Tisdag

Ja, jag behöver kanske fila lite på det här med rubriker. Nåndag. Nångång. 
 
Så vad händer denna vecka då? 
Jag är som vanligt på praktiken. Har eventuellt studiedag i morgon, beror lite på om jag får tillgång till någa dokument som jag behöver till min uppgift, kan inte göra så mycket utan dem. Det är mest bara praktik och sova som gäller. Vet inte om det sitter i sen helgens dåliga sömn eller vad det är men jag har varit trött ända sen i lördags?? :( Och nu har jag ändå sovit väldigt bra de senaste två nätterna, har bara vaknat en gång/natt (av mig själv) och bara lyckats somna om igen men är ändå tröttare än vanligt. Och inte kan skylla det på järnet heller eftersom jag skärpt till mig och tar mina järntabletter (oftast i alla fall). Tokigt. 
 
I övrigt då? Jag har skrivit upp oss på en lägenhet igen. En trea här i vallås. På strandvallen rättare sagt. Det är den tredje lägenheten på den adressen som jag skrivit upp oss på (och typ den 5 som blivit ledig) i år. Man undrar ju lite om det är något fel på området. :P Nåja, jag håller tummarna för att vi i alla fall får åka och titta på den här. Oddsen säger "glöm det" men hoppet säger "nu är det vår tur".
 
Insåg i morse att det snart är ett år sedan vi började leta lägenhet. :S Och ja, visst hade vi kunnat få en lägenhet under den tiden, med med en ettåring och en katt (och ett redan bra (men litet) boende) så kan vi ju vara lite kräsna. Särskilt nu när man kan läsa en liten stund i sängen utan att Malva vaknar, ibland vaknar hon men nu har det hänt att hon fortsätter sova lugnt även fast jag ligger och pillar med en bok. Underbart. :)
 
Oh just ja! Glömde säga att jag sökt jobb också. Får nog höra från det ena stället i slutet på veckan eller kanske i början på nästa vecka. Vore så underbart att få jobb under sommaren. Eller ja, visst vore det underbart att ligga och lata sig på stranden medan Malva leker i skuggan.. MEN att jobba och på ett ekonomiskt plan bidra till hushållet vore ju guld. Något annat är ju bara ansvarslöst. Har man möjlighet att jobba men dissar den utan att direkt ha anledning så känns det som att man kanske prioriterar lite galet. Tjohoo! PEPP! Hoppas verkligen jag får jobb. :D 
 
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

var det en pik till mig eller? hehe

Svar: YES! haha, närå, du har ju nästan en giltig anledning. :P
Elisabet

2014-03-11 @ 11:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0