Glömt

Mitt i de nya rutinerna (nya och nya, vi har ju haft dem i 8 veckor) så har jag glömt vissa saker. Som min vanliga oro över hur det ska gå i skolan. Jag har ju min praktik och jag gör ju upgifterna som ska in till skolan, jag kollar sidorna kopplade till skolan ofta för att se när uppgifterna blivit bedömna för att se om något behöver kompletteras eller ej. Sen har det liksom inte varit mer med det. Hela den här "herregud-jag-dör-om-jag-inte-blir-godkänd"- grejen har jag på något vis missat nu. Jag har glömt bort att jag ska få betyg på kurserna och inte bara på uppgifterna. Gissa om jag blev förvånad när jag loggade in på min skolmail och såg att jag fått meddelande från studentportalen:
 
"Du har fått betyg VG på delprovet Projektplanering i kursen MK6006 Strategisk kommunikation - verksamhetsförlagda studier (VFS). 
Logga in i http://studentportal.hh.se för mer information."
 
Heeelt okej meddelande om ni frågar mig. Hehe. Definitivt en trevlig avslutning på helgen att få full pott i ett betyg som jag glömt bort att jag skulle få. :) I övrigt så har jag mest bara tyckt synd om mig själv. Hade hoppats på att vara frisk idag men icke, under natten drog hostan igång. :( 
 
Och ang, gårdagens mat. Jag spenderade 75 minuter (75 MINUTER!!!) i köket igår och aktivt lagade mat under den tiden, inget "den sköter sig själv" här inte. Och vad resulterade det i? Mattias tyckte absolut inte om risotton och jag själv tyckte inte om köttet. Ska tillägga att jag inte med säkerhet kan säga att jag tyckte något var gott eller äckligt eftersom jag inte kunde känna någon smak, köttet fick bara minus eftersom jag stötte på en sån där hemsk seg knöl som bara inte går att svälja. Tur att jag redan nästan ätit upp för allt som var kvar på min tallrik fick åka ner i soporna.
 
 


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0