Frisk

Ja tack, nu har jag redo att bli frisk. Eller, det har jag väl varit hela tiden. Men nu har jag fått nog av den här skiten. Det var troligtvis för tidigt att komma tillbaka till praktiken, jag blev helt slut. Eftersom ingen annan var kvar så stack jag dessutom hem en timme tidigare. Cyklade inom hemmakväll för att shoppa godis för vi har inte handlat där på evigheter. Nåå, SÅÅÅ onödigt! Min godispåse är nästan helt orörd eftersom jag varken har smak eller luktsinne, skulle lika gärna kunna käka grus och dammtussar, jag skulle då rent smakmässigt inte märka någon skillnad. :(
 
Jaja, godis är väl struntsamma, det är ju inget man behöver ändå. Men dagens middag har jag längtat efter hela veckan. Vi ska äta risotto med marinerad fläskfilé. Alltså riktigt risotto, jag brukar ju alltid göra någon fejkvariant men idag är det äkta vara som gäller, från scratch så att säga. Det känns totalt värdelöst att ha längtat efter den här jäkla rätten hela veckan och nu när dagen äntligen är kommen så kan jag som sagt inte känna lukter eller smaker. Försökte sniffa på marinaden för att få en uppfattning om den men kände nada. Luktade intensivt och nära på en rå lök också men återigen, ingenting. Vansinnigt irriterande. Jaja, det var väl dagens gnäll. 
 
Trots förkylning och gnäll och elände så har vi faktiskt varit ute en sväng. Vi hoppade bilen vid veckohandlingen igen. Så nu har vi faktiskt promenerat de senaste två gångerna. Nästa gång tror jag dock att det blir bilen. Beror ju på hur mycket varor vi behöver och vilka sorters varor med för den delen. Jaja, det var det. Nu tänker jag lägga mig på soffan igen. Tråkigt och sorgligt men ack så sant!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0