Mindre negativt

Kändes så trist att ha det där gnällinlägget som senaste inlägg så här kommer ett (lite mindre negativt) inlägg.:)
 
Idag bär det återigen av mot praktiken. Är en hel drös med olika saker som ska göras men jag hoppas att jag i första hand får färdigställa gårdagens intervju. Eftersom jag inte riktigt vet hur hemligt det är så vågar jag inte skriva vem det gäller ännu. Men det är i alla fall underbart att få skriva! :D 
 
Kvällen kommer innhålla förberedelser inför morgondagens webbinarium. Jag misstänker att något inte står helt rätt till i skallen på mig eftersom jag nästan ser fram emot det lite (????). Efter seminariet ska jag möta upp hfab som kommer "hit" för att snacka om sommarjobb. Det känns inte särskilt troligt att jag kommer få något jobb för jag tror inte de är ute efter såna som mig, men jag kan ju ändå lämna in mitt cv (igen) och påminna dem om att de faktiskt var intresserade av att ha mig som praktikant, ergo- i sommar har jag examen och kan jobba.  SEN efter det så bär det troligtvis av mot Gekås. Motivationen känns inte överdrivet hög men det ska bli skönt att få det gjort. Malva lämnar jag hemma med Mattias och i stället får jag sällskap av Ida och lilla Elma. :)
 
Ja det var det. Mindre negativt. Goodie. Nu ska jag "borsta bissarna" och kanske sticka en rad eller två innan det är hög tid att kasta sig upp på räääsern och sticka till hem. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0