Måndag

Jaha. Då har ytterligare en helg flutit förbi. Tiden bara rusar fram. Eller. Nää.. Jag tror väl snarare att det är vi som rusar fram. Om vi inte gjorde det skulle vi troligen uppleva att tiden gick långsammare. Lite i alla fall. 
 
I lördags blev det en hel del fynd på loppisen. Vi var där vid öppning och det var rena rama racet. Folk var ju tokigare än på Gekås! o_O Men men, Efter några om och men och väntande i dessa förbaskade barnvagnsköer (det borde inte ens vara okej att ens ta med sig barnvagn dit ner, det är ju ändå bara jobbigt för både dem som kör dem och de som inte gör det) så lyckades vi ta nåt varv i lokalen. Vi gjorde av med 300 och för det fick vi följande till Malva:
 
1 par Adidas skor 
2 jackor
1 par jeans
4 klänningar
2 t-shirts
1 linne
2 olika leksaker
 
Tror inte jag glömt något men man vet ju aldrig. Helt okej tycker jag i alla fall. 
 
Så vad händer i veckan? Förutom praktiken så har jag mitt första seminarium på torsdag. Eller "Webbinarium" som det så tjusigt heter. Spännande men läskigt. Men det går nog bra. Jag överväger dessutom att åka till Gekås efter webbinariet. Som det känns nu så blir det av men vi får väl se om jag drabbas av plötslig lathet på torsdag eller inte. 
 
Jag ska väl ta och ringa frissan också. Kan bara inte bestämma mig för vart jag ska gå. Det är så typiskt min otur att när jag väl vågar prova och lyckas hitta en bra frisör som jag är jättenöjd med så stänger de ner salongen. :( 
 
Jaja, Jag ska väl ordna nån sorts frukost. Antar jag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0