans
4 klänningar
2 t-shirts
1 linne
2 olika leksaker
 
Tror inte jag glömt något men man vet ju aldrig. Helt okej tycker jag i alla fall. 
 
Så vad händer i veckan? Förutom praktiken så har jag mitt första seminarium på torsdag. Eller "Webbinarium" som det så tjusigt heter. Spännande men läskigt. Men det går nog bra. Jag överväger dessutom att åka till Gekås efter webbinariet. Som det känns nu så blir det av men vi får väl se om jag drabbas av plötslig lathet på torsdag eller inte. 
 
Jag ska väl ta och ringa frissan också. Kan bara inte bestämma mig för vart jag ska gå. Det är så typiskt min otur att när jag väl vågar prova och lyckas hitta en bra frisör som jag är jättenöjd med så stänger de ner salongen. :( 
 
Jaja, Jag ska väl ordna nån sorts frukost. Antar jag..

RSS 2.0